LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk"

Transkript

1 LUCIA OPTOG Holbølls Minde Børnehave går traditionen tro Luciaoptog på HMC fredag d. 12/12 om formiddagen. Mon ikke der også sniger sig en lille nisse med? December Årg. Nr opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også læses på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Snail-mail : Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer d holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand - Onsdag - Torsdag: :00 Tirsdag: :00 Fredag: :00 Lørdag - Søndag: 10:00-16:00 VINDSTYRKE 11: Tirsdage kl er opdateret!

3 Weekend - arbejde december : Mette C./Louise : Elise/Bjarne : Palle/Erling 24/12: Mette S./Louise 25/12: lukket 26/12: Conni/Bjarne : Mette C/Gitte : Åbent /12: Nytårs aften åbent /1: Lukket Ferie: 8-10: Mette S Uge 52: Elise/Kirsten/Tine Nytårskur Atter i år er Holbølls Minde Centret vært for et lettere traktement i anledning af årsskiftet. Vi har åbent fra til Kom og sig tak for det gamle år og velkommen til det nye. Venlig hilsen Erling & Kirsten Nye Elever Som nystartet elev på Holbølls Minde vil jeg lige præsentere mig selv. Jeg hedder Anette Pedersen, jeg er 43 år, gift og har 3 halvstore børn. Jeg er startet som assistent elev d. 1/10-08, så Holbølls Minde er mit første praktiksted. I første omgang skal jeg være her indtil d. 22/ Derefter skal jeg på skole og kommer så tilbage til Holbølls Minde fra 23/2-19/4-09. Jeg glæder mig meget til at lære jeg alle at kende, og håber at vi får det rart sammen. Venlig hilsen Anette. Jeg hedder Sanne Andersen og kommer fra Langeland, er 22 år, bor i eget hus med min kæreste. Jeg har taget en HF og har arbejdet som vikar på en skole og i en børnehave. Jeg har også arbejdet på et plejehjem i 1½ år. Derefter tog jeg SSH uddannelsen. Så er jeg startet direkte på SSA uddannelsen. I min fritid løber jeg ture med min hund, og så spiller jeg håndbold og fodbold om sommeren. Jeg er også håndboldtræner, så jeg har nok at se til. Jeg har glædet mig til at starte her, og er også blevet rigtig godt modtaget. Det virker som et super dejligt sted. Hilsen Sanne. Ny ergoterapeutstuderende - Lykke er i praktik i psykiatrifagligt team i december og januar måned. Lykke vil også komme på Holbølls Minde bl.a. mellem jul og nytår.

4 Juleaften på HMC. Påtænker du at holde juleaften på Holbølls Minde Centret, så kom til møde i tv-stuen fredag d. 5. december kl Vi skal snakke om, hvordan vores juleaften skal forløbe, så vi alle kan få en dejlig aften. Vi ved allerede nu at åbningstiden er kl ca Prisen bliver ca. 200,- kr. pr. person. Tilmelding og betaling skal ske senest torsdag d. 18. december til Janne på kontoret. Jule Banko Der er jule banko i fællesstuen d kl. 10:00 Her vil vi hygge os med lidt gløgg & æbleskiver. Det vil koste ca. 10,- kr. pr. person at deltage. Sidste tilmelding d Med Venlig Hilsen Anne, Annette og Sanne Hilsen Louise & Mette S. Temadag d.5/11-08 Tilstede var: Palle, Louise, Mikael, Mette S, Mette C, Lone, Erling, Gitte, Elise, Fritze, Kirsten, Bjarne, Conni, Jette, Helle, Christina, Brian, Janne, Jonas Gustafsson og Tine. Onsdag d. 5. november havde vi for 4. gang i år besøg af psykolog Jonas Gustafsson. Temaet denne onsdag var samarbejde. Et par uger forinden var der via opslag søgt deltagere til denne dag, hvor Jonas G. ville interviewe brugerne om deres erfaringer vedr. samarbejde og derefter personalet. Vi kom bl.a til at snakke om: - HMC må ikke blive en ghetto, men at vi skal huske samfundet omkring os. - hvad laver personalet når de holder møde? - ansvar, ønske om at alle tager ansvar ved aktiviteter, madlavning, arrangementer, ture osv., og at man bidrager med det overskud man har. - vi snakkede om en sund og en mindre sund afhængighed af personalet - hvorfor bliver brugerne kaldt brugere og ikke deltagere? - at skabe en virkelighed hvor vi er hinandens nødvendighed. - er vi nogle gange for forudsigelige?

5 Ved temadagen kom det fra brugerne(deltagerne) et ønske om at evaluere formiddagen sammen med 3 personaler, dette blev planlagt til d. 27 november. Formiddagsmøde d. 27/ Tilstede var: Jette, Mikael, Fritze, Tine, Lone, Palle Hvad gjorde indtryk d. 5/11? - at vi brugere gjorde indtryk på personalet. - et dilemma er indflydelse, bestemme, inddragelse og hvem har ressourcer til at tage dette ansvar Kan vi? Vil vi? Må vi? - fællesskab, kunne være fælles morgenmøde en gang om ugen. - dagen gav et godt indblik i hvad der sker i huset. - Vi skal være opmærksomme på ikke at sige personalet og brugerne (dem og de andre). - MEN sige OS og VI!! ellers opstår der en kamp. - godt med fokus på hinandens nødvendighed, der skaber mening i det vi laver sammen. Man får betydning. - vi skal være en del af verdenen udenfor. - glad for HMC og de nye tiltag. - vi er hinandens nødvendighed. Kunsten er at skabe et tilbud der er differentieret. - Fountain House modellen - ikke lave et pseudo-demokrati! Dette er kort nogle af de ting der blev drøftet i en åben og respektfuld dialog. Gruppen vil gerne mødes igen efter d. 4/12. gruppen kalder sig Dialog gruppe. Kom og hør mere d. 4/12-08 kl ved HMC s Husmøde Referent Tine Ny Julesangbog Efter mange års slitage er husets gamle julesangbog blevet skrottet. Kig har redigeret en ny udgave og suppleret med nye sange.. Sangbogen er nu færdig og bliver forhåbentlig klar til brug fra d. 4. December.

6 Indegruppen - er ved at være færdig med ombygning af carporten. Der er blevet bygget 2 nye rum. Det ene bruges som øl/vand depot og det andet bliver et længe savnet lagerrum for indegruppens materialer. Dette har medført indskrænkning af cykel parkeringspladser, hvilket de fleste cyklister jo nok har bemærket.

7 INVITATION TIL JULEFEST 2008 PÅ HMC FREDAG D. 12. DEC. KL CA Velkomst og velkomstdrink 3 retters menu + kaffe m. sødt. Julesange Pakkeleg! (Husk pakke til max. 20. Kr.) Kom gerne med overraskelser og fest-ind slag. Zoloft & Co. spiller op til dans Der er mulighed for køb af øl, vand, og vin. Pris: kr. 100,- Tilmelding & betaling til personalet senest fredag d Hilsen: Louise, Jens, Erling

8 Indbydelse til julegudstjeneste i Fredens kirke. Vi vil igen i år indbyde til julegudstjeneste med efterfølgende kaffebord. Torsdag d.11.dec 2008 kl Med venlig hilsen fra Sognepræsterne Mette Dolberg og Jørgen Børglum Larsen Atter i år sælger Aktivitetshuset Vestergade Juletræer Køb dit juletræ i centrum og få det bragt hjem. Vi sælger flotte ædelgran og få rødgran til 120 kr. pr. m. Fra mandag den 1. til den 22. december. Fra kl Weekenden den 20. og 21. december. Fra kl Tirsdag den 23. fra kl Udbringning kr. 30. Overskuddet går til Aktivitetshuset, som er et tilbud til mennesker med psykiske problemer. Santa Lucia Legender fortæller om en smuk rig adelsdame Lucia fra Syrakus på Sicilien hun levede ca. år 283 til 304 Hun var forlovet med en mand der var meget betaget af hendes skønhed, men også var glad for hendes penge. Da hendes mor blev syg lovede hun, at hun ville give alt hvad hun ejede til de fattige, hvis moderen bare blev rask. Moderen blev rask, og Lucia begyndte at give sine penge til godgørenhed. Derover blev hendes forlovede så vred, at han angav hende til kejseren og fortalte, at hun var kristen, og det var ikke tilladt.

9 Fra Supermand til helt! I sin tid var der en skuespiller, der spillede rollen som Supermand, - han hed Christoffer Reeves. Men så en dag faldt han af hesten - brækkede ryggen og blev lammet fra halsen og ned efter. Det gik op for mig, at Supermand i den grad havde mødt sin overmand nemlig livets skrøbelighed. Supermand gik fra at være luftkastel til at være jordisk helt. Der vil være nogen, der udelukkende vil se på Christoffer Reeves som en stakkels hjælpeløs mand. Men man kunne jo også vælge at fokusere på helten i ham. Den mand, der vælger livet til på trods af utrolige vanskelige livsvilkår. Alt afhænger af de øjne, der ser. Jeg vil drage en parallel til os, der har ondt i livet. Verden vil gerne definere og sætte mennesker i bås. Indenfor psykiatrien omtales vi bl.a. som brugere. Personligt kan jeg ikke identificere mig selv med at være bruger, - jeg føler mig som deltager. Hvis jeg er bruger, skal der være nogen til at servicere mig. Men dermed giver jeg også afkald på indflydelse og ligeværdighed. Et gammelt ordsprog siger Hver fugl synger med sit næb. Med andre ord ethvert menneske har noget at bidrage med. Og jeg er ret overbevist om, at når man har været nødt til at konfrontere sig med sin smerte, så ligger der skjulte kvaliteter i det, som venter på at komme frem i lyset. Jeg synes vi skal passe på ikke at diskvalificere os selv, men indtage det rum, der altid har været vores. Dermed mener jeg, vi skal anerkende vores egen værdi og mulighed for at bidrage med noget til denne verden, der giver mening. Det er vigtigt at have selverkendelse, og jeg står f.eks. ved, at jeg i visse sammenhænge kan være sårbar og skrøbelig, men jeg er også så meget mere end det. Hvorfor skulle jeg f.eks. gå ud i verden og kalde mig sårbar eller bruger, når det kun omfatter en del af den jeg er? Hvordan har du lyst til at definere dig selv? Er du bruger, deltager eller noget helt tredje? Mange hilsner Lone Olufsen Kierkegaard s budskab Det vigtigste er, at du forstår, at du ikke kan være en anden, end den du er. Prøver du på at være en anden, end den du er, ved at spille roller, viser det sig med det samme i form af nervøsitet, angst og på længere sigt fortvivlelse. Vælger du derimod dig selv i kraft af den personlighed, som du har fået, vælger du samtidig meningen med livet. Det er kernen i Kierkegaard s budskab indsendt af Claus Sørensen

10 Den eneste i verden (Tekst & musik: Michael Falch, 1992) Jeg tænder et sent men levende lys for den som jeg holder af Jeg håber at du vil gå gennem mørket og finde din vej tilbage Pust ikke lyset ud Nej, tænd! For jeg vil se dig le igen Der er ikke noget at være bange for Hvis dine vilde drømme nu bliver væk, hvad så? Vi får smagt på livet, smerten må vi ta Og skønheden kommer, den kommer nok en dag Du er den eneste i verden, jeg vil ha Jeg lovede dig alt mellem himmel og jord; Nu lover jeg ikk meget mere Men ét vil jeg sige: Lige meget hvad der sker så vid at du finder mig her Pust ikke lyset ud Nej, tænd! For jeg vil se dig le igen Der er ikke noget at være bange for Hvis dine vilde drømme nu bliver væk, hvad så? Vi får smagt på livet, smerten må vi ta Og skønheden kommer, den kommer nok en dag Du er den eneste i verden, jeg vil ha Hvis dit arbejde taler for sig selv, så lad endelig være at afbryde. Hans Otto If you don t have good news, don t bring any. Bob Dylan. Med venlig hilsen og ønsket om en god jul og et godt nytår til alle. Claus Sørensen.

11 Sons of Mr. DALL på Café A Roma Fredag d. 5. december - kan man ved eftermiddagens cafékoncert på Café A Roma høre Anders Dall, som før med stor succes har gæstet cafeen, og denne gang ta r han sin bror Rasmus med. Brødrene er opvokset i Westend af bluesbyen Humble på det sydlige Langeland. Det er dernede sirenerne synger, mundharpen hvæser og legender strejfer. De to knægte fandt John Hurt pickin on the porch ikke langt fra Langelandsbanens endestation, støvede Woody Guthrie op, - lærte et par tricks og drønede videre ud af Highway 61. Inspirationen er den amerikanske roots musik, som også har præget de to drenges musikalske opvækst. Anders har fortrinsvis spillet solo, mens Rasmus er forsanger i bandet One-eyed Mule, der i foråret udgav deres andet album. Temaudstilling om engle på Café A Roma Fra fredag den 28. november kan man på Café A Roma se udstillingen Engle. Café A Roma har indbudt tidligere samt nye udstillere til en fælles udstilling. Over 25 har meldt sig! Således vil der i december og sågar videre ind i januar være et mylder af engle i caféen. Der er også mulighed for at udstillingen skiftes ud, måske delvis ud efter nytår. Vi får se.. Der vises en del englebilleder i akryl, tegning, farvekridt, akvarel og andet. Der vil være helårsengle, en dansende engel, en spansk engel, ærkeengle Rafael, englen ved himlens port, en ikon med engle og meget mere. Derudover kan ses engle i raku, i keramik, trylledej, ståltråd. Glasengle fra englebutikken i Faaborg. David Moodie hænger mobile engle med lys og Birte Einer-Jensen deltager med sine glade og farverige engle i papir. Der vll også være kort med engle til salg... Udstillingen vil kunne ses til 28. januar.

12 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Powerwalk Powerwalk Strikkeklub K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Sport i Sg. hallen (badm.) Individul træning /massage (ad hoc) Sang 9:20-9:50 Motion m Mette C Brugerrådsmøde ( ) Fælles pause Fælles pause Fælles pause Fælles pause Informationsmøde Fitness.dk* Fitness.dk* Fælles pause Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Middag *Fælles Frokost Individuel Musikunderv Individuel Musikunderv Individuel Musikunderv Musik Kreativt Værksted Svømning * Cykelgruppe Kreativt Værksted Stavgang Bowling/ Minigolf Ulige uger* Kolonihave Livstilsgruppe Fredags-Café -se opslag! - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Torsdag d. 4. december kl. 08.00 - ca. 11.00 inviteres du til HUSMØDE på HMC Vi vil mødes til gensidig orientering, planlægning, evaluering m.m. samt punkter, som er skrevet på dagsorden. Du kan skrive

Læs mere

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!!

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Dette nr. af Månedsnyt dækker juli + august. Juli/aug.09 11. Årg. Nr 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! September 2008 10. Årg. Nr. 8 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!!

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!! Januar 2001 Holbølls Minde Centret 2 årgang nr.1. Godt Nytår!!!! K. I. G. ønsker alle velkommen til år 2001. Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd, og at alle

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk En lille kæk forvoven tøs med lysegrønne trusser, i sneen stod og hundefrøs om sine bare fusser. Trods kulden lo hun fræk og kæk! Dig sender jeg en lille gæk, i disse streger små, der mit navn skal stå,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015 MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 11 December 2015 Juleaften på Impuls 2015 Kom og vær med til en hyggelig juleaften i det smukke gamle hus, med masser af julesteming. Vi åbner kl 15:00, drikker en kop kaffe og

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem!

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem! Hans Henriks side Refleks Vores buschauffører er urolige over, at vi stadig har børn, der venter i vejsiden uden refleksvest eller reflekser. På med vanten - på med refleksen! Oprydning af sommertøj Der

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans! Sankt Hans! Så er tiden inde igen til at sende heksen til Bloksbjerg.s. 6 2008 10. Årg. Nr.6 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

December 2002. Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag

December 2002. Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag December 2002 Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres flg. steder: www.holboellsminde.dk, DPC, Aktivitetshuset, Café A Roma. Velkommen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Det gamle julemærkehjem, vores Holbølls Minde Center, står nu smukt med helt nyt tegltag. December 05 7. Årg. Nr. 10. 1. Opl. Redaktionen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår Holbølls

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail. Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på:

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstner: Titika Fahlèn

Holbølls Minde Centret. Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstner: Titika Fahlèn Kunstner: Titika Fahlèn Okt. 09 11. Årg. Nr 9 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Februar 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.2. 1.oplag Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Fritze og Anette har leveret årets adventskrans. De har valgt lys med en brændetid på 230 timer, så kransen giver lys og glæde helt frem til juleaften. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Holbølls Minde

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk Stort sommerprogram: læs mere s. 9. Juni 10 12. Årg. Nr 5 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk 1 Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver Dato Klasse Overskrift Tirsdag d.1 7.klasse to vers Advent Onsdag d.2 10.klasse December måned Torsdag d.3 0.klasse Julepynt Fredag d.4 1.klasse Nisser Mandag d.7 6.klasse Engle Tirsdag d.8 8.klasse to

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også læses på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Juni 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

Marts 2014. Foråret er på vej.

Marts 2014. Foråret er på vej. Marts 2014 Foråret er på vej. Efter en våd og mørk vinter er det dejligt at tænke på og mærke forårets komme. Erantisser og vintergækker pibler frem, og fuglene høres fra morgen til aften. Caféåbningstider:

Læs mere