Nyt fra Pottemagerens Hus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Pottemagerens Hus"

Transkript

1 Nr. 1 februar 2014 Nyt fra Pottemagerens Hus Så lagde æslet sig ned på vejen, nu blev Bileam rasende. Han slog æslet værre end før, men i det samme gav Herren æslet mund og mæle. 4. mos.22: 27 Et æsel er også et af Guds skabninger, som vi kender fra bibelen, her har Gud virkelig givet æslet et kendetegn på ryggen. Måske var det sådan et æsel Bileam red på.

2 Godt nyt fra Rom. 9:16, Altså beror det ikke på din viljestyrke eller anstrengelse, men på Guds barmhjertighed. VÆGTERNE Lykkeskærvej Holsted Danske Bank: Reg Konto IBAN: DK SWIFT-BIC: DABADKKK NORSK KONTO: (Moses): Tlf (Moses) (Sofie) Tlf (Sofie) Internet: BESTYRELSEN FOR VÆGTERNE Karl Gulløv, Kolding Moses Hansen, Holsted Georg Bertelsen, Horsens Lis Jensen, Kolding Jan Sonesson, Kolding DAGLIG LEDELSE: Moses Hansen Ivan Hansen Lars Madsen Layout: Else Käs Vægternes arbejde drives ved frivillige Gaver. Tak til enhver glad giver. Var det godt nok? Af Moses Hansen Nu da bladets forside er prydet af Else, jeg mener et æsel, så lad os et øjeblik tænke på, at Gud virkelig talte gennem et æsel. Det er ikke en fabel, men en kendsgerning. Når Gud kunne det, konkluderer jeg: Så kan han vel også tale gennem dig - og lille mig? Selvfølgelig både kan og vil Han det, hvis vi stiller os til rådighed. Hemmeligheden finder vi i 1. Kor. 3:6-7, Hver af os gjorde kun det, Gud havde givet os at gøre: Det var mig, der plantede, og Apollos, der vandede, men det var Gud, der gav væksten. Altså afhænger det mere af Gud, som får det til at gro, end af hvem, der planter og vander. Når du har fortalt nogen om Jesus, så lad være med at stille spørgsmålet: Var det mon godt nok? Som om resultatet afhang af din præstation. Husk: Det afhænger mere af Gud, som får det til at gro, end af dig, der planter og vander. Side 2

3 Ordinær Generalforsamling i Foreningen Vægterne i henhold til vedtægterne. Torsdag den 16. marts 2013 kl. 14 på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kasserereren fremlægger regnskab til godkendelse. Revideret regnskab og vedtægter ligger 14 dage før til gennemsyn på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. 4. Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag, der ønskes behandlet på Generalforsamlingen skal fremsendes skriftligt til Bestyrelsen via foreningens sekretær senest 1. marts til Sofie Jensen, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted Valg af Bestyrelse. Følgende bestyrelsesmedlemmer på valg. Moses Hansen (modtager genvalg) Georg Berthelsen (modtager genvalg) Lis Jensen (modtager genvalg) Følgende medlemmer er ikke på valg. Jan Sonesson Karl Gulløv (ønsker at stoppe) Fortsættes på side 4! Side 3.

4 6. Valg af revisor. Bestyrelsen foreslår genvalg af vores nuværende revisor: Statsautoriseret revisor Ivan Christensen, Revisionskontoret i Kolding 7. Eventuelt. Paulus slutter sit andet brev til korinterne med flg. formaning i 13:11, Og nu til sidst, kære venner: Glæd jer. Sørg for, at alt kommer i orden og vær ved godt mod. Stå sammen i enhed og fred. Så vil kærlighedens og fredens Gud være med jer. Det samme gælder for os: Få tingene i orden, stå sammen i enhed - for SÅ vil kærlighedens og fredens Gud være med os. Side 4

5 Almindelig sund fornuft! Af Else Käs. Jeg læste i et Ord til Dagen d. 22. december 2013, at Almindelig Sund Fornuft er afgået ved døden. Det syntes jeg var brutalt. Men ved nærmere læsning, ja så er det sørgeligt med sandt. Der står blandt andet: Han (Almindelig Sund Fornuft) tilbød sin tjeneste til skoler, hospitaler og kirker; han fik arbejdet gjort uden fanfare eller fjollerier. Gennem årtier lod han sig ikke anfægte af tåbelige regler og intetsigende paragraffer. Han delte med andre, lærte børnene åndelige værdier og lærte dem at sætte tæring efter næring. Han overlevede den industrielle revolution og den store depression; men han kunne ikke stå imod faldende moral og mangel på åndelige værdier. Han oplevede, hvordan ledere blev korrupte, og gode mennesker blev apatiske. Han så de Ti Bud gjort fredløse i offentlige bygninger, bøn blive udelukket fra klasseværelserne og at kriminelle fik flere rettigheder end deres ofre. Han iagttog fortvivlet, hvordan lærere, skulle søge om forældrenes tilladelse til at give et barn en aspirin, men ikke måtte røbe for forældrene, at deres datter ville have en abort. Sandhed, tillid og ansvarlighed døde før Almindelig Sund Fornuft. Der var ikke mange der kom til hans begravelse; der var nok få, som overhovedet lagde mærke til, at han var død. Jeg synes virkelig, at dette lille stykke giver grund til eftertanke. Hvordan kunne vi komme så langt ud? Lader vi bare stå til? Eller lader vi os lulle i søvn, med et ønske, det går nok alt sammen. Men gør det nu også det! Mig bevidst er der kun én mand i Danmark, der tør rejse sig imod overmagten. Johny Noer. Han kæmper en kamp, som måske slet ikke er til at vinde, men han gør noget! For min part, føler jeg ikke, at jeg har intelligens nok til at stå ministre, biskopper og andre meget lærde mennesker imod. Er det også sådan du føler? Men ved at stå sammen, og ikke mindst ved Guds hjælp kunne vi måske gøre noget. Notatet er med tilladelse fra UCB. Side 5.

6 TAG SIDEN UD OG SÆT 28. februar Starter ny møderække med Johny Noer og Moses Hansen. 13. marts kl Johny Noer taler på PH marts Besøg af Lena Løbner med teamet Håb for Alle. 16. marts kl GENERALFORSAMLING oktober Dansk-Norsk tur til Israel. med lovsang og fællesskab. Oplev Løvhyttefesten. 3 ledige pladser. - Hvis du kommer for en enkelt dag, men ønsker at spise med, så beder vi dig meld til i god tid, på grund af indkøb i køkkenet. Ring og bestil hos Sofie Tlf Mail: Side 6.

7 DEN PÅ OPSLAGSTAVLEN!!!! Søndag på PH. På Pottemagerens Hus er Søndag på PH en anderledes Gudstjeneste. Vi er tværkirkelige, og vi lægger vægt på fællesskab og vidnesbyrd, der bliver lovsunget og talt Guds ord. Alle er velkommen. Søndag den 16. marts kl. 10 Søndag på PH. Der er ikke fastsat andre datoer lige nu, men husk at holde jer orienteret på vores hjemmeside, om hvad der sker på PH eller ring og forhør dig hos Sofie på telefon Husk at aflevere dit vidnesbyrd, eller noget andet der ligger dig på hjerte til næste blad, som udkommer til maj Til: - send med post: Else Käs - Stenderupvej 10 A, 6683 Føvling Side 7.

8 Hvorfor flytter I fra Dianalund til Holsted i nærheden af Pottemagerens Hus? Af Elli og Ole Lund Moses Hansen efterlyste i efteråret 2013 et ægtepar, som ville købe en ejendom lige ved Pottemagerens hus og blive medarbejdere. Han understregede, at alder ingen betydning har! Det blev et kald til os om at rykke teltpælene op og melde os til en tjeneste ved Pottemagerens hus. Det blev ganske vist ikke den ejendom, Moses havde kig på, da prisen ikke var rigtig. Men kaldet forsvandt ikke af den grund, hverken fra Herren eller fra PH, så vi måtte ud at se os om og søge et hus. Og vi fandt det som en Guds gave til os. For os begge var det forunderligt at opleve, at Herren kalder os til at gå ind i en ny opgave i vores alder og jeg (Elli) har næsten ikke kunnet få armene ned af taknemlighed og glæde over Herrens kald. Naturligvis er der ind imellem bekymringer og tanker, som kan tage lidt af modet og frimodigheden, men i hjertet er der glæde og undren over Guds store nåde at han virkelig vil bruge os i vores tredje alder. Det er ikke nyt for os at være i tjeneste, men dette er en helt ny tjeneste, som kommer til os, når vi efter menneskelig målestok skulle trække os tilbage: CV: Jeg (Elli) er uddannet læge og har været udsendt som lægemissionær i Afrika i 9 år (Tanzania i 3½ år med BDM og Botswana 5½ år med Danida og associeret til DEM), og derefter uddannet embedslæge. Jeg har arbejdet som skolelæge i Herlev og embedslæge i Storstrøms amt / Region Sjælland. Jeg har været medlem af ældsterådet i Stenlille Frikirke og i Side 8.

9 Dianalund Frikirke. I studietiden var jeg medlem af Kristelig Forbund for Studerendes arbejdsudvalg og med i bestyrelsen for Århus Kristne Medicinerkreds, samt leder af Hospitalssang i en periode. Jeg (Ole) er bl.a. uddannet socialrådgiver og har arbejdet i Civilforsvaret, Ældresagen, Sundholm, Arbejdsformidlingen og som højskolelærer på Middelfart Højskole. I tidens løb har jeg været medlem af diverse bestyrelser (både kristne og verdslige) Efter bibelskoleophold i Hillerød og bibelskole i Oslo (1-årigt prædikantkursus), hvor Gud til sidst døbte mig i Helligånden, var jeg ungdomssekretær og evangelist i Nordnorge. Der gav Herren mig glædelige oplevelser herunder at bede med flere mennesker til frelse og enkelte til helbredelse. I 30 år var jeg fritidsforkynder/evangelist i LM og rejste rundt i Danmark med evangeliet. Større kan det ikke blive. I de sidste år har jeg været med i ledelsen/ældsterådet af Dianalund Frikirke og har forkyndt evangeliet i adskillige kirker og organisationer til Guds ære! I 2006 blev vi begge døbt i Jordan i Israel Gud skal have al ære. Side 9.

10 Vores tid blotlagt af en 2500 år gammel profeti Af Gert Grube Jer.6,13-16: Fra den mindste til den største, alle søger uretmæssig vinding; fra profet til præst, alle handler løgnagtigt. De vil helbrede mit lemlæstede folk, de siger letsindigt: Fred, fred! skønt der ikke er fred. De bliver til skamme, fordi de handler afskyeligt; men skammen føler de ikke.dette siger Herren: Stil jer ved vejene, og se jer om; spørg efter de gamle stier; følg vejen til det gode, så skal I finde hvile for jeres sjæle! Men de svarer: Det vil vi ikke! I skulptursamlingen i Galleri Bibelland findes en skulptur med titlen En profet. Under rundvisningen forklarer jeg, at manden spekulerer over sit liv, men en dag kommenterer en gæst den yderligere ved at sige. Jeg tror der ligger mere i den figur end du fortæller. Jeg tror, at manden har fået et budskab fra Gud, måske et domsbudskab, og nu spekulerer han på, hvordan han skal få det sagt. En meget fin kommentar. Skulpturen kunne godt forestille Jeremias, der af Guds ånd blev mindet om at fremsige, hvad Gud havde på hjerte. Forleden standsede jeg op ved et par vers hos Jeremias og blev faktisk dybt rystet, fordi jeg følte at vores egen tid blev blotlagt af et klart profetisk budskab. Jeremias har naturligvis tænkt på sin egen samtid, men de profetiske budskaber rækker som regel videre til kommende slægter. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på det vielsesritual for homoseksuelle, som af minister og biskopper blev listet ind over kirkens dørtærskel. Med hurtige tiltag bag skrivebordene i ministerium og bispegård blev loven nærmest jasket igennem. Jeg erindrer tydeligt social- og integrationsminister Karen Hækkerup, Side 10.

11 der under tredje behandling kynisk fejede alle modargumenter til side, for nu skulle loven vedtages. Selv sad jeg på tilhørerpladerne i folketinget under 2.behandling og bad om, at Gud ville forhindre lovgivningen. Efter behandlingen nåede jeg uden for og så kirkemister Manu Sareen sole sig foran kameraerne fra TV2. Lovgiverne havde sejret. Loven blev gennemført d.15.juni 2012, men i følge Jeremias profeti bliver der et regnskab, der skal gøres op. Bibelen er krystalklar med hensyn til homo-levevis. Tag blot Sodoma-Gomorra situationen, hvor hele byer blev jævnet med jorden på grund af forkert livsstil. Paulus kraftige advarsel i Rom. 1. Men hvad sker der. Vore 8 biskopper siger Fred! Fred!, skønt der ikke er fred. Og det værste af det hele er, at de ikke føler skammen ved at sætte sig op imod Guds ord. Jeremias føjer til: Søg de gamle stier og følg vejen dvs. vis respekt for Guds ord. Side 11.

12 Afsender: Vægterne Lykkeskærvej 15,6670 Holsted Tak for din/jeres trofasthed. Så er et nyt år begyndt. Jeg håber alle I derude, der betyder så meget for PH, har det godt. Jeg vil gerne sige tak til alle jer, der sidder derude. Tak om I beder for PH, eller I sender en mail til Moses eller PH, og selv beder om forbøn. Jeg vil gerne sige jer, taknemligheden er stor. En stor tak til alle jer, der fortsat i det nye år, har støttet PH økonomisk. Jeg er snart i daglig kontakt med Lis Jensen, PH s regnskabschef, som fortæller mig: Hvor er PH velsignet, med al den støtte der går ind hver måned. Jeg kan høre på hendes stemme, at hun smiler. Er Lis glad, kan alle der har relation til PH være glade. Jeg er også glad, og kan kun give udtryk med et fattigt ord Tak. Jeg håber, at I alle vil besøge PH igen, eller måske for første gang, her i det nye år på et eller andet tidspunkt. I er så hjertelig velkommen. (Husk at bestille soveplads i god tid). Jeg vil gerne minde om, at tiden er kommet for at indsende sit medlemsgebyr på 50,00 kr. pr. person. Kærlig hilsen fra Teamet på PH. Else Käs Side 12

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde.

I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde. I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde. Vi vil samle det i syv små punkter, men vil som overskrift sætte ordet fra salme 119, v.18: "Luk mine øjne op, så

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13 MEDLEMSBLAD April 2005 nummer 33 Årgang 13 Nyt fra Redaktionen. Så blev Påsken overstået, og det ser ud til, at foråret er på vej. Hvor er det dejligt at se de tidlige blomster springe ud. Ligesom ny ædru

Læs mere

every child every nation every day hvert eneste barn hvert eneste land hver eneste dag

every child every nation every day hvert eneste barn hvert eneste land hver eneste dag De røde sider: Idéer til Exciting Days i din børneklub Materialer De grønne sider: Stor åbenhed for evangeliet på Færøerne Ethvert grønlandsk barn har brug for Gud De blå sider: At undervise børn om mission

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012

UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012 UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012 Finlandsgade 53, 7430 Ikast Telefon: 40 78 78 29 Internet: www.mjkk.dk E-mail: info@mjfk.dk PENGE Nogle ser på penge som en velsignelse og andre ser

Læs mere

Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121:

Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121: ABILD NYT 12. ÅRGANG JANUAR-FEBRUAR 2012 NR. 1-2 Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121: Trøstefuld tillid til Gud - Sang til festrejserne Jeg løfter mine øjne til bjergene: hvorfra

Læs mere

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG "EN BY PÅ VEJ, EN BØNNEGUIDE TIL 14 DAGES BØN FOR AALBORG er den syvende publikation fra Aalborg Præstenetværk. Visionen bag er at kalde byens kristne og kirker til bøn for byen ved starten af det nye

Læs mere

netværksbladet Vækkelsens forløbere Arrow - et nyt værktøj til lederudvikling Til kristne kvinder i Skandinavien Forbederne

netværksbladet Vækkelsens forløbere Arrow - et nyt værktøj til lederudvikling Til kristne kvinder i Skandinavien Forbederne netværksbladet Nr. 1 Januar 2014 Til kristne kvinder i Skandinavien Kvindeprofilen: Skulle jeg klare det måtte jeg bede om hjælp Vækkelsens forløbere Forbederne Arrow - et nyt værktøj til lederudvikling

Læs mere

21.11.1996. Tillæg til "En alkoholiker i storm og stille"

21.11.1996. Tillæg til En alkoholiker i storm og stille 21.11.1996 1 Tillæg til "En alkoholiker i storm og stille" Der er nu gået næsten 20 år siden "En alkoholiker i storm og stille" udkom første gang. Nogen vil måske spørge: har bogen været til hjælp for

Læs mere

Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassereren fremlæggelse

Læs mere

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN Tema Det nytter Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner i samarbejde med Behandlingscenter STIEN 2 STIENs Venner byder velkommen Velkommen til Stifinderen nr. 9, der denne gang behandler temaet det nytter.

Læs mere

Marts 2005 8 A A S E O G P E R

Marts 2005 8 A A S E O G P E R Marts 2005 Netop i disse uger har vi travlt med at arrangere Ordet og Israels sommerstævne, som skal finde sted på Djurslands Efterskole, og tilmeldingerne løber ind i en lind strøm. Sidste år var der

Læs mere

Kalender. Sæt X i kalenderen: Det eftertragtede EBU-kursus stater nu til efteråret i Kolding. Se mere inde i bladet.

Kalender. Sæt X i kalenderen: Det eftertragtede EBU-kursus stater nu til efteråret i Kolding. Se mere inde i bladet. Tema: Omsorg Hvad er Evangelisk Børnemission? Evangelisk Børnemission er en tværkirkelig organisation, hvis mål er at nå børnene med evangeliet, undervise dem i Guds ord og lede dem ind i en lokal kirke.

Læs mere

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse!

Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Konfirmations gudstjeneste søndag den 12. april 2015. Kære konfirmander! Livet er som en rejse! og vi gør det selv til en opdagelsesrejse! Vi har hver i sær vores bagage med. Både den helt konkrete bagage

Læs mere

1. Hverdagsfællesskab

1. Hverdagsfællesskab 1. Hverdagsfællesskab Slut jer sammen i husmenigheder! Alt for længe har størstedelen af Guds folk og Jesu venner været et publikum på kirkebænke. Nu er tiden kommet til denne appel: Slut jer sammen i

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

Nyhetsbrev fra stiftelsen TO SKO Mai og Pinse 2015

Nyhetsbrev fra stiftelsen TO SKO Mai og Pinse 2015 Nyhetsbrev fra stiftelsen TO SKO Mai og Pinse 2015 Pinse Den Hellige Ånds komme. Dette nyhetsbrevet inneholder et vitnesbyrd fra Danmark (på dansk) om hvordan Den Hellige Ånd løste en mann ut og gjenforenet

Læs mere

BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96

BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96 GRATIS MAGASIN BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96 Hvad kan vi bruge dét til? Den nye teknik - kort fortalt Side 6-7 Manden bag KKR/TV Side 8-9 Betanias TV vision Side 14-15 LÆS OGSÅ OM:

Læs mere

Nyt fra Baptistkirken Bornholm

Nyt fra Baptistkirken Bornholm PRÆSTER Lone Møller-Hansen, Teglkåsvej 72, 3790 Hasle Email: m-h@mail.dk 56 95 10 15 Camilla Westen, blykobbevej 17, 3700 Rønne E mail: flanseflor@hotmail.com 51927755 MGH. RÅDSFORMAND Lillian Andersen.

Læs mere

Missions-Nyt. . 1 - f for. , nr. 1 - f. ang, nr. 51. årgang

Missions-Nyt. . 1 - f for. , nr. 1 - f. ang, nr. 51. årgang Missions-Nyt 51. årgang ang, nr, nr. 1 - f. 1 - f for orår 2009 Missions-Nyt 51. årgang, nr. 1 - Forår 2009 Ansvar arsha shavende udgiver er: Missionsfonden af 4/5 1964 Harpevej 14 DK-3650 Ølstykke Telefon

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Sammen OM MENIGHEDSPLEJE. TEMA: Fodvaskningen og vor tid. Nyheder om menighedspleje - på landsplan og lokalt

Sammen OM MENIGHEDSPLEJE. TEMA: Fodvaskningen og vor tid. Nyheder om menighedspleje - på landsplan og lokalt Sammen OM MENIGHEDSPLEJE TEMA: Fodvaskningen og vor tid Nyheder om menighedspleje - på landsplan og lokalt 1MARTS 2000 Valby Tingsted 7 2500 Valby Telefon 36 46 66 66 Telefax 36 30 34 20 E-mail: smp@menighedsplejer.dk

Læs mere

Kirkelig Information Jubilæumsnummer

Kirkelig Information Jubilæumsnummer K S BB NR. 3 2004 39. ÅRGANG ISSN 0902-9735 www.ksbb.dk INDHOLD: KIRKENS JA OG NEJ 1 ET STYKKE HISTORIE 2 TEOLOGIEN BAG PJECEN 6 ØRE FOR KLANG - 10 PERSONLIGE HILSNER JENS KR. HOLMGAARD 14 SVEND ERIK LARSEN

Læs mere

DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK

DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK Side 2 KIRKENØGLEN: ADD: Sognepræst Dan Petersen, Tømmerupvej 48. Tlf. 59507091 Fri mandag. Graver Dorte Hansen Tlf. 59507735 bedst tirs-fredag. Fri mandag. Kirkesanger

Læs mere

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2 Egoet og verden er vores fælles skema... 3 Lyset og glæden... 4 Martha og Maria.... 8 Hvornår får vi fred?... 10 Troen... 13 Julen er enden på alle ofre.... 15 Der er ingenting at se. Maria.... 18 De,

Læs mere

pension Kontorenten tredoblet i 2014 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk Side 2 - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Nummer 80 Januar 2014

pension Kontorenten tredoblet i 2014 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk Side 2 - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Nummer 80 Januar 2014 din pension Nummer 80 Januar 2014 Kontorenten tredoblet i 2014 Side 2 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Din Pension nr. 80, januar 2014 et magasin for medlemmer

Læs mere

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 Udnyttet som fleksjobber Fleksjobberen Malene Kristoffersen fik 5.000 kroner mindre i løn end sin kollega for præcis det samme arbejde. Men den slags forskelsbehandling

Læs mere