elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os"

Transkript

1 DK 2014

2 Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane elkommen Hjemme hos os Vores privatdrevne 5-stjernede superiorhotel Alter Meierhof ligger direkte ned til Flensborg Fjord. Det, der karakteriserer os, er omhyggeligt indrettede værelser og suiter, en personlig atmosfære og en familiær stemning. Kom og forkæl krop og sjæl i vores spaområde Hof-Therme eller din gane med vores kulinariske mangfoldighed under ledelse af køkkenchef Dirk Luther. Oplev dage fulde af ro og afslapning ved Flensborg fjord og nyd den uberørte natur.

3 Man er ikke hjemme der, hvor man har sin bolig, men der, hvor man bliver forstået. Christian M orgenstern Filosofi For alle sanser I Alter Meierhof er det nydelse med alle sanser, der står i centrum. Både i hotellets indretning og i forbindelse med den opmærksomhed, vi viser vores gæster, vil du lægge mærke til, at vi kæler for detaljerne. Fra dit værelse, din suite eller fra haven hører du bølgernes brusen og mågernes skrig. Indånd duften af havet og den friske luft, og smag de fornemste retter i vores restauranter. Und dig selv de fineste berøringer med en massage i vores spaområde Hof-Therme.

4 Hvad du ikke giver videre, går tabt. Rabindranath Thakur Historie Fra dengang til nu På samme grund, hvor der i sin tid var hoverigård og blev drevet landbrug, udviklede der sig allerede i slutningen af 1800-tallet et spisested. Det satte en voldsom brand en brat stopper for, indtil ægteparret Theilen kunne realisere deres livs drøm her i 1999: Et hotel med maksimal komfort og en stilfuld atmosfære, som danner de perfekte rammer om et ophold, der giver ny energi til krop og sjæl. De har nu givet deres drøm videre til næste generation til gavn og glæde for alle hotellets gæster.

5 Skønhed er overalt en overmåde velkommen gæst. Johann Wolfgang von Goethe Værelser & Suiter Smukke som drømme Vores hotel har 54 værelser og suiter med en vidunderlig udsigt over Flensborg Fjord, den tilstødende skov eller den idylliske lille by. Alle værelser er forskellige, alle er individuelt indrettet og byder på høj komfort og tidløs elegance. Der er kælet for hver en detalje. En blød pude i lænestolen, en frugttallerken på natbordet, blomster og tidsskrifter det er vores personlige hjertesag, at du føler dig hjemme hos os.

6 Fjordblik Fjordblik Deluxe ca m² åbent badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra vandsiden ca m² Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Nyd den frie udsigt over Flensborg Fjord, den danske kyst og sejlskibene, der driver forbi fra sengen, fra siddegruppen eller fra badekarret. Badekar, tropebruser, den roligste beliggenhed og den bedste udsigt over Flensborg Fjord sådan bor du i vores eksklusive, nyindrettede Fjordblik Deluxe-værelser. Meierhof ca m² Brusebad med toilet Fra landsiden Fra dit værelse kan du se indgangen til huset, den lille by Meierwik samt Glücksburg skov, der er perfekt til jogging, stavgang eller en gåtur. Meierhof Deluxe ca m² Badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra landsiden Den fortryllende udsigt over den tilstødende skov og bugten ved Solitüde ved siden af er ideel til at finde ro og sende tankerne på flugt. Ekstra med halvpension 2-retters-aftenmenu i Brasserie : 35 pr. person/dag 3-retters-aftenmenu i Brasserie : 45 pr. person/dag Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 182 pr. person fra 242 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 197 pr. person fra 287 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 122 pr. person fra 162 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 138 pr. person fra 187 pr. person Til hundeejere: Flere værelser ved forespørgsel og efter belægning, inkl. hundekurv, vandskål, godbidder og hundeavis. Hunde må desværre ikke opholde sig i vore restauranter. 30 pr. nat

7 Fjord Galerie Fjord Maisonette ca m², i to plan Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Indrettet som en lille lejlighed med tropebruser, badekar og en fantastisk udsigt i vores Fjprd Galerie-værelser opfyldes ethvert ønske. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 212 pr. person fra 302 pr. person suite i to plan, ca. 60 m² Badekar integreret i soveværelset, tropebruser og separat toilet Fra vandsiden Elegant, med god plads og med et strejf af romantik vores Fjord Maisonette suite med åbent bad og tropebruser er en drøm ikke bare til bryllupsrejsen. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 242 pr. person fra 322 pr. person Godt at vide Priser I sommersæsonen fra er weekendsatserne altid gældende. Vi oplyser gerne om særlige værelsespriser ved mere end 4 overnatninger. Ankomst og afrejse På ankomstdagen står vore værelser til rådighed fra kl Vi beder om forståelse for, at check-out skal ske inden kl Også på afrejsedagen har man fri adgang til vore Hof-Therme frem til kl Vi opbevarer gerne bagage efter check-out og frem til afrejsen. Tageskombiticket Sylt: Sylt und zurück für 2 Personen nur 105 Euro, für 4 Personen nur 115 Euro!* Tarifstand: Zwischenzeitliche Tarifänderungen möglich. Mit dem Tageskombiticket Sylt reisen Sie schnell und bequem für einen Tag auf die Insel und wieder zurück, erhalten freien Eintritt in die Sylter Welle (inkl. Sauna beim Angebot für 2 Personen), in das syltaquarium und einen Preisvorteil der Firma Gosch. Zusätzlich erhalten Sie 15% Ermäßigung auf alle Insel- und Halligfahrten der Adler-Schiffe. Weitere Infos unter oder unter (20 ct /Anruf aus dem Festnetz, Tarif bei Mobilfunk max. 60 ct /Anruf) Die Bahn macht mobil. * Gilt für alle Kraftfahrzeuge bis 6,00 m Länge, bis 2,70 m Höhe und einem Gesamtgewicht bis 3 Tonnen; nur am Tag des Kaufs.

8 eauty &Spa Menneskelighedens væsen udfolder sig kun i stilhed. Johann H einrich P estalozzi For krop og sjæl Drømme går i opfyldelse i spaområdet Hof-Therme, for her i den stemningsfulde atmosfære glemmer du hverdagens jag. På over m² byder vi dig velkommen til fortryllende oplevelser i vores lækre Shiseido Beautyfarm, spa- og afslapningsområdet med dejlig inden- og udendørs pool samt det originale tyrkiske hamam-tempel og saunalandskabet. Lad krop og sjæl blive forkælet af vores spa-eksperter under en afslappende massage eller et baderitual.

9 Hamam I hamam-templet modtages du af hamammesteren til en kropspeeling. Ceremoniens højdepunkt er sæbeskumsmassagen. En rensning af krop og sjæl, som afsluttes med en dybt afslappende hvilepause i en behagelig vandhimmelseng. Rasul Under den funklende himmel i vores orientalske tropebad bliver hvert øjeblik til en evighed. I rasul-badet smører du selv hele kroppen ind i den ønskede peeling med cirklende bevægelser. Derefter skyller den varme troperegn peelingen af. Saunalandskab De smukt anlagte temasaunaer er som skabt til at holde en pause fra hverdagens stress og jag. Slap af i meditativ stilhed eller nyd en af vores gus-ceremonier, der finder sted regelmæssigt. Som afslutning inviterer vi dig til at lægge dig på en blød plads i det hyggelige hvilerum. STENDAMPBAD Her nedsænkes glohede mineralsten i et kar, så der opstår en vanddamp, som indeholder værdifulde mineralske virkestoffer. DAMPBAD MED HØ-AROMA Høets æteriske dampe får dine anspændte muskler til at slappe af og stimulerer sanserne. FINSK SAUNA I den klassiske grantræssauna opvarmes rummet til 85 C ved lav luftfugtighed. HOF-TEPIDARIUM Varm damp og æteriske olier fremstillet af udsøgte urter giver dig afslapning og velvære. Godt at vide Børn De yngste spa-gæster (børn til 0-12 år) er meget velkommne til at benytte poolen både indendørs og udendørs under ledsagelse af en voksen fra kl og fra kl I sommermånederne (juni-august) har børnene adgang til poolen hele dagen sammen med dig.

10 Spa-eksperten En helt ideel blanding af faglig kompetence, en charmerende personlighed og et åbent væsen det er en træffende beskrivelse af vores spa-manager Marlis Minkenberg. Hendes enorme erfaring fra mange års arbejde hos Shiseido giver inspiration og motivation til hele teamet. Behandlingsformer Vores spa-team vækker skønhedspotentialet i din hud til live. Nyd øjeblikke af dyb afs lapning i vores Beautyfarm. I massageom rådet får vores terapeuter dine drømme til at gå i opfyldelse med sanselige ayurveda-, stone-energy- eller lomi lomi-massager. DAY SPA Velkommen til en dag med masser af forkælelse i vores spa-verden. Når du træder ind, får du udleveret en blød badekåbe og friske håndklæder, og aktivitetsprogrammet står gratis til rådighed. Medbring selv badetøj. Aktivitetsprogram Få en sund krop og opnå åndelig balance med hjælp fra vores fitness- og afslapningsprogrammer med aquafitness og nordic walking.

11 Stilfulde fester Eksklusiv nydelse Privatfester er et sandt hjerteanliggende for os i Alter Meierhof. Bryllup, dåb eller fødselsdag vi arrangerer enhver begivenhed med raffinesse, individualitet og megen sans for detaljen. Hvad enten det er en stor fest eller en intim middag vi tryllebinder dig og dine gæster med en middag i vores gourmet-restaurant, en stemningsfuld havefest eller en overdådig festbrunch. Frisøren Makeup Tip Du kan se frem til den gode fornemmelse, at dine gæster bliver betjent på bedste vis hos os, og at du ikke selv skal bekymre dig om noget. Vores køkkenchef Dirk Luther aftaler gerne et personligt møde med dig og tager hensyn til dine individuelle ønsker ved valget af passende lækkerier. Hos husets egen frisør venter dig et personligt og individuelt behandlings- og forkælelsesprogram med megen kreativitet og indfølingsevne. Du vil blive overbevist af den perfekte klippeteknik og vores omfattende kendskab til, hvorledes hud og hår holdes sundt. Vi brænder for at rådgive og forklare om virkemåder og sammenhænge, for at give dig gode råd og forkæle dig. En perfekt makeup understreger din personlighed og passer perfekt til din påklædning. Vores uddannede visagister iscenesætter dig perfekt med den dekora tive kosmetik fra Shiseido til hverdag eller til særlige lejligheder. Vores cateringservice Ønsker man at nyde de kulinariske højdepunkter, som tilberedes i vores køkken, hjemme, til en grillfest på stranden eller til en familiefest på havet? Vi arrangerer gerne jeres catering og sørger for Meierhof-følelsen på jeres yndlingssted!

12 Vær god ved din krop, så din sjæl ønsker at bo i den. Winston Churchill Gastronomi Til krævende ganer Gastronomien er mere end blot det at spise den forkæler krop og sjæl i lige så høj grad som et spa-ophold. Produkternes kvalitet og tilberedningen af retterne følger altid filosofien i vores hus: at nyde med alle sanser både i gourmetrestauranten Meierei Dirk Luther, i det stemningsfulde Brasserie, i den spanske Bodega eller i Vitalbaren i vores spa-område. Oplev kulinarisk mangfoldighed på højeste niveau.

13 Brasserie Bodega I vores Brasserie forkæles din smagssans allerede tidligt om morgenen med den store gourmet-morgenbuffet. Frisk tilberedte lækkerier og hjemmebagt kage serveres hele dagen og når vejret tillader det også gerne på terrassen. Mørkt træ, en rustik atmosfære og vinreoler, der går op til loftet: Bodegaen i Alter Meierhof er indrettet helt efter spansk forbillede, og som sædvanlig er der kælet for hver en detalje, så gæsterne kan føle sig velkomne. Dirk Luther Luther stammer fra Hamborg og har siden 2006 haft ansvaret for det kulinariske område i Hotel Alter Meierhof. Luthers kreative og håndværksmæssigt perfekte tilberedning af de bedste råvarer er hvert år siden 2008 blevet belønnet med to stjerner i Michelins restaurantguide. Der gives især rosende ord for Luthers præcise forarbejdning af de bedste produkter samt den harmoniske integrering af moderne elementer i et ellers klassisk køkken. Meierei Restauranten Meierei Dirk Luther er husets kulinariske stolthed. Her præsenteres og serveres klassisk fransk køkken med et moderne anstrøg. Gourmetrestauranten anses som en af de bedste restauranter nord for Berlin, og i oktober 2011 kunne teamet omkring Dirk Luther modtage den eftertragtede pris, der uddeles af Carlsberg Tyskland, i kategorien Bedste hotelrestaurant i Tyskland. Om aftenen forvandler Brasseriet sig til en fransk boulevard med duften af friske råvarer og krydderurter fra Middelhavslandene. En hyggelig snak med vennerne over et glas rødvin, et lille aftensmåltid med tapas eller en spændende vinrejse med vores sommelier her kan man altid lade sig forføre til en spansk miniferie.

14 Naturen er det bedste apotek. Sebastian K neipp mgivelser Alsidige og charmerende Lige uden for døren lokker en broget vifte af aktiviteter, de omfattende spaog sportstilbud samt den uberørte natur med dens skove, søer og strande, der gør Alter Meierhof til det perfekte rejsemål. Hos os kan du opleve den nordtyske Østersøkysts uforglemmelige og rendyrkede charme på en gåtur ved Flensborg Fjord eller en udflugt til grænseregionen, på den nostalgiske salondamper Alexandra eller med sport som sejlture og golf.

15 Golf Sejlsport Flensborg Angeln-regionen Tip En pause på greenen er den perfekte træning for krop og sjæl. Fra den 18-hullers bane i Glücksburg med det stråtækte klubhus er der en skøn udsigt over Flensborg Fjord og et afvekslende bakkelandskab. Du vil med garanti også komme til at opleve enestående golføjeblikke i vidunderlige omgivelser på golfbanerne lige i nærheden på den danske side af grænsen. Hotellets beliggenhed direkte ved et af de skønneste sejlsportsområder i Europa giver dig mulighed for uforglemmelige sejlsportsoplevelser. Langs med fjordkysterne med deres grønne enge, barske skær og små byer er der masser at se. Gå i land for afvekslingens skyld, og få en fortryllende oplevelse. Spidsen af Flensborg Fjord munder ud i centrum af Tysklands nordligste by. En slentretur gennem den gamle bydel i den tidligere rom-metropol, gennem de smalle stræder og købmandsgårde byder på uforglemmelige oplevelser. De mange museer og små og store teatre byder på et afvekslende kulturprogram for de besøgende. Mellem Flensborg Fjord mod nord, Østersøen mod øst og Slien mod syd ligger Angeln-halvøen. Det karakteristiske bakkelandskab, som blev dannet i istiden, er typisk for regionen, og det samme er de store rapsmarker, som hvert år i maj står i fuldt flor og fortryller de forbipasserende med deres mættede gule farve og liflige duft. Tip ROM-OPLEVELSE 1x flaske Flensburger vaniljerom 1x karibisk rom-kropspeeling i rasul-badet (ca. 30 min.) 1x kropsplejeseance med varm olie og Flensburger romaroma (ca. 30 min.) 1x karibisk romcocktail 1x karibisk saunaritual dv fra 249 / ev fra 326 pr. person Teetime 1 x greenfee på den 18-huller golfbane i Förde-Golf-Club Glücksburg 1 x 3-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 309 / ev fra 379 pr. person

16 Lykken træder gerne ind i et hus, hvor der er godt humør. Japansk talemåde Arrangementer Skræddersyet til dig Få inspiration til din næste ferie. Priserne er beregnet med værelser i kategori Meierhof på almindelige ugedage. Vi oplyser gerne priser i den kategori, du foretrækker, samt priser for sæson, weekender og helligdage. Alle arrangementer omfatter den store gourmetmorgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

17 Tid til tosomhed A touch of Orient A touch of Orient Luksus Insidertip med 2 overnatninger Simply the Best 1 prisbelønnet Qi Shiseido Future Solution LX Facial Ceremony anti-aging ansigtsbehandling (ca. 120 min.) 1 japansk badeceremoni med helkrops-peeling, luksusboblebad og efterfølgende helkrops-forkælelsesmassage (ca. 150 min) dv fra 593 / ev fra 661 pr. person plus 1 derudover overnatning dv fra 705 / ev fra 807 pr. person Energy Days 1 Shiseido Qi Quick Tension Release Massage for ryg, nakke og skuldre (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido Hydro Nourishing Facial for intens fugtighed (ca. 80 min.) dv fra 375 / ev fra 445 pr. person Forever young 2 x 2-retters middag i Restaurant Brasserie 1 ansigtsbehandling MBR Facial rynkereduktion (ca. 75 min.) 1 MBR Øjeblik til at opstramme huden omkring øjnene for et frisk udseende (ca. 30 Min.) dv fra 497 / ev fra 567 pr. person Fresh & Fruity 1 St Barth Softness Peeling (ca. 45 min.) 1 St Barth Chill Out kropsbehandling (ca. 90 min.) 1 St Barth Purness behandling til ansigt, hals, dekolleté og hænder (ca. 75 min.) dv fra 555 / ev fra 625 pr. person 1 flaske champagne (Meierhof Edition) 1 overraskelse fra vores Patisserie 1 x 4-retters candlelight dinner i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni for 2 (ca. 60 min.) dv fra 405 / ev fra 479 pr. person 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni (ca. 60 min.) 1 ansigtsbehandling Klassisk for kvinder eller Shiseido Men for mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 1 dagmakeup til kvinder (ca. 30 min) eller 1 hovedmassage til mænd (ca. 30 min.) dv fra 523 / ev fra 581 pr. person Samme behandlinger som A Touch of Orient, dog: 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 x 6-retters aftenmenu i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag til lørdag dv fra 646 / ev fra 705 pr. person Tosomhed med 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

18 Happy Sunday Miniferie Dametur fra 1 overnatning Just Friends Særligt egnet til veninder: 1 overnatning 1 Cosmopolitan cocktail 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort manicure (ca. 60 min.) eller 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 hårstyling ved frisøren dv fra 235 / ev fra 271 pr. person Til min mor og mig 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 ansigtsmassage med opstrammende virkestofkoncentrat (ca. 30 min.) dv fra 368 / ev fra 438 pr. person 1 overnatning 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 velkomstgave 1 lagune-duftboblebad (ca. 30 min.) eller 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad med troperegn (ca. 30 min.) dv fra 175 / ev fra 211 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 4 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) dv fra 429 / ev fra 589 pr. person (Ankomst søndag eller mandag, gælder ikke helligdage) 5 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 528 / ev fra 728 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 7 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 788 / ev fra pr. person (Ankomst alle ugens dage, gælder ikke helligdage) Værdipakke fra 1 overnatning (Ankomst tirsdag-lørdag. Ved ankomst fredag eller lørdag er det kun muligt at booke opholdet, hvis der bestilles en ekstra overnatning.) * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

19 Just Gourmet 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 4-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 521 / ev fra 597 pr. person Gourmet ved fjorden 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 5-retters gourmetmenu i Restaurant Bind i Kollund (excl. drikkevarer). inkl. shuttleservice, åben tirsdag-lørdag dv fra 584 / ev fra 654 pr. person Klassikeren fra og med 2 overnatninger Have a break 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Shiseido Qi Body Polish Peelingritual (ca. 60 min.) dv fra 382 / ev fra 452 pr. person Beautiful Days 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Klassik (ca. 60 min.) dv fra 397 / ev fra 465 pr. person Tid til fordybelse 3 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Comfort til kvinder (ca. 80 min.) eller 1 Shiseido Qi Men s Time Fighting Facial til mænd (ca. 75 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ægyptisk tempelmuslingebad (ca. 30 min.) dv fra 566 / ev fra 668 pr. person Gourmet fra 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

20 Willkommen im Norden. Årstiderne fra og med 3 overnatninger Påske 3 overnatninger 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido massage Rygdækning (ca. 30 Min.) 1 ansigtsbehandling klassik (60 min.) dv fra 607 / ev fra 733 pr. person Julen 4 overnatninger varm velkomstdrink serveret i vores gløgghytte 1 ansigtsbehandling Klassik for kvinder eller mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 5-retters-juleaftensmenu den dv fra 749 / ev fra 917 pr. person Nytår 4 overnatninger 1 Comfort manicure for kvinder (ca. 60 Min.) eller 1 herrepedicure friske fødder (ca. 60 min.) Nytårsaftenarrangement med festlig 6-retters gallamiddag, herunder champagner-reception, ledsagende vine og sodavand, dans, musik, fyrværkeri og midnats-snackbuffet dv fra 881 / ev fra pr. person * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme. Genuss erleben. Flensburger Pilsener.

21 Uferstraße 1 D Glücksburg Tlf Fax

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015

Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015 Tid til forkælelse Beauty og Spa i alter meierhof 2014/2015 Velkommen Aktiviteter Få en sund krop og opnå åndelig balance med hjælp fra vores fitness- og afslapningsprogrammer med aquafitness og nordic

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner

GOLFTYSKLAND.DK. Dansk oversigt over tyske golfbaner GOLFTYSKLAND.DK Dansk oversigt over tyske golfbaner Guide over golfbaner og golfpakker i Tyskland Gratis service - Få 3 tilbud på din tur til Tyskland Du modtager direkte fra udbyderen så du er sikret

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Dansk oversigt over tyske golfbaner

Dansk oversigt over tyske golfbaner Din guide til golf i Tyskland Golfanlage Gut Apeldör Dansk oversigt over tyske golfbaner over 300 tyske golfbaner, hoteller og golfpakker Har modtaget 3 gode tilbud er meget tilfreds med den fine og opfølgende

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

JULEGAVER 2013 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 300 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet BAD MED DOKTOR FISK FORKÆLELSE Prøv en helt anderledes spa-oplevelse, der er fantastisk for din hud. Sæt dig ned i et dejligt, 35 grader

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

Velkommen til Roots luxury camp

Velkommen til Roots luxury camp Velkommen til Roots luxury camp INDKVARTERING Du kan vælge at indkvartere dig i enten Eco Huts eller Deluxe Chalets. Fælles for disse typer værelser er at de er konstrueret i lokal rødsten, træ og andre

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

OPLEVELSER I AALBORG

OPLEVELSER I AALBORG OPLEVELSER I AALBORG KULTUR PAKKE KULTUR Læs mere om forestillingerne på akkc.dk PAKKE Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til arrangementer med middag, overnatning, morgenbuffet og billet til attraktive

Læs mere

hotel med gourmet mad og perfekt skiløb

hotel med gourmet mad og perfekt skiløb Nytårturen turen går til Montgenevre i uge 1 2015 Målgruppe: Par, venner og familier der ønsker at holde nytår i sneen, hvor det gode skiløb og lidt forkælelse er i højsædet. Transport/Ophold: Vi flyver

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch First Hotel Europa Restaurant Papegøjehaven First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes I kan frit vælge mellem følgende 5 muligheder: 1) Skole/hal indkvatering 2) Vandrehjem 3) Comwell Hotel 4) Konventum (LO Skolen) 5) Strand & Badehotel Marienlyst Læs om alle 5 muligheder herunder samt

Læs mere

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Nyati Safari Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Pris pr. pers. 16.995,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program, transfer og fly

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1 Virksomheden kan står over for udfordringer der skal løses, ved at I arbejder sammen opnås bedre resultater, udvikle virksomheds medarbejder på teambuilding kursus på Marketenderiet med Lantz. Teambuildings

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

Massage for Fattigrøve. Massage for Fattigrøve

Massage for Fattigrøve. Massage for Fattigrøve Massage for Fattigrøve Massage er dejligt og giver energi og velvære. Og det behøver ikke være dyrt, hvis du bliver masseret af en studerende eller elev på en skole. Ofte vil de være lige så dygtige som

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje.

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Pragtfuld villa direkte på stranden, syd for Hua Hin. Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Villa

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

Få en oplevelse i Aalborg

Få en oplevelse i Aalborg Få en oplevelse i Aalborg First Hotel Europa First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne værelser og fire suiter. Alle værelser er indrettet med alt moderne komfort bl.a. gratis

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

VELKOMMEN. i Læsø Kur

VELKOMMEN. i Læsø Kur 2 VELKOMMEN i Læsø Kur Når gæster træder ind i Læsø Kur, opstår en ægte følelse af at være i en oase af velvære og ro. Stress er uden for det enestående saltunivers, du får stillet til rådighed, ligger

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Store oplevelser i Aalborg - til små penge

Store oplevelser i Aalborg - til små penge AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch Saxogade Godt at vide og rejseinformation Kong Hans Gade Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det

Læs mere

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016 ChrisTravel Dyssevangen 48 3520 Farum Telefon +45 4448 2119 Info@christravel.dk www.christravel.dk CVR.nr. 3245 2205 Danske Bank Reg.nr. 4190 Konto 1053 2574 IBAN 2530000010532574 SWIFT DABADKKK Vil du

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim

12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim 12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim World-Cup området Bad Kleinkirchheim tiltrækker hvert år mange mennesker på grund af dets mangfoldige muligheder for aktiviteter og oplevelser.

Læs mere

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering Vi skræddersyr firmafester, events og teambuildingforløb til dine behov. Du og din virksomhed kan vælge alt fra arrangementer af nogle timers varighed til længerevarende engagementer. Vi har plads fra

Læs mere

Kvalitetsrejser til Nordspanien

Kvalitetsrejser til Nordspanien Kvalitetsrejser til Nordspanien Santiago de Compostela GALICIA Orense Pontevedra Vigo PORTUGAL o Atlántic Océano Gijón Oviedo Ciudad Real San Sebastián Teru A Zaragoza Pamplona NAVARRA PAÍS VASCO VitoriaGasteiz

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

Bodrums bedste udsigt

Bodrums bedste udsigt feature bolig Bodrums bedste udsigt Danske Marianne og Torben Jonassen fandt deres helt private ferieparadis i Bodrum i Tyrkiet, hvor de har overtaget og istandsat en gammel ministerbolig højt hævet over

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO

INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO Let the game begin intropakke Let anretning i Jackpot Restauranten 1 glas vin Spilleforklaring samt rundvisning i casinoet,

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere