Andersen, Niels Chr. Kandidat nr Espergærde 68 år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andersen, Niels Chr. Kandidat nr. 1 3060 Espergærde 68 år"

Transkript

1 Andersen, Niels Chr. Kandidat nr Espergærde 68 år Dir. for NCA Business Development. Medl. af DAF i 16 år, aktiv i udviklingen af DAF de seneste 8 år. Medlem af Repræsentantskabet i 6 år og formand for Repræsentantskabet de seneste 4 år. Har startet flere aktieklubber i Nordsjælland og udviklingsprojekter blandt Repræsentantskabets medlemmer. Aktiv i strategiarbejdet for DAF og ad hoc-projekter. Andersen, Poul Ø. Kandidat nr Aalborg 61 år Har været medlem af Repræsentantskabet i over 15 år og formand for lokalforeningen i Nordjylland siden oprettelsen. Er statsautoriseret revisor og partner i BDO. Opstiller som formand for Repræsentantskabet i november Bang, Morten Kandidat nr Odense C 25 år Stud.cand.merc.aud. på SDU i Odense, aktieanalytiker ved Halberg- Gundersen Invest og ekstern lektor i erhvervsøkonomi på EAL. Tillidsposter i DAF: Repræsentantskabsmedlem, i bestyrelsen for UA Fyn og DAF Fyn. Passioneret omkring investeringer og i særdeleshed aktier. Jeg vil være de unges stemme i DAF og arbejde for, at vi får flere unge medlemmer. Christensen, Poul Kandidat nr Risskov 45 år CFO. Fokus: Småaktionærer, amatører såvel som professionelle. DAF-engagement: Medlem siden 2005, medlem af Repræsentantskabet siden 2013, bestyrelsesmedlem for DAF Århus siden 2014, regnskabskonsulent i Erhvervserfaring: Revisor/skatterevisor/specialkonsulent hos KPMG og SKAT samt CEO og bestyrelsesmedlem i ejendomsaktieselskab. Clausen, Kaj Ørnfeldt Kandidat nr København Ø 75 år Civiling. HD. 10 år teknisk leder, 10 år topleder, 20 år konsulent, partner og aktionær i Habberstad, AT Kearney. Internationalt arbejde, godt kendskab til store og mindre org. Medlem af DAF 2005, bestyrelsesmedlem Fra 2007 formand GFU, har sammen med gode kolleger udbygget dette fra 6 medl. til ca. 40 samt øget GF/år fra ca

2 Gadegaard, Niels Arne Kandidat nr Nivå 73 år Cand.jur. Ministersekretær og kontorchef i Energiministeriets Departement. Adm.dir. i Odense Kommune. Stor baggrund inden for forsyning og tilhørende selskaber herunder været i bestyrelsen for Energinet.dk og for tiden i bestyrelsen for Foreningen OW Bunker Investor under Dansk Aktionærforening. Glud, Andreas Kandidat nr Frederiksberg 33 år Jeg er cand.merc i international marketing & management og arbejder som global produktchef i Hempel A/S. Er medlem i DAF på andet år og ønsker at engagere mig i foreningen, da jeg finder dets virke særdeles vigtigt, og derfor gerne vil bidrage til at fortsætte den positive udvikling. Hansen, Jørn Astrup Kandidat nr København Ø 73 år Tidligere bankdirektør, cand. oecon. Medlem af bestyrelsen for Eik Banki. Under finanskrisen tilknyttet Finansiel Stabilitet. Erhvervskommentator ved Berlingske siden Medlem af DAF's bestyrelse i ; siden medlem af Repræsentantskabet. Hoeck, Aase Kandidat nr Risskov 72 år Headhunter. BA. I Jury i 5 år for "Årets Bestyrelsesformand". Advisory Board på CBS for HRM. Årets Erhvervskvinde Udvælgelse af bestyrelsesmedlemmer, ledere og Personal Assistants. Præsident i Rotary. Ejer KarriereKvinder.dk - BestyrelsesProfiler.dk - KarriereProfiler.dk - EnergyBoard.dk. Forfatter og blogger. Aktiv i DAF i 5 år. Huttunen, Tilda Kandidat nr Roskilde 37 år Stærke kompetencer inden for kunde- og interessentstyring samt forretnings- og organisationsudvikling i interesseorganisationer. Er sektorchef i L&F og sekretariatsleder i foreninger. Tidligere leder af medlems- og eksterne relationer. Deltager i CBS Executive Board uddannelse. Har familiemedlemskab og interesse for aktier og investeringsprodukter.

3 Ifanger, Franz Kandidat nr Vordingborg 65 år Managing Partner hos Franz Ifanger Consult. Har mange års erfaring inden for den finansielle sektor og har de seneste 15 år primært været beskæftiget med formueforvaltning til Institutionelle Investorer og Formuende Privatpersoner. Besidder flere bestyrelsesposter. Er mangeårigt medlem af Dansk Aktionærforening. Jackson, Thorleif Kandidat nr Hillerød 46 år Civilingeniør fra DTU Har skrevet analyser til Aktionæren siden 2004 og har styret modelportefølje (Fundamentalporteføljen) for DAF siden Har arbejdet som formueforvalter siden Jensen, Anne Marie Nymark Kandidat nr Aars 48 år Selvstændig rådgivende ingeniør, ejendomsmægler og valuar. Erhvervserfaring fra Novo Nordisk, Bosch, Shima Comm. DanBolig, Nybolig m.fl. Medlem siden Bestyrelsesmedlem i NJ. Hovedbestyrelsesmedlem Siden 2011 repræsentant for foreningen på virksomheders generalforsamlinger. Fra 2013 medlem af Repræsentantskabet. Jensen, Bjarne Kandidat nr Hillerød 69 år Direktør i StockRate Fondsmæglerskab. Mangeårigt medlem af udvalg i Foreningen og af Repræsentantskabet. Jensen, Ove Kandidat nr Holstebro 71 år Ejer/direktør OVJ Invest Holding ApS. Direktør Thisted Bolig 95/13. Logistikdirektør Superfos Korn, Ringkøbing/Nordjylland m.v. Bestyrelse Dansk Investeringsfond 03/09. Formand for I/S Rosengårdcentret 00/13. Bestyrelser indenfor, skole, idræt, foreninger o.l. Stor investeringserfaring, som jeg gerne vil bruge til at være med til at udvikle DAF.

4 Kjellberg, Rasmus Kandidat nr København Ø 23 år Jeg studerer HA.Almen på CBS. Derudover arbejder jeg i Nykredit Portefølje Administration, hvor jeg har siddet 2 år i Investment Controlling. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at starte et tværorganisatorisk studenterteam i Middel Office. Derudover er jeg formand for Unge Aktionærer København og næstformand for UA Danmark. Kristensen, Gert Kandidat nr Kjellerup 58 år Kasserer i DAF Århus og medlem af Repræsentantskabet siden Statsautoriseret revisor 1984 til Bestyrelsesformand for det børsnoterede investeringsselskab DK Trends Invest A/S i Har investeret i værdipapirer siden Blandt fokusområderne er DAFs økonomi. Kristiansen, Karsten Kandidat nr Vejle 44 år Uddannet cand.merc. og har arbejdet controller i forskellige udenlandske børsnoterede selskaber og har en interesse for udenlandske aktier, som har påvirket i virke i foreningen. Startede med at investere i aktier som 15- årig, som den første i familien. Nørgaard, Thomas Kandidat nr Odense NV 70 år Arbejdet som revisor i 43 år, senest hos BDO. Fritidslandmand. Har investeret i aktier siden Investerer i værdipapirer i både privat regi, samt i eget investerings-aps. Medlem af bestyrelsen i DAF Fyn siden 2011, hvor jeg varetager kassererposten. Medlem af generalforsamlingsudvalget i DAF. Valgt til Repræsentantskabet i Aktiv i seniorgruppen af jordbrugsteknikere i Danmark med hensyn til etablering af faglige arrangementer. Pedersen, Svend Erik Kandidat nr København K 73 år Fhv. chefredaktør og direktør. Egen forlagsvirksomhed, frasolgt for 12 år siden. Medlem af Repræsentantskabet i Huset Markedsføring. Tidligere i en årrække medlem af Aktionærens redaktionsudvalg. Senere - nogle år - medlem af foreningens markedsføringsudvalg.

5 Rasmussen, Johan Winther Kandidat nr Stoholm 63 år Selvstændig konsulent i økonomi og ledelse. Baggrund leder - finans - transport - landbrug og mæglervirksomhed. Lokalformand for DAF Midt/Vest - engageret i DAF i 7 år. Har stort netværk, herunder til diverse foreninger. Jeg går ind for, at DAF får en stærkere profil på iværksætter- og vækstområdet, og godt samarbejde i hele DAF. Schelde, Niels-Jørgen Kandidat nr Frederiksberg 75 år Som tidligere mangeårig formand for DAF City, vil jeg fortsat arbejde for lokalforeningernes betydning som DAF's "rygrad", og at DAF skal være de private investorers "talerør" Jeg er medlem af: Generalforsamlingsudvalget - Lokalforeningsudvalget - og Nomineringsudvalget. Herudover er jeg formand for en stor andelsboligforening på Frederiksberg. Siiger, Jørgen Kandidat nr Kokkedal 70 år Civ. Ing, europæisk patentagent, formand for aktieklubben Trenden i Nordsjælland samt medlem af Generalforsamlingsudvalget. Sonne, Erik Kandidat nr Vanløse 51 år Ingeniør (E), HD (F), MBA Technical Program Manager indenfor strategiske partnerskaber i global headset-virksomhed. Privat investor igennem 25 år og medlem af DAF siden Ønsker at udbrede kendskabet til investering i den brede befolkning og vil gerne styrke uddannelsestiltagene under DAF. Staffeldt, Elisabeth von Kandidat nr Espergærde 37 år Direktør i konsulentvirksomhed (kommunikation og markedsføring) samt ejer af forlag, der udgiver undervisningsbøger inden for bl.a. investering og ingeniørvidenskab. Næstformand i DAF s repræsentantskab, bestyrelsesmedlem i DAF Nordsjælland og tidligere medarbejder i DAF s sekretariat.

6 Tang, Thomas Kandidat nr Aarhus C 26 år Jeg er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og er partner i investeringsselskabet MediumInvest, som investerer i små og mellemstore danske børsnoterede selskaber. Jeg er medlem af Dansk Aktionærforening og vil gerne bidrage til, at det danske aktiemarked for mindre selskaber blive mere velfungerende. Terkelsen, Jan Kandidat nr Vejen 55 år Jeg er medlem af DAF og er meget begejstret for foreningen. Jeg er cand.merc. og har 18 års erfaring fra arbejde i banker. Over en periode på 9 år har jeg været finanschef for Viking LSE A/S, ST A/S og Broen A/S. Jeg er direktør og i bestyrelserne i T.Portfolio, JTE, GE A/S og Akut SS. Desuden har jeg flere bestyrelsesuddannelser. Tovgaard, Niels Kandidat nr Odense SV 66 år Tidligere lærer, IT-chef og selvstændig konsulent. I dag aktiv med ITbaseret finansanalyse og kompetenceudvikling inden for investering. Bestyrelsesmedlem i DAF Fyn. Medlem af Lokalforeningsudvalget, Dansk Aktionærforening. Udsen, Torben Kandidat nr Hornslet 52 år Aktieanalytiker (uafhængig), investor og forretningsudvikler. Best. medlem i DAF Aarhus, Generalforsamlingsudvalget og underviser på InvestorSkolen. Ønsker at flere finder foreningen som det naturlige sted at hente viden og inspiration til brug for opsparing og investering i aktier. En god aktiekultur i Danmark og skatteforhold er også mærkesager. Wendt, Peter Kandidat nr København K 77 år Pensionist Tidligere bl.a.: Adm. dir., Invest Administration/Rationel Invest Adm. dir., LR Realkredit Sekretariatschef IFR Div. bestyrelsesposter i den finansielle sektor, Fondsrådet og Penge- & Pensionspanel. Medlem af DAF s bestyrelse , 2007-

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg Aktionærforening præsenterer: ktionærforening Aalborg 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 4. november kl. 11.30-15.45 program Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson

Læs mere

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit 16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit Vi er gæster hos v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København City Nykredit, Otto Mønsteds Plads 9, 4.sal, 1780

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz

Læs mere

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit 16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit Modtagelse ved en repræsentant for DAF København City og/eller Nykredit. Kære Storkøbenhavnske medlemmer. I ankommer samtidig med, at København

Læs mere

Aarhus 2014. Dansk ktionærforening 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER:

Aarhus 2014. Dansk ktionærforening 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER: DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER: Dansk ktionærforening Aarhus 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis

Læs mere

StockRate Asset Management. Din uafhængige formueforvalter

StockRate Asset Management. Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter kvalitet og sikkerhed StockRate

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Tirsdag den 1. december kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Erik Jespersen, Direktør, Teknik og miljø, Aarhus Kommune Erik Jespersen er uddannet landinspektør fra Aalborg

Læs mere

Bestyrelsens konstituering

Bestyrelsens konstituering Bestyrelsens konstituering På den ekstraordinære generalforsamling i selskabet i dag fandt der nyvalg sted til selskabets bestyrelse i forlængelse af en større ændring i selskabets ejerkeds. Der blev valgt

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet

Læs mere

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 2. april 2013 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-13 Indkaldelse

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 16.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1.

Læs mere

Formue Nord. Rasmus Viggers Investeringsdirektør og partner. Uafhængig og resultatorienteret Formueforvaltning. det uafhængige alternativ

Formue Nord. Rasmus Viggers Investeringsdirektør og partner. Uafhængig og resultatorienteret Formueforvaltning. det uafhængige alternativ Formue Nord det uafhængige alternativ Rasmus Viggers Investeringsdirektør og partner Uafhængig og resultatorienteret Formueforvaltning Agenda Historie Vores fundament Hvem er vi? Produkter Formue Nord

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis DET BEDSTE FRA HELE VERDEN der blev etableret i september 2010, er en aktiv forvaltet investeringsforening,

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Onsdag den 11. april 2018, kl. 11.30 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 24 april 2017

Ordinær generalforsamling d. 24 april 2017 Ordinær generalforsamling d. 24 april 2017 Dagsorden til ordinær generalforsamling 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse og eventuelt forslag

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 20. april 2017 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen:

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: Investeringsforeningen Absalon Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: CARSTEN WITH THYGESEN Adm. direktør Næstformand for bestyrelsen for: Realdania Arkitektskolen

Læs mere

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet!

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Peter Eriksen Jensen, Netværk Danmark Peter Eriksen Jensen - CV Adm. Direktør, Orkla Food Ingredients DK - Adm. Direktør, Odense Marcipan Global direktør,

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Engros

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Engros Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Engros Onsdag den 13. april 2016 kl. 10.30 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. Velkommen til Generalforsamling 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3) Fremlæggelse af årsrapporter til godkendelse, forslag til anvendelse af årets

Læs mere

aalborg november kl

aalborg november kl præsenterer: tion aalborg 2013 26. november kl. 11.30-19.00 program radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg shareholders.dk Bliv klar til julen med MEDLEMSTILBUD Glæd en, du holder af

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Nielsen Global Value

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Nielsen Global Value Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Nielsen Global Value Investeringsforeningen Nielsen Global Value indkalder hermed til ordinær generalforsamling den 20. april 2018, kl.

Læs mere

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger:

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl. 16.00, i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Investeringsforeningen BankInvest Investeringsforeningen BankInvest

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr.: 27 49 26 49 Sankt Annæ Plads 3 1250 København K T: 33 33 93 33 F: 33 33 96 66 E: danmarks@skibskredit.dk www.skibskredit.dk Anders

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 14.30 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Investeringsforeningen Alm. Brand Invest indkalder hermed til ordinær generalforsamling tirsdag den 10. april 2018,

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 16. april 2015 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

København Bro, lokalafdeling af Dansk Aktionærforening. Byggeriets Hus, Godthåbsvej 33 Frederiksberg. Torsdag den 3. april 2008 kl. 17.00.

København Bro, lokalafdeling af Dansk Aktionærforening. Byggeriets Hus, Godthåbsvej 33 Frederiksberg. Torsdag den 3. april 2008 kl. 17.00. 16.45 17.00 Registrering til generalforsamling og aftenens program Uvildig rådgivning Findes det? v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro København Bro, lokalafdeling af Dansk Aktionærforening

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 13. april 2016 kl. 10.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I INVESTERINGSFORENINGEN VALUEINVEST DANMARK Investeringsforeningen ValueInvest Danmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 12. april 2018,

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Onsdag den 11. april 2018, kl. 13.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI 12.30 Sandwich og vand 13.00 Velkomst Kristian Koktvedgaard, DI Jan Peter Larsen, FSR Danske Revisorer 13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer:

Læs mere

2. september 2013 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 27/2013 Side 1 af 5

2. september 2013 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 27/2013 Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse nr. 27/2013 Side 1 af 5 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Indberetning af ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med TK Development A/S aktier

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Onsdag den 13. april 2016 kl. 11.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens

Læs mere

Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring

Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring Invitation til konference om CFO ens nye rolle Tirsdag den 17. marts 2009, kl. 9.00 14.00 Charlottehaven, København Biografier Mikael Frederiksen, CFO,

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

Gør jeres bestyrelse og ledelse klar til fremtidens krav!

Gør jeres bestyrelse og ledelse klar til fremtidens krav! Gør jeres bestyrelse og ledelse klar til fremtidens krav! DFA Uddannelses dag den 24. juni på Hotel Pejsegården, Brædstrup. DFAs uddannelsesudvalg samt Innovationsudvalget har i gennem længere tid arbejdet

Læs mere

Generalforsamling 2007. Investeringsforeningen Nordea Invest Special

Generalforsamling 2007. Investeringsforeningen Nordea Invest Special Generalforsamling 2007 Investeringsforeningen Nordea Invest Special Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Special Torsdag den 29. marts 2007 kl. 10.00 i DGI-byen,

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST Vores investeringsfokus og bidrag DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST VI FOKUSERER SÆRLIGT PÅ VIRKSOMHEDER

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 11. april 2018, kl. 10.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

HALBERG-GUNDERSEN INVEST GLOBALE AKTIER En investeringsforening som den oprindelig var tænkt. Marts 2015

HALBERG-GUNDERSEN INVEST GLOBALE AKTIER En investeringsforening som den oprindelig var tænkt. Marts 2015 HALBERG-GUNDERSEN INVEST GLOBALE AKTIER En investeringsforening som den oprindelig var tænkt Marts 2015 Indhold Baggrund for foreningens stiftelse Vision Strategi Investeringsproces Omkostninger Underleverandører

Læs mere

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 5. april 2013 Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S Bestyrelsen for DONG Energy A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes 6 til ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVR-nr. 36 21 37

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

SEMINAR. Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

SEMINAR. Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering SEMINAR Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering 18. november 2019 Hvorfor holder Finanstilsynet konference? Vi har behov for en intensiv fælles indsats fra offentlige og private aktører, hvis vi

Læs mere

Kolding Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 Comwell Kolding - Skovbrynet Kolding

Kolding Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 Comwell Kolding - Skovbrynet Kolding Dansk Aktionærforening præsenterer: Dansk ktionærforening Kolding 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 11. november kl. 11.30-18.30 program Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00

Læs mere

Ung duo skal få jyske millionformuer til at vokse

Ung duo skal få jyske millionformuer til at vokse Ung duo skal få jyske millionformuer til at vokse 28-årige Rasmus Viggers og 31-årige Thøger Dam Johansen har opsagt hver deres drømmejob i København for at gå solo med en nordjysk formueforvalter. De

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

Kolding. Danmarks største begivenhed for private investorer. 17. november Mediepartner. Dansk Aktionærforening. investordagen.dk shareholders.

Kolding. Danmarks største begivenhed for private investorer. 17. november Mediepartner. Dansk Aktionærforening. investordagen.dk shareholders. Kolding 17. november 2015 Danmarks største begivenhed for private investorer Mediepartner Dansk Aktionærforening investordagen.dk shareholders.dk Kolding 2015 Velkommen til InvestorDagen 2015 Velkommen

Læs mere

Valg til Hjerteforeningens bestyrelse I det følgende beskrives det, hvilke kandidater der er på valg og henholdsvis genopstiller og ikke genopstiller.

Valg til Hjerteforeningens bestyrelse I det følgende beskrives det, hvilke kandidater der er på valg og henholdsvis genopstiller og ikke genopstiller. Valg til Hjerteforeningens bestyrelse I det følgende beskrives det, hvilke kandidater der er på valg og henholdsvis genopstiller og ikke genopstiller. Kandidater, som er på valg og genopstiller Kjeld Ahrendsen

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen BJØRN HØI JENSEN Formand Fødselsdato: 6. oktober 1961 Valgt til bestyrelsen: 2009 Uafhængig iflg. corporate governance anbefalingerne Direktør i Zeno ApS 1985: Cand.polit., Københavns Universitet 2011:

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 1 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Fondskode DK0010274414 Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 3 Danske Bank A/S ( Danske Bank )

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling

Indkaldelse til Generalforsamling Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger torsdag den 25. april 2019, kl. 16.00, i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Investeringsforeningen BankInvest Investeringsforeningen BankInvest

Læs mere

Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Dampskibsselskabet NORDEN A/S Meddelelse nr. 6 19. marts 2012 Side 1 af 5 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i onsdag den 11. april 2012, kl. 15.00, i salen "Audience" på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center,

Læs mere

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry:

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry: Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 6. april 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-11 Indkaldelse

Læs mere

Gode eksempler fra årsrapporterne. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018

Gode eksempler fra årsrapporterne. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 Gode eksempler fra årsrapporterne Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 Undersøgelse af værdien af årsrapporten Undersøgelse omfatter professionelle regnskabsbrugeres

Læs mere

Korrigeret indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i SSBV- Rovsing A/S

Korrigeret indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i SSBV- Rovsing A/S 14. marts 2013 Meddelelse nr. 155 Korrigeret indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i SSBV- Rovsing A/S SSBV-Rovsing A/S afholder ekstraordinær generalforsamling på Selskabets adresse, Dyregårdsvej

Læs mere

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden Introduktion Innovationsfonden investerer i entreprenører, forskere og virksomheder for at opdyrke og omsætte

Læs mere

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Generalforsamling 2018 Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Balder Johansen Daglig leder i byggefirmaet LOGIK & CO.: Bæredygtig entreprenør, kulturel iværksætter og samfundsdebattør.

Læs mere

SEMINAR OM VÆRDIANSÆTTELSE OG MOMS PÅ GRUNDE OG PROJEKTEJENDOMME

SEMINAR OM VÆRDIANSÆTTELSE OG MOMS PÅ GRUNDE OG PROJEKTEJENDOMME SEMINAR OM VÆRDIANSÆTTELSE OG MOMS PÅ GRUNDE OG PROJEKTEJENDOMME Dagens program 9:00 Velkomst og introduktion Michael Nyboe, partner MOMENTUM R&D, bestyrelsesmedlem RICS Danmark 9:10 Residualværdi-modellen

Læs mere

KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP)

KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP) PROGR AM Retten i Svendborg er opført af et OPP-konsortium bestående af CASA, DEAS, PensionDanmark, PKA og Sampension. KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP) FEBRUAR 2019 VELKOMMEN BORUPS HØJSKOLE

Læs mere

Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2.

Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2. Valg af bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens pkt. e.2. Vælges af generalforsamlingen Jf. vedtægternes 16, stk. 1, litra b, kan der vælges op til 2 bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen, som opfylder

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2016

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2016 Investeringsforeningen StockRate Invest Halvårsrapport 2016 Indhold Foreningsoplysninger.... 3 Resultat og formue.... 4 Anvendt regnskabspraksis... 4 Påtegninger... 5 Ledelsespåtegning... 5 Halvårsregnskab:

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Herved indkaldes til ordinær generalforsamling mandag den 29. april 2019, kl. 08.30, i BI Erhvervsejendomme A/S Generalforsamlingerne finder sted på BI Management A/S kontor Sundkrogsgade 7, 2100 København

Læs mere

27. august 2010 CVR nr. 24 25 67 82 Selskabsmeddelelse nr. 13/2010 Side 1 af 5

27. august 2010 CVR nr. 24 25 67 82 Selskabsmeddelelse nr. 13/2010 Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse nr. 13/2010 Side 1 af 5 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Indberetning af ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner med TK Development A/S aktier

Læs mere

Ind til eksperterne. Panel 1 TOM SOLING ANJA SAABYE CARL JØRGEN HEIDE. Ærø Turist- og Erhvervsforening. Virksomhedsudvikling

Ind til eksperterne. Panel 1 TOM SOLING ANJA SAABYE CARL JØRGEN HEIDE. Ærø Turist- og Erhvervsforening. Virksomhedsudvikling Panel 1 TOM SOLING Hansen & Soling Strategi og Management 20+ år som virksomhedsleder (har blandt andet skabt mere end 7 virksomheder) har arbejdet 30+ år med fødevarer, som leverandør til det danske og

Læs mere

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Halvårsrapport 2017 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg Nybolig Erhverv Aalborg - vi skaber resultater

Læs mere

Til brug for pressen: Økonomiske eksperter fra Syddansk Universitet. Listen, som er inddelt alfabetisk, vil løbende blive opdateret

Til brug for pressen: Økonomiske eksperter fra Syddansk Universitet. Listen, som er inddelt alfabetisk, vil løbende blive opdateret Til brug for pressen: Økonomiske eksperter fra Syddansk Universitet. Listen, som er inddelt alfabetisk, vil løbende blive opdateret Boligøkonomi Morten Skak, Lektor, Institut for Virksomhedsledelse & Økonomi

Læs mere

EN FLEKSIBEL HD-UDDANNELSE, DER ER MÅLRETTET DEN FINANSIELLE SEKTOR OG DENS BEHOV

EN FLEKSIBEL HD-UDDANNELSE, DER ER MÅLRETTET DEN FINANSIELLE SEKTOR OG DENS BEHOV Institut for Økonomi og Ledelse Fibigerstræde 2 9220 Aalborg Karina Knudsen Studiesekretær Telefon: 9940 8003 Email: karknu@business.aau.dk 6. maj 2014 EN FLEKSIBEL HD-UDDANNELSE, DER ER MÅLRETTET DEN

Læs mere

på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Copenhagen, Amager Boulevard 70, 2300 København S med følgende

på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Copenhagen, Amager Boulevard 70, 2300 København S med følgende Exiqon A/S Bygstubben 9 2950 Vedbæk Denmark Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Phone: +45 4566 0888 Fax: +45 4566 1888 exiqon@exiqon.com www.exiqon.com CVR/Tax Id: 18 98 44 31 22. marts

Læs mere

Investeringsforeningen IR Invest

Investeringsforeningen IR Invest Investeringsforeningen IR Invest Halvårsrapport 2019 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen IR Invest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.irinvest.dk E-mail:

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro

Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro Økonomiske tendenser for 2007-2008 og Generalforsamling i København Broer tirsdag 20.3. 2007 Kl. 17.00 Byggeriets Hus

Læs mere

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du?

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du? 1 I Curia Management har vi gennem årene hjulpet flere hundrede opsagte medarbejdere videre i nyt job. Denne bog er udarbejdet af Curias konsulenter og bygger på vores solide erfaringer inden for rekruttering

Læs mere

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Der er i efteråret 2011 gennemført årlig bestyrelsesevaluering i henhold til retningslinjer udstukket af Bestyrelsessekretariatet. 29. juni 2012 Nuuk,

Læs mere

Aarhus 2. juni 2015. Dansk. ktionærforening. Danmarks største begivenhed for private investorer. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Aarhus 2. juni 2015. Dansk. ktionærforening. Danmarks største begivenhed for private investorer. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Aarhus 2. juni 2015 Danmarks største begivenhed for private investorer Mediepartner Køb Lars Tvedes topaktuelle Kriser, krak og kaviar til særlig messepris Indbundet

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts 2011, Danisco

Medlemsmøde 15. marts 2011, Danisco Medlemsmøde 15. marts 2011, Danisco IR Best Practice - Hvordan arbejder man systematisk med en IR strategi? Agenda IR Best Practice: - Hvordan arbejder man systematisk med en IR strategi 1. DIRF IR Best

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3) Fremlæggelse af årsrapporter til godkendelse, forslag til anvendelse af årets

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

StockRate Asset Management

StockRate Asset Management StockRate Asset Management DIN PROFESSIONELLE INVESTERINGSRÅDGIVER KVALITET OG SIKKERHED StockRate Asset Management yder rådgivning om langsigtet opsparing inden for områderne: Aktier Obligationer Investeringsbeviser

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 19. april 2016 Genopstiller: Anne-Marie Sejer, Rødovre 61 år Skoleleder. Andelshaver fra 2001. Medlem af repræsentantskabet fra 2003.

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen HENRIK BRANDT Formand Fødselsdato: 29. september 1955 Valgt til bestyrelsen: 2017 Uafhængig iflg. corporate governance-anbefalingerne 1985: MBA, Stanford Universitetet, USA 1980: Cand. Merc., Handelshøjskolen

Læs mere

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CEO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

Bestyrelsesholdet matcher fremtidens udfordringer

Bestyrelsesholdet matcher fremtidens udfordringer 31. oktober 2017 Bestyrelsesholdet matcher fremtidens udfordringer Sten Scheibye Bestyrelsesformand Novo Nordisk Fonden Page 2 Erhvervsdrivende fonde (1.300 i alt) Fonde 1850-1999 ~ 1850 1888 1924-25 1947

Læs mere