kl Stationen afholder marked med mange spændende og gode ting, som er nye! v/andst Station lørdag, d. 31. august fra Af Stationsfolket.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "kl. 11.00-16.00 Stationen afholder marked med mange spændende og gode ting, som er nye! v/andst Station lørdag, d. 31. august fra Af Stationsfolket."

Transkript

1 Af Stationsfolket. Stationen afholder marked med mange spændende og gode ting, som er nye! Du kan finde Spændende keramik Sjove filtting Dejlige smykker Fine håndarbejder Friskslynget honning Autodele til veteranbiler Der er også et loppemarked/trailersalg, hvor du kan finde alskens gode ting. Hvorfor marked på Andst station? Det sker til fordel for penge til en hjertestarter. Vi har 2 i Andst, men der er 20 minutters hentetid, og vi har skullet bruge den før. Vi vil gerne have vores egen og skal derfor skaffe kr. Vi prøver med dette arrangement og håber, at rigtig mange er nysgerrige og købelystne, så det kan lykkes at skaffe de nødvendige penge til projektet. Der bliver også en lille konkurrence: GÆT VÆGTEN PÅ EN GRIS! Og der bliver noget for børnene, underholdning og meget, meget mere En tro model af Flintstones bendrevne bil vil bl.a. blive sat til salg. Og naturligvis: mad og drikke, kaffe og hjemmebag. Velkommen til at se, hvad der kan ske i en lille tidligere stationsby. v/andst Station lørdag, d. 31. august fra kl

2 Af Hans Winther. Foto: Viggo Kaspersen. Søndag den 18. august drog 33 deltagere i Andst Sogns menighedsudflugt af sted til Fyns land efter først at have deltaget i gudstjenesten. Efter en køretur gennem det smukke vestfynske landskab ledsaget af sangen "Jeg ved hvor der findes en have så skøn" nåede vi frem til halvøen Helnæs, der via tangen Langøre er landfast med halvøen Agernæs (oprindelig en ø - men aflejret materiale har gjort øen landfast med Fyn). Helnæs er kendt fra 1231 som Hælghænæs - Det hellige Næs. Helnæs byder på et meget varieret og kuperet landskab med store landbrugsarealer og smalle, snoede veje, der ikke er bygget til store busser. På vejen ud mod Helnæs Fyr var bussen nær blevet hængende i beplantningen langs vejen og med udsigt til et møddingsted på den ene side. Chaufføren fik dog dygtigt manøvreret bussen igennem, så vi slap for at ende som "konen i muddergrøften". Vendepunktet Helnæs Fyr er et 28 m højt tårn, der blev opført år Fyret blinker hvert 5. sekund og har en rækkevidde på ca. 30 km. Fra fyrets top kan man i klart vejr se over til Als. (Nej, ikke det skæve tårn i Pisa, men manglende evner hos fotografen). Næste stop var på halvøen Agernæs (oprindelig Aghernes - muligvis med betydningen "græsgang"), hvor hotel Sinatur Gl. Avernæs ligger. Her blev en smuk kreeret middag nydt i skønne omgivelse både ude og inde. Ejendommen Gl. Avernæs lægges i 1911 sammen med Ny Agernæs, som ejes af parret Brünnings- Hansen.

3 I 1916/17 bygges den nuværende statelige hovedbygning med tårn. Efter en lidt omskiftelig tilværelse køber Danmarks Lærerforening i 1962 ejendommen og ombygger den til kursus- og konferencecenter. I dag drives der også hotel- og restaurant virksomhed på stedet under navnet Hotel Sinatur Gl. Avernæs, så alle har mulighed for at opleve stedet på nærmeste hold. Gl. Avernæs har et grundareal på ca. 28 tdr. land og et etageareal på 4571 m2 - så vi havde god plads at røre os på. Efter middagen gik turen videre til De Japanske Haver i Nørre Broby. Haverne er bygget af Anne og Peter Dalsgaard i perioden Under rejser til Japan blev de begge meget optaget og inspireret af japanske haver og besluttede at opføre noget tilsvarende i Danmark. De købte det smukt beliggende sted i år 2000, og den endelige beslutning om at bygge et japansk haveanlæg blev taget i Plantelisten beskriver 123 forskellige arter med eksotiske navne som Japansk Diamant azalea lyslilla og Japansk viburnum. Omkring 5500 m2 fynsk jord blev med bl.a. 700 tons sten omdannet til et japansk haveanlæg med over 4000 træer og buske samt stk. bunddække. En pumpe forsyner havens 5 åløb med vand og flytter ca liter i timen (svarende til 7 gulvspande vand pr. sekund!). De Japanske Haver består af 6 haver: Livets Have, også kaldet historiehaven, Udsigtshaven, Vandrehaven, Tempelhaven, Gårdhaven og Meditationshaven. Et meget smukt haveanlæg som man kun kan imponeres over. Klipningen af de mange planter må være et kæmpearbejde og for "os" almindelige haveejere kan det forekomme helt uoverskueligt. I tilknytning til haven ligger der en butik med japanske ting og sager, og i stedets cafe byder menukortet på bl.a. Tokatsu, Ebi Kara-age og Sushi. Lækkert ser det ud. Dansk lagkage i store stykker og kaffe kan dog også nydes i de japansk prægede omgivelser - så det gjorde vi her. Efter kaffen gik turen igen hjemefter gennem det bakkede landskab med mange stråtækte huse og hyggelige landsbyer. Klokken var bussen tilbage i Andst og en flok (lidt trætte) deltagere kunne se tilbage på hyggeligt samvær og en række oplevelser "i det fynske". Tak for hyggeligt selskab og forhåbentlig på gensyn til næste års menighedsudflugt.

4 Erhvervsudvikling sikrer velfærd Politikere, der var klar til handling, dygtige medarbejdere og et modigt sats skaffede Danish Crowns nye kreaturslagteri til Vejen Kommune. En investering, som helt sikkert vil få en lang række positive følgevirkninger. Ud over de forventede 300 nye arbejdspladser på slagteriet vil der komme merarbejde til lokale underleverandører og dermed mulighed for endnu flere nye jobs. Sandsynligvis kommer der også helt nye virksomheder, som kan service Danish Crown. En stor sten kastet i vandet kan give anledning til mange ringe. Ringe som bidrager til udvikling. Vejen Kommunes virksomheder indenfor transport-, håndværks-, undervisnings- og hotelbranchen m.m. får nye muligheder. Dermed skabes jobs på alle niveauer fra ufaglært til ingeniør. Mulighederne er mange. Etableringen af kreaturslagteriet kan desuden bidrage til fastholdelse og fortsat udvikling af Vejen Kommune som centrum for fremstillingsvirksomheder inden for fødevarebranchen. Erhvervsmæssig vækst og udvikling skaber arbejdspladser og skatteindtægter. Det vil jeg arbejde for i Vejen Byråd. De er grundlaget for at sikre vore børn en god folkeskole og videreuddannelse og ældre en god og værdig 3. alder. BaneDanmark og Vejen Kommune præsenterede projektet der gennemføres næste år. Der var fremmødt 25 borgere, der er mere eller mindre direkte påvirket af projektet. Helge Petersen, Damhus 44, Askov Venstrekandidat til byrådsvalget 19. november.

5 Kl søn. d. 18. august startede den store oprykningsceremoni for alle spejderne. Nogle blev de store i deres enhed, mens andre rykkede op i en helt ny enhed. Hvert barn skulle på skift tænde en stjernekaster, som et symbol på selve oprykningen. Enheds-bønnerne blev også læst op. Derefter var der aktiviteter i de nye enheder inden, at mor og far hentede spejderne. Bæverne fik malet nogle rigtig fine billeder, der bliver udstillet i Spiren. Ulvene var på tegneserie -løb. Junior og trop lavede minipizzaer over bål. Lederne glæder sig til at se nye og gamle spejdere Musikunderholdning ved John Sabro og hans 89-årige far på diverse instrumenter: klaver, trompet, kontrabas og horn. Der var også en konkurrence mellem bævere og ulve. Det var sækkevæddeløb, hvor bæverne vandt. Efteråret står for døren derfor skal der ryddes op i og uden for Spiren. Vi vil derfor gerne bede borgerne i Andst om hjælp til dette. Så lørdag d. 7. september kl starter vi med morgenmad. Undervejs i arbejdet vil der både blive serveret kaffe og frokost. Der skal bl.a. males, klippes hæk, gøres rent og ryddes op. Så der er noget for en hver. Spejderhilsner fra Lederne i Andst gruppe v/henrik Ditlevsen Gl. Præstegårdsvej 1a Andst 6600 Vejen Rammen om din næste fest Tunetanken a/s, St Andst, DK-6600 Vejen Tel Fax

6 Af Viggo Kaspersen. Inspireret af sidste uges indlæg om de gamle skoler sendte Hans Seekjær følgende indlæg om sin første skoledag, hvor han kom til at hyle: Jeg skulle jo starte i Gamst skole ved Frk. Hermansen der omkring august. Det var jo spændende, jeg havde fået skoletaske (arvet fra min bedstefar) og nyt penalhus, så det var spændende. På dagen hvor vi skulle starte var det fint høstvejr, og vi havde lige fået en ny traktor derhjemme, så det var næsten mere spændende, og jeg husker mor knoklede for at få brød færdige til høstfolket, så de kunne få deres formiddags mellemmad (hun var jo ikke hjemme). Skoledagen gik fint, der var pyntet, og mor fik kaffe, mens vi legede, så alt var OK. Men da jeg kom hjem ved middagstid, lå min bedstefar bes og fik middagshvil. Han vågnede op ag sagde blot; Nå Hans, har du nu fået plads for de næste 7 år. Jeg vidste jo godt, hvad det betød, når mor og far skulle ansætte piger og karle, så da gik alvoren op for mig, og jeg stak i at hyle i vilden sky. De efterfølgende dage, uger og år gik jo nok bedre end frygtet, men stadig 7 års plads var for meget. Med venlig hilsen Hans Seekjær AUT. EL-INST. Gamstvej Vejen Tlf Privat EHMSEN mandag, 26. august 18:30 Junior og trops af ten hos spejderne tirsdag, 27. august 18:30 Ulve-aften hos spejderne torsdag, 29. august 14:00 Linie 5: Musikun derholdning 16:30 Menighedsrådsmøde søndag, 1. september Gudstjeneste Opstart tir. den 3. sep kl for børn i klasse Vi er klar til en ny sæson med boldspil, med leg og masser af bevægelse - så tag din ven med og få nogle sjove oplevelser. Kom og vær med, - vi vil rigtig gerne spille med dig! Hold Klassetrin Tidspunkt Level klasse Level klasse Teen klasse Den første træningsaften starter vi alle kl Yderligere oplysninger henv. til: Ove Føns, tlf Pia Jensen, tlf Uffe Vejrup tlf Indleveringsfrister - avisen@andstavisen.dk tirsdag kl. 19 eller på papir efter forudgående aftale til én i udvalget - alt tydeligt mærket Andst Avisen, afsender + evt. annoncestr. Udgiver: Andst Avisen, Oplag 624 Avisudvalg: Viggo K (Ansv. red./skriv/annonc), Hans W (Skriv), Svend Aage (Økonomi), Tage (Faste annonc.), Anne -Marie Stenderup

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater Af Hans Winther Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne og regionerne. Der kan vælges mellem mange kandidater og politiske retninger helt i overensstemmelse

Læs mere

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage!

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! fik et par omgange varme æbleskiver, jule gløgg og til

Læs mere

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget?

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget? Af Ole Hartling. Liv og død i menneskets hænder - Det synes at være vor tids tankegang, at vi har styr på liv, at liv kan kontrolleres. Vi ønsker at gøre os usårlige. Med teknologiens hjælp har vi fået

Læs mere

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i Hjertegruppen At bringe fokus på aktiv førstehjælp, ved etablering af hjertestartere placeret centralt i Andst, udbyde førstehjælpskurser indenfor Hjerte-lunge-redning og Genoplivning med hjertestarter

Læs mere

Af Birthe Boye. forbi på bredden. Der var god tid til at nyde den dejlige middag ombord på Helene. 36 pers. deltog i menighedsrådets udflugt.

Af Birthe Boye. forbi på bredden. Der var god tid til at nyde den dejlige middag ombord på Helene. 36 pers. deltog i menighedsrådets udflugt. vi kunne nyde udsigten på den 12 km lange sejltur ud gennem Haderslev Fjords smukke landskab. En lille folder og nummererede bøjer i vandet fortalte fint om landskab og bygninger, der passerede forbi på

Læs mere

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer:

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Af Viggo Kaspersen. Foto: Henning Olsen 2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Gudstjeneste i Andst kirke med efterfølgende kaffe i konfirmandstuen. Julefrokost på Linie Fem

Læs mere

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter.

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Af Viggo Kaspersen. Loven siger, at sådan en kvinde skal dø! Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Nogle vil kende ham fra tegneserien Valhalla. Du taler jo så smukt om, at du er kommet

Læs mere

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen Af Hans Winther Med bulder og brag tilsat kaskader af vand natten før blev Andst Børne - og Skolecenter indviet fredag, den 23. maj. Mindre end en time før den officielle overgang fra navnet "Andst Skole"

Læs mere

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Af Jens Johansen 7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Vi startede i folkeskolen i 1956, henholdsvis i Gamst, lille Andst og i Den lille Skole ved frk. Carlsen! Lørdag d. 10. maj afholdt vi vor

Læs mere

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts!

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Sådan skrev Kaj Munk om sin dejlige, blå anemone, som han bragte med fra Lolland til den barske

Læs mere

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos Af Steffen Schelde. Torsdag aften havde St. Andst Borgerforening arrangeret Sankt Hans i Anlægget. Der var megen tvivl om, hvordan vejret ville arte sig, og det dryppede da også lidt under optakten, men

Læs mere

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv.

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Af Henriette Nielsen. 50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Den 9.-11. marts var der fuldt hus i Kærnehuset. Det blev indtaget af 50 spejdere mellem 11 og 14 år. Fra Andst gruppe deltog tre spejdere og

Læs mere

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter Fra St. Andst facebookgruppe - John Raahauge. Nye byggegrunde i Andst til vinter 2019. Vejen Kommune arbejder i øjeblikket på en ny udstykning i Andst, hvilken vil komme i udbud i første kvartal af 2019

Læs mere

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts.

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts. Læs i denne avis om: Af Viggo Kaspersen. Andst Avisen har haft det årlige repræsentantskabsmøde. Her mødes alle de foreninger, der står bag og bakker op om avisen. Der mangler nogle få foreninger, som

Læs mere

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund Status og fremtidsudsigter: Så kom vi ind i 2016, og regnskabet for 2015 foreligger. Dette viste desværre et underskud, på små 100.000 kr. Det er vi selvfølgelig ikke glade for. Vi har ellers mange kunder

Læs mere

Red i Andst Af Viggo Kaspersen.

Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Efter Borgermøde 2 d. 15. dec. er der 115 Andst borgere, der har tilkendegivet et ja til projektet, tusind tak for jeres opbakning. Desværre udgør dette antal tilkendegivelser

Læs mere

1 for ABA (Andst Borger og Aktivitetscenter): John Krogh 1 for Andst Venstreforening: Valdemar

1 for ABA (Andst Borger og Aktivitetscenter): John Krogh 1 for Andst Venstreforening: Valdemar Til foreningsformænd m.fl. i Andst sogn. Indkaldelse af navne på foreningsudpegede repræsentanter til Andst Avisens repræsentantskabsmøde den 26. januar 2016. I henhold til vedtægternes 4 meddeler de repræsenterede

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde " Nyt stykke fortov i Andst " Som I kan se her, så har Andst skole (ABC ) Skolebestyrelsen og Andst lokalråd haft kontakt til Vejen kommune, vedr. færdiggørelse eller forlængelse af fortovet på Østervang,

Læs mere

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset Torsdag 07/02 kl. 18:00 er der igen familie-café i forsamlingshuset Spis hvad du kan Voksne 40 kr. Børn 30 kr. Dessert 10 kr. Kokke-teamet er fra AFMM Ved Kommunemesterskaberne i Holsted lørdag den 5.

Læs mere

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor.

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor. Af Viggo Kaspersen. I den kommende tid vil vort personale give en ekstra hånd med, da jeg har fået konstateret Cancer. Det kræver operation og efterfølgende behandling. Anne Mette giver også en hånd med

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé?

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé? Har du fået en fiks eller fed idé? Planlægning og idéskabning omkring Andst nye samlingspunkt vores Fælles Foreningshus er godt i gang i forskellige udvalg, og der er masser af spændende ting at gå i gang

Læs mere

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt!

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt! Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl. 10.30 i Andst kirke. Man bliver berørt! Der er gratis adgang. MENIGHEDSRÅDET BYDER VELKOMMEN. Irsk / Skotsk folkemusik i særklasse. Entre: 125. Døren åbner

Læs mere

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE.

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. 6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. Efter jul har de spillet 8 kampe over 2 lørdage. De spillede rigtig godt og flot fodbold. Øverst fra venstre: Træner Jimmi Nielsen, Emil Feldfoss,

Læs mere

Fredag den 19. maj kl

Fredag den 19. maj kl Fredag den 19. maj kl. 9.30-10.15 inviteres alle interesserede i Andst til indvielse af de nyrenoverede udeområder ved ABC. Siden 2015 har Store Andst Efterskole, Hallen, AUI og ABC arbejdet på etableringen

Læs mere

Kære alle unge familier i Andst

Kære alle unge familier i Andst Kære alle unge familier i Andst Det var mørkt og koldt udenfor og lidt trist i vejret torsdag den 27. nov. men inde i Forsamlingshuset var der masser af varme og fællesskab. Der var nemlig inviteret til

Læs mere

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog.

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog. Af Anita Thye. Foto: Birthe Boye. Så heldig kan man være en ganske almindelig onsdag aften i Andst Kirke at opleve Özlem Cekic i et inspirerende, engageret og udfordrende foredrag omhandlende Brobygning.

Læs mere

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten.

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten. Af Preben Pedersen. Else Marie Andersen fik tildelt prisen af formand Preben Pedersen, Dansk Folkehjælp Vejen, ved Café Markdanner-arrangementet i Andst Forsamlingshus, torsdag d. 25. oktober. Hun hædres

Læs mere

Af Anna-Mette Grøndal.

Af Anna-Mette Grøndal. Af Anna-Mette Grøndal. Det første indledende arbejde hen imod et bytorv i Andst er nu afsluttet, og vi kan blot vente på den endelige bevilling af Lag-midler samt det kommunale køb af torvegrunden. Herefter

Læs mere

Vores nye kirkesanger Elisabeth Fischer Hansen starter babysalmesang for børn fra 0 til 1½ år

Vores nye kirkesanger Elisabeth Fischer Hansen starter babysalmesang for børn fra 0 til 1½ år 19 børn fra Juniorklubben i Andst var lørdag den 1. september en tur i Danfoss Universe sammen med lederne i klubben: Dania Maria Larsen og Gustav Nissen Søe. I Danfoss Universe fik børnene brugt både

Læs mere

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus.

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus. SOL OVER ANDST BYFEST (mange glimt fra festen på side 6-7) Hjertestarter blev sponsoreret (se side 2) Om Venligboernes café i anlægget (se side 3) Om kirke under forandring (se side 3) Om årets nye blæksprutte

Læs mere

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag.

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag. lave perleplader, julepynt og tegne juletegninger. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Foto: Rikke U. H. og Viggo K. Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

- oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn

- oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn - oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn Af Hans Winther Fra 1. november 2014 skal alle (der ikke er fritaget) modtage deres post fra offentlige myndigheder i en Digital Postkasse. Det forudsætter,

Læs mere

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april Af Hans Winther Kræft berører os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. 1 ud af 3 danskere får kræft. 35.000 rammes hvert år af kræft, og omkring

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen.

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen. Meddelelse fra Borgerforeningen. Det er med beklagelse, at vi må meddele, at der ikke bliver Sct. Hans-bål i Anlægget i år. Den tørre maj har gjort, at åben ild er forbudt, og vi har besluttet, at Sct.

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens Af Helle Torp. Midt i november fik vi indviet kirkens dåbstræ. Fremover, når et barn bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv Kirkecafé med spørgehjørnet Tirsdag d. 12. april kl. 14.00 Af Jørgen Pedersen. Laurids Schelde modtog Forskønnelses-/Initiativprisen året 2015. Laurids Schelde var ejer af den tidligere kro i Andst, som

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud.

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Af Viggo Kaspersen. Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Med udgangspunkt i Selma Lagerlöfs legende om Rødhalsen fik vi 2,. påskedag en dramatiseret fortælling

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Så et tryk på den famøse røde knap, som med ét bragte deltagerne til 4 verdensdele.

Så et tryk på den famøse røde knap, som med ét bragte deltagerne til 4 verdensdele. på en anderledes skole. Af Viggo Kaspersen. og så kunne forestillingen ellers gå i gang. Hvad sker der, hvis man kommer til at trykke på en forkert knap i en lufthavn? Ja, der skete rigtig meget! Så et

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

svarende til 139 kr. pr. husstand!

svarende til 139 kr. pr. husstand! Af Viggo Kaspersen. Sidst på året 2014 og i begyndelsen af i år var der store overskrifter og gode initiativer i gang, fordi nu skulle vores købmandsbutik reddes. Der blev virkelig gjort en stor indsats

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970.

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Af Viggo Kaspersen. Birgit Finderup søgte stillingen i 1970 efter moden overvejelse i hjemmet, hvor en mor havde haft behov for Birgits hjælp

Læs mere

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget.

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Christian B. Hansen (nederst til venstre) og hans kone Natasja Damkær satte gang i tingene, og de var også

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Mød op den 13. september i Andst Forsamlingshus.

Mød op den 13. september i Andst Forsamlingshus. Menighedsrådet er kirkens ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i Andst sogn. Der er valg til menighedsrådet og det er din chance for at få indflydelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Andst BørneCenters nye lederteam budt velkommen af elever og personale. Af Hans Winther.

Andst BørneCenters nye lederteam budt velkommen af elever og personale. Af Hans Winther. Tolv lokale indsamlere for Kræftens Bekæmpelse viste flaget Af Hans Winther Landsindsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse satte ny rekord søndag den 6. april. 34,6 millioner kroner blev samlet ind

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering;

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering; Af Hans Winther. 2015 har på de fleste områder ikke givet de helt store udfordringer for Andst Avisen og dens medarbejdere. Jeg synes, vi har en avis her i sognet vi med rette kan være stolte af. Avis

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten.

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten. Af Viggo Kaspersen. Der er ti partier at vælge imellem, når der skal sættes kryds på tirsdag. Når vi skal til stemmeurnerne på tirsdag, er antallet af partier steget til 10, så stemmesedlen bliver noget

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE. med intakte landsbyer i udvikling og vækst. Stem: Niels Therkildsen. ved byrådsvalget 21. november

SOCIALDEMOKRATERNE. med intakte landsbyer i udvikling og vækst. Stem: Niels Therkildsen. ved byrådsvalget 21. november Børn og voksne foldede sig ud i søndagens gudstjeneste. I et fint samarbejde mellem Helle og konfirmanderne udfoldedes søndagens stærke evangelium om indbydelsen til den store fest, hvor nogen takkede

Læs mere

Der bliver afholdt årsmøder for udvalgene i Andst Hallens Cafeteria jf. nedenstående mødedatoer:

Der bliver afholdt årsmøder for udvalgene i Andst Hallens Cafeteria jf. nedenstående mødedatoer: 1. del: Langs livets landevej i 50erne og 60erne fra bondesamfund til bosamfund i landsbyen Andst. Erindret og fortalt af Hans Winther. Foran værkstedet stod et i omfang og højde stort æbletræ. Når man

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

ÅRENE GÅR. Indsendt af Sonja Riishøj.

ÅRENE GÅR. Indsendt af Sonja Riishøj. ÅRENE GÅR Et år er nu gået på godt og på ondt med skiftende sindsstemning her året rundt. Med glæder og sorger, om end ikke helt den slags jorden rundt ligelig er fordelt. Èt sted er der rigdom, et andet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Billedserie fra Fyn Tur 2013.

Billedserie fra Fyn Tur 2013. Billedserie fra Fyn Tur 2013. Vespa klub Fyn havde denne gang skubbet årets Fyn tur lidt frem i kalenderen, tidligere års Fyn ture har været placeret i maj måned, og vejrliget har mange gange været meget

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

som skal betales til entreprenørerne og Vejen kommune, såsnart vejadgangen er færdiganlagt???

som skal betales til entreprenørerne og Vejen kommune, såsnart vejadgangen er færdiganlagt??? Følgende er indsendt af Jørgen Lykke: Kære Conny. Egentligt har jeg slet ikke lyst til at svare på dit indlæg. Dit indlæg er ligeså usandt, som alle dine tidligere indlæg. Nu vil du endda bilde Andst borgerne

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere