Indstillingsskema rundeuddeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indstillingsskema 18 2013-1 rundeuddeling"

Transkript

1 Indstillingsskema rundeuddeling Nr. Mål Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Friv.råds Frivillighedsrådets Gruppe Organisation fra 18-2 år tilbage kr. indstilling i kr. begrundelse 0- Ældre Ældresag i Foreningen driver en 3500 kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre telefonstjerne hvor 4 at der ydes kr. til Telefonstjerne frivillige hver morgen 3500 kr. i 2012 dækning af udgifterne. foretager et tryghedsopkald da det er en god ordning til 20 brugere. Ordningen der skaber tryghed. er for alle hvidovreborgere Der søges om tilskud til tlf. 1- Ældre Ældresag i Foreningen tilbyder 6500 kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre søndagscafe for demente og at det ansøgte beløb Søndagscafe for pårørende til demente. Der 5400 kr. i 2012 bevilliges. Det anbefales, demente er 2 frivillige i cafeen og der at der ansøges særskilt forventes 5-10 demente og til keyboard i 2. runde pårørende Der søges om tilskud til underholdning, musik og koordinering pr. tlf. samt køb af brugt instrument 2- Ældre Ældresag i Lokalforeningen laver 2000 kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre aktivteter for medlemmerne at der bevilliges et nedsat Planlægning af frivillige deltager 2000 kr. i 2012 tilskud, idet ansøgningen aktiviteter der søges til koordinering, er uigennemsigtig tlf.udgifter for de frivillige samt annoncer 3- Ældre Ældresag i Foreningens besøgstjeneste kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre har 34 frivillige der er besøgs at det ansøgte beløb Besøgsvennerne venner hos 32 borgere kr. i 2012 bevilliges, idet det er en Tilbuddet er åbent for god ordning der skaber ikke-medlemmer. Der kontakt og forebygger søges om tilskud til tlf. social isolation. og administration Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 1.

2 4- Ældre Ældresag i 7 frivillige aktivtetsledere 6000 kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre sørger for transport af at der bevilliges det fulde Aktivtetslederes materiel til forskellige 3500 kr i 2012 beløb, idet der er tale om transport af holdaktivteter, eksempelvis transport af materiel. udstyr Krolf, højtalerudstyr til Der ønskes fremadrettet gymnastikhold, sangbøger en mere tydelig beregning til sanghold mm. Matriel af hvorledes foreningen opbevares i depot og skal kommer frem til beløbet. bringes hver gang. 5- Ældre Det Frivillige Det Frivillige Ældrearbejde 6000 kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Ældrerarbejde tilbyder gratis vaccination at det ansøgte beløb til borgere + 65 år i Hvidovre bevilliges, da det er et godt Efter vaccination bydes 6000 kr. i 2012 projekt, der kommer kaffe eller saft. Ca mange til gode frivillige deltager pr. dag og der forventes 1400 vaccinationer i Ældre Det Frivillige 10 søndage i vinterhalvåret kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Ældrearbejde afholdes cafeeftermiddage at det ansøgte beløb Cafeeftermiddag på Risbjergård for kr. i 2012 bevilliges, idet der er tale på Risbjerggård efterlønnere og pensionister om et godt projekt, der Ca deltager hver forebygger ensomhed gang og der er i alt 12 frivillige tilknyttet. Der søges om tilskud til musik og annoncering. 7- Ældre Det Frivillige Ældre hjælper Ældre er kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Ældrearbejde en vifte af tilbud til ældre at der bevilliges et tilskud Ældre hjælper udført af frivillige ældre. Der kr. i 2012 der er reduceret, idet Ældre tilbydes rådgivning og bistand det ikke er tydeligt Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 2.

3 til små praktiske opgaver, hvad posten mødeudgifter og hjælper ved skovture dækker. Det bedes Der søges til kontordrift gøres tydeligt fremadrettet. annoncering,tlf. og aktiviteter. 8- Børn og DUI leg og virke Cirkus Arcus består af kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Unge Cirkus Arcus børn&unge i alderen 7-24 at der tildeles et reduceret år samt 15 voksne frivillige tilskud. Når der senere Der laves årlig cirkusfore kr. i 2012 foreligger et endeligt stilling til gavn for skoler og regnskab kan der ansøges børneinstitutioner med flere. om yderligere tilskud. Der søges om tilskud til den frivillige del af cirkus arkus, derunder telt/sal leje kostumer, rekvisitter, toiletvogne til cirkusugen samt PR-udgifter. 9- Børn og Børns Vilkår Børns Vilkår driver kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Unge Rådgivningen rådgivningstjeneste hvor børn at der ydes reduceret Børnetelefon, kan kontakte anonymt med tilskud. Det er et godt Børnechatten forskellige problemer kr. i 2012 projekt med gode tilbud til Børnebisidderkorps Der er 250 frivillige heraf er en vigtig målgruppe, Børnebrevkassen 2 bosat i Hvidovre. og rådet finder der bør I 2010 foretog Børns Vilkår støttes op om indsatsen rådgivninger. Det der også kommer estimeres udfra postnr Hvidovrebørn til gode oplysning at 0,6 % kom fra Hvidovre. Der ansøges om tilskud til det frivillige arbejde udfra % andel af udgifterne til det frivillige. Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 3.

4 10- Børn og FDF spejderne Der ansøges om tilskud kr i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 12 Unge Hvidovre til dækning af kontingent at der ydes fuldt tilskud for familer der er idet rådet finder det vigtigt, at økonomisk pressede, børn fra trængte familier og derfor ikke kan betale får mulighed for at deltage barnets kontingent til i foreningslivet. spejder. Derudover søges om generel nedsættelse af kontingent for alle børn der skal deltage i Nordisk venskabslejr Handicap KLO Specialbibliotek for borgere 5.000,00 0,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Kultur og med læsehandicap. Der er Ny ansøger! at der gives afslag på litteraturorientering tilknyttet 16 frivillige, der ansøgningen, idet rådet for læse- hjælper med indlæsning. På finder at der allerede er handicappede landsplan er der lignende eksisterende registerede brugere, hvor tilbud i kommunen. 50 kommer fra Hvidovre. Der søges om tilskud til porto, papir og CD skiver til indlæsning, 12- Handicap Scleroseforeningen Foreningen laver sociale kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 for Hvidovre,Ishøj arrangementer og reduceret tilskud. Det er Brøndny m.fl. netværksaktiviteter til et projekt for en sårbar scleroseramte og deres kr. i 2012 målgruppe, men der er pårørende. flere af posterne, der ikke Der søges om tilskud til kan dækkes ifølge reglerne kørselsudgifter, porto Derudover dækker foreningen forplejning ved møder fire kommuner, så der kontorhold og henvises til at ansøge de bankgebyrer andre 18 puljer. Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 4.

5 13- Handicap Brohusklubben Klubben er for ældre døve kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller, 13 for døve socialt samvær blandt at der ydes reduceret pensionister ligesindede. Da der kun er tilskud. Der er tale om en få ældre døve +65 år i hver kr. i 2012 særlig målgruppe dog er kommune er der ikke grund- der flere poster der ikke lag for lokalafdelinger. kan dækkes ifølge reglerne. Der forventes 9 borgere fra Hvidovre. Der søges om tilskud til klubbens ugentlige møder, foredrag undervisning og udflugter. 14- Handicap Døveforeningen af Foreningen forebygger ,00 0,00 Frivillighedsrådet indstiller social isolation af døve via at der gives afslag, idet forskellige arrangementer der er givet støtte til andre netværksaktivteter og projekter indenfor måludflugter. Der er 28 gruppen. medlemmer fra Hvidovre, og der søges om kr. pr. medlem. Fællesudgifter er fordelt ud på medlemstal. Der søges om tilskud til husleje, løn, frivillig aktivteter besøgsvenner, diæter, mm. 15- Handicap Høreforeningen Lokal forening der arbejder kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre med oplysningskampagner at der ydes fuldt tilskud, og laver netværksaktiviteter idet der er tale om et godt for hørehæmmede borgere. lokalt tilbud til en sårbar Lokalafdelingen har kr. i 2012 målgruppe. medlemmer.der holdes 4-5 møder med hørefagligt Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 5.

6 indhold pr. år, og derudover giver foreningen råd og vejledning til hørehæmmede og pårørende. Der er 5-6 frivillige tilknyttet. Der søges tilskud til instruktionsforedrag kursus, annoncering mm. 16- Handicap Dansk Blindesamf. Dansk Blindesamfund , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Storkøbenhavn kreds Storkøbenhavn Syd Nyt Projekt! at der ydes reduceret Opstart af klub for ønsker at starte et klub tilskud, idet klubben yngre blinde. tilbud for yngre blinde. Det dækker medlemmer fra forventes at ca. 60 andre kommuner. Der medlemmer deltager, heraf henvises derfor til at 30 Hvidovre borgere. ansøge de andre 18 Nuværende tilbud henvender puljer. Der er taler om en sig primært til ældre blinde sårbar målgruppe, og rådet og de yngre savner et forum finder det vigtigt at støtte hvor de kan mødes med op om nye tiltag til denne andre yngre blinde. Der målgruppe. satses på at forebygge isolation, inaktivtet og misbrug. der planlægges kurser i selvforsvar, erfaringsudveksling om IT hjælpemidler og sociale netværkaktivteter. Derudover planlægges også informationskampagner om blindes vilkår. Der søges til opstart, informationsmateriale, undervisning, og tilgængeligheds 17- Handicap Hvidovre Boldklub Klubben laver fodbold for , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Fodbold for ADHD ADHD børn og unge i kr. i 2011 at der ydes reduceret Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 6.

7 børn og unge alderen 8-29 år. De deltager tilskud til uddannelse af i stævner i Danmark. Der er trænere og bestyrelses- 12 brugere fra Hvidovre kr. i 2012 udgifter. Foreningen Der søges til transport dækker flere kommuner broafgifter til stævner og så der henvises til at søge uddannelse af trænere og de andre 18 puljer. bestyrelsesudgifter. Der er 50 frivillige tilknyttet. 18- Handicap Dansk Blindesamf. Foreningen har netværks kr. i ,00 0,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Storkøbenhavn grupper der styrker socialt bevilliget til til afslag, idet der ikke ydes Syd samvær blandt blinde. Der infoannoncer og tilskud til personlig Netværksgrupper er en del kørsel forbundet, foldere befordring over 18 puljen da grupperne samles på jævnfør det nyeste kriterie tværs af kommunegrænser. der søges om tilskud til dækning af kørselsudgifter. der forventes fra Hvidovre. 19- Sinds- Bedre Psykiatri Foreningens målgruppe er kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 lidende Hvidovre pårørende til psykiatri- at der ydes reduceret brugere. Aktiviteterne mål kr. i 2012 tilskud, idet foreningen rettes hvidovrebrogere. Der dækker to kommuner. Det ydes støtte og rådgivning anbefales, at der fremadgennem information og rettet beskrives mere støtteaktiviteter. Der arbejdes uddybende hvad offentlige på styrket dialog med arrangementer og pårørende psykiatrien, samt grupper indeholder af nedbrydning af tabuer udgiftsposter. forbundet med psykiatrien. Der søges tilskud til info aftener, oplysningsmøder og pårørendegrupper samt kontorudgifter. 20- Krise- Sorggrupper i Sorggrupperne er startet i kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 7.

8 13 ramte Avedøre Kirke 2006 og mødes hver 14.dag at der ydes fuldt tilskud, målgruppen er borgere der da det er et vigtigt tilbud har mistet en ægtefælle kr. i 2012 og der henvises fra hele samleverske, familiemedlem Hvidovre. Tilbuddet retter eller ven. Præsterne fra sig mod borgere i sorg, og alle 4 folkekirker henviser rådet finder det vigtigt at til sorggrupperne. Der støtte op om tiltaget. søges om tilskud til supervisionskurser for den frivillige gruppeleder samt materialer. 21- Sygdoms Positivgruppen Foreningen er værested for Ny Ansøger! 5.000, ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 grupper HIVpositive og AIDS syge at der ydes reduceret homo- og biseksuelle tilskud, idet der ikke gives mænd i storkøbenhavn. til forplejning. Der er tale Der tilbydes netværk og om en sårbar målgruppe rådgivning for at modvirke som ofte ekskluderes social isolation blandt i sociale sammenhænge. målgruppen. Det estimeres Det er vigtigt, at der støttes at brugere er fra op om projektet. Hvidovre. Der ansøges om tilskud til informationsfolder annoncering, administration og omdelingsudgifter. 22- Tidligere Hvidovre Lænken Lænkens brugere er kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 misbrug alkoholsmisbrugere og et reduceret tilskud, idet pårørende. Aldersgruppen der ikke dækkes transport er 20 år og opefter. Der kr. i 2012 udgifter jævnfør det nyeste forventes 40 brugere fra kriterie om transport. Hvidovre og der er 15 frivillige. Der søges om tilskud til kurser, netværks og social aktviteter, samt Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 8.

9 administration og transport. 23- Ensom. Juleaften i Kirken holder hvert år kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Avedøre Kirke juleaften for enlige med at der ydes fuldt tilskud og uden børn, som ikke til projektet. Det er et vigtigt har andre steder at fejre kr. i 2012 tilbud der forebygger juleaften. Der er en mindre ensomhed og isolation brugerbetaling. Der forventes i julehøjtiden brugere og der er 15 frivillige tilknyttet. 24- Andre Salg af jule- 30 frivillige laver juledeko kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 dekorationer til rationer der sælges til fordel at der ydes fuldt tilskud, julehjælp til enlige for julehjælp til enlige da overskuddet går til en forsørgere på forsørgere på kontanthjælp. sårbar målgruppe. kontanthjælp. Overskuddet fra salget går til indkøb af julekurve til uddeling. Der søges om tilskud til indkøb af lys, pynt og gran til arbejdet. 25- Andre Avedøre Kirke Netværksgrupperne har , ,00 Frivillighedsrådet indstiller Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 9.

10 13 Netværksarbejde deltaget i Folkekirkens Ny Projekt! at der ydes fuldt tilskud, da for dysfunktionelle Feriehjælp de sidste 6-7 aktivteten er målrettet familier år. I grupperne kommer sårbare grupper. familier med indkomst under kontanthjælpsloftet. Der er børn med ADHD, Downs syndrom etc. Der laves sommerferier samt andre netværksaktivteter for familierne. Der forventes hvidovreborgere i tilbuddet som drives af 10 frivillige. Der søges om tilskud til feriebus og netværks aktviteter på sommerferie og udenfor ferieperioderne. 26- Andre Lions Club Hvidovre Lions Club-Hvidovre kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre løber fra afholder det årlige løb, der at det fulde beløb bevilliges, narkotikaen indsamler midler til da projektet har et godt og oplysning og forebyggelse kr. i 2012 forebyggende sigte. Rådet af narkomisbrug blandt noterer sig at overskuddet unge. Der er frivillige går til oplysningskampagne og forventes 800 løbs- mod Narko, og at aktivteten deltagere. Der søges tilskud finder sted for 25. gang. til annoncering, løbsnumre, program, pokaler og børnemedaljer. 27- Andre Mormorordningen Projektet tilbyder børne kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 i Hvidovre pasning af syge børn i at der ydes reduceret tilskud Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 10.

11 alderen 0-15 år, så da der ikke gives til kørsel forældrene kan gå på arbejde. jævnfør det nyeste der er tilknyttet 13 mormødre kriterie om transport. og familier kr. i 2012 forventes at bruge tilbuddet. Der er mindre brugerbetaling til mormødrene. Projektet koordineres af en frivillig og der søges om dækning af den frivilliges udgifter Der søges tilskud til tlf.udgifter og kørsel for den frivillige 28- Andre Dansk Præmatur Foreningen arbejder 5.700, ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Forening på information om for kr. i 2011 at der ydes fuldt tilskud til tidligt fødte børns behov. den vigtige oplysnings- Foreningen modtog støtte i kampagne. Rådet bemærker 2011 til oplysningskampagne at der er tale om en opmålrettet skoler og følgningskampagne, og at institutioner, og har herfra der er ansøgt i forhold til fået ønsker om rådgivning. lokale forhold. Der søges derfor om støtte til opfølgningskampagne der søges til infoannoncer, rådgivningsmateriale og tryk og portoidgifter. 29- Andre FBU Hovedstaden Foreningen tilbyder kr. i , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Støtte, rådgivning og at der ydes reduceret aktiviteter for forældre, hvis tilskud, idet foreningen børn er anbragt udenfor også dækker andre hjemmet. 4-5 hvidovreborger kommuner. Der henvises forventes at deltage i til at ansøge de andre aktivteterne der laves af kommuners 18 puljer om 5-7 ffrivillige. yderligere støtte. Der søges tilskud til Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 11.

