Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk"

Transkript

1 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2014 Hjemmeside:

2 Kære alle 2 I skrivende stund er en gruppe på 51 pensionister netop vendt hjem til domkirkebyen efter et pragtfuldt og meget berigende ophold på højskolen Marielyst på Falster. En tidligere kursist havde skrevet en sang om livet på højskolen. Første vers kommer her: Mel. Sådan var det ikke i halvfemserne. Moderne tiders ældre har trang til lidt af hver og det er netop derfor, at så mange sidder her. I hedengangne tider, når man var fyldt de tres, så blev man pænt derhjemme i familiens kreds. Nu vil de ud at leve livene, føle at livet det er givende. Bare gå rundt og hver dag passe hus derhjemme, den tid er slut, det kan I ganske sikkert glemme. De stikker af fra børnebørnene, nu har de længe taget tørnene, blive hjemme, nej vel vil de da ej de vil til Marielyst. Et af vore dejlige foredrag handlede om Grundtvig, som i 1829 blev sendt til Cambridge. Her oplevede Grundtvig, at der ikke bare lægges vægt på uddannelse, men også på dannelse og hvor vigtigt det er for det hele menneske at trives sammen med andre. En ukendt har udtalt: Højskolen er en protest mod tilværelsens ligegyldiggørelse! I I&U kan vi til fulde slutte os til den protest. Ligegyldiggørelse klinger grimt i ørerne, så i kommende sæson tager vi i fællesskab udfordringerne op. Velkommen til alle deltagere på alle hold. Sæson 2014,2 står for døren. Linda Thanild

3 Fællesforedrag Torsdag den 25. september kl i Viborg Lounge: 3 GLÆDENS ØJEBLIKKE Lithen står for arrangementet med Bjarne Nielsen Brovst. Bjarne Nielsen Brovst er oprindelig uddannet boghandler. Han har i en lille menneskealder været højskoleforstander på Pensionisthøjskolen i Rude Strand ved Odder. Han er en af landets absolut populæreste foredragsholdere med ca. 100 foredrag om året. Vi glæder os til besøget. Som sædvanligt koster foredrag, kagebuffet og te/kaffe 50 kr., som betales ved tilmeldingen. Senest 19. september afleverer lederen penge og en navneliste over de betalende til Lithen. Fællesforedrag. Torsdag den 13. november kl i Viborg Lounge kommer domprovst Thomas Frank med sit foredrag VIBORG MIDT I VERDEN. Domprovst Thomas Frank, som er opvokset i Viborg, har rejst meget og arbejdet rundt om i verden. Viborg betyder noget særligt for ham og for Danmarks historie.

4 4 Forbindelsen mellem verden og Viborg markerede han ved at sejle som den første fra Wittenberg til Viborg i kajak. En tur på mere end km. Thomas Frank vil ud fra sine egne oplevelser sætte ord på den betydning, Viborg har og den historie, den gemmer. Foredraget bliver ledsaget af billeder og filmklip. Tilmelding og betaling (50 kr.) til din leder senest den 6. november. Listen videregives til Linda. Fælles kirkebesøg. I år besøger i HOULKÆR KIRKE. Det er torsdag den 4. december kl til ca Sognepræst KRISTINE JERSIN fortæller. Vi synger i kirken. Organisten spiller. Kaffe med wienerbrød el. lagkage + småkager. Pris ca. 45 kr. Efter kaffen synger vi sammen. Evt. meddelelser vil blive givet. Tilmelding og betaling senest 27. november. Tilmeldingslister gives til Jette. Kære julemand Jeg har været en artig pige i år, det lover jeg, så jeg ønsker mig en fed bankkonto og en slank krop. Ikke omvendt, som du troede sidste år.

5 5 Seniordans Seniordansen begynder i Hald Ege Hallen mandag den 15. september fra kl Der danses i alt 8 mandage. Pris 180 kr. Der danses foxtrot, vals, cha cha cha m.m. og der arbejdes med melodier og dansearrangementer fra Dansk Seniordans. Er du vild med dans, har du lyst til at forøge din livsglæde, få sved på panden og pulsen op. Har du lyst til motion og hyggeligt samvær, så meld dig til I&U s seniordans ved: Danseinstruktør Poul Hald på tlf eller på mail-adressen ponyhald@gmail.com Sang Sangholdet og Birthe Jensen starter sæson 2014,2 op i lokale 3 på biblioteket, : Tirsdag den 26. august kl Der synges på følgende datoer: 26/8 9/9 23/9 7/10 21/10 4/11 18/11 2/12 Er du sangglad, og har du lyst til at mærke glæden ved - i godt fællesskab - at synge noget kendt og lære noget nyt, så er du velkommen på sangholdet. Pris for 8 mødegange 180 kr. Tilmelding direkte til Birthe Jensen på tlf eller mail birthekristine@gmail.com.

6 6 EDB EDB for let øvede. EDB-kurset er for de, der kan lidt, men trænger til at genopfriske tidligere brug mht. tekstbehandling, , internettet, hvordan man klarer det offentlige system på nettet, NemID, egne billeder fra digitalt kamera, kortfremstilling og især - ønsker fra kursisterne. Sted:, lokale 2. Tid: Mandag kl Start den 20. oktober. Pris: 390 kr. for 8x3 timer. Datoer: 20/10-27/10-3/11-10/11-17/11-24/11-1/12-8/12 Tilmelding direkte til Annie Grethe Dollerup på tlf eller mail til agdo@stensegaard.dk ipad-kursus! Fortsat! Kurset henvender sig til det nuværende hold. Der øves e-boks m.m. Kurset afholdes tirsdag den 30. september og 7. oktober kl Sted:, lokale 2. Pris 50 kr. Kurset ledes af Annie Grethe og Flemming Dollerup. Tlf eller mail til agdo@stensegaard.dk. Nyt ipad kursus for begyndere. På kurset demonstreres nogle af de mange muligheder, en ipad byder på. Man kan surfe på nettet, tage billeder, spille (også for børnebørn), e, skrive noter, læse aviser, læse e-bøger, videotelefonere med skype og meget, meget mere med en ipad.

7 Tid: Onsdage fra kl Sted:, lokale 3. Pris: 5x3 timer 175 kr. Datoer: 22/10-29/10-5/11-12/11-19/11 Kurset ledes af Annie Grethe og Flemming Dollerup. Tlf eller mail til Kursusledere: Annie Grethe og Flemming Dollerup. 7 Livsinspiration. Kursus under ledelse af billedkunstner og psykoterapeut Birte Mølgaard. Livs-inspiration. Dette kursus er for dig, som ønsker at hente inspiration til at forblive levende og glad, samtidig med at du bliver ældre og oplever nye udfordringer og muligheder, fordi arbejdslivet hører op eller allerede er hørt op. Der undervises ud fra oplæg om skiftende temaer, som deltagerne selv er med til at vælge. Du kan f.eks. lære noget om Aktiv lytning en metode til at lytte med åbenhed og give plads for den anden. Kunsten at sige nej og ja, så det føles rigtigt. Motivationens gåde. Hvad skal der til for at lave forandring og nye vaner? Konflikter gode metoder til løsning og forebyggelse. At slippe ud af overanstrengelsen, der kommer af at ville være perfekt/god nok. Kunsten at grine ad sig selv og lade fornærmelser prelle af. Hvordan kan vi hjælpe os selv og hinanden til at finde meningen igen efter sorger og tab?

8 8 Kurset er tilrettelagt for både nye og tidligere deltagere. Medbring notesbog til eventuelle guldkorn. Kurset er på fredage på biblioteket, lokale 2. Pris 420 kr. Datoer: 3/10-10/10-24/10-31/10-7/11-14/11-21/11-28/11 Tilmelding til Birte Mølgaard på tlf / eller på mail til mail@birtemoelgaard.dk Læsekreds! Kan du lide at læse en bog og drøfte den med andre? Kan du lide at blive orienteret om og inspireret af nye bogtitler, så er I&U s læsekreds måske noget for dig. Tirsdag eftermiddag kl kan max. 12 deltagere mødes i hyggelige rammer på biblioteket,. Det er tanken at mødes 3 gange inden jul: 16. september, 28. oktober og 25. november. Pris for deltagelse 30 kr. Hvis du vil være med, kontakt: Jette på / eller via mail til zachariasen@ webspeed.dk Lykken gør dig sød, Udfordringer gør dig stærk, Sorger gør dig human, At mislykkes gør dig ydmyg, Fremgang gør, at du stråler. VENNER får dig til at holde ud!!!

9 Rundrejse i Letland og Litauen 7 vidunderlige dage i Baltikum. Det er planen for rejsen i 2015 fra august 9 Nærmere beskrivelse af turen, priser m.m. findes på hjemmesiden ideogudvikling.dk. Program får senere hos Linda, men her er kort: 1. dag: Med 4-stjernet bus går turen over både Storebæltsbroen og Øresundebroen til færgen i Karlshamn. Vi sejler til Kleipeda i Litauen. Spisning og overnatning på færgen. 2. dag: Byen Kaunas. Videre til hotel i Vilnius. 3. dag: Vilnius den bedst bevarede middelalderby. 4. dag: Forbi pilgrimsstedet Korshøjen frem til vores hotel i Letlands hovedstad Riga. 5. dag: På opdagelse i Riga 6. dag: Sidst på dagen når vi Kleipeda. Vi går ombord på færgen. Aftensmad og overnatning. 7.dag: Gennem Sydsverige videre mod Jylland. Først på aftenen når vi Viborg. Er du interesseret i at komme med, så lad mig det gerne vide straks. Depositum betales inden 15. november. Der er dansktalende ledsager med på hele turen. Linda Thanild thanild@webspeed.dk Grundtvig skrev over salmer. 281 findes i Salmebogen 233 findes i Højskolesangbogen

10 10 Højskole Fra 27/5 til 2/ går turen til Danmarks bedst beliggende højskole: Rude Strand Seniorhøjskole Temaet er: Østjyske landskaber. Ud over dejligt højskoleliv med foredrag, samvær, sange og motion, vil der være indlagt 3 heldagsudflugter: 1. Tur over Hou til Samsø 2. Tur til Mols og Helgenæs 3. Tur rundt på egnen syd for Odder, Horsens Fjord og Alrø. Pris for ophold inkl. 3 heldagsudflugter, transport Tinghallen t/r kr. Betaling af depositum 700 kr. ved tilmelding eller senest 30. september. Udførlig brochure kommer senere. Linda Den sidste datter Grundtvig får, bliver døbt Asta Marie Elisabeth ( ). Grundtvigs hustruer blev navngivet i én og samme person. Grundtvig: Jo mere forskellige vi er, jo mere har vi at fortælle hinanden.

11 11 Generalforsamling. Torsdag den 29. januar 2015 afholdes generalforsamling på biblioteket,. Tilmelding senere kun hvis du vil deltage i et let traktement. Referat af generalforsamlingen 30. januar 2014 Kan ses på hjemmesiden under menupunktet Generalforsamling. Regnskab 2013 Kan ses på hjemmesiden under menupunktet Generalforsamling. Budget 2014 Det lagte budget kan ses på hjemmesiden under menupunktet Generalforsamling. Samlet ville Grundtvigs skriverier fylde 130 tykke bind. Nytaars Morgen (1824) er et selvbiografisk digt på 312 strofer á 11 linier.

12 12 I&U s bestyrelse Post Navn Adresse Telefon Formand Linda Thanild (lærer) Teglmarken 26 thanild@webspeed.dk Næstformand Dorthe Jørgensen Hyrdebakken (kursist, hold 1) j.dorte@yahoo.dk Kasserer (uden stemmeret) Poul Zachariasen (lærer) Midgårdsvej 39 zachariasen@webspeed.dk Best.medlem Jørn Krog (kursist, hold 1) Mimersvej 40 j.k.p@webspeed.dk Best.medlem Anne Marie Christiansen Klokkelyngen 64 amc-1@youmail.dk (kursist, hold 2) Best.medlem Jette Zachariasen (lærer) Midgårdsvej 39 zachariasen@webspeed.dk Suppleant Suppleant Suppleant Vera Hofmand Jensen (kursist, hold 1) Birthe Schmidt (kursist, hold 6) Grethe Grønning (kursist, hold 2) Gl. Århusvej 44 verahof@yahoo.dk Gothersgade Østervænget I&U s hold Tid - sted - lektioner pr. ½ år - lærer Tidspunkt Mødested Lærer Pris Torsdage Linda Thanild 600 Kl Tlf / Studiekreds 18x3 timer Mail: thanild@webspeed.dk Torsdage Kl Studiekreds 18x3 timer Jette & Poul Zachariasen Tlf / Mail: zachariasen@webspeed.dk 600

13 Tirsdage Studiekreds Torsdage Kl Studiekreds Tirsdage Kl Studiekreds Onsdage Kl Studiekreds Mandage Kl Studiekreds Tirsdage gange mdl. Sang Mandage Kl EDB Mandage Kl Seniordans Fredage Kl Livsinspiration Tirsdag 30/9 og 7/10 Kl ipad - fortsat Onsdage Kl ipad - begyndere Tirsdag 16/9, 28/10 og 25/11 Kl Læsekreds 18x3 timer 18x3 timer 18x3 timer 18x3 timer Egekværnen Hald Ege 18x3 timer 8x2 timer 8x3 timer Hald Ege Hallen 8x2 timer 8x3 timer 2x3 timer 5x3 timer 3x2 timer Lithen Agerbo Tlf Mail: lithen@post4.tele.dk Merete Jensen Tlf Mail: merete26@gmail.com Linda og Ib Thanild Tlf / Mail: thanild@webspeed.dk Ditte Larsen Tlf Mail: e-b-l@jubii.dk Birthe Jensen Tlf Mail: birthekristine@gmail.com Annie Grethe Dollerup Tlf Mail: agdo@stensegaard.dk Poul Hald Tlf Mail: ponyhald@gmail.com Birte Mølgaard Tlf / Mail: mail@birtemoelgaard.dk Annie Grethe Dollerup Tlf Mail: agdo@stensegaard.dk Annie Grethe Dollerup Tlf Mail: agdo@stensegaard.dk Jette Zachariasen Tlf / Mail: zachariasen@webspeed.dk

14 14 Hjemmesiden Her kan du finde alle oplysninger om foreningen og dens aktiviteter. Du kan finde referat fra Generalforsamling, regnskab og budget. På Galleri er der lagt billeder fra ture, højskole, rejser, arrangementer m.m.. P.t. ligger der 400 billeder. adresser Har du en adresse, vil vi gerne have den. Oplys den til din lærer, som noterer den på kvitteringen. Livet er som en tur på cykel. Hvis du ikke gør noget, så vælter du.

15 15 Billeder fra Syng sammen Billeder fra Marielyst Højskole.

16 16 Redaktion: Linda Thanild Layout: Ib Thanild Forsidetegning: Birte Mølgaard

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle Godt nytår skal det lyde herfra. 2015 ligger foran os klar med et væld af tilbud og

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Kære alle. I maj/juni var 53 I&U ere på et spændende højskoleophold ved Rude Strand. Her mødte

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2016 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle. I 2010 skrev Jens Frydendal sangen: Det Positive Livstræ. Den kunne være en dejlig

Læs mere

I&U Posten August 2018

I&U Posten August 2018 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2018 Sct. Mathias Gade 34 (Duegården) 1966 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Aktivitetskalender 2018,2 Startdatoer Ti. 7/8 Hold 8 Studiekreds,

Læs mere

I&U Posten August 2017

I&U Posten August 2017 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2017 Bager og købmand i Sct. Mogens Gade 1968 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle! 2 Pokker, så verden er egoistisk. Alle tænker

Læs mere

I&U Posten August 2019

I&U Posten August 2019 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2019 Dumpen Toldbodgade Sct. Jørgens Vej 1966 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Aktivitetskalender 2019,2 Startdatoer On. 7/8 Hold

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME VINTER/FORÅR 2012 STEDET FOR DIG! INSPIRATION - HYGGE SAMVÆR Kære deltagere! Så påbegyndes resten af sæsonen i Seniorhøjskolen Mødestedet

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

Præsthøjgården Program 1/7 31/

Præsthøjgården Program 1/7 31/ Præsthøjgården Program 1/7 31/12 2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER VELKOMMEN TIL PRÆSTHØJGÅRDENS ÅBNE AKTIVITETSCENTER Det åbne aktivitetscenter henvender sig til selvhjulpne borgere i alderen 60+ og førtidspensionister.

Læs mere

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr.

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr. Daghøjskole 2018 Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! Bor du i nærheden af Højskolen Marielyst og har lyst til at deltage på kurser og aktiviteter på højskolen så er tilbuddet om

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 Kursusmappe Uge 20 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge20_venner.indd 1 06/07/10 12.11 Uge 20 l Venner Hopp er på vej hen til Hipp. Hun kan

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret er et tilbud til

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten.

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. December 2006 Centrum december 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Invitation til Nytårsgildehal med væbneroptagelse af Mogens Mehl torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. Også i år har vi

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Den 12. februar kl : Vinterhøjskoledag v/forfatter og højskolelærer Erling Agergaard, Nr. Nissum Seniorhøjskole.

Den 12. februar kl : Vinterhøjskoledag v/forfatter og højskolelærer Erling Agergaard, Nr. Nissum Seniorhøjskole. Den 24. januar 2013 kl. 19.30: Arkitekt Jesper Herbert- Nielsen holder foredrag over emnet: Kirkebygningen, dens historie og Nationalmuseets rolle i forhold til middelalderkirkerne. Hvem ejer kirken? Hvem

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap - for borgere med handicap KURSUS KATALOG FORÅR 2019 Kursuskatalog Forår 2019 for borgere med handicap Nu starter en ny omgang kurser. tilbyder som altid undervisning, som har til formål at støtte, udvikle

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar Reberbanen Hjemmeside.

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar Reberbanen Hjemmeside. 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2019 Reberbanen 1968 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Aktivitetskalender 2019,1 Startdatoer Ma. 7/1 Hold 13 Studiekreds, Unni Maagaard

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Vi har en gruppe der spiller kort om tirsdagen fra kl. 9-12. Hvis nogle skulle være interesserede så

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Kom med forslag til kurser og aktiviteter Alle FOA-medlemmer har mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, der skal holdes i FOA - Fag og Arbejde,

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Skolen for Sen-Hjerneskadede. Efterår 2009. Hjerneskadeforeningen Århus / Østjylland

Skolen for Sen-Hjerneskadede. Efterår 2009. Hjerneskadeforeningen Århus / Østjylland Skolen for Sen-Hjerneskadede Efterår 2009 Århus / Østjylland Nu er det tiden, hvor man kan tilmelde sig undervisning i efteråret 2009. HUSK: Selv om du har gået til undervisning i foråret eller du mener,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Ind i jazz en Seniordans H.C. Andersen, poetisk og satirisk Velkommen på nettet

Ind i jazz en Seniordans H.C. Andersen, poetisk og satirisk Velkommen på nettet Ind i jazz en Seniordans H.C. Andersen, poetisk og satirisk Velkommen på nettet Kursus 12 fra 12/6 til 25/6 2016 SØNDAG 12/6 Kl. 14.00 Kl. 15.00 16.30 Kl. 16.30 17.15 Kl. 17.30 17.45 19.00 Modtagelse /

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere