16. september Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "16. september 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014."

Transkript

1 16. september 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Jesper T. Troelsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Jakob Bech Andersen, Peter Fink, Erik Borring, Lisbeth Weise, Minel Mahmutovic og Mette Millard. Fraværende: Kurt Næsted og Hasan Deniz. Referent: Hanne Søbæk Christiansen.

2 2 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 1 Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Referatet fra bestyrelsens møde den 26. maj 2014 blev sendt til bestyrelsen den 2. juni Ifølge forretningsordenens punkt 2.6 skal referatet godkendes og underskrives på det næst følgende møde. På mødet foreligger et eksemplar af referatet til underskrift. Referatet blev godkendt og underskrevet. Formand Jakob Bech Andersen huskede bestyrelsen på den ændrede mødedato, som blev udsendt sammen med referatet; mødet er flyttet til torsdag d. 11. december 2014.

3 3 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 2 Godkendelse af opgørelse af klassekvotient På mødet foreligger et eksemplar af godkendelsen til underskrift. Opgørelsen blev godkendt og underskrevet. Folketinget vedtog for to år siden at der kun må være 28 elever i klasserne, det skal opgøres og indsendes til ministeriet. Det er selve måden klassekvotienten er opgjort på, som bestyrelsen skal godkende inden indsendelse. Opgørelsen med samtlige klassers elevtal blev sendt rundt til godkendelse og underskrift.

4 STENHUS GYMNASIUM OG HF 4 Dato: Pkt.: 3 Underskrift af bestyrelsens adresseliste til Sparekassen Sjælland, Danske Bank og RealKredit Danmark. På mødet foreligger et eksemplar af adresselisten til underskrift. Adresselisten er også vedlagt dagsorden. Adresselisten blev underskrevet.

5 STENHUS GYMNASIUM OG HF 5 Dato: Pkt.: 4 Uddannelsespolitik og beslutning om ny studieretning; Science i stedet for tidligere 3 studieretninger I øjeblikket arbejdes der i Undervisningsministeriet med udspil til både socialt taksameter, optagelseskrav til gymnasiet og en gymnasiereform. Vi må indstille os på, at politikerne på den ene eller anden måde vil begrænse antallet af elever i gymnasiet, at ungdomsårgangene bliver mindre, og at der fremover vil ske begrænsninger i antallet af studieretninger. Vi kan nok også se frem til, at kommende finanslove vil gå hårdere til os, når der ikke forestår et valg. Målet for Stenhus Gymnasium & HF må være i videst muligt omfang at udbyde studieretninger, der kan give en hel klasse andre forhold kan spille ind omkring fx sprog og musik, hvor det ikke er realistisk kun at oprette hele klasser. Skriv om ovenstående er vedlagt dagsorden. Indstillingen om at lave én ny studieretning, Science, ud af de tidligere 3 studieretninger, blev godkendt af bestyrelsen. Per Farbøl redegjorde for tankerne bag ændringen af studieretningerne og fortalte om erfaringerne med de naturvidenskabelige fag på Stenhus frem til nu. Han mener, at den nye studieretning, Science, vil blive mere overskuelig for eleverne at forstå. Erik Borring spurgte ind til, om det ville give mening at se, hvilken ændring, der kommer før vi ændrer vores studieretning. Per Farbøl forklarede, hvordan Stenhus Gymnasium & HF ved at være lidt på forkant vil være i stand til at håndtere de krav, der måtte komme. Han forklarede også, hvilke valg eleverne vil kunne foretage i forhold til at ville forskellige ting med naturfag. Per Farbøl forklarede også, at ændringen er blevet vendt med de naturvidenskabelige lærere, der har været meget positive. Lisbeth Weise anførte, at skolen risikerer at miste nogle af de elever, der gerne vil læse eksempelvis biologi. Per forklarede, at det giver bedre mening at kunne få en hel klasse ud af de elever, der ønsker stu-

6 dieretning med naturfag. De bør have mindst to af studieretningsfagene i samme klasse. Som det er i øjeblikket, ender det ofte med kombinationer, hvor de kun har eksempelvis matematik sammen. 6 Per Farbøl pointerede i øvrigt, at ændringen først vil kunne mærkes på klasserne i 2.g. Der vil ikke være noget at mærke i år, hvor eleverne går i 1.g. Lisbeth Weise kommenterede, at vi ikke længere vil være et tilbud for de elever, der eksempelvis ønsker at forske i biologi senere det er for meget både at skulle have biologi på B og A-niveau på tredje år. Til dette svarede Per Farbøl, at skolen i flere år har haft elever, som har gennemført biologi på både A og B-niveau. Jesper T. Troelsen udtrykte bekymring for om faget biologi vil blive dårligere stillet ved den nye studieretning. Biologi er relevant for mange studier, selv om det ikke er kompetencegivende ved optagelse til disse uddannelser. Per Farbøl var enig i, at det er underligt, at biologi ikke er kompetencegivende til videregående uddannelser; men faget har en fremtrædende position på Stenhus og elever i den nye studieretning vil have de samme muligheder for at vælge biologi som nu. Per Farbøl konkluderede slutteligt, at der ikke er tvivl om, at vi skal have færre studieretninger; det er denne løsning, der i øjeblikket ligger på det politiske tegnebræt. Hvis Stenhus Gymnasium & HF vil noget med naturfag, bør det også være studieretninger, der indeholder fag, som er adgangsgivende til de naturvidenskabelige uddannelser, og det er eksempelvis biologi ikke i øjeblikket. Knud Erik Schack Madsen gjorde bestyrelsen opmærksom på, at bestyrelsen vil kunne lave en ændring i fremtiden, hvis det viser sig, at behovet for de forskellige fag er anderledes, end skolen og bestyrelsen forventede. Bestyrelsen var enig om, at vi må se, hvad der sker.

7 7 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 5 Drøftelse af budgetopfølgning pr. 31. juli 2014 Budgetopfølgningen er vedlagt. Budgetopfølgningen blev taget til efterretning. Stenhus Gymnasium & HF tjener penge, fordi skolen har mange elever, og samtidig er taksterne lidt højere end meldt ud i sidste års finanslov. Det trækker også op i overskuddet, at skolen ikke er påbegyndt halbyggeriet og anlæggelsen af testcenteret, men der vil komme nogle udgifter i efteråret; renoveringer, lærerne skal på pædagogisk weekend, nyindkøb af kopimaskiner m.m. Jesper T. Troelsen spurgte, om der fandtes et mere hensigtsmæssigt lokale end auditoriet til foredrag. Han har selv holdt et foredrag i auditoriet for nogle af skolens elever, og de var tydeligt påvirkede af det dårlige indeklima. Per Farbøl mente, det kunne handle om ventilationen. Han lovede, der ville blive kigget på det. Jesper T. Troelsen anførte, at der måske også kunne gøres noget ved lyset og at man faktisk burde kigge på hele lokalet. Erik Borring tilsluttede sig, at skolen godt kunne bruge et godt sted, hvor der kan samles mange elever til eksempelvis foredrag.

8 STENHUS GYMNASIUM OG HF 8 Dato: Pkt.: 6 Drøftelse og evaluering af rektors resultatlønskontrakt for 2013/2014 Undervisningsministeriet kræver som bekendt, at bestyrelser på statslige uddannelsesinstitutioner skal indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder. Bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF besluttede i efteråret 2013 indholdet i rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektors evaluering af kontrakten (vedlagt) fremlægges hermed til bestyrelsens drøftelse. Efterfølgende beslutter bestyrelsesformand Jakob Bech Andersen og næstformand Knud Erik Schack Madsen, i hvilken udstrækning kontraktens mål er opfyldt og hermed den procentdel af den økonomiske ramme, der skal udbetales. Opfyldelsen af resultatlønskontrakten blev drøftet og taget til efterretning. På baggrund af evalueringen og bestyrelsens drøftelse har Jakob Bech Andersen og Knud Erik Schack Madsen efterfølgende besluttet, at resultatlønnen udmøntes med 97 % af beløbsrammen. Per redegjorde for beslutningerne omkring resultatlønskontrakten for 2013/2014 og evalueringen af den. Han gjorde opmærksom på, at nogle ting ikke kan måles rigtigt på; skolen er på vej, men de konkrete resultater vil, på nogle ting, først kunne måles efter nogle år. Minel Mahmutovic spurgte ind til studietur; hvem gjaldt det? Per forklarede, at det gælder de nuværende 2.g. ere. Minel pointerede, at han synes, det er rigtigt at gøre studieturen studierettet. Minel Mahmutovic spurgte, om klasserådene helt er afskaffet; nogle elever havde fået oplevelsen af, at klasserådet bliver set skævt til af læreren, hvis de kommer med kritik på klassens vegne. Elevrådet vil derfor gerne, at der kunne finde en anden løsning end klasserådet. evt. et mellemled. Per Farbøl rådede til, at eleverne bruger skolens ledelse, hvis de ikke skal tale direkte med en lærer det stiller en anden lærer kollegialt svært, hvis denne skal fungere mellemled, og man skal kritisere en kollega. Erik Borring kommenterede, at der skal være en evaluering lavet af eleverne her kan man selv vælge, om besvarelsen skal være anonym eller ikke-anonym. Bo Pedersen anførte, at det er problematisk, hvis eleverne faktisk er bange for, at komme med kritik til deres lærer; eksempelvis af frygt for at få dårligere karakterer.

9 9

10 STENHUS GYMNASIUM OG HF 10 Dato: Pkt.: 7 Beslutning om indholdet i rektors resultatlønskontrakt for 2014/2015 Rektors forslag til resultatlønskontrakt for 2014/2015 samt Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinjer herfor (brev fra Ministeriet for Børn og Undervisning af 27. juni 2013) vedlagt. Resultatlønskontrakten godkendt. Per Farbøl redegjorde for den nye resultatlønskontrakt og de valg, der havde været omkring at sætte punkter op i kontrakten. Jesper T. Troelsen udtrykte tilfredshed med, at skolen nu har en kontaktperson til de videregående uddannelser og tilfredshed med den afholdte dag med Aarhus Universitet. Han kunne dog godt ønske sig, at det blev skrevet ind i resultatlønskontrakten, at vi skal samarbejde med RUC, som er regionens universitet, på en systematisk vis. Per fortalte, at vi har fået en kontakt på Kemisk Institut og tilsluttede sig, et regelmæssigt samarbejde med Roskilde Universitet skal skrives ind i resultatlønskontrakten.

11 STENHUS GYMNASIUM OG HF 11 Dato: Pkt.:8 Forslag til nye vedtægter samt ny forretningsorden Forslag til nye vedtægter samt ny forretningsorden vedlagt. Nye vedtægter og ny forretningsorden blev besluttet og underskrevet. Mette Millard forklarede at det i 2012 blev bestemt af Undervisningsministeriet, at de gamle vedtægter skulle opdateres ved førstkommende lejlighed. Skolen vurderede, at det ville være en god anledning, når den nye bestyrelse var tiltrådt. Derfor har Mette opdateret vedtægten og i samme ombæring blev forretningsordenen rettet til. Bestyrelsen skal i vedtægterne vedtage, om der altid skal vælge en næstformand og dette var bestyrelsen enig om, at der skal være. De selvsupplerende medlemmer af bestyrelsen kan kun genudpeges én gang men hvor mange gange bestyrelsen vil genudpege de øvrige skal der tages stilling til. Bestyrelsen var enig i, at man ønsker mulighed for genudpegning 5 gange. I forretningsordenen var det nødvendigt, at bestyrelsen tog stilling til indkaldelsesvarsel samt vicerektors rolle i bestyrelsesmøderne. Bestyrelsen vedtog et indkaldelsesvarsel på 7 dage, og at vicerektor deltager i bestyrelsesmøderne som en rådgivende funktion. Erik Borring spurgte, hvor 3.10 i forretningsordenen kom fra? Mette måtte blive svar skyldig, og forklarede, at ingen rigtig har kunne komme på et eneste eksempel, hvor det har været relevant. Skolen anser det som værende en kattelems-paragraf eksempelvis hvis bestyrelsen ikke kan samles, ikke kan nå at underskrive noget i tide eller lignende. Men det gælder fortsat også under denne bestemmelse - at det skal være hovedparten af bestyrelsen, der skal være enige. Knud Erik Schack Madsen forklarede, at eksempelvis i forbindelse med ansættelser og afskedigelser gives rektor også myndighed til at træffe en afgørelse uden om bestyrelsen selvom noget andet står i lovgivningen. Bo Pedersen forslog, at paragraffen skrives ind i den nye forretningsorden, men at bestyrelsen forsøger at tænke over, hvornår der vil kunne blive brug for den den kan jo bare skrives ud igen; forretningsorden kan laves om når som helst. Dette tilsluttede bestyrelsen sig.

12 STENHUS GYMNASIUM OG HF 12 Dato: Pkt.: 2 Beslutning om ændring af ferieplan 2014/2015 Mandag den 22. december var oprindelig planlagt som arbejds- og undervisningsdag. Dette har dog vist sig at være et håbløst projekt med 2.hf og 3.g elever, der har afleveret deres store skriftlige opgaver, og 1.g elever, der har afsluttet AT 1 fredag d. 19. december. Det foreslås derfor, at bestyrelsen godkender dagen som en feriedag, og samtidig godkender, at skolen ikke vælger at inddrage en lørdag eller at forlænge skoledage for alle klasser for at indhente de tabte undervisningstimer. Dette skal ses i lyset af den vikarvillighed, skolens undervisere udviser, og som sikrer at der sjældent aflyses timer, og at der derfor kun vil skulle lægges ekstra timer ind for klasser, der af særlige årsager mister mange timer. Det vurderes, at klasserne i almindelighed vil få den nødvendige undervisning. Bestyrelsen godkendte ændringen i ferieplanen.

13 STENHUS GYMNASIUM OG HF 13 Dato: Pkt.: 10 Orientering fra rektor Per Farbøl Rektor Per Farbøl orienterer om, hvad der sker på Stenhus Gymnasium & HF lige nu, herunder vedlagte benchmarkanalyse fra PWC. Bestyrelsen tog Pers orientering til efterretning. Per Farbøl fortalte om PWC s benchmarkanalyse, som var vedlagt dagsorden. Idrætshal: Skolen valgte at lade være med at igangsætte byggeriet, da der både er uafklarede vilkår for gymnasierne efter en gymnasiereform og der fortsat ikke er afklaret, hvad der skal ske i forhold til en eventuel arena i Holbæk. Derfor anser Per, at det er bedre at gøre noget ved de ting, vi ved, vi skal. Vi vil stadig lave et testcenter og idrætsholdene er lidt pressede på plads. IB: Formand Jakob Bech Andersen har i dag skrevet under på den første ansøgning til Undervisningsministeren om, at lade Stenhus blive en IB-skole. Per Farbøl er overbevist om, at der er basis for en IB-skole her i området. Det vil betyde efteruddannelse til lærerne og ledelsen. Ledelsen og Mette Millard var på et meget interessant besøg i Ikast, som er en IB-skole, og de har også besøgt Nørre G, som gør det på en helt anden måde begge meget inspirerende besøg. Det kan være et langvarigt projekt, men skolen arbejder fortsat på, at der kan laves IB på Stenhus Gymnasium & HF. Sydafrika: Stenhus har i tre uger haft besøg fra Sydafrika, som meget gerne vil have et samarbejde i gang for at have udvekslingselever her i Danmark og spille badminton. Kulturen er meget anderledes i Sydafrika og det samme gælder for det økonomiske grundlag. Vi får en venskabsaftale med et sydafrikansk gymnasium, og vi skal have et samarbejde med den sydafrikanske badminton union. Kina: I øjeblikket har Stenhus en kinesisk badmintonspiller på besøg i to måneder. Han kommer fra en kendt badmintonskole i Malaysia (som drives af en kendt kinesisk spiller). Den kinesiske gæst bor privat vi oplever at danske og kinesiske unge fungerer godt sammen. I næste uge får vi besøg af Holbæks Venskabskommune spydspidserne er to baskethold. Per Farbøl og Knud Erik Schack Madsen er organisatorer i dette besøg og i kontakten flere af Holbæks politikere bliver inddraget i besøget. Risikovurdering: Ledelsen har talt med bestyrelsesformanden om at finde et bud på, hvad der er af risikofaktorer for Stenhus, så bestyrelsen får et overblik over, hvilke scenarier og handlemuligheder, der kan vise sig for Stenhus. Skolen gør meget ud af, at de faste udgifter bliver så små som muligt, så vi også kan overleve i dårli-

14 gere tider. 14 Samarbejde med lokale folkeskoler: Det er blevet lidt sværere at få ting til at gå op i samarbejdet med folkeskolerne efter den nye folkeskolereform og arbejdstidsaftalen er trådt i kraft. Halvdelen af skolelederne er meget positive og engagerede i samarbejdet, det er Per Farbøls oplevelse, at de resterende forholder sig afventende. Det er et godt projekt, som skolen gerne skal gøre endnu mere ved. Skolestart: Det har som altid været en hektisk start, hvor skolen desværre har været ramt af en del sygemeldinger også nogle lange sygemeldinger så der er nogle lærer, der ligger højt i timetal grundet vikardækning for kolleger. Udbuddet af lærere indenfor fysik og matematik er ikke ret stort, så vi skal også rekruttere blandt de, der slet ikke havde forestillet sig at arbejde på et gymnasium. Jesper T. Troelsen foreslog, at Stenhus Gymnasium & HF får en stand på RUC s karrieredag for at kunne rekruttere den vej.

15 STENHUS GYMNASIUM OG HF 15 Dato: Pkt.: 11 Eventuelt

16 16 Bestyrelsens underskrifter: Jakob Bech Andersen Formand Knud Erik Schack Madsen Næstformand Bo Pedersen Kurt Næsted Jesper T. Troelsen Erik Borring Lisbeth Weise Minel Mahmutovic Hasan Deniz _ Per Farbøl

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. september 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Tilstede: Knud Erik

Læs mere

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014.

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. 15. december 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Jakob Bech Andersen,

Læs mere

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium 17 03 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF. Deltagere: Knud Erik Schach-Madsen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 07 09 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014.

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. 21. marts 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. Deltagere: Niels Ebdrup, Leif Østerholt, Marianne Bech Hansen, Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 7 08 12 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 13 12 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Nicholas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

26. maj 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj 2014.

26. maj 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj 2014. 26. maj 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Jesper T. Troelsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Kurt Næsted,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 28 05 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter Fink,

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 14 03 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 21 03 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde 13 09 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 13. september 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Bo

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen. 08 10 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen. Deltagere:

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 07 12 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Niels

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI, 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI, 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI, 2018 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Johan Brødsgaard, Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Victor Borch-Olsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. december 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2/2011 Frederiksborg Gymnasium og HF tirsdag den 24. maj kl

Referat af bestyrelsesmøde 2/2011 Frederiksborg Gymnasium og HF tirsdag den 24. maj kl Mødets dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 15. marts (bilag A) 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Meddelelser a. Optagelse på Cambridge University (Thomas Vang Kristensen) b. Rektors

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 24.08.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Fraværende: Martin Schwebs Rasmussen Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 6. juni 2013 Referatet er forhåndsgodkendt

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl. 16.00-18.00 Til stede: Finn Christiansen, Harald Mikkelsen, Olav Nørgaard, Jakob Sehested, Mette Skaarup Philipsen, Ida

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Helle Vestergaard, Lotte Thøgersen og Helle Lindkvist. 1. Underskrivelse af referat fra møde den

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl. 16.00-20.00 Til stede: Harald Mikkelsen, Jakob Sehested, Brian Roed, Kirsten Lund, Eva Pinnerup, Olav Nørgaard, Magnus Porse,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 26. august 2014 kl. 15.30 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ingrid Fabricius (IF, formand), Ole Daneved (OD, rektor), Iben Gregers Jensen (IGJ), Thomas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 4. december 2014 Mødedeltagere: Gæster: Jens Kramer Mikkelsen, Peter Langdal, Nynne Dalå, Anne Boukris, Arne Holm, Elsebeth Aller,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 19. september 2011 Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted(t.o.m.

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere