Brugervejledning Vi anbefaler at I udskriver brugervejledningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugervejledning Vi anbefaler at I udskriver brugervejledningen."

Transkript

1 Brugervejledning Vi anbefaler at I udskriver brugervejledningen. Når søgningen er påbegyndt, så skal I klikke på menuerne: Suche, Reiseziel og Hotelauswahl for at styre rundt. For at komme tilbage fra fase 5 (Buchung/Prisberegningen) skal I trykke tilbage ( ) øverst i jeres skærmbillede. Vi har lavet en kort brugervejledning, som gerne skulle gøre det nemmere for jer at finde den rejse, der opfylder jeres forventninger. I skal først udfylde et skærmbillede med "de vigtigste" informationer om jer og jeres ønsker til rejsen.

2 Udfyld følgende: At I vil flyve fra f.eks. Hamburg (Abflughafen). Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug). Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug). Rejselængde (Reisedauer) f.eks. 1 uge/woche. (VIGTIG) Hvis I vil rejse i 1 uge, så skal der helst være min. 9 dage mellem: Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug) og Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug). Hvis I kun har 7 dage mellem: Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug) og Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug), så SKAL I rejse på den angivne afrejsedag. Hvis der ikke er ledige rejser den pågældende rejsedag, så vises resultat: Ingen ledige rejser. Der er måske ledige rejser dagen før eller dagen efter; derfor skal der helst være min. 9 dages forskel. Rejseselskab (Veranstalter), udfyldes normalt ikke. Antal voksne og alder for hvert barn. (Reisende und Kinder) Udfyld eventuelt også: Rejsedestination (Reiseziel) Hvilken værelsetype (dobbeltværelse eller apartment/lejlighed). Hvilken forplejning I ønsker (Verpflegung). Søg eventuelt efter et bestemt hotel. At hotellet skal være børnevenligt (Speziel für Kinder). At hotellet skal ligge direkte ved stranden (Direkte Strandlage). Tryk herefter på: Angebote finden. Vær opmærksom på, at der søges på alle afgrænsninger. Dvs. at hvis blot én af afgræsningerne ikke kan opfyldes, så får I følgende besked:

3 Når alle afgrænsninger kan opfyldes får I et lignende skærmbillede:

4 Vælg rejsemål (f.eks. Mallorca). I ser nu en hoteloversigt med hoteller, der opfylder jeres afgrænsninger: Anbefaling: Vælg kun hoteller, hvor tallet ud for den grønne linie er 4.7 eller større. I eksemplet med Iberostar Alcudia Park er tallet 5.2 samt en videreanbefaling på 91.7 % ud af 484 tilbagemeldinger. Ved en talværdi på 4.7 plejer videreanbefalingen at være ca. 80 %. Vi har erfaring for, at en lavere talværdi end 4.7 giver en ferie med flere minusser end plusser. I må meget gerne kontakte os, hvis I ønsker at booke et hotel med en talværdi under 4.7, så vi i fællesskab kan afklare, hvad det er gæsterne er utilfredse med. Hvis talværdien er under 4.0, så er hotellet en katastrofe.

5 Tryk på prisen til højre. De forskellige rejsebureauers priser bliver nu vist. Vær opmærksom på, at hoteloversigten på et tidspunkt skifter til alternative hoteller, som delvist opfylder de ønsker I har (Alternative Reiseangebote). Lille prisfælde : Værd opmærksom på, at når børn rejser med, så er den umiddelbart billigst (f.eks. TROPO til EUR 451 pr. person/voksen) ikke altid den billigste pga. børnerabatter. Som eksemplet nu vil vise, så er Neckermann Reisen til EUR 704 pr. person/voksen billigere pga. børnerabatter. Priseksemplerne for TROPO og Neckermann Reisen vil nu blive vist (tryk på Prüfen for at få den samlede pris beregnet):

6 TROPO, EUR 451: (næsten ingen børnerabatter) Neckermann Reisen, EUR 704: (store børnerabatter) Neckermann Reisen er i eksemplet EUR 128 billigere!!!

7 Tryk på: Hotelinfos for at se billeder og læse hotelbeskrivelsen: Hotelbeskrivelsen står nedenfor billedet fra hotellet (se ovenfor).

8 Hvis I klikker på Hotelbewertung, så kan I få meget værdifuld viden om hotellet. I kan bl.a. se, hvad andre gæster synes om hotellet, samt se billeder, som gæsterne har taget af hotellet. Hvis I ønsker et hotel med All inclusive, så er talværdien for Essen & Trinken meget vigtig. Talværdien skal helst være mindst 4,7 (hos Iberostar Alcudia Park er talværdien 5,3). Ved en talværdi på 4,7, så er all inclusive generelt bestået/ok. Hvis talværdien er højere end 5,0, så er madkvaliten, -variationen og drikkevarerne af høj standard. Hvis talværdien for Essen & Trinken er under 4.0, så er all inclusive en katastrofe. Hvis I klikker på: Gäste-Fotos, så kan I se billeder, som gæsterne har taget af hotellet. Nogle gæster har meget fokus på det negative (ødelagte stikkontakter, manglende vedligehold m.m.) og andre har fokus på det positive (flot værelse, udsigten til havet m.m.).

9 Bookning Tryk på prüfen, for at se rejsens totalpris. NB: Husk at checke totalprisen for flere rejseselskaber. Tit er det således, at de selskaber der har de dyreste priser pr. voksen, er dem der giver de største børnerabatter. Totalprisen kan derfor godt være billigere hos disse selskaber. I ovenstående eksempel er Neckermann Reisen (EUR 704) billigere end TROPO (EUR 451).

10 "Rejsedatabasen" opdateres én gang dagligt, så det kan ske, at I får følgende "ausgebucht-meddelelse" vist, efter at I har trykket på Prüfen: NB: Som oftest er det flysæderne der er blevet udsolgt, så hvis en bestemt afrejsedato er udsolgt for ét hotel på f.eks. Mallorca, så er afrejsedatoen normalt også udsolgt for de øvrige hoteller på Mallorca.

11 Hvis I vælger at foretage en bestilling (Fase 5), så vil skærmbilledet så således ud: Hvis I ikke vil bestille, så skal I klikke på tilbage til fase 4 (Reisetermin). (øverst i jeres skærmbillede) for at komme Check eventuelt også planlagte flytider (Voraussichtliche Flugdaten). Disse er dog kun vejledende, også kan ændres af flyselskabet. I Tyskland er ud- og hjemrejsedagen en

12 rejsedag; dvs. at rejseselskabet bestemmer, hvornår I skal flyve. Hvis I f.eks. booker en rejse med afrejse morgen og hjemrejse om eftermiddagen, så har rejseselskabet lov til (uden kompensation til jer) at ændre flyvetiderne til afrejse aften og hjemrejse om morgenen. Ca. 10 % af alle flyvetider ændres. Nogle ændres få timer (1-2 timer) og ca. 2 % ændres 8-12 timer. I får ingen kompensation herfor og I kan ej heller gratis annullere pga. ændrede flyvetider. Når I har fundet den rejse I ønsker at bestille, så venligst udfyld alle nødvendige personoplysninger. Husk at Name er efternavn, og at efternavn udfyldes før fornavn (Vorname). Vorname er fornavn og mellemnavn. I må meget gerne skrive 0045 foran jeres telefonnummer.

13 Vedrørende forsikringer. De færreste gæster køber en tysk rejseforsikring, fordi en dansk rejseforsikring (f.eks. købt hos det forsikringsselskab, hvor I har en indboforsikring) dækker på samme vilkår; uanset om afrejse sker fra Billund eller Hamborg. Kravet er, at rejsen påbegyndes i Danmark. Jeres rejse påbegyndes, så snart I forlader jeres bopæl. Det svarer til en kør-selv-ferie, hvor I stopper i Hamborg for at flyve den sidste del af rejsen.

14 Når I klikker på KOSTENPFLICHTIG BUCHEN, så forpligter I jer til at købe rejsen til den pris, så vises, når I har trykket på Prüfen. Der er INGEN gratis fortrydelsesret. Vi anbefaler at I læser rejseselskabet forretningsbetingelser (beskriver f.eks. betingelser for afbestilling). Mht. betaling anbefaler vi, at vælge: Ich zahle bequem per Kreditkarte, fordi så hæver rejseselskabet selv betalingen, når beløbet forfalder (normalt skal betales % ved rejses bestilling og restbeløbet 30 dage før afrejse). I kan maksimalt betale EUR med et visakort. Hvis der er længere end 45 dage til afrejse, så kan I betale EUR med et visakort. Hvis beløbet er højere end ovenfor nævnt, så skal I enten betale med et Mastercard eller en bankoverførsel.

15 Desværre tilbyder ikke alle rejseselskaber, at I kan betale med f.eks. Visa. I bliver så nødt til at betale via bankoverførsel (Banküberweisung). Normalt modtager I i løbet af en uge en rejsebekræftelse/faktura, hvori bankoplysningerne (nogle IBAN- og BIC.numre) står. Forhør evt. jeres bank om, hvordan I foretager overførsel til en udenlandsk bankkonto; alternativt kan I bede banken om at betale beløbet. Dette tager de normalt et gebyr for (forvent et gebyr omkring kr. 200,- for denne service). NB: Vi viser udelukkende rejserne for de tyske rejseselskaber; dvs. vi sælger ikke i eget navn. Betaling sker ikke til os, men derimod direkte til rejseselskabet eller til formidleren: travianet GmbH. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis tvister opstår eller rejseselskabet eller travianet GmbH går konkurs. I Tyskland er der et pakkerejsedirektiv ( 651k BGB), som ligner den danske ordning (rejsegarantifonden). Hvis I oplever "problemer" med selve søgningen eller udfyldelse af personoplysninger og betaling, så er I meget velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysningerne står på forsiden af hjemmesiden.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s. Værd at vide Bestilling og betaling... 2 Forsikringer... 7 Flyrejsen... 10 Indkvarteringen... 18 På rejsemålet... 25 Efter hjemrejse... 27 s. 1 Bestilling og betaling Bestilling Sunweb er en online rejsearrangør,

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER Firmainformation Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz CH-020.4.049.544-0 CHE-178.977.909 MWST Tlf: +41-(0)44-2666274

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?...2 2. Hvad er rejsekort?...2 3. Hvad skal du vide

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

Velkommen til Web-tools

Velkommen til Web-tools Velkommen til Web-tools Hold nemt øje med dit forbrug og returtemperatur og spar penge på varmeregningen. Nu kan du hurtigt og nemt følge dit forbrug og ikke mindst din returtemperatur dag for dag på en

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Kære sportsvenner! Infobrev til klubber, der har tilmeldt hold til, reserveret plads i eller vist interesse for Costa Brava Cup 2015

Kære sportsvenner! Infobrev til klubber, der har tilmeldt hold til, reserveret plads i eller vist interesse for Costa Brava Cup 2015 Kære sportsvenner! Infobrev til klubber, der har tilmeldt hold til, reserveret plads i eller vist interesse for Costa Brava Cup 2015 I uge 42 går turen til Spanien for rigtig mange hold! Interessen er

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09

PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09 PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09 Hos SKI TOTAL er vi i gang med de sidste forberedelser til den kommende sæson, og vi vil hermed gerne gøre opmærksom på et par forhold, som har betydning for din kommende

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Radio-meterpanel Brugerhåndbog

Radio-meterpanel Brugerhåndbog Radio-meterpanel Brugerhåndbog Indholdsfortegnelse Velkommen Sådan fungerer udstyret Brug af radio-meteret Ta det med dig overalt! Hvornår skal du lade radio-meteret? Rejseoplader Radiolytning via bærbar

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger

Vilkår for udenlandske betalinger Vilkår for udenlandske betalinger Skal du foretage en betaling til udlandet? Eller skal du modtage en betaling fra udlandet? Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du skal overføre elle modtage penge

Læs mere

guide gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps

guide gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps AUGUST 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus guide 49 gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Gratis stop-over i New York Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps

Læs mere

Fakta om Nordea Tryg Plus

Fakta om Nordea Tryg Plus Fakta om Jo flere forsikringer, desto flere fordele Som Nordeakunde har du mulighed for særligt fordelagtige priser og fordele på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Nordea. Udgangspunktet

Læs mere

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb 3 Hvad er en andelsbolig? Mange bruger betegnelsen at købe en andelsbolig, men reelt

Læs mere