Stillings- og personprofil. Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen December 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stillings- og personprofil. Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen December 2015"

Transkript

1 Stillings- og personprofil Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen December 2015

2 Opdragsgiver Trafik- og Byggestyrelsen Adresse Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej København S Stilling Kontorchef, Færdselsstyrelsen Refererer til Færdselsstyrelsens direktør Ansættelsesforhold Ansættelse på åremål. Der aflønnes efter aftale om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg. Tiltrædelse 1. marts Yderligere oplysninger Kan fås ved henvendelse til: Trafik- og Byggestyrelsen: kontorchef Leif Lorenzen, telefon MUUSMANN: partner Lars Bo Pedersen, telefon Der henvises til Trafik- og Byggestyrelsens hjemmeside hvor der findes en række relevante materialer om styrelsen og dens aktiviteter. Trafik- og Byggestyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordres alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

3 Om Trafik- og Byggestyrelsen Trafik- og Byggestyrelsen er en styrelse under Transport- og Bygningsministeriet med arbejdsopgaver, der er placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder. Trafikog Byggestyrelsen har ansvar for en lang række myndighedsopgaver inden for områderne jernbane, luftfart, vejtransport, bilteknik, postområdet samt kollektiv trafik. Endvidere varetager styrelsen opgaver inden for maritim sikring på havneområdet og har ansvaret for driften af Bornholms Lufthavn. Endelig regulerer styrelsen rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger. Styrelsen er en dynamisk og attraktiv arbejdsplads med en åben kultur præget af en dialogbaseret samarbejds- og ledelsesstil. Alle ansatte også ledelsen arbejder i åbne kontorlandskaber. Trafik- og Byggestyrelsen er karakteriseret ved, at den er omstillingsparat med en sikker og stabil drift. Hertil kommer, at der er fokus på løbende udvikling i opgavevaretagelsen og et godt samarbejde med kunderne. Trafik- og Byggestyrelsen har til opgave at regulere og udvikle rammevilkårene for transport og byggeområdet. Du kan læse mere om Trafik- og Byggestyrelsens mission og vision på styrelsens hjemmeside. Trafik- og Byggestyrelsen arbejder i åben dialog med virksomhederne, borgerne og det øvrige samfund for, at styrelsens indsats har dokumenteret effekt. Der arbejdes efter: Ansvarlighed: En bevidsthed om at arbejdet har stor betydning for interessenternes dagligdag, at alle er ansvarlige i deres myndighedsudøvelse samt tager ansvar for Trafik- og Byggestyrelsens/Færdselsstyrelsens opgaveløsninger. Respekt: Respekt for kollegers og interessenters synspunkter, faglighed og forskellighed, tillid til at aftaler respekteres og overholdes samt at skabe respekt om resultaterne. Samarbejde: At dele sin viden med hinanden og interessenter, at samarbejde på tværs af skriveborde, centre, myndigheder og virksomheder samt at inddrage kollegaer og interessenter i opgaveløsninger. Glæde: At være engageret i at skabe effektive løsninger med høj kvalitet samt at skabe en god arbejdsplads, hvor en uformel omgangsform med plads til humor er i højsædet.

4 Organisation Trafik- og Byggestyrelsen ledes af en direktion bestående af direktør Carsten Falk Hansen og 4 øvrige medlemmer. Den samlede ledelsesgruppe består af 17 chefer og de 5 direktionsmedlemmer. Færdselsstyrelsen agerer på en og samme tid som en selvstændig styrelse, og indgår samtidig som en integreret del af Trafik- og Byggestyrelsen. Kontorchefen referer til Færdselsstyrelsens direktør. Direktionen har det ledelsesmæssige ansvar for løsningen af Trafik- og Byggestyrelsens samlede opgaveportefølje og for fordelingen af styrelsens ressourcer. Direktionen har desuden det samlede ansvar for styrelsens strategiske, organisatoriske og faglige udvikling. Styrelsen har ca. 450 medarbejdere, som er organiseret i et direktionssekretariat, 8 centre, Bornholms Lufthavn, som ejes af Trafik- og Byggestyrelsen, og Færdselsstyrelsen i Ribe. Medarbejderne repræsenterer en række forskellige faggrupper og arbejder typisk med højt specialiserede fagområder. Organisationsdiagram:

5 De enkelte enheders ansvarsområder: Direktionssekretariat Direktionssekretariatet varetager en række ledelsesstøttefunktioner, herunder strategisk arbejde og sekretariatsbistand til direktionsmedlemmer og ledelsesgruppen, koordination af styrelsens ministerbetjening, pressekontakt, og vedligeholdelse af styrelsens hjemmeside. Center for luftfart Center for luftfart varetager sikkerhedsmæssig regulering af safety og security i forhold til luftfartens infrastruktur, som f.eks. luftfartstjenester og flyvepladser med tilhørende systemer. Hertil varetager Center for Luftfart maritim sikring i henhold til havneområdet. Center for jernbane Center for jernbane varetager en række opgaver i relation til regulering og godkendelse af infrastrukturforvaltere, operatører, jernbanevirksomheder, drifts- og trafikregler samt signalsystemer. Sekretariatsbetjening af taksationskommissioner har også ophæng i Center for jernbane. Center for transportmarkeder Center for transportmarkeder varetager opgaver vedrørende markedsåbning og -regulering, - godkendelse og -tilsyn i forhold til jernbane, vejtransport, luftfart og post. Center for kollektiv trafik Center for kollektiv trafik varetager sektorovervågning og servicering med henblik på at fremme en sammenhængende kollektiv trafik. IT og Intern service IT og Intern service varetager styrelsens IT-aktiviteter og bygningsdrift. Center for byggeri Center for byggeri regulerer rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger. Arbejdet omfatter sikring af bygningers sundhed og sikkerhed, herunder bygningers konstruktioner, brandsikkerhed, indeklima, energieffektivitet og klimatilpasning mv. Kundecenter Kundecenteret varetager den første kontakt med kunder og sagsbehandling af objektiv karakter. Center for ressourcestyring Center for ressourcestyring varetager styrelsens samlede økonomi- og HR-opgaver. Bornholms Lufthavn Lufthavnen drives og dimensioneres under hensyntagen til trafikpolitiske hensyn og i overensstemmelse med gældende nationale og internationale regler, normer og bestemmelser vedr. luftfartens sikkerhedsaktiviteter.

6 Færdselsstyrelsen Som led i udflytningen af statslige arbejdspladser flyttes Færdselsstyrelsen til Ribe. Styrelsen i Ribe er en del af og refererer til Trafik- og Byggestyrelsen. Færdselsstyrelsen ledes af direktøren og to kontorchefer og består af ca. 70 medarbejdere. Den endelige organisering fastlægges af den nye direktør. Indtil videre er følgende skitse det organisatoriske grundlag for Færdselsstyrelsen: Direktør De faglige opgaver indebærer f.eks. tilsyn med bilsynsområdet, markedskontrol, kontrol af kørehviletid, udstedelses af værkstedsautorisationer på kørehviletidsområdet og typegodkendelser mv. Færdselsstyrelsen tilføres opgaver, der i dag er placeret i Trafik- og Byggesty- Virksomhedskontrol Kontorchef 1 Kontorchef 2 Bilteknik Kørekort Tilsyn Tungvogn Færdsel Den kontorchef der søges er kontorchef 2, det bemærkes dog, at der er en udpræget grad af samarbejde på tværs af styrelsens samlede opgavevaretagelse, se mere herom nedenfor. Færdselsstyrelsen varetager regulering af og tilsyn med færdsels- og bilområdet. Styrelsen administrerer færdselslovens regler, udarbejder vejledninger og bekendtgørelser, ligesom den behandler generelle og overordnede spørgsmål vedrørende de enkelte sagsområder.

7 relsen, primært i det tidligere Center for Biler og grøn transport, og nye opgaver, der overføres fra Rigspolitiet som følge af ressortændringerne i staten. Styrelsen har et tæt samarbejde med Rigspolitiet, Vejdirektoratet, Transport- og Bygningsministeriet og andre myndigheder samt transportbranchens organisationer. I den forbindelse deltager styrelsen i relevante arbejdsgrupper mv. Aktuelle udfordringer i Færdselsstyrelsen I forbindelse med udflytningen går styrelsen en spændende tid i møde med opbygningen af en ny effektiv organisation. Styrelsens absolutte hovedopgave bliver at etablere og konsolidere en styrelse i nye rammer i Ribe, hvor nye arbejdsopgaver integreres med de eksisterende og organiseres på en måde, der sikrer gode arbejdsgange og sikker og stabil drift. Det gælder ift. at fastholde og rekruttere medarbejdere, etablere og udvikle en ny organisation med en stærk faglig profil, implementere de nye opgaver, der er overdraget fra Rigspolitiet samt skabe samarbejdsrelationer og nye samarbejdsflader til Trafik- og Byggestyrelsen, andre myndigheder og til branchens organisationer. Det er således meget væsentligt at sikre kvalificerede medarbejdere til løsning af kerneopgaverne i Ribe også under udflytningsprocessen ligesom der skal sikres en effektiv overdragelse af viden til nye medarbejdere. Styrelsen skal udnytte den organisatoriske og faglige erfaring fra Trafik- og Byggestyrelsen og Rigspolitiet og dermed skabe effektive arbejdsprocesser og nye løsninger, der er i overensstemmelse med praksis i Trafik- og Byggestyrelsen. De faglige udfordringer for Færdselsstyrelsen vil den næste årrække være at: Sikre effektiv og tidssvarende regulering på det samlede område Optimere og målrette Færdselsstyrelsens tilsyn Sikre gode rammevilkår for transportbranchen og bidrage proaktivt til at udvikle vejtransporten, så den bliver grønnere og mere sikker Effektivisere Færdselsstyrelsens sagsbehandling af godkendelser og klager og gennemføre EU-kravet til et øget antal virksomhedskontroller på køre- og hviletidsområdet Kortlægge og sammenligne kørelæreruddannelsen med uddannelser for jernbane og luftfart Oprette en takografuddannelse Med baggrund i disse opgaver og udfordringer er der opstillet følgende mål for 2016 fordelt på arbejdsområder: Bilsyn: Den godkendte tilsynstrategi og -plan følges, herunder sikring af rettidige synsindkaldelser og videreudvikling af arbejdet for maksimal sikkerhedseffekt af syn

8 Markedskontrol: Strategi for markedsovervågning/produktkontrol følges, herunder udarbejdelse af overordnet plan for produktorienteret markedskontrol Regulering: Systematisk gennemgang af bekendtgørelser og øget effektivitet i sagsbehandlingen samt analyse af regulering i andre lande Sagsbehandling af klager og godkendelser: Fastlæggelse af systematiske procedurer og processer samt digitalisering af sagsbehandlingen for førerkort, effektiv sagsbehandling af kørekortområdet og overholdelse af servicemål for klagesager Aktive indsatser for udvikling af en mere grøn og sikker vejtransport: Kortlægning af røggasværdier for dieselbiler til vurdering af grænseværdier, sammenligning og mulig ændring af energimærkning samt analyse af andre landes regler for selvbalancerende, cykellignende køretøjer Ministerbetjening: Sikre en velfunderet og rettidig ministerbetjening Virksomhedskontrollen: Kontrolaktiviteter skal i 2016 leve op til EU s målkrav, stabilt flow i sagsbehandlingsprocessen samt implementering af takografuddannelsen Kontorchefens opgaver Kontorchefen indgår som nævnt i Færdselsstyrelsen ledelse, der består af en direktør og to kontorchefer. Kontorchefen indgår desuden i Trafik- og Byggestyrelsens samlede chefgruppe. Kontorchefen får ledelsesansvar for ca medarbejdere. Kontorchefen skal medvirke til at skabe en ny organisation, der effektivt kan udmønte strategiske mål i resultater og sikker drift, og hvor regulerings- og tilsynsaktiviteter sker i dialog og et konstruktivt samspil med transportbranchen og dens organisationer. Den første fase hvor der skal sikres en solid drift, samtidig med at styrelsen opbygges, vil både være udfordrende og spændende et krævende pionerarbejde. Frem til styrelsen er fuldt etableret i Ribe 1. november 2016, vil opgaverne indebære en vis rejseaktivitet, primært til København, idet en række af medarbejderne fortsat vil være fysisk placeret i København frem til 1. november Samtidig starter de første medarbejdere i Ribe den 1. februar Overordnet er kundeorientering, effektiv ressourceanvendelse, digitalisering, gode processer og tværgående initiativer væsentlige fokusområder for den nye styrelse. Kontorchefen skal understøtte denne tilgang i sin daglige opgavevaretagelse, og løbende have fokus udvikling af styrelsens opgaveløsning. Styrelsen varetager et stort antal ministersager og bidrager til ministerbetjening ved deltagelse i direkte møder, udarbejdelse af udkast til ministersvar, notater til samråd og svar på folketingsspørgsmål. Betjening af minister, Folketing og departement bliver således en vigtig del af kontorchefens opgaver. Kontorchefen skal overordnet varetage ledelsen af områderne kørekort, tungvogn og færdsel, jf. ovenstående organisationsdiagram. Men det er samtidig væsentligt, at der arbejdes hel-

9 hedsorienteret og tværgående med opgaveløsningen. Desuden er samarbejde med eksterne aktører af stor betydning, i en styrelse der er placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder. Opgaverne i relation til national og international regulering herunder implementering af en omfattende EU-regulering, er en afgørende opgave, der fylder meget i opgaveporteføljen på tværs af opgaveområderne. Hertil kommer fortolkning af EU-regler og vejledning til virksomheder og borgere, udvikling af færdselsregulering og løbende ændringer og tilpasninger af bekendtgørelser. Af øvrige opgaver kan nævnes: Juridisk bistand på tværs af Færdselsstyrelsens opgaver Tilladelser og dispensationer inden for det generelle færdselsområde Deltagelse i udvikling af Tachonet og implementering af takografforordningen Varetagelse af klagesager på kørekortområdet over afgørelser truffet af politi eller kommuner og generel regeludstedelse Fastsættelse af undervisningsplaner på køreuddannelsesområdet og samarbejde med kørelærererhvervet. Kontorchefens profil Det er en fordel, hvis kontorchefen har indsigt i styrelsens fagområder, men det er ikke et krav. Ledelseserfaring er ligeledes en fordel men ikke en forudsætning, hvis talentet for ledelse er tydeligt. Det vægtes positivt, hvis kontorchefen har erfaring med regulering, og samtidig har en uddannelse på universitetsniveau, gerne cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring fra en politisk styret organisation og politisk forståelse er vigtige egenskaber og erfaringer, herunder gerne med betjening af minister, Folketing og et tæt samspil med et departement. Kontorchefen skal være stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation og formidling og kunne indgå i samspil med alle de mange aktører, der er centrale for styrelsens opgaveløsning. I den sammenhæng vil udsyn i forhold til branchen og andre samarbejdsparter være en vigtig egenskab. Det er vigtigt med et godt overblik og forståelse for de helhedsorienterede aspekter i opgaveløsningen, hvilket skal kombineres med et balanceret fokus på både drift og udvikling. Vi forventer en dynamisk, positiv og engagerende leder, der formår at være lydhør og dialogorienteret, samtidig med at der er betydeligt element af den nødvendige gennemslagskraft, både internt og eksternt. Erfaring fra samarbejde med kolleger, der har en meget forskellig faglig baggrund, navnlig af teknisk karakter, vil være et plus, idet vi forventer en interesse i forhold til også at sætte sig ind i områdets mere tekniske problemstillinger.

10 Endelig skal kontorchefen kunne leve op til og dokumentere kompetencer inden for Trafik- og Byggestyrelsens fire ledelsesdimensioner: faglig-, strategisk-, personale- og administrativ ledelse. Herunder at der i ledelsesarbejdet lægges vægt på systematisk sparring, opfølgning og medarbejderudvikling. Andet Kandidater til stillingen skal være indstillet på at gennemgå et testforløb hos MUUSMANN. Følgende datoer er planlagt i forløbet: Ansøgningsfrist: Mandag 11. januar 2016 kl samtaler (Ribe): Mandag 18. januar 2016 Test hos MUUSMANN (Aarhus): Torsdag 21. januar samtaler (Ribe): Torsdag 28. januar 2016

Stillings- og personprofil. Vicedirektør Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen September 2017

Stillings- og personprofil. Vicedirektør Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen September 2017 Stillings- og personprofil Vicedirektør Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen September 2017 Opdragsgiver Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Adresse Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef Center for transportmarkeder Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Maj 2017

Stillings- og personprofil. Kontorchef Center for transportmarkeder Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Maj 2017 Stillings- og personprofil Kontorchef Center for transportmarkeder Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Maj 2017 Opdragsgiver Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Adresse Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Vicedirektør

Stillings- og personprofil. Vicedirektør Stillings- og personprofil Vicedirektør Trafikstyrelsen Maj 2014 1 Opdragsgiver Trafikstyrelsen Adresse Trafikstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S www.trafikstyrelsen.dk Stilling Vicedirektør

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef Center for marked og kollektiv trafik Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Februar 2018

Stillings- og personprofil. Kontorchef Center for marked og kollektiv trafik Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Februar 2018 Stillings- og personprofil Kontorchef Center for marked og kollektiv trafik Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Februar 2018 Opdragsgiver Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Adresse Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Læs mere

Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen JOB- OG KRAVPROFIL Katharina Jespersen/Evald Eriksen Aarhus, den 10. maj 2017 Uddybende information til potentielle ansøgere Kontorchef Færdselsstyrelsen, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen AUSTRALIA AUSTRIA

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

CHEF TIL LUFTFARTSOMRÅDET TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN. København januar Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CHEF TIL LUFTFARTSOMRÅDET TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN. København januar Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København januar 2019 Job- og personprofil CHEF TIL LUFTFARTSOMRÅDET TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Energibesparelser Energitilsynet Maj 2017 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 41 71 54 00 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet Stillings- og personprofil Kontorchef til Center for Detail og Distribution Energitilsynet September 2015 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171

Læs mere

JURIDISK CHEF TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN. København november Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

JURIDISK CHEF TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN. København november Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København november 2018 Job- og personprofil JURIDISK CHEF TRAFIK-, BYGGE-, OG BOLIGSTYREL SEN GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 INDLEDNING

Læs mere

Stillings- og personprofil. Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen

Stillings- og personprofil. Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen Stillings- og personprofil Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen September 2016 Opdragsgiver Sundhedsstyrelsen Adresse Islands Brygge 67 2300 Københavns S (arbejdssted) Stilling Refererer til Ansættelsesforhold

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Vicedirektør med ansvar for Det Arbejdsmiljøfaglige Center, Nanna Møller

Vicedirektør med ansvar for Det Arbejdsmiljøfaglige Center, Nanna Møller NOTAT 14. januar 2016 Stillingsbeskrivelse for Tilsynsdirektør til Tilsynscenter øst DIS/car Stillingsbetegnelse: Tilsynsdirektør Organisatorisk placering: Tilsynsdirektøren indgår i Arbejdstilsynets direktion,

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 1 FORORD Guldborgsund Kommunes ledelsesgrundlag lægger sig tæt op ad vores kerneopgave og er båret af den præcise retning og de værdier, der lægges til grund for kerneopgaven.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring Stillings- og personprofil Sundhedschef Dansk Sundhedssikring September 2018 Organisation Dansk Sundhedssikring (DSS) Adresse Dansk Sundhedssikring (DSS) Hørkær 12B 2730 Herlev Telefon: 70 20 61 21 www.ds-sundhed.dk

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2017 Job- og personprofil TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta, vision

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1)

GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) GENOPSLAG Ankechef til området for børnehandicap (Social 1) November 2018 Stillingsprofil Praktiske oplysninger Referenceforhold og tjenestested Ankechefen for Social 1 refererer til vicedirektøren med

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Stillings- og personprofil. Økonomichef Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Stillings- og personprofil. Økonomichef Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Stillings- og personprofil Økonomichef Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Maj 2016 Opdragsgiver Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Adresse Herlufsvænge 14A 4700 Næstved (arbejdssted) Stilling Økonomichef

Læs mere

Administrerende sygehusdirektør

Administrerende sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende sygehusdirektør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark Februar 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Direktøren i Næstved Erhverv A/S har besluttet at tiltræde en direktørstilling i andet regi. Stillingen som direktør opslås derfor til besættelse cirka 1. november

Læs mere

Økonomi- og indkøbschef

Økonomi- og indkøbschef Stillings- og personprofil Økonomi- og indkøbschef Norddjurs Kommune Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Torvet 3 8500 Grenaa Telefon 89 59 10 00 Stilling Økonomi- og indkøbschef Refererer til Afdelingen

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør. Sydøstjyllands Brandvæsen. Horsens og Hedensted Kommuner

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør. Sydøstjyllands Brandvæsen. Horsens og Hedensted Kommuner Stillings- og personprofil Beredskabsdirektør Sydøstjyllands Brandvæsen Horsens og Hedensted Kommuner August 2019 Opdragsgiver Sydøstjyllands Brandvæsen Adresse Endelavevej 5 8700 Horsens Stilling Beredskabsdirektør

Læs mere

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere.

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere. v LEDERPROFILER 6SKANDERBORG KOMMUNE Medarbejder Direktør Leder af medarbejder STÆRK Fag- og stabschef Leder af ledere Kontraktholder STÆRK SGRUNDLAG Den meget tillidsbaserede kultur og organisationsform

Læs mere

Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden

Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden 20. marts 2015 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET ADMINISTRATIV ORGANISERING... 4 2.1 Koncerndirektion... 4 2.2 Koncerncentre... 5 2.3 Hospitaler... 6 2.3.1 Hospitalsdirektioner...

Læs mere

Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri

Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri NOTAT Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri 31. marts 2017 Stillings- og personprofil Generel information Adresse Bygningsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 39 2500 Valby Tlf. 41 70 10 00 Stilling Kontorchef

Læs mere

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Stillings- og personprofil Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Kystdirektoratet September 2015 [1] Stillingen (resumé) Der er tale om en udfordrende og udviklende stilling

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR.

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR. Job- og personprofil Fagchef Sekretariat, IT og HR Baggrund Tønder Kommune gennemfører i øjeblikket en organisationsændring i forbindelse med at fagchefen for IT går på pension. Ændringen betyder at Sekretariat,

Læs mere

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri Jobprofil Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri 1. Indledning Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) ønsker at ansætte en ny chef for Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen.

Læs mere

Vicedirektør til Forbrugerstyrelsen. Job- og kravprofil

Vicedirektør til Forbrugerstyrelsen. Job- og kravprofil Vicedirektør til Forbrugerstyrelsen Job- og kravprofil Dato: 18. marts 2010 Konsulenter: Tina Overgaard og Maja Bjerregaard Have AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Job - og personprofil Stabschef

Job - og personprofil Stabschef Udarbejdet af Personalerådgivning juli 2010 Revideres inden udgangen af 2011 Job - og personprofil Stabschef Århus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg I Magistratsafdelingen for Sundhed

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Marts 2019 Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta,

Læs mere

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet Et stærkt og effektivt tilsyn Strategi for Forsyningstilsynet 2019-2021 MISSION Med love og regler som baggrund for vores tilsyn med energiforsyningerne, skaber vi rammer, der tilskynder forsyningsvirksomhederne

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET

KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET København september 2018 JOB- OG PERSONPROFIL KONTORCHEF TIL FORSYNINGSTILSYNET (Center for Energibesparelser) GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552

Læs mere

Handicap- og psykiatrichef

Handicap- og psykiatrichef Stillings- og personprofil Handicap- og psykiatrichef Herning Kommune Oktober 2011 Opdragsgiver Herning Kommune Adresse Herning Kommune Torvet 7400 Herning Telefon: 96 28 28 28 www.herning.dk Stilling

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

Stillings- og personprofil. Skolechef Roskilde Kommune

Stillings- og personprofil. Skolechef Roskilde Kommune Stillings- og personprofil Skolechef Roskilde Kommune Maj 2019 Opdragsgiver Roskilde Kommune Adresse Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Stilling Skolechef Refererer til Direktøren for Skole og Børn Ansættelsesforhold

Læs mere

1. Departementets kompetencestrategi

1. Departementets kompetencestrategi Den 3. april 2006 1. Departementets kompetencestrategi Kompetenceudviklingen i Beskæftigelsesministeriet skal være både strategisk og systematisk. Strategisk ved at have sammenhæng med ministeriets udfordringer,

Læs mere

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Centrets overordnede faglige områder, funktioner og formål er: Centrets faglige områder og funktioner er organiseret i forhold til Facility

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Chef for Foreningssekretariatet

Chef for Foreningssekretariatet Stillings- og personprofil Chef for Foreningssekretariatet TEKNIQ Arbejdsgiverne Juni 2019 Opdragsgiver Adresse TEKNIQ Arbejdsgiverne Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup Stilling Chef for Foreningssekretariatet

Læs mere

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019 John Reynolds 8. februar 2019 Chef for Trafik, Park og Havne Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Vordingborg Kommune

Læs mere

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse SAMMENHÆNGSKRAFT FORORD Ledelse i den offentlige sektor er et utroligt spændende og krævende felt at være i. Borgerne har stadig større forventninger til den offentlige service. Samtidig møder vi løbende

Læs mere

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik Maj 2017 Job og personprofil Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik 1 1. Baggrund Da den nuværende afdelingsleder for Vej og Trafik under afdeling - Trafik & Byg i Assens Kommune har valgt nye udfordringer

Læs mere

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017 Job- og Kravprofil Afdelingschef Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark Maj 2017 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik Stillings- og personprofil Områdechef til Miljø og Teknik Maj 2018 Oplev det rå og autentiske Halsnæs 1.Indledning Helhedstænkning og tværgående løsninger er vigtige for os i Halsnæs Kommune. Derfor er

Læs mere

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune September 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34 34 www.haderslev.dk

Læs mere

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV Ledelsesgrundlag Illustrationer: www.loneboenielsen.dk Layout og produktion: ArcoRounborg God ledelse i Skive Kommune God ledelse er afgørende I Skive Kommune har vi fokus på god ledelse. Det har vi i

Læs mere

Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU

Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU Vinteren 2017 Opdragsgiver SDU Adresse SDU Campusvej 55 5230 Odense M Telefon: 65 50 10 00 www.sdu.dk Stilling Universitetsdirektør Refererer til Rektor

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted

Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted Jobprofil for Område Refererer til Ansvarsområde Sektionsleder for JobService Beskæftigelsesafdelingen, Beskæftigelses- Social- og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør for HK's A-kasse

Stillings- og personprofil. Direktør for HK's A-kasse Stillings- og personprofil Direktør for HK's A-kasse Januar 2018 Opdragsgiver Adresse Stilling HK's A-kasse (HKA) HK DANMARK Weidekampsgade 8 2300 København S www.hk.dk Telefon: 7010 6789 Direktør for

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Center for Plan, Kultur og Erhverv (CPK) har en bred faglig profil, Vi samarbejder med erhvervslivet, borgerne og diverse organisationer

Læs mere

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING København september 2018 Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING 1. Indledning Styrelsen for It og Læring (herefter: STIL) har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2008-2012. Professionshøjskolen UCC

Kommunikationsstrategi 2008-2012. Professionshøjskolen UCC Kommunikationsstrategi 2008-2012 Professionshøjskolen UCC Indledning Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Stillings- og personprofil. Drifts- og servicechef Boligforeningen 10. marts 1943

Stillings- og personprofil. Drifts- og servicechef Boligforeningen 10. marts 1943 Stillings- og personprofil Drifts- og servicechef Boligforeningen 10. marts 1943 November 2017 Opdragsgiver Hovedbestyrelsen, Boligforeningen 10. marts 1943 Adresse Tranekærparken 1, 8240 Risskov Tlf.:

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Stillings- og personprofil Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Marts 2015 Opdragsgiver Danske SOSU-skoler Adresse Danske SOSU-skoler Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 København K Telefon: 42 41 35 01 Email:

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Søgårdsskolen April 2017 Adresse Søgårdsskolen C.L. Ibsens Vej 3 2820 Gentofte Tlf. 39 98 51 60 http://soegaardsskolen.skoleporten.dk Stilling Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Erhvervschef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Erhverv med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Januar 2019 Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Sundheds- og omsorgsområdet, Norddjurs Kommune Ansættelsessted Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Sundheds- og omsorgsområdet,

Læs mere

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag Kalundborg Kommunes Ledelses- og styringsgrundlag Velkommen til Kalundborg Kommunes nye ledelsesog styringsgrundlag Det beskriver, hvordan vi skaber fælles retning og samarbejde for bedre resultater. Vi

Læs mere

Stillings og personprofil. Direktør. Danske Fysioterapeuter Februar 2010

Stillings og personprofil. Direktør. Danske Fysioterapeuter Februar 2010 Stillings og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter Februar 2010 Opdragsgiver Danske Fysioterapeuter Adresse Danske Fysioterapeuter Nørre Voldgade 90 1358 København K Tlf.: 3341 4620 www.fysio.dk

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Stillings- og personprofil. Forebyggelseschef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. Forebyggelseschef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil Forebyggelseschef Hovedstadens Beredskab Maj 2019 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Forebyggelseschef

Læs mere

Digitaliseringsstrategi 2011-2015 Sprogcenter

Digitaliseringsstrategi 2011-2015 Sprogcenter Den digit@le Digitaliseringsstrategi Vejle 2011-2015 Sprogcenter Ungdomsskolen CSV Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Mission... 2 3. Vision... 2 4. Fokusområder... 2 4.1 Helhed... 2 4.2 Udvikling...

Læs mere

Skolechef. Frederikssund Kommune

Skolechef. Frederikssund Kommune Skolechef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny skolechef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, gerne pr. 1. august 2016 eller snarest derefter.

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. Næstved Varmeværk A.m.b.A. Marts 2010

Stillings- og personprofil. Direktør. Næstved Varmeværk A.m.b.A. Marts 2010 Stillings- og personprofil Direktør Næstved Varmeværk A.m.b.A. Marts 2010 Opdragsgiver Bestyrelsen, Næstved Varmeværk A.m.b.A. Adresse Åderupvej 22-24 4700 Næstved Telefon: 55725665 www.naestved-varme.dk

Læs mere

God ledelse i Viborg Kommune

God ledelse i Viborg Kommune God ledelse i Viborg Kommune VILJE VÆKST VELFÆRD GOD LEDELSE MOD PERSONALEPOLITISKE VÆRDIER LEDELSESGRUNDLAG MED-AFTALE God ledelse - Arbejdsværdier det vi skal/vil lykkes med Vi sikrer, at de politiske

Læs mere

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Job- og personprofil, forvaltningschef til Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Sekretariat,

Læs mere