Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010)"

Transkript

1 Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010) Mødedeltagere: Christian Christiansen, Christian Jansson, Ole Østergaard, Kirsten Hillman og Lene Rausner Ole Ø. pointerede at det ikke er et kantineudvalgsmøde, da man endnu afventer procedure for nedsættelse af et sådan. De fleste punkter blev gennemgået, men ikke alle da tiden var knap. Der er ligeledes nogle som er lagt sammen med andre da de er drøftet under et. OBS: punkterne: samt vejning af mad blev drøftet på møde den 16. marts 2010 i kantineudvalget. 1. Lette anretninger skal være mindre og gerne mindre rodet, evt. sætte en pris på. (i dag betaler vi 75 kr. pr. anretning). Der skal kun enkelte ting på anretningen, kun halvdelen af det der er på i dag. Kantinen skal undgå at det bliver for massivt, det skal virke let. Enklere og mere varieret. Prisen er uændret. Derudover blev det besluttet at man fremover også kan bestille en lille platte (med 3 x pålæg og brød til, fx æg/rejer, kødpålæg, ost) eller lille lun anretning(fx kylling, mørbrad eller andet anrettet med lidt sauce, grønt, brød og lign.) til 50 kr. 2. Skåret frugt skal være i mindre mængder og til en lavere pris, der bliver i dag skåret meget frugt op som er unødvendigt, det er for voldsomt. Mindre og mere varieret inden for de muligheder årstiderne giver, samt at det ofte vil bestå af 4 forskellige slags frugt. 3. Der bør ses på priserne generelt da flere varer er dyre. Priserne er udbudsbestemt og derfor ikke til at ændre på. 4. Mere variation/kreativitet både i salatbar, anretninger, buffeter og kager. Forslag: hjemmebagt kage (fx, krydderkage, gulerodskage, chokoladekage, drømmekage m.v.) Forslag: personalet ser gerne at der er færre slags pr. dag men forskelligt fra dag til dag. Gerne med flere salater som fx coleslaw, broccolisalat m.v. Forslag: mulighed for at købe smørrebrød, evt. både alm. og højt belagt. Salatbar: der er i dag kommet en ny salatbar og man vil arbejde på at variere salatbaren med fx broccolisalat, coleslaw m.m. Smørrebrød: kan forudbestilles dagen før ved kantinen/christian, 3 stk. for 20 kr. Se i øvrigt punkt 1.

2 5. Maden må ikke være/eller se ud som om den er på grænsen til at være dårlig. se punkt Friske ingredienser til salatbuffet. Med hensyn til salatbar og servering af Buffeter, er proceduren følgende (implementering af nye forholdsregler): Mindre skåle og fade ind, hyppigere opfyldning, samt back up bagved disken, rigeligt med personale til soignering af buffet/salatbar evt. hjælp med servering, rigeligt med ta tøj. Temperatur tjek på fødevare, både før og efter servering. Kassering af fødevare der af fagligt uddannet personale vurderer ikke er genanvendeligt, samt varmebehandling (opvarmes til 75 gr.)af produkter som det anbefales af. Det skal dog præciseres at det ikke er alle produkter/fødevare der skal kasseres, men vurderes fra gang til gang af personale med en fødevare faglig uddannelse. Det er en vurdering fra produkt til produkt, så som farve, duft, temperatur, smag, konsistens og tidspunkt for fremstilling og servering. 7. Rejer og fisk skal ikke frem flere gange/mere end en gang, kun i en/én buffet. Se konklusion punkt Sandwich.. Forslag: gerne mindre fyld, til gengæld skal fyldet være 100% frisk når de smøres sandwichene skal være smurt samme dag som de sælges. Emnet er drøftet og kantinen fortsætter med fyld som hidtil, men de vil blive datomærket. Til møder og arrangementer er der mulighed for at bestille trekantsandwich (fx af groft brød) 9. Der bør revideres i hvilke retter som kan tåle /er interessante at servere dagen derpå eller som ugen-der-gik. eksempel: fade med knasende ovnbagt båndpasta er ikke særlig appetitlig. Se konklusion punkt Personalet skal kunne fortælle hvad retter, saucer og dressinger indeholder alternativt kan der stå navn på dressingerne, så kunderne eksempelvis kan undgå hvidløg, peberrod eller ingredienser de er allergiske overfor.

3 Kantinen har nu sat navne på dressinger samt at personalet arbejder på at blive bedre til at fortælle hvad de forskellige retter er/består af. 11. Maden skal også være i orden op til ferier/helligdage, det skal ikke virke resteagtigt. Er drøftet, kantinen er enig. 12. Kantinen skal være mere opmærksom på, at når man ønsker fx kylling på en anretning (af hensyn til gæster der ikke spiser svinekød), kan det ikke bare uden videre blive skiftet ud med fx hamburgerryg. Det skal tages meget alvorligt når der bestilles vegetarisk! Kunden skal i dette tilfælde have leveret en vare som er 100% vegetarisk, uden selv at skulle pille noget fra eller lign. Kantinen har taget det til efterretning. 13. Når der leveres forplejning fra kantinen til arrangementer UCL/EVU/afdelingerne står for, skal det være muligt for UCL/EVU/afdelingerne at beholde evt. rester/overskud, da de har købt og betalt det uden merbetaling. Ved konferencer over 75 personer får man 3 fribilletter, ved 100 personer får man 4 fribilletter og ved 150 personer får man 5 fribilletter fribilletter er her tænkt til det personale som har haft med arrangementet at gøre (fx leder, studiesekretær, pedel) 14. Når man bestiller kage må det meget gerne være ens kage og ikke 4 forskellige slags kage og chokolade, dette gælder både for større og mindre bestillinger. Fremover vil der være ens kage på fadene, medmindre andet påføres bestillingen/aftales med kantinen. 15. Det skal være muligt at få modregnet uåbnet vand, øl, vin i forbindelse med bestillinger. Det vil fremover blive modregnet. 16. Når der leveres engangsservice skal der være talt korrekt af (evt. gerne et par ekstra), så der er nok til alle, så man ikke skal hente servietter m.m. i studiekontoret. Gerne at engangsservice kan blive gratis, ellers vælger man det fremadrettet fra. Engangsservice skal minimeres af miljøhensyn, dette er aftalt i kontrakt med kantinen, da der centralt fra er aftalt en grøntænkning. Der kan dispenseres i særlige arbejdsmiljømæssige forhold hvor der skal tages hensyn.

4 17. At der er talt korrekt op ved afhentning/levering af service, det skal stå klart så man ikke selv skal klargøre det - vi betaler jo 2,00 pr. person for klargøring, altså skal det stå klart når vi afhenter. Kantinen har taget det til efterretning. Se evt. også konklusion punkt Hvad dækker klargøringsprisen? Hvis man selv skal efterhente dele af bestillingen, bytte urent service m.v. kan man så slippe for klargørings beløbet, eller er det slet ikke det det dækker over? Christian Jansson undersøger hvad prisen for klargøring indeholder. 19. Alt service skal være rent, så man ikke skal tilbage og finde rent service. Kantinen følger op på det. 20. Har man bestilt levering i lokale, hvilket man betaler for og bliver opkrævet, skal man kunne være sikker på at det bliver leveret, og at man ikke selv skal bringe det til lokalet alligevel, det bliver jo ikke modregnet. Er taget til efterretning 21. Har man bestilt rundstykker, skal kantinen ikke leverer boller, medmindre det aftales og at det bliver til prisen for rundstykker (de er 2,00 billigere). Er taget til efterretning, og der vil ikke blive rettet/ændret på bestillingen uden aftale med den der har lavet bestillingen. Hvis kantinepersonalet mener at der skal påføres noget ekstra skal de kontakte den som har udfyldt bestillingen. Ellers kan vi som bestiller ikke godkende bestillingerne senere hen når der er påført ting vi ikke selv har bedt om. 22. At der udarbejdes en ny bestillingsformular (se evt. vedhæftet kantinebestilling fra Vejle). - med priser på - hvor vi får plads til at skrive ansvarlig afdelings nr. og at de derfor sendes til de respektive afdelinger og ikke alle til Hanne Bak (får nu til bibliotek, OS, læremiddel.dk mfl., Susanne Alsing mfl.) - At alt hvad der kan bestilles, figurere på bestillingslisten..med andre ord hvis det er meningen at vi skal bestille mælk til kaffen særskilt, bør der også være et afkrydsningsfelt til det. Lene R. laver udkast til ny bestillingsseddel, som vil komme til at ligge elektronisk. 23. Mulighed for at bestille spise-/dagsbilletter til et kursusophold, som skal have fuld forplejning.

5 Punktet er drøftet på møde den 16. marts Besluttet at man bibeholder kantinebestillingerne hvor man påføre bestillinger for kursusophold/moduler som hidtil. 24. Forslag: bytteordning.. kantinedamen kan hente kontorartikler på kontoret (dette gøres allerede) kontoret kan hente en mælke strip/sukker, salt eller peber, låne tallerken og bestik uden beregning, hvis man skulle løbe tør for dette(dette praktiseres ikke fuldt ud p.t...!) Punktet er drøftet på mødet den 16. marts Det fortsætter uændret. 25. Vi ser gerne at personalet ikke sidder på bordet i kantinen/butikken, da dette er meget uhygiejnisk Punktet er drøftet på mødet den 16. marts Kantinen har løst det med en stol i kantinen hvor personalet kan tage et hvil. 26. Kantinen skal lade være med at dække for tidligt op i Vandrehallen/kantinen i forbindelse med arrangementer. Her tænkes både på maden og de borde man optager. Kantinen har for vane at sætte mad frem halve til hele timer før det skal spises (både morgenbrød, sandwich, skåret frugt, buffet). Punktet er drøftet på mødet den 16. marts Det bliver fremover dækket af med viskestykker og madfilm. Kantinen er opmærksom på at madvarer/forplejning ikke skal stilles for tidligt frem. 27. Såfremt mad/morgenbrød sættes frem inden folk møder op skal det være tildækket med rene glatte viskestykker (se appetitligt ud) og ikke plettede, krøllede viskestykker. Der indkøbes nye viskestykker til formålet. 28. Når man bestiller et dagsarrangement til 150,- kr. (konference) bør service (kantinen sætter her engangsservice frem) være inkluderet i prisen. Dette vil fremadrettet være alm. service og ikke engangsservice + se konklusion punkt Det er ikke tilfredsstillende når man bestiller fuld forplejning eller bare Kaffe/te og brød, at der oven i prisen kommer f.eks. 3 mælk á 4 kr. (det burde være logisk, når man bestiller kaffe/te, at så følger der mælk med i prisen). Her tænkes på bestillinger med fuld forplejning og når man bestiller til et helt hold)

6 Punktet er drøftet på mødet den 16. marts Mælk til kaffen/te bestilles ved siden af, men creamer og sukker følger med. 30. Prisen for den fulde forplejning har i et tilfælde været meget lav, for det ene hold 97,45 og for det andet hold 88,32 kr. Forslag: kantinen kan tage en højere pris pr. person, så man kan undgå at få + mælk + engangsservice + klargøring m.m. oven i. Punktet er drøftet på mødet den 16. marts På grund af bestillingslisten er der i dag styr på dette.(dagsarrangement pris 175,00 kr.) Derudover var der drøftelse af: Isvand på kander. Vand på kander er i dag gratis. Kantinen vil gerne levere isvand m. citron i pris 10 kr. pr. kande. Christian Jansson undersøger nærmere om der er mulighed for at købe en ismaskine. Vejning af mad, man finder en enhedspris pr. 100 gr. og så har kunderne selvbetjening og betaler deres mad efter vægt. Dette er dog foreløbigt til overvejelse. Drøftet på mødet den 16. marts Der er opbakning til indførsel af vejning af mad i kantinen. Lene kontakter Christian Jansson for bestilling af vægt og nyt kasseapparat til kantinen. Det skal træde i kraft i starten af august. På mødet den 16. marts 2010 blev følgende aftalt (dette fremgår også af selvstændigt referat fra mødet): Ole bad om at få mindre boller, da de i dag er meget store. Kathrine og Lene ser gerne, at der bliver indført dagens kage, hjemmebagt. Forslag om at Tolderlundsvej bager til Asylgade. Det blev diskuteret hvorvidt medarbejdere må tage de sidste stykker kager efter et arrangement, hvor vi/ucl har betalt for et bestemt antal. Efter samtale med Christian Jansson blev det konkluderet at: Ved dagsarrangementer med buffet i vandrehallen må medarbejdere, hvis der er kage tilbage, tage et stykke kage når arrangementet er slut og inden kantinen rydder af. Ved øvrige arrangementer hvor man bestiller kaffe og kage/frugt m.m. til X antal personer må UCL beholde det kage/frugt m.m. som er tilbage.

Referat Kantineudvalgsmøde

Referat Kantineudvalgsmøde Referat Kantineudvalgsmøde Mødedato: onsdag den 24. november 2010 Starttidspunkt: kl. 13.45 Sluttidspunkt: kl. 15.15 Mødested: Mødelokale: Asylgade Jørgens kontor Journalnummer: Deltagere: Jørgen Hansen

Læs mere

BESTILLINGSLISTE. Store arrangementer skal bestilles 4 dage før. Navn. Adresse. Kr. i alt. Udfyld venligst med blokbogstaver.

BESTILLINGSLISTE. Store arrangementer skal bestilles 4 dage før. Navn. Adresse. Kr. i alt. Udfyld venligst med blokbogstaver. BESTILLINGSLISTE Udfyld venligst med blokbogstaver. Navn Afdeling Stednr./afd. Adresse Telefon EAN nr. Mødetype Porcelæn (sæt x) Mødedato Antal Engangsservice Afhentes Levering Opdækning Mødelokale Kl.

Læs mere

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Ankomst i kantinen om morgenen kl 07.00 Brugte møde vogne køres ned i kælderen Tænde lys og låse døre op Omklædning nyt tøj hverdag (sort

Læs mere

KANTINETJEK BUFFET. Version 2012:1 Ernæringsmæssig evaluering af buffetudbuddet i kantiner (salatbar og/eller snackgrønt inkluderet i buffetprisen)

KANTINETJEK BUFFET. Version 2012:1 Ernæringsmæssig evaluering af buffetudbuddet i kantiner (salatbar og/eller snackgrønt inkluderet i buffetprisen) KANTINETJEK BUFFET Version 2012:1 Ernæringsmæssig evaluering af buffetudbuddet i kantiner (salatbar og/eller snackgrønt inkluderet i buffetprisen) Skemaet udfyldes for én konkret dag Da udbuddet kan veksle

Læs mere

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning Om forplejning Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning 1 Forplejning I facility management-kontrakten mellem Bygningsstyrelsen og ISS har din arbejdsplads fastsat et

Læs mere

Kød tilberedning og tilbehør SLAGTERBOGEN. Smørrebrødstyper

Kød tilberedning og tilbehør SLAGTERBOGEN. Smørrebrødstyper Hygiejne Smørrebrød kan hurtigt blive til rene bakteriebomber. Man blander nemlig en masse råvaregrupper. Jordbakterier fra persillen kan hurtigt formere sig i mayonnaisen osv. Skift redskaber og gør arbejdspladsen

Læs mere

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret.

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret. Om forplejning Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet forplejning samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af forplejningen på din arbejdsplads 1 Forplejning

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Kostpolitik. for. Solgården

Kostpolitik. for. Solgården Kostpolitik for Solgården INDHOLD: 1. Formål med kostpolitikken 2. De 10 kostråd 3. Måltidsammensætning 4. Råvare 5. Indkøb 6. Spisemiljø 7. Køkkenets åbningstider 8. Køkkenet service 9. Elever i køkkenet

Læs mere

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden Notat; koncept for restauranten på Fælleden Direktionen forelægges i maj 2016 en indstilling vedrørende økonomi for driftsenheden på Fælleden. Herunder hører de kommunale tilskud til / indtægter fra drift

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

RUTE: YSTAD RØNNE. BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA

RUTE: YSTAD RØNNE. BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA BISTRO BORNHOLM H/F VILLUM CLAUSEN RUTE: YSTAD RØNNE Menukort, bestilling v/min. 10 personer 3. januar

Læs mere

Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune

Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kvalitetskriterier...2 1.1. Kantinemiljø...2 1.2. Kantinens bemanding og fleksibilitet...2

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Frokostplus frokostordning

Frokostplus frokostordning Frokostplus frokostordning Frokost+ tilbyder en indbydende og varieret frokostordning med et stort udvalg, som dækker de flestes behov og ønsker. Høj service, gode råvarer og stor variation er det, der

Læs mere

KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG

KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG Forord Med det mad vi serverer på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, vil vi gerne give alle vores kunder spændende madoplevelser igennem en blanding af nye

Læs mere

Handleplan for kommunens kantiner

Handleplan for kommunens kantiner Handleplan for kommunens kantiner Baggrund Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående ker mad i kommunens kantiner (Haderslev af: Leder for Kantineriet, ernæringsassi- Kommune Sundhedspolitik 2012). stent

Læs mere

Madværkstedets. Madplan sept. 2. Chilikylling med blomkålsris og jalapeños. bagte søde rødder

Madværkstedets. Madplan sept. 2. Chilikylling med blomkålsris og jalapeños. bagte søde rødder Madværkstedets sept. 2 Fyldt mørbrad med bagte søde rødder Chilikylling med blomkålsris og jalapeños September 2 Dag 1 Fyldt mørbrad med søde rødder Dag 2 Dag 3 Chilikylling med blomkålsris og jalapeños

Læs mere

Giv point for A. frugt/grønt, B. fuldkorn og C. fedt/kulhydrat og D. læg point sammen.

Giv point for A. frugt/grønt, B. fuldkorn og C. fedt/kulhydrat og D. læg point sammen. Det samlede pointsystem Varme, lune og kolde retter Giv point for A. frugt/grønt, B. fuldkorn og C. fedt/kulhydrat og D. læg point sammen. A. Point for frugt og grønt Point Med fri salatbar Uden salatbar

Læs mere

1) Hvorfor kost politik: At sætte ramme for en god kostforplejning.

1) Hvorfor kost politik: At sætte ramme for en god kostforplejning. INDHOLD: 1) Hvorfor have en kostpolitik 2) De 10 kostråd 3) Måltids sammensætning 4) Råvarer 5) Indkøb 6) Spisemiljø 7) Køkkenets åbningstider 8) Køkkenets service 9) Elever med i køkkenet 10) Regler for

Læs mere

Dagtilbudsspecifikke krav til frokostmåltidet. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid.

Dagtilbudsspecifikke krav til frokostmåltidet. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid. Den varme mad skal leveres i kantiner/fade som passer til opvarmning i institutionernes ovne. Til rugbrødsmåltidet

Læs mere

MENUKORT TIL GRUPPER 2016

MENUKORT TIL GRUPPER 2016 MENUKORT TIL GRUPPER 2016 Rute: YSTAD - RØNNE H/F LEONORA CHRISTINA og H/F VILLUM CLAUSEN Ved bestilling til min. 10 personer i perioden: 3. januar 2016 2. januar 2017 MENU NR. DKK Morgenafgange H/F Leonora

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C.

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C. HCA Brunch HCA Golfbuffet Brunch Kr. 225, pr couvert Røget laks, serveres med asparges og creme. Rullepølse, anrettet med sky og rødløg. Krosalami anrettet med peberfrugter, agurk, tomat. Røræg, serveres

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Menukort, bestilling v/min. 10 personer 3. januar 2013 2. januar 2014

Menukort, bestilling v/min. 10 personer 3. januar 2013 2. januar 2014 RUTE: YSTAD RØNNE BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA BISTRO BORNHOLM H/F VILLUM CLAUSEN Menukort, bestilling v/min. 10 personer 3. januar

Læs mere

HCA Menu Serveres mellem kl. 12 00-20 00. HCA Brunch. Brunch Kr. 225, pr couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C.

HCA Menu Serveres mellem kl. 12 00-20 00. HCA Brunch. Brunch Kr. 225, pr couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C. HCA Brunch Restaurant H.C. Andersen Golf HCA Menu Serveres mellem kl. 12 00-20 00 Brunch Kr. 225, pr couvert Røget laks, serveres med asparges og creme. Rullepølse, anrettet med sky og rødløg. Krosalami

Læs mere

Brugerundersøgelse 2009 Handlingsplan. Generelt Bemærkninger Gennemført - ønske om opsætning af håndsprit / flere salt og peber sæt.

Brugerundersøgelse 2009 Handlingsplan. Generelt Bemærkninger Gennemført - ønske om opsætning af håndsprit / flere salt og peber sæt. Generelt Bemærkninger Gennemført - ønske om opsætning af håndsprit / flere salt og peber sæt. Håndsprit er opsat. Der er 2 sæt salt og peber på hvert bord i kantinen, og hvis det skulle mangle kontakt

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

TA KO & CO MED UD AF HUSET!

TA KO & CO MED UD AF HUSET! TA KO & CO MED UD AF HUSET! Vi håber, at du/i vil blive inspireret, om end I skal holde et privat selskab, en firmafest, en reception eller andet. Vi tilbyder arrangementer ud af huset, hvor vores kokke

Læs mere

Gruppe Cateringkoncept Langelandsfærgen, Alsfærgen og Samsøfærgen 2015 Gældende for perioden 05.01-31.12.2015

Gruppe Cateringkoncept Langelandsfærgen, Alsfærgen og Samsøfærgen 2015 Gældende for perioden 05.01-31.12.2015 Morgenafgange indtil kl. 11.00 PLU Morgencomplet 1 BASIS Rundstykke, smør, ost, marmelade og wienerbrød 301 Morgencomplet 1 incl. kaffe/the... 63,- 302 Morgencomplet 1 incl. kaffe/the samt1 morgenbitter...

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad Eriks Mad og Musik.. 0 Gulerodssuppe Agurkesuppe Tema: agurk ½ grøn peber ½ eller / lille chili lille løg ½ dl yoghurt fed hvidløg salt & peber evt. dl (eller ) hønsebouillon Skyl agurken, flæk den, skrab

Læs mere

Morgen arrangementer.

Morgen arrangementer. 1 Møde- & konferencemappen Morgen arrangementer. Nr.104 Morgen mødepakke 2 Morgen complet med friskbagt, grovbolle, pålæg smør ost marmelade samt croissant og orange juice. kr. 40,00 Tilkøb til morgen

Læs mere

Menukort. Velkommen til Aalekroen

Menukort. Velkommen til Aalekroen Menukort Velkommen til Aalekroen Frokost Menu Serveres mellem 11-16 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 2. Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise

Læs mere

Menu. Bestil forplejning til turen

Menu. Bestil forplejning til turen Menu Bestil forplejning til turen Når dine gæster skal have lige dét mere på turen, kan vi også hjælpe dig med forplejning på vores både, når du har mere end 25 gæster til dit arrangement. Din bestilling

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 2. Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 3. Stjerneskud, stegt

Læs mere

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål.

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål. FredagsÅbents Styregruppe Jