elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os"

Transkript

1 DK 2014

2 Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane elkommen Hjemme hos os Vores privatdrevne 5-stjernede superiorhotel Alter Meierhof ligger direkte ned til Flensborg Fjord. Det, der karakteriserer os, er omhyggeligt indrettede værelser og suiter, en personlig atmosfære og en familiær stemning. Kom og forkæl krop og sjæl i vores spaområde Hof-Therme eller din gane med vores kulinariske mangfoldighed under ledelse af køkkenchef Dirk Luther. Oplev dage fulde af ro og afslapning ved Flensborg fjord og nyd den uberørte natur.

3 Man er ikke hjemme der, hvor man har sin bolig, men der, hvor man bliver forstået. Christian M orgenstern Filosofi For alle sanser I Alter Meierhof er det nydelse med alle sanser, der står i centrum. Både i hotellets indretning og i forbindelse med den opmærksomhed, vi viser vores gæster, vil du lægge mærke til, at vi kæler for detaljerne. Fra dit værelse, din suite eller fra haven hører du bølgernes brusen og mågernes skrig. Indånd duften af havet og den friske luft, og smag de fornemste retter i vores restauranter. Und dig selv de fineste berøringer med en massage i vores spaområde Hof-Therme.

4 Hvad du ikke giver videre, går tabt. Rabindranath Thakur Historie Fra dengang til nu På samme grund, hvor der i sin tid var hoverigård og blev drevet landbrug, udviklede der sig allerede i slutningen af 1800-tallet et spisested. Det satte en voldsom brand en brat stopper for, indtil ægteparret Theilen kunne realisere deres livs drøm her i 1999: Et hotel med maksimal komfort og en stilfuld atmosfære, som danner de perfekte rammer om et ophold, der giver ny energi til krop og sjæl. De har nu givet deres drøm videre til næste generation til gavn og glæde for alle hotellets gæster.

5 Skønhed er overalt en overmåde velkommen gæst. Johann Wolfgang von Goethe Værelser & Suiter Smukke som drømme Vores hotel har 54 værelser og suiter med en vidunderlig udsigt over Flensborg Fjord, den tilstødende skov eller den idylliske lille by. Alle værelser er forskellige, alle er individuelt indrettet og byder på høj komfort og tidløs elegance. Der er kælet for hver en detalje. En blød pude i lænestolen, en frugttallerken på natbordet, blomster og tidsskrifter det er vores personlige hjertesag, at du føler dig hjemme hos os.

6 Fjordblik Fjordblik Deluxe ca m² åbent badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra vandsiden ca m² Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Nyd den frie udsigt over Flensborg Fjord, den danske kyst og sejlskibene, der driver forbi fra sengen, fra siddegruppen eller fra badekarret. Badekar, tropebruser, den roligste beliggenhed og den bedste udsigt over Flensborg Fjord sådan bor du i vores eksklusive, nyindrettede Fjordblik Deluxe-værelser. Meierhof ca m² Brusebad med toilet Fra landsiden Fra dit værelse kan du se indgangen til huset, den lille by Meierwik samt Glücksburg skov, der er perfekt til jogging, stavgang eller en gåtur. Meierhof Deluxe ca m² Badeværelse med badekar og/eller brusebad samt separat toilet Fra landsiden Den fortryllende udsigt over den tilstødende skov og bugten ved Solitüde ved siden af er ideel til at finde ro og sende tankerne på flugt. Ekstra med halvpension 2-retters-aftenmenu i Brasserie : 35 pr. person/dag 3-retters-aftenmenu i Brasserie : 45 pr. person/dag Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 182 pr. person fra 242 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 197 pr. person fra 287 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 122 pr. person fra 162 pr. person Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 138 pr. person fra 187 pr. person Til hundeejere: Flere værelser ved forespørgsel og efter belægning, inkl. hundekurv, vandskål, godbidder og hundeavis. Hunde må desværre ikke opholde sig i vore restauranter. 30 pr. nat

7 Fjord Galerie Fjord Maisonette ca m², i to plan Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Fra vandsiden Indrettet som en lille lejlighed med tropebruser, badekar og en fantastisk udsigt i vores Fjprd Galerie-værelser opfyldes ethvert ønske. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 212 pr. person fra 302 pr. person suite i to plan, ca. 60 m² Badekar integreret i soveværelset, tropebruser og separat toilet Fra vandsiden Elegant, med god plads og med et strejf af romantik vores Fjord Maisonette suite med åbent bad og tropebruser er en drøm ikke bare til bryllupsrejsen. Dobbeltværelse Enkeltværelse fra 242 pr. person fra 322 pr. person Godt at vide Priser I sommersæsonen fra er weekendsatserne altid gældende. Vi oplyser gerne om særlige værelsespriser ved mere end 4 overnatninger. Ankomst og afrejse På ankomstdagen står vore værelser til rådighed fra kl Vi beder om forståelse for, at check-out skal ske inden kl Også på afrejsedagen har man fri adgang til vore Hof-Therme frem til kl Vi opbevarer gerne bagage efter check-out og frem til afrejsen. Tageskombiticket Sylt: Sylt und zurück für 2 Personen nur 105 Euro, für 4 Personen nur 115 Euro!* Tarifstand: Zwischenzeitliche Tarifänderungen möglich. Mit dem Tageskombiticket Sylt reisen Sie schnell und bequem für einen Tag auf die Insel und wieder zurück, erhalten freien Eintritt in die Sylter Welle (inkl. Sauna beim Angebot für 2 Personen), in das syltaquarium und einen Preisvorteil der Firma Gosch. Zusätzlich erhalten Sie 15% Ermäßigung auf alle Insel- und Halligfahrten der Adler-Schiffe. Weitere Infos unter oder unter (20 ct /Anruf aus dem Festnetz, Tarif bei Mobilfunk max. 60 ct /Anruf) Die Bahn macht mobil. * Gilt für alle Kraftfahrzeuge bis 6,00 m Länge, bis 2,70 m Höhe und einem Gesamtgewicht bis 3 Tonnen; nur am Tag des Kaufs.

8 eauty &Spa Menneskelighedens væsen udfolder sig kun i stilhed. Johann H einrich P estalozzi For krop og sjæl Drømme går i opfyldelse i spaområdet Hof-Therme, for her i den stemningsfulde atmosfære glemmer du hverdagens jag. På over m² byder vi dig velkommen til fortryllende oplevelser i vores lækre Shiseido Beautyfarm, spa- og afslapningsområdet med dejlig inden- og udendørs pool samt det originale tyrkiske hamam-tempel og saunalandskabet. Lad krop og sjæl blive forkælet af vores spa-eksperter under en afslappende massage eller et baderitual.

9 Hamam I hamam-templet modtages du af hamammesteren til en kropspeeling. Ceremoniens højdepunkt er sæbeskumsmassagen. En rensning af krop og sjæl, som afsluttes med en dybt afslappende hvilepause i en behagelig vandhimmelseng. Rasul Under den funklende himmel i vores orientalske tropebad bliver hvert øjeblik til en evighed. I rasul-badet smører du selv hele kroppen ind i den ønskede peeling med cirklende bevægelser. Derefter skyller den varme troperegn peelingen af. Saunalandskab De smukt anlagte temasaunaer er som skabt til at holde en pause fra hverdagens stress og jag. Slap af i meditativ stilhed eller nyd en af vores gus-ceremonier, der finder sted regelmæssigt. Som afslutning inviterer vi dig til at lægge dig på en blød plads i det hyggelige hvilerum. STENDAMPBAD Her nedsænkes glohede mineralsten i et kar, så der opstår en vanddamp, som indeholder værdifulde mineralske virkestoffer. DAMPBAD MED HØ-AROMA Høets æteriske dampe får dine anspændte muskler til at slappe af og stimulerer sanserne. FINSK SAUNA I den klassiske grantræssauna opvarmes rummet til 85 C ved lav luftfugtighed. HOF-TEPIDARIUM Varm damp og æteriske olier fremstillet af udsøgte urter giver dig afslapning og velvære. Godt at vide Børn De yngste spa-gæster (børn til 0-12 år) er meget velkommne til at benytte poolen både indendørs og udendørs under ledsagelse af en voksen fra kl og fra kl I sommermånederne (juni-august) har børnene adgang til poolen hele dagen sammen med dig.

10 Spa-eksperten En helt ideel blanding af faglig kompetence, en charmerende personlighed og et åbent væsen det er en træffende beskrivelse af vores spa-manager Marlis Minkenberg. Hendes enorme erfaring fra mange års arbejde hos Shiseido giver inspiration og motivation til hele teamet. Behandlingsformer Vores spa-team vækker skønhedspotentialet i din hud til live. Nyd øjeblikke af dyb afs lapning i vores Beautyfarm. I massageom rådet får vores terapeuter dine drømme til at gå i opfyldelse med sanselige ayurveda-, stone-energy- eller lomi lomi-massager. DAY SPA Velkommen til en dag med masser af forkælelse i vores spa-verden. Når du træder ind, får du udleveret en blød badekåbe og friske håndklæder, og aktivitetsprogrammet står gratis til rådighed. Medbring selv badetøj. Aktivitetsprogram Få en sund krop og opnå åndelig balance med hjælp fra vores fitness- og afslapningsprogrammer med aquafitness og nordic walking.

11 Stilfulde fester Eksklusiv nydelse Privatfester er et sandt hjerteanliggende for os i Alter Meierhof. Bryllup, dåb eller fødselsdag vi arrangerer enhver begivenhed med raffinesse, individualitet og megen sans for detaljen. Hvad enten det er en stor fest eller en intim middag vi tryllebinder dig og dine gæster med en middag i vores gourmet-restaurant, en stemningsfuld havefest eller en overdådig festbrunch. Frisøren Makeup Tip Du kan se frem til den gode fornemmelse, at dine gæster bliver betjent på bedste vis hos os, og at du ikke selv skal bekymre dig om noget. Vores køkkenchef Dirk Luther aftaler gerne et personligt møde med dig og tager hensyn til dine individuelle ønsker ved valget af passende lækkerier. Hos husets egen frisør venter dig et personligt og individuelt behandlings- og forkælelsesprogram med megen kreativitet og indfølingsevne. Du vil blive overbevist af den perfekte klippeteknik og vores omfattende kendskab til, hvorledes hud og hår holdes sundt. Vi brænder for at rådgive og forklare om virkemåder og sammenhænge, for at give dig gode råd og forkæle dig. En perfekt makeup understreger din personlighed og passer perfekt til din påklædning. Vores uddannede visagister iscenesætter dig perfekt med den dekora tive kosmetik fra Shiseido til hverdag eller til særlige lejligheder. Vores cateringservice Ønsker man at nyde de kulinariske højdepunkter, som tilberedes i vores køkken, hjemme, til en grillfest på stranden eller til en familiefest på havet? Vi arrangerer gerne jeres catering og sørger for Meierhof-følelsen på jeres yndlingssted!

12 Vær god ved din krop, så din sjæl ønsker at bo i den. Winston Churchill Gastronomi Til krævende ganer Gastronomien er mere end blot det at spise den forkæler krop og sjæl i lige så høj grad som et spa-ophold. Produkternes kvalitet og tilberedningen af retterne følger altid filosofien i vores hus: at nyde med alle sanser både i gourmetrestauranten Meierei Dirk Luther, i det stemningsfulde Brasserie, i den spanske Bodega eller i Vitalbaren i vores spa-område. Oplev kulinarisk mangfoldighed på højeste niveau.

13 Brasserie Bodega I vores Brasserie forkæles din smagssans allerede tidligt om morgenen med den store gourmet-morgenbuffet. Frisk tilberedte lækkerier og hjemmebagt kage serveres hele dagen og når vejret tillader det også gerne på terrassen. Mørkt træ, en rustik atmosfære og vinreoler, der går op til loftet: Bodegaen i Alter Meierhof er indrettet helt efter spansk forbillede, og som sædvanlig er der kælet for hver en detalje, så gæsterne kan føle sig velkomne. Dirk Luther Luther stammer fra Hamborg og har siden 2006 haft ansvaret for det kulinariske område i Hotel Alter Meierhof. Luthers kreative og håndværksmæssigt perfekte tilberedning af de bedste råvarer er hvert år siden 2008 blevet belønnet med to stjerner i Michelins restaurantguide. Der gives især rosende ord for Luthers præcise forarbejdning af de bedste produkter samt den harmoniske integrering af moderne elementer i et ellers klassisk køkken. Meierei Restauranten Meierei Dirk Luther er husets kulinariske stolthed. Her præsenteres og serveres klassisk fransk køkken med et moderne anstrøg. Gourmetrestauranten anses som en af de bedste restauranter nord for Berlin, og i oktober 2011 kunne teamet omkring Dirk Luther modtage den eftertragtede pris, der uddeles af Carlsberg Tyskland, i kategorien Bedste hotelrestaurant i Tyskland. Om aftenen forvandler Brasseriet sig til en fransk boulevard med duften af friske råvarer og krydderurter fra Middelhavslandene. En hyggelig snak med vennerne over et glas rødvin, et lille aftensmåltid med tapas eller en spændende vinrejse med vores sommelier her kan man altid lade sig forføre til en spansk miniferie.

14 Naturen er det bedste apotek. Sebastian K neipp mgivelser Alsidige og charmerende Lige uden for døren lokker en broget vifte af aktiviteter, de omfattende spaog sportstilbud samt den uberørte natur med dens skove, søer og strande, der gør Alter Meierhof til det perfekte rejsemål. Hos os kan du opleve den nordtyske Østersøkysts uforglemmelige og rendyrkede charme på en gåtur ved Flensborg Fjord eller en udflugt til grænseregionen, på den nostalgiske salondamper Alexandra eller med sport som sejlture og golf.

15 Golf Sejlsport Flensborg Angeln-regionen Tip En pause på greenen er den perfekte træning for krop og sjæl. Fra den 18-hullers bane i Glücksburg med det stråtækte klubhus er der en skøn udsigt over Flensborg Fjord og et afvekslende bakkelandskab. Du vil med garanti også komme til at opleve enestående golføjeblikke i vidunderlige omgivelser på golfbanerne lige i nærheden på den danske side af grænsen. Hotellets beliggenhed direkte ved et af de skønneste sejlsportsområder i Europa giver dig mulighed for uforglemmelige sejlsportsoplevelser. Langs med fjordkysterne med deres grønne enge, barske skær og små byer er der masser at se. Gå i land for afvekslingens skyld, og få en fortryllende oplevelse. Spidsen af Flensborg Fjord munder ud i centrum af Tysklands nordligste by. En slentretur gennem den gamle bydel i den tidligere rom-metropol, gennem de smalle stræder og købmandsgårde byder på uforglemmelige oplevelser. De mange museer og små og store teatre byder på et afvekslende kulturprogram for de besøgende. Mellem Flensborg Fjord mod nord, Østersøen mod øst og Slien mod syd ligger Angeln-halvøen. Det karakteristiske bakkelandskab, som blev dannet i istiden, er typisk for regionen, og det samme er de store rapsmarker, som hvert år i maj står i fuldt flor og fortryller de forbipasserende med deres mættede gule farve og liflige duft. Tip ROM-OPLEVELSE 1x flaske Flensburger vaniljerom 1x karibisk rom-kropspeeling i rasul-badet (ca. 30 min.) 1x kropsplejeseance med varm olie og Flensburger romaroma (ca. 30 min.) 1x karibisk romcocktail 1x karibisk saunaritual dv fra 249 / ev fra 326 pr. person Teetime 1 x greenfee på den 18-huller golfbane i Förde-Golf-Club Glücksburg 1 x 3-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 309 / ev fra 379 pr. person

16 Lykken træder gerne ind i et hus, hvor der er godt humør. Japansk talemåde Arrangementer Skræddersyet til dig Få inspiration til din næste ferie. Priserne er beregnet med værelser i kategori Meierhof på almindelige ugedage. Vi oplyser gerne priser i den kategori, du foretrækker, samt priser for sæson, weekender og helligdage. Alle arrangementer omfatter den store gourmetmorgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

17 Tid til tosomhed A touch of Orient A touch of Orient Luksus Insidertip med 2 overnatninger Simply the Best 1 prisbelønnet Qi Shiseido Future Solution LX Facial Ceremony anti-aging ansigtsbehandling (ca. 120 min.) 1 japansk badeceremoni med helkrops-peeling, luksusboblebad og efterfølgende helkrops-forkælelsesmassage (ca. 150 min) dv fra 593 / ev fra 661 pr. person plus 1 derudover overnatning dv fra 705 / ev fra 807 pr. person Energy Days 1 Shiseido Qi Quick Tension Release Massage for ryg, nakke og skuldre (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido Hydro Nourishing Facial for intens fugtighed (ca. 80 min.) dv fra 375 / ev fra 445 pr. person Forever young 2 x 2-retters middag i Restaurant Brasserie 1 ansigtsbehandling MBR Facial rynkereduktion (ca. 75 min.) 1 MBR Øjeblik til at opstramme huden omkring øjnene for et frisk udseende (ca. 30 Min.) dv fra 497 / ev fra 567 pr. person Fresh & Fruity 1 St Barth Softness Peeling (ca. 45 min.) 1 St Barth Chill Out kropsbehandling (ca. 90 min.) 1 St Barth Purness behandling til ansigt, hals, dekolleté og hænder (ca. 75 min.) dv fra 555 / ev fra 625 pr. person 1 flaske champagne (Meierhof Edition) 1 overraskelse fra vores Patisserie 1 x 4-retters candlelight dinner i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni for 2 (ca. 60 min.) dv fra 405 / ev fra 479 pr. person 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 hamam-ceremoni (ca. 60 min.) 1 ansigtsbehandling Klassisk for kvinder eller Shiseido Men for mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 1 dagmakeup til kvinder (ca. 30 min) eller 1 hovedmassage til mænd (ca. 30 min.) dv fra 523 / ev fra 581 pr. person Samme behandlinger som A Touch of Orient, dog: 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 x 6-retters aftenmenu i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag til lørdag dv fra 646 / ev fra 705 pr. person Tosomhed med 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

18 Happy Sunday Miniferie Dametur fra 1 overnatning Just Friends Særligt egnet til veninder: 1 overnatning 1 Cosmopolitan cocktail 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort manicure (ca. 60 min.) eller 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 hårstyling ved frisøren dv fra 235 / ev fra 271 pr. person Til min mor og mig 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Comfort pedicure (ca. 60 min.) 1 ansigtsmassage med opstrammende virkestofkoncentrat (ca. 30 min.) dv fra 368 / ev fra 438 pr. person 1 overnatning 1 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 velkomstgave 1 lagune-duftboblebad (ca. 30 min.) eller 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad med troperegn (ca. 30 min.) dv fra 175 / ev fra 211 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 4 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) dv fra 429 / ev fra 589 pr. person (Ankomst søndag eller mandag, gælder ikke helligdage) 5 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 528 / ev fra 728 pr. person (Ankomst søndag, gælder ikke helligdage) 7 overnatninger ydelser i øvrigt som nævnt under 4 overnatninger dv fra 788 / ev fra pr. person (Ankomst alle ugens dage, gælder ikke helligdage) Værdipakke fra 1 overnatning (Ankomst tirsdag-lørdag. Ved ankomst fredag eller lørdag er det kun muligt at booke opholdet, hvis der bestilles en ekstra overnatning.) * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

19 Just Gourmet 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 4-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie dv fra 521 / ev fra 597 pr. person Gourmet ved fjorden 1 x 6-retters gourmetmenu inkl. vine i Restaurant Meierei Dirk Luther (2 Michelin-stjerner) åben tirsdag-lørdag. 1 x 5-retters gourmetmenu i Restaurant Bind i Kollund (excl. drikkevarer). inkl. shuttleservice, åben tirsdag-lørdag dv fra 584 / ev fra 654 pr. person Klassikeren fra og med 2 overnatninger Have a break 2 x 2-retters aftenmenu i Restaurant Brasserie 1 Shiseido Qi Body Polish Peelingritual (ca. 60 min.) dv fra 382 / ev fra 452 pr. person Beautiful Days 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Klassik (ca. 60 min.) dv fra 397 / ev fra 465 pr. person Tid til fordybelse 3 overnatninger 1 helkrops-algepeeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 ansigtsbehandling Comfort til kvinder (ca. 80 min.) eller 1 Shiseido Qi Men s Time Fighting Facial til mænd (ca. 75 min.) 1 delkrops-forkælelsesmassage (ca. 30 min.) 1 ægyptisk tempelmuslingebad (ca. 30 min.) dv fra 566 / ev fra 668 pr. person Gourmet fra 2 overnatninger * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme.

20 Willkommen im Norden. Årstiderne fra og med 3 overnatninger Påske 3 overnatninger 1 papaja-peeling i det orientalske rasulbad (ca. 30 min.) 1 Qi Shiseido massage Rygdækning (ca. 30 Min.) 1 ansigtsbehandling klassik (60 min.) dv fra 607 / ev fra 733 pr. person Julen 4 overnatninger varm velkomstdrink serveret i vores gløgghytte 1 ansigtsbehandling Klassik for kvinder eller mænd (ca. 60 min.) eller 1 helkrops-forkælelsesmassage (ca. 50 min.) 5-retters-juleaftensmenu den dv fra 749 / ev fra 917 pr. person Nytår 4 overnatninger 1 Comfort manicure for kvinder (ca. 60 Min.) eller 1 herrepedicure friske fødder (ca. 60 min.) Nytårsaftenarrangement med festlig 6-retters gallamiddag, herunder champagner-reception, ledsagende vine og sodavand, dans, musik, fyrværkeri og midnats-snackbuffet dv fra 881 / ev fra pr. person * Alle arrangementer omfatter den store gourmet-morgenbuffet og det skiftende sports- og afslapningsprogram samt frisk frugt ved ankomsten og gratis adgang til spa-området Hof-Therme. Genuss erleben. Flensburger Pilsener.

21 Uferstraße 1 D Glücksburg Tlf Fax

Kontakt Susanne Hedegaard Tlf: +49 4631 6199-444 mail: marketing-dk@alter-meierhof.de

Kontakt Susanne Hedegaard Tlf: +49 4631 6199-444 mail: marketing-dk@alter-meierhof.de Ekstraordinære betingelser Grundlaget for din succes På Alter Meierhof Vitalhotel vil du og dine kolleger, medarbejdere og kunder finde de ideelle betingelser til kreative konferencer og konstruktivt arbejde.

Læs mere

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter DINNDK09D Gastronomi for 2 Vælg frit mellem 30 restauranter 2 En helt speciel oplevelse! Den bog du nu holder i hænderne har et budskab: Personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

CAMPINGS LEADING. Holiday Magazine OF EUROPE. Camping & Glamping 5-stjernet ferie

CAMPINGS LEADING. Holiday Magazine OF EUROPE. Camping & Glamping 5-stjernet ferie LEADING 2015 CAMPINGS Norwegen Danmark Tyskland Holland Belgien Luxemburg Frankrig Østrig Italien Kroatien Spanien OF EUROPE Gastronomy Sports Wellness Animation Lodging Holiday Magazine Camping & Glamping

Læs mere

Tag færgen på eventyr i Nordtyskland

Tag færgen på eventyr i Nordtyskland Rødby-Puttgarden afgang hver 1/2 time. Gedser-Rostock afgang hver 2. time Tag færgen på eventyr i Nordtyskland Velkommen til en verden af oplevelser for alle aldre til enhver smag og i alle prisklasser

Læs mere

kærestetur Tag på uden baby

kærestetur Tag på uden baby Tag på kærestetur uden baby Parforholdet kan virkelig trænge til lidt ekstra opmærksomhed, efter I er blevet forældre. Få inspiration til rejser, og læs eksperternes råd om, hvordan I er sammen uden børn!

Læs mere

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY ÅRETS GAVEIDÉ Giv et gavekort til din kollega, familien eller bare én du holder af... Gavekortene

Læs mere

Bad Gastein. Barn Gratis! S k i a m a d é, Ø s t r i g. Kolde facts. Guide-Service. Rabat på skilejen. Hotel Lindenhof.

Bad Gastein. Barn Gratis! S k i a m a d é, Ø s t r i g. Kolde facts. Guide-Service. Rabat på skilejen. Hotel Lindenhof. Bad Gastein Gasteinerdalens skiområde består af mod byen. Denne gamle bjerghytte Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein og Sportgastein. Skiområdet på er ofte live-musik. Bad Gastein ligger har en fantastisk

Læs mere

Velkommen til stedet, hvor drømme bliver til virkelighed...

Velkommen til stedet, hvor drømme bliver til virkelighed... DEN OFICIELLE DISNEYLAND PARIS BROCHURE APRIL 2015 MARTS 2016 Velkommen til stedet, hvor drømme bliver til virkelighed... I DISNEYLAND PARIS, går drømme i opfyldelse på helt uforglemmelig vis. Familiemagi

Læs mere

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland Om Sankt Helene Den Grønne Nøgle Danhostel Tilgængelighed Sankt Helene er et ferie- og kursuscenter

Læs mere

Hvad har du lyst til i dag?

Hvad har du lyst til i dag? Feel like Ferie i Danmark sommeren 2013 Tillæg til Femina Hvad har du lyst til i dag? 36 SIDER MED SPÆNDENDE FERIEOPLEVELSER OG GODE TILBUD Scan QR koden her og find de mange ferieoplevelser for jer og

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day

Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day Mars og Venus i vores horoskop fortæller hvordan vi elsker og hvordan vi kan lide at vores erotiske liv skal være. Ved at studere disse 2 planeter i vores eget og i vores partners horoskop kan vi virkelig

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams Louises Vietnam hemmelige tips til din personlige rejse Louise Ariesen Rams 1 Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse Af Louise Ariesen Rams Louise Ariesen Rams Foto: Privat, Bo Løvschall,

Læs mere

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand.

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. Saxild Strand Katalog 2014 Saxild Strand Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. dk Velkommen til Saxild Strand Det er med stolthed at

Læs mere

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus.

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus. NR. 2 - MAJ. 2015 130. ÅRGANG 203.700 EKS. F-BLADET.DK 60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW 16 MEEwallet - ny betalingsløsning til mobiltelefonen Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

dec 09 Juletillæg Royal Copenhagen s Juleborde 24 fristelser under juletræet

dec 09 Juletillæg Royal Copenhagen s Juleborde 24 fristelser under juletræet reflect1 Juletillæg dec 09 Royal Copenhagen s Juleborde JULESHOP I LONDON 24 fristelser under juletræet 2 Reflect Magazine - Jule Tillæg December 09 3 Reflect Magazine CHEFREDAKTØR Bente Pedersen ART DIRECTOR

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 11-06-2016 Bestil din kahyt inden d. 31-07-2015 og

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Det må I ikke gå glip af

Det må I ikke gå glip af Det må I ikke gå glip af Højdepunkter Tips Alpernes perle Rupertiwinkel Bad Reichenhall Berchtesgaden Königssee www.bglt.de u1 Bad Reichenhall Stedet, hvor du kan ånde frit Kompetencecenter for vejrtrækning

Læs mere

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN Medaljerne venter i BERLIN 16 Masser af USA 4-8-12-15- 26-27-29-32 COTE D AZUR 29 MARATHON-AVISEN Januar 2011, nummer 1, 15. årgang - til dig, der kan li at løbe CUBA MEDOC BERLIN NEW YORK Marathon Travel

Læs mere

20-Års fødselsdagsfesten

20-Års fødselsdagsfesten Disney indhold Velkommen Side 2 Disney Drømme! Side 3 Disneys Magiske Parade Side 4 Backstage med Mickey Mouse Side 5 Disneyland Park Side 6-11 Walt Disney Studios Park Side 12-15 Disney Village Side 16-17

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB DET PERSONLIGE VÆRTSKAB For mange er Sjællands Vestkyst et ikke-udforsket område. De mange store natur- og kulturoplevelser er for mange stadig en velbevaret hemmelighed. For gæster, der besøger destinationen,

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort

pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort Velkommen bibione adriaterhavskysten

Læs mere