HAR TALENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAR TALENT WWW.GYLDNEMULIGHEDER.DK"

Transkript

1 HAR TALENT

2 HAR TALENT Drømmer du om en fremtid med ansvar og indflydelse? McDonald s giver dig mulighed for at gøre chefdrømmen til virkelighed. Ledelse i praksis ikke bag skrivebordet er helt centralt for en karriere hos McDonald s. Så hvis du synes, at livet er for kort til tykke bøger, kan McDonald s være din vej til lederjobbet. Her er dit talent og din indsats afgørende ikke dit cv. Hos McDonald s kan du have ledererfaring, allerede inden dine venner er kommet gennem det første år på studiet. Du tager beslutninger McDonald s er en anderledes arbejdsplads med en praktisk indstilling, og hos os får du store muligheder for personlig udvikling. Du får frihed under ansvar, hvor der også er plads til en svipser. Hvis du ingen chancer tager, udvikler du dig nemlig ikke. Vil du være en god leder, handler det om talent og din indstilling til tingene, fx: > Du brænder for at give gæsterne den bedste service > Du engagerer dig > Du kan lide at lede og fordele arbejdet > Du lytter aktivt til dine medarbejdere Du bestemmer selv, hvor langt du vil nå. Vi tilbyder dig de udfordringer, der passer til dit ambitions- og præstationsniveau. Om du bliver en succes, afhænger meget af dig selv. Du får ting til at ske Klik ind på ET UNIKT SAMMENHOLD OG FÆLLESSKAB Sammenhold er nøgleordet, når du er ansat hos McDonald s. Et usædvanligt godt fællesskab præger vores arbejdsplads. Alle medarbejdere hjælper og bakker op om hinanden. Den enkelte restaurant gør meget for at styrke det sociale ved at arrangere forskellige aktiviteter, fx sport, konkurrencer og fester. Vi har det som regel ret sjovt sammen, og der er masser af muligheder for at hænge ud sammen. Tit mødes vi også uden for arbejdstiden på eget initiativ.

3 JEG HAR UDSKUDT MINE PLANER OM AT BLIVE BETJENT, FORDI JEG BARE ER RIGTIG GLAD FOR MIT JOB LASSE MÜLLER LASSE MÜLLER POLITISKOLEN MÅ VENTE Lasse Müller på 25 år havde en drøm om at blive politibetjent, men udsigten til at blive supervisor trækker mere. - Mine planer om at blive betjent er udskudt, fordi jeg bare er rigtig glad for mit job. Jeg har en chef, som er god til at motivere mig, jeg har gode arbejdsforhold og stor frihed. Der er ingen, der står og ser mig over skulderen og stiller spørgsmålstegn hele tiden. Helt fra starten er der bare vist tillid til, at jeg kan løse opgaven, fortæller Lasse. Selvom Lasse allerede har ni års erfaring hos McDonald s, er han ikke i tvivl om, at lederuddannelsen og jobbet som chef også vil komme ham til gavn på længere sigt. - Noget af det, jeg kan tage med mig fra min uddannelse hos McDonald s, er evnen til at kunne kommunikere. Det betyder noget, hvordan man taler til andre, og at man er særligt opmærksom på det i stressede situationer.

4 DET BETYDER RIGTIG MEGET FOR MIG, AT JEG HAR MULIGHED FOR AT UDDANNE MIG SAMTIDIG MED, AT JEG ARBEJDER NISHTIMAN BEYGZADEH Nishtiman Beygzadeh HUN HAR FLEKSIBILITET I JOBBET Nishtiman Beygzadeh arbejder i dag som skift manager i McDonald s restaurant i Roskilde. Hun er godt i gang med lederuddannelsen og er samtidig blevet mor til en lille pige. - Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har mulighed for at uddanne mig samtidig med, at jeg arbejder. Og heldigvis er min arbejdsplads så fleksibel, at jeg kan få familieliv og lederjob til at hænge sammen. Nishtiman Beygzadeh, der er 27 år, kom hertil fra Iran for fem år siden. Hun begyndte at arbejde hos McDonald s, mens hun gik på sprogskole. - Jeg kunne slet ikke tale dansk i starten, men jeg havde heldigvis gode kolleger og en chef, som hjalp mig meget. Jeg skulle jo både lære et nyt sprog og en ny kultur at kende. Nishtiman Beygzadeh kunne godt tænke sig at blive hos McDonald s, men overvejer også at læse videre. - Jeg er glad for at vide, at det, jeg lærer her, også kan bruges andre steder. Med de erfaringer jeg får, føler jeg mig godt rustet til min fremtidige karriere.

5 PLANLÆG DIN EGEN KARRIERE Fordi du får chancen som leder, får du ikke automatisk succes. Det kræver hårdt arbejde, og at du bruger dig selv. Derfor er det vigtigt, at du kender dig selv og ved, hvor dine stærke og svage sider er. McDonald s lederuddannelse, som består af både praktisk træning i restauranten og en række lederkurser i Danmark og USA, er anerkendt og respekteret. Mange har brugt uddannelsen som et springbræt til lederjob andre steder. Se mere på DEN LIGE KARRIEREVEJ Der er højt til loftet hos McDonald s med plads til forskellighed, både hvad angår nationalitet, religion, alder osv. Vi tror på, at medarbejdere med forskellige baggrunde og holdninger bidrager med forskellige talenter. Mange af vores topchefer er startet i restauranterne og har arbejdet sig op. Du kan få en lynkarriere, og det kan gå hurtigere, end du tror. Men du skal have lyst til at tage ansvar, evne at lede andre og være rigtig god til at samarbejde. McDonald s er et unikt sted at få ledererfaring, og du får en af branchens bedste lederuddannelser. Kan du sætte kryds ved: Jeg kan lide at træffe beslutninger! Jeg kan lide at yde en god service! Jeg kan lide at samarbejde! Jeg har energi, som smitter af på andre! Jeg har respekt for kunder og kolleger! - kunne en lederuddannelse hos McDonald s blive din udfordring!

6 DIN KARRIERE HOS McDONALD S Her er dit karriereforløb, fra start til slut, hvis du vil gå hele vejen. Lederuddannelsen foregår ikke kun i restauranten, der er også en teoretisk del. På alle niveauer er der særligt tilrettelagte kurser om ledelse. Læring sker gennem undervisning og erfaringsudveksling. McDONALD S BETALER FOR DIN UDDANNELSE Arbejd og få løn på din vej mod eksamensbeviset. McDonald s tilbyder flere anerkendte uddannelser som en del af dit karriereforløb. Butiksmedhjælper Hos McDonald s kan du gennemføre den etårige butiksmedhjælperuddannelse. Du får elevløn, mens du lærer om driften af en moderne virksomhed. Uddannelsen indeholder også to skoleophold, hvor du får det teoretiske grundlag på plads. Butiksmedhjælperuddannelsen kan være det første skridt på vejen, hvis du fx vil være handelsøkonom. Bliv handelsøkonom Handelsøkonom er en kortere videregående uddannelse, som giver dig et eksamensbevis på dine evner inden for kommunikation, økonomistyring, organisation, salg, indkøb, markedsføring og meget andet. McDonald s betaler hele uddannelsen, inkl. bøger og transportudgifter.

7 Få din egen virksomhed Franchisetagerne ejer og driver selvstændigt deres egne restauranter under McDonald s logo og brand. De betaler afgifter for at bruge varemærket og opskrifterne. Overblik og viden Hjælper flere restauranter Varetager opsynet med flere restauranter sammen med franchisetagerne. Går i dialog med restaurantchefer/franchisetagere om alt fra personalesager til økonomi og forretningsudvikling. Supervisor/ konsulent Efter min. 5 år Franchisetager Min. 10 år eller særligt forløb Træner Efter ca. 3-4 måneder Træneren er nøglemedarbejderen, der behersker alle restaurantens områder og kan oplære andre. Øverste chef i restauranten Har det fulde ansvar for en restaurant og for ansatte. Står for den strategiske planlægning og udvikling af medarbejderne. Samtidig en dygtig teamplayer, der kan inspirere alle medarbejdere til at levere resultater. Restaurantchef Efter ca. 4-7 år Du ansætter nye medarbejdere Vigtigste opgave er personaleledelse og sikre et godt samarbejde i restauranten. Bliver trænet i business management, økonomi og markedsføring. 1. assistent Efter ca. 2½ år 2. assistent Efter ca. 1½ år Du får større ansvar Skiftmanager Efter ca. 1 år Områdeleder Efter ca. 6 måneder Rådgiver og coacher medarbejderne og bærer et betydeligt ansvar for restaurantens daglige drift. Får en række vigtige, administrative opgaver, fx træning og varebestilling. Dit første lederjob Områdelederen har ansvaret for et bestemt område og skal sørge for, at alting forløber nemt og smidigt også når der er travlt og mange kunder. Vigtige beslutninger på gulvet Har som daglig leder ansvaret for produktion af mad og hele serviceområdet og tager beslutningerne på stedet. Har ansvaret for op til 15 personer, der alle skal engageres i deres arbejde og vide præcist, hvad de skal gøre og hvorfor.

8 JEG ELSKER MIT ARBEJDE, FOR HVERT ENESTE VALG, JEG TRÆFFER, HAR INDFLYDELSE BÅDE PÅ DE ANDRE MEDARBEJDERE I RESTAURAN- TEN OG PÅ GÆSTERNE MAI MYRHØJ Mai Myrhøj LEDELSE I PRAKSIS IKKE BAG SKRIVEBORDET - Der er en god kombination af teori og praksis på lederuddannelsen. Det, jeg lærer på kurserne, får jeg løbende mulighed for at prøve af i restauranten, og jeg sidder aldrig stille. Mai Myrhøj tog imod tilbuddet om en lederuddannelse hos McDonald s i Randers. Hendes chef lagde en handlingsplan for Mais udvikling. I dag er hun 1. assistent, og hendes mål er at blive restaurantchef. - Jeg tænkte meget over det, da jeg egentlig havde planer om at læse til civilingeniør, men jeg kunne bare ikke sige nej. Restaurantens ledere er dygtige, og vores gode samarbejde er med til at udvikle mig, fortæller Mai på 26 år. Mai syntes især det er spændende at være med til at udvikle medarbejderne i restauranten og finde deres potentiale frem. - Jeg elsker mit arbejde, for hvert eneste valg, jeg træffer, har indflydelse både på de andre medarbejdere i restauranten og på gæsterne.

9 McPASSPORT DIT TALENT ER VÆRDSAT ALLE STEDER! Work n Travel: Den franske riviera, Spaniens solkyst eller enhver storby i Europa ligger åben for dig. Med et McPassport i baglommen kan du rejse og tjene penge undervejs. Et McPassport dokumenterer de kvalifikationer, som du har tilegnet dig i en restaurant i Danmark. Med McPassportet kan du søge job i enhver McDonald s i Europa uden at skulle igennem den almindelige ansøgningsprocedure. Der er mange muligheder for at få en spændende oplevelse med et McPassport. For eksempel søgte McDonald s i Østrig og Schweiz ekstra medarbejdere under EM i De, der greb chancen, fik mulighed for at komme helt tæt på begivenhederne. Og hvert år søger McDonald s i Sverige medarbejdere til en restaurant, hvis åbningstider følger skisæsonen. Medarbejdere, der benytter sig af McPassport kan ofte få hjælp til at finde et sted at bo. - For McDonald s er det vigtigt at kunne tilbyde vores medarbejdere nogle helt unikke muligheder og fordele, siger HR chef Lise-Lotte Helms-Olesen. - At rejse ud og arbejde i verden er en oplevelse, som man kan tage med sig resten af livet. Er det noget for dig at møde nye mennesker, opleve nye kulturer, tjene dine penge under varmere himmelstrøg eller måske opleve OL i London 2012? Læs mere på TEAM SAMARBEJDE MED FART PÅ McDonald s er en af Danmarks bedste arbejdspladser, når medarbejderne bliver spurgt. Det fremgår af en undersøgelse foretaget af Great Place to Work. De har undersøgt, hvad medarbejderne synes om deres arbejdsplads i en række virksomheder. Undersøgelsen viser, at McDonald s i 2008 var blandt de 25 bedste. Der er fokus på samarbejde og godt kammeratskab, for sammen bliver vi bedre. Mange finder deres venner i McDonald s fællesskabet. Og arbejdspladsen bærer præg af, at der er masser af unge mennesker. Som McDonald s ansat har du mulighed for at komme til udlandet, fx afsluttes lederuddannelsen i USA.

10 VIDSTE DU, AT...? > Der er godt ansatte hos McDonald s i Danmark. > Big Mac en, som er Danmarks mest populære produkt, blev lanceret i > McDonald s ejer sit eget universitet i Chicago, som uddanner ledere til kædens over restauranter. > Der er 83 McDonald s restauranter i Danmark. > McDonald s omsætter for omkring 330 mia. kr. på verdensplan. > McDonald s har været i Danmark siden 1981 og får besøg af gæster hver dag. > McDonald s har restauranter i 119 lande verden over. > McDonald s beskæftiger ca. 1,5 mio. mennesker på verdensplan. > McDonald s restauranter betjener dagligt 58 mio. gæster verden over. > Se mere på ATTRAKTIVE FORHOLD Hos McDonald s er der orden i ansættelsesforholdene. Vi værdsætter dig, din udvikling og dit engagement. Der er kontant belønning, og vi anerkender den ekstraordinære indsats. Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved: > Respekt og anerkendelse af den enkelte > Mulighed for personlig udvikling > Konkurrencedygtig løn > Dygtige medarbejdere, der ikke er bange for at tage et ansvar.

11 McDONALD S HAR FORSTÅET, AT DET ER DINE KOMPETEN- CER, DER ER VIGTIGE KRISTIAN ANDRÉS KRISTIAN ANDRÉS I SPIDSEN FOR 50 ANSATTE SOM 21-ÅRIG Kristian Andrés blev yngste restaurantchef i Danmark. Han fik som 21-årig ansvaret for restauranten i Svendborg. Men ansvaret skræmte ikke Kristian. - McDonald s forstår, at dine kompetencer, er det vigtigste. De ser ikke på din baggrund og alder, men på om du har viljen og evnen til jobbet. Du kommer igennem en lederuddannelse, som klæder dig godt på, og får nogle gode værktøjer, som du kan læne dig op ad, fortæller Kristian Andrés. Kristian Andrés var i kort tid chef i en anden virksomhed, men kom hurtigt tilbage til McDonald s. - Hos McDonald s er der bare et helt specielt miljø og et rigtigt godt sammenhold. Det gik op for mig, at når du har med så mange mennesker at gøre i din hverdag, så stopper du aldrig med at udvikle dig. I dag er Kristian Andrés 24 år, og han trives stadig med at være chef. - Det har været spændende at skabe og stå i spidsen for et helt nyt team af medarbejdere og få dem til at fungere. Nu læser jeg HD, og det giver mig et godt grundlag for at lede og træne mine medarbejdere samt udvikle nye ledere.

12 SKAB DIN EGEN KARRIERE. SØG NU PÅ PÅ GYLDNEMULIGHEDER.DK KAN DU TJEKKE, OM DER ER LEDIGE JOB PRÆCIS DER, HVOR DU KUNNE TÆNKE DIG AT ARBEJDE RESTAURANTER I DANMARK Fyn Middelfart Nyborg Odense Odense Banegård Odense, Svendborgvej Odense, Rosengårdscentret Odense, Tarupcentret Svendborg Nordjylland Frederikshavn Haverslev Hjørring Nørresundby Skalborg Thisted Aabybro Aalborg Midt- og Østjylland Fredericia Grenaa Herning Horsens Randers Randers II Silkeborg Stilling Tilst Vejle DTC Vejle II Viborg Viby Vinding Århus Århus, Grenåvej Århus Nord Århus Store Torv Sjælland og øerne Birkerød Frederikssund Frederiksværk Helsingør Hillerød Holbæk Kokkedal Køge Nykøbing Falster Næstved Roskilde Roskilde II Slagelse Solrød Storkøbenhavn Amagerbrogade Ballerup Brøndby City 2 Falkoner Allé Fisketorvet Gentofte Gladsaxe Herlev Hovedbanegården Hvidovre Jyllingevej Kastrup Lufthavn Nørrebros Runddel Nørrevold Strøget Taastrup Valby Vallensbæk Vesterbrogade Østerbrogade Sønderjylland Haderslev Kolding Rødekro Sønderborg Tønder Vejen Vestjylland Esbjerg Esbjerg III Gjesing Holstebro Ringkøbing Skive Struer Varde

(Medarbejderhåndbog)

(Medarbejderhåndbog) (Medarbejderhåndbog) (start her) Velkommen Vi er glade for at byde dig velkommen som medarbejder hos McDonald's. Medarbejderhåndbogen her skal være med til at give dig en god start i dit nye job. Du kan

Læs mere

McDonald s samfundsbidrag i Danmark

McDonald s samfundsbidrag i Danmark McDonald s samfundsbidrag i Danmark FSC er din garanti for, at skoven ikke har lidt overlast. I en FSC-skov værnes der om de sårbare områder, og der plantes et nyt træ, hver gang der fældes et. Blandt

Læs mere

jeg havde aldrig forestillet mig

jeg havde aldrig forestillet mig jeg havde aldrig forestillet mig Elev i Novo Nordisk lifechanging careers indhold Intro Side 3 Hvorfor blive elev hos Novo Nordisk? Side 5 Laborantpraktikant Side 6 Kontorelev Side 7 Økonomielev Side 8

Læs mere

Bilag til analyserapporten:

Bilag til analyserapporten: Projekt nr.: 128 818 Pulje: EUAMUK6480 KHRU udvikling af udd. og lærerudd.2012 Bilag til analyserapporten: Konsekvens af jobglidning og barrierer for efteruddannelse af ikke-faglærte og medarbejdere med

Læs mere

At lykkes som leder for. fagprofessionelle. Når man selv er djøfer

At lykkes som leder for. fagprofessionelle. Når man selv er djøfer At lykkes som leder for fagprofessionelle Når man selv er djøfer Indhold 5 Dit ledelsesrum i et fagprofessionelt miljø Introduktion til pjecens fokus, målgruppen, og hvordan begreberne fagprofessionel

Læs mere

ANERKEND DIN MEDARBEJDER

ANERKEND DIN MEDARBEJDER PERSONALESTYRELSEN DANSKE REGIONER KL DECEMBER 2009 ANERKEND DIN MEDARBEJDER INSPIRATION TIL ENGAGEMENT OG ARBEJDSGLÆDE udmøntning af kvalitetsreformen Kære leder Dine medarbejdere er grundlæggende meget

Læs mere

femte drømmer om en dag at blive ledere.

femte drømmer om en dag at blive ledere. Hver femte drømmer om at blive leder Teknikeren #06 2011 En ud af fem TL ere kunne tænke sig at blive leder med personaleansvar. Dobbelt så mange mænd som kvinder har lederambitioner. Tekst: Morten Terp

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte career En karriere i permanent bevægelse Louise på 20 sprang ud på det dybe vand Den perfekte jobansøgning Jens, 28: Jeg værdiansatte et firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Udstationeret i Australien

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Bliv en bedre. leder med CBL. Den eneste MBA med tre akkrediteringer. Helle Holsøe tog den et-årig CBL-uddannelse for at udvikle sig som leder

Bliv en bedre. leder med CBL. Den eneste MBA med tre akkrediteringer. Helle Holsøe tog den et-årig CBL-uddannelse for at udvikle sig som leder Henley H e n l e y b u s i n e s s M a g a z i n e Speci a l edi t ion Bliv en bedre leder med CBL Helle Holsøe tog den et-årig CBL-uddannelse for at udvikle sig som leder Den eneste MBA med tre akkrediteringer

Læs mere

Springet. Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent

Springet. Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent Springet Elleve fortællinger om at blive freelancekonsulent Folder den sig ud? Selv om spørgsmålet ikke siges højt, overdøver det fuldstændig larmen fra motorerne, når du sidder der ved døren i 4.000 meters

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

kr fa Hanne Boel magasinet Når faglighed og talent arbejder sammen side 4 et værdifuldt valg side 8 side 16 side 18 side 26 Nr. 3.

kr fa Hanne Boel magasinet Når faglighed og talent arbejder sammen side 4 et værdifuldt valg side 8 side 16 side 18 side 26 Nr. 3. kr fa magasinet et værdifuldt valg Nr. 3. 2011 UDDANNELSE Giver dig højere livskvalitet og mere i løn side 8 FANDT KÆRLIGHEDEN og blev cirkusprinsesse side 16 NYE FERIEREGLER lidt lettere for dig side

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

FRA UDSAT TIL ANSAT VIRKSOMHEDER ÅBNER DØRENE

FRA UDSAT TIL ANSAT VIRKSOMHEDER ÅBNER DØRENE FRA UDSAT TIL ANSAT VIRKSOMHEDER ÅBNER DØRENE - plads til rummelighed Udgivet af CABI og Projekt Fra Udsat Til Ansat, december 2010 ISBN til trykt version: 9788791442377 ISBN til elektronisk: 9788791442384

Læs mere

brænder Jeg for mit job magasinet side 4 Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7?

brænder Jeg for mit job magasinet side 4 Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7? Nr. 4. 2010 magasinet Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7? Side 8 Jeg brænder side 4 for mit job For rask til at være syg? Side 19 Blod og tårer på Roskilde

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

HAR DU REVISOR DNA? Trainee hos DK s 7. største revisionsog rådgivningsvirksomhed? redmark.dk

HAR DU REVISOR DNA? Trainee hos DK s 7. største revisionsog rådgivningsvirksomhed? redmark.dk HAR DU REVISOR DNA? Trainee hos DK s 7. største revisionsog rådgivningsvirksomhed? redmark.dk Har du det, der skal til? Når det kommer til valg af uddannelse, er der mange veje at gå, og det kan være svært

Læs mere

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR Erfaringerne fra Vækst via Ledelse viser, at lederudvikling er et helt afgørende sted at sætte ind for at sikre øget vækst i Danmarks små og mellemstore virksomheder. Anders

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas.

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas. #3 2014 Læs om... 4 6 12 14 16 18 19 20 22 2 Redaktion: Marlene Jørgensen (ansv.), Klaus Hollmann, Christina Jo Larsen, Lars Bo D. Hansen, Stine Charlotte Hansen og Ralf Andersson Design: Sanne Timmermann

Læs mere

lærersıder ı ı 59 Hvad vil du være, om Uddannelse og arbejde

lærersıder ı ı 59 Hvad vil du være, om Uddannelse og arbejde lærersider 59 hvad vil du være, OM UDDANNELSE OG ARBEJDE 60 lærersider Fokus Filmen om Bülent har fokus på, hvad man drømmer om. Om forældres forestillinger og forventninger til deres børn, og om deres

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

jobsøgning guide Sådan kommer du i mål med din sider Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden

jobsøgning guide Sådan kommer du i mål med din sider Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 32 sider Sådan kommer du i mål med din jobsøgning Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden Jobsøgning INDHOLD

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005

NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005 NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005 Kære læser! De fleste af os har sikker på eet eller andet tidspunkt overvejet at få foden under eget bord. Nogle af os gør noget ved det, men langt de fleste lader det blive

Læs mere

Ny Mesterlære - stærkt gået

Ny Mesterlære - stærkt gået Ny Mesterlære - stærkt gået 13 stærke fortællinger fra ny mesterlære 2008 FoU-projekt 121492 Forfatter: Jane Jakobsen, DEL www.delud.dk Ny Mesterlære - stærkt gået FoU-projekt 121492 Forfattere: Jane Jakobsen,

Læs mere