Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015"

Transkript

1 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min Søsters Børn og vi skal i Legeland ovre i Klankhallerne. Info om dette kan fås ved at kontakte SFO på: Fastelavn. Fredag den 6. februar holdt vi fastelavn i SFO. Her nogle friske foto fra dagen: Men derfor kan humøret godt være højt! De slår katten af tønden hhv. drenge og piger på hver årgang Klar til tøndeslagning. Vi hænger de 7 tønder op mellem træerne oppe ved det vi kalder mooncarområdet. Så går det løs der må slås alt det det skal være. Og ventetid på at komme i gang. Det er ikke alle børn der er lige hurtige til at komme i vintertøjet og komme ud Og så fik den endnu et slag læg mærke til de flotte dekorede tønder det er vores gode Kreativ Værksted der står bag det..

2 Du kan bare vente dig ser det ud til hun tænker. I tønderne var der en lille slikpose og en slikkepind til alle og det giver meget skrald som skal samles ind. Og der lægges an til et mega slag.. Da alle tønderne, også de voksnes, var slået i stykker så var det ind for at finde det pæne udklædningstøj frem. Så er bunden gået på den første og de kaster sig over indholdet Og vi kan desværre ikke vise alle udklædte børn her; der var mange og de var flotte.

3 Og så er vi i gang man skal helt ud til enden af cat walken, vende og tilbage. Og en smuk prinsesse var der også. Og så iøvrigt også nogle der ikke var udklædte, hvilket jo er helt helt OK. Her kan man se forløbet.. man starter her nederst til venstre med at gå op på scenen, ind til midten og helt ud til enden på cat walken, tilbage og så ned ovre til højre.. Og her er alle ved at være klar ved cat walken her kan de børn der har lyst tage en tur og vise deres flotte udklædning frem for de andre børn Her er køen for at komme op og gå.

4 De kom op klassevis så der altid var nogle rundt langs scenen til at se, klappe og synge Og der var fastelavnsboller til alle også gæsterne tror jeg (vi får heldigvis ofte besøg af gamle børn her en fra 5. klasse) Og så blev katte kongerne og dronningerne fejret Wow, prøv lige at se her ret god udklædning. Og en STOOOORRR tak til de forældre der bagte fastelavnsboller til os! Super dejligt! og trods alt tanke vækkende at det stadig i 2015 udelukkende er mødre der har overskud og bager fastelavnsboller til os!!!

5 Rekorddag. Så har vi haft vores første rekorddag i den almindelige SFO tid efter at vi lancerede det på et aftens arrangement for 2. klasserne. Så her lidt foto fra eftermiddagen og vedhæftet finder du rekordtavlen, hvor du kan se de rekorder der blev sat.. Eller sjippe fleste gangen på 1 minut. Vi er ved at gøre klar her til øvelsen at hænge længst.. Eller hurtigst sortere de 100 mælkelåg fra baljen ud i de 5 farver.. Så er vi i gang hvem kan hænge længst?? Eller speed stacke 10 krus op i en pyramide og ned igen..

6 Og der blev øvet i det meste af gamle 1C lokalet, som var stedet til speek stacking.. Og alle syntes det ser nemt ud, men det bliver hurtigt hårdt og begynder at gøre ondt i hænderne. Næste rekorddag bliver onsdag den 25. februar 2015 Og der stables. Her har vi købt en pakke, hvor der er bægere og tidsmålere med.. Men også vise at konkurrence kan være hårdt og ubarmhjertig. Man kan have øvet meget op til, men på selve dagen, lige på det tidspunkt, hvor ens præstation måles, kan man være uheldig og noget går galt Og det handler om at træne og øve vi vil med aktiviteten gerne vise børnene, at alle kan forbedre sig, hvis de øver; særligt hvis de er meget stædige og øver meget. Det kan nok ikke ses på dette foto, men de børn der hænger omkring 3 minutter kan man tydelig ser sporene på deres hænder.

7 Livet i SFO. Her kommer en række foto fra børnenes liv i SFO en. Blot taget lidt tilfældigt rundt i SFO en en dag: Og her spilles, spises og hygges i CafeKernen. Piger i højt humør ude ved telefonen i CafeKernen Vi får os lige en bid brød og agurk. Har han mon vundet? I skak? Og det bør vi jo seriøst overveje at sætte på skemaet; man bliver nemlig KLOG af at spille skak!!! Det gør gutterne her også. Sjov og ballade.

8 Og som altid, aktivitet ved vores tegne bord Leg inde i vores Stillerum.. Og der skal frugt, grønt, brød og vand til for at kunne holde dampen oppe så er det jo heldigt vi har en god kostordning. Leg inde i glasrummet som vi kalder det ved 0A Leg i indegården.. Og PetShop inde i 0B

9 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge det nummer. Telefonen er bemandet i morgenåbning og SFO om eftermiddagen: SFO mobil/sms: Mail: sfofritterhojen@skanderborg.dk Mere af det Skal du have fat SFO leder Ole Drøgemüller kan det ske på: Mail: ole.drogemuller@skanderborg.dk Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det via Tabulex. OBS:På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: til i morgenåbning og fra skoleslut til om eftermiddagen, dog ferdage. Ferier: I skoleferierne har vi åbent fra til 17.00, fredage dog Man skal IKKE melde hverken fra eller til i ferierne. Vi er her og vi har en bemanding på i forhold til det antal børn vi erfaringsmæssigt ved der kommer. Så man møder bare frem!

10 Sender regler i SFO Fritterhøjen Vi vil sende børn hjem kl , og Det er altså de 3 tidspunkter der kan vælges, hvis man via Tabulex giver os besked om det. Vi tager IKKE imod beskeder fra forældre telefonisk om at sende børn. Hverken til P plads eller hjem. Kun via Tabulex. Så der kan ikke ringes om at vi lige skal sende barnet ud til parkeringspladsen. Sker i dag faktisk ret ofte (dagligt!). Så næste gang du gør det, så har jeg bedt personalet om venligst, men bestemt, sige at den service yder vi ikke længere. Står man i en særlig situation (uanset hvad) kan man ALTID ringe. SFO har kun 1 mobil nummer, så sørg for at det er den DU har i din mobil: Vi sender fortsat til fritidsaktiviteter (på alle tider), hvis der er givet besked om det via Tabulex. jo ikke have nogle der spurgte om at låne telefonen og ringe!! Man kan som forældre naturligvis afhente sit barn lige når man vil!!! Og når man gør det må man naturligvis ringe til alle dem det skal være; så er det blot dig som forældre der gør det og via EGEN telefon. Vores (ene) telefon er ellers alt for optaget når vi nogle gange selv skal ringe til nogen eller nogle har brug for at komme i kontakt med os. Husk lige på at i forhold til sidste år: Så har jeres barn først fri kl. 14, så kl. 15 når I vil have barnet sendt hjem har haft 6 klokketimer i skolen og har virkelig meget brug for et pusterum og lege. Det svarer til at I sidste år de dage hvor de fik fri kl. 11:40, blev bedt om at gå hjem allerede kl. 12:40!! Ændringerne vil betyde mere og bedre leg i SFO, mindre bøvl for jer og flere voksne der kan være nærværende omkring en aktivitet med jeres børn. Børnene kan først låne en telefon til at lave legeaftaler efter kl Børn og ringning til jer/jeres arbejdspladser fylder simpelthen bare ALT for meget og står slet ikke mål med den besvær det giver. Vi kan KUN opfordre jer forældre til at blive bedre til at sætte grænser for jeres børn og sige at de kan lege med deres kammerater heroppe. Og vi kan fint finde lokaler, hvor børnene kan få lov at lege bare 2-3 stykker sammen ad gangen. Egentlig så burde vi slet ikke have dette problem; hvis I som forældre sagde at de ikke måtte ringe, så ville vi

11 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min Søsters Børn og vi skal i Legeland ovre i Klankhallerne. Info om dette kan fås ved at kontakte SFO på: Fastelavn. Fredag den 6. februar holdt vi fastelavn i SFO. Her nogle friske foto fra dagen: Men derfor kan humøret godt være højt! De slår katten af tønden hhv. drenge og piger på hver årgang Klar til tøndeslagning. Vi hænger de 7 tønder op mellem træerne oppe ved det vi kalder mooncarområdet. Så går det løs der må slås alt det det skal være. Og ventetid på at komme i gang. Det er ikke alle børn der er lige hurtige til at komme i vintertøjet og komme ud Og så fik den endnu et slag læg mærke til de flotte dekorede tønder det er vores gode Kreativ Værksted der står bag det..

12 Du kan bare vente dig ser det ud til hun tænker. I tønderne var der en lille slikpose og en slikkepind til alle og det giver meget skrald som skal samles ind. Og der lægges an til et mega slag.. Da alle tønderne, også de voksnes, var slået i stykker så var det ind for at finde det pæne udklædningstøj frem. Så er bunden gået på den første og de kaster sig over indholdet Og vi kan desværre ikke vise alle udklædte børn her; der var mange og de var flotte.

13 Og så er vi i gang man skal helt ud til enden af cat walken, vende og tilbage. Og en smuk prinsesse var der også. Og så iøvrigt også nogle der ikke var udklædte, hvilket jo er helt helt OK. Her kan man se forløbet.. man starter her nederst til venstre med at gå op på scenen, ind til midten og helt ud til enden på cat walken, tilbage og så ned ovre til højre.. Og her er alle ved at være klar ved cat walken her kan de børn der har lyst tage en tur og vise deres flotte udklædning frem for de andre børn Her er køen for at komme op og gå.

14 De kom op klassevis så der altid var nogle rundt langs scenen til at se, klappe og synge Og der var fastelavnsboller til alle også gæsterne tror jeg (vi får heldigvis ofte besøg af gamle børn her en fra 5. klasse) Og så blev katte kongerne og dronningerne fejret Wow, prøv lige at se her ret god udklædning. Og en STOOOORRR tak til de forældre der bagte fastelavnsboller til os! Super dejligt! og trods alt tanke vækkende at det stadig i 2015 udelukkende er mødre der har overskud og bager fastelavnsboller til os!!!

15 Rekorddag. Så har vi haft vores første rekorddag i den almindelige SFO tid efter at vi lancerede det på et aftens arrangement for 2. klasserne. Så her lidt foto fra eftermiddagen og vedhæftet finder du rekordtavlen, hvor du kan se de rekorder der blev sat.. Eller sjippe fleste gangen på 1 minut. Vi er ved at gøre klar her til øvelsen at hænge længst.. Eller hurtigst sortere de 100 mælkelåg fra baljen ud i de 5 farver.. Så er vi i gang hvem kan hænge længst?? Eller speed stacke 10 krus op i en pyramide og ned igen..

16 Og der blev øvet i det meste af gamle 1C lokalet, som var stedet til speek stacking.. Og alle syntes det ser nemt ud, men det bliver hurtigt hårdt og begynder at gøre ondt i hænderne. Næste rekorddag bliver onsdag den 25. februar 2015 Og der stables. Her har vi købt en pakke, hvor der er bægere og tidsmålere med.. Men også vise at konkurrence kan være hårdt og ubarmhjertig. Man kan have øvet meget op til, men på selve dagen, lige på det tidspunkt, hvor ens præstation måles, kan man være uheldig og noget går galt Og det handler om at træne og øve vi vil med aktiviteten gerne vise børnene, at alle kan forbedre sig, hvis de øver; særligt hvis de er meget stædige og øver meget. Det kan nok ikke ses på dette foto, men de børn der hænger omkring 3 minutter kan man tydelig ser sporene på deres hænder.

17 Livet i SFO. Her kommer en række foto fra børnenes liv i SFO en. Blot taget lidt tilfældigt rundt i SFO en en dag: Og her spilles, spises og hygges i CafeKernen. Piger i højt humør ude ved telefonen i CafeKernen Vi får os lige en bid brød og agurk. Har han mon vundet? I skak? Og det bør vi jo seriøst overveje at sætte på skemaet; man bliver nemlig KLOG af at spille skak!!! Det gør gutterne her også. Sjov og ballade.

18 Og som altid, aktivitet ved vores tegne bord Leg inde i vores Stillerum.. Og der skal frugt, grønt, brød og vand til for at kunne holde dampen oppe så er det jo heldigt vi har en god kostordning. Leg inde i glasrummet som vi kalder det ved 0A Leg i indegården.. Og PetShop inde i 0B

19 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge det nummer. Telefonen er bemandet i morgenåbning og SFO om eftermiddagen: SFO mobil/sms: Mail: sfofritterhojen@skanderborg.dk Mere af det Skal du have fat SFO leder Ole Drøgemüller kan det ske på: Mail: ole.drogemuller@skanderborg.dk Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det via Tabulex. OBS:På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: til i morgenåbning og fra skoleslut til om eftermiddagen, dog ferdage. Ferier: I skoleferierne har vi åbent fra til 17.00, fredage dog Man skal IKKE melde hverken fra eller til i ferierne. Vi er her og vi har en bemanding på i forhold til det antal børn vi erfaringsmæssigt ved der kommer. Så man møder bare frem!

20 Sender regler i SFO Fritterhøjen Vi vil sende børn hjem kl , og Det er altså de 3 tidspunkter der kan vælges, hvis man via Tabulex giver os besked om det. Vi tager IKKE imod beskeder fra forældre telefonisk om at sende børn. Hverken til P plads eller hjem. Kun via Tabulex. Så der kan ikke ringes om at vi lige skal sende barnet ud til parkeringspladsen. Sker i dag faktisk ret ofte (dagligt!). Så næste gang du gør det, så har jeg bedt personalet om venligst, men bestemt, sige at den service yder vi ikke længere. Står man i en særlig situation (uanset hvad) kan man ALTID ringe. SFO har kun 1 mobil nummer, så sørg for at det er den DU har i din mobil: Vi sender fortsat til fritidsaktiviteter (på alle tider), hvis der er givet besked om det via Tabulex. jo ikke have nogle der spurgte om at låne telefonen og ringe!! Man kan som forældre naturligvis afhente sit barn lige når man vil!!! Og når man gør det må man naturligvis ringe til alle dem det skal være; så er det blot dig som forældre der gør det og via EGEN telefon. Vores (ene) telefon er ellers alt for optaget når vi nogle gange selv skal ringe til nogen eller nogle har brug for at komme i kontakt med os. Husk lige på at i forhold til sidste år: Så har jeres barn først fri kl. 14, så kl. 15 når I vil have barnet sendt hjem har haft 6 klokketimer i skolen og har virkelig meget brug for et pusterum og lege. Det svarer til at I sidste år de dage hvor de fik fri kl. 11:40, blev bedt om at gå hjem allerede kl. 12:40!! Ændringerne vil betyde mere og bedre leg i SFO, mindre bøvl for jer og flere voksne der kan være nærværende omkring en aktivitet med jeres børn. Børnene kan først låne en telefon til at lave legeaftaler efter kl Børn og ringning til jer/jeres arbejdspladser fylder simpelthen bare ALT for meget og står slet ikke mål med den besvær det giver. Vi kan KUN opfordre jer forældre til at blive bedre til at sætte grænser for jeres børn og sige at de kan lege med deres kammerater heroppe. Og vi kan fint finde lokaler, hvor børnene kan få lov at lege bare 2-3 stykker sammen ad gangen. Egentlig så burde vi slet ikke have dette problem; hvis I som forældre sagde at de ikke måtte ringe, så ville vi

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 39+40 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 39+40 2014 Uge 42. Så nærmer efterårsferien sig med raske skridt. Og børnene har fri fra skole i en hel uge. SFO har sædvanen tro åbent hele ugen; fra 06.15 til 17.00, fredag dog 16.30. Og som altid så ER vi der

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik.

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. MÅNEDSBREV OKTOBER Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. Først til lidt praktisk information: - Vi vil gerne understrege at det er af yderste

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2012 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn første dag efter vinterferien; mandag den 20. februar. Her en lille billede reportage fra dagen: Så er det lige før det går løs! De 6 rækker står klar. Der var

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Dagen efter Kristihimmelfart. Børnehuset er jo som bekendt en institution uden lukkedage. Derfor havde vi også åbent dagen efter Kristi Himmelfart.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014 Velkommen tilbage. Så er vi i fuld gang igen. SFO og skole er i fuld sving igen. En særlig velkomst skal lyde til alle jer nye børn og forældre! Vi har set jer og mødt jer flere gange i foråret; nu er

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012 Fælles info Personale nyt. Vores nuværende souschef i SFO, Ulla Nielsen, stopper hos os med udgangen af 2012. Det er bestemt ikke med vores gode vilje at hun gør det; men hun rykker teltpælene op her i

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013 Fælles info Inklusion. Som tidligere omtalt tager 4 af SFO ens ansatte en diplomuddannelse i Inklusion i dette skoleår. Amira har været afsted, Pia er pt. afsted og nu er turen kommet til Helen. Hun tager

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012 Fælles info Indsamlingsuge. Ud over Nyhedsbrevet er der også vedhæftet information til jer alle om et nyt tiltag, nemlig Indsamlingsuge, som afvikles i uge 10. Se mere om det spændende tiltag i brevet

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder.

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. FDF - Spejder. Fredag den 23. februar var sidste gang børnene kunne deltage til FDF spejder i SFO. Dagen begyndte med at børnene sang flagsangen, mens de hejste

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Forældremøde. Vi har besluttet at vi 1 gang årligt vil afholde et dialog møde mellem jer forældre og så alle os der arbejder i Børnehuset. Vi tror på, at vi gennem dialog og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Karneval 2012. Der bliver Karneval den 16. maj som optakt til Galten Byfest. Institutionerne har dog i fællesskab ønsket at ændre på konceptet for Karnevallet. Primært i lyset af de ændringer

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Demokrati og Medbestemmelse

Demokrati og Medbestemmelse Efterårs vinden suser, og snigende men dog på en behagelig måde, rammer den min kind. Træerne blafrer. Fuglene synger årets sidste viser. Det er varmt og koldt på samme tid. Det er mørkt og lyst på samme

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012 Fælles info Udeuger i Fritterhøjen. I de to kommende uger har vi på Fritterhøjen udeuger. Det betyder at vi har aktiviteter der foregår udenfor og derfor bliver ude det meste af eftermiddagen. Det er obligatorisk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere