Assens Sejlklub NR.6 Juni ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.6 Juni ÅRGANG Foto: frost Foto:

2 Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer (H67) Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejlads (A08) Erik Kulavig Damgade Assens kul@hist.sdu.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet Assens Tlf skovbrynet7@pc.dk ASA Aktivitetsudvalget (F67) Lizzi Plauborg, Nygade Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter (E 18) Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Ungdomsudvalget Marc Hintze Præstevænget Assens tlf mrh@ib.sdu.dk 2.

3 Indholdsfortegnelse Sankt Hans Side 5 Standerhejsning Side 7 PSU Side 8 Hjertestarteren Side 9 En tur til Guldborgsund Side 10 Nyt fra Havnefogden Side 12 De gule bøjer Side 13 Nyt fra AMBA Side 14 Et forår med uheld Side 15 Juniorudvalget Side 17 Næste Deadline 15.juli Frost Sjældent er der set så mange til.. Vi var lørdag d. 2. maj ca. 140 større og mindre sejlere til standerhejsning med efterfølgende rundstykker, kaffe/te og Klubbens to nye Feva joller blev præsenteret, døbt og taget grundigt i øjesyn, og senere på dagen var juniorer og forældre i gang med jolleklargøring. En herlig dag selv vejret artede sig. Bestyrelsen er nu i fuld gang med at samle, bearbejde, prioritere og udvikle idéerne fra visionsmødet d. 28. marts. Et vigtigt område er opprioritering af klubbens undervisningstilbud, som Kirsten Steensgaard skriver om i dette blad. Et andet fokusområde er nye medlemmer, som vi dels gerne vil hjælpe i gang med at sejle, hvad enten det er for motor eller sejl, hvis de har behov for det, og dels gerne vil introducere til alle de aktiviteter, der er i klubregi. Mere herom senere. Derudover er en række gode ideer fra mødet videregivet til ASA, KU og JU, hvor de naturligt hører hjemme. Endelig bliver der arbejdet videre med ideer om et øget samarbejde med andre klubber på Næs og naboklubber omkring Lillebælt. Et samarbejde, der kan foregå på forskellige niveauer, til gensidig inspiration og til glæde for klubbernes medlemmer. Onsdagskapsejladserne, tirsdags og torsdagssejladserne for juniorer og praktisk sejlads om tirsdagen er i fuld gang. Planlægningen af sommerens to stævner er langt fremme, dels Safir Mesterskab d. 3. til 5. juli, og dels Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for BB 10 m. d august. Og sommeren står for døren! Jeg håber, at I alle får motioneret motoren og/eller luftet sejlene i lige nøjagtig den udstrækning, I hver især har ønske om, og vejret tillader. Bent Damsbo. 3.

4 Kappelturen Med sol, vind og lidt regn! Der var mange til Sildefest i Kappel, en vellykket fællestur med ca. 33 personer fordelt på både. Hans havde fået lov til at låne den ene hal, så vi var sikker på tørvejr. Mere om det i næste nummer. Foto: Frost Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Kontorudstyr Papir Bøger Læ dervarer Østergade Assens Tlf. Tlf TORVET ØSTERGADE ASSEN S TLF Bred Entreprenøren Aps Gl. Assensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil E mai l: Keldkrogh@mail.tele.dk KLOAK: Reperation samt nyanlæg BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI GRAVER m/fører udlejes. Tæt på Marinaen OK Tank Østergade Assens Tlf Søndre Ringvej 10 Tlf Assens 4.

5 Sankt Hans! 23.juni kl Der bliver ikke noget fælles bål i år heller ikke nogen båltale. Men vi i sejlklubben laver vores eget, dog ikke så stort! Poul har lovet at fremtrylle et stort bålfad, så vi kan have vores eget Skt. Hans bål på. Så kom med din mad, grillen er klar kl , og er vejret fint kan vi sidde udenfor, men ellers kan vi jo fint sidde inde og "nøjes" med at gå ud for at stege vores kød. Er vejret godt tændes bålet kl 20.30, men er det lidt dårligt så kl , da det jo er en hverdagsaften Køkkenet vil være åbent for salg af øl vand vin, og senere for kaffe te. Kom og vær med, det skal nok blive festligt. Hilsen ASA 5.

6 Selv om vi sejler, så sejler PSU måske i dok ved udgangen af sæsonen OPRETTELSE AF UNDERVISNINGSUDVALG I begyndelsen af april havde vi et godt og inspirerende visionsseminar, hvor vi snakkede om Assens Sejlklubs fremtid, og et af de emner, der blev diskuteret, var undervisning og kursusaktivitet. Efterfølgende har vi i bestyrelsen diskuteret, hvordan vi kan bruge alle de gode input. Konklusionen er, at vi har behov for en samlet koordinering af vores undervisningsaktiviteter, for klare målsætninger for de forskellige undervisningstilbud og for en koordineret planlægning af aktiviteterne. Det er for stor en mundfuld for det eksisterende PSU, og det er min indstilling, at vi i stedet skal etablere et Sejlerskoleudvalg som et generelt udvalg i klubben. Jeg vil derfor bede alle, som er interesserede i at give input til en fremtidig undervisningsstruktur og i at være med til at formulere strategien for et undervisningsudvalg, om kontakte mig senest d. 10. juni. Send mig en mail, skovbrynet7@pc.dk, eller en sms eller ring til Så vil jeg arrangere et møde hurtigst muligt derefter, så vi kan få lavet et kvalificeret oplæg til beslutning om etablering af et undervisningsudvalg til generalforsamlingen og få taget fat om strategi og planer. Kirsten Steensgaard Køb professionel maling direkte hos: Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage

7 Standerhejsning 2009 Informationsmøde for nye medlemer Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens 7.

8 Nu sejler vi i PSU! I skrivende stund er sæsonen for Praktisk Sejlads Udvalget præcis halvvejs. Lidt vemodigt, for hvor går foråret dog hurtigt! Men forhåbentlig har vi en god lang sommer foran os; en sommer, hvor deltagerne i vores arrangementer får brugt og nydt den supplerende viden og de færdigheder, de har tilegnet sig i løbet af sæsonen. Vi har gennemført 3 teoretiske fællesarrangementer: Bernt har underholdt to aftner om tovværk, og Ole har fortalt om trim af rig og sejl én aften. Vi har været en ret lille sluttet flok til disse arrangementer, men vi har haft det hyggeligt og er blevet klogere. I øvrigt tak til Tommy for sponsering af tovværk, som vi kunne øve os på, og tak til Bernt og Ole for undervisningen! Efterfølgende er vi gået i gang med den praktiske sejlads på vandet. Første aften lagde ud med vind, der var lige i overkanten, så denne aften blev brugt på fortøjrede både til at se på rig og trimmuligheder på de deltagende sejleres både. Henrik fik gode råd om skødning af forsejlet, og så vidt jeg har forstået har det revolutioneret hans sejlads en del. Herligt! Anden sejladsaften var med fin vind på 6 7 m/s fra ø/nø. 2 både på vandet, 2 af de gamle garvede sejlere og 4 mindre rutinerede sejlere med ører, der strittede af videbegærlighed. God sejlads med forskellige praktiske øvelser. Under den efterfølgende snak med kaffe/the og ostemad blev vi enige om, at deltagerne får et eksemplar af Dansk Sejlunions Sejlerskoleelev checkliste. Så kan alle bedre holde styr på, hvad de har været igennem, og hvad der måske er behov for at tage fat i. Forhåbentlig bliver tirsdagsvejret resten af sæsonen gunstigt for os, for træning på vandet er nu engang bedst og sjovest. Tak til Ole, Per og Frits for Jeres indsats med at give vores deltagere bedre sejlads! Endelig er vi godt i gang med speedbådsundervisningen, hvor der i år er 8 deltagere. For kursisterne er udfordringen at få styr på både teori og praksis til prøven søndag d. 17. maj. Udfordringen for os arrangører lige nu er, at motoren på vores undervisningsbåd er brudt sammen. Så vi må låne os frem. Men det skal nok lykkes med alle de gode kontakter, som vi har i Sejlklubben. Tak til John, Mylle og Preben for Jeres indsats med arrangering, undervisning og fremtrylning af ny båd til speedbådskørekort! God sommer til deltagere, undervisere og alle Jer andre. Kirsten Steensgaard 8.

9 Hjertestarter opsat på Assens Næs. Dansk Røde Kors, Assens afd., har sponsoreret en hjertestarter til søsportsforeningerne i ASC. Foruden søsportsforeningerne findes der på Næs marinaen, campingplads, feriehuse, restauration og forretninger, hvor vi samarbejder i gruppen af Næsbrugere. Efter aftale med Røde Kors har vi besluttet at opsætte hjertestarteren, så den kommer hele området til gavn. Den er derfor opsat uden for havnefogedkontoret på marinaen, hvor den er anbragt i et skab. Skabet er særligt mærket og forsynet med en alarm, så der påkaldes opmærksomhed og evt. yderligere hjælp, hvis den fjernes. Det vil således være muligt for alle døgnet rundt at få fat i hjertestarteren. Fra denne centrale placering vil hjertestarteren der er i en lille kasse hurtig kunne hentes til brug i hele området fra campingpladsen til Assens Søsport Center og fra badestranden til marinaens broer. Dermed kan den gøre gavn for det meget store antal personer der daglig færdes i området især i sæsonen. En række af de ansatte og andre med deres daglige gang på Næs har været på kursus i førstehjælp og betjening, men hjertestarteren er forsynet med en båndafspiller, som giver vejledning i betjeningen, således at alle med basal genoplivningskursus kan gøre brug af den. Der sker ca akutte hjertestop om året i Danmark, og sker det på Næs, vil hjertestarteren være et godt bidrag til første hjælp. Næsbrugerne er derfor meget glade for at Røde Kors, Assens afd., har gjort det muligt på denne måde at øge sikkerheden på området. Ønskes yderligere oplysninger er jeg naturligvis til rådighed. Med venlig hilsen Assens Søsports Center Bjarne Eriksen, formand. tlf /

10 Guldborgsund Efter nogle dage i Vordingborg med byfest og en overfyldt havn, besluttede vi os at sejle til Guldborgsund. Det var som at sejle på en flod med roligt vand og gamle byer. Guldborg marina blev første stop, en fin marina med en del gæstesejlere. Marinaen ligger lige syd for broen. Tyskerne bruger guldborgsund, når de kommer sydfra og vil op i Smålandshavet. Her er div. muligheder med butikker, spisesteder, og busforbindelser til de nærmeste større byer. Turen til Nykøbing Falster er ren flodsejlads for sejl med den rigtige vind, her er også ankermuligheder hvis det er det, man har lyst til. Lige før vi ankom til Nykøbing, så vi en flok kajakroere, der spillede en slags vandpolo, og der blev gået til den. Nykøbing Falster havn er delt i 3 4 forskellige klubber. Vi sejlede lidt rundt for at finde en god plads, her var ikke trængsel, og valget faldt på en plads ved siden af en lokal Bifrost en Olsen 31. Det skulle senere vise sig at være et godt valg, for dem har vi mødt flere steder og haft det hyggeligt sammen med. Nykøbing er et besøg værd. Her er roligt, gode indkøbsmuligheder, der er den gamle købmandsgård, vandtårnet og middelaldercenter, et levende museum med bl.a. ridderturneringer. Der er handelsskibe fra 1500 tallet og kastemaskiner, det forklarede den mærkelige observation vi havde lige inden havnen til styrbord, et stort træstativ som lignede noget fra en gammel ridderfilm. Fra Nykøbing og sydpå skal man passere Frederik IX bro. Når man er kommet igennem her, skal der sejles med ekstra opmærksomhed, start med at tjekke vandstanden ved broen. Sejl ikke klods til afmærkningerne, hold evt. op til luvsiden så man er sikker på at ligge midt i renden. Overse ingen 10.

11 afmærkninger, vær opmærksom på afdrift, men med en dybdegang på op til 1.80 m er der ingen problemer. I renden mellem Hasselø og Strandby og i renden mellem Flatø og Hasselø og mellem Kalvø og Hasselø, Sæt farten ned, sejl ikke direkte fra rød til rød men følg rundingen i en blød bue midt i renden. Passèr andre både med reduceret fart, for her er ikke meget plads og store dønninger, har man ikke brug for her. Hold afstand til Ø kvadranten ved Marrebæk Skov og skær aldrig over ved Flinthorne Rev, men respekter S kvardranten ved sejlads til Nysted. Nysted er Danmarks ældste købstad en fin gammel by med en god marina, og man må benytte klubhus og grillplads m.m.. Der er en erhvervshavn som bærer præg af, at Hr. Møller havde sin sejlbåd her om sommeren, der fortælles at han sponserede en del til havnen. Vi besøgte automobilmuseet på Ålholm slot. Jeg ved ikke om det er åbent i år, men det var en oplevelse dengang vi var der. På havnen underholdt Postorkesteret, og udstillingen omkring den store vindmøllepark var også interessant. Der var oplysninger om besejlingsforholdene, og i år er man gået i gang med at bygge endnu en vindmøllepark, så bemærk sejladsbestemmelserne hvis i vil sejle den vej. Nu er der flere muligheder sydpå, over Femerbælt til havnene på og ved Femern, Gedser eller hen langs Lollands sydkyst, men man kan også ta turen tilbage til Smålandshavet, hvis det blæser for meget. 11.

12 NYT FRA HAVNEFOGEDEN Så blev det endelig sejlsæson på Marinaen. De fleste er kommet i vandet. Vi har heldigvis ikke haft de store problemer med liften. De fleste stativer er fjernet, men jeg kan se, at ikke alle er mærket med navn, plads og tlf.nr, se nu at få det bragt i orden. Der ligger nogle både på land som måske ikke skal i vandet. Her bedes ejerne henvende sig til havnefogeden, således at vi kan få dem flyttet. Med hensyn til herreløse både, så er der kun en tilbage. Den vil blive bortskaffet efter 15. juni 2009 hvis ikke ejer melder sig. Måske var samme fremgangsmåde løsningen på alle de stativer der tilsyneladende ikke har nogen ejer. Hele sidste sæson havde vi store problemer med brændstofsalget på Marinaen. Vi er begyndt at registrere når det ikke virker. Normalt hører vi det kun fra vores gæster, idet vores egne sejlere godt ved at det ikke er vores anlæg. Alligevel vil jeg godt have en melding om når det ikke virker, forhåbentlig vil denne mere nøjagtige registrering så kunne bruges til et eller andet godt fremover. Årsmærker er ved at være sidste udkald hvis Du selv skal bestemme hvor det skal sidde. Efter 1. juni 2009 vil de blive påsat af havnefogeden, og det vil blive der hvor jeg mener det skal sidde. Vi har fået lavet nogle mærkater til at sætte på alle el standere. En der fortæller at der skal betales havnepenge senest en time efter ankomst og en der fortæller at det er forbudt at grille på både og broer. Begge står på både dansk og tysk. Der er kommet en hjertestarter ved Marina kontoret. Den skal dække hele Næs. Vi er udlært i at bruge den, men der er en god instruktion, faktisk fortæller maskinen Dig hvad du skal gøre. Dog hjælper maskinen kun hvis der samtidig gives kunstigt åndedræt og hjertemassage. Når I begynder at tage væk i flere dage, så husk at vende Jeres rød/grønne skilte. Husk at I kan bare give besked til havnefogeden, så skal vi nok vende jeres skilt tilbage til rød ved hjemkomst. Nu vil vi ønske Jer alle en rigtig god sommer med masser af gode sejlture. Jens Otto Nielsen Havnefoged 12.

13 De Gule Bøjer I år fik vi Marinehjemmeværnet til at hjælpe med udlægningen af tursejlerbøjerne. Det blev lavet som en øvelse i navigation at finde objekter på søen en sommeraften. Det er svært for folk, der ikke ved hvor markeringsbøjerne ligger, det er en rød kugle på ca.200 mm. En af dem var blevet skåret af med en kniv, men den lille makeringsbøje ca. 1,5 m under vandet var der, så det lykkedes til sidst at finde den. Oppe nord for Bågø blev vi overvåget af 3 sæler, og der er også en del marsvin i år. Bøjerne ved Bågø havn tog Bent Ole og Redaktøren sig af, jeg skulle jo have nogle billeder af Bågø havn. Nogen kan ikke lide os, for mandag aften var markerings bøjen der, vi havde dog ikke flere gule bøjer med. Onsdag over middag var jeg der igen, der var den væk!! Nu er alle på plads, og KU brugte den som deres Y mærke om onsdagen Vest f yns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail : vtf@ vtf.dk mobiltelf Østergade 1. tlf Assens Døgnåbent hver dag heleugen 13.

14 Nyt fra Assens Marina Amba juni Sommeren er over os og tiden hvor de fleste af os drager af sted på ferie. Men det skal ikke være en hindring for at få aktuelt nyt fra Ambaet. Nyhedsbrevet sendes direkte til din mailboks. Du skal blot tilmelde dig på vor hjemmeside som angivet nedenstående, og når havnefogden eller bestyrelsen har information til interesserede, vil det blive sendt direkte til dig. Ordningen er frivillig, og din mailadresse vil kun blive anvendt til dette formål altså ingen reklamer eller annoncer fra ambaets side. Mht. investeringer er marinakontoret ved at være færdigt og vores næste projekt legepladsen er der allerede taget hul på. Vi gør opmærksom på, at det reviderede regulativ ligger fremme på marinakontoret til afhentning. Specielt henledes opmærksomheden på både som henstår på land eller ligger i vandet i ikke sejlklar tilstand i mere end 2 år, skal fjernes fra marinaen. Samtidig vil vi gerne indskærpe at der ikke må udledes forurenede væsker fra motorer på Assens marinas arealer, herunder vinterop bevaringsted på campingpladsen. En bådejer startede sin motor umiddelbart før søsætning og forurenede jorden på campingpladsen. Den uheldige bådejer står nu, med en regning for oprensning og reetablering af det areal som blev forurenet. Vi skal alle vise hensyn både for naturen og de mennesker som kommer efter os. God vind til alle i marinaen, nyd sommeren og tag en masse gode sejleroplevelser med hjem til en hyggelig snak over rælingen På bestyrelsens vegne Ole Eichner 14.

15 Et forår med Uheld! Tekst foto: Frost Historien om Rasmus Det bliver ikke den sommer, han havde planlagt. Han startede for et par år siden med at købe båd og ville sejle. Når man vil sejle skal man også lære det rigtigt, så han tog speedbådskørekort og startede på dueligheds undervisning. Men det gik ikke så stærkt, som han mente, så i vinterens løb tog han til Svendborg og tog Y3. Han bestod som en af de 3 på det hold, flot! Rasmus ville på kanalerne i Europa, så det blev også til et kanalbevis. Han havde købt sig en stor motorbåd, den fik han ud i hallen, så stod den godt og han kunne gå tidligt i gang med klargøring. En dag skulle en båd ud, her gav han en hånd med. Bilen, der skulle bugsere båden, kunne ikke rigtig komme rundt, så man ville lige tage trækstange af og flytte vognen. Her gik det galt, træktøjet stod i spænd, og da bolten blev slået ud af trækstangen, slog den flere meter til siden, ramte Rasmus på begge ben, der brækkede, og en blodåre blev revet over. Falck blev tilkaldt og man kørte ham til OUH. På vej derind fik han lov at ringe på mobilen, der var lige nogle ting, der skulle ordnes hjemme, for det varede nok et par dage, inden han kom hjem. Rasmus bor alene, så i dag er han på plejehjemmet, for han kan ikke støtte på benene, så han skal have hjælp. Et mægtigt humør har han stadig på trods af 2 x 49 cm. titaniumstænger i benene og en kørestol. Men han planlægger stadig sine ture til søs, benene de gror jo sammen igen, som han siger, og så skal han lige lære at gå igen, han mangler ikke humør eller mod. Motorbåd i brand Båden der stod ved siden af. Sejlbåd der væltede Sejlergade Bogense - tlf / Vi tilbyder alt i rep. Af både, fribordsmaling osmosebehandling- Havariskader forsikringsskader - teakdæksrenovering - håndoplægning af specialemner o. lign. Sejl direkte til værftet i Bogense 15.

16 Hverdage kl Tirsdag lukket Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk sejlservice.dk S yning af kalecher, bompres enninger, hynder m.m Alt i reparation: Fra dag til dag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. F orhandling af MP sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havn egade 19 H 5600 Faaborg Telf E mail: fyns.sejlservice@mail.tele.dk 16.

17 Nyt fra juniorudvalget. Det var med stor glæde at JU ved standerhejsningen kunne navngive klubbens to nye Feva joller. Jollerne blev efter en navnekonkurrence blandt juniorerne døbt Kirsten og Susanne opkaldt efter Kirsten Larsen og Susanne Rasmussen der for nogle år siden sikrede at JU blev videreført. Feva jollerne bliver allerede brugt flittigt og har trukket stor opmærksomhed ikke mindst blandt AS medlemmer. Interessen har drejet sig om alt lige fra konstruktion, sejlegenskaber, kapsejlads og ikke mindst økonomi. Det er således at de to joller er finansieret med ca. halvdelen ( kr.) af rederiet Torm, resten kommer dels fra den tidligere jollefond og af midler sparet op gennem gaver, sponsorater etc. Feva jollerne er en stor succes blandt de unge, og vi har oplevet en tilgang så vi nu er på vej mod 30 juniorer. Joller for de lidt ældre sejlere er nu ved at være en flaskehals. Derfor har JU, med bestyrelsens opbakning, valgt at investere i yderligere et Torm finansieret projekt hvor vi får tre såkaldte Tera joller for kr. Tera jollerne skal sammen med Feva jollerne sikre at vi kan fastholde sejlere i alderen år. Med disse investeringer mener JU at have sikret forholdene for ungdomssejlere i Assens et stykke hen ad vejen. Men samtidig er vi bevidst om, at vi i den kommende tid får travlt med at samle yderligere midler ind for at kunne fortsætte den positive udvikling i klubben. På vegne af juniorudvalget Marc Roar Hintze. 17.

18 Juni Juli M 1 2. Pinsedag O 1 T 2 psu T 2 O 3 Kapsejlads kl F 3 Safir Stævne T 4 L 4 Safir Stævne F 5 Grundlovsdag S 5 Safir Stævne L 6 M 6 S 7 T 7 M 8 Bestyrelsesmøde O 8 T 9 psu T 9 O 10 Kapsejlads kl F 10 T 11 psu L 11 F 12 S 12 L 13 M 13 S 7 T 14 M 15 O 15 T 16 T 16 O 17 Kapsejlads kl F 17 T 18 L 18 F 19 S 19 L 20 M 20 S 21 T 21 M 22 O 22 T 23 Skt. Hans T 23 O 24 Kapsejlads kl F 24 T 25 L 25 F 26 S 26 L 27 M 27 S 28 T 28 M 29 O 29 T 30 T 30 F

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Navigationsundervisning: Kirsten Steensgård. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Kirsten Steensgård. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk webmaster: Kirsten Mølgaard kirstenmoelgaard@webspeed.dk Havnekontoret Assens Marina tlf Links: marina.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup ( Assens.dk ) 5610 Assens ivan.frost@mail.dk 19.

20 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Returneres ved varig adresseændring

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest.

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Nørresundby Sejlklub B-M-Møde D: 17-08-15 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Steen, Lars, Ingolf. 1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Vi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 Først skal vi ha`en rigtig festlig standerhejsning, så fortsætter det hyggelige samvær ved tirsdagssejladsen og til Pinse når

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er vigtigt for os at du som nyt medlem får den bedst mulige start i sejlklubben. Dette vil vi gerne sikre med nedenstående

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost Assens Sejlklub NR.7 August 2010 36.ÅRGANG foto: frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 Husk der er - Standerhejsning Lørdag den 21. april 2012 kl.13, og festaften kl.18 1 Vi er klar til sæsonen 2012 og vi be r bare

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Torskespisningen 2008 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013 Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer Gennemført i maj/juni 2013 93 har svaret på spørgeskemaet 9 via hjemmesiden. De fleste er mænd, bor i Dragør og over 50 år. Under 18 år 6% 16% Kvinde Mand 18-29

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf Jeg har mødt en del Ballad er denne sommer - har stadig nogle fans, der læser her på nettet. Der var nogle nye ejere mellem dem, og alle var godt tilfreds med deres køb. Dem, som købte billigt, havde nogle

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost Assens Sejlklub NR.5 Maj 2010 36.ÅRGANG foto. Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Fraværende: Erik, Henrik og Lone. Suppleant for Lone : Henrik Leth larsen 1. Godkendelse af referater fra sidste møder. Referater

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning

Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning Sejlersæsonen 2012 Håbet om en varm og solrig sommer i 2012 svandt desværre som månederne gik, og mange medlemmer

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere