FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FRA DRØM TIL VIRKELIGHED"

Transkript

1 DRØM TIL VIRKELIGHED

2 Kontech Altaner - vi er med jer hele vejen En altan er på flere måder en god investering. I får en udendørs oase og et ekstra uderum til jeres bolig, og på sigt kan en altan skabe en værdistigning for jeres lejligheder. Kontech Altaner leverer komplette, godkendte og gennemtestede altanløsninger. Igennem mange år har vi haft et professionelt samarbejde med boligselskaber, ejer- og andelsboligforeninger, ingeniører, arkitekter og entreprenører. Vi er seriøse og ærlige, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører om at skabe de helt rigtige altanløsninger. I og med at vores produktion ligger her i Danmark, er vores arbejdsproces meget smidig, og vi kan derfor skabe meget fleksible altanløsninger. Hos Kontech Altaner hjælper vi jer med at realisere jeres altanønsker.

3 Kom godt fra start / Arkitekttegnet altan Kontech Altaner er med jer hele vejen fra første tanke til realisering af jeres drømmealtaner. Vi gør processen overskuelig, og vi hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Er der stemning for altaner? Første skridt er at tage altanerne op på et møde i boligforeningen. Vi kommer ud til jer En af vores konsulenter kommer ud til et besigtigelsesmøde hos jer, hvorefter vi udarbejder et tilbud. I får en grundig gennemgang af vores produkter samt den rette vejledning, så I kan træffe det helt rigtige valg. Godkendelse af tilbud På et beboermøde skal I vedtage, om tilbuddet er det rigtige for jer. I skal også have besluttet, hvordan altanerne skal finansieres. Det er en god idé at kontakte administrator, så alle formalia opfyldes. Er alt i orden, godkender I vores tilbud. Vi deltager gerne på generalforsamlingen Vi deltager meget gerne på jeres generalforsamling, så vi kan præsentere løsningen grundigt for alle parter samt besvare spørgsmål. Ansøgning hos kommunen Hvis der er positiv stemning, skal der indhentes en byggetilladelse til projektet fra kommunens tekniske forvaltning det kan vi hjælpe jer med. Alt det praktiske tager vi os af Herfra overtager vi alt papirarbejdet. Vi udarbejder alle arbejdstegninger, tekniske beregninger og budgetter og sørger for, at byggetilladelsen fra kommunen kommer i hus. Vi går i gang med at bygge Vi leverer alle byggematerialer lige til døren, og så går vores dygtige montører i gang med arbejdet. Det kan ikke undgås, at vi kommer til at støve og larme i enkelte perioder, men vi sørger for god varsling og løbende oprydning på byggepladsen. Nyd det færdige resultat Så skal jeres nye udendørsliv begynde. Inviter familie til middag eller lav rundvisninger i beboerforeningen, så I alle kan se det færdige resultat. Klassisk, svunget rækværk med cirkeludsmykning. Tilpasset klassisk Københavnerejendom. Profileret fiberbeton på pyntegesims.

4 / Standard-altan Kraftigt rækværk monteret uden på altanrammen. Rækværk flugter altanrammen og er monteret oven på altanrammen. Rækværk i fladjern med runde balustre. Balustre fås i flere forskellige varianter: runde, flade og firkantede. Her: firkantede balustre.

5 / Klassisk altan Madvigs allé Rækværk er monteret i U-profilet. Rækværk er monteret på profilet og flugter altanrammens kant. Rækværk er monteret oven på U-profilet. Rækværk er monteret oven på altanrammen med et specialdesignet trekantbeslag.

6 / Altan med glas Klassisk rækværk med glas monteret på indersiden. Rækværk med vandrette stålog aluminiumsprofiler og glas monteret på indersiden. Enkelt rammerækværk hvor glas er fastgjort med klemmebeslag. Rækværk i pyntekrydskonstruktion med glas monteret på indersiden.

7 / Altan med perforeret plade Stålplade med firkantede perforeringer monteret på indersiden. Stålplade med runde perforeringer monteret på indersiden. Desuden rød beklædningsplade for at tilføre farve. Bueformet, perforeret og lakeret stålplade monteret på ydersiden. Perforeret og lakeret stålplade monteret på indersiden. Desuden vandrette pyntelister på rækværk.

8 / Bueformet altan Klassisk, galvaniseret og bueformet altan med flad håndliste. Retangulær altan med bueformet hjørner. Udført i klassisk design. Bueformet altan med rækværk lakeret i Frederiksberggrøn. Klassisk, galvaniseret og bueformet altan med rund håndliste.

9 / Altan med beklædningsplade Lakeret beklædningsplade. Fås både med trapezog sinusformet plade. / Altan på nybyggeri Altan med opdelt rækværk. Halvdelen med klassisk design og halvdelen med beklædningsplade. Glas i speciel blå farve, tilpasset nybyggeriet Isbjerget. Beklædningsplader i sølv- og bronzefarvet samt klart glas, tilpasset arkitektens særlige vision for byggeriet.

10 / Altanlukning Døre Dørpartierne fås med indadgående og udadgående døre og leveres både i træ og aluminium samt i alle tænkelige farver. Dørene leveres med slanke rammeprofiler, som passer til de fleste eksisterende ejendomme. Disse fire standarddøre er de mest anvendte, men det er selvfølgelig muligt at bestille andre løsninger. Almindelig dobbeltdør Klassisk cafédør Dobbeltdør med fast sideparti Dobbeltdør med fuld højde Den klassiske dør egner sig til steder, hvor der ikke er plads til en stor udgang. Overvinduerne kan leveres med mulighed for opluk til udluftning. Cafédøren som vi kender den fra fortovsrestauranterne. Her får du en bred åbning og masser af lys og luft ind i boligen. Overvinduerne kan leveres med mulighed for opluk til udluftning. Et bredt dørparti med en dobbeltdørs-åbning samt fast sideparti. Overvinduerne kan leveres med mulighed for opluk til udluftning. En klassisk dør med et moderne, slankt udseende, som egner sig til steder, hvor der ikke er plads til en stor udgang. Udvalg af farver Der er maser af muligheder for at vælge farver til rækværk og altanramme. Disse fire farver er de mest anvendte, men alt er muligt. Skyde/foldeglas i hele etagens højde. Skyde/foldeglas monteret oven på fast brystningselement. I brystningen er isat glas med silketryk. nr / sort nr / antrasit nr / grafit nr / grøn

11 Gulv Vores gulvtyper er meget holdbare og vejrbestandige, og her har I mulighed for at vælge præcis den gulvtype, som passer bedst til jeres ejendom. Det vil typisk være en af følgende tre muligheder: Håndlister Prikken over i et er valget af den rigtige håndliste. Det er en meget synlig del af jeres altan. Vi kan derfor tilbyde mange forskellige varianter. De tre mest udbredte er den flade håndliste, den runde håndliste og træhåndlisten. Betongulv Med et fiberbetongulv får I et meget holdbart gulv, som kan konstrueres efter jeres specifikke ønske. Gulvet har betonens naturlige farve, grå-hvid. Flad håndliste Denne meget enkle håndliste er udført i galvaniseret stål. Den er vedligeholdelsesfri og kan produceres i mange forskellige bredder og tykkelser. Plastgulv Plastgulvet er først og fremmest vedligeholdelsesfrit, og det tiltaler mange. Gulvet findes i to varianter: rødlig træfarvet og grålig betonfarvet. Rund håndliste Den runde håndliste er udført i galvaniseret stål og er vedligeholdelsesfri. Den kan lakeres i et utal af farver, så den passer til resten af udseendet på altanen og ejendommen. Trægulv Vores træ er FSC-certificeret og fås i et utal af hårde træsorter. Vælger I et trægulv, får I et levende gulv, som står smukkest med en årlig omgang olie. Træhåndliste Vores træ til håndlister er FSC-certificeret. Listerne har en kerne af stål, da træet således holdes på plads, selvom det altid vil arbejde efter montering. Trælisterne skal helst vedligeholdes for at undgå et gråligt og sprukkent udseende.

12 Indvendigt arbejde For at integrere altan og lejlighed bedst muligt har Kontech flere forskellige lysningsmuligheder. Alt indvendigt arbejde tilpasses bygherrens ønsker. Produktion og projektering Kontech har alt samlet under ét tag. Produktion, projektering og design/konstruktion ligger i umiddelbar forlængelse af hinanden, hvilket gør produktionen smidig og meget fleksibel. Med alt inden for rækkevidde er der meget kort fra tanke til handling, og det nyder vores kunder godt af. Ny lysning fra eksisterende vindueskarm og ned til gulvniveau udført i glat MDF-plade. Lysningen klargøres til maler, og gulvet udbedres i fyrretræsplanker. Tilsætningslister og/eller indfatninger kan også forekomme. Profileret fyldningslysning fra eksisterende vindueskarm og ned til gulvniveau udført i MDF-plade. Lysningen klargøres til maler, og gulv udbedres i fyrretræsplanker. Tilsætningslister og/eller indfatninger kan også forekomme. Med det særlige robotstyrede svejseanlæg, kan Kontech producere hurtigt og 100% præcist. Kontech tilbyder også traditionelt dansk håndværk i form af smedearbejde i altanproduktionen. Nyprofileret fyldningslysning udført i MDF-plade. Lysningen klargøres til maler, og gulv udbedres i fyrretræsplanker. Tilsætningslister og/eller indfatninger kan også forekomme. Helt ny lysning udført i glat MDF-plade. Lysningen klargøres til maler, og gulv udbedres i fyrretræsplanker. Tilsætningslister og/eller indfatninger kan også forekomme. Kontechs egen konstruktionsafdeling fokuserer kun på altanprojekter og sørger derfor for et hurtigt og smidigt forløb. Kontech bruger de mest moderne 3D-programmer, så projektets detaljer kan simuleres for bygherre og beboere.

13 Kontech leverer komplette, specialdesignede altanløsninger til det skandinaviske marked. Kontech har alt under ét tag og dermed en meget smidig og fleksibel løsning til dig. Med kyndig rådgivning styrer Kontech hele projektet, så du får en tryg og god oplevelse - og selvfølgelig en fantastisk altanløsning. Kontech Altaner Hammerholmen 48 A 2650 Hvidovre

Så gør noget ved det fordelene og glæderne er mange: Side 4 Altanen gennem 100 år. Side 5 Vi realiserer dine altandrømme

Så gør noget ved det fordelene og glæderne er mange: Side 4 Altanen gennem 100 år. Side 5 Vi realiserer dine altandrømme Altan drømme 2006 Drømmer du om din egen altan? Indhold Så gør noget ved det fordelene og glæderne er mange: En altan øger livskvaliteten og den indre ro Side 4 Altanen gennem 100 år Side 5 Vi realiserer

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Et bedre liv, hvor du bor

Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Man skal bo godt for at have det godt. Men hvad er det egentligt at bo godt? Det ved kun du og din familie. Til gengæld ved vi noget om boliglån. Sammen

Læs mere

Danmarks bedste håndværkergaranti

Danmarks bedste håndværkergaranti Danmarks bedste håndværkergaranti 1 Jydsk Tagteknik udfører tagog renoveringsopgaver over hele landet. Læs mere på side 5 Hos Jydsk Tagteknik monterer vi kun vinduer og døre af højeste kvalitet. Læs mere

Læs mere

tryg i boligen med sparbank byg og byg om

tryg i boligen med sparbank byg og byg om tryg i boligen med sparbank byg og byg om Boligrådgivning Sådan gør vi i SPARBANK Hos SPARBANK bliver du mødt af en kompetent og fleksibel rådgiver, der gør sit bedste for at sætte sig ind i din situation

Læs mere

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast.

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. VINDUESMAGASIN 2014 Side 05 Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. Side 12 Design dine egne vinduer

Læs mere

Vinduer og døre i træ og træ/alu

Vinduer og døre i træ og træ/alu Vinduer og døre i træ og træ/alu Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye vinduer og døre. åde økonomisk og i forhold

Læs mere

Vill. Boligdrømm start her

Vill. Boligdrømm start her a Vill r Boligdrømm e? start her Tak fordi du tager dig tid til, at kigge i vores katalog Jeg håber, at du vil tage dig rigtig god tid. For det er en både vigtig og spændende rejse som du skal ud på, når

Læs mere

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning luna Personlighed starter med at tænke anderledes Betal først ved indflytning Indhold 4 LUNA Et personligt drømmehus skabt på nye ideer 6 Bliv medskaber af dit eget drømmehus 9 LUNA 108 med asymmetrisk

Læs mere

Energirenovering: Økonomien er den største udfordring

Energirenovering: Økonomien er den største udfordring TEKST MAJKEN S. ELIASEN ILLUSTRATION NIELS POULSEN TEMA: ENERGIRENOVERING 35% af ABF s medlemsforeninger får behov for at energirenovere inden for de næste 10 år. Hvordan kommer man i gang? Og er der tilskudsordninger,

Læs mere

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning tag-eksperten compara www.compara.dk Kom sikkert i hus, når taget skal skiftes Det er en stor beslutning at få skiftet tag. Der er mange ting

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb 4 Fra boligdrøm til drømmebolig Et boligkøb starter oftest som en drøm og skulle gerne blive ved at være

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED...

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... Huse med ensidige taghældninger Vinkelhus med udhæng 2 Funkishus Forskudte tage Indholdsfortegnelse Gamborg Byg indfrier dine husdrømme 4-5 Kun det bedste er godt nok 66-69

Læs mere

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE 1 Indholdsfortegnelse Oversigt - individuelle drømme / priser.. 4 Morgensol eller aftenssol - placering..... 8 Showroom - individuelle materialevalg. 10 Beslutningsfasen og

Læs mere

Esnord.dk. Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

Esnord.dk. Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Bæredygtig teknologi løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde! Bæredygtig teknologi er grundforløbet for dig, der lige har afsluttet 9. eller 10. klasse og har lyst til at uddanne dig inden for et

Læs mere

Lean Construction-DK s. Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering

Lean Construction-DK s. Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering Lean Construction-DK s Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering Introduktion Hvor Lean Construction i udførelsen fokuserer meget på at minimere spild og skabe et godt flow i arbejdet, er indsatsen

Læs mere

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET SIDE 4 VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SIDE 30 SE FORANDRINGEN I TRE HUSE SIDE 8 ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE SIDE 33 ENERGIMÆRKEDE HUSE ER

Læs mere

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Brabrand PRISER Vi har prisgaranti på alle modeller i carporte. For at holde priserne nede, samarbejder vi med

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

GLASINDDÆKKEDE ALTANER GLASINDDÆKKEDE ALTANER en del af et attraktivt boligmiljø Hovedkontor Balco AB Älgvägen 4 352 45 Växjö Telefon +46 470 53 30 00 Telefax +46 470 53 30 97 balco@balco.se www.balco.se Norge Balco AS Sandstuveien

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb 3 Hvad er en andelsbolig? Mange bruger betegnelsen at købe en andelsbolig, men reelt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side 1

Indholdsfortegnelse. side 1 GUIDEN Indholdsfortegnelse Du mangler et sted 2 Vær opsøgende 2 Du har fundet et sted 3 Projektets omfang 3 Kontakt med ejeren 3 Første møde 3 Rammerne omkring selve mødet 3 Projektbeskrivelse 3 Økonomien

Læs mere

Fagretninger - for dig, der vil og kan

Fagretninger - for dig, der vil og kan Erhvervsskolen Nordsjælland Fagretninger - for dig, der vil og kan Sådan starter du på en ERHVERVSUDDANNELSE efter 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS 1

Læs mere