Artikel fra Busfronten Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Artikel fra Busfronten 201 - Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten."

Transkript

1 Artikel fra Busfronten Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Busserne på Transport 2007 Af Lars Ersgaard I dagene 29. marts 1. april 2007 afvikledes den store Transport-messe i Herning. I år bød udstillingen ikke på de helt store nyheder, men alligevel var der hele 3 interessante. Den største var besøget fra svenske ALAB Busser, der forhandler polske Autosan. Får de succes med deres besøg, får vi nemlig et helt nyt busmærke i Danmark. Den mest interessante nyhed var MCM Karrosseris præsentation af Optare Tempo, der er en ny rummelig laventrébus. Nyheden der kan vesne mest succes, er imidlertid den ny udgave af Mercedes-Benz Tourismo, hvor Mercedes Benz nu har løftet sin lavpris-turistbus op på modernitets-niveau med de ny Integro og Setra Multiclass. Men det generelle indtryk af messen, på det busmæssige område, var det var lidt af en mellemtids-messe, idet de store nyintroduktioner normalt foretages ed årti-skifter, og der er fortsat lidt år endnu, til det sker. MAN Last og Bus A/S MAN Last og Bus A/S havde hele 5 busser udstillet, hvor af 2 af dem var nyintroduktioner. De to ny-introduktioner var MAN Lion's Coach Supreme, der erstatter MAN Lion's Star, og Neoplan Cityliner, der er en ny udgave af den kendte Cityliner-højdækker. Lion's Coach Supreme er en luksusudgave af Lion s Coach. Den viste Lion's Coach Supreme-bus var en 12 meter lang bus med 49 pladser. Neoplan Cityliner-bussen var en 13 meter lang Cityliner N1217HDC. De øvrige busser var dels en todækker-turistbus dels to busser til kollektiv trafik, en rutebil og en bybus.

2 Todækkerbussen var en 13,8 meter lang Neoplan Skyliner N11223L med 72 pladser. Rutebilen var en 13,9 meter lang MAN Lion's Regio L indrettet med døre 1-2-0, Voith automatgear, kørestolslift ved midterdøren og 53 siddepladser. Denne var nyleveret til Arriva, og vil om kort tid blive indsat på Fynbus' ruter. En ny MAN Lion's Regio L til Arriva, til kørsel for Fynbus. Bybussen var en 12 meter lang Lion's City T laventre-bybus med døre og pladser, leveret til KS Vendbus. Bussen, indregistreret VB , skal køre i Frederikshavn. Evobus Danmark A/S Evobus Danmark havde premiere på den ny udgave af Mercedes Benz Tourismo. Tourismo er nu fornyet totalt, med nyt karrosseri i udseende som de ny modeller af Setra Multiclass og Mercedes Benz Integro. Den viste var en 13 meter lang Tourismo M med 56 pladser, idet Tourismo nu leveres i 3 længder fra meter.

3 Den ny Mercedes-Benz Tourismo. Man viste ligeledes den ny udgave af Mercedes Benz sprinter, der nu leveres færdigindrettet fra Mercedes Benz. Sprinter-bussen var af modellen Transfer, og var indrettet med 15 pladser. Derudover viste man en Setra S417 GT-HD, og en Setra S416HDH, der var i en interessant VIP-udførelse. Setra 416 HDH-bussen var nemlig indrettet med skibsplanke-gulv og læderstole 1+2 i bredden. Derudover var der indrettet køkken på bageste stolerækkes plads. Pladsantallet var derfor kun 27 pladser. Setra 417 GT-HD-bussen var derimod mere traditionelt indrettet med 52 pladser. Iveco Danmark A/S Iveco Danmark A/S var gået sammen Auto-Centrum Randers-Hadsund og Vejstruprød Busimport m.h.t. udstilling af busser. Man kunne præsentere den ny model af Iveco Daily, fabriksindrettet som bus, under navnet Irisbus Tourys 50C18B/P, denne havde 19 pladser. Blandt nyhederne på Iveco Daily er nyt frontparti. Derudover kunne man vise Ivecos succesmodel Irisbus Arway. Man viste en fra De Blaa busser i Skive, en 12 meter lang rutebil indrettet med pladser. Arway-bussen var for resten forsynet med informationssystem fra Adibus, hvor skiftevis reklamer og nyheder publiceres til passagererne på fladskærme i bussen.

4 Til november venter man at kunne præsentere en laventré-udgave af Irisbus Arway. På tegnebrættet er også en lavbagperron-udgave af minibussen Iveco Senior, hvorved man kan tilbyde en 29-personers handicapvenlig telebus/rutebil. MCM Karrosseri A/S MCM Karrosseri rykker nu endnu en klasse op i busstørrelser. Nu udvider man programmet med Optare Tempo, der er en laventrebus, der kan leveres i længder op til 12,6 meter. Optare er netop ved at bygge en "Left Hand Drive" udgave af bustypen, derfor kunne man endnu kun vise en RHD-udgave, Optare Tempo X1260, indrettet med døre og 40 pladser + 6 klapsæder. Modsat andre laventrébusser udmærker bustypen sig ved kort bagoverhæng, derved fås lavt gulv i stor del af bussens længde. Samtidig er den høje gulvdel kort og lav, hvorved det undgås at de passagerer som må sidde på den høje bageste gulvdel, føler sig klemt op under loftet. Den viste var monteret med motor fra MAN. Optare Tempo, en interessant laventrébus MCM Karrosseri nu markedsfører. Optare Solo er også fornyet, man viste den ny model Solo M950. Denne er 30 cm længere end de hidtil leverede Solo i servicebustrafikken i Storkøbenhavn, og de 30 cm er netop placeret på den lave gulvdel, hvorved der er opnået bedre plads til at man kan få kørestole bragt ind og ud og parkeret i bussen.

5 Fra Ferqui-programmet viste man Sunset og Sunrider. Sunset er en 19 personers bus baseret på Mercedes Benz Sprinter. Sunrider er en 28-personers minibus bygget på Mercedes Benz O 818-chassis. Den ny Mercedes Sprinter i egen-apteret udgave viste man leveret til såvel Hirtshals Taxi/Busser (landtaxi, indregistreret UZ ) og Vangskovs Bustrafik (19 personers, indregistreret UZ ). Scania Danmark A/S Scania Danmark A/S viste en turistbus og en rutebil. Turistbussen var den opdaterede udgave af Scania Irizar Century. Den var 12,85 meter lang og indrettet med 52 pladser. Rutebilen var en laventrebus med Lathi Scala-karrosseri. Den viste var en 12 meter lang udgave leveret til Mørups Turistfart, indrettet med pladser. Man markedsfører Lahti Scala i Danmark, fordi den bedre tilbyder den efterspurgte rutebil-komfort, end alternativet Scania Omnilink. Den ny udgave af Scania Omniline er endvidere på vej til Danmark. Man er ved at levere bustypen til Midt- og Vestjylland samt Mors. VDL Bus Danmark VDL Bus Danmark viste hele 4 busser, dog ikke VDL Transit 2000, man siden sidste Transportmesse har leveret mere end 100 stk. af. Derimod viste man letvægts-bussen VDL Berkhof Ambassador, der efter prøvekørsler rundt omkring i HUR-området har ført til, der specifikt er udbudt kørsel for "letbusser" i Helsingør. Den viste VDL Berkhof Ambassador var en model ALE , der er en 12 meter lang bus med døre 1-2-0, klap ved midtdøren, sideperron og med 36 siddepladser. Man viste endvidere to turistbusser. Man viste VDL Bova Synergy, af model SDD , hvilket er en 14 meter lang todækkerbus med 83 siddepladser og DAF motor. Man viste endvidere VDL Jonckheere JSD, af model , der er en 14 meter turistbus med 59 siddepladser. Bustypen blev vist ved DB-årsmødet i Skagen som model SH, men nu hedder typerne JHD og JSD for henholdsvis 3,6 meter byggehøjde og 3,8 meter byggehøjde. Fra VDL Kusters-minibusdivisionen viste man en interessant lavtgulvs-minibus, nemlig VDL Kusters Procity. Det er en 7,8 meter lang minibus med lavt gulv i hele passagerlængden, 18 siddepladser plus 3 klapsæder samt døre 0-1-1, hvor der ved fordøren er kørestolsklap. Bustypen er forhjulstrukken, den har motor og frontparti fra VW transporter. Vagn Erik Hvid A/S Vagn Erik Hvid A/S kunne præsentere en nyhed, nemlig Mercedes-Benz Sprinter apteret på firmaets eget værksted i Sønderborg. Den er leveret til HC Biler i Haarby. Derudover viste man en MB Sprinter apteret af Karrosseriverken Backaryd, denne var indrettet med 18 pladser.

6 ALAB Bussar ALAB Bussar er den svenske forhandler af Polskie Autobusy, der omfatter mærkerne Autosan og Jelcz. Man har gennem 1½ år nu forsynet det svenske marked med 3 interessante busmodeller fra Autosan-programmet, Solina, Gemini og Lider, og søger derfor nu efter interesserede, der vil være dansk forhandler af Polske Autobusy's busser. Man viste to eksempler på Autosan-produktprogrammet, nemlig midibussen A08 08T Gemini og turistbussen A10 12T Lider. Autosan A 08 08T Gemini er 8,5 meter lang, har hækmonteret Cummins motor og den viste var indrettet med døre og 29 pladser. Autosan A10 12T Lider er en 12 meter lang dagturistbus, med hækmonteret Renaultmotor. Den viste havde døre og var indrettet med 47 pladser. Solina er en minibus bygget på Mercedes Benz Vario- alternativt Iveco-chassis, med karrosseri fra Autosan. Volvo Lastvogne og Busser A/S Volvo Lastvogne og Busser A/S viste to eksempler på bus-programmet. Bybusser bygget på Volvo B7RLE vinder nu frem grundet gunstig pris og brændstoføkonomi, man vist derfor en Volvo B7RLE/Volvo 8500-bybus indrettet efter Movia-bybusspecifikationer. Det medfører en laventrébus med døre 2-2-1, pladser og sideperron, samt klimaanlæg og diode-skilte. Derudover viste man en Volvo turistbus Volvo B12B/9700HD indrettet med 54 pladser. Denne var faktisk allerede solgt, og skulle ifølge oplyst allerede af sted til Rhinen d. 5. april. En ny Volvo 9700HD. Allerede solgt og set på tur til Rhinen 5. april.

7 DaimlerChrysler Danmark A/S DaimlerChrysler Danmark A/S havde lejet hal E. for sig selv. Selvom DaimlerChrysler's busaktiviteter ligger i Evobus, viste man i hal E, en Mercedes-Benz Sprinter leveret til SL- Bus i Silkeborg. U-Lift AB U-Lift AB havde en stand med et omfattende program af ind- og udvendige lifte og kørestolsramper til minibusser, samt lifte til montering i døren på store busser. Man viste endvidere en Ford Transit-minibus monteret med indvendig kørestolsrampe i bagdøren. Voith Turbo A/S Voith Turbo A/S er velkendt for automatgearkasser til busser, men nu udvider man bussortimentet, til også at omfatte aksler for busser, bl.a. viste man en dropcenter-bagaksel for lavtgulvsbusser. Alle rettigheder til tekst/billeder tilhører artiklens forfatter/fotograf(er). Foreningen Busfronten Postbox Nærum - Tlf./fax busfronten@busfronten.dk -

Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten.

Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Busudstillingen ved Danske Busvognmænds årsmøde 2005: Af 64-Lars Ersgaard Danske Busvognmænds årsmøde fandt

Læs mere

Danske Busvognmænd. Kør-hjem-møde om miljøzonen Onsdag den 16. april 2008

Danske Busvognmænd. Kør-hjem-møde om miljøzonen Onsdag den 16. april 2008 Danske Busvognmænd Kørhjemmøde om miljøzonen Onsdag den 16. april 008 Busserne kan og skal være med til at forbedre Københavns miljø Reducerer trængslen i byen. Reducerer miljøbelastningen per person,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009

Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009 Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009 Nyhedsbreve fra Sporvejshistorisk Selskab og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er information udsendt direkte til mailmodtagere, der har ønsket at få nyheder. Sporvejsmuseets

Læs mere

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer Kollektiv Trafik Konference Naturgasbusser Lidt praktik og erfaringer 06. 07. oktober 2014 Arriva Bus Arriva Tog Arriva Havnebus UC Plus Ejet af DB Bahn - Bus Største busoperatør i DK ca. 50% markedsandel

Læs mere

Varme tilbud fra OMNIplus til den kommende årstid.

Varme tilbud fra OMNIplus til den kommende årstid. Kampagneperiode fra 14.12.2015 til 25.03.2016 Varme tilbud fra OMNIplus til den kommende årstid. Ombytterdele i original OMNIplus kvalitet. OMNIplus Oliefyrseftersyn. Service til din Mercedes-Benz og Setra

Læs mere

Gaver, lækkerier, festdage... dejligt, at OMNIplus også har tænkt på din bus.

Gaver, lækkerier, festdage... dejligt, at OMNIplus også har tænkt på din bus. Kampagneperiode 06.01.2014 til 28.03.2014 Gaver, lækkerier, festdage... dejligt, at OMNIplus også har tænkt på din bus. Originale ombytterdele fra OMNIplus Enkle, prisvenlige, optimale. Service til din

Læs mere

Artikel fra Busfronten 201 - Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten.

Artikel fra Busfronten 201 - Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Artikel fra Busfronten 201 - Nr. 3/2007 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Malta Update af Lars Ersgaard (tekst og fotos) EBY 527 er en Duple, en blandt de mange britiske turistbusser

Læs mere

Bus magasinet. Serviceniveauet skal prioriteres politisk SOLIBUS FOR SOLIDARISK BUSKØRSEL. Kollektiv bustrafik FOKUS. Nr.

Bus magasinet. Serviceniveauet skal prioriteres politisk SOLIBUS FOR SOLIDARISK BUSKØRSEL. Kollektiv bustrafik FOKUS. Nr. Bus magasinet Nr. 03 maj 2017 Kollektiv bustrafik det er sikkert og vist SOLIBUS FOR SOLIDARISK BUSKØRSEL Serviceniveauet skal prioriteres politisk FOKUS SERVICENIVEAU I SPECIALKØRSLEN Medlemsblad for

Læs mere

100 år baner vejen Klik på kortet og se mere information om arrangementet hos din lokale MAN forhandler.

100 år baner vejen Klik på kortet og se mere information om arrangementet hos din lokale MAN forhandler. Klik på kortet og se mere information om arrangementet hos din lokale MAN forhandler. Hjørring Frederikshavn Thisted Aalborg Følg vores jubilæumstur rundt i Danmark og få en eksklusiv tur bag rattet på

Læs mere

Originale TRP luftfjedre

Originale TRP luftfjedre Kvalitetssortiment til anhængere, lastbiler og busser I dag er luftfjedre standardudstyr på aksler til anhængere, lastbiler og busser. De giver god affjedring uanset last og gør det muligt at justere køretøjets

Læs mere

STARTERE & GENERATORER

STARTERE & GENERATORER BPW THE QUALITY FACTOR STARTERE & GENERATORER til alle gængse lastbilfabrikater Prestolite Besko A/S og Prestolite Electric har indgået samarbejde, og vi kan derfor nu tilbyde et bredt udvalg af OEM kvalitetsprodukter

Læs mere

TEMPLIN. Kupplungsdruckplatten. Clutch Pressure Plates. Version 1.0

TEMPLIN. Kupplungsdruckplatten. Clutch Pressure Plates. Version 1.0 TEMPLIN Version 1.0 08.320.1000.200 Kupplungsdruckplatte Ø 420 81.30305.9111 003 250 70 04 1882 301 239 1882 330 033 Cityliner, Futura, Jetliner, NG, O 303, O 407, OH Serie, Serie 200, Skyliner, SL, SR,

Læs mere

God rejse med OMNIplus. Pålidelig, sikker, økonomisk.

God rejse med OMNIplus. Pålidelig, sikker, økonomisk. Kampagneperiode fra 15.06.2015 til 11.09.2015 God rejse med OMNIplus. Pålidelig, sikker, økonomisk. Filterindsatser fra OMNIplus OMNIplus komplet koblingsreparation Service til din Mercedes-Benz og Setra

Læs mere

BIOGAS-konference i DGI-byen

BIOGAS-konference i DGI-byen BIOGAS-konference i DGI-byen BUSSEN PÅ GAS Praktik og erfaringer Bud på muligheder for (bio)gas i offentlig bustrafik 16. April 2015 Naturgas - buskontrakter i Danmark Holstebro by Kommunen køber og opfører

Læs mere

Spejle. DBR Reservedele Gunnar Clausens Vej 4 8260 Viby J. Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk

Spejle. DBR Reservedele Gunnar Clausens Vej 4 8260 Viby J. Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk Spejle DBR Reservedele Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk Sidespejle Universale 310 x 220mm 260 x 160mm Universale sidespejle udført i galvaniseret sortlakeret stålplade. Med plant eller konveks

Læs mere

OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid!

OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid! Kampagneperiode fra 01.12.2014 til 31.03.2015 OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid! OMNIplus Oliefyrseftersyn OMNIplus Originale viskerblade: Klar udsigt til lav pris. Service

Læs mere

Med OMNIplus rammer du altid plet

Med OMNIplus rammer du altid plet Kampagne periode 15.07.2014 31.10.2014 Med OMNIplus rammer du altid plet OMNIplus Klimaservice Fast pris 2530,- DKK OMNIplus værkstedskampagnetilbud Læs mere inde i bladet. Støddæmpere, luftbælge & luftventiler:

Læs mere

1.1 Fælles busforskrifter

1.1 Fælles busforskrifter Fælles busforskrifter, marts 2012 side 1 1.1 Fælles busforskrifter 1.1.1 Myndighedskrav Alle busser skal opfylde de krav til indretning, færdselssikkerhed med videre, som myndighederne måtte stille som

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Center for Grøn Transport Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Den 25. august 2009 blev der indført energi- og miljøkrav til taxier jf. bekendtgørelse

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 11. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

PRISLISTE ProVan.dk. ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering

PRISLISTE ProVan.dk. ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering PRISLISTE 2018 ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering CITROËN Citroen Årg. Info Varenr. TÜV Uds.pris C25 88-93 For alle modeller 2112 nej 6.200 Jumper X230 94-01 For alle modeller 2110 nej 6.200

Læs mere

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1)

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) I medfør af 18, stk. 1, 20 og 22 i stk. 2, i lov om buskørsel, jf. lovbekendtgørelse nr. 107 af 19. februar 2003, som ændret ved lov nr. 582 af 24. juni 2005

Læs mere

Midttrafik og Sydtrafiks 2. udbud af Flextrafik/koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn)

Midttrafik og Sydtrafiks 2. udbud af Flextrafik/koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn) Midttrafik og Sydtrafiks 2. udbud af Flextrafik/koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn) Tilbud på Garantivogne Afgørelsen er som beskrevet i udbudsmaterialet

Læs mere

Det er altid lidt betænkeligt at kategorisere. Petersen var en jævn og ligefrem mand. Han havde vestjydens bedste egenskaber, flid og sparsommelighed,

Det er altid lidt betænkeligt at kategorisere. Petersen var en jævn og ligefrem mand. Han havde vestjydens bedste egenskaber, flid og sparsommelighed, tids køretøjer tog også form på det forretningsmæssige plan, og Julius nedsatte sig sideløbende som automobilforhandler, først af nogle tyske mærker, så Willys Overland og fra januar 1924 fik han forhandling

Læs mere

SCANDIC OIL ACEA SPECIFIKATIONER

SCANDIC OIL ACEA SPECIFIKATIONER SCANDIC OIL ACEA SPECIFIKATIONER Udviklingen inden for motorteknologi har foranlediget, at der i dag er behov for at væsentligt strammere krav til motorolier end hvad der stilles i de gamle specifikationer,

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 21. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

til busser Strips TILBEHØR Pærer Viskerblade. Hella - SWF Webshop: Mail til og få login til webshoppen 1

til busser Strips TILBEHØR Pærer Viskerblade. Hella - SWF Webshop: Mail til og få login til webshoppen 1 Se og bliv set SPEJLE, LYGTER OG TILBEHØR OE-spejle UNIVERSAL SPEJLE SPEJLARME mærkebestemte SPEJLE SPEJLE TIL MINIBUSSER Spejle lygter tilbehør til busser OE-lygter LYGTER Strips INSTALLATIONS MATERIEL

Læs mere

SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT. Bilag

SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT. Bilag SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT Bilag September 2015 Indholdsfortegnelse 1 Bilag A katalog gaskøretøjer... 2 2 Bilag B katalog el køretøjer... 39 Side 1 af 61 1 Bilag A katalog gaskøretøjer

Læs mere

UDKAST. Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej

UDKAST. Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej 28. juni 213 I medfør af 43, stk. 10 og 118, stk. 7, i færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1055 af 9. november 2012, som ændret ved lov

Læs mere

EWOS EUROPART Værksted-Online-System

EWOS EUROPART Værksted-Online-System EWOS EUROPART Værksted-Online-System Altid i nærheden, altid online Tidsbesparende Bestilling døgnet rundt Pris og lagerstatus Avanceret søgesystem Alt til værkstedet Reservedele Værktøj Udstyr Forbrugsmaterialer

Læs mere

Busser ved Aarhus Sporveje i 80 år. 17. juli 1932 17. juli 2012

Busser ved Aarhus Sporveje i 80 år. 17. juli 1932 17. juli 2012 Busser ved Aarhus Sporveje i 80 år 17. juli 1932 17. juli 2012 BUSDRIFT I 80 ÅR! Søndag den 17. juli 1932 stratede de 2 første kommunale bilruter i Århus. Allerede i tyverne fandtes der mange bilruter

Læs mere

Byrådsindstilling. Krav ved fremtidige busanskaffelser. Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling. Århus Kommune Teknik og Miljø

Byrådsindstilling. Krav ved fremtidige busanskaffelser. Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling. Århus Kommune Teknik og Miljø Byrådsindstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 5. Afdeling Den 16. januar 2006 Århus Kommune Teknik og Miljø Krav ved fremtidige busanskaffelser 1. Resume I henhold til EU-direktiv 2001/85EF

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. UDKAST Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 www.trafikstyrelsen.dk Sagsnummer:TS20703-00028 Sagsbehandler: PJL Dato 30.04.2013 Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse

Læs mere

Udfordringer og muligheder for biogas i transportsektoren. Bioøkonomi i Guldborgsund, 3. februar 2016 Poul Erik Pedersen

Udfordringer og muligheder for biogas i transportsektoren. Bioøkonomi i Guldborgsund, 3. februar 2016 Poul Erik Pedersen Udfordringer og muligheder for biogas i transportsektoren Bioøkonomi i Guldborgsund, 3. februar 2016 Poul Erik Pedersen Gas2move Iværksætterselskab 2015 Webplatform med leverandørregister og abonnementsartikler.

Læs mere

UNIVERSAL SPEJLE SPEJLARME. til busser. Strips TILBEHØR. Pærer. Webshop: Mail til og få login til webshoppen

UNIVERSAL SPEJLE SPEJLARME. til busser. Strips TILBEHØR. Pærer. Webshop: Mail til og få login til webshoppen Viskerblade. Hella - SWF Webshop: Mail til salg@compaction.com og få login til webshoppen www.compaction.com 4541 1133 7594 4222 Se og bliv set SPEJLE, LYGTER OG TILBEHØR UNIVERSAL SPEJLE SPEJLARME mærkebestemte

Læs mere

PRODUKTER TIL DIN FENDT

PRODUKTER TIL DIN FENDT PRODUKTER TIL DIN FENDT www.hella.com/agriculture Indholdsfortegnelse Belysning Forlygte Arbejdsprojektør...4 Forlygte...14 Hus Hus, forlys...25 Hus, nummerpladelys...26 Indsats Indsats, arbejdsprojektør...26

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende straksbillettering.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende straksbillettering. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0011 Klageren: XX 8260 Viby J. Indklagede: Midttrafik Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende straksbillettering. Ankenævnets

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. Energikrav [km/l] Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780268 Fax 7262 6790 pda@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om

Læs mere

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej BEK nr 986 af 07/08/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 24. juni 2016 Ministerium: Transportministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. TS20000-00019 Senere ændringer til forskriften BEK

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af køretøjer til busdirektivet

Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af køretøjer til busdirektivet Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 28 Fax 7226 7070 jju@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af

Læs mere

HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1

HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1 HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1 Bilag 10 Busovertagelse 10.1 Retningslinjer for syn og skøn...2 10.1.1 Tilrettelæggelse...2 10.1.2 Synsrapport...2 10.1.3 Merpriser og mindrepriser...2

Læs mere

Januar/Februar 2008 Nummer 1

Januar/Februar 2008 Nummer 1 Januar/Februar 2008 Nummer 1 Omlægninger pga. uroligheder De mange dages ildspåsættelser landet over, har forårsaget at flere buslinjer har været omlagt, både om aftenen og natten. Linjerne 2A, 3A, 5A,

Læs mere

Udkast. til. bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med bus 1

Udkast. til. bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med bus 1 Udkast til bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med bus 1 I medfør af 43, stk. 10, og 118, stk. 8, 1. pkt., i færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 38 af 5. januar 2017, fastsættes efter

Læs mere

Vinderliste garantivogne 1. udbud af Flextrafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark

Vinderliste garantivogne 1. udbud af Flextrafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark Pris Køretid i Kr: Pris Ventetid i Kr: Vægtet Pris Vinderliste garantivogne 1. udbud af Flextrafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark Afgørelsen er som beskrevet i udbudsmaterialet på baggrund af

Læs mere

Her sparer du penge på værkstedsregningen

Her sparer du penge på værkstedsregningen Her sparer du penge på værkstedsregningen Din bil er gået i stykker, og du vil indhente et tilbud på reparation. Det sker hurtigst hos en værkstedsportal, har danskerne erfaret Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

CAORLE TP 44-M TRANSPORTABEL AFDREJER FOR LASTVOGNSSKIVER MODEL TP-44M. El tilslutning: V. BRØNDUM A/S Sadolinsvej 18 8600 Silkeborg

CAORLE TP 44-M TRANSPORTABEL AFDREJER FOR LASTVOGNSSKIVER MODEL TP-44M. El tilslutning: V. BRØNDUM A/S Sadolinsvej 18 8600 Silkeborg BRUGS- OG VEDLIGEHOLDELSES ANVISNING TRANSPORTABEL AFDREJER FOR LASTVOGNSSKIVER MODEL TP-44M Serie nummer: Leverings dato: El tilslutning: V. BRØNDUM A/S Sadolinsvej 18 8600 Silkeborg Telefon +45 86 82

Læs mere

HJULKAPSLER. og rustfrit tilbehør.

HJULKAPSLER. og rustfrit tilbehør. HJULKAPSLER og rustfrit tilbehør www.bevola.dk INDHOLD HJULKAPSLER... 4 HJULKAPSLER - TIL FÆLGBESLAG... 11 HJULKAPSLER - BESLAG... 13 TEGNINGER... 17 3 HJULKAPSLER 621121 Forkapsel 22,5 Type standard,

Læs mere

Bestillingsbilleder på lager

Bestillingsbilleder på lager Bestillingsbilleder på lager 10-09-2017 Vær opmærksom på, at nogle af billederne findes i helt ned til ét eksemplar, så der kan godt være en, der har bestilt uden at bestillingsbilledet er nået at blive

Læs mere

Information om Handicapkørsel

Information om Handicapkørsel Information om Handicapkørsel Indhold Kørselsordning for svært Bevægelseshæmmede FLEXTRAFIK 1 Side Velkommen 3 Til glæde for mange 3 Det kan du køre til Hvornår kan du køre Du må køre 10 enkeltture om

Læs mere

Vognmand Jens Aage Jensen

Vognmand Jens Aage Jensen Vognmand Jens Aage Jensen Højlyngen 11, Simested 9620 Aalestrup TLF: 98649055 Tekst fra gamlelastbiler`s hjemmeside Vognmand Jens Aage er født d. 28 februar 1922. Han er søn af Ane Marie og Marius Jensen,

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 2112 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 2112 Kat: 2. 2112 - - Div. RETRO køretøjer, motorer, værktøj m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Dalsgårdsvej 17, Oustrup 8963 Auning Mandag d. 30. november -1 Efter aftale Eftersyn

Læs mere

at bestyrelsen tiltræder, at Movia tilstræber at indføre Infotainment på markedsvilkår,

at bestyrelsen tiltræder, at Movia tilstræber at indføre Infotainment på markedsvilkår, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 6. marts 2008 FRA 06 Reklamer på og i busser Indstilling: Direktionen indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen om reklamer til efterretning, at

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune 13. januar 2012 3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. 1. 2. 3. 4. 5. Spørgsmål / Fejl Der er

Læs mere

Erfaringer med cykelmedtagning og eksempler på indretning af flexrum

Erfaringer med cykelmedtagning og eksempler på indretning af flexrum Erfaringer med cykelmedtagning og eksempler på indretning af flexrum Sporvognstog Mulhouse, Porto og Bergen Letbanetog Haag, Porto og Alicante 8. januar 2013, Anne Bach, Letbanesekretariatet Hvorfor diskussion

Læs mere

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder SIDEN SIDST Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder Fokus på kollektiv trafik i tyndt befolkede områder (udbredelse af flex-tur, bedre stoppestedsforhold,

Læs mere

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Vogn 1 1 DA-NI busser Vogngr. 20 313,63 313,63 448,40 448,40 448,40 448,40 X 2 2 2 Skanderborg Taxa Vogngr. 20 360,00 360,00 360,00 360,00 360,00

Læs mere

913X | Silkeborg - Billund | Xbus | K16 | Midttrafik

913X | Silkeborg - Billund | Xbus | K16 | Midttrafik Composedato: 27.04.2016 Kl. 13.27 913X Silkeborg - Brande - Billund Lufthavn 26/6 2016-24/6 2017 Hverdage undt. lørdage, ikke 24/12 og 31/12 Turnummer Bus 301 A 303 A 305 B 307 B 309 C 952X fra Aarhus

Læs mere

Retningslinier til placering af logo og tekst... 5 Forvogn-hænger-kærre-citytrailer 10 meter-jumbotrailerdobbeltdækker-fastkassebil-modulvogntog

Retningslinier til placering af logo og tekst... 5 Forvogn-hænger-kærre-citytrailer 10 meter-jumbotrailerdobbeltdækker-fastkassebil-modulvogntog INDHOLDSFORTEGNELSE Retningslinier til placering af logo og tekst... 5 Forvogn-hænger-kærre-citytrailer 10 meter-jumbotrailerdobbeltdækker-fastkassebil-modulvogntog Retningslinier til placering af logo

Læs mere

BoletÍn de Nuevos Productos

BoletÍn de Nuevos Productos BoletÍn de Nuevos Productos Julio 2017 Mercado Descripción Part Number Fleetguard Otras referencias Bus & Transit Bluebird Primary Air Filter AF25188 Baldwin RS5458, Bluebird 87782, Wix 49519 Off-Highway

Læs mere

Enestående udvalg, attraktive priser forårstilbud fra OMNIplus

Enestående udvalg, attraktive priser forårstilbud fra OMNIplus Kampagneperiode 01. 04. - 30. 06. 2012 Enestående udvalg, attraktive priser forårstilbud fra OMNIplus OMNIplus ServiceCard Basic og Premium Servicekort til netop dit behov OMNIplus Brugte Busser et stort

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Vi skal frem i bussen Jonas Permin Kommerciel Chef Arriva

Vi skal frem i bussen Jonas Permin Kommerciel Chef Arriva Vi skal frem i bussen Jonas Permin Kommerciel Chef Arriva Vejen til mere miljøvenlig kollektiv trafik Arriva pionerer nye energiformer i kollektiv trafik med miljøet på første række operation af biogas

Læs mere

Cykelreservation i busserne i Nordjylland. 6. November 2013

Cykelreservation i busserne i Nordjylland. 6. November 2013 Cykelreservation i busserne i Nordjylland 6. November 2013 Projektet kort fortalt Ansøgning til Trafikstyrelsen Arbejdsgruppe bestående af DCF, NT og COWI Fokusgruppe med chauffører Møder med entreprenører

Læs mere

Dog skal krav om indretning og færdselssikkerhed, som myndighederne stiller, være opfyldt.

Dog skal krav om indretning og færdselssikkerhed, som myndighederne stiller, være opfyldt. Bilag 3 Forskrifter vedrørende bussers indretning og udstyr Generelt Forskrifterne udarbejdes og ændres af Danske Regioner. En bus opfylder kravene til indsættelse som driftsbus, hvis bussen på anskaffelsestidspunktet

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

2 Kravspecifikation M1 med lift

2 Kravspecifikation M1 med lift 2 Kravspecifikation M1 med lift MK1 Generelt MK2 Generelt MK3 Generelt MK4 Generelt MK5 Generelt MK6 Generelt MK7 Generelt MK8 Generelt MK9 Generelt MK10 Generelt MK11 Generelt MK12 Generelt MK13 Type

Læs mere

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-bus på motorvej

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-bus på motorvej BEK nr 677 af 21/05/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 4. februar 2017 Ministerium: Transport- og Bygningsministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. TS20000-00062 Senere ændringer til

Læs mere

Med klimaet på første række

Med klimaet på første række Med klimaet på første række vejen mod miljøvenlig kollektiv trafik Miljøbetragtninger fra Infrastrukturkommissionen Fokus er på CO 2 udledningen Fokus på CO 2 udledningen trafikken på hele det danske vejnet

Læs mere

Bestillingsbilleder på lager Bestillingsbillederne koster 7 DKK pr. stk. Nr. 861101 861102 861201 861203 880602 880901 890103 890401 890601 890602

Bestillingsbilleder på lager Bestillingsbillederne koster 7 DKK pr. stk. Nr. 861101 861102 861201 861203 880602 880901 890103 890401 890601 890602 Bestillingsbilleder på lager Vær opmærksom på, at nogle af billederne findes i helt ned til ét eksemplar, så der kan godt være en, der har bestilt uden at bestillingsbilledet er nået at blive slettet på

Læs mere

Kampagneavis BILINDRETNING

Kampagneavis BILINDRETNING Kampagneavis BILINDRETNING SMÅ BILER DOBBELTBUND BUND GBLK DBB HD 3L Varenr. KR-GBLKDBB HD3L Vægt: ca. 125 kg 3 storrumsskuffer inkl. topplade. Vægt kan variere alt efter biltype. 9.995,- 19.495,- REOL

Læs mere

NYHED. Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER

NYHED. Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER NYHED Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER Roll-in konceptet Med det nyudviklede Roll-in koncept i VW Caddy, kan en kørestolsbruger køre direkte ind og tage plads bag i en personbil,

Læs mere

Chaufføren kører gæsterne i femstjernet luksus

Chaufføren kører gæsterne i femstjernet luksus Magasinet Bus Onsdag 25. juni til tirsdag 26. august 2014 - nummer 6-2. årgang Chaufføren kører gæsterne i femstjernet luksus Konference satte fokus på sikkerheden i busser Læs mere side 38-45 Delebiler

Læs mere

Der bruges 100 kbit/s CAN-bus CAN_H (Orange ledning) Der bruges 50 kbit/s CAN-bus. CAN_H monteres på CAN_B

Der bruges 100 kbit/s CAN-bus CAN_H (Orange ledning) Der bruges 50 kbit/s CAN-bus. CAN_H monteres på CAN_B Alle uden CAN-bus 0 Bruges ikke 1.00 A1 ( TDI 2011/12) 4 X X X X X X X Der bruges 100 kbit/s komfort CAN-bus A3 4 X X X X X X X Der bruges 100 kbit/s komfort CAN-bus A4 2004 18 X X X X X X Der bruges 100

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006

Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006 Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006 Nyhedsbreve fra Sporvejshistorisk Selskab og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er information udsendt direkte til mailmodtagere, der har ønsket at få nyheder. Sporvejsmuseets

Læs mere

Kommuner Region Midtjylland. Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018

Kommuner Region Midtjylland. Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018 Kommuner Region Midtjylland Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018 Dato 23. juni 2008 Journalnummer 1-30-75-16-08 Kontaktperson Grethe Hassing Midttrafiks bestyrelse har den 20. juni 2008

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Løsnemoment, maks. 1690 Nm. Bestillingsnr. E-godkendt. EUROPART Europas Nr. 1 für Truck-, Trailer- und Bus-Ersatzteile!

Løsnemoment, maks. 1690 Nm. Bestillingsnr. E-godkendt. EUROPART Europas Nr. 1 für Truck-, Trailer- und Bus-Ersatzteile! www.europart.net Marts-April 2016 TopproduktER 1295, 00 1099, 00 Trykluftslagnøgle Udluftning via grebet, nedad med praktisk skiftehåndtag (højre/venstre), nem betjening, 3-trins forvalg af drejningsmomentet,

Læs mere

Anvendelse af gas i transportsektoren

Anvendelse af gas i transportsektoren Anvendelse af gas i transportsektoren Gasstationer i Danmark Gasbusser i Danmark Hvad koster det at få opsat en gasstation? HMN Naturgas oplyser, at en gasstation i runde tal koster 6 mio. kr. at det ikke

Læs mere

Forventede udbud for buskørsel i perioden

Forventede udbud for buskørsel i perioden Forventede udbud for buskørsel i perioden 2018-2028 15. februar 2018 Forventede udbud for buskørsel i perioden 2018-2028 Trafikselskabernes samlede forventede udbud for offentlig buskørsel ses i Tabel

Læs mere

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 8 Side 1 af 3 Udbud af regional buskørsel Sagsbehandler:

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter.

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter. 6. Udbud Spørgsmål og svar - Spørgsmål 1-3 offentliggjort d. 07.11.2011 - Spørgsmål 4-16 offentliggjort d. 21.11.2011 - Spørgsmål 17-28 offentliggjort d. 30.11.2011 Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvilket kilometertal

Læs mere

Forventede udbud for buskørsel i perioden

Forventede udbud for buskørsel i perioden Forventede udbud for buskørsel i perioden 2018-2028 3. juli 2018 Forventede udbud for buskørsel i perioden 2018-2028 Trafikselskabernes samlede forventede udbud for offentlig buskørsel ses i Tabel 1 nedenfor.

Læs mere

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland

Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904. Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål/svar nr. 12-19 pr. 19. maj 2009 vedr. EU-udbud nr. 2009/S 16-022904 Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Spørgsmål 12 Svar 12 Må der bruges en limousinetilladelse udstedt i en anden region(region

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere i Aktivitetscentret (AC) mellem hjemmet og AC Transport af visiterede borgere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge i samarbejde med Roskilde Skiklub Hedeland. Vi skal

Læs mere

Den Danske Banekonference

Den Danske Banekonference Den Danske Banekonference Arrivas rejse fra driftsfokus til kundefokus Thomas S. Hedegaard Kommerciel Direktør, A/S 1 Agenda Lidt om Arriva i Danmark Visionen Hvordan fokuserer vi på kunderne? Kundetilfredsheden

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

NyhedsBrev. Ombytningskalibre og bremseklodser. Ombytningskalibre og bremseklodser i en virkelig god kvalitet til de gængse akseltyper.

NyhedsBrev. Ombytningskalibre og bremseklodser. Ombytningskalibre og bremseklodser i en virkelig god kvalitet til de gængse akseltyper. Ombytningskalibre og bremseklodser Ombytningskalibre og bremseklodser i en virkelig god kvalitet til de gængse akseltyper. Ombytningskaliber SN6 (3745) - passende for bl.a. BPW, SAF Kaliber, SN6 Type SN6580rc

Læs mere

952X Ringkøbing - Herning - Silkeborg - Aarhus & Midttrafik Gyldig 2018/19

952X Ringkøbing - Herning - Silkeborg - Aarhus & Midttrafik Gyldig 2018/19 4.55 4.5 5.11 5.19 5.24 5.29 5.45 5.5 5.47 6.03 6.22 6.29 6.31 6.34 7.0 7.17 7.22 6.20 6.33 6.55 7.02 7.05 7.0 7.40 7.55 7.59.04 C Kun mulighed for stigning. Bussen fortsætter til Hjejlevej/Campus Silkeborg

Læs mere

Investeringsplan BRMV 2018 til 2027

Investeringsplan BRMV 2018 til 2027 Investeringsplan BRMV 2018 til 2027 Enhed Station Betegnelse Sum Finansiering 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 Gennemsnit 1301 Sønder Felding Slangetender 667.000 67.500 67.500 67.500

Læs mere

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr.

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. 1 Et godt regnskab Samlede udgifter til busdrift: 1.397,3 mio. kr. Samlede

Læs mere

DAF CF85 01/2001 --->

DAF CF85 01/2001 ---> DAF CF85 01/2001 ---> 1 Kofanger 1363375 6001 363 375 2 Lygtehus Højre 1363374 6000 463 374 3 Lygtehus Venstre 1363373 6000 463 373 4 Frontgrill, nederste 1375876 6000 375 876 5 Frontgrill 1363370 6170

Læs mere