Småkomponentvægt. TEKFA A/S Internet:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Småkomponentvægt. TEKFA A/S Internet: www.tekfa.com e-mail: tekfa@tekfa.dk"

Transkript

1 Småkomponentvægt Produktoversigt Vejer og blander pulvere og granulater fra få gram til flere kg. Fremstillet af rustfrit stål og fødevaregodkendt kunststof. Stor vejenøjagtighed påvirkes ikke af vibrationer og temperatursvingninger. Meget enkel rengøring og vedligeholdelse. Brugervenlig styring gennem vejecomputer. Valgfri receptændringer. Mulighed for at tilslutte en printer til receptudskrifter. TEKFA s småkomponentvægt egner sig især til bagerier og brødfabrikker, men også til producenter af vaskepulver m.m., hvor pulvere og granulater fra få gram til flere kg bliver vejet og blandet. Småkomponentvægten er meget fleksibel i sin opbygning, idet den produceres af standardudstyr, der samles efter kundens behov. Således kan der kombineres mellem 2 og 8 forskellige beholdere til en enkelt vægt. Alt efter opbygning og beholderstørrelser kan en småkomponentvægt til f.eks. 2 komponenter også senere udbygges til flere komponenter. Uanset hvor mange beholdere der indgår i systemet, er princippet det samme: Vægten består af forrådsbeholdere med indbyggede doseringssnegle (i særtilfælde andet doseringsudstyr), en vejebeholder, der hænger på vejeceller, og en styring, som for det første tillader valgfri receptblandinger og for det andet kan udskrive recepterne på etiketter via en tilsluttet printer.

2 En sammenligning mellem manuel og automatisk vejning og blanding Hvorfor skal man overhovedet veje og blande automatisk, når man altid har lavet det i hånden? Efterfølgende ses en sammenligning af, om man gør arbejdet selv, altså manuelt, eller om man overlader det til et automatisk anlæg. Manuel Den aktuelle recept skal først findes frem. Er recepten afstemt til én bestemt mængde, skal ændringer først udregnes manuelt eller med en lommeregner. Typisk afvejes i flere beholdere, hvilket let fører til tab. Når produktet hældes manuelt i vejeskålen, er nøjagtigheden enten lille, eller det tager lang tid at opnå en god nøjagtighed. Det totale forbrug samt forbruget af enkelte komponenter er svære at kontrollere. Er man følsom over for støv, kan vejningen og blandingen af fine pulvere ofte føre til irritationer. Automatisk Når en recept først er gemt i computeren, kan den hurtigt hentes frem igen hver gang. Med vejecomputeren kan både mængder og blandingsforhold hurtigt ændres. Afvejning sker kun i én vejebeholder, og materialetilførslen finder sted fra faste beholdere. Materialetilførslen er styret, så den stopper, lige når den ønskede vægt i vejebeholderen er nået. Gennem vejecomputeren er man aldrig i tvivl om, hvor meget der er brugt af de enkelte komponenter. I småkomponentvægten har man ingen problemer med støv.

3 Småkomponentvægten findes i mange varianter Alt efter behov og udførelse kan en vægt forsynes med op til 8 forrådsbeholdere. Vejningen foregår dog stadig i en enkelt vejeholder. Doseringen i vejebeholderen foregår med doseringssnegle, men til komponenter, hvor doseringssnegle ikke egner sig, kan der indbygges andet doseringsudstyr, som f.eks. båndfødere eller vibrationsrender. Vægt til 8 komponenter set ovenfra. Alle komponenter doseres til den samme vejebeholder i midten af systemet. Da de enkelte forrådsbeholdere kan sættes på som moduler, kan de naturligvis også fjernes enkeltvis eller slet ikke bruges fra begyndelsen. Således fås et meget fleksibelt system., der kan tilpasses specielle pladsforhold. Vægt med 6 forrådsbeholdere i 3 forskellige størrelser: 200 liter, 100 liter und 50 liter.

4 Sådan virker småkomponentvægten Hver forrådsbeholder er udstyret med en fluidiseringsplade og en doseringssnegl. Fluidiseringsplade hjælper ved produkter, der har tendens til at bygge bro over doseringssneglen og derfor svært lader sig dosere. Alt efter produktegenskaber kan doseringssneglene vælges større eller mindre, og til de få produkter, hvor doseringssnegle ikke egner sig, kan der indbygges en anden mekanisme. Fra forrådsbeholderne doseres pulver til vejebeholderen. Vejebeholderen hænger på 3 vejeceller, der er forbundet med en samleboks udenfor. Gennem samleboksen går signalet fra vejecellerne til en vejecomputer. Ved hjælp af to pneumatisk styrede lukkeklapper (her vist åbne) kan vejebeholderen åbnes eller lukkes forneden. Når alle komponenter er vejet, åbnes vejebeholderen, og produktet falder ned i en mikser eller direkte videre til en anden produktionsproces. I forbindelse med vejecellerne er der indbygget vibrationsdæmpere, så vejningen ikke påvirkes af udefra kommende forstyrrelser.

5 Eksempel I eksemplet foroven er der vist en vægt med to komponentbeholdere. Til denne vægt hører også valgfrit naturligvis muligheden for manuelt at dosere ganske små mængder af f.eks. salt direkte i vejebeholderen. Når den ønskede recept er fundet i vejecomputeren, starter processen. Først doseres fra højre beholder (det kunne lige så godt være fra venstre), indtil vægten er nået. For at tage højde for efterløbet mellem snegl og vejebeholder stopper sneglen lidt før, vægten nås. Dette er justeret i forvejen ved hjælp af en doseringstest for det pågældende pulver. Derudover vil doseringssneglen typisk kunne justeres, så den løber langsommere, lige inden vægten er nået. Pulver, der bygger bro over doseringssneglen, bliver gjort flydende ved hjælp af en trykluftindretning i beholdervæggen (se forrige side). Derefter starter den anden doseringssnegl automatisk efter samme princip, og således fortsættes (hvis der er flere end to komponenter) med samme procedure, indtil alle ønskede dele er doseret og afvejet. Til sidst sørger et trykluftstyret stempel for, at vejebeholderen tømmes typisk til en mikser. Hele processen styres af en vejecomputer. Se venligst beskrivelsen på næstsidste side.

6 Rengøring og vedligeholdelse Småkomponentvægten lader sig nemt og uden brug af værktøj skille ad. Dette gælder såvel for de mindste som for de større varianter. De dele af rustfrit stål, der kommer direkte i berøring med levnedsmidler, lader sig enten støvsuge, eller de kan tørres med en klud eller vaskes. Ved vask skal der dog passes på, at delene er fuldstændig tørre, når de sættes sammen igen, da pulverets vægt og tendens til sammenklumpning meget let kan påvirkes deraf. En forrådsbeholder kan uden videre og uden brug af værktøj tages af vægten og skilles ad. Således tager det kun ca. 5 minutter for en person at skille beholderen på fotoet ad. Således kan anlægget på samme tid rengøres både meget nemt og grundigt. Samlingen sker lige så nemt og hurtig. For at få adgang til motoren kan beskyttelseshætten også uden videre fjernes. Vejebeholderen kan også tages ud af anlægget, idet man først fjerner lufttilslutningen (de to blå slanger) og derefter de 3 stifter, der holder vejecellerne på plads. Ved småkomponentvægte med flere forrådsbeholdere kan det være alt efter udførelse at de dertil nødvendige forrådsbeholdere skal fjernes først.

