MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617. Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2012."

Transkript

1 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning er trykt i indkaldelsen til denne generalforsamling. Dispositionen for den mundtlige beregning er opdelt i 2 hovedafsnit: 1. Kraftvarmeværket i Sakskøbing MSK. a. Muligheden for køb af MSK. b. Hvad gør vi så? 2. Alt det andet: a. Bestyrelsen og bestyrelsens arbejde. b. Driften af varmeværket herunder nye tilslutninger. c. Fjernaflæsning af varmemålere. d. Værkets driftsøkonomi og hensættelser til fornyelser m.v.. e. Varmepriser fra Maribo Varmeværk nu og fremover. f. Forsyningssikkerheden. g. Lovpligtige energibesparelser. h. Afkøling af returvandet fra brugerne. i. CO2 og forurening generelt j. Afslutning. Maribo Sakskøbing Kraftvarmeværk MSK. I det tidlige forår 2011 meldte DONG Energi A/S ud, at man ønskede at afhænde 7 mindre kraftvarmeværker, herunder kraftvarmeværket ( kaldet MSK ) i Sakskøbing. MSK er det største af de kraftvarmeværker, som Dong satte til salg. Dong ønskede, at interesserede købere skulle henvende sig for informationsmateriale og for afgivelse af indikativt købstilbud inden for en frist, der blev sat til den 27. september Dong indkaldte i foråret til flere møder med Maribo Varmeværk, hvor man solgte ideen med at Maribo og/eller Sakskøbing skulle købe MSK. Også Dansk Fjernvarmeforening mente at det ville være rigtigst og sikrest at købe MSK. Sakskøbing Fjernvarmeselskab og Maribo Varmeværk blev ret hurtig enige om, at vi i fællesskab skulle arbejde på et køb. Bestyrelserne for de to selskaber enedes om at hyre rådgivere, der var eksperter indenfor området, og det endte med vi valgte følgende rådgivere: Dansk Fjernvarmes Projektselskab, Kolding. Advokatfirmaet Energi & miljø i Århus. Revisionsfirmaet Aage Maagensen, Maribo.

2 Der var her stor ekspertise til stede og vi havde bl.a. fornøjelsen af at arbejde sammen med den ingeniør som havde stået for opbygning og ledelse af MSK i værkets første 5-6 årige levetid. I løbet af sommeren og frem til september måned opbyggede bestyrelserne gennem en række rapporter fra vores rådgivere og en lang række møder, et så stort kendskab til MSK, at vi kunne afgive et købstilbud på kraftvarmeværket. Også det indbyrdes samarbejde mellem Sakskøbing Fjernvarmeselskab og Maribo Varmeværk omkring MSK blev klarlagt og aftalt, og der blev udarbejdet kontraktforslag herom. Den 20. september 2011 afsendte bestyrelserne via vores advokat et indikativt købstilbud på MSK lydende på 91 mill. kr. Vi blev inviteret til et enkelt møde hos Dong s advokat, hvor dagsordenen ikke var en forhandling, men mere information parterne imellem. Dong meddelte i oktober måned 2011 at Refa købte MSK og at der ikke blev forhandlinger med Maribo Varmeværk. Refa købte værket for 92 mill. kr. en enkelt million mere end vores første og eneste bud. Maribo Varmeværk er ikke tilfreds med den måde hvorpå salget af MSK blev forhandlet på plads. Vi føler, at Lolland Kommunes politikere er gået i konkurrence med kommunens egne borgere ja faktisk føler vi os svigtet af kommunen. Lolland Kommune har været informeret om at fjernvarmeværkerne i Maribo og Sakskøbing ønskede at erhverve MSK, idet borgmester Stig Vestergaard allerede i juli 2011 modtog information herom. Maribo Varmeværk ønsker nu at forhandle med Refa om leveringskontrakt efter 2020, hvor vores nuværende kontakt udløber. Spørgsmålet er om vi selv skal producere varmen eller om vi skal aftage den fra kraftvarmeværket i Sakskøbing. Bestyrelsen for Maribo Varmeværk skal her give en opfordring til borgmester Stig Westergaard der er næstformand i Refa til at sikre at Maribo Varmeværk får en fair behandling og mulighed for at opnå et fornuftigt forhandlingsresultat med Refa. Som afrunding vil jeg gerne anføre, at Maribo Varmeværk selvfølgelig må og skal respektere, at det blev Refa der købte kraftvarmeværket i Sakskøbing, og at vi naturligvis vil indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med Refa.

3 Og så til alt det andet Bestyrelsen og bestyrelsens arbejde. Vores bestyrelse består af: Rasmus Schifter Næstformand Jens Lorenzen Repræsentant for storkunder. Svend Aage Johannesen Erik Holsko Fl. Møller Jensen Formand. Vi har fortsat et forretningsudvalg - FU - bestående af Rasmus, Jens og undertegnede, suppleret af vores drifsleder Jørgen Jørgensen. FU har ikke været benyttet i det forgangne år, idet alle beslutninger er taget af den samlede bestyrelse. Bestyrelsen har i kalenderåret 2011 afholdt 6 bestyrelsesmøder og 2 fælles møder med Sakskøbing Fjernvarmeselskab. Herudover er der afholdt 16 møder hvor dele af eller hele bestyrelsen har deltaget alle møder omkring MSK. Som et kuriosum kan nævnes, at blot for mit vedkommende har jeg registreret tæt på 500 mails fra foråret til udgangen af 2011 og kun omkring MSK. Endvidere har der været deltagelse i en række kurser, samt Dansk Fjernvarmes regionale møde i Maribo og Dansk Fjernvarmes Årsmøde i Ålborg. Året 2011 har således været et uhyre aktivt år for bestyrelsen i Maribo Varmeværk. Og jeg bør allerede her udtale en stor tak til bestyrelsen for et ihærdigt og engageret arbejder i Driften af varmeværket. Vores varmeværk har også i 2010/11 kørt upåklageligt. Der har selvfølgelig været almindelige vedligeholdelse og reparationer, der er klaret løbende. Vi har selv leveret en stor del af den fjernvarme der er brugt i Maribo, idet kraftvarmeværket ikke har kapacitet til at levere tilstrækkelig varme til både Sakskøbing og Maribo når ude temperaturen kommer under +2 grader celsius. Sakskøbing får først og Maribo får så den resterende varme, som MSK kan producere. Vi har i varmeåret selv produceret 28% af den varme som vi i Maribo tilsammen har forbrugt, medens resten er modtaget fra MSK i Sakskøbing. Den daglige drift varetages af vores driftsleder Jørgen Jørgensen og øvrigt personale.

4 I 2011 har vi taget imod 30 nye andelshavere og der resterer nu kun godt 100 huse i Maribo, der ikke har fjernvarme. Fjernaflæsning af varmemålere. Som besluttet på sidste års generalforsamling fik vi i foråret 2011 monteret de sidste ca nye fjernaflæsningmålere, således at alle knapt 2300 varmemålere nu kan fjernaflæses. Det betyder, at værkets personale kan aflæse alle varmemålere på 1-2 dage og lægge data direkte ind på IT-systemerne. Herved kan vi opfylde Energitilsynets krav om sammenfald mellem varmeaflæsning og varmeår. Yderligere har vi opnået en stor administrativ besparelse, og samtidig slipper andelshaverne for selv at skulle aflæse varmemålere. Udgiften til den sidste store udskiftning af målere var budgetteret til kr. 3 mill + moms og den endelige udgift blev på kr ,- + moms. Bestyrelsen er glad og tilfreds med det opnåede resultat og vi håber at også andelshaverne er tilfredse. Værkets driftsøkonomi og hensættelser til fornyelser m.v.. Som det fremgår af bagsiden på indkaldelsen til denne generalforsamling har varmeåret budt på et underskud på driften på kr ,-. Hertil kommer nogle andre indtægter på ca. kr ,-, inklusiv en indtægtsførelse af kr ,- fra den oprindelige betaling fra år 1999, vi fik for at indgå aftale om at modtage varme fra kraftvarmeværket i Sakskøbing. Efter finansielle omkostninger udgør årets resultat kr. 0,- - opgjort efter ny metode alle fjernvarmeværker i DK er blevet pålagt. Dette er helt efter budgettet. 2010/11 blev året, hvor vi tilbageførte de sidste henlæggelser ( opsparinger ) og det betyder at vi i de sidste 5 forudgående år har tilbageført ( = indtægtsført ) omkring kr. 8 mill. Vi har nu ikke flere henlæggelser, hvilket betyder at vi ikke har flere indtægter ad den vej. Bestyrelsen har ikke vedtaget nye henlæggelser, idet vi afventer igangværende forhandlinger med den nye ejer af kraftvarmeværket i Sakskøbing - Refa Energi A/S - omkring varmelevering efter Maribo Varmeværk s likviditet synes tilstrækkelig for driften i indeværende varmeår, idet vi i dag har en kassekredit i SparLolland på kr. 2 mill.

5 Varmepriser fra Maribo Varmeværk nu og fremover. I det seneste varmeår 2010/11 havde vi igen uændrede varmepriser på 9. år, når ses bort fra en nedsættelse af effektbidraget i 2006/07 fra kr. 18/m2 til kr. 10/m2. I indeværende varmeår /12 - er netop effektbidrag hævet lidt igen fra kr. 10/m2 til kr. 12,50 /m2 hvilket har været nødvendigt for at varmeværkets økonomi kan hænge sammen. Som før omtalt har vi fremover ikke flere gamle henlæggelser der skal indtægtsføres. Derfor står det klart, at vi fra næste varmeår må tilvejebringe denne manglende indtægt på anden måde og det vil i bund og grund sige stigninger på varmeprisen. Et gæt kunne være en stigning på omkring 5% af den nuværende pris for at varme huset op. Hertil kommer, at folketinget før jul vedtog finansloven for 2012, hvor afgifter på luftforurening - de såkaldte NOx-afgifter - bliver 5-doblet fra Det betyder, at vi alle skal betale en afgift for luftforurening der vil udgøre i omegnen af kr. 10,- pr. MWh vi bruger til opvarmning fra sommeren 2012 eller ca. kr. 200,- årligt på et standard hus. Lige i disse dage forhandles der på Christiansborg om et nyt energiforlig, hvor alt tegner til at ekstra statslige afgifter som også rammer varmeprisen i Maribo. Vi skal forvente at disse nye afgifter vil give en gennemsnitlig merudgift til varme på op imod kr ,- årligt. På skærmen kan I se et avisudklip fra i lørdags der viser hvilke afgifter vi på den korte bane kan forvente. Desværre er det nok sådan, at når politikerne først får indført en ny måde at opkræve skatter på, ja så er det nemt at skrue lidt mere på den knap, når dronningeriget fattes penge. Det er da også meldt ud, at energiafgifterne på fjernvarme vil komme til at stige i årerne fremover. Hvad kan vi så gøre ved det? det gode råd er, at vi alle skal kikke på energiforbruget i vore huse, der er helt sikkert muligheder for at gøre varmeisoleringen meget bedre, lave varmestyring og meget mere. Det vil kunne betale sig på den mellemlange bane. Og endelig skal vi indenfor de næste par år påbegynde opsparing til udskiftning af den ene biokeddel. Endelig beslutning herom er endnu ikke truffet. Alt i alt betyder de omtalte dele, at varmeprisen i hele Danmark og dermed også i Maribo vil stige i de kommende år, men varmeudgiften vil fortsat være en hel del ( meget ) lavere end alternativer som oliefyr og el-varme.

6 Forsyningssikkerheden. Det er bestyrelsens vurdering, at sikkerheden for at modtage fjernvarme fra Maribo Varmeværk er meget høj. Skulle kraftvarmeværket i Sakskøbing få leveringsvanskeligheder, kan vi producere al nødvendig varme på vore egne kedler. Skulle el-forsyningen til pumperne svigte har vi et moderne nødstrømsanlæg stående, så vi kan fordele varmen alligevel. Og skulle der ske store brud på ledningsnettet i gaden, så er værkets medarbejder og vore samarbejds-partnere hurtige til at udbedre skaderne, så varmeforsyningen hurtigt kan komme i gang igen. Vi ved fra opgravede prøver af de ældste fjernvarmerør i byen, at tilstanden er god, så der er ikke noget der tilsiger at der sker ledningsbrud. Værkets medarbejdere vil endvidere fortsat arbejde på, at forsyningssikkerheden kan bevares helt i top. Lovpligtige energibesparelser. Varmeværket er fra myndighedernes side fortsat pålagt at opnå årlige besparelser på 1243 MWh. Heraf opnåede vi i kalenderåret 2011 ca. 400 MWh, hvilket jo langt fra er nok. De manglende energibesparelser er udlignet med de tidligere opkøbte fremmede besparelser ( sådan nogen kan man købe fra andre virksomheder der har overskud af energibesparelser for ca. kr. 300,- pr. MWh. ). Vi har stadig en mindre ubrug saldo på energiregnskabet. For 2012 har vi allerede indkøbt 500 MWh for at kunne dække det forventede behov. Aftalen om køb af disse MWh er sket med Sydfalster Fjernvarme i Væggerløse, der har opstillet et større solfanger anlæg hvorfra deres overskud på energiregnskabet kommer. Bestyrelsen og driftsleder afsøger til stadighed mulighederne for selv at lave økonomisk fordelagtige energibesparelser. Afkøling af returvandet fra brugerne Det er jo en gammel traver. Varmeværket vil så gerne have, at I afkøler fjernvarmevandet mere end I gør nu. Afkølingen er blevet marginalt bedre indenfor det seneste års tid men endnu ikke nok. Årsagen til at det er så vigtigt at vi alle afkøler fjernvarmevandet bedst muligt er:

7 a. Vi er kontraktligt forpligtet til at levere returvandet til MSK til en lavere temperatur end vi gør. b. Det er økonomisk fordelagtigt både for den enkelte varmebruger og for varmeværket at returvandstemperaturen er så lav som muligt. Der skal simpelthen bruges mindre energi til den samme opvarmning. Hvor mange grader bør returvandstemperaturen så maximalt være? Gerne 40 grader og derunder man kan se returvandstemperaturen på måleren. Og hvordan opnås en bedre afkøling? Typisk er det vandvarmere der er hovedårsagen til den for lille afkøling og det kan typisk være på grund af tilkalkning af varmelegemerne i beholderen eller måske en for gammel vandvarme. Så derfor kontroller hvor gammel din varmtvandsbeholder er og hvornår du sidst har fået den afkalket. Er det mere end 3 år siden bør du kontakte din VVS-mand og bede ham om at afkalke beholderen. Så har du også mulighed for at bede VVS-manden se efter med om dit fjernvarmeanlæg er indstillet korrekt. Ellers er det gode råd, at du skal lukke op for alle radiatorer til samme niveau, det er billigere end at lade en eller få radiatorer klare opvarmningen. Og så får man tillige en bedre varmekomfort. I det seneste varmeår 2010/11 opkrævede Maribo Varmeværk hele kr ,- i gebyr for utilstrækkelig afkøling - og det er penge vi helst vil være foruden. Det ville være bedre om alle afkølede korrekt. Der har været enkelte andelshavere der har måttet betale optil kr ,- i strafgebyr det vil være en god forretning om andelshaveren i stedet fik afkalket vandvarmeren og indstillet varmeanlægget korrekt. CO2 og forurening generelt Fjernvarmeværker forurener væsentligt mindre end hvis vi alle havde oliefyr i stedet. Maribo Varmeværk har endnu engang ikke brugt olie til opvarmning, men alene biomasse træpiller i Maribo og halm i Sakskøbing. Det betyder at vi er CO2 neutrale. Både varmeværket i Maribo og kraftvarmeværket i Sakskøbing renser røgen for partikler, således at vi forurener minimalt og i øvrigt under de grænseværdier der er foreskrevet.

8 Afslutning. I 2011 havde varmeværket en medarbejder der kunne holde 40 års jubilæum. Jørgen ønskede ikke noget officiel markering af jubilæet, men arbejdskollegaerne arrangerede et større morgenbord på dagen og bestyrelsen uddelte et gratiale til Jørgen. Selvom du formentlig ikke bryder dig om det vil jeg alligevel gerne her på generalforsamling udtrykke en stor tak for din ihærdige og meget loyale indsat for Maribo Varmeværk gennem de mange år. Mange tak skal du have. Sluttelig skal der lyde en stor tak til alle som yder en indsats for Maribo Varmeværk, og her tænker jeg ikke mindst varmeværkets medarbejdere, men også til alle andelshavere der jo både er varmebrugere og varmeværkets ejere. Endelig bør der også lyde en tak til alle bestyrelsesmedlemmer, incl. suppleanter for en ekstra stor indsats i og et glimrende samarbejde. En afsluttende bemærkning: Denne mundtlige beretning vil indenfor kort tid kunne ses på varmeværkets hjemmeside hvor der tillige findes en række andre og nyttige oplysninger. /fm

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 49. Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. januar 2013. Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 50. Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. januar 2014. Mundtlig beretning: En stor velkomst til alle til

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 51. Ordinær generalforsamling tirsdag den 27. januar 2015. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 Mølholm Varmeværk REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 j.nr. 43606002, LDN, 24.10.2014 År 2014, den 8. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 52. Ordinær generalforsamling tirsdag den 26. januar 2016. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 55. Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. januar 2019. Mundtlig beretning: Planche I har alle modtaget

Læs mere

Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017.

Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017. Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017. Værkets drift Der blev i den forløbne sæson 2015/2016 leveret 65.699 MWh fjernvarme, svarende til et varmesalg på 20,5 mill. kr.

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 29. juni 2017. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 57 ens 20ende

Læs mere

Ordinær generalforsamling 25. september 2012. Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12

Ordinær generalforsamling 25. september 2012. Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12 Ordinær generalforsamling 25. september 2012 Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12 www.naestved-varme.dk e-mail: info@naestved-varme.dk 1 Medlem af Danske Fjernvarme Valg til bestyrelsen. Varmeåret

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2012, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det har været et specielt

Læs mere

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling Ledelses beretning for 2013-2014. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter Værkets hovedaktivitet har i lighed med tidligere år været produktion og salg af el og

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011. Ordinær generalforsamling 2010 2011. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2010

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Tørring Kraftvarmeværk Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Danmark er et foreningsland. Vi har i Danmark en lang tradition for at danne foreninger - med alle mulige forskellige formål. Det

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2018 Regnskabsåret 2017/2018 er på flere måder det sidste år med noget gammelt og starten på noget nyt for varmeværket og forbrugerne. Nørre Snede Varmeværk er gået all in i samarbejdet med Ejstrupholm

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Torsdag 26/6-2014 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Regnskabsåret 2013/2014 har været et økonomisk rigtig godt år for Rask Mølle Varmeværk.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017. Bestyrelsens beretning Indledning 2016 har været et år med meget aktivitet på Hadsten Varmeværk. For en forsyningsvirksomhed

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Generalforsamling onsdag den 23.11.2016, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det første år hvor vi har haft gang i den nye akkumuleringstank. Et år hvor vi i det store hele har

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 26. november 2013 BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet, som er det 48. regnskab,

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 53. Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2017. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE.

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME, HAARBY KRAFTVARME. Andelsselskaber med begrænset ansvar. 2 Generalforsamlinger. 2 Bestyrelser. 2 Formænd.

Læs mere

Fjernvarme til Væggerløse, Væggerløse Stationsby, Hasselø, Stovby, Tjæreby, Idestrup & Sdr. Ørslev. Maj 2006 Nr. 5

Fjernvarme til Væggerløse, Væggerløse Stationsby, Hasselø, Stovby, Tjæreby, Idestrup & Sdr. Ørslev. Maj 2006 Nr. 5 Med 5. udgave af Sydvarmenyt fra Sydfalster Varmeværk ønsker vi denne gang at orientere om følgende punkter: 1. Billigere fjernvarme igen i år. 2. Varmeværket har en sund økonomi. 3. Din varmeregning er

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2018 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 28. august

Læs mere

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering.

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering. Joan Pofler Fra: Nordby Fjernvarme Sendt: 14. november 2017 13:18 Til: Officiel postkasse Fanø Kommune Emne: Nordby Fjernvarme Vedhæftede filer: Årsrapport -2016-2017.pdf; Prisblad 2017-2018.pdf;

Læs mere

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga.

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Ledelses beretning for 2014-2015. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Vagn Brogaard er blevet syg, og har derfor ønsket at blive

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012. Bestyrelsens beretning Indledning 2011 har været et underligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk. Et år, der har mindet

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Ordinær generalforsamling 2012 2013. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2012

Læs mere

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning FJERNVARME ET GENBRUGSSYSTEM BOLIGENS RUM BRUG ALLE RADIATORER Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

effektiv afkøling er god økonomi udnyt fjernvarmen bedst muligt og få økonomisk bonus

effektiv afkøling er god økonomi udnyt fjernvarmen bedst muligt og få økonomisk bonus effektiv afkøling er god økonomi udnyt fjernvarmen bedst muligt og få økonomisk bonus www.ke.dk 2 udnyt fjernvarmen og spar penge Så godt som alle københavnske hjem er i dag forsynet med fjernvarme. Men

Læs mere

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr.

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr. Beretning 2017 Regnskabsåret 2016/2017 har været et år med en hel del aktivitet på værket. Vi indledte ellers året med stor optimisme, idet vi arbejdede intens på at komme til at udnytte spildvarme fra

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Effektiv afkøling betaler sig

Effektiv afkøling betaler sig Effektiv afkøling betaler sig 2 Udnyt fjernvarmen Returvand skal være så koldt som muligt Så godt som alle hovedstadsområdets hjem er i dag forsynet med fjernvarme. Men det er desværre langt fra alle,

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme AMBA Kastrupvej 41a 8960 Randers sø 86496888 gjvarme@gjvarme.dk formand.ulk@gmail.com Nyhedsbrev januar 2016 Godt Nytår til Alle Nye Tariffer Der træder nye tariffer i

Læs mere

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag)

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag) Formandens beretning til generalforsamlingen 17. august 2016 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

Kontrol af rumtemperatur

Kontrol af rumtemperatur 1 Små gode ideer Når temperaturen i et rum er lavere end i de tilstødende rum, bør døren være lukket. Det koldere rum vil nemlig trække varme fra de andre - og det kan bevirke, at der bliver fodkoldt.

Læs mere

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling Bedsted Fjernvarmes ordinære Generalforsamling Torsdag, den 25. september 2014 Bestyrelsens mundtlige årsberetning v/ formand Jesper Abel Skovsted 1 Beretning Indledning Indledningsvis kan bestyrelsen

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 54. Ordinær generalforsamling tirsdag den 30. januar 2018. Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016. Bestyrelsens beretning Indledning 2015 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. For en forsyningsvirksomhed

Læs mere

Kværndrup Fjernvarme AmbA. Kalkule solvarme

Kværndrup Fjernvarme AmbA. Kalkule solvarme Kværndrup Fjernvarme AmbA Kalkule solvarme 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Forudsætninger og kommentarer til kalkule for solvarme 3 Forudsætninger og kommentarer til budgettet for 2013-14 5

Læs mere

Bestyrelsesberetning for året 2017.

Bestyrelsesberetning for året 2017. Bestyrelsesberetning for året 2017. Endnu et spændende år er gået for Ribe Fjernvarme et rigtig godt år, hvor vi endnu engang har opnået et tilfredsstillende driftsresultat det betyder fortsat konkurrence

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VALLENSBÆK FJERNVARME NORD A.M.B.A. 1.1 Selskabets navn er Vallensbæk Fjernvarme NORD A.m.b.a., i det følgende kaldet selskabet.

VEDTÆGTER FOR VALLENSBÆK FJERNVARME NORD A.M.B.A. 1.1 Selskabets navn er Vallensbæk Fjernvarme NORD A.m.b.a., i det følgende kaldet selskabet. VEDTÆGTER FOR VALLENSBÆK FJERNVARME NORD A.M.B.A. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Vallensbæk Fjernvarme NORD A.m.b.a., i det følgende kaldet selskabet. 1.2 Selskabets hjemsted er Vallensbæk Nordmark,

Læs mere

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro.

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro. Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl. 19.30 på Tranbjerg Kro. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Beretning for det forløbne regnskabsår. 3 Det reviderede

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for året

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for året Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for året 2014 2015-2016. Ordinær generalforsamling i 2015. Hjallerup Fjernvarme har nu tilslutning af 1.622 forbrugere ved årsafslutningen, men der er siden kommet

Læs mere

Få mere varme ud af fjernvarmen. God afkøling gavner både miljø og økonomi

Få mere varme ud af fjernvarmen. God afkøling gavner både miljø og økonomi Få mere varme ud af fjernvarmen God afkøling gavner både miljø og økonomi U d n y t v a r m e n d e t b e t a l e r s i g Din afkøling fortæller, hvor godt du udnytter fjernvarmen Fjernvarmen er et fælles

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A. INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 NAVN OG HJEMSTED 2 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2 3 ANDELSHAVERE/VARMEAFTAGERE 2

FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A. INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 NAVN OG HJEMSTED 2 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2 3 ANDELSHAVERE/VARMEAFTAGERE 2 FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A. VEDTÆGTER. INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 NAVN OG HJEMSTED 2 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2 3 ANDELSHAVERE/VARMEAFTAGERE 2 4 ANDELSHAVERENS HÆFTELSE OG ØKONOMISKE ANSVAR 3 5 UDTRÆDELSESVILKÅR

Læs mere

Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018.

Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018. Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018. Værkets drift I varmeåret 1. okt. 2016 til 30. sept. 2017 blev der leveret/solgt 69.307 MWh fjernvarme, svarende til et salg på

Læs mere

Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN. få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert

Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN. få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert Sådan er det med FJERNVARME Rød = fremløb Blå = returløb I princippet er der med fjernvarme tale om en slags

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen, DFP, deltager

Læs mere

4700 Næ stved Fax 55 73 98 06

4700 Næ stved Fax 55 73 98 06 NOTAT, den 27. september 2011 Benchmarking med Sønderborg Fjernvarme Indledning Der har været en debat i medierne omkring prisniveauet for Varmeværk i forhold til andre varmeværker blandt andet Sønderborg

Læs mere

Spørgsmål og svar om "Pris på afkølingen i Varmeforsyningen" - og meget andet

Spørgsmål og svar om Pris på afkølingen i Varmeforsyningen - og meget andet Spørgsmål og svar om "Pris på afkølingen i Varmeforsyningen" - og meget andet senest opdateret den 23. november 2011. Hvorfor indførtes der pris på afkølingen fra 1. januar 2010?... 2 Hvad er afkøling?...

Læs mere

Vedr. Deres klage over Aars Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen [...]

Vedr. Deres klage over Aars Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen [...] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Vedr. Deres klage over Aars Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen [...] De har ved brev af 21. november 2002 påklaget Aars Kommunes afgørelser

Læs mere

Kontrol af rumtemperatur

Kontrol af rumtemperatur 1 Små gode ideer Når temperaturen i et rum er lavere end i de tilstødende rum, bør døren være lukket. Det koldere rum vil nemlig trække varme fra de andre - og det kan bevirke, at der bliver fodkoldt.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2011/2012. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2011/2012. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 27. november 2012 BESTYRELSENS BERETNING 2011/2012 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet, som er det 48. regnskab,

Læs mere

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018 Referat af Hundested Varmeværks ordinære generalforsamling den 3/9-2018 1 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. indkalder til ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag, den 3.september kl. 19.30 på Hundested Kro, Nørregade

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Et lunt tilbud. er på vei. til dig... PIÅ Nordby - Mårup Wft LOKALVARME

Et lunt tilbud. er på vei. til dig... PIÅ Nordby - Mårup Wft LOKALVARME Et lunt tilbud er på vei til dig... w PIÅ Nordby - Mårup Wft ^ T Vil du give 100 kr. for at få uarmen nemmere og billigere P Muligheden er ikke så fjern som den lyder! Vi kalder den... Lokalvarme i Nordby

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset.

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset. Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl. 19.30 i forsamlingshuset. Deltagere Kennet Rasmussen Jens Chr. Nissen Kjeld Møbjerg Niels Peter Kraak Marius P. Olesen Frank Sørensen Jørgen H. Beeck Alex

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler.

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler. Brande Fjernvarme amba Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 27. september 2011. Sted: Hotel Dalgas i Brande. Deltagere: 49 andelshavere samt 2 ved fuldmagt. Ved indgangen blev sikret at de

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. september 2017 kl. 19.30 på Brødremenighedens Hotel Referat Fraværende med afbud: HC Jensen. side 721 Formand, Jens Jørgen Madsen, bød velkommen. Der var ud over

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 24. marts 2010.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 24. marts 2010. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 24. marts 2010. Bestyrelsens beretning Indledning 2010 er jubilæumsår for Hadsten Varmeværk. 50 år er det blevet til og uden at afsløre for

Læs mere

AFKØLINGSMODEL. Gældende fra varmeåret 2014/2015

AFKØLINGSMODEL. Gældende fra varmeåret 2014/2015 AFKØLINGSMODEL Gældende fra varmeåret 2014/2015 Denne pjece forklarer afkølingsmodellen, som er beregningsgrundlag for regulering af varmeregningen i forbindelse med god/dårlig afkøling af fjernvarmevandet.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

ÅRSBERETNING 2008 / 2009

ÅRSBERETNING 2008 / 2009 1 ÅRSBERETNING 2008 / 2009 Produktion nøgletal: Varmesalg 2.500 MWh fald 136 MWh Elproduktion 2.118 MWh stigning 781 MWh Gasforbrug 619.041 m³ stigning 58.701 m 3 Vi startede året med en pris på kr. 1,15

Læs mere