PLEJEPRODUKTER. Til sport og fitness

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PLEJEPRODUKTER. Til sport og fitness"

Transkript

1 PLEJEPRODUKTER Til sport og fitness

2 SPORTSVASK Få rent og friskt tøj med Zebla Sportsvask Hvorfor begynder det nyvaskede trænings- og arbejdstøj at lugte grimt så hurtigt? Det gør det, fordi lugtmolekylerne i tøjet ikke er vandopløselige. Når du vasker tøj med almindeligt vaskemiddel, bliver lugtmolekylerne blot indkapslet, men de forsvinder ikke. Når du er aktiv, og kroppen varmer tøjet op, brister de indkapslede lugtmolekyler. og den dårlige lugt kommer hurtigt tilbage. Med Zebla Sportsvask neutraliserer og fjerner du lugtmolekylerne hver gang! Fjerner vanskelige lugte og efterlader tøjet rent, blødt og velduftende. Nedbryder og neutraliserer lugtmolekyler i tøjet. Sørger for, at dit tøj ikke lugter surt efter kort tids træning. Vi har gennem foråret prøvet Zebla Sportsvask. Ikke alene vasker Zebla Sportsvask rent, det fjerner også al lugt i tøjet. Et problem vi ofte står med, når vi vasker alle rytternes tøj sammen. Derudover brugte vi Zebla Sportsvask i Normandiet Rundt. Her er der store krav til vaskemidlet, da rytterne stort set hver dag kører i alt fra solskin til snevejr. Her fejlede Zebla ikke. Tøjet var rent og lugtfrit hver dag. Søren Hansen Soigneur Team Riwal Cycling

3 Photo Credit BrakeThrough Media Let at bruge Zebla Sportsvask erstatter brugen af traditionelt vaskemiddel. Dosér 50 ml til normalt/snavset tøj. Vask ved højst 60 C. Kan også bruges som håndvaskemiddel, og er derfor perfekt til at tage med på rejser. Ved ekstra snavset eller lugtende tøj øges doseringen med 15 ml. Har tøjet ligget længe i skabet, eller er det stærkt ildelugtende, kan du med fordel lægge det i blød et par timer, inden det lægges i vaskemaskinen ml Ved særligt slemme tilfælde kan Zebla Sportsvask med fordel kombineres med Zebla Lugtfjerner, som efter vask sprøjtes på de mest udsatte steder. Må ikke anvendes til uld og silke. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for parabener Fri for fluorforbindelse Fri for methylisothiazolinone (MI) 500 ml

4 LUGTFJERNER Få friske sko med Zebla Lugtfjerner Zebla Lugtfjerner er ugiftigt og biologisk nedbrydeligt og består af vand, mikroorganismer, enzymer, anioniske tensider (rensende stoffer) og mint-parfume. Produktet er ufarligt at bruge og er ikke brandbart. Zebla Lugtfjerner er fri for fluorforbindelse og uden drivgasser og skader derfor ikke ozonlaget. Zebla Lugtfjerner fjerner og neutraliserer effektivt den organiske syre, der er årsag til lugten. Produktet er effektivt på grund af indholdet af enzymer og rensende mikroorganismer og er skånsom over for miljøet. Kan bruges i sko, støvler, tasker, handsker og hjelme samt på tekstiler. Det, der står helt klart for mig, at Zebla Lugtfjerner til sko gør en stor forskel for mig. Specielt i de varme perioder, hvor jeg ynder at have bare tæer i mine løbesko. Det gør, at skoene kommer til at lugte ret fælt. Her har Zebla Lugtfjerner givet nyt liv til mine sko, så det er superfedt! Michael Strøm Triatlet

5 Photo Credit See-ming Lee, SML Universe Limited Let at bruge Zebla Lugtfjerner er meget let at bruge. Sprøjt 4-5 sprøjt i hver sko eller støvle. Hvis sålen kan tages op, så giv også den 4-5 sprøjt. Sæt skoene til tørring. Efter tørring er fodtøjet lugtfrit og klar til brug igen. Gentag behandlingen om nødvendigt. En flaske Zebla Lugtfjerner rækker til behandling af ca. 100 par sko. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for fluorforbindelse Fri for parabener Uden drivgasser Fri for methylisothiazolinone (MI) 100 ml