7 Vejecomputeren: Mikrotek 55 Mikrotek 55 er en moderne industricomputer med et væld af anvendelsesmuligheder. Blandt disse kan nævnes båndvægte sneglevægte summationsvægte differentialvægte portionsafvejninger kontrolvægte blandestyringer Der er i princippet ingen grænser for, hvor mange funktioner Mikrotek 55 kan styre på én gang. Den er nemlig forsynet med programmet TekfaVision2000, der bliver specialdesignet til hver enkelt opgave. Ideel til blandestyring af småkomponenter Især inden for blandestyringer, hvor flere indbyggede funktioner skal fungere sammen, har Mikrotek 55 sin berettigelse. Ved hjælp af det indbyggede program styrer Mikrotek 55 tilsætningen af de enkelte komponenter efter vægt, blanding af komponenterne, regulering af motorer til doseringssnegle eller båndfødere, åbning og lukning af vejebeholder osv. Brugervenlig betjening Betjeningen sker via en 5,7 touch-skærm, der er forsynet med betjeningsvenlige symboler. Endvidere giver TekfaVision2000 et godt grafisk overblik. Mikrotek 55 kan desuden tilsluttes ekstern betjening som tastatur eller mus. Endvidere er der tilslutningsmulighed for en printer, så der kan udskrives vejerapporter m.m. Mikrotek 55 er udført i en robust, rustfri konstruktion, der er forseglet direkte på anlægsfladen med pakninger af opskummende polyurethan. Dette sikrer problemfri mekanisk tætning. Anvendelse Mikrotek 55 finder anvendelse inden for så forskellige brancher som bagerier levnedsmiddelindustrien kemisk industri medicinalindustrien foderstofindustrien byggeindustrien

8 Anvendelser TEKFA s småkomponentvægte finder både anvendelse som selvstændige enheder og i samarbejde med større anlæg, som nedenstående eksempler viser. Småkomponentvægt i isproduktion. Til forbedring af doseringen er komponentbeholderne forsynet med enten fluidisering eller med vibratorer. Komponenteksempler: Mælkepulver, citronsyre, vanillepulver, dextrose, glukosepulver, stabilisatorer. Småkomponentvægt i produktionen af dyrefoder. 5 vejeanlæg med hver 8 komponentbeholdere. Komponenteksempler: Vitaminer, mel, mineraler, kalk, salte. Typiske produkter fra TEKFA s småkomponentanlæg Kiks Is Krydderimiks Bageriingredienser Vaskepulver Multivitaminer Dyrefoder Vejmarkeringer Plastprodukter Slik Brødmiks Teblandinger

9 Småkomponentvægt i den kemiske industri. Komponenteksempler: Enzymer, zeolitter, fosfater osv. til vaskepulver. Pigmenter til fremstilling af farvestoffer. Omyolite, ABS, Dicalite, kalkpulvertyper til plastfremstilling. Småkomponentvægt til 6 komponenter i den kemiske industri. I baggrunden ses computerstyringen. Komponenteksempler: Stearinsyre, Vestoplast, anoxpulver, voksgranulat, harpiksgranulat, talkum. Nogle pulvereksempler fra TEKFA s småkomponentanlæg Salt Peber Kanel Vanille Citronsyre Vinsyre Glukose Dextrose Enzymer Zeolitter Fosfater Vitaminer Mineraler Kalk Bagepulver Mel Sukker Talkum Pektin Casein Sulfater Jernpulver til svejsning Laktose

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES Copenhagen Vibrator Products Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES 230V / 400V trefaset Indbygget tilslutningsboks Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX

Læs mere

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES Copenhagen Vibrator Products 230V / 400V trefaset Indbygget tilslutningsboks Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX IP 66 Fugtisoleret ved hjælp af vakuum

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

DRYRAPID. Det alsidige transportsystem til tørfodring

DRYRAPID. Det alsidige transportsystem til tørfodring DRYRAPID Det alsidige transportsystem til tørfodring DR 850 og DR 1500 de fleksible og effektive rørtransportsystemer til tørfode Overalt, hvor man inden for svineproduktion skal transportere og uddosere

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Personbiler og Varebiler

Personbiler og Varebiler Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande for Personbiler og Varebiler EWJ TEKNIK A/S, INDUSTRIVÆNGET 1, 3320 SKÆVINGE Tel: 45 81 45 45 Κ Fax: 45 81 46 46 Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande. Hvorfor

Læs mere

Fakta om ProCleaner X100

Fakta om ProCleaner X100 EN KRAFTFULD, FLEKSIBEL OG DRIFTSSIKKER VASKEROBOT Fakta om ProCleaner X100 En KRAFTFULD VASKEROBOT Hvorfor en ProCleaner X100? Den reducerer den manuelle vasketid med 70-80% Det bliver lettere at holde

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

Kan det tegnes, kan det laves

Kan det tegnes, kan det laves Kan det tegnes, kan det laves Der er ingen begrænsninger, hvis man vælger teknologien rapid prototyping til sine modeller og prototyper (se nederst fakta om teknologien). Men det betyder ikke, at modellen

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN RÅDGIVNING, ERFARING & PROJEKTVIDEN SP Technologies varetager salg, projektering og montage af anlæg og komponenter indenfor pulverhåndtering. Vi er specialiseret i at skræddersy anlæg på tværs af industrier

Læs mere

Vigtigt!!!! Rengør maskinen efter brug, så der ikke står kalkrester i maskinen. Skyl efter med rent vand.

Vigtigt!!!! Rengør maskinen efter brug, så der ikke står kalkrester i maskinen. Skyl efter med rent vand. Instruktionsbog For sprøjtevogn til desinfektion af stalde Vigtigt!!!! Rengør maskinen efter brug, så der ikke står kalkrester i maskinen. Skyl efter med rent vand. Lad evt. lidt rent vand stå i maskinen

Læs mere

AUTOMATISK AFRYDNINGSBORD

AUTOMATISK AFRYDNINGSBORD SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Zanussis opvaskemaskiner udnytter deres fulde potentiale, hvis de kombineres med håndteringssystemet fra Zanussi. Det modulopbyggede system giver mulighed for ergonomiske og

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Juni 2013 Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller

Læs mere

Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere.

Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere. Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere. Denne vejledning tager udgangspunkt i den generelle funktion af ilt-styring på NBE brændere og baseres på betjening via StokerCloud. På den enkelte styring kan

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Elektrisk Vibrator Motor NEG

Elektrisk Vibrator Motor NEG Copenhagen Products Elektrisk Motor NEG 230V / 400V 50Hz / Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX IP 66-7 F Kan leveres i rustfrit stål Kan leveres i forskellig

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller flere limhoveder,

Læs mere

Pneumatisk PKL SiloHammer

Pneumatisk PKL SiloHammer Copenhagen Vibrator Products Højeffektiv slagkraft Lavt energiforbrug Bedste Silo Tømning Støjdæmpningssæt kan tilbydes Automatisk selvstyring kan tilbydes Højtemperatur version kan tilbydes ATEX version

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie

DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie DURMA VS serie hydraulisk pladesaks har variabel klippevinkel, som bevirker, man kan klippe smalle strimler uden vridninger. Automatisk justering

Læs mere

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Tillykke med købet af Genie B Gulvvaskemaskine Maskinen leveres i en kasse. Læs altid instruktionen før maskinen tages i brug. Vær opmærksom på, at kassen som

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

LAMELLO limpåføringssystem. Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov.

LAMELLO limpåføringssystem. Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov. LAMELLO limpåføringssystem Det geniale limsystem til stærke forbindelser, økonomisk og altid driftsklar, udvidelsesmuligheder efter behov. Limpåføringsudstyr Trykfødebeholder af rustfrit stål - Garanterer

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO rådløs t e ådløs teknik i hus og have øvfri kan monteres uden særligt forhåndskundskab. Blandt det store produktudvalg kan du vælge en sender og modtager som passer til nøjagtigt dit behov. Senderen giver

Læs mere

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Serien består af Sf 5 modeller af 600 liters køle/fryseskabe med høj kapacitet og effektivitet. Fryserne leveres i forskellige materialer (304 AISI, 430 AISI eller hvidt malet

Læs mere

NTK Montagevejledning

NTK Montagevejledning Sikre en problemfri montage Optimere slagkraften Forlæng levetiden Flere montagemuligheder Montage på silo eller beholder Silovæg Montageprofil Pneumatisk NTK Vibrator SM Svingmasse Tilsluttes kundens

Læs mere

Pneumatisk PKL SiloHammer

Pneumatisk PKL SiloHammer Copenhagen Vibrator Products Pneumatisk PKL SiloHammer Højeffektiv slagkraft Lavt energiforbrug Bedste Silo Tømning Støjdæmpningssæt kan tilbydes Automatisk selvstyring kan tilbydes Højtemperatur version

Læs mere

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Flere idéer, flere innovationer sammen med erfaring og kompetence KS KOMPONENTEN+SYSTEME har mere end 50 års erfaring med metalbyggeri og

Læs mere

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Electrolux Professional Ligger der penge gemt i dine malkeklude? God malkehygiejne giver gode afregningspriser Alle mælkeproducenter ved, at effektiv vask og desinfektion af malkeklude er et væsentligt

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

SLAP AF - TAG EN PILLE

SLAP AF - TAG EN PILLE Størrelse 10 12 14 16 Ydelsesområde kw 3-10 4-12 4-14 5-16 Vægt kedel sneglemodel kg 340 340 340 340 Vægt kedel vakuummodelng kg 348 348 348 348 Virkningsgrad fuldlast brændværdi % >106 >106 >106 >106

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT

FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT BETJENINGSVEJLEDNING FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT Tlf. 7589 1244 * Fax. 7589 1180 C:\Gol\manualer\Flåmaskine.doc Flåmaskine 2 / 13 FLÅMASKINE TYPE: MASKIN NR.: ÅR: KUNDE: FORHANDLER: Typeskilt 7 TYPE: 270

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

Fire almindelige ØMME PUNKTER VED TRYKKALIBRERING

Fire almindelige ØMME PUNKTER VED TRYKKALIBRERING Fire almindelige ØMME PUNKTER VED TRYKKALIBRERING Trykkalibrering er ofte afgørende for procesreguleringssystemer, hvor den bidrager med at optimere driften og sikre anlæggets sikkerhed. Trykinstrumentering

Læs mere

AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE

AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE Udgave: 2 (erstatter 1. udgave af 2009-06-09) Dato: 3. marts 2011 Gyldig til: 2019-06-09 Systembetegnelse: TS 24.65. 001 AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE Producent Tunaylar Baskül San.

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem. Instruction manual Thermo jug 5L with pump system. Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe

Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem. Instruction manual Thermo jug 5L with pump system. Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe 190135 Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem Instruction manual Thermo jug 5L with pump system Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe Manuale di utilizzo Thermos 5L a pompa Instrucciones

Læs mere

Smooth Line cylinderens fordele Mange maskiner og udstyr i fødevareindustrien og beslægtede brancher kan komme i kontakt med fødevarer og rengøres

Smooth Line cylinderens fordele Mange maskiner og udstyr i fødevareindustrien og beslægtede brancher kan komme i kontakt med fødevarer og rengøres Smooth Line cylinderens fordele Mange maskiner og udstyr i fødevareindustrien og beslægtede brancher kan komme i kontakt med fødevarer og rengøres derfor regelmæssigt. Komponenterne skal derfor være korrosionsbestandige

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Denmark Vi er glade for, at du har valgt Katadyn Survivor-06 afsalter. Den er designet og fremstillet under strenge krav af

Læs mere

Hemmeligheden bag god maling!

Hemmeligheden bag god maling! Hemmeligheden bag god maling! Der findes mange forskellige typer og kvaliteter af maling på markedet. Ligeledes er der mange meninger om, hvad der adskiller god kvalitets-maling fra de billige malinger.

Læs mere

CTC EcoZenith i350 L/H

CTC EcoZenith i350 L/H CTC EcoZenith i30 L/H Indendørsmodul i to højder med varmepumpestyring Højeffektivt indendørsmodul i to højder med mange muligheder og indbygget varmepumpestyring. CTC EcoZenith i30 er udstyret med samme

Læs mere

Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Ligger der penge gemt i dine malkeklude? NYHED! Nu med SuperSpin! ELECTROLUX PROFESSIONAL 7493 Malkeklud_Rev.indd 1 02/11/09 10:04:59 Vask, desinfektion og opvarmning i én arbejdsgang Malkekludsmaskinerne

Læs mere

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Montagevejledning 8368ZN-R Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Model: Glas-væg 90, i plan Monteres på højre side med åbning

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

Gennemtænkt design og hurtig installation

Gennemtænkt design og hurtig installation Scanvaegt 7800 Gennemtænkt design og hurtig installation KOMPLET PRÆFABRIKERET LØSNING MINIMALT FORARBEJDE FREMTIDSSIKRET INVESTERING Scanvaegt 7800 er en robust brovægt, med et gennemtænkt design, der

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter Mondo-serien Matic-serien TH-serien Mondo Matic TH THa Kaffefilter Ve r d e n o v e r e n s m a g a f k v a l i t e t Den herlige duft er afslørende... frisk kaffe! Brygget med et filter, så du virkelig

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage.

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED Video LED Video skærm i fuld farve Formålet med LED Video skærme er at vise billeder og animeret indhold i fuld farve (16.777.216 farver). Vi

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk Lindab Brugervejledning - sluser 1407.01 Lindab Doorline Brugervejledning Sluser LP403 mekanisk LP407 elektrisk Indhold 1. Generelt...3 1.1 Brug af vejledningen...3 1.2 Operatør/tekniker...3 1.3 Garanti...3

Læs mere

NIMAND A/S SINCE 1987

NIMAND A/S SINCE 1987 Control Master MII 700 spiritus & øl kontrol- & doserings system Bruger- & programmerings manual Aflæsning af spiritus salg pr. prop (kan ikke 0-stilles) Denne aflæsning benyttes kun hvis man ønsker at

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Zanussis 160 liter køleskabe er løsningen til kunder, der har brug for driftssikker, kompakt og brugervenlig kølig opbevaring. Hele den indvendige finish er af Hight Impact (HIPS).

Læs mere

Kap.10 Grunddata / System indstillinger

Kap.10 Grunddata / System indstillinger Kap.10 Grunddata / System indstillinger 1. Service menu... 2 1.1 Bruger Indstilling... 2 1.1.1 Ventil A+B... 2 1.1.2 Print til RS232... 2 1.1.3 Beregn pris... 2 1.1.4 Beregn TS,FE/kg... 3 1.1.5 Auto reg.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

We care about pigs. WEDA Danmark a/s Gl. Silkeborgvej 2 8920 Randers Denmark. Phone: +45 5122.1166 Email: info@weda.dk Internet: www.weda.

We care about pigs. WEDA Danmark a/s Gl. Silkeborgvej 2 8920 Randers Denmark. Phone: +45 5122.1166 Email: info@weda.dk Internet: www.weda. We care about pigs WEDA Danmark a/s Gl. Silkeborgvej 2 8920 Randers Denmark Phone: +45 5122.1166 Email: info@weda.dk Internet: 02_15.DA Der tages forbehold for trykfejl. Ret til ændringer uden varsel forbeholdes.

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE

AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE Udgave: 1 Dato: 2011-03-16 Gyldig til: 2013-03-16 Systembetegnelse: TS 24.65. 002 AUTOMATISK VÆGT TIL VEJNING AF KØRETØJER I BEVÆGELSE Producent Esit Elektronik Ltd. Sti. Ansøger Art Type Anvendelse Esit

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

BTS 80 / BTS 75 V. Gulvdørlukkere

BTS 80 / BTS 75 V. Gulvdørlukkere BTS 80 / BTS 75 V Gulvdørlukkere Universal anvendelig Individuelle funktioner Sikret kvalitet DORMA gulvdørlukkere BTS 80 og BTS 75 V løser opgaven til de fleste døre og dørtyper. Dørlukkerne er universal

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Hörmann motorer og styringer

Hörmann motorer og styringer Hörmann motorer og styringer til industri-ledhejseporte i serie 40 Udvikling, produktion, salg, service. Én leverandør til det hele. De stærke motorer Samme pris for alle motorer 400V/230V! Smidigere gang

Læs mere

Støvsugere Nilfisk DIY Alt-i-1 150/250

Støvsugere Nilfisk DIY Alt-i-1 150/250 Støvsugere / / er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømmes et par gange om året. Støvet

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Men billedet er 2:3 format så det skal ændres til 3:4 format som 18x24 cm er.

Men billedet er 2:3 format så det skal ændres til 3:4 format som 18x24 cm er. Side 1 Vi kan jo alle sammen udskrive på et A4 papir, men hvad nu hvis et foto skal ha et bestemt mål? Foto har jo et mål i PIXELS hvor størrelser på foto regnes i CM. Man kan jo forsøge sig frem. Hvis

Læs mere

Vægte og kalibreringslodder

Vægte og kalibreringslodder Lyngbygårdsvej 28a 8220 Brabrand Danmark Tlf. +45-86 26 35 33 e-mail:ab@absvejs.dk Shop: WWW.ABshop.dk Vægte og kalibreringslodder 2018 /19 www.diesella.dk 67 PAKKEVÆGT Meget kompakt og slidstærk pakkevægt

Læs mere

ANUELT AFRYDNINGSBORD/TILSLUTNING FORAN.

ANUELT AFRYDNINGSBORD/TILSLUTNING FORAN. SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Zanussis opvaskemaskiner udnytter deres fulde potentiale, hvis de kombineres med håndteringssystemer fra Zanussi. Det modulopbyggede system giver mulighed for ergonomiske og

Læs mere

Dr.Heron BRUGERVEJLEDNING TEMPERATUR - STYRING VER. 2.30

Dr.Heron BRUGERVEJLEDNING TEMPERATUR - STYRING VER. 2.30 Dr.Heron TEMPERATUR - STYRING BRUGERVEJLEDNING VER. 2.30 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Beskrivelse... 4 2.0 INSTALLATION - indkodning af parametre..................................... 6 2.1 Funktionspotmeter

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

NIMAND A/S SINCE 1987

NIMAND A/S SINCE 1987 WMF model SCS spiritus kontrol- & doserings system. Bruger- & programmerings manual. Uden brug af nøgle (Tjener).: Aflæsning uden printer tilsluttet.: 1. Tag den flaske der ønskes aflæst i antal af solgte

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

ACTIVESELF KØLEDISK MED BRØND ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

ACTIVESELF KØLEDISK MED BRØND ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING ActiveSelf er et modulopbygget serveringssystem, der er designet til at imødekomme restaurationsbranchens krav om fortjeneste og produktionsomkostninger. Det omhyggelige valg

Læs mere

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800 MOBIL STØVSUGER Monty GOBI ME1300 og ME2800 Indhold Sikkerhed... 3 Oversigt over den mobile støvsuger... 4 Produkt Beskrivelse... 5 Teknisk Data... 6 Tilsigtet brug... 7 ADVARSEL... 8 Vedligeholdelse og

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

Kap. 9 Mineralblandeanlæg

Kap. 9 Mineralblandeanlæg Kap. 9 Mineralblandeanlæg 1 ADVARSEL OG SIKKERHED... 2 2 INDTASTNING AF RECEPT... 3 2.1 MF5000 PROGRAM... 3 2.2 MULTCOM PROGRAM... 3 2.3 NÆRINGSSTOFBEREGNING... 4 3 RENGØRING... 5 4 KALIBRERING... 6 5

Læs mere