12 aktiviteter, kurser for frivillige og kontorudgifter 30- Andre Abortlinien under Abortlinien rådgiver gravide Ny Ansøger! 5.000, ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Retten til liv kvinder, der overvejer abort at der ydes fuldt tilskud eller har brug for støtte efter til denne målgruppe, da det en abort. Tjenesten er er et vigtigt socialt arbejde anonym og landsdækkende. rådgivningen rummer. der er årligt 1200 registrede henvendelser, og tilbuddet drives af 24 frivillige rådgivere samt bestyrelsen. Der søges om tilskud til tlf. annoncering, hjemmeside og kurser til rådgiverne. 31- Andre Dansk Røde Kors Foreningen vil lave netværks- Ny Ansøger! , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre skabende arrangementer at der ydes reduceret Familienetværket en gang månedeligt for fami- tilskud. Rådet henviser til lier uden eller med meget at de nævnte materialer svagt netværk. Der laves indkøbes til rimelige arrangement med mad og priser i Genbrugshallen og socialt samvær/aktivteter. på diverse Hvidovre loppe- Tilbuddet drives af 9 frivillige markeder. Der søges om opstartsstøtte til køkkenudstyr, legetøj og materialer til aktivteter, eks. til dekorationer mm. 31. Andre Dansk Folkehjælp Foreningen laver ferieop- Ny Ansøger! , ,00 Frivillighedsrådet indstiller 1- Hvidovre hold for 15 enlige forsørgere at der ydes fuldt tilskud. Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 12.

13 13 Ferieophold for og deres børn under 18 år. Da der er tale om en ny enlig forsørgere Selve opholdet er financieret aktivitet anmodes der om af fondsmidler, og der søges at efterfølgende regnskab tilskud fra 18 puljen til tydeligører præcis hvad aktivteter på ferien, eks midlerne er gået til. snobrødsbagning, skattejagt museumsture mm. 4-5 frivillige laver turen for 15 enlige forsørgere og deres ca. 30 børn - alle fra Hvidovre. 32- Andre Dansk Folkehjælp Foreningen tilbyder kurser 6.625,00 0,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 Hvidovre i førstehjælp, og ønsker til afslag, idet foreningens Førstehjælps- at have en demonstrations førstehjælpskurser har kursus. model af hjertestarter, til at brugerbetaling. Rådet bruge i førstehjælps- vurderer derfor at brugerundervisningen. Der søges betalingen bør kunne om støtte til indkøb af en dække udgift til indkøb af demomodel. demomodel. 33- Andre Kunst og Hobby Foreningen er funderet om Ny Ansøger! 5.000,00 0,00 Frivillighedsrådet indstiller 13 en gruppe enlige kvinder til afslag, idet rådet vurderer der laver håndarbejde. at der ikke er tale om Foreningen ønsker at frivilligt socialt arbejde. tage på håndarbejdsmesse i middelfart i 2013 og søger om tilskud hertil. Derudover søges også tilskud til materialer til glasmaling Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 13.

14 i alt ansøgt/indstillet Der er i 2013 afsat kr. til 18 støtte. Der er forhånduddelt kr. til Boligfonden og kr. til Indkøbsbussen for pensionister via 3-årig bevilling. ( ). Der er således kr. til uddeling i runde Frivillighedsrådet indstiller at der uddeles midler for i alt kr. Der er således kr. til uddeling i 2. runde 2013 samt indkomne returmidler. Returmidlernes størrelse kendes først ved udgangen af februar 2013, når alle regnskaber er indsendt. Frivillighedsrådets indstillinger 1. runde midler 14.

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens Organisation/Formål Bevilling kr. kr. bemærkninger 1 1-2010 Boligfonden

Læs mere

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2014 Indstillingsskema 18 2014-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2012 Side 1 Regnskab for 2012 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. og Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens målgrup.

Læs mere

Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2011 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens Organisation/Formål Bevilling kr. kr. bemærkninger 1 1-2011 Lions Club

Læs mere

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr.

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr. 1.2-2018 Børn, Unge og Familier Natteravnene Hvidovre Syd Natteravnene skaber tryghed ved deres tilstedeværelse samt åbner op for dialogen mellem unge og voksne. En af sideeffekterne ved deres tilstedeværelse

Læs mere

Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling Indstillingsskema 18 2014-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2016 Indstillingsskema 18 2016-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling Indstillingsskema 18 2015-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011 Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18. 4. ansøgningsrunde 211 Nr. Ansøger 1 Børns vilkår J. 17 2 Dansk Blindesamfund -Skive kreds J. 1 3 Dansk Congolesisk Forening DCF J.

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Ansøgninger om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 2012, 18 NOTAT Dato: 21. november 2011 Af: Rikke Clausen Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende.

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Bilag 2: Ansøgninger til 18 der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 25. november 2013 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

Indstillingsskema runde

Indstillingsskema runde Indstillingsskema 18 2017-1. runde Nr. Målgruppe 1.1-2017 Børn, unge og familier Forening / Organisation Mormor ordningen Ansøgningens formål Foreningen tilbyder pasning af syge børn. Der er en frivillig

Læs mere

Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2016 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Målgruppe Forening Bevilling i kr. Anvendt til Forbrug i kr. Retur i kr. Forvaltningens bemærkninger 1.1-2016 Børn, unge og

Læs mere

Indstillingsark rundeuddeling. Tidligere bevilget fra 18 (2. år tilbage) Ikke modtaget støtte de sidste 2 år

Indstillingsark rundeuddeling. Tidligere bevilget fra 18 (2. år tilbage) Ikke modtaget støtte de sidste 2 år Indstillingsark 18 2018-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/organisation Ansøgningens formål 1.1-2018 Børn, unge og familier Dansk Præmatur Forening Der planlægges en kampagne til skoler og daginstitutioner

Læs mere

Støtte til. og meget meget mere

Støtte til. og meget meget mere Støtte til Besøgstjenester Rådgivningstjenester Frivilligcentre Kontaktsteder Frivillige ledsagerordninger Selvhjælpsgrupper Aflastningsgrupper Sociale caféer eller aktiviteter Krisecentre Væresteder Samværsaktiviteter

Læs mere

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m.

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Afslag ansøgninger 2019 ADHD Sydjylland Alle med diagnosen ADHD/ADD og pårørende, ca. 15-20 personer. ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Der søges

Læs mere

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010 Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Indstilling Uddeling SP-møde 26.10.09 1. Svanevig Hospice Frivillige på Svanevig Hospice 50.000 10.000./.

Læs mere

ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde

ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde ADMINISTRATIONSGRUNDLAG for tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde 18-puljen I Servicelovens 18 pålægges kommunen at yde økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde. Hjørring Kommune

Læs mere

Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2013 Side 1 Regnskab for 2013 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. målgruppe Forening/ 18- Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens

Læs mere

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister.

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister. GLADSAXE KOMMUNE Sundheds- og Handicapudvalget 02-11-2016 Bilag 2. 18 ansøgninger der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 12.10.2016 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist

Læs mere

Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab over 18 støtte i Hvidovre Kommune tildelt i 2015 Side 1 Regnskab for 2015 vedr. 18-midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Målgruppe Forening / organisation / Bevilling i formål kr.

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen SSU 17.12.2008 - Bilag a 18 ansøgninger til frivilligt socialt arbejde i 2009 NOTAT Dato: 24. november 2008 Af: Trine Sandberg Ladegaard

Læs mere

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Ansøger: Aktivitet/Projekt: Formål/indsats: Ansøgning: Tidl. 18: Indstilling: Bevilling/

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 1 Bedre Psykiatri Foreningens formål er at skabe bedre vilkår for psykisk syge og deres pårørende igennem rådgivning, information og støtteaktiviteter. 62.500 April: 12.000 2 Blixen Klub

Læs mere

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede 18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede Alm. 18 Projekter Dokumen Bemærkning tation for til an- 2014 ca. Forening Ansøgt Beløb Ansøgt

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2014-745.000 kr. Der er indkommet 37 ansøgninger. Forening + ansøgning om

Læs mere

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Nr. Ansøger Aktiviteten/projektets formål Beskrivelse Ansøgt beløb Bevilling 1. Alkorådet (søgt begge puljer) Rådgivning og oplysning til misbrugeren

Læs mere

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem Ansøgninger vedr. tilskud til frivilligt socialt arbejde 18 2017 1. ansøgningsrunde Børn/unge: Dok. 1 Dansk Præmatur Forening 2 Ungdmens Røde Kors Støtte og rådgivning til familier og fagpersoner til for

Læs mere

Bilag til Kultur- og Trivselsudvalgsmøde 13. december Orientering om uddeling af 18 tilskud for perioden

Bilag til Kultur- og Trivselsudvalgsmøde 13. december Orientering om uddeling af 18 tilskud for perioden Ansøger Ansøgt Tilskud Projektets aktiviteter Bemærkninger til ansøgning beløb Ældre og ensomme Tværfaglig seniorklub 10.000 2.000 Foredrag mv. på klubdage i efteråret Foreningen har modtaget kr. 10.000

Læs mere

Modtaget i 2010 20.100 14.000 12.000 12.000 5.500 5.500 5.500 5.500 28.000 21.000 18.000 18.000

Modtaget i 2010 20.100 14.000 12.000 12.000 5.500 5.500 5.500 5.500 28.000 21.000 18.000 18.000 ANSØGNINGER OM TILSKUD JF. 18 2011 Budget 2011: 1.143.000 Reserveres til Dialogdag -40.000 Reserveres til 2. uddeling 2011-100.000 Diverse uforudsete møder, annoncering m.m. -15.000 Rest til 1. uddeling

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Revideret og vedtaget af udvalget for Fritid & Fællesskab august 2015 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indholdsfortegnelse side 1 2. Hvornår skal der søges om midler

Læs mere

Ansøgninger oktober midler

Ansøgninger oktober midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger Dansk Præmatur Forening Ikke søgt om midler Dansk Præmatur Forening har bl.a. til formål: At støtte og rådgive forældre til for tidligt fødte børn, voksne der er født for

Læs mere

Ansøgninger til 18-puljen - 2016

Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Nr. Forening Kort beskrivelse Ansøgt 2016 Bevilliget 2016 Bevilliget 2015 Kategori Planlægning af 2 årlige 1 Vejlefjords Venner arrangementer for 5.000 Sygdomsgrupper og

Læs mere

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Aabenraa Kommune afsætter hvert år et beløb til det lokale frivillige sociale arbejde. Midlerne er afsat i henhold til 18 i lov om social service.

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Stab og Sekretariat SSU 19.12.2007 - Bilag a - tilskud til socialt frivilligt arbejde 2008 NOTAT Dato: 29. november 2007 Af: Charlotte Stelsig Lindbaum

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018 79 - tilskud til aktiviteter 2018 Fordeling af 79-puljen til aktiviteter 2018 Nr Forening Projekt Målgruppe Projekts hovedformål 1 Aktivitetscentret VOC Aktivitetscenter for Udsatte, ITsvage, Pårørende

Læs mere

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem 1 Børns Vilkår Rådgivning til børn og unge 2 Ungdommens Røde Kors Oplevelser for børn af udsatte familier 3 Natteravnene i Aabenraa Skabe tryghed for unge i nattelivet 4 Red Barnet, Aabenraa Netværk for

Læs mere

a) Ældrecentre o.lign.

a) Ældrecentre o.lign. 18 ansøgninger 2011 - budgetramme: 866000 Ansøger Formål Begrundelse Ansøgt beløb Indstilling Cvr.nr. Overført fra 79 1. Svage ældre a) Ældrecentre o.lign. Aktiviteter for beboerne Optimistforeningen og

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Vedtaget af udvalget for Fritid & Fællesskab august 2015. Sidst revideret marts 2018 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indholdsfortegnelse side 1 2. Hvornår skal der søges

Læs mere

Skema over ansøgere 2. runde 2013

Skema over ansøgere 2. runde 2013 Skema over ansøgere 2. runde 2013 Ansøger 1. Motionsvenner Indsatsen retter sig mod enkeltpersoner, der ikke kan benytte sig af de eksisterende motionsbud. Der søges dels om skud den daglige drift af det

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr.

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015 Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets indstilling

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger 1 Astma og Allergi Foreningen Luftballon Sommercamp Bevilget beløb i i Astma-Allergi Foreningens formål er at forbedre livskvaliteten, såvel 4.800 kr. Delvis socialt som

Læs mere

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI).

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). Ansøgninger april 2014-18 Ansøger 2014 Aktivitet Ansøgt beløb DH Hørsholm DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). 20.000 kr. Ja De 32 medlemsorganisationer i DH har tilsammen

Læs mere

19.100 dansk, lektiehjælp, Hjælp til integration i det danske samfund. Lektiehjælp, ture, teater m.m. Som bekendt er de. gruppe i samfundet,

19.100 dansk, lektiehjælp, Hjælp til integration i det danske samfund. Lektiehjælp, ture, teater m.m. Som bekendt er de. gruppe i samfundet, Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde 18 pr. 1.april 2008 for indsatsområderne: Flygtninge og indvandrere: Ansøger: 1. Klub Heimdal. Kontaktgruppen for flygtninge/indvandrere i. 2. Flygtningevennerne

Læs mere

Indstillingsark rundeuddeling. Har ikke søgt om 18 tilskud de sidste 2 år

Indstillingsark rundeuddeling. Har ikke søgt om 18 tilskud de sidste 2 år Indstillingsark 18 2019-1. rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/organisation Ansøgningens formål 1.1-2019 Børn, unge og familier DUI, Cirkus Arcus Der ansøges om midler til afholdelse af cirkusforestilling;

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Farvekode: Grøn = Patientforening Lilla= Aktivitet i lokalområdet Blå = Ældreforening Alm. 18 Projekter Orange = Sårbare og udsatte grupper Brun= Misbrugsområdet Rød=Aktiviteter

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Kvalitetsstandard Servicelovens 18 Hvad er indsatsens lovgrundlag Serviceloven kapitel 5 Brugerinddragelse, rådgivende samarbejdsorganer m.v.

Læs mere

Skema over ansøgere 2. runde 2015

Skema over ansøgere 2. runde 2015 Skema over ansøgere 2. runde 2015 Ansøger Aktivitet, der søges tilskud til Ansøgt beløb Vurdering 1. KFUM s soldaterhjem 1. Ansøgning om støtte til etablering af hobbyværksted. Målgruppen: er hjemvendte

Læs mere

FRIVILLIGPOLITIK. August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13

FRIVILLIGPOLITIK. August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13 FRIVILLIGPOLITIK August 2013 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013. Dok. Nr. 151915-13 Indledning Frivilligpolitikken beskriver rammen for etablering af frivilligråd og kommunens støtte

Læs mere

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Social- og Omsorgsudvalget Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling 2019 18 begrundelse Alerdomshjemmets venner Frivillig støtte til beboerne på Hobro Alderdomshjem. 8000 6000 Til dækning af aktiviteter

Læs mere

Lovgrundlag Struer Kommune har i henhold til servicelovens 18 afsat en pulje til støtte til frivilligt socialt arbejde.

Lovgrundlag Struer Kommune har i henhold til servicelovens 18 afsat en pulje til støtte til frivilligt socialt arbejde. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Retningslinjer for tildeling af 18 midler i Struer Kommune Lovgrundlag Struer Kommune har i henhold

Læs mere

Skema over ansøgere 1. runde 2016

Skema over ansøgere 1. runde 2016 Skema over ansøgere 1. runde 2016 Ansøger Aktivitet, der søges tilskud til Ansøgt beløb Vurdering støtte støtte 1. Ældre Sagen Aktiviteterne omfatter blandt andet tryghedskald, besøgstjeneste, demenscafé,

Læs mere

Ansøgninger oktober midler

Ansøgninger oktober midler Ansøgninger oktober - 18 midler Ansøger april - Aktivitet Ansøgt beløb Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade - LMS 15.000 kr. LMS arbejder for at skabe bedre rammer for personer med spiseforstyrrelser

Læs mere

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Borgere med økonomiske og/eller sociale problemer. At stille gratis retshjælp til rådighed. Der søges 34.000 kr. og der er indstillet 25.000

Læs mere

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service.

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Initialer: hop Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2014-62737 Oprettet: 18. marts 2014 Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Udvalg: Social-og

Læs mere

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18)

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Pleje og Omsorg Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia Den

Læs mere

Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven

Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven Ansøgning om tilskud til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte efter 79 i serviceloven Læs de nye retningslinjer for tilskud her inden du søger. Hvis du vil sende skemaet pr. e-mail, skal du først

Læs mere

Sundhedsudvalget. Ekstraordinært møde. nyt punkt 1 blev optaget fortsat sagsbehandling af punkt 6 fra udvalgsmødet 12. juni 2012.

Sundhedsudvalget. Ekstraordinært møde. nyt punkt 1 blev optaget fortsat sagsbehandling af punkt 6 fra udvalgsmødet 12. juni 2012. Referat Sundhedsudvalget Ekstraordinært møde Dato 3. juli 2012 Tid 10:000 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Som nyt punkt 1 blev optaget fortsat sagsbehandling af punkt 6 fra udvalgsmødet 12. juni 2012. Mogens

Læs mere

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018:

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018: NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets forslag til fordeling af 18 midler til frivilligt sociale

Læs mere

Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-3. runde 2015

Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-3. runde 2015 Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-3. runde 2015 Nr. Ansøger Målgruppe ------------------------ Aktivitet/projekt Tidligere bevilget i 2012, 2013 og 2014 Kr. Ansøgt beløb (afr.

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18.

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18. Initialer: bhh Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2019-14252 Oprettet: 9. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf.. Principper og holdninger bag frivillighedspolitikken. Styrken

Læs mere

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag.

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. At rådgive gennem BørneTelefonen på adskillige platforme. Af det samlede antal henvendelser fra børn, unge og forældre

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Bornholms Regionskommune

RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Bornholms Regionskommune RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18-MIDLER Bornholms Regionskommune Indholdsfortegnelse 1. LOVGRUNDLAGET... 2 2. PULJENS FORMÅL... 2 3. HVEM KAN SØGE... 2 4. HVILKE MÅLGRUPPER RETTER STØTTEN SIG TIL...

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger april 2013-18 midler Ansøger Bevilget beløb i 2012 2013 - Aktivitet Ansøgt beløb i april 2013 Lokal forankring Rungsted Sogns Menighedspleje Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter

Læs mere

Frivilligt socialt arbejde

Frivilligt socialt arbejde Frivilligt socialt arbejde Esbjerg Kommune 2010 [VEJLEDNING TIL ANSØGNING AF 18 MIDLER] Vejledningen beskriver ansøgningsprocedure og kriterier for tildeling af støtte til frivilligt socialt arbejde i

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Derudover noterede fordelingsudvalget, at der generelt er en stigende tendens til at pensionistforeninger søger en større andel af puljen.

Derudover noterede fordelingsudvalget, at der generelt er en stigende tendens til at pensionistforeninger søger en større andel af puljen. NOTAT Kommune Sekretariat Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets forslag til fordeling af 18 midler til frivilligt sociale foreninger efter serviceloven

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgningen sendes til: Hørsholm Kommune Center for Politik og Borgerservice Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm Mail: pub-post@horsholm.dk

Læs mere

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 71 Godkendelse af referat fra møde den 21. september 2017 1 72 Budget og regnskab 1 73 Aktiv

Læs mere

Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 2014 efter Servicelovens 18.

Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 2014 efter Servicelovens 18. Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 214 efter Servicelovens 18. (Side 1-4: ansøgninger for hele 214 nye ansøgninger markeret med rødt, side 5: oversigt over ansøgninger pr. 1.5.214) Navn:

Læs mere

Frivillighedspuljen og 79

Frivillighedspuljen og 79 Frivillighedspuljen 2017-18 og 79 Her kan du se, hvilke spørgsmål der skal besvares i det elektroniske ansøgningsskema. Hvilken pulje søges der om midler fra? 18: Støtte frivilligt socialt arbejde, der

Læs mere

Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde

Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde Godkendt i Social- og Sundhedsudvalget 2012.12.05 og Kommunalbestyrelsen 2012.12.19 Kvalitetsstandard for tildeling af midler til frivilligt socialt arbejde 1. Indledning Hensigten med servicelovens 18

Læs mere

Frivillig social indsats

Frivillig social indsats Frivillig social indsats Esbjerg Kommune 2013 [RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18 MIDLER] Indledning Esbjerg Kommune afsætter hvert år et beløb til den lokale frivillige sociale indsats. Midlerne er afsat

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18 Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens 18 18-puljen 18 i Lov om Social Service har til formål at sikre et samarbejde mellem kommunen og den frivillige sociale indsats,

Læs mere

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i runde

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i runde om støtte til frivilligt socialt arbejde i 2008 2. runde Nr.: 1 Kontakt mellem Mennesker 2 Ældre Sagen -Gudme Nyt uddannelsesforløb for frivillige sociale foreninger Tillægsansøgning til oprindelig ansøgning,

Læs mere

Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-2. runde 2015

Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-2. runde 2015 Ansøgninger om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18-2. runde 2015 Nr. Ansøger Målgruppe ------------------------ Aktivitet/projekt Tidligere bevilget i 2011, 2012 og 2013 Kr. Ansøgt beløb (afr.

Læs mere

Etniske gruppers deltagelse i det frivillige sociale arbejde. 8. Maj 2008 www.frivilligcenteraarhus.dk

Etniske gruppers deltagelse i det frivillige sociale arbejde. 8. Maj 2008 www.frivilligcenteraarhus.dk Etniske gruppers deltagelse i det frivillige sociale arbejde 8. Maj 2008 www.frivilligcenteraarhus.dk Disposition Integration via deltagelse i foreningslivet 3 synsvinkler på etniske foreninger Definitionen

Læs mere

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger.

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger. NOTAT Kommune Forvaltningen Bjarkesvej 2 3450 Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets indstilling for 18 midler til frivilligt sociale foreninger efter serviceloven i 2012.

Læs mere

Frivillighedspuljen og 79

Frivillighedspuljen og 79 Frivillighedspuljen 2016 18 og 79 Ansøger (forening, organisation, gruppe) I det videre skema anvendes betegnelsen "forening" om ansøger Foreningens navn Kontaktperson Adresse Telefon E-mail Gentag e-mail

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling DUI leg og virke Formålet er at skabe socialt 40.000 kr. i 2014 50.000,00 35.000,00 og familier sammenhold på tværs af alder og køn for børn og unge via imødekommes med 35.000 Cirkus Arcus cirkustræning.

Læs mere

Hjørring Kommunes Frivilligpolitik

Hjørring Kommunes Frivilligpolitik Hjørring Kommunes Frivilligpolitik Frivilligpolitikken et tilbud til den frivillige verden om støtte og samarbejde skal kommunen samarbejde med frivillige sociale organisationer eller foreninger. Hjørring

Læs mere

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg Organisation/forening Søger Bemærkning Bevilling 2019 Bevilget 2018 Ældre Aktivcentret Glamsbjerg kr 30.000,00 Foredrag, underholdning/musik til forskellige arrangementer 10.000,00 kr 12.000,00 Aktive

Læs mere

Hjørring Kommunes Frivilligpolitik

Hjørring Kommunes Frivilligpolitik Hjørring Kommunes Frivilligpolitik Frivilligpolitikken et tilbud til den frivillige verden om støtte og samarbejde skal kommunen samarbejde med frivillige sociale organisationer eller foreninger. Hjørring

Læs mere

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017 Notat Sagsnr.: 27.15.12-Ø40-1-17 Dato: 18-08-2017 Titel: Administrationens kommentarer til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Læs mere

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr.

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2016 - kr. Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets 1.

Læs mere

Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016

Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016 Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016 Ansøgers stamoplysninger Foreningens navn Frederiksberg Seniorklub og Værested af 1972 Adresse Bernhard Bangs Alle 17 A, 2000 Frederiksberg

Læs mere

Oversigt over bevilling af 18-midler

Oversigt over bevilling af 18-midler Oversigt over bevilling af 18-midler Ansøgers navn AktivVirken Alzheimerforeningens Lokalforening Østsjælland Arbejdsskadeforeningen Asperger gruppen i Stevns - AGiS Overordnet målgruppe, flygtninge og

Læs mere

Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune

Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune Information om ansøgning om støtte fra 18 midlerne 2013 i Randers Kommune Velkommen til Randers Kommunes informationssider om økonomisk støtte fra 18 midlerne til frivilligt socialt arbejde. Der er tale

Læs mere

Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015. 18-pulje. Side 1 af 5

Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015. 18-pulje. Side 1 af 5 Social og sundhed Staben Svinget 14 5700 Svendborg pia.holm@svendborg.dk www.svendborg.dk Notat vedrørende økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) - tildelingspraksis i 2015 18-pulje

Læs mere

Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper

Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper Ny opdeling af retningslinjerne i - Formål - Målgruppe - Principper for tildeling - Administrative principper Tidligere retningslinjer Foreslåede retningslinjer Det nye er Forenkling i overskrifter, der

Læs mere

Ansøgers stamoplysninger.

Ansøgers stamoplysninger. Ansøgers stamoplysninger Foreningens navn Ældre Sagen, Frederiksberg Adresse Howitzvej 1, 1.sal. Postnr. 2000 CVR P.nr P.nr. 1017871052 Formand Finn Madsen Tlf. 6054 3507 Email madsen.finn@hotmail.com

Læs mere

Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune

Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune Frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune FRIVILLIGPOLITIK November 2010 Revideret i henhold til Voksen- og Plejeudvalgets beslutning i møde den 11. november 2010. Godkendt i Kommunalbestyrelsens

Læs mere

I alt 823.506 723506-208406

I alt 823.506 723506-208406 Tilskud 18 midler 2010 Kt. 599 00 120-50 Udarbejdet af sekretariatet for Sundhed og Handicap april 2010 Samlet budget 1.700.000 politisk besparelse 185.000 1.515.000 34% til Frivillighusene 515100 25%

Læs mere