6 IMPRÆGNERING TIL VASK Få vandtæthed med Zebla Imprægnering til vask Zebla Imprægnering til vask er et effektivt middel til lugtfri imprægnering af tekstiler og anbefales til åndbart materiale som Gore-Tex eller tilsvarende. Zebla Imprægnering skaber og genskaber vandtætheden i tøjet ved vask, og der opnås en vand- og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares. Efter 4-6 vaske bør man genimprægnere sit tøj. Produktet kan med fordel kombineres med Zebla Imprægneringsspray på udsatte områder. Zebla Imprægnering til vask er lugtfri og skaber eller genskaber imprægneringen i tøjet. Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet. Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt.

7 Photo Credit Ola Matsson / TheBrockenInaGlory Let at bruge Zebla Imprægnering til vask er meget let at bruge. Dosér ml pr. kg tørt tøj. Vask tøjet som normalt, og tilsæt blot Zebla Imprægnering til vask i stedet for skyllemiddel, så er det hele klaret i én arbejdsgang. Ved separat brug af Zebla Imprægnering til vask bør tøjet være helt rent før påføring. Vask uden brug af skyllemiddel. Tilsættes i vaskemaskinen og vaskes ved C. Tøjet skal være helt tørt, inden det anvendes. Tørretumbler kan anvendes. Følg altid vaskeanvisning for tekstilet. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for fluorforbindelse Fri for parabener Fri for Methylisothiazolinone (MI) 500 ml NYHED!

8 IMPRÆGNERING SPRAY Bliv vandafvisende med Zebla Imprægneringsspray Zebla Imprægneringsspray anvendes til effektiv lugtfri imprægnering af sko, støvler og tekstiler og anbefales til åndbart materiale som Gore-Tex eller tilsvarende. Zebla Imprægneringsspray skaber eller genskaber vandtætheden i fodtøj og tekstiler. Ved at bruge Zebla Imprægneringsspray opnås en vandafvisende og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares. Produktet kan med fordel kombineres med Zebla Imprægnering til vask på udsatte områder. Produktet er fri for fluorforbindelse og uden drivgasser og skader derfor ikke ozonlaget. Zebla Imprægneringsspray er lugtfri og skaber eller genskaber imprægneringen i fodtøj og tekstiler. Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet. Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt.

9 Photo Credit Judith Doyle / Anthony DeLorenzo Let at bruge Zebla Imprægneringsspray er meget let at bruge. På fodtøj fjernes mest muligt snavs med en stiv børste. Påføres i et jævnt lag over hele den ønskede overflade. Lad tørre. For optimal effekt gentages behandlingen. Lad tøjet eller fodtøjet tørre mindst 12 timer for at opnå den bedste virkning. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for fluorforbindelse Fri for parabener Uden drivgasser Fri for Methylisothiazolinone (MI) 300 ml NYHED!

10 ULDVASK MED LANOLIN Bevarer uldens kvaliteter Zebla Uldvask er et effektivt vaskemiddel til uldtøj, der vasker helt rent. Samtidig er der tilsat lanolin, som er med til at bevare materialets åndbare og smidige egenskaber. Zebla Uldvask er et mildt produkt og sammensat således, at det forbedrer de naturlige kvaliteter i ulden såsom øget svedtransport og forbedret varmeevne. Produktet er særligt egnet til uldent undertøj, og produktets ph-værdi er nøje afstemt for at undgå farveafsmitning og for at bevare uldens farveintensitet. Zebla Uldvask sørger for, at uldtøjets kvaliteter bevares. Særdeles effektivt på grund af den særlige sammensæt- ning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet. Øger svedtransport og forbedrer varmeevne.

11 Photo Credit David M. Goehring Let at bruge Zebla Uldvask er meget let at bruge. Dosér ml pr. kg tørt tøj. Følg altid vaskeanvisning for tekstilet. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for fluorforbindelse Fri for parabener Fri for Methylisothiazolinone (MI) 500 ml NYHED!

12 DUNVASK Bevarer egenskaberne i dun Zebla Dunvask er et særdeles effektivt vaskemiddel til dunjakker, flyverdragter, dyner og puder. Zebla Dunvask vasker helt rent og er samtidig med til at sikre, at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares. Zebla Dunvask er et mildt produkt, der er specielt sammensat, så de naturlige kvaliteter i dunen bevares. Produktet kan med fordel kombineres med Zebla Imprægneringsspray på udsatte områder. Zebla Dunvask sørger for, at dunens kvaliteter bevares. Særdeles effektivt på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet. Nedsætter den statiske elektricitet.

13 Photo Credit Lemsipmatt / Jim Champion Let at bruge Zebla Dunvask er meget let at bruge. Dosér 30 ml pr. kg tørt tøj. Følg altid vaskeanvisning for tekstilet. Lad tørre helt inden ibrugtagning, da det ellers kan mugne. Vask ved højst 60 C. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Fri for fluorforbindelse Fri for parabener Fri for Methylisothiazolinone (MI) 500 ml NYHED!

14 CHAMOIS CREAM Få øget komfort og nedsat friktion Zebla buksefedt er af højeste kvalitet og anvendes før og efter cykelturen. Zebla buksefedt mindsker friktion og reducerer dermed rødme og irritation. Zebla buksefedt kan anvendes af både den drevne motionist og nybegynderen. Anvendes direkte på huden og på cykelbuksernes indlæg. Påføres før løb samt ved behov før, under og efter træning. Mindsker friktion, rødme og irritation. Modvirker siddesår. Gør huden blød. Zebla buksefedt har en god konsistens og virker rigtig godt. Det virker som om, det er let bedøvende, hvilket er rigtig godt, når man flere dage i træk har siddet mange timer i sadlen. Derudover smører buksefedten godt i skindet, og svinder ikke ind som mange andre typer buksefedt. Jonas Aaen Rytter Team Riwal Cycling

15 Photo Credit N2PHOTO Services/Nils Nilsen Let at bruge Zebla buksefedt er let at påsmøre, reducerer friktion og holder din hud kølig. Zebla buksefedt påføres lår og skridt i rigelige mængder samt på cykelbuksernes indlæg før hver cykeltur. Buksefedt bruges for at minimere rødme og irritation af huden under cykling samt for at reducere risikoen for siddesår. Zebla buksefedt kan anvendes af både kvinder og mænd. Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton. Uden farvestoffer Fri for parabener Fri for Methylisothiazolinone (MI) 150 ml NYHED!

16 Zebla Trading ApS facebook.com/zebladenmark Forhandler:

Vandets hårdhed: Let snavset Normalt Meget snavset Blødt 50 ml 90 ml 120 ml Almindeligt 70 ml 105 ml 130 ml Hård 90 ml 120 ml 150 ml

Vandets hårdhed: Let snavset Normalt Meget snavset Blødt 50 ml 90 ml 120 ml Almindeligt 70 ml 105 ml 130 ml Hård 90 ml 120 ml 150 ml Textile Wash Sæbe til vask af alle funktionelle tekstiler og membraner: Vedligeholder materialet så det kan modtage imprægneringen, og derved forblive 100% vandtæt, vindtæt samt åndbart. Effektiv og hygiejnisk

Læs mere

UNDGÅ VABLER, HUDIRRITATION & LUGTGENER UNDER SPORTSAKTIVITETER

UNDGÅ VABLER, HUDIRRITATION & LUGTGENER UNDER SPORTSAKTIVITETER UNDGÅ VABLER, HUDIRRITATION & LUGTGENER UNDER SPORTSAKTIVITETER LUGTFJERNER SPRAY 2Toms stink free spray kan med garanti fjerne dårlige lugte forårsaget af sved. Brug den i dine sko, støvler, handsker,

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN KLAR TIL BØRNEHAVEN Tøjet skal passe til årstiden og det skiftende vejr Et barn i børne have kommer til at lege rigtig meget ude uanset vejret, så det kræver det rette arbejdstøj

Læs mere

Rengøring af lammeskind BOLIUS

Rengøring af lammeskind BOLIUS Hvordan rengøres dejlige hvide lammeskind? Må de komme i vaskemaskinen, hvilken børste skal man bruge og hvad gør man hvis de lugter fælt? Lammeskind behandles som uld Lammeskind er i sig selv selvrensende

Læs mere

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer.

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer. INDHOLD 1. Formålet med vask 2. Vejledning for varer med min. 50% polyester 3. Vejledning for varer med min. 50% bomuld 4. Stof med besætning i kontrastfarve 1 1. Formålet med vask Fjerne snavs og pletter.

Læs mere

MYSA Dyner. Produktguide

MYSA Dyner. Produktguide 26 _013 Produktguide MYSA Dyner Syntetiske fibre Lyocell Dun/fjer Maskinvaskes ved 60 Vælg sengens temperatur! Når dynen er tilpas varm, sover du godt og vågner veludhvilet. Men hvad der er tilpas, afhænger

Læs mere

Bates - fodtøj til hær og politi - alt fra uniformssko til håndlavede ørkenstøvler.

Bates - fodtøj til hær og politi - alt fra uniformssko til håndlavede ørkenstøvler. Bates - fodtøj til hær og politi - alt fra uniformssko til håndlavede ørkenstøvler. Dansk Erhvervsbeklædning aps. SE-nr. 34 04 62 63 Bates blev grundlagt i 1885 og har gennem tiden bl.a. leveret fodtøj

Læs mere

Brugsanvisning. Det du IKKE skal:

Brugsanvisning. Det du IKKE skal: Brugsanvisning Tillykke Tillykke med dit EcoEgg TM /vaskeæg. Med din anskaffelse er du med til at reducere mængden af kemikalier der forurener kloden. Samtidig gør du noget godt for din families hud, sparer

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

GOSA Puder. Produktguide

GOSA Puder. Produktguide 26 _013 Produktguide GOSA Puder Syntetiske fibre Dun/fjer Lyocell Maskinvaskes ved 60 Tørres i tørretumbler Hvordan sover du? Vidste du, at dine sovevaner bestemmer, hvilken pude du skal vælge? Du sover

Læs mere

Tinsø Luksus vaskepulver

Tinsø Luksus vaskepulver Tinsø Luksus vaskepulver Anvendelse : Hvidt og lyst tøj, ved 30-90. Undtaget uld og silke. Egenskaber : Velegnet til såvel hårdt som blødt vand, giver blændende hvidvask. Dosering pr. kg tørt tøj: Deklaration:

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA BUBBLE Til dig, der går langt for andre SIKA BUBBLE er som skabt til dig, der tager de lange vagter og det store ansvar. Dig, der

Læs mere

Tøjguide Få det optimale ud af dit nye Team Rynkeby cykeltøj

Tøjguide Få det optimale ud af dit nye Team Rynkeby cykeltøj Tøjguide 2017 Få det optimale ud af dit nye Team Rynkeby cykeltøj Vask af cykeltøj At cykeltøjet skal vaskes indimellem giver sig selv, men hvordan er det nu lige det gribes an, og hvor ofte skal det gøres?

Læs mere

Giver en vedvarende luftforbedring og hygiejne og er med til at sikre et rent og frisk miljø. Frisk Luft koncentrat til brug i sanitære områder

Giver en vedvarende luftforbedring og hygiejne og er med til at sikre et rent og frisk miljø. Frisk Luft koncentrat til brug i sanitære områder Annavej 21 2740 Skovlunde DK Denmark Tlf. +45 44 666 333 Fax. +45 44 946 582 PRODUKT-INFORMATION Produkt og sikkerhedsdata: Se bagsiden NAVN Giver en vedvarende luftforbedring og hygiejne og er med til

Læs mere

den originale anno 1993 SMUK NATURLIG VARM

den originale anno 1993 SMUK NATURLIG VARM den originale anno 1993 SMUK NATURLIG VARM Produktet: Håndlavet af 100 % ren, naturlig uld. ADVARSEL! afhængighed kan forekomme Ulden er naturligt behandlet, og produktet er fulgt nøje, hele vejen fra

Læs mere

LOP-A Boligspray mod lopper

LOP-A  Boligspray mod lopper LOP-A Boligspray mod lopper Sådan bruges LOP-A Boligspray Hvor: Spray, hvor lopperne befinder sig, dvs. i tæpper, hundekurven, møbler, revner og sprækker. LOP-A er en effektiv loppespray, som bekæmper

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S DK SF F

LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S DK SF F LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S SF F User manual Gebruiksaanwijzing Gebrauchsanweisung Brukermanual Bruksanvisning Brugermanual Käyttöohje Mode d emploi AVAILABLE STANDARD MODEL Liberty BC AVAILABLE STANDARD

Læs mere

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk Hyppige pletter Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret www.besma.dk Hyppige pletter Indhold: 1. Fedt og olie pletter 2. Fugleklatter 3. Insekter på loftet 4. Jord og græs pletter

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Nu åbner verdens mindste skadestue. Kom ind

Nu åbner verdens mindste skadestue. Kom ind Nu åbner verdens mindste skadestue. Kom ind Velkommen til verdens mindste skadestue. OBS! Cederroth Øjenskyl i lommeformat medfølger ikke, skal bestilles separat, REF 7 2 21. Nyhed! Cederroth Førstehjælpsstation

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG Lagner til VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. Glidelagnet placeres direkte på sengens madras Træklagnet fæstnes på VENDLET-systemets

Læs mere

Svanemærkede produkter 2014

Svanemærkede produkter 2014 Svanemærkede produkter 2014 Svane Håndopvask 100-500 Anvendelse: Til manuel opvask og lettere rengøring. Egenskaber: Opløser fedt og snavs. ph: ca. 7,0 i koncentrat Vægtfylde: ca. 1,02 g/ml Varenr.: 4000...12x1

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

Opgave 1. Inden hæftet Materialelære: Fibre og fiberidentifikation udleveres! Gruppeopgave.

Opgave 1. Inden hæftet Materialelære: Fibre og fiberidentifikation udleveres! Gruppeopgave. December 2008 Opgaver Opgave 1 Inden hæftet Materialelære: Fibre og fiberidentifikation udleveres! Gruppeopgave. Boligtekstiler Hvilke materialer anvendes til fremstilling af tæpper, møbelstoffer og forhæng?

Læs mere

Mikrofiber. SUS, Serviceerhvervenes Efteruddannelsesudvalg

Mikrofiber. SUS, Serviceerhvervenes Efteruddannelsesudvalg SUS, Serviceerhvervenes Efteruddannelsesudvalg Vibeke Bang Olsen December 2013 Undervisningsministeriet. (December 2013). Materialet er udviklet af Serviceerhvervenes Efteruddannelsesudvalg i samarbejde

Læs mere

MOD LOPPER I OMGIVELSERNE

MOD LOPPER I OMGIVELSERNE MOD LOPPER I OMGIVELSERNE MOD LOPPER I OMGIVELSERNE Nyt patenteret produkt, baseret på en sammensætning af organisk silikone, til bekæmpelse af hunde- og kattelopper i omgivelserne Bekæmper lopper i alle

Læs mere

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer Anvendelsesområde: Børnebleer til den miljøbevidste, idet Bambo Nature er en af de mest miljøvenlige bleer på markedet. De fleksible sidepaneler og den åndbare bagside sikrer barnet høj komfort og bevægelsesfrihed,

Læs mere

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG

L AGNER TIL OVERSKUD TIL OMSORG L AGNER TIL R OVERSKUD TIL OMSORG LAGNER TIL VENDLET VENDLET-systemet består bl.a. af et glidelagen og et træklagen. GLIDELAGEN - VASKBART Glidelagnet er fremstillet af 100% nylon. Lagnet har en meget

Læs mere

Må ikke stryges. Strygning ved lav varme max 110. Strygning ved middel varme max 150. Tørretumbles ved lav varme. Hængetørring

Må ikke stryges. Strygning ved lav varme max 110. Strygning ved middel varme max 150. Tørretumbles ved lav varme. Hængetørring Tøjpleje Her vil vi gerne dele vores viden om tøjpleje med dig. Hvad de forskellige vaskesymboler betyder, tips til, hvordan man fjerner forskellige typer pletter samt lidt generelle råd om, hvordan man

Læs mere

INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER

INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER 02 Der kan være mange grunde til, at du skal bruge kompressionsstrømper, og der kan opstå mange spørgsmål til både behandlingsforløbet og strømperne. Hvordan virker

Læs mere

NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING

NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING NÅR DU TÆNKER PÅ MILJØET I DEN DAGLIGE HUSHOLDNING Når du vælger de blå Änglamark produkter, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet, uden overfl ødig kemi. Vi stiller nemlig krav til indholdsstoffer,

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere

Hedrin. Bliv fri for lus på time!

Hedrin. Bliv fri for lus på time! Hedrin Bliv fri for lus på time! Indhold Fri for lus - hurtigt og nemt Fri for lus - hurtigt og nemt...... 3 Lidt om lus.................. 4-5 Nem behandling.............. 6-7 Sådan virker Hedrin...........

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

FJERN LUGTEN! PROTOX LUGTFRI PROTOX HYSAN PROTOX ABSCENT

FJERN LUGTEN! PROTOX LUGTFRI PROTOX HYSAN PROTOX ABSCENT FJERN LUGTEN! Protox har en række produkter der effektivt nedbryder restlugt efter bl.a. tobak, mug, døde dyr, urin og ekskrementer, samt andre lugtproblemer på alle materialetyper. Fælles for produkterne

Læs mere

Ergonomi, sikkerhed og komfort

Ergonomi, sikkerhed og komfort Ergonomi, sikkerhed og komfort Fødderne skal holde til rigtig meget livet igennem. Derfor er det simpelthen en menneskeret, at gå i bekvemt, ergonomisk rigtigt fodtøj - ikke mindst på jobbet, hvor du faktisk

Læs mere

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter Ekstra beskyttelse Dansac tilbehørsprodukter Indledning Hos Dansac er vi dedikerede til at udvikle unikke stomiposer og -plader for at højne livskvaliteten for mennesker med stomi. Sommetider kan huden

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL DANFUGESAND DANFUGESTENMEL Skal opbevares tørt DANFUGESAND til betonstensbelægninger DANFUGESTENMEL til betonsten, chaussesten og brostensbelægninger www.danfugesand.dk DANFUGESAND Lug ud i kemikalierne

Læs mere

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. TOE GUARD RUSH VARENR. TG80450 Toe Guard Rush er en metalfri sikkerhedssandal

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE GULVE DER FORBLIVER FLOTTE Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påføring og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL ELASTISKE GULVE Perfekt tilpasset til dine

Læs mere

teamtøj i eget design

teamtøj i eget design teamtøj i eget design er en tekstil virksomhed der blev etableret i 1948. Siden starten har vi fokuseret på sportstøj og elite sport. Vi har fokuseret på cykelsporten siden 1997, hvor vi startede vores

Læs mere

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden.

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden. 2011 Vi lever vores sport, hvert minut af hver eneste dag. Vi ved hvad det kræver at blive den bedste - den allerbedste. Og vi ved, at der skal mere til end bare hård træning, for at få succes. Crafts

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger JKS TØJVASK Onlineshop Koncept Onlineshop Koncept Service Totalløsninger Service Totalløsninger Når kun det bedste er godt nok. RENT VASKERI Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Totalleverandør

Læs mere

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer 10GODE RÅD TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY 0% Parfume Parabener Farvestoffer 10 NYTTIGE RÅD, SOM HJÆLPER DIG TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY SØG SKYGGE 1 Søg skygge mellem kl. 12-15, når solen står højest.

Læs mere

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR SS14 KOLLEKTION TILBEHØR 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Komfort og åndbarhed Løb komfortabelt i strømper, som er designet til at beskytte dine fødder Disse strømper eliminerer risikoen for

Læs mere

Fremmer en naturlig bakteriel balance i underlivet

Fremmer en naturlig bakteriel balance i underlivet Fremmer en naturlig bakteriel balance i underlivet De fleste kvinder påvirkes af irritation og bakteriel ubalance i underlivet på et eller flere tidspunkter i løbet af deres liv. Sådan får du en naturlig

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del.

TRANEMO SKINSAFE. Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. TRANEMO SKINSAFE Lag på lag beskyttelses-system, der er større end summen af hver enkelt del. SIKKERHED STARTER MED DIG Som en af verdens førende leverandører af inherent brandhæmmende arbejdstøj, forstår

Læs mere

Leverandør af desinfektionsmidler

Leverandør af desinfektionsmidler Leverandør af desinfektionsmidler Nakeda ApS er forhandler af Helvemeds produkter til desinficering af instrumenter og overflader. Produkterne både rengør og desinficerer effektivt, er nemme og praktiske

Læs mere

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse

Udvalg af siddepude sortiment. Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Udvalg af siddepude sortiment Lejring Aflastning Tryksårsforebyggelse Zibo Athene A/S Mere end blot et samarbejde... Hos Zibo Athene står vi altid klar til at hjælpe dig. Herunder finder du kontaktinformation

Læs mere

MiniONE Den lille bløde knap

MiniONE Den lille bløde knap MiniONE Den lille bløde knap Den rette ernæring er afgørende, for at kroppen kan fungere og udvikle sig. Forskellige sygdomstilstande kan gøre det vanskeligt og endda umuligt for en person at spise noget.

Læs mere

Wrap-E-Soothe Top. Den lindring, I har ventet på. AD RescueWear TIL BØRN MED SENSITIV HUD/ EKSEM, ELLER I FORBINDELSE MED WET WRAP BEHANDLING

Wrap-E-Soothe Top. Den lindring, I har ventet på. AD RescueWear TIL BØRN MED SENSITIV HUD/ EKSEM, ELLER I FORBINDELSE MED WET WRAP BEHANDLING , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Top Antal: 1 4 år 5 år , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Bukser Antal: 1 4 år 5 år , LLC er ikke ansvarlig, LLC er ikke ansvarlig Ærmer Antal:

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

ACADEMY MATTRESS 415

ACADEMY MATTRESS 415 ACADEMY MATTRESS 415 AVAILABLE SIZES MODELS AND SIZES CM INCH 80x200 32x80 Adult 90x200 36x80 Paediatric 68x140 27x56 * Width x Length Special sizes and custom made products on request. 4 1 2 3 fig. A

Læs mere

made for your happiness

made for your happiness made for your happiness DYBDEGÅENDE FUGT TIL TØRT HÅR, GØR DET STÆRKT OG MODSTANDSDYGTIGT, DAG EFTER DAG, DIT HÅR REPRÆSENTERER DIN SKØNHED milk_shake moisture plus Har 2 virkninger på dit hår MAKSIMAL

Læs mere

Rengøring. Hvorfor gør vi rent?

Rengøring. Hvorfor gør vi rent? Rengøring 1 2 Rengøring Hvorfor gør vi rent? a) Øge hygiejniske forhold, dvs. mindske antallet af mikroorganismer b) Mindske risiko for infektion og smitte afbryde smitteveje c) Vedligeholde indbo og bolig

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter.

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter. CombeeWorx Home Skridsikring & Plejeprodukter Sortiment 2017 www.combeeworx.com Unikke kemiske produkter CombeeWorx kemiske skridsikringsprodukter Med CombeeWorx Home skridsikring får du en nem, hurtig

Læs mere

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE Pandelampe Praktisk undertøj Vandresko/ støvle Gerne en lille let model med to til tre AAA batterier og LED pærer. Løbesko Der vil ofte indgå aktiviteter på

Læs mere

INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ

INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ 02 Når det handler om livskvalitet... Diabetes er i dag den hyppigste årsag til blindhed og amputation, og det er derfor vigtigt hele tiden at være opmærksom på de forandringer

Læs mere

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug FESTFLOOR Life Microcement med et utal af Beskrivelse FESTFLOOR Life er et polymer-cementbaseret system til at skabe rene overflader på eksisterende underlag som betongulve, gipsplader, keramiske fliser,

Læs mere

Følsomme fødder.

Følsomme fødder. Følsomme fødder www.new-feet.com NYHED - X-LIGHT Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com X-LIGHT gummisål giver ekstra høj komfort Vi har taget ny

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbands sålekoncept Tech Insole består af 6 såler, som supplerer vores nuværende sortiment. Tech Insole yder god støtte og støddæmpning mod alle belastninger, foden udsættes for. TECH INSOLES

Læs mere

ESWELL. OP-madrasser

ESWELL. OP-madrasser ESWELL OP-madrasser ESWELL Op-madrasser Kort fortalt ESWELL madrasserien består af et stort udvalg af trykfordelende madrasser og lejringspuder specielt udviklet til, og i samarbejde med førende eksperter

Læs mere

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Since 1966 www.arcopedico.dk 2011 ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi. Professor Parodi s mål var, at udvikle en sko,

Læs mere

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING Ved aflevering/overdragelse af det samlede byggeprojekt til bygherren er det normalt, at bygherren modtager et samlet drifts- og vedligeholdelsesmateriale med alle nødvendige oplysninger om bygningens

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN Vi har gennem vores arbejde fået en del erfaring med, hvilken påklædning der kan stå distancen i en skovbørnehave og holde vand og kulde ude om vinteren. Vi giver her nogle

Læs mere

Produktoversigt. -intelligent sleep

Produktoversigt. -intelligent sleep Produktoversigt -intelligent sleep Revulotionerende og lækkert! TEMPRAKON soveprodukter består af det særlige OUTLAST materiale, som er en videreudvikling af det materiale, NASA bruger i deres astronautdragter.

Læs mere

The right fit should be part of your kit

The right fit should be part of your kit The right fit should be part of your kit Hvorfor er sports-bh er vigtige? Brystet er desværre ikke indrettet så smart i forhold til løb og hop, så derfor er det vigtigt at bruge en god sports-bh. Der er

Læs mere

Skrap mod lus - blid mod børn

Skrap mod lus - blid mod børn Hedrin Skrap mod lus - blid mod børn www.hedrin.dk norpharma a/s Slotsmarken 15 2970 Hørsholm Tlf. 45 17 48 00 www.hedrin.dk 1207.HE pixi.ip Hedrin Børn og lus bør ikke behandles med hvad som helst Indhold

Læs mere

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter Ekstra beskyttelse Dansac tilbehørsprodukter Indledning Indhold Hos Dansac er vi dedikerede til at udvikle unikke stomiposer og -plader for at højne livskvaliteten for mennesker med stomi. Sommetider kan

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER STØVLEGUIDE Uanset hvilken vinter vi får, er et par vinterstøvler nødvendige i dit barns skogarderobe. Vinterstøvler skal kunne

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

Guide FARLIGE. Undgå kemikalier i dit hjem. Se hvad du kan gøre Gode råd fra eksperten. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide FARLIGE. Undgå kemikalier i dit hjem. Se hvad du kan gøre Gode råd fra eksperten. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus FARLIGE Undgå kemikalier i dit hjem Se hvad du kan gøre Gode råd fra eksperten Få et kemikaliefrit hjem INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland JOGA DESIGN VÆLG MELLEM 5 hårdheder FÅS I 70-80-85-90-100-120-140/ 4 madrashøjder. 5, 10, 15 og 20 cm fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland madras De rigtige komfortzoner Mange personer

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Take your cleaning and Hygiene standards to an entirely new level with the revolutionizing, three- step effect of Guardian Technology. G-Line Tattoo - Rengøringsskema

Læs mere