Børnehuset Sæbygårdvej Nyhedsbrev børnehaven, juni 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Børnehuset Sæbygårdvej Nyhedsbrev børnehaven, juni 2014"

Transkript

1 Børnehuset Sæbygårdvej Nyhedsbrev børnehaven, juni 2014 Så er vi bare klar til smmer g sl i skrivende stund er der nu dejligt vejr med fuld sl så vi håber bare, det må frtsætte. Vi har med udgangen af maj måned sagt farvel til 34 frventningsfulde børn, sm bare var SÅ klar til at kmme i skle. Vi glæder s til, at få mange besøg henver året, hvr der vises skletasker, rkketænder g masser af frtællinger m det sjve skleliv Og ligeledes har vi taget imd 18 nye børnehavebørn g 1 vuggestuebarn her i juni g vi synes, at alle er faldet rigtig gdt til Og så skulle der flyttes. garderber vi hldt Stre-flyttedag d. 30.5, hvr alle garderberne blev flyttet m g m igen, så vi kunne være klar mandag mrgen d til at tage imd alle vres børn nye sm gamle 18 nye børn, 40 gamle børn, hvr ngen skulle frblive i yngstegruppen, andre til at gå i mellemgruppen g andre igen sm nu kunne entrere i ældstegruppen Alle, sm på en eller anden vis blev berørt af enten at skifte gruppe eller at skulle blive. Men ens fr alle var, at nu skulle man både tage imd nye kammerater, men gså frhlde sig til at skulle miste ngle kammerater, sm skulle skifte gruppe ja, det var en lidt anderledes børnehavedag med masser af frandringer men alligevel en rigtig gd dag, hvr alle børnene hurtigt fandt sig til rette Så er persnalet gså ved at være på plads Ja, det var ikke kun børnenes garderber, der skulle mrkeres lidt persnalet er gså blevet flyttet lidt rundt Karen Christensen (gr.a) går på efterløn d , men grundet ferieafvikling vil Karen have sidste dag her i huset allerede på fredag d Vi vil gerne sige Karen en STOR TAK fr hendes tid her i huset g ønske hende al mulig held g lykke i sit senirliv Vi har i stedet ansat pædagg Luise Stellan Jensen (pt ansat i SFO på Sæbygårdsklen). Vi glæder s gså rigtig meget til at byde Luise velkmmen. Luise ansættes i en midlertidig ansættelse indtil d Vi får i år ikke studerende til august, men i stedet får vi mulighed fr at give Lne (vuggestue- g gr.b) flere timer, samt flytte pædagg Helle Bermann her til huset (Helle er pt i Dybvad Børnehave). Helle vil dg kun arbejde 12 t. i Børnehuset Sæbygårdvej, frdelt ver 3 dage, da Helle gså er ansat i Familiestuen g er tillidsrepræsentant fr hele Dagtilbudsmråde Sæby g Opland. Så pr ser børnehaveafsnittet således ud : Gr.A Drthe Thmsen, Luise Stellan Jensen g Letta Nielsen (PAU studerende fra til ), (Frederik stpper d. 10.8). Gr.B Birthe,Ella, Helle Bermann g Lne Egetft Ældste gruppe Tinna g Karin Hlm + 1 persnale (i jb m. løntilskud). Jørgen vil pr varetage køkkenpgaverne i alrummet g hjælpe ældstegruppen med praktiske pgaver. T:\DagtilbudsOmrådeLedelse\Dagtilbudsmråde Sæby\Sæby g pland 2014\HJEMMESIDE\Sæbygårdvej\Nyhedsbrev juni 2014 børnehave.dcx

2 Side2/5 Frældremøde Vi vil gerne sige tusinde tak fr str tilslutning til vres frældremøde g tusinde tak fr jeres aktive indsats mkring cafedebatterne rundt brdene vedr. inklusin jeres svar g udsagn bringer jeg videre til frældrerådet g persnalegruppen, sm frtsætter inklusinsdrøftelsen Jeg er helt sikker p Garderben Vres evindelige udfrdring Vi har drøftet såvel i frældrerådet sm i persnalegruppen, hvrdan vi sammen hjælper hinanden med at hlde styr på sagerne, så tøj, sk g madkasser frbliver hvr de skal g ikke ligger g flyder på gulvet g med risik fr enten at blive væk eller at blive sparket ned i den anden ende af huset. Vi vil gerne, at I hjælper jeres barn med at rydde p i garderben hver dag, inden I går hjem, så den er mere verskuelig g kun de nødvendige ting er i den. Vi er selv i gang med at indarbejde en bedre prydningskultur, hvr børnene lærer at rydde p g får hængt deres tøj på plads dette gør vi hver dag ved middagstid g ved eftermiddagstid børnenes tegninger, perleplader etc. øver vi børnene i at lægge i deres skuffer g ikke ud i garderben. Ligeledes vil pinde, sten, kgler etc. henvises til at blive lagt udenfr ved døren på legepladsen, hvrfra de kan tages med hjem, hvis det har interesse Vi vil gerne frabede s, at I lader plastikpser hænge/ligge i garderben, da der ved pser altid vil være kvælningsrisik, hvis børn bruger psen til leg. Vi har meget fkus på ergnmi de rigtige arbejdsstillinger g mindst mulig slidtage dette er gså en af grundene (udver de pædaggiske) til, at vi øver jeres børn i at rydde p efter sig, så vi ikke skal bukke s ned mange gange hver dag vi vil rigtig gerne, at I bakker p m det, g lige afsætter 5 min. ekstra, når I henter jeres barn, så jeres barn får deltaget i prydningen. Ligeledes vil I kunne være meget behjælpelige, hvis I tænker i børne-bruger-venligt tøj g fdtøj. Vi øver meget i at udvikle g understøtte børnene i at blive selvhjulpne g selvstændige, g det gør det bare meget nemmere, at barnet selv kan håndtere g pleve succes ved selv at kmme i sk g tøj det er sørme gdt nk svært at lyne g snøre g klemme fden i en snæver g lidt slatten Cnverse sk, når man kun er 4 år Mad- g måltidsplitik Persnalet g frældrerådet har revideret Børnehusets mad- g måltidsplitik den ligger tilgængelig på vres hjemmeside. Vi har været lidt mere skarpe i, at vi gerne vil have, at børnene medbringer sunde madpakker vi ser mange børn, sm bliver trætte g går sukkerklde ver middag, g vi ser tydeligt sammenhængen mellem madpakken g de børn, sm gør det. Vi vil rigtig gerne samarbejde med jer m at få luget lidt ud i de dårlige vaner, så jeres barn får gd energi g benzin på mtren til leg g læring resten dagen. Tag endelig fat i s, hvis I synes det er svært, eller I undrer jer ver vres beslutning Legetøj Vi vil gerne, at I frtsat hjælper med at børnene ikke tager legetøj med hjemmefra Svebamsen til middagsluren må selvfølgelig gerne medbringes.

3 Side3/5 Hjemmeside Så går den ikke længere Nu skal vi have gang i den, så I kan gå ind på siden g få alle relevante plysninger g infrmatiner m Børnehuset Sæbygårdvej. Vi er kmmet i gang, men øver selvfølgelig stadig på at gøre den levende, så der løbende kmmer nyt stf ind på siden. Fremver vil ex. Nyhedsbreve blive lagt på siden, g jeg vil kun gøre pmærksm på via pslag i frgangene, at nu er der udkmmet Nyhedsbrev Brug Barndmmens Gade 2014 Barndmmens Gade er en nytænkende børnepædaggisk knference, sm løber af stablen i Skagen den september Frederikshavn Kmmune er vært fr knferencen, så alle vi daginstitutiner får en aktiv rlle i knferencen. Læs mere på Vi er p.t i gang med at klippe, klistre, tegne, male etc. små g stre Tve`r den gule dukke med srt krølhår sm er varetegnet fr Barndmmens Gade. Ligeledes skal vi arbejde med børnecitater, sm skal udstilles ppe på knferencen alle børnene i ældstegruppen vil ligeledes deltage i frskellige aktiviteter sammen med de øvrige institutiner ude på Børnegården. Familiestue Familiestuen er et tilbud til alle børnehavebørn i alderen 3-6 år i Frederikshavn Kmmune. Specielt rettet imd de børn, sm ikke udnytter sine kmpetencer, eller børn sm ikke trives i børnehaven. Målet med arbejdet i Familiestuen er, at barnet får en bedre trivsel i børnehaven, g frmålet med Familiestuen er 2 gange (1 frmiddag g 1 eftermiddag) m ugen at give jer frældre mulighed fr at samarbejde m jeres barns trivsel i børnehaven, på en ny måde. I deltager i Familiestuen sammen med jeres barn, g her får I mulighed, gennem aktiviteter, leg g samvær at gå ind g påvirke jeres barns trivsel i en psitiv retning, ved at pstille klare mål g retningslinjer fr barnet. Vi håber, at I vil tage fat i s, hvis I plever at have små udfrdringer med jeres barn, g I derfr kunne være nysgerrig på Familiestuen. Maria (pædagg I vuggestuen) g Helle Bermann (sm begynder her d. 1.08) er begge familiestuemedarbejdere. Scial rådgiver i Dagtilbud Scialrådgiver Michelle Kristensen er tilknyttet vres hus Michelle er her i huset hver anden trsdag kl ,g hun vil rigtig gerne bruges så hvis I har et eller andet, sm I kunne tænke at snakke med Michelle m, så tag endelig fat i hende. Eller aftale med s, så kntakter vi Michelle fr en aftale. Sltid Husk altid på slskinsdage at smøre jeres barn ind i slcreme, inden de kmmer i bh. vi smører igen ver middag g alt efter behv. Vi har ændret praksis fra tidligere, hvr I selv skulle medbringe slcreme det skal I ikke længere Børnehuset har slcreme. I henhld til vres slplitik gives der mulighed fr de dage med højt slskin, at børnene kan lege indenfr ver middag.

4 Side4/5 Persnalenyt: Vi har sagt/siger velkmmen til: D.19.05: Lene Niklajsen Lene er ansat her i mikrflexjb g arbejder her 5 timer ugentligt Lene shiner alle tiletterne p hver dag ver middag, så de igen tager sig gdt ud, g børnene har lyst til at bruge dem. D. 1.08: Luise Stellan Jensen sm skal være pædagg på gr.a D. 1.08: Helle Bermann sm skal være pædagg på gr.b. D. 4.08: Letta Nielsen sm skal være PAU studerende her i periden d Vi siger farvel til: D : Karen Christensen sm går på efterløn. D : Pia Bwmann, sm er i køkkenet i alrummet g krttidsansat. D : Pædaggstuderende Rasmus Jensen sm igen skal på sklebænken. D : Frederik Nielsen sm er på gr.a Frederik skal gså på sklebænken. D : PAU studerende Sissel Henriksen sm igen skal på sklebænken. Børnenyt: Vi er p.t 58 børnehavebørn g 16 vuggestuebørn. Henver smmer g efterår kmmer vi på 66 børnehavebørn g 16 vuggestuebørn. Husk husk husk husk Legepladsdag Fredag d hlder vi legepladsdag kl ngle timer hvr børn g vksne hjælper hinanden med at rdne ting g sager ude på vres legeplads. Frældrerådet er i år værter fr dagen, g der kmmer nærmere inf.. Men sæt allerede kryds i kalenderen nu Brand- g evakueringsøvelse D afhlder vi vres årlige brand- g evakueringsøvelse, hvr alle i huset børn sm vksne øver sig i at følge vres evakueringsplan, hvis der skulle pstå brand i huset. I får mere infrmatin m dette.

5 Side5/5 Fællesspisning Frældrerådet arrangerer fællesspisningsaftner gruppevis et par timer hvr man kan mødes g hygge sig - gså mere infrmatin m dette senere, men sæt kryds i kalenderen allerede nu Vuggestuen: kl Gr.A: kl Gr.B: kl Ældste gruppen kl Med ønske m en rigtig gd g slrig smmer g smmerferie til alle Mvh. Karin

Midtvejsevaluering. Maj 2009 maj 2011. Udarbejdet af projektmedarbejdere i Gazellen: Anne Møller Madsen & Lisbeth Galtung

Midtvejsevaluering. Maj 2009 maj 2011. Udarbejdet af projektmedarbejdere i Gazellen: Anne Møller Madsen & Lisbeth Galtung Midtvejsevaluering Maj 2009 maj 2011 Udarbejdet af prjektmedarbejdere i Gazellen: Anne Møller Madsen & Lisbeth Galtung Resumé Prjekt Gazellen er finansieret af Det Lkale Beskæftigelsesråd i Skanderbrg

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01 Tilstede: 71 Tilmeldt til spisning: 71 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Trsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lkale A1-05.01 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: k Gdkendelse af referat

Læs mere

Nationalpark Mols Bjerge bestyrelsesreferat Møde 25 den 21. marts 2012, Jagtslottet Godkendt den 9.5.2012

Nationalpark Mols Bjerge bestyrelsesreferat Møde 25 den 21. marts 2012, Jagtslottet Godkendt den 9.5.2012 Til stede: Erling Pst Kirsten Thabasz Zaluski Helge Pulsen Peter Brstrøm Dagmar Brendstrup Jakb Vedsted Mette Fged Jørgen Ivar Mikkelsen Marianne Kirkegaard Peter Gjelstrup Susanne Bødker Eva Kullberg

Læs mere

Indstilling. samt bevilling til projektering

Indstilling. samt bevilling til projektering Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn g Unge Den 18. december 2009 Principindstilling m rum til leg g læring i midtbyen samt bevilling til prjektering Århus Kmmune Børn g Unge 1. Resume Denne

Læs mere

Fakta om projektet. Resume. Ansøger. Intelligent træning på legepladsen. Hovedformål 3: Sundhedsfremme 2012-01-02 2014-12-31

Fakta om projektet. Resume. Ansøger. Intelligent træning på legepladsen. Hovedformål 3: Sundhedsfremme 2012-01-02 2014-12-31 Fakta m prjektet Prjektets navn (80 anslag): Intelligent træning på legepladsen Hvedfrmål: Hvedfrmål 3: Sundhedsfremme Starttidspunkt: 2012-01-02 Sluttidspunkt: 2014-12-31 Resume Beskriv krt, hvad frmålet

Læs mere

FoU-konferencen 2014. Her følger gruppereferaterne, dog undtaget gr. 17, hvor der ikke blev taget referat.

FoU-konferencen 2014. Her følger gruppereferaterne, dog undtaget gr. 17, hvor der ikke blev taget referat. FU-knferencen 2014 På knferencens første dag var der temaplæg g -drøftelser m pædaggisk ledelse g sklens fælles pædaggiske g didaktiske grundlag (FDPG). På baggrund af resultaterne fra en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Min begrundelse for Billund Bad - Grafisk design

Min begrundelse for Billund Bad - Grafisk design Min begrundelse fr - Grafisk design Jeg skulle lave en hjemmeside til. Jeg havde lavet jubilæums magasin plakater g indstil til deres jubilæum. De var så glade fr det at de gerne vil have en ny hjemmeside

Læs mere

Lad bølgen rulle - med alt hvad det indebærer

Lad bølgen rulle - med alt hvad det indebærer Stedet hvr bør læring bygger på kreativitet g innvatin Lad bølgen rulle - med alt hvad det indebærer Af Pia Stræde Palmelund, Direktør i RemisenBrande, Prjektleder i prjekt Bølger i hverdagen. 4000 skleelever

Læs mere

Dialogbaseret aftalestyring; Katrinehaven Nord 2014

Dialogbaseret aftalestyring; Katrinehaven Nord 2014 Dialgbaseret aftalestyring; Katrinehaven Nrd 2014 Der er beskrevet 4 fkusmråder: 1. Tværfagligt samarbejde, 2. Bebernes relatiner / netværk, 3. Medbrgerskab - mestring, medinddragelse g selvbestemmelse

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

Fredrag på Testrup Højskle, 17. august 2009 Matias Møl Dalsgaard Sm født på ny Kierkegaard g kreativitet BEMÆRK: Det følgende er det manuskript jeg talte ver i fredraget. Det er ikke skrevet mhp. selvstændig

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Studiekredsarbejdet 2011

Studiekredsarbejdet 2011 Studiekredsarbejdet 2011 Sammenskrivning Af Maria Vibe Lynge Callesen Plitifrbundet August 2011 Fagfreningen frem md 2020 Indhldsfrtegnelse Indledning... 3 De vigtigste pinter... 3 Fagfreningens prfil...

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

Johanne Gregersen blev valgt og takkede for valget. Mødet er rettidigt indkaldt. Den siddende landsdelsledelse blev præsenteret.

Johanne Gregersen blev valgt og takkede for valget. Mødet er rettidigt indkaldt. Den siddende landsdelsledelse blev præsenteret. Referat Tilstede: FDF Hjerting, FDF Tjærebrg, FDF Billund, FDF Tftlund, FDF Esbjerg 3 Jerne, FDF Bredebr, FDF Filskv, FDF Esbjerg 4, FDF Tinglev, FDF Varde, FDF Højer, FDF Agerbæk, FDF Skjern, FDF Esbjerg

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Tjekliste Hæmofili hos ældre blødere - arbejdsliv

Tjekliste Hæmofili hos ældre blødere - arbejdsliv Tjekliste Hæmfili hs ældre blødere - arbejdsliv Frværring af symptmer med alderen behv fr mere støtte Der kan knytte sig ngle særlige prblemstillinger til det at have blødersygdmme g at blive ældre. På

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

PÅ SKI FERIE I ØSTRIG

PÅ SKI FERIE I ØSTRIG PÅ SKI FERIE I ØSTRIG PRIVATE ATTRAKTIVE SKI LEJLIGHEDER TILBYDES DIREKTE PÅ PISTEN FILLER HOF - WAGRAIN 4 Lejligheder - 22 sengepladser. FILLERHOF - FLACHAU RING OG HØR NÆRMERE - ANNETTE FILTHUTH - 59208323-21782650

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

International Technology Management at Aalborg University 1. Semester Masters Project, Group 4.024, Fall 2008

International Technology Management at Aalborg University 1. Semester Masters Project, Group 4.024, Fall 2008 Cntents Appendix 1 The Cmplete NCD Framewrk... 2 Appendix 2 The 11 Interviews in AAS... 7 Appendix 3 List f Innvatin Frum Members... 8 Appendix 4 Future Wrkshp Plan & Manuscript... 9 Appendix 5 Future

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

HOLMENS sogns Udflytterbørnehave 2005-2006

HOLMENS sogns Udflytterbørnehave 2005-2006 1 2 3 4 BILAG II HOLMENS sogns Udflytterbørnehave 2005-2006 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Indholdsfortegnelse: Velkommen. 3 Bestyrelse og formål 3 Adresse, normering og dagens rytme.. 4 Naturen

Læs mere

BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE. Brugerhåndbog i Servicelovens 96

BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE. Brugerhåndbog i Servicelovens 96 BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE Brugerhåndbg i Servicelvens 96 Scialafdelingen 2013 Indhld INDLEDNING... 6 DET SIGER LOVEN... 7 FORMÅL MED BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE (BPA)... 7 PERSONKREDSEN...

Læs mere

INDHOLD. Formål, konklusioner og anbefalinger Indledning Et analytisk dobbeltperspektiv: undersøgelsens forskningsdesign og rapportens opbygning

INDHOLD. Formål, konklusioner og anbefalinger Indledning Et analytisk dobbeltperspektiv: undersøgelsens forskningsdesign og rapportens opbygning INDHOLD Frmål, knklusiner g anbefalinger Indledning Et analytisk dbbeltperspektiv: undersøgelsens frskningsdesign g rapprtens pbygning 1 Børn g bibliteker i et vidensamfund Børns senmderne hverdagsliv

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere