Mar ts Sådan bruger du PENDLERKORT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mar ts Sådan bruger du PENDLERKORT"

Transkript

1 Mar ts 2018 Sådan bruger du RE JSEKORT OG PENDLERKORT

2 SAMMENLIGN OG PENDLERKORT 2 3 PERSONLIGT FLEX ANONYMT PERSONLIGT MED PENDLER KOMBI PENDLER KORT = J A = NEJ PRIS FOR KORT FORUDBETALING FORUDBETALING (LANDSDÆKKENDE) KAN KØBES ONLINE KAN SPÆRRES, HVIS DU MISTER DET TAGE FLERE MED PÅ KORTET ADGANG TIL ONLINEBESTILLING KAN TANKES OP PÅ AUTOMATER GIVER MULIGHED FOR TANK-OP-AFTALE GIVER MULIGHED FOR STØRST MÆNGDERABAT NAVN PÅ KORT MULIGHED FOR BILLEDE PÅ KORT INDMELD ET GLEMT/FORHINDRET CHECK UD VIA APP EN KAN LÅNES UD TIL ANDRE FORNYELSESAFTALE 30 DAGE MANUEL FORNYELSESAFTALE DAGE 50 kr. 50 kr. 80 kr. 50 kr. 50 kr. 25 kr. 25 kr. 70 kr. 25 kr. 0 kr. 25 kr. 25 kr. 600 kr. 25 kr. 0 kr. udenfor området pendler området

3 4 5 MED PENDLER KOMBI Rejsekort er en billet til bus og tog Rejsekort er et chipkort, der fungerer både som billet og som betaling for rejser. Med rejsekort kan du samle dine rejser med bus, tog, Letbanen, lokalbaner og metro på ét kort. På tværs af landsdele og trafikselskaber. Rejsekort i Danmark Du kan bruge rejse kort: Til alle dine togrejser i hele landet. I busser overalt i Danmark (undtaget på en række skole- og lokalruter). Med rejsekort Slipper du for at tælle zoner. Kan du med en tank-op-aftale sikre, at du altid har penge at rejse for. Får du de rabatter, du skal have - helt automatisk. Fx får du 20 % rabat på dine rejser inden for et takstområde mellem kl og kl samt på alle lørdage, søndage og helligdage. Rejser du som kundetypen Ung eller Pensionist, får du tidsrabat på dine rejser på bestemte dage og tidspunkter. Læs mere om, hvor og hvornår du får rabat på rejsekort.dk. Kan du ordne alt, der har med dine rejser at gøre, på selvbetjeningen på rejsekort.dk. Har du et rejsekort? Har du allerede et rejsekort personligt, kan du bestille pendler kombi til dit kort. Eller du kan bestille et helt nyt rejsekort med pendler kombi. Rejser du inden for dit pendlerområde, betaler du samme pris som med pendlerkort eller pendlerkort på app. Rejser du ud af dit pendlerområde, betaler du kun for den del af rejsen, der foregår uden for området. Og du får dine rejsekortrabatter helt automatisk. Men husk uanset hvor du rejser hen at checke ind ved rejsens start, ved skift af transportmiddel og checke ud ved rejsens afslutning. Du skal derfor altid have minimum 25 kr. på dit rejsekort, før du kan starte en rejse (pensionister/børn 12,50 kr.). Start pendlerperioden, når du har lyst Med pendler kombi på dit rejsekort vælger du selv, hvornår du vil starte en periode. Det gør du ved at checke ind inden for dit valgte område. Du bestemmer også selv, hvor længe perioden skal gælde - fra 30 til 180 dage. Altid rejseklar Hvis du vil være fri for at forny perioden på dit pendler kombi, kan du få en fornyelsesaftale, der automatisk gør det for dig, hver gang en periode udløber. På samme måde kan du med en tank-op-aftale sikre, at du altid har penge til rejserne udenfor dit pendlerområde.

4 PENDLERKORT 6 7 Tip! På kortlæseren viser en tekst, om læseren er til check ind eller check ud. Ved at lægge hånden på toppen af kortlæseren fortæller den dig, om den er til check ind eller check ud. Tag flere med på dit rejsekort * Du kan checke medrejsende, en større hund eller en cykel med ind på dit rejsekort. Hvis du tager bus, tog, Letbanen, lokalbaner og metro i de samme zoner ofte, kan pendlerkort være det billigste for dig. Med det i hånden kan du nemlig rejse frit i et område, du selv vælger, til en fast pris. Start perioden, når du har lyst Når du køber et pendlerkort, bestemmer du selv, hvor længe det skal gælde lige fra 30 til 180 dage. Og din periode begynder først, når du checker dit pendlerkort ind. Automatisk fornyelse Du kan gøre det let for dig selv med en fornyelsesaftale, der fornyer dit pendlerkort helt automatisk. Slip for at checke ud Med et pendlerkort behøver du ikke at checke ud hverken i bus, tog, Letbanen, lokalbaner eller metro. Når du rejser med bussen, skal du checke ind. Pendlerkortet kan ikke bruges til rejser uden for dit valgte område. I bussen skal du bede chaufføren om at checke medrejsende ind på dit rejsekort. På togstationer findes check ind ekstra-kortlæser eller rejsekortautomater, hvor du kan tjekke medrejsende ind. Check ind ekstrakortlæseren ligner den almindelige check ind-kortlæser, men er mærket Ekstra på toppen, hvor der også sidder fire taster. Bemærk at unge (16+) og pensionister (65+) skal checkes ind som voksne. * Det er ikke muligt at checke medrejsende, en større hund eller en cykel med ind på dit rejsekort personligt med pendler kombi eller på dit pendlerkort. * I Aarhus bybusser er det ikke muligt at tage flere med på dit rejsekort, og I kan derfor ikke starte en rejse, hvor I rejser flere på samme rejsekort. Skal I flere med på rejsen, og har I ikke tjekket ind inden påstigning, kan der købes kontantbilletter i automaten. Der kan betales med mønter. Rejsekort regn er selv prisen ud Ved check ud udlignes forskellen mellem forudbetalingen og din rejses pris. Har du rejst for mindre end forudbetalingen, sættes forskellen tilbage på dit rejsekort. Har du rejst for mere end forudbetalingen, trækkes forskellen fra saldo en på dit rejsekort.

5 SÅDAN BRUGER DU (rejsekort personligt, rejsekort flex, rejsekort anonymt og rejsekort personligt med pendler kombi) Er der penge på dit rejsekort, er du altid rejseklar. Du skal sørge for at have, hvad der svarer til forudbetalingen på dit rejsekort for at kunne begynde en rejse. Og huske at checke ind - og checke ind igen ved evt. skift af transportmiddel - og checke ud! 8 9 SÅDAN BRUGER DU PENDLER KORT Rejs frit med bus, tog, Letbanen, lokalbaner og metro i dit pendlerområde. Pendlerkort kan ikke bruges til rejser uden for dit valgte område. 1. Check ind og rejs Hold dit rejsekort hen på Det Blå Punkt på en check ind-kortlæser. Vent til du hører et ding og ser et OK på skærmen. Nu er det registreret, at din rejse er begyndt. Ved rejsens start trækkes en forudbetaling på dit rejsekort. 1. Check ind når du rejser med bus Hold dit rejsekort hen på Det Blå Punkt på en check ind-kortlæser. Vent til du hører et ding og ser et OK på skærmen. Nu er det registreret, at din rejse er begyndt. Du behøver ikke checke ud. 2. Check ind igen, når du skifter undervejs på rejsen Du skal altid huske at checke ind igen, når du skifter transportmiddel undervejs på din rejse. Først når din rejse er helt slut, skal du checke ud. 2. Check ind, når du fornyr din periode Har du ikke automatisk fornyelse, skal du forny din periode via et salgssted eller på selvbetjeningen. Du aktiverer en ny periode ved at checke ind. 3. Check ud og betal Hold dit rejsekort hen på Det Blå Punkt på en check ud-kortlæser. Når du hører et ding, og ser et OK samt rejsens pris og din saldo på skærmen, er det registreret, at din rejse er slut. Samtidig har du betalt for rejsen og fået din rabat.

6 BESTIL DIT /PENDLERKORT PÅ.DK BRUG SELVBETJENINGEN PÅ.DK Når du bestiller et rejsekort /pendlerkort og opgiver en adresse, får du automatisk et brugernavn og adgang til selvbetjeningen på rejsekort.dk. Du kan også vælge at logge på selvbetjeningen med NemID. Har du NemID, dankort og , kan du bestille rejsekort eller pendlerkort via rejsekort.dk. Har du ikke dankort, NemID og , kan kun rejsekort bestilles via rejsekort.dk 1. Gå ind på rejsekort.dk 2. Klik på knappen Bestil på forsiden og følg vejledning. 3. Efter 7-10 dage modtager du dit rejsekort/pendlerkort med posten. Kan du ikke bestille dit rejsekort på rejsekort.dk, kan du kontakte Midttrafik Kundecenter på , så sender vi dig et bestillingsskema. Køber du dit rejsekort på Midttrafik Kundecenter: Skal du forevise gyldig ID med billede (fx pas eller kørekort) eller Forny din periode eller få en fornyelsesaftale. Forevise to gyldige ID (fx sundhedskort, dåbsattest, årsopgørelse fra skat eller lign. dokumentation udstedt af offentlig myndighed eller Forevise et gyldigt ID samt betale med et betalingskort (med PIN kode). Er du pensionist og under 65 år, skal der forevises pensionsmeddelelse (maks. 1 år gammel). Sådan færdiggør du din kundeprofil på selv betjeningen, efter at du har bestilt dit rejsekort/pendlerkort: 1. Åbn den bekræftelse, du modtager pr. fra noreply@rejsekort.dk. Klik på linket for at færdig gøre din kunde profil og vælge en adgangskode til selvbetjeningen. Vær opmærksom på, at du skal gøre dette inden for 30 dage, fra du modtager en. 2. Vælg en adgangskode på minimum syv og maksimum 15 karakterer bestående af mindst ét stort bogstav og mindst ét tal. Der må hverken indgå special tegn eller mellemrum i adgangskoden. På selvbetjeningen kan du også: Tanke dit rejsekort op - eller endnu nemmere, få en tank-op-aftale der sikrer, at der altid er penge på dit rejsekort/pendlerkort. Forny din periode eller få en fornyelsesaftale. Se rabat, saldo og forbrug på dit rejsekort/pendlerkort. Spærre dit rejsekort/pendlerkort, hvis du er uheldig at miste det. Du kan også spærre dit rejsekort/pendlerkort ved at ringe til Rejsekort Kundecenter på (tast 1).

7 SÅDAN TANKER DU PENGE PÅ DIT For at kunne rejse, skal du have penge på dit rejsekort Gør det nemt få en tank-op-aftale! Har du dankort, er det letteste at få en tank-op-aftale, der sikrer, at der altid er penge på dit rejsekort. Hver gang saldoen på dit rejsekort når et vist minimum, overføres der penge fra dit dankort. Helt automatisk. Så er du klar til at tage bus, tog, Letbanen, lokalbaner eller metro, når det passer dig. Ønsker du at oprette en tank-op-aftale til dit barns eller en andens rejsekort, kan du gøre det ved at dele din betalingsaftale. Se hvordan på rejsekort.dk. Tank selv dit rejsekort op Du kan også vælge selv at tanke dit rejsekort op med penge: På selvbetjeningen på rejsekort.dk. Brug dankort eller betalingskort. Der kan gå alt fra fem timer til et døgn, før din tank-op via selvbetjeningen registreres af rejsekortudstyret ude på stationer og i busser. Tank derfor op på rejsekort.dk i god tid - dog ikke mere end 30 dage før, du skal af sted. Din tank-op bliver nemlig annulleret, hvis du ikke har brugt dit rejsekort indenfor 30 dage. På en rejsekortautomat på letbaneperroner eller tog- og metrostationer. Brug dankort eller betalingskort. Din tank-op registreres, og du kan bruge dit rejsekort med det samme. I udvalgte salgssteder, kiosker og supermarkeder. Brug dankort, betalingskort eller kontanter. Din tank-op registreres, og du kan bruge dit rejsekort med det samme. I Midtjylland kan du tanke op her: Aarhus Rutebilstation, Aarhus banegård, Herning station, Holstebro station, Horsens station, Randers station, Skjern station, Silkeborg station, Skanderborg station og Viborg station. Du kan se en oversigt over salgs- og servicesteder på rejsekort.dk. Skal du med en lokal bus, der har check ind mini, skal du være opmærksom på følgende: Du skal tanke penge på dit rejsekort på en rejsekortautomat eller på et rejsekort salgssted. Optankning via rejsekort.dk kan IKKE aflæses på en check ind mini-kortlæser. Vi anbefaler derfor et rejsekort med tank-op-aftale.

8 OPTJENING AF RABATTRIN MED HVORFOR OG HVEM STÅR BAG? Dit aktuelle rabattrin bestemmes ud fra den af de tre sidste perioder, hvor du har optjent flest rabatpoint. Det vil sige; Jo mere du har rejst de foregående perioder, jo højere et rabattrin har du i indeværende periode. En periode bestemmes af din personlige skæringsdag, som fx kan være den 12. i hver måned. Du kan se dit aktuelle rabattrin på en rejsekortautomat eller via selvbetjening på rejsekort.dk. Vær opmærksom på, at rabattrinnet på selvbetjeningen er et udtryk for det rabattrin, du havde på den sidste rejse, du foretog. Du kan se rabatsatserne på rejsekort.dk/detmedsmaat. De seneste tre perioder har du fx optjent rabattrin 4, 2, 1. Du rejser derfor på rabattrin 4 i indeværende periode (måned). Vest for storebælt Rejser, der starter og slutter vest for storebælt. Du er nu på rabattrin 4 Rejsekort binder alle landets trafikselskaber og billetsystemer sammen i ét fælles system. Rejsekort giver trafikselskaberne et klart billede af trafikstrømme og rejsemønstre. Det gør selskaberne bedre til den daglige drift - og til at planlægge køreplaner og forbindelser. Bag rejsekort står trafikselskaber over hele landet: Arriva Tog DSB FynBus Metroselskabet Midttrafik Nordjyllands Trafikselskab Sydtrafik Trafikselskabet Movia Rejsekort i alle busser, tog, Letbanen, lokalbaner og Metro. (Undtagen en række skole- og lokalruter).

9 TRE HURTIGE OM OG PENDLERKORT Skal jeg skifte til rejsekort eller pendlerkort? Det kommer helt an på, hvor, hvordan og hvor meget du rejser. På rejsekort.dk kan du læse alt, hvad der er værd at vide om rejsekort og pendlerkort, og se hvad der kan betale sig for dig. Hvad kommer mine rejser til at koste med rejsekort? Med rejsekort har hver rejse en pris. Og skal du have rabat, får du det helt automatisk. Prisen for din rejse afhænger af din kundetype (fx voksen eller barn), hvor og hvor meget du har rejst, hvornår du rejser, og hvilken type rejsekort du har. Derfor betaler du ikke nødvendigvis det samme for din rejse som din rejsekammerat. Hvad sker der, hvis jeg glemmer at checke ud? Glemmer du at checke ud, kommer du som udgangspunkt til at betale forudbetalingen for din rejse. Du kan dog indmelde et check ud via mobilen, på app en Check udvej eller via rejsekort.dk/checkudvej. Du kan også vælge at gå tilbage til stationen eller en bus for at checke ud. Undlader du at checke ud gentagne gange, risikerer du, at dit rejsekort bliver spærret.

September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T

September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T 2 3 Kortpris Forudbetaling lokal /national rejse (kundetypen 'Voksen') Kan købes online Adgang til online selvbetjening Giver mulighed for størst rabat ift.

Læs mere

Sådan bruger du rejsekort

Sådan bruger du rejsekort Tre hurtige om rejsekort Hvad kommer mine rejser til at koste med rejsekort? Med rejsekort har hver rejse en pris. Og skal du have rabat, får du det helt automatisk. Prisen for din rejse afhænger af din

Læs mere

Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi

Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi I denne folder finder du hjælp til de vigtigste trin når du køber et pendlerkort, og hvordan du bestiller pendler kombi

Læs mere

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?...2 2. Hvad er rejsekort?...2 3. Hvad skal du vide

Læs mere

PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER

PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER 1 Kære pensionist Rabat Når du er 65 år eller derover, kan du få rabat, når du rejser. Det samme gælder også hvis du er førtidspensionist. Hvilken billettype der er bedst

Læs mere

PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018

PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018 PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018 1 Velkommen i bussen hos Sydtrafik Tak, fordi du rejser med os. I 2018 ændrer vi på vores måde at give rabatter på. Det betyder, at vi indfører rabattrin på rejsekort.

Læs mere

Rejsekort erhverv. din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden

Rejsekort erhverv. din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden Rejsekort erhverv din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden Ejes af virksomheden, bruges af medarbejderen Rejsekort erhverv er et rejsekort, som en virksomhed, institution, myndighed eller organisation

Læs mere

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt

3. Hvad skal du vide inden rejsen? 3.1 Rejsekort typer, priser og køb. 3.1.1 Rejsekort personligt Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?... 3 2. Hvad er rejsekort?... 3 3. Hvad skal du vide inden rejsen?... 3 3.1 Rejsekort typer, priser og køb... 3 3.1.1 Rejsekort personligt... 3 3.1.2 Rejsekort

Læs mere

Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 18. januar 2011

Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 18. januar 2011 Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 18. januar 2011 Indholdsfortegnelse 1. Rejseregler for rejser med rejsekort...2 1.1 Rejsekorts dækning...2 1.2 Lokale rejser og rejser mellem takstområder...2

Læs mere

Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster

Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster Gældende fra 10. februar 2010 Rejsekort A/S Indholdsfortegnelse Borgergade 14, 3. DK 1300 København K 1 Rejseregler for rejser med rejsekort...2

Læs mere

Rejsekort Rejseregler Januar 2015. Rejsekort Rejseregler Januar 2015

Rejsekort Rejseregler Januar 2015. Rejsekort Rejseregler Januar 2015 Rejsekort Rejseregler Januar 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?... 3 2. Hvad er rejsekort?... 3 3. Hvad skal du vide inden rejsen?... 3 3.1 Rejsekort typer, priser og køb... 3 3.1.1 Rejsekort

Læs mere

Rejsekort Rejseregler

Rejsekort Rejseregler Rejsekort Rejseregler Gældende fra 17. oktober 2016 1. Hvad er rejsereglerne?...4 2. Hvad er rejsekort?...4 3. Hvad er et pendlerkort?...4 4. Hvad skal du vide inden rejsen?...4 4.1. Rejsekort typer, priser

Læs mere

Orientering om rejsekortet 27 august 2012 Trafikdage i Aalborg. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S

Orientering om rejsekortet 27 august 2012 Trafikdage i Aalborg. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Orientering om rejsekortet 27 august 2012 Trafikdage i Aalborg Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S er ejet af trafikvirksomheder i Danmark og kravene til

Læs mere

Rejsekort rejseregler for Midtog Vestsjælland

Rejsekort rejseregler for Midtog Vestsjælland Rejsekort rejseregler for Midtog Vestsjælland Gældende fra 6. juni 2010 Indholdsfortegnelse 1. Rejseregler for rejser med rejsekort...2 1.1 Rejsekorts dækning...2 1.2 Lokale rejser og rejser mellem takstområder

Læs mere

Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 7. november 2010

Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 7. november 2010 Rejsekort rejseregler øst for Storebælt Gældende fra 7. november 2010 Indholdsfortegnelse 1. Rejseregler for rejser med rejsekort... 2 1.1 Rejsekorts dækning...2 1.2 Lokale rejser og rejser mellem takstområder...2

Læs mere

Rejsekort passer godt på dine oplysninger

Rejsekort passer godt på dine oplysninger Rejsekort passer godt på dine oplysninger Rejsekort passer godt på dine oplysninger Rejsekort er et elektronisk chipkort, der fungerer både som billet til og som betaling for dine rejser med bus, tog og

Læs mere

REJSEKORT INTRODUKTION

REJSEKORT INTRODUKTION 9/5/2013 SHS REJSEKORT INTRODUKTION Mod fuld Udrulning I 2015 05-09-2013 Titel på præsentation 3 REJSEKORT PÅ 30 SEKUNDER (EFTER UDFASNING) Anskaf et rejsekort personlig med tankop-aftale en gang for alle

Læs mere

PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019

PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019 PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019 1 Velkommen i bussen hos Sydtrafik Vigtig viden Tak, fordi du rejser med os. Sydtrafik er en del af et fælles takstsystem, der dækker rej ser i Jylland og på Fyn.

Læs mere

Rejsekort Præsentation og status ITS Norge Elektronisk billettering 28.09.2010 Bjørn Wahlsten, administrerende direktør for Rejsekort A/S

Rejsekort Præsentation og status ITS Norge Elektronisk billettering 28.09.2010 Bjørn Wahlsten, administrerende direktør for Rejsekort A/S Rejsekort Præsentation og status ITS Norge Elektronisk billettering 28.09.2010 Bjørn Wahlsten, administrerende direktør for Rejsekort A/S 28.09.2010 IA Hvad er rejsekort? Et trådløst smartcard: billet

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2014-0162. Klageren: 2980 Kokkedal. CVRnummer: 29 89 65 69

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2014-0162. Klageren: 2980 Kokkedal. CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0162 Klageren: XX 2980 Kokkedal Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på

Læs mere

Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014

Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014 Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014 Bilag 2. december 2014 1. Glemmer at checke ud Folk bliver konstant pålagt bøder på 50 kr. for at glemme at checke ud. I hundredvis

Læs mere

09 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S

09 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Orientering om rejsekortet 09 maj 2012 Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S er ejet af trafikvirksomheder i Danmark og kravene til rejsekortsystemet udspringer

Læs mere

Orientering om rejsekortet 12 juni 2012 Transportudvalget

Orientering om rejsekortet 12 juni 2012 Transportudvalget Transportudvalget 2011-12 TRU alm. del Bilag 365 Offentligt Orientering om rejsekortet 12 juni 2012 Transportudvalget Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S

Læs mere

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik.

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik. Information Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230 pris er20 13 midttrafik.dk Indhold Side Priser Øst, Syd og Midt 3 Favrskov Hedensted Horsens

Læs mere

Side 1 af 18

Side 1 af 18 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 07.04.2019 (1902) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan

Læs mere

Side 1 af 18

Side 1 af 18 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 18.03.2018 (1802) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan

Læs mere

Passagerernes adgang til automater og personlig hjælp til rejsekortet

Passagerernes adgang til automater og personlig hjælp til rejsekortet Passagerernes adgang til automater og personlig hjælp til rejsekortet Juni 2018 1. Tilgængelighed til rejsekortet 1.1 Baggrund Rejsekortet er for de fleste passagerer den billigste måde at benytte den

Læs mere

Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af rejsekort

Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af rejsekort Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af rejsekort rejsekort Maj 2018 Summary for brugerundersøgelsen Mulighed for at købe rejsekort, for at tanke op, tilgængeligheden af kortlæsere i busser og på stationer

Læs mere

REJSEKORT PRISFORKLARING

REJSEKORT PRISFORKLARING REJSEKORT PRISFORKLARING En detaljeret beskrivelse af principperne for beregning af priser med rejsekort En mere populær forklaring kan ses på wwwrejsekortdk/brug-rejsekort/priser-for-rejseraspx D16737

Læs mere

Side 1 af 19

Side 1 af 19 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 18.01.2015 (661) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan du

Læs mere

Rejsekort kortbestemmelser Gældende fra 23. juni 2010

Rejsekort kortbestemmelser Gældende fra 23. juni 2010 Kundebetjening: Den daglige servicering af kunderne varetages af trafikvirksomhederne. Det er til trafikvirksomhederne, kunderne først henvender sig med spørgsmål, ønsker, klager m.m. Der er 3 salgskanaler:

Læs mere

Side 1 af 20

Side 1 af 20 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 27.08.2016 (674) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan du

Læs mere

REJSEKORT PRISFORKLARING

REJSEKORT PRISFORKLARING REJSEKORT PRISFORKLARING En detaljeret beskrivelse af principperne for beregning af priser med rejsekort. En mere populær forklaring kan ses på www.rejsekort.dk/brug-rejsekort/priser-for-rejser.aspx D16737

Læs mere

REJSEKORT PRISFORKLARING

REJSEKORT PRISFORKLARING REJSEKORT PRISFORKLARING En detaljeret beskrivelse af principperne for beregning af priser med rejsekort. En mere populær forklaring kan ses på www.rejsekort.dk/brug-rejsekort/priser-for-rejser.aspx D16737

Læs mere

Rejsekort projektet status

Rejsekort projektet status Rejsekort projektet status TØF - 2009 7.oktober 2009 Gregers Mogensen, Rejsekort A/S Hvad er rejsekortet? Et trådløst smartcard: Billet + Betalingsmiddel Til alle rejser For alle rejsende Med alle trafikvirksomheder

Læs mere

Orientering om rejsekortet 10 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S

Orientering om rejsekortet 10 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Orientering om rejsekortet 10 maj 2012 Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S er ejet af trafikvirksomheder i Danmark og kravene til rejsekortsystemet udspringer

Læs mere

TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN

TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af forskellige ting. På rejseplanen.dk finder du let den billigste billet. Når du vælger din rejse,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt check-ind med rejsekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt check-ind med rejsekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0067 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Movia CVR nr.: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for glemt check-ind

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Off-Peak klippekort // Aarhus Nærbane // SMS- og mobilbilletter // Ændring på Scanpoint maskiner i SYD // Nye priser i januar // Nyt extranet for chauffører og konkurrence! Klippekort med

Læs mere

MANUAL TIL REJSEKORTSYSTEMET

MANUAL TIL REJSEKORTSYSTEMET Version: 16/02-2014 MANUAL TIL REJSEKORTSYSTEMET 1 Indholdsfortegnelse Rejsekortudstyr, chaufførkonsollen... 3 Chaufførkonsollen... 3 Sammenhængen mellem chaufførkonsollen, kortlæsere i bussen og garageanlægget:...

Læs mere

Rejsekort kortbestemmelser

Rejsekort kortbestemmelser kortbestemmelser Gældende fra 23. september 2009 Version 4.8 Indholdsfortegnelse 0 Kortbestemmelsernes gyldighed...2 1...2 1.1 Hvad er et rejsekort...2 1.2 Kortudsteder...2 1.3 Rejseregler og priser...2

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for automatisk tjek-ud på rejsekort. Rejsetid maksimum 6 timer

Kontrolafgift på 750 kr. for automatisk tjek-ud på rejsekort. Rejsetid maksimum 6 timer AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0160 Klageren: XX 2650 Hvidovre Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for automatisk tjek-ud

Læs mere

REJSEKORT PRISFORKLARING

REJSEKORT PRISFORKLARING REJSEKORT PRISFORKLARING En detaljeret beskrivelse af principperne for beregning af priser med rejsekort. En mere populær forklaring kan ses på www.rejsekort.dk/brug-rejsekort/priser-for-rejser.aspx D16737

Læs mere

Status for Rejsekortprojektet

Status for Rejsekortprojektet Status for Rejsekortprojektet Kollektiv Trafik Konference 2008 Direktør Gregers Mogensen, Rejsekort A/S Side 1 20081009 TØF: Kollektiv Trafik Konference Hvad er rejsekortet? Et trådløst smartcard: Billet

Læs mere

www.rejsekort.dk Side 1 af 20

www.rejsekort.dk Side 1 af 20 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 17.01.2016 (669) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan du

Læs mere

REJSEKORT PRISFORKLARING

REJSEKORT PRISFORKLARING REJSEKORT PRISFORKLARING En detaljeret beskrivelse af principperne for beregning af priser med rejsekort. En mere populær forklaring kan ses på www.rejsekort.dk/brug rejsekort/priser for rejser.aspx D16737

Læs mere

SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR

SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR 2014 Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af mange forskellige ting. Den letteste vej til den billigste billet er rejseplanen.dk. Når du vælger din rejse,

Læs mere

REJSEKORTSYSTEMET MANUAL

REJSEKORTSYSTEMET MANUAL REJSEKORTSYSTEMET MANUAL 1 indhold Korttyper... 3 Rejseregler for rejser på rejsekort... 4 Introduktion til chaufførkonsollen... 5 Chaufførkonsol start op... 10 Omkørsel... 17 Lås konsol... 27 Chaufførkonsollen

Læs mere

Passagerernes 11 bud til Rejsekortet

Passagerernes 11 bud til Rejsekortet Passagerernes 11 bud til Rejsekortet Forord Siden rejsekortet blev indført, har rigtig mange danskere taget kortet til sig. Rejsekort A/S egen brugerundersøgelse viser også, at tilfredsheden er høj, og

Læs mere

www.rejsekort.dk Side 1 af 16

www.rejsekort.dk Side 1 af 16 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 13.03.2014 (653) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan du

Læs mere

www.rejsekort.dk Side 1 af 20

www.rejsekort.dk Side 1 af 20 Indhold Regler for priser for rejser Priserne er gældende fra 26.02.2015 (662) Priserne gælder for hele Danmark hvis du rejser med rejsekort. Hvis du ønsker at beregne prisen på en bestemt rejse, kan du

Læs mere

Regler for priser for rejser

Regler for priser for rejser Regler for er for rejser erne er gældende fra 20 01 2013 Vælg periode: erne gælder for hele Danmark hvis du rejser med. Hvis du ønsker at beregne en på en bestemt rejse, kan du med fordel benytte..dk i

Læs mere

GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR

GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR takster GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR 2013 Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af mange forskellige ting. Den letteste vej til den billigste billet er rejseplanen.dk. Når du vælger din rejse, kan du

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til takstnedsættelser 1 1 1-25-1-11

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0070 Klageren: XX på vegne af ægtefællen YY 2800 Kgs. Lyngby Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift

Læs mere

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0329 Klageren: XX 2450 København SV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Midttrafik Repræsentantskab m fl 4 november 2011

Midttrafik Repræsentantskab m fl 4 november 2011 Midttrafik Repræsentantskab m fl 4 november 2011 Temadrøftelse om rejsekort Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Peder Østermark Andreasen, bestyrelsesformand Rejsekort A/S Rejsekortsystemet -

Læs mere

REJSEKORTSYSTEMET MANUAL

REJSEKORTSYSTEMET MANUAL REJSEKORTSYSTEMET MANUAL 1 INDHOLD Korttyper... 3 Rejseregler for rejser på rejsekort... 4 Introduktion af chaufførkonsol... 5 Chaufførkonsol start op... 10 Kontantbillet... 17 Check ind ekstra... 29 Omkørsel...

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Spærring af klagerens rejsekort flex, så hun i stedet må rejse på rejsekort

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Spærring af klagerens rejsekort flex, så hun i stedet må rejse på rejsekort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0021 Klageren: XX 2400 Kbh. N Indklagede: Rejsekort Kundecenter v/dsb CVRnummer: 25005303 Klagen vedrører: Parternes krav: Spærring af

Læs mere

0 Kortbestemmelserne. Indholdsfortegnelse. 1 Rejsekort

0 Kortbestemmelserne. Indholdsfortegnelse. 1 Rejsekort Indholdsfortegnelse 0 Kortbestemmelserne... 2 1 Rejsekort... 2 1.1 Hvad er et rejsekort?...2 1.2 Kortudsteder og salgskanaler...2 1.3 Rejsekort rejseregler...2 1.3.1 Generelle rejseregler...2 1.4 Priser

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Spærring af rejsekort efter gentagne undladt check-ud på kortet

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Spærring af rejsekort efter gentagne undladt check-ud på kortet AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0119 Klageren: XX 4800 Nykøbing F Indklagede: Rejsekort Kundecenter v/dsb CVRnummer: 25050053 Klagen vedrører: Parternes krav: Spærring

Læs mere

Priser for rejser. Danmark. Indhold. www.rejsekort.dk Page 1 / 19. Priserne er gældende fra 27 07 2012. Vælg periode:

Priser for rejser. Danmark. Indhold. www.rejsekort.dk Page 1 / 19. Priserne er gældende fra 27 07 2012. Vælg periode: er for rejser Danmark erne er gældende fra 27 07 2012 Vælg periode: erne gælder for hele Danmark hvis du rejser med. Hvis du ønsker at beregne en på en bestemt rejse, kan du med fordel benytte..dk i stedet.

Læs mere

Check Udvej: Check Udvej App til ios og Android samt Check Udvej Web (checkud.rejsekort.dk)

Check Udvej: Check Udvej App til ios og Android samt Check Udvej Web (checkud.rejsekort.dk) Vilkår for brug af Check Udvej Gælder fra 19.oktober 2017. 1. Indledning Disse vilkår udgør en aftale mellem Rejsekort A/S, Automatikvej 1, 2860 Søborg, CVR-nr. 27 33 20 72, og dig som bruger af Check

Læs mere

priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017

priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017 priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017 1 Tjek rejseplanen.dk Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af forskellige ting. På rejseplanen.dk finder du let den billigste billet. Når du vælger din

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkerte zoner på mobilperiodekort. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkerte zoner på mobilperiodekort. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0338 Klageren: XX 1358 København K Indklagede: DSB S-tog A/S CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på rejsekort barn efter det fyldte 16. år

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på rejsekort barn efter det fyldte 16. år AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0041 Klageren: XX på vegne af YY 2830 Virum Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kortbestemmelser for rejsekort privat og pendlerkort Gældende fra 27. september 2016

Kortbestemmelser for rejsekort privat og pendlerkort Gældende fra 27. september 2016 Kortbestemmelser for rejsekort privat og pendlerkort Gældende fra 27. september 2016 Version 6.5 Indholdsfortegnelse Kortbestemmelser for rejsekort privat og pendlerkort...2 1 Om rejsekort og pendlerkort...4

Læs mere

Flexbus | 290 | Thorsminde - Holstebro - Midtjyllands Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Flexbus | 290 | Thorsminde - Holstebro - Midtjyllands Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 290 Flexbus (skal bestilles) Thorsminde - Ulfborg - Holstebro - Midtjyllands Lufthavn Zone 446 Thorsminde af 445 Staby 445 Ulfborg St. 421Idom/Burvej 420 Holstebro

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende indtjekning af Rejsekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende indtjekning af Rejsekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0224 Klageren: Indklagede: XX 4700 Næstved Movia Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende indtjekning

Læs mere

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 4. februar 2015

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 4. februar 2015 Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 4. februar Emnerne er grupperet efter tre temaer for at skabe overblik: Kundernes anvendelse af rejsekort under rejsen Kundeservice og selvbetjening

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0062 Klageren: XX på vegne af YY 4000 Roskilde Indklagede: DSB CVR-nummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift

Læs mere

Kortbestemmelser for rejsekort personligt, rejsekort flex og rejsekort anonymt Gældende fra 1. marts 2018

Kortbestemmelser for rejsekort personligt, rejsekort flex og rejsekort anonymt Gældende fra 1. marts 2018 Kortbestemmelser for rejsekort personligt, rejsekort flex og rejsekort anonymt Gældende fra 1. marts 2018 Version 7.1 Indholdsfortegnelse Kortbestemmelser for rejsekort personligt, rejsekort flex og rejsekort

Læs mere

Vejle Bybusser: 18.Andkær - Gyldig: 26. Juni 2016 (Tilkaldetaxi)

Vejle Bybusser: 18.Andkær - Gyldig: 26. Juni 2016 (Tilkaldetaxi) KØREPLAN GYLDIG FRA 26. JUNI 2016 Trafikoplysning: 7010 4410 TILKALDETAXI 18 Vejle Trafikcenter - Ibæk - Munkebjerg - Andkær Vejle Trafikcenter Ibæk Strandvej v Mågevej Ibæk Strandvej v Ibækvej Munkebjergvej

Læs mere

1. Indledning. Vilkår for brug af Check Udvej. Gælder fra 20.april 2017.

1. Indledning. Vilkår for brug af Check Udvej. Gælder fra 20.april 2017. Vilkår for brug af Check Udvej Gælder fra 20.april 2017. 1. Indledning Disse vilkår udgør en aftale mellem Rejsekort A/S, Automatikvej 1, 2860 Søborg, CVR-nr. 27 33 20 72, og dig som bruger af Check Udvej

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på andens personlige rejsekort.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på andens personlige rejsekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0097 Klageren: XX 2800 Kongens Lyngby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Aktionslisten, opdateret 28. august 2013

Aktionslisten, opdateret 28. august 2013 Aktionslisten, opdateret 28. august 2013 bag rejsekortet og har før ibrugtagningen af rejsekortet gennemført mange brugertest og har efter ibrugtagningen i 2011 med betalende kunder fulgt kundernes tilfredshed

Læs mere

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 19. december 2014

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 19. december 2014 Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 19. december 2014 Emnerne er grupperet efter tre temaer for at skabe overblik: Kundernes anvendelse af rejsekort under rejsen Kundeservice og selvbetjening

Læs mere

Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af. Rejsekortet. Rejsekortet. 18. november 2016

Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af. Rejsekortet. Rejsekortet. 18. november 2016 Rejsekort-undersøgelse blandt brugere af Rejsekortet Rejsekortet 18. november 2016 Summary for brugerundersøgelsen Mulighed for at købe rejsekort, for at tanke op, tilgængeligheden af kortlæsere i busser

Læs mere

Aktionslisten, opdateret 27. marts 2014

Aktionslisten, opdateret 27. marts 2014 Aktionslisten, opdateret 27. marts 2014 bag rejsekortet og har før ibrugtagningen af rejsekortet gennemført mange brugertest og har efter ibrugtagningen i 2011 med betalende kunder fulgt kundernes tilfredshed

Læs mere

912X | Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

912X | Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 912X Aarhus - Skanderborg - Horsens - Billund Lufthavn (Billund Airport) Zone 301Aarhus Rutebilstation af 3.00 4.30 301Aarhus Banegårdsplads an 3.01 4.31 301Aarhus Banegårdsplads af 3.03 4.32 340 Skanderborg

Læs mere

REJSEKORT CHECK IND MINI MANUAL

REJSEKORT CHECK IND MINI MANUAL REJSEKORT CHECK IND MINI MANUAL 1 Indhold Linje og turvalg 3 Valg af stoppested 4 Salg af enkeltbilletter 5 Annullering af enkeltbillet 6 Check ind og ud med rejsekort 7 Gruppe Check ind 9 Info om korttyper,

Læs mere

Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne. Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne

Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne. Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne SIDEN SIDST Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne Fly High obligatorisk fra nu, drøftes og forhandles

Læs mere

Den 18. marts 2018 gennemføres en reform af takster for kørsel med kollektiv trafik i Vestdanmark.

Den 18. marts 2018 gennemføres en reform af takster for kørsel med kollektiv trafik i Vestdanmark. 08-02-2018 Kontaktperson: Kasper Sartov Larsen E-mail: ksl@sydtrafik.dk Takst Vest Den 18. marts 2018 gennemføres en reform af takster for kørsel med kollektiv trafik i Vestdanmark. Takstreformen er udarbejdet

Læs mere

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 21. december 2015

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 21. december 2015 Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 21. december Emnerne er grupperet efter tre temaer for at skabe overblik: Kundernes anvendelse af rejsekort under rejsen Kundeservice og selvbetjening

Læs mere

Aktionslisten, opdateret 19. december 2013

Aktionslisten, opdateret 19. december 2013 Aktionslisten, opdateret 19. december 2013 bag rejsekortet og har før ibrugtagningen af rejsekortet gennemført mange brugertest og har efter ibrugtagningen i 2011 med betalende kunder fulgt kundernes tilfredshed

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af Wildcard i tilknytning til rejsekort Ung

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af Wildcard i tilknytning til rejsekort Ung AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0474 Klageren: XX 2500 Valby Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning

Læs mere

Rejsekortet. kommer til Sjælland i 2008

Rejsekortet. kommer til Sjælland i 2008 Rejsekortet kommer til Sjælland i 2008 Nemt og trygt Indhold Trafikselskabernes mål med det kommende rejsekort er, at kunder nemt og trygt kan rejse med bus, tog og Metro til hver en tid - uden først at

Læs mere

Aktionslisten, opdateret 31. januar 2014

Aktionslisten, opdateret 31. januar 2014 Aktionslisten, opdateret 31. januar 2014 bag rejsekortet og har før ibrugtagningen af rejsekortet gennemført mange brugertest og har efter ibrugtagningen i 2011 med betalende kunder fulgt kundernes tilfredshed

Læs mere

Rejsekort - en RFID applikation

Rejsekort - en RFID applikation Rejsekort - en RFID applikation RFID i Danmark d. 3/5/2011 Gregers Mogensen - gem@rejsekort.dk Rejsekort A/S www.rejsekort.dk RFID teknologi Rejsekortet er MiFare Classic, 4k memory. Følger ISO 14443A,

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2013-0013. Klageren: 1720 København V. CVRnummer: 29896569

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2013-0013. Klageren: 1720 København V. CVRnummer: 29896569 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0013 Klageren: XX 1720 København V. Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Priser og rabatter på rejser med rejsekort

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende check-ind på rejsekort

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende check-ind på rejsekort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0029 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: DSB CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Parternes krav: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Rejsekort Kortbestemmelser Version 6.2 Gældende fra 09. 07 2013

Rejsekort Kortbestemmelser Version 6.2 Gældende fra 09. 07 2013 Rejsekort Kortbestemmelser Version 6.2 Gældende fra 09. 07 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE Kortbestemmelser for rejsekort... 2 Der er ikke fortrydelsesret ved køb af et rejsekort... 2 1.Selve rejsekort... 3 1.1

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende check-ind på rejsekort/tank-opaftale automatisk optankning.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende check-ind på rejsekort/tank-opaftale automatisk optankning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0037 Klageren: XX 8000 Aarhus C Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet køb af mobilbillet efter påstigning

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet køb af mobilbillet efter påstigning AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0086 Klageren: XX 2300 København S Indklagede: DSB CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0243 Klageren: XX 8660 Skanderborg Indklagede: Rejsekort Kundecenter v/dsb CVRnummer: 25050053 Klagen vedrører: Parternes krav: Refusion

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Notat FORSLAG TIL TAKSTER FOR 2020

Notat FORSLAG TIL TAKSTER FOR 2020 Bilag 3.1 Notat FORSLAG TIL TAKSTER FOR 2020 Nedenfor gives en detaljeret beskrivelse af forslag til takster for 2020 indeholdende ændring af taksterne for pendlerkort i Vest, ændring af pensionistrabatten

Læs mere

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 26. februar 2015

Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 26. februar 2015 Handlingsplan for bedre kundeoplevelser med rejsekort 26. februar Emnerne er grupperet efter tre temaer for at skabe overblik: Kundernes anvendelse af rejsekort under rejsen Kundeservice og selvbetjening

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

Rejsekort undersøgelse blandt brugere af rejsekort

Rejsekort undersøgelse blandt brugere af rejsekort Rejsekort undersøgelse blandt brugere af rejsekort Rejsekort 4. februar 2 0 15 Summary for brugerundersøgelsen Brugernes holdning til rejsekortet er overordnet på niveau med sidste års undersøgelse. Dette

Læs mere