KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:"

Transkript

1 AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: MØDETIDER: Mandag: Boldspil og leg for alle i gymnastiksalen i gymnastiksalen pårosengårdskolen Tirsdag: Gruppeaften i huset for alle Onsdag i lige uger: kl Voksengruppen (opstart i uge 46) Fredag: Svømning for alle i Svømmehallen på Højmeskolen. Både kold og varmvandsbassinnet. MEDARBEJDERE: Medarbejdermøde onsdag den 28.november kl. 17 i huset (Arne sørger for det kulinariske islæt) Bladfremstilling onsdag den 4. december kl. 16 på Højvang Fredag den 27/9 mødes vi kl. 15 ved huset, vi skal tømme kælderrum, ordne skur, vaske af, stille på plads i køkkenet, der vil selvfølgelig blive sørget for mad, vi fortsætter lørdag den 28/9 fra kl INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. DUI LEG og VIRKE, Korsløkke afdeling vil gerne invitere jer alle, til at komme og se vores dejlige nye hus. Det foregår LØRDAG den 12.oktober kl kl Vi vil være vært ved et lettere traktement og kaffe/ the. Vi håber at rigtig mange har lyst til at se vores nye hus. På gensyn Bestyrelsen og medarbejderne. KOM OG VÆR MED!!!!!! KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL KONTINGENT OG UDMELDELSE. Kontingent skal være betalt ved udgangen af den 2. måned i det halvår, som der skal betales for. Det er også en selvfølge at man har betalt sit kontingent for at kunne deltage i aktiviteter og ture. Udmeldelse skal ske skriftligt eller telefonisk til formanden eller kassereren på ovenstående adresse eller telefonnummer.

2 Mandag: Laver vi leg og boldspil i gymnastiksalen. Ingen aktivitet den 14. oktober efterårsferie. Sidste gang inden jul er den 9. december. Tirsdag: Vi har mange spændende ting så tjek kalenderen. Der bliver 3 gange den 29. Okt., 26. Nov. Og 3. Dec. Hvor de unge har hygge sammen i normal aktivitets tid. Ingen aktivitet den 15. oktober efterårsferie. 12. november er der KUN nisseprøve. Sidste gang inden jul er den 10. december. Onsdag i lige uger: Så starter vi igen op i voksengruppen onsdag den 13. november, til kaffe, hygge og måske et spil kort. Tidsrummet er fra ca Vi er ikke så mange tilbage, men kig gerne ned og se om det er noget for dig. Skal vi evt. lave tidspunktet om??? Sidste gang inden jul 27. november. Fredag: Er der gang i Højme svømmehal fra og her er det både det store og det varme bassin. Ingen aktivitet den 18. oktober efterårsferie. Sidste gang inden jul er den 13. december. UNGDOMSGRUPPEN: Er du over 12 år? Hvis ja læs her. Kitt starter en ungdomsgruppe for alle over 12 år. I er med til at bestemme hvad vi laver. Vi får et lokale for os selv. Det er i tidsrummet for normale tirsdags aktiviteter kl Men kom frisk første gang den 29. oktober. Jeg håber at se en masse friske unge. Fællesspisning tirsdag 1. Oktober kl : Vi vil gerne invitere alle DUI`er + Rødegårdsvej, og Klingstrupvænget til en gang fællesspisning inden vi flytter i vores eget hus igen. Prisen for voksne er 25 kr., Børn er gratis. Sidste tilmelding tirsdag d. 24. Sep. Svømmehalstur fredag 8. november: Så arrangere vi igen svømmehalstur. Der køres fra huset kl og er tilbage ca. kl , her vil være en bid brød og saft. Vi slutter og siger god weekend ca. kl Sidste tilmelding tirsdag d. 5. november. Har du bil og kan køre vil vi meget gerne vide dette. Disco fredag 6. december kl : Så skal der vrikkes med hofterne i vores nye hus, her vil være chips og saftevand og hele festen er gratis. Du må med glæde tage en ven med. Sidste tilmelding tirsdag d. 3. December.

3 En formands strøtanker. Nu da alle forhåbentlig har haft en god sommer, og efteråret står på spring, skal der ske en masse. Det går stærkt med vores hus, vi skal have det indviet lørdag den 12. oktober og derefter starter vi med aktiviteter lige efter efterårsferien. Kitt vil også starte noget for alle over 12 år, men mere om det tirsdag den 29/10. Man skal selv være med til at bestemme, hvad man kan tænke sig at lave. Det er også i dette kvartal vi skal være nisser, og ud til en masse juletræer. Vi vil også prøve at starte voksengruppen op, så kender du nogle der kunne tænke sig at være med, så bare mød op første gang, så kan man jo snakke om det hele. Vi har blandt bestyrelse og medarbejdere aftalt at vi ikke vil have sodavand og slik mere, men kun en gang imellem kan vi sørge for lidt hygge i form af popcorn, chips eller lignende. Det håber jeg at I alle forstår (det er jo heller ikke så sundt). Vi syntes at alle børn tager en vandflaske med i gymnastiksalen, i huset vil der være saftevand. Vi har lige været på en dejlig tur til Vejlby Fed, sammen med de andre fynske afdelinger, det var en skøn tur med godt vejr. Den 4 6/10 tager vi på Aktivitetsfestival i Thorsø, der møder vi mange andre DUI ere fra hele landet, så det skal nok blive hyggeligt. Alle skal lige huske at bemærke at vi har fået en ny tid i svømmehallen, det er om fredagen fra kl til kl Hilsen Jonna Nyt fra kassereren: Så er der sendt opkrævning ud for 2 halvår Hvis du/ I ikke har betalt endnu, så se at få det gjort, så jeg ikke behøver at rykke for det. Over halvdelen har heldigvis sat betalingen til automatisk betaling (PBS), det letter arbejdet meget. Hilsen Arne. Kampagne i Dyrup: Tirsdag den 20. august var vi 13 fra os og 8 fra Højstrup afdeling i Højme for at dele flyers ud. Derefter var der friskbagte boller og kaffe/ the / saft. Vi håber vores anstrengelser giver lidt flere medlemmer. Rejsegilde den 23. august hvor der var ca. 35 håndværkere og medarbejdere til lidt godt til ganen. Nu går det heldigvis godt fremad med byggeriet. Vi glæder os til at komme i gang i vores nye hus. Minigolf den 10. september: Der var desværre ikke særlig stor opbakning vi ved ikke hvad årsagen var til det hører gerne fra jer. Weekendtur til Vejlby Fed Vi var omkring 50 deltagere til denne weekendtur. Vi havde en fantastisk tur til Vejlby Fed. Vejret drillede til tider en smule, men så kunne vi kaste armbånd eller meget andet. Når det var tørvejr spillede vi boldspil og hyggede os udendørs. Der var også tid til at bade ved stranden, hvilket mange børn benyttede sig af. Mad var der også rigeligt af. Så alt i alt var det en fantastisk tur.

4 Så inviterer Korsløkke afdeling, samt beboerforeningerne på Rødegårdsvej, Klingstrupvænget igen til juletræsfest for hele familien. Det kommer til at foregå i det nye beboerhus på Rødegårdsvej ONSDAG DEN 11. DECEMBER fra kl. 18 ca. kl Vi starter alle med nogle salmer og sange omkring juletræet, til levende musik, derefter er der kaffe og kage til de voksne og sodavand og kage til børnene. Forhåbentlig får vi igen besøg af nisserne, så vi kan få leget lidt omkring juletræet. Derefter er der måske godteposer. Sidste tilmelding er den 25. november. Ikke medlemmer skal selvfølgelig betale for godteposen. Nu nærmer tiden sig igen, hvor vi får brug for mange nisser. Hvert år tager afdelingen ud og tjener penge ved de forskellige juletræsfester. Disse penge bruger vi på forskellige aktiviteter for børnene i årets løb, derfor her er en opfordring til vore gamle nisser, samt nye børn der kunne tænke sig at være nisser. De fleste juletræer ligger i weekenderne i december samt i dagene mellem jul og nytår (dog ikke 25 og 26/12). Hvis du som gammel nisse kun vil hjælpe ved nogle få juletræer, så tager vi også gerne imod dette, for vi har meget brug for jer alle. For at være nisse, skal man være ca. 8 år, og man skal have lyst og evne til dette arbejde. Til den første nisseprøve vil vi meget gerne se jer alle og nye nisser skal have en forælder med. NISSEPRØVER: ONSDAG DEN 6 NOVEMBER KL: I HUSET TIRSDAG DEN 12 NOVEMBER KL: I HUSET DENNE AFTEN PRØVER VI OGSÅ NISSETØJ. TORSDAG DEN 21 NOVEMBER KL I HUSET. DET ER VIGTIGT AT DU DELTAGER I DISSE ØVEAFTENER. HVIS DU ER NY NISSE, SKAL DU HAVE EN FORÆLDER MED TIL FØRSTE ØVEAFTEN.. DENNE AFTEN ER DER MULIGHED FOR AT SPØRGE OM DET AT VÆRE NISSE. AF HENSYN TIL PLANLÆGNINGEN, ER DET MEGET VIGTIGT AT VI KENDER DE DATOER, HVOR DU ABSOLUT IKKE KAN DELTAGE I JULETRÆER.

5 AKTIVITETSKALENDER FOR KORSLØKKE AFDELING : Oktober November December 1 Fællesspisning Chalotte, Jonna, J.J, 1 Svømmehal Korsløkke 2 Gymnastiksalen Jonna, Mark Allan, Gitte S 4 Gymnastiksalen Jonna, Allan 3 Madlavning og Gitte, Kitt, Arne, Bent 4 Svømmehal Korsløkke 5 Julegaver Gitte, Kitt, Arne pakke gaver ind 7 Gymnastiksalen Mark, Allan 6 Nisseprøve 6 Svømmehal 8 Knytte Gitte, Kitt, Arne 8 Svømmehalstur 6 Diskotek Mark, Allan, Kitt 11 Svømmehal 11 Gymnastiksalen Jonna, Bent 9 Gymnastiksalen Jonna, Mark 14- Efterårsferie 12 Nisseprøve 10 Julepynt Allan, Gitte S, Merete, Voksengruppe Chalotte, Kitt 21 Gymnastiksalen Jonna, Bent 15 Svømmehal Korsløkke 11 Juleafslutning 22 Glasmaling Gitte, Kitt, Arne 18 Gymnastiksalen Jonna, Mark 13 Svømmehal Korsløkke 25 Svømmehal 19 Hygge Gitte, Kitt, Arne, Bent 28 Gymnastiksalen Jonna, Mark 21 Nisseprøve 29 Malerier Allan, Gitte S, Kitt, 22 Svømmehal Merete, Chalotte 25 Gymnastiksalen Jonna, Bent 26 Småkager Allan, Gitte S, Chalotte, Kitt, Merete 27 Voksengruppe 29 Svømmehal Korsløkke MEDARBEJDERNE: / sep Klargøring af hus 28-nov Næste møde kl 17:00 Arne laver mad 04-dec blad Kl 16:00

6

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd BOESLUNDE BOLDKLUB Formand Flemming Olsen 58 14 00 23/ 28 89 26 31 halleby@stofanet.dk

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Workshop på Ellegården

Workshop på Ellegården April 2013 Workshop på Ellegården Læs i dette nummer bl.a.: Beretning Styregruppen Beretning Børneholdet Bestyrelsens hjørne Budget Årsprogram Dragthold Aldershvilestævne Begynderdans Redaktørens hjørne

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2009 Efterår i JuniorUngdomsskolen 2 - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Bente Kaasgaard Tlf. 97 36 41 37 kaasgaard@skjern-net.dk KASSERER: Anna-mette Jacobsen Tlf. 97

Læs mere

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Nyhedsbrev Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8 Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Side 2 Leder. Kære alle. Godt Nytår...tjaaa vi skriver nu, 2010. Et årstal som for mig

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Sognebladet for Nørholm

Sognebladet for Nørholm Sognebladet for Nørholm Tegning: 2. klasse fra Nørholm skole INDHOLD: - Velkommen til vores nye organist - Lokale kunstnere udstiller i bladet og på hjemmesiden - Julegave fra kirken: GRATIS klippekort

Læs mere