DI Klubmøde. Slagelse 24/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015"

Transkript

1 DI Klubmøde Slagelse 24/

2 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

3 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

4 Velkomst og præsentation Kort præsentationsrunde Navn Klub Evt. fokusområde

5 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

6 De nye vedtægter Væsentlige ændringer i forhold til lokalklubberne Ny formålsparagraf Stk. 1 Dansk Islandshesteforenings overordnede formål er: at virke almennyttigt for udbredelsen af og kendskabet til den islandske hest, at virke for den islandske hests korrekte anvendelse i ridesporten på bane og i naturen, at virke for og at lede renavlen af den islandske hest i Danmark, og at fremme kendskabet til og overholdelsen af regler og god skik for hestevelfærd for den islandske hest og bevarelse og beskyttelse af den islandske hests naturlige miljø, idet der lægges vægt på at bevare og styrke den islandske hests særlige egenskaber, herunder de specielle islandske gangarter. Stk. 2 Dansk Islandshesteforenings formål er tillige inden for rammerne af de overordnede formål: at fastsætte generelle og specielle love, regler, retningslinjer, normer og andre bestemmelser til opfyldelse af Dansk Islandshesteforenings overordnede formål, jf stk. 1, og under behørig iagttagelse af statutterne for FEIF, FITE, DIF og andre organisationer til hvem Dansk Islandshesteforening er tilknyttet, jf 3 (Forholdet til andre organisationer). at repræsentere dansk islandshestesport og avl i international sammenhæng,

7 De nye vedtægter Væsentlige ændringer i forhold til lokalklubberne Ny formålsparagraf Stk. 2 fortsat - at repræsentere dansk islandshestesport og avl i forhold til nationale myndigheder og andre interesseorganisationer, - at iværksætte, koordinere, forestå og føre tilsyn med mesterskaber og andre arrangementer i Danmark for islandsheste herunder bl.a. organisation, bedømmelse, forplejning, banedesign, veterinær- og medicineringskontrol samt anti-doping kontrol af heste og ryttere, - at forestå uddannelse og autorisation af kåringsdommere, sportsdommere og instruktører, - at forestå og udbyde anden relevant uddannelse og efteruddannelse af medlemmer af Dansk Islandshesteforening, og - at virke som eneste og fælles landsorganisation for islandshesteklubber i Danmark og derigennem: - at støtte oprettelsen og udviklingen af islandshesteklubber, - at fremme forståelsen og samarbejdet mellem islandshesteklubber, og - at bistå og opmuntre islandshesteklubber i relation til deres medlemmers deltagelse i aktiviteter for islandsheste, herunder bl.a. sport, avl, ungdomsaktiviteter og naturridning.

8 De nye vedtægter Ny om Special-/Lokalklubber En klub, som inden for et begrænset geografisk område i Danmark driver aktiviteter med islandsheste i forbindelse med ridesport på bane og i naturen eller med avl, kan efter ansøgning optages som medlem af Dansk Islandshesteforening som lokalklub ( Lokalklub ). En klub, som inden for et begrænset eller ubegrænset geografisk område i Danmark arbejder med et speciale inden for ridning eller avl under Dansk Islandshesteforenings formål, kan efter ansøgning optages som medlem af Dansk Islandshesteforening som specialklub ( Specialklub ). De nærmere betingelser for optagelse som Special- /Lokalklub fastsættes af Dansk Islandshesteforenings bestyrelse, og hovedbetingelserne offentliggøres på Dansk Islandshesteforenings hjemmeside.

9 De nye vedtægter Nye regler vedrørende klubmedlemsskab Stk. 3 Islandshesteklubber (1) Som islandshesteklub under Dansk Islandshesteforening kan optages enhver klub, som opnår status som Specialklub eller Lokalklub jf. 5 (Special- /Lokalklubber). (2) Ansøgning om optagelse som Special-/Lokalklub under Dansk Islandshesteforening fremsendes til Dansk Islandshesteforenings sekretariat og skal så vidt muligt behandles af Dansk Islandshesteforenings bestyrelse inden for fire måneder efter, at Dansk Islandshesteforenings sekretariat har modtaget ansøgningen og den dertil hørende dokumentation. (3) En Special-/Lokalklub kan udmelde sig af Dansk Islandshesteforening med en måneds skriftligt varsel til udløb af et kalenderår. Udmeldelse fremsendes til Dansk Islandshesteforening sekretariat. Special-/Lokalklubben hæfter også efter udmeldelse for evt. kontingentrestance og anden gæld til Dansk Islandshesteforening, indtil restancen eller gælden er fuldt afviklet.

10 De nye vedtægter Nye regler vedrørende klubmedlemsskab (4) En Special-/Lokalklub er forpligtet til at overholde de af Dansk Islandshesteforening til enhver tid fastsatte generelle og specielle love, regler, retningslinjer, normer og andre bestemmelser. (5) En Special-/Lokalklubs vedtægter skal til enhver tid være i overensstemmelse med Dansk Islandshesteforenings og DIF s vedtægter, regler og krav til klubvedtægter samt med Folkeoplysningslovens regler. Ændringer af en Special- /Lokalklubs vedtægter skal indsendes til Dansk Islandshesteforenings sekretariat inden 30 dage efter vedtagelsen. (6) En Special-/Lokalklub kan ekskluderes som medlem af Dansk Islandshesteforening efter reglerne i 17 (Eksklusion).

11 De nye vedtægter Kontingent Nyt kontingent for lokalklubber foreslåes til et grundgebyr på 500 kr samt 25 kr. pr. medlem. Stk. 4 Opkrævning af kontingent for islandshesteklubber sker ved direkte opkrævning fra Dansk Islandshesteforening til den enkelte islandshesteklub eller på anden måde, som offentliggøres på Dansk Islandshesteforenings hjemmeside.

12 De nye vedtægter Komiteerne (2) Hver komite består af en formand, en næstformand og tre øvrige medlemmer. og, fsv angår klubkomiteen og [natur og breddekomiteen/ friluftskomiteen], to øvrige medlemmer. (5) En komite kan træffe beslutning om alle forhold, som i henhold til vedtægterne eller bestyrelsesbeslutning er henlagt til komiteen. Komitearbejdet sker under ansvar over for bestyrelsen. (6) Alle beslutninger træffes ved simpelt flertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Komiteerne er beslutningsdygtige, når mere end halvdelen af medlemmerne, herunder formanden, er til stede. (7) Komiteens formand indkalder til komitemøder på egen foranledning eller efter skriftlig anmodning af mindst 2 komitemedlemmer.

13 De nye vedtægter Komiteernes opgaver Stk. 2 De stående komiteer Bestyrelsen foranlediger, at der hvert år i september udarbejdes en handlingsplan og et budget for det kommende regnskabsår for hver af de fire stående komiteer, som skal forelægges bestyrelsen til godkendelse. Inden for rammerne af de godkendte handlingsplaner og budgetter fungerer komiteerne selvstændigt på hver deres opgaveområde. En komite kan til enhver tid forelægge væsentlige tvivlsspørgsmål til afgørelse i bestyrelsen. Uanset at medlemmerne af en komite er valgt af generalforsamlingen, kan bestyrelsen med 2/3 flertal af alle medlemmerne i bestyrelsen fratage en komite dens beslutningskompetence helt eller delvis, hvis komiteen væsentlig overskrider rammerne af de godkendte handlingsplaner og budgetter.

14 De nye vedtægter Komiteernes opgaver Stk. 6 Klubkomiteen Klubkomiteen varetager i samarbejde med bestyrelsen og fagkomiteerne Dansk Islandshesteforenings og lokalklubbernes gensidige relationer til fremme af Dansk Islandshesteforenings overordnede formål jf. 2, stk. 1. Klubkomiteen udarbejder og vedligeholder et klubreglement for lokalklubberne. Ændringer i dette reglement skal vedtages på en generalforsamling. Klubkomiteen arbejder sammen med lokalklubberne om at udbrede kendskabet til den islandske hest og til Dansk Islandshesteforening bl.a. gennem uddannelse og regionsvise møder. Klubkomiteen skal arbejde for styrkelse af samarbejdet mellem klubberne og for klubbernes samarbejde med DI bl.a. om løsning af nationale opgaver. Klubkomiteen arrangerer et årligt klubmøde. Klubkomiteens formand leder klubmødet og sørger for relevant deltagelse heri fra bestyrelsen og øvrige komiteer..

15 De nye vedtægter Generalforsamlingen Stk. 6 Islandshesteklubber kan kun udøve deres stemmeret ved personligt fremmøde af et delegeret medlem af pågældende islandshesteklub på baggrund af mandat fra islandshesteklubbens bestyrelse. Islandshesteklubberne skal senest den 1. september skriftligt indrapportere navnene på deres delegerede medlemmer, for at de delegerede kan udøve stemmeretten. Hver islandshesteklub kan stille med én delegeret. Én delegeret kan kun repræsentere én klub.

16 De nye vedtægter Generalforsamlingen Stk. 8 En islandshesteklub har et antal stemmer på generalforsamlingen, der afhænger af islandshesteklubbens eget medlemstal opgjort på basis af islandshesteklubbens indberetning af medlemmer pr. 31. december i det foregående kalenderår til Dansk Idrætsforbund. Islandshesteklubberne tildeles stemmer således: medlemmer: 1 stemme medlemmer: 2 stemmer medlemmer: 3 stemmer medlemmer: 4 stemmer medlemmer: 5 stemmer medlemmer: 6 stemmer medlemmer: 7 stemmer medlemmer: 8 stemmer medlemmer: 9 stemmer 901-der over medlemmer: 10 stemmer

17 De nye vedtægter Lyd og billed rettigheder Dansk Islandshesteforening er indehaver af eller forbeholder sig alle kommercielle lyd- og billedrettigheder til Dansk Islandshesteforenings arrangementer, herunder arrangementer som afvikles efter bemyndigelse fra Dansk Islandshesteforening. Afvikles et arrangement af Dansk Islandshesteforening efter en anden organisations regler forbeholder Dansk Islandshesteforening sig disse rettigheder i det omfang, disse ikke gøres gældende af denne anden organisation. Denne anden organisation anses for at have frasagt sig disse rettigheder til fordel for Dansk Islandshesteforening, såfremt rettighederne ikke er gjort gældende over for Dansk Islandshesteforening senest samtidig med, at arrangementet er tildelt Dansk Islandshesteforening.

18 De nye vedtægter Øvrige nye paragraffer Klage og Ordensudvalg Anti Doping Eksklusion

19 Hvilke fordele har en lokalklub af at Økonomiske være medlem af DI Ansvars-og ulykkesforsikring for arrangører af arrangementer KODA/Gramex aftale Annoncering i TØLT Fri afbenyttelse af SPORTI.dk Rabat på TØLT for lokalklubmedlemmer

20 Hvilke fordele har en lokalklub af at Klubkomiteen være medlem af DI 2 årlige Klubmøder med information og netværksopbygning Klub info pr. mail til klubben Adgang til sparring og hjælp fra Klubkomiteen Indflydelse i DIs bestyrelse via Klubkomiteen Udlån af diverse materialer

21 Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI Sekretariatet/ Bestyrelsen Adgang til informationer og hjælp fra sekretariatet Struktureret arbejde med hestelovgivning

22 Hvilke fordele har en lokalklub af at Sportskomiteen være medlem af DI Uddannelse af Dommere Et velfungerende stævnesystem ICE-test program og kurser Vejledning i at komme i gang med nye sportsaktiviteter

23 Hvilke fordele har en lokalklub af at Fælleskomiteen være medlem af DI Uddannelse af ryttere og instruktører Juniorarbejde TREC Et struktureret naturarbejde Vejledning i at etablere rideruter, samt sikre adgang til naturen

24 Hvilke fordele har en lokalklub af at Avlskomiteen være medlem af DI Et Struktureret avlsarbejde Uddannelse af dommere til vejledende kåringer, dyrskuer og kåringer.

25 Debat Hvilke tanker/spørgsmål sætter de nye vedtægter gang i? Hvilke ændringer ser i for lokalklubberne i de nye vedtægter? Andet?

26 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

27 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

28 VM stafet stafetruter mødtes i Herning Ruter fra Padborg, Hirtshals og Ho

29 VM stafet 2015 Godt 75 ryttere Gennem skov, åbent land, langs strand og gennem byer

30 VM stafet ryttere til Officiel Åbning i Herning centrum

31 VM stafet ryttere til Åbningsceremoni på VM banen hvor stafetten blev overrakt

32 VM stafet 2015 En oplevelse for livet Nye venskaber Mulighed for at profilere sig som lokalklub i en større sammenhæng

33 Aktivitetsugen glade deltagere fra hele landet 30 deltagere under 12, 30 teenagere 145 heste i alle farver

34 Aktivitetsugen hjælpere sørger for at lejren fungerer 50 aktiviteter for enhver smag 145 heste i alle farver

35 Aktivitetsugen 2015 TREC, Rideundervisning i alle afskygninger, Vejledende kåring, Kæpheste, ler, tråd og meget andet kreativt. Der blev smagt på veltillavet hest, og spændende øl. Og kroppen blev udfordret af på mountainbike, til pilates og zumba.

36 Aktivitetsugen 2015 Positive tilbage meldinger fra deltagerne. Vi gentager succesen i 2017!!

37 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

38 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

39 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

40 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

41 Nomineringer til Årets klub Hvilken DI klub har gjort en forskel i 2015? Skriftlige begrundede nomineringer modtages Sendes pr. mail til mhe@islandshest.dk Senest d. 7. november Overrækkes på Generalforsamlingen

42 Indstillinger til klubkomiteen Følgende medlemmer er på valg til Generalforsamlingen Mette Helberg modtager genvalg Jørn Hartvig modtager genvalg Suppleant Lonni Vandborg modtager genvalg Forslag til modkandidater modtages gerne

43 Velkommen til nye klubber Vi har i år Godkendt to nye lokalklubber: Yggdrasil og Aska, og to mere er på vej: Slepnir og Frami. Yggdrasil er beliggende ved Køge, og er en lokalklub for alle med interesse for den islandske hest. Aska er beliggende ved Malling og er en lokalklub som udover breddearbejdet, har fokus på stævner. Sleipnir er en ny lokalklub ved Skibby som har fokus på bredden såvel som sporten, og er for brugere af arealerne på Hammergården og i Hornsherred generelt. Frami er en ny klub i trekantsområdet som har fokus på kurser, undervisning og fællesture.

44 Program Velkomst og præsentation Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat Frokost Info om VM-stafet og aktivitetsuge Hils på TØLTs nye redaktør TREC Hvordan får vi lokalklubber som er levedygtige? Nomineringer til Årets lokalklub Indstillinger til klubkomiteen. Velkommen til nye klubber Afslutning og kaffe

45 Afslutning Næste års klubmøder er planlagt til lørdag d. 12. marts og lørdag d. 1. oktober Klub-info med Den gode historie Vi forsøger at genoptage regionsmøderne Nogle spørgsmål? Tak for i dag

VEDTÆGTER. for DANSK ISLANDSHESTEFORENING

VEDTÆGTER. for DANSK ISLANDSHESTEFORENING VEDTÆGTER for DANSK ISLANDSHESTEFORENING 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er DANSK ISLANDSHESTEFORENING. Foreningens binavn er DANSK ISLANDSHESTE FORBUND. Dansk Islandshesteforening er en medlemsorganisation

Læs mere

Forslag til nye: Gældende

Forslag til nye: Gældende 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er DANSK ISLANDSHESTEFORENING. 1 NAVN OG HJEMSTED DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Foreningens binavn er DANSK ISLANDSHESTE FORBUND. Dansk Islandshesteforening

Læs mere

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Stk. 2 Foreningens sekretariat/kontor udgør DI s hjemsted. 2 FORMÅL Stk. 1 Det fælles overordnede formål er

Læs mere

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Deltagere: Anne Sofie, Mie, John, Max, Helle Brendstrup fra bestyrelse sekretariat. Signe fra sportskomiteen. Fra klubber: Helle Frami, Jannicke- Frami, Birgitte Frami,

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen Vedtægter for Islandshesteklubben THOR 1. Klubbens navn er Islandshesteklubben THOR. Dens hjemsted er Lejre kommune. 2. Klubbens formål er at fremme interessen for den islandske hest. 3. I klubben kan

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen.

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen. Vedtægter for Det Medicinske Selskab i København Navn og tilhørsforhold 1. Selskabets navn er: Det Medicinske Selskab i København. Selskabets formål 2. Det Medicinske Selskabs formål er: 1) At styrke lægestandens

Læs mere

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE Navn og formål 1 Klubbens navn er Dansk Folkebådsklub, forkortet DFK. Klubben er ikke knyttet til et geografisk hjemsted, men afholder årlige generalforsamlinger, hvor bestyrelsen skønner, der gives mulighed

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927 Love for VIBORG RIDEKLUB stiftet 22. september 1927 Ændret på Viborg Rideklub s generalforsamling den 25. februar 2013 1 Klubbens navn er: Viborg Rideklub (VIR). Klubbens hjemsted: Viborg Kommune 2 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub

Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub Indhold Kapitel 1... 1 Navn, Hjemsted og Formål... 1 Kapitel 2... 1 Medlemskredsen... 1 Kapitel 3... 2 Bestyrelsen... 2 Kapitel 4... 3 Generalforsamlingen...

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016)

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "DI's Risk Management Forening". Som engelsk betegnelse anvendes "The Risk Management Society of the Confederation of Danish Industry".

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen.

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen. Skovshoved Triathlon Klub vedtægter: 1 - Navn og hjemsted Foreningen Skovshoved Triathlon Klub har hjemsted i Gentofte kommune og er stiftet den 17. oktober 2004. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlonforbund

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Dansk Padel Forbund Vedtægter

Dansk Padel Forbund Vedtægter Dansk Padel Forbund Vedtægter 1 Forbundet og dets formål 1.1 Forbundets navn er Dansk Padel Forbund (DPF) 1.2 DPF er stiftet i 2017 1.3 DPF har hjemadresse på den adresse hvor den til enhver tid siddende

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse.

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse. Vedtægter for foreningen Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne (CVR 34 79 68 90) som vedtaget på det stiftende landsmøde den 15. april. 2013, ændret på ekstraordinært møde den 1. Marts 2014. 1. Foreningens

Læs mere

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej 7 7860 Spøttrup Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Januar 2016 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Næstildgård Sportsrideklub (NÆST). Klubben er stiftet 06.

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB 1. Navn og hjemsted Stk.1: Aversi Faldskærms Club (AFC) blev stiftet den 1. december 1990 på Aversi Faldskærms Center. Klubben er medlem af Dansk Faldskærms Union (DFU)

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Københavns Squash Klub

Vedtægter for Københavns Squash Klub Vedtægter for Københavns Squash Klub Navn 1 1.0. Klubbens navn er Københavns Squash Klub (KSK). Hjemsted 2.0. Klubbens hjemsted er København. 2 3 Formål 3.0. Klubbens formål er at skabe optimale betingelser

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR)

VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR) VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR) 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Lyngby-Taarbæk Rideklub (LTR). Klubbens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT 1. FORENINGENS NAVN: VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT Foreningens navn er Ry Familie og Firma Idræt. Signatur: rffi 2. FORENINGENS HJEMSTED: Foreningen er hjemmehørende i Skanderborg kommune. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Dato: 19-03-2013 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vindmølleindustrien. Stk. 2. Foreningens bestyrelse kan registrere yderligere navne, såfremt dette findes

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter Esbjerg Golfklub

Vedtægter Esbjerg Golfklub Vedtægter Esbjerg Golfklub 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Esbjerg Golfklub Esbjerg Golfklub har hjemsted i Esbjerg Kommune. Klubben er forpligtet til at være medlem af Dansk Golf Union og Esbjerg

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Albertslund Festival. 1 Navn, Formål og hjemsted

Albertslund Festival. 1 Navn, Formål og hjemsted Albertslund Festival 1 Navn, Formål og hjemsted Foreningens navn er Albertslund Festival, og har hjemsted i Albertslund; Rådhusdammen 78 2620 Albertslund Mission Vi ønsker at skabe rammerne om Amfi-Teaterscenen

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger 1. Navn Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI) med hjemsted i Hillerød Kommune. Første vedtægtsgodkendelse: 10. april 1967 VEDTÆGTER 2. Formål: 2.1 HSI's formål

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub Vedtægter for Holbæk Badminton Klub Holbæk Badmintonhal og Holbæk Badminton Klub er to institutioner i klubben, med en og samme bestyrelse, til varetagelse af følgende formålsparagraf: 1 Klubbens navn

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune.

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. VEDTÆGTER VIBORG TRAIL ARENA 1 Navn/hjemsted Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. 2 Formål Foreningens formål er at planlægge, etablere, udvikle og sikre vedligehold

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2.

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2. Vedtægter Stk. 1. Klubbens navn er "Piger med smil MC Hjørring". Vi er en Flok glade Mc piger, som hygger os i vores Mc klub, hvor vi kun er piger Vi vægter det sociale meget højt, om vi så er til klubaften

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

Vedtægter for VK Heden anno 2015

Vedtægter for VK Heden anno 2015 Vedtægter for VK Heden anno 2015 1. Navn og hjemsted. 1. 1. Foreningens navn: VK Heden anno 2015 1. 2. Foreningens hjemsted: Herning Kommune 2. Formål. 1. 1. Foreningens formål er, gennem et socialt fællesskab

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland. VEDTÆGTER for gronet 1. Navn 1.1 Foreningens navn er gronet. 2. Hjemsted 2.1 Foreningens hjemsted er i Sønderjylland. 3. Formål 3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

Læs mere