elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os"

Transkript

1 DK 2014

2 Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane elkommen Hjemme hos os Vores privatdrevne 5-stjernede superiorhotel Alter Meierhof ligger direkte ned til Flensborg Fjord. Det, der karakteriserer os, er omhyggeligt indrettede værelser og suiter, en personlig atmosfære og en familiær stemning. Kom og forkæl krop og sjæl i vores spaområde Hof-Therme eller din gane med vores kulinariske mangfoldighed under ledelse af køkkenchef Dirk Luther. Oplev dage fulde af ro og afslapning ved Flensborg fjord og nyd den uberørte natur.

3 Man er ikke hjemme der, hvor man har sin bolig, men der, hvor man bliver forstået. Christian M orgenstern Filosofi For alle sanser I Alter Meierhof er det nydelse med alle sanser, der står i centrum. Både i hotellets indretning og i forbindelse med den opmærksomhed, vi viser vores gæster, vil du lægge mærke til, at vi kæler for detaljerne. Fra dit værelse, din suite eller fra haven hører du bølgernes brusen og mågernes skrig. Indånd duften af havet og den friske luft, og smag de fornemste retter i vores restauranter. Und dig selv de fineste berøringer med en massage i vores spaområde Hof-Therme.

4 Hvad du ikke giver videre, går tabt. Rabindranath Thakur Historie Fra dengang til nu På samme grund, hvor der i sin tid var hoverigård og blev drevet landbrug, udviklede der sig allerede i slutningen af 1800-tallet et spisested. Det satte en voldsom brand en brat stopper for, indtil ægteparret Theilen kunne realisere deres livs drøm her i 1999: Et hotel med maksimal komfort og en stilfuld atmosfære, som danner de perfekte rammer om et ophold, der giver ny energi til krop og sjæl. De har nu givet deres drøm videre til næste generation til gavn og glæde for alle hotellets gæster.

5 Skønhed er overalt en overmåde velkommen gæst. Johann Wolfgang von Goethe Værelser & Suiter Smukke som drømme Vores hotel har 54 værelser og suiter med en vidunderlig udsigt over Flensborg Fjord, den tilstødende skov eller den idylliske lille by. Alle værelser er forskellige, alle er individuelt indrettet og byder på høj komfort og tidløs elegance. Der er kælet for hver en detalje. En blød pude i lænestolen, en frugttallerken på natbordet, blomster og tidsskrifter det er vores personlige hjertesag, at du føler dig hjemme hos os.

6 Fjordblik Fjordblik Deluxe ca m² åbent badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra vandsiden ca m² Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Nyd den frie udsigt over Flensborg Fjord, den danske kyst og sejlskibene, der driver forbi fra sengen, fra siddegruppen eller fra badekarret. Badekar, tropebruser, den roligste beliggenhed og den bedste udsigt over Flensborg Fjord sådan bor du i vores eksklusive, nyindrettede Fjordblik Deluxe-værelser. Meierhof ca m² Brusebad med toilet Fra landsiden Fra dit værelse kan du se indgangen til huset, den lille by Meierwik samt Glücksburg skov, der er perfekt til jogging, stavgang eller en gåtur. Meierhof Deluxe ca m² Badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra landsiden Den fortryllende udsigt over den tilstødende skov og bugten ved Solitüde ved siden af er ideel til at finde ro og sende tankerne på flugt. Ekstra med halvpension 2-retters-aftenmenu i Brasserie : 35 pr. person/dag 3-retters-aftenmenu i Brasserie : 45 pr. person/dag Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 182 pr. person fra 242 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 197 pr. person fra 287 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 122 pr. person fra 162 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 138 pr. person fra 187 pr. person Til hundeejere: Flere værelser ved forespørgsel og efter belægning, inkl. hundekurv, vandskål, godbidder og hundeavis. Hunde må desværre ikke opholde sig i vore restauranter. 30 pr. nat

7 Fjord Galerie Fjord Maisonette ca m², i to plan Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Indrettet som en lille lejlighed med tropebruser, badekar og en fantastisk udsigt i vores Fjprd Galerie-værelser opfyldes ethvert ønske. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 212 pr. person fra 302 pr. person suite i to plan, ca. 60 m² Badekar integreret i soveværelset, tropebruser og separat toilet Fra vandsiden Elegant, med god plads og med et strejf af romantik vores Fjord Maisonette suite med åbent bad og tropebruser er en drøm ikke bare til bryllupsrejsen. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 242 pr. person fra 322 pr. person Godt at vide Priser I sommersæsonen fra er weekendsatserne altid gældende. Vi oplyser gerne om særlige værelsespriser ved mere end 4 overnatninger. Ankomst og afrejse På ankomstdagen står vore værelser til rådighed fra kl Vi beder om forståelse for, at check-out skal ske inden kl Også på afrejsedagen har man fri adgang til vore Hof-Therme frem til kl Vi opbevarer gerne bagage efter check-out og frem til afrejsen. Tageskombiticket Sylt: Sylt und zurück für 2 Personen nur 105 Euro, für 4 Personen nur 115 Euro!* Tarifstand: Zwischenzeitliche Tarifänderungen möglich. Mit dem Tageskombiticket Sylt reisen Sie schnell und bequem für einen Tag auf die Insel und wieder zurück, erhalten freien Eintritt in die Sylter Welle (inkl. Sauna beim Angebot für 2 Personen), in das syltaquarium und einen Preisvorteil der Firma Gosch. Zusätzlich erhalten Sie 15% Ermäßigung auf alle Insel- und Halligfahrten der Adler-Schiffe. Weitere Infos unter oder unter (20 ct /Anruf aus dem Festnetz, Tarif bei Mobilfunk max. 60 ct /Anruf) Die Bahn macht mobil. * Gilt für alle Kraftfahrzeuge bis 6,00 m Länge, bis 2,70 m Höhe und einem Gesamtgewicht bis 3 Tonnen; nur am Tag des Kaufs.

8 eauty &Spa Menneskelighedens væsen udfolder sig kun i stilhed. Johann H einrich P estalozzi For krop og sjæl Drømme går i opfyldelse i spaområdet Hof-Therme, for her i den stemningsfulde atmosfære glemmer du hverdagens jag. På over m² byder vi dig velkommen til fortryllende oplevelser i vores lækre Shiseido Beautyfarm, spa- og afslapningsområdet med dejlig inden- og udendørs pool samt det originale tyrkiske hamam-tempel og saunalandskabet. Lad krop og sjæl blive forkælet af vores spa-eksperter under en afslappende massage eller et baderitual.

9 Hamam I hamam-templet modtages du af hamammesteren til en kropspeeling. Ceremoniens højdepunkt er sæbeskumsmassagen. En rensning af krop og sjæl, som afsluttes med en dybt afslappende hvilepause i en behagelig vandhimmelseng. Rasul Under den funklende himmel i vores orientalske tropebad bliver hvert øjeblik til en evighed. I rasul-badet smører du selv hele kroppen ind i den ønskede peeling med cirklende bevægelser. Derefter skyller den varme troperegn peelingen af. Saunalandskab De smukt anlagte temasaunaer er som skabt til at holde en pause fra hverdagens stress og jag. Slap af i meditativ stilhed eller nyd en af vores gus-ceremonier, der finder sted regelmæssigt. Som afslutning inviterer vi dig til at lægge dig på en blød plads i det hyggelige hvilerum. STENDAMPBAD Her nedsænkes glohede mineralsten i et kar, så der opstår en vanddamp, som indeholder værdifulde mineralske virkestoffer. DAMPBAD MED HØ-AROMA Høets æteriske dampe får dine anspændte muskler til at slappe af og stimulerer sanserne. FINSK SAUNA I den klassiske grantræssauna opvarmes rummet til 85 C ved lav luftfugtighed. HOF-TEPIDARIUM Varm damp og æteriske olier fremstillet af udsøgte urter giver dig afslapning og velvære. Godt at vide Børn De yngste spa-gæster (børn til 0-12 år) er meget velkommne til at benytte poolen både indendørs og udendørs under ledsagelse af en voksen fra kl og fra kl I sommermånederne (juni-august) har børnene adgang til poolen hele dagen sammen med dig.

10 Spa-eksperten En helt ideel blanding af faglig kompetence, en charmerende personlighed og et åbent væsen det er en træffende beskrivelse af vores spa-manager Marlis Minkenberg. Hendes enorme erfaring fra mange års arbejde hos Shiseido giver inspiration og motivation til hele teamet. Behandlingsformer Vores spa-team vækker skønhedspotentialet i din hud til live. Nyd øjeblikke af dyb afs lapning i vores Beautyfarm. I massageom rådet får vores terapeuter dine drømme til at gå i opfyldelse med sanselige ayurveda-, stone-energy- eller lomi lomi-massager. DAY SPA Velkommen til en dag med masser af forkælelse i vores spa-verden. Når du træder ind, får du udleveret en blød badekåbe og friske håndklæder, og aktivitetsprogrammet står gratis til rådighed. Medbring selv badetøj. Aktivitetsprogram Få en sund krop og opnå åndelig balance med hjælp fra vores fitness- og afslapningsprogrammer med aquafitness og nordic walking.

11 Stilfulde fester Eksklusiv nydelse Privatfester er et sandt hjerteanliggende for os i Alter Meierhof. Bryllup, dåb eller fødselsdag vi arrangerer enhver begivenhed med raffinesse, individualitet og megen sans for detaljen. Hvad enten det er en stor fest eller en intim middag vi tryllebinder dig og dine gæster med en middag i vores gourmet-restaurant, en stemningsfuld havefest eller en overdådig festbrunch. Frisøren Makeup Tip Du kan se frem til den gode fornemmelse, at dine gæster bliver betjent på bedste vis hos os, og at du ikke selv skal bekymre dig om noget. Vores køkkenchef Dirk Luther aftaler gerne et personligt møde med dig og tager hensyn til dine individuelle ønsker ved valget af passende lækkerier. Hos husets egen frisør venter dig et personligt og individuelt behandlings- og forkælelsesprogram med megen kreativitet og indfølingsevne. Du vil blive overbevist af den perfekte klippeteknik og vores omfattende kendskab til, hvorledes hud og hår holdes sundt. Vi brænder for at rådgive og forklare om virkemåder og sammenhænge, for at give dig gode råd og forkæle dig. En perfekt makeup understreger din personlighed og passer perfekt til din påklædning. Vores uddannede visagister iscenesætter dig perfekt med den dekora tive kosmetik fra Shiseido til hverdag eller til særlige lejligheder. Vores cateringservice Ønsker man at nyde de kulinariske højdepunkter, som tilberedes i vores køkken, hjemme, til en grillfest på stranden eller til en familiefest på havet? Vi arrangerer gerne jeres catering og sørger for Meierhof-følelsen på jeres yndlingssted!

12 Vær god ved din krop, så din sjæl ønsker at bo i den. Winston Churchill Gastronomi Til krævende ganer Gastronomien er mere end blot det at spise den forkæler krop og sjæl i lige så høj grad som et spa-ophold. Produkternes kvalitet og tilberedningen af retterne følger altid filosofien i vores hus: at nyde med alle sanser både i gourmetrestauranten Meierei Dirk Luther, i det stemningsfulde Brasserie, i den spanske Bodega eller i Vitalbaren i vores spa-område. Oplev kulinarisk mangfoldighed på højeste niveau.

13 Brasserie Bodega I vores Brasserie forkæles din smagssans allerede tidligt om morgenen med den store gourmet-morgenbuffet. Frisk tilberedte lækkerier og hjemmebagt kage serveres hele dagen og når vejret tillader det også gerne på terrassen. Mørkt træ, en rustik atmosfære og vinreoler, der går op til loftet: Bodegaen i Alter Meierhof er indrettet helt efter spansk forbillede, og som sædvanlig er der kælet for hver en detalje, så gæsterne kan føle sig velkomne. Dirk Luther Luther stammer fra Hamborg og har siden 2006 haft ansvaret for det kulinariske område i Hotel Alter Meierhof. Luthers kreative og håndværksmæssigt perfekte tilberedning af de bedste råvarer er hvert år siden 2008 blevet belønnet med to stjerner i Michelins restaurantguide. Der gives især rosende ord for Luthers præcise forarbejdning af de bedste produkter samt den harmoniske integrering af moderne elementer i et ellers klassisk køkken. Meierei Restauranten Meierei Dirk Luther er husets kulinariske stolthed. Her præsenteres og serveres klassisk fransk køkken med et moderne anstrøg. Gourmetrestauranten anses som en af de bedste restauranter nord for Berlin, og i oktober 2011 kunne teamet omkring Dirk Luther modtage den eftertragtede pris, der uddeles af Carlsberg Tyskland, i kategorien Bedste hotelrestaurant i Tyskland. Om aftenen forvandler Brasseriet sig til en fransk boulevard med duften af friske råvarer og krydderurter fra Middelhavslandene. En hyggelig snak med vennerne over et glas rødvin, et lille aftensmåltid med tapas eller en spændende vinrejse med vores sommelier her kan man altid lade sig forføre til en spansk miniferie.

14 Naturen er det bedste apotek. Sebastian K neipp mgivelser Alsidige og charmerende Lige uden for døren lokker en broget vifte af aktiviteter, de omfattende spaog sportstilbud samt den uberørte natur med dens skove, søer og strande, der gør Alter Meierhof til det perfekte rejsemål. Hos os kan du opleve den nordtyske Østersøkysts uforglemmelige og rendyrkede charme på en gåtur ved Flensborg Fjord eller en udflugt til grænseregionen, på den nostalgiske salondamper Alexandra eller med sport som sejlture og golf.

15 Golf Sejlsport Flensborg Angeln-regionen Tip En pause på greenen er den perfekte træning for krop og sjæl. Fra den 18-hullers bane i Glücksburg med det stråtækte klubhus er der en skøn udsigt over Flensborg Fjord og et afvekslende bakkelandskab. Du vil med garanti også komme til at opleve enestående golføjeblikke i vidunderlige omgivelser på golfbanerne lige i nærheden på den danske side af grænsen. Hotellets beliggenhed direkte ved et af de skønneste sejlsportsområder i Europa giver dig mulighed for uforglemmelige sejlsportsoplevelser. Langs med fjordkysterne med deres grønne enge, barske skær og små byer er der masser at se. Gå i land for afvekslingens skyld, og få en fortryllende oplevelse. Spidsen af Flensborg Fjord munder ud i centrum af Tysklands nordligste by. En slentretur gennem den gamle bydel i den tidligere rom-metropol, gennem de smalle stræder og købmandsgårde byder på uforglemmelige oplevelser. De mange museer og små og store teatre byder på et afvekslende kulturprogram for de besøgende. Mellem Flensborg Fjord mod nord, Østersøen mod øst og Slien mod syd ligger Angeln-halvøen. Det karakteristiske bakkelandskab, som blev dannet i istiden, er typisk for regionen, og det samme er de store rapsmarker, som hvert år i maj står i fuldt flor og fortryller de forbipasserende med deres mættede gule farve og liflige duft. Tip ROM-OPLEVELSE 1x flaske Flensburger vaniljerom 1x karibisk rom-kropspeeling i rasul-badet (ca. 30 min.) 1x kropsplejeseance med varm olie og Flensburger romaroma (ca. 30 min.) 1x karibisk romcocktail 1x karibisk saunaritual dv fra 249 / ev fra 326 pr. person Teetime 1 x greenfee på den 18-huller golfbane i Förde-Golf-Club Glücksburg 1 x 3-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 309 / ev fra 379 pr. person

16 Lykken træder gerne ind i et hus, hvor der er godt humør. Japansk talemåde Arrangementer Skræddersyet til dig Få inspiration til din næste ferie. Priserne er beregnet med værelser i kategori Meierhof på almindelige ugedage. Vi oplyser gerne priser i den kategori, du foretrækker, samt priser for sæson, weekender og helligdage. Alle arrangementer omfatter den store gourmetmorgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

17 Tid til tosomhed A touch of Orient A touch of Orient Luksus Insidertip med 2 overnatninger Simply the Best 1 prisbelønnet Qi Shiseido Future Solution LX Facial Ceremony anti-aging ansigtsbehandling (ca. 120 min.) 1 japansk badeceremoni med helkrops-peeling, luksusboblebad og efterfølgende helkrops-forkælelsesmassage (ca. 150 min) dv fra 593 / ev fra 661 pr. person plus 1 derudover overnatning dv fra 705 / ev fra 807 pr. person Energy Days 1 Shiseido Qi Quick Tension Release Massage for ryg, nakke og skuldre (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido Hydro Nourishing Facial for intens fugtighed (ca. 80 min.) dv fra 375 / ev fra 445 pr. person Forever young 2 x 2-retters middag i Restaurant Brasserie 1 ansigtsbehandling MBR Facial rynkereduktion (ca. 75 min.) 1 MBR Øjeblik til at opstramme huden omkring øjnene for et frisk udseende (ca. 30 Min.) dv fra 497 / ev fra 567 pr. person Fresh & Fruity 1 St Barth Softness Peeling (ca. 45 min.) 1 St Barth Chill Out kropsbehandling (ca. 90 min.) 1 St Barth Purness behandling til ansigt, hals, dekolleté og hænder (ca. 75 min.) dv fra 555 / ev fra 625 pr. person 1 flaske champagne (Meierhof Edition) 1 overraskelse fra vores Patisserie 1 x 4-retters candlelight dinner i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni for 2 (ca. 60 min.) dv fra 405 / ev fra 479 pr. person 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni (ca. 60 min.) 1 ansigtsbehandling Klassisk for kvinder eller Shiseido Men for mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 1 dagmakeup til kvinder (ca. 30 min) eller 1 hovedmassage til mænd (ca. 30 min.) dv fra 523 / ev fra 581 pr. person Samme behandlinger som A Touch of Orient, dog: 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 x 6-retters aftenmenu i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag til lørdag dv fra 646 / ev fra 705 pr. person Tosomhed med 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

18 Happy Sunday Miniferie Dametur fra 1 overnatning Just Friends Særligt egnet til veninder: 1 overnatning 1 Cosmopolitan cocktail 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort manicure (ca. 60 min.) eller 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 hårstyling ved frisøren dv fra 235 / ev fra 271 pr. person Til min mor og mig 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 ansigtsmassage med opstrammende virkestofkoncentrat (ca. 30 min.) dv fra 368 / ev fra 438 pr. person 1 overnatning 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 velkomstgave 1 lagune-duftboblebad (ca. 30 min.) eller 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad med troperegn (ca. 30 min.) dv fra 175 / ev fra 211 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 4 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) dv fra 429 / ev fra 589 pr. person (Ankomst søndag eller mandag, gælder ikke helligdage) 5 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 528 / ev fra 728 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 7 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 788 / ev fra pr. person (Ankomst alle ugens dage, gælder ikke helligdage) Værdipakke fra 1 overnatning (Ankomst tirsdag-lørdag. Ved ankomst fredag eller lørdag er det kun muligt at booke opholdet, hvis der bestilles en ekstra overnatning.) * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

19 Just Gourmet 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 4-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 521 / ev fra 597 pr. person Gourmet ved fjorden 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 5-retters gourmetmenu i Restaurant Bind i Kollund (excl. drikkevarer). inkl. shuttleservice, åben tirsdag-lørdag dv fra 584 / ev fra 654 pr. person Klassikeren fra og med 2 overnatninger Have a break 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Shiseido Qi Body Polish Peelingritual (ca. 60 min.) dv fra 382 / ev fra 452 pr. person Beautiful Days 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Klassik (ca. 60 min.) dv fra 397 / ev fra 465 pr. person Tid til fordybelse 3 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Comfort til kvinder (ca. 80 min.) eller 1 Shiseido Qi Men s Time Fighting Facial til mænd (ca. 75 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ægyptisk tempelmuslingebad (ca. 30 min.) dv fra 566 / ev fra 668 pr. person Gourmet fra 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

20 Willkommen im Norden. Årstiderne fra og med 3 overnatninger Påske 3 overnatninger 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido massage Rygdækning (ca. 30 Min.) 1 ansigtsbehandling klassik (60 min.) dv fra 607 / ev fra 733 pr. person Julen 4 overnatninger varm velkomstdrink serveret i vores gløgghytte 1 ansigtsbehandling Klassik for kvinder eller mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 5-retters-juleaftensmenu den dv fra 749 / ev fra 917 pr. person Nytår 4 overnatninger 1 Comfort manicure for kvinder (ca. 60 Min.) eller 1 herrepedicure friske fødder (ca. 60 min.) Nytårsaftenarrangement med festlig 6-retters gallamiddag, herunder champagner-reception, ledsagende vine og sodavand, dans, musik, fyrværkeri og midnats-snackbuffet dv fra 881 / ev fra pr. person * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme. Genuss erleben. Flensburger Pilsener.

21 Uferstraße 1 D Glücksburg Tlf Fax

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Kære gæst, Dine værter

Kære gæst, Dine værter Kære gæst, hjertelig velkommen til Østersøen. Det glæder os, at du tager dig tid til at kigge vores nye katalog igennem, hvor vi også har kælet for detaljerne. Tag på opdagelsesrejse i kataloget og fortsæt

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Wellness-Lounge IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Åskort 240,00 Wellness-Lounge Ren afslapning på Strandhotel Glücksburg, skønt beliggende direkte

Læs mere

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI 6-i-1 GAVE 500 KR 1 MAD & GASTRONOMI BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

Et godt gemme. Et fund i bjergene

Et godt gemme. Et fund i bjergene AUGUST 2014 Et godt gemme Labrador-krydsningen Choco er den første, der byder velkommen, når du kommer inden for lågen i The Urban Villa. Glad og logrende kommer han stille og roligt hen og snuser interesseret

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 500 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet ET PAR GODE BØFFER SMAG Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i en god bøf og med dette gavekort kan du invitere din ven eller partner

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Nyati Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1. Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse)

Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1. Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse) Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1 Schloss Lüdersburg KUN hos Golfferie.de! Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse) Golfarrangement med 2 overnatninger &

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness behandling Velkommen til en verden af forkælelse Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II Marina Fiskenæs.

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015

Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015 Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015 Velkommen Aktiviteter Få en sund krop og opnå åndelig balance med hjælp fra vores fitness- og afslapningsprogrammer med aquafitness og nordic

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

gæster fester succes mange isabellas Sådan bliver din fest en mad til lige nu Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar

gæster fester succes mange isabellas Sådan bliver din fest en mad til lige nu Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar isabellas gæster fester 8. marts 18. APRIL 2012 kr. 59,95 mad til mange Festbuffet på budget 55 ideer Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar Hot lige nu H ø j t b e l a g t smørrebrød

Læs mere

KØBENHAVN. Designernes

KØBENHAVN. Designernes Designernes KØBENHAVN Dansk design er et hit både herhjemme og i udlandet. Men hvor elsker designerne selv at færdes,? Læs her om, og bliv inspireret til at se, din storby på en ny måde. TEKST: LOUISE

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Kalender 2015. Arrangementer Specials Højdepunkter

Kalender 2015. Arrangementer Specials Højdepunkter Kalender 2015 Arrangementer Specials Højdepunkter Livet består af øjeblikke Ukendt 01. 02. Kulinarisk topmøde 03. 06. Påskearrangement 11. April 2015 med overnatning med morgenbuffet dv fra 307 / ev fra

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

JULEGAVER 2013 700 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 700 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 700 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet LAMBORGHINI ELLER FERRARI ADRENALIN Lamborghini og Ferrari er legendariske bilmærker som mange drømmer om at køre i, men kun få har lejlighed

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Ønskes der yderligere nætter se ekstra natpriserne, der er pr. person pr. nat inkl. Morgenmad. PROVINSTILSLUTNING:

Ønskes der yderligere nætter se ekstra natpriserne, der er pr. person pr. nat inkl. Morgenmad. PROVINSTILSLUTNING: WELLNESS INDHOLD OVERSIGTSKORT Land / By Hotel Side ØSTRIG / Graz Rogner Bad Blumau 3 UNGARN / Budapest Danubius Hotel Gellert 3 Danubius Hotel Helia 4 Thermal Hotel Margitsziget 4 Grand Hotel Margitsziget

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

OPLEVELSER I AALBORG

OPLEVELSER I AALBORG OPLEVELSER I AALBORG KULTUR PAKKE KULTUR Læs mere om forestillingerne på akkc.dk PAKKE Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til arrangementer med middag, overnatning, morgenbuffet og billet til attraktive

Læs mere

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes I kan frit vælge mellem følgende 5 muligheder: 1) Skole/hal indkvatering 2) Vandrehjem 3) Comwell Hotel 4) Konventum (LO Skolen) 5) Strand & Badehotel Marienlyst Læs om alle 5 muligheder herunder samt

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner GOLFTYSKLAND.DK Dansk oversigt over tyske golfbaner Guide over golfbaner og golfpakker i Tyskland Gratis service - Få 3 tilbud på din tur til Tyskland Du modtager direkte fra udbyderen så du er sikret

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler. Spar op til SAMLEHÆFTE. på Rituals luksusprodukter

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler. Spar op til SAMLEHÆFTE. på Rituals luksusprodukter SAMLEHÆFTE Nettomærker Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 9. august til søndag den 23. november 2014 Spar op til 70% på Rituals luksusprodukter I perioden fra lørdag den 9. august til søndag

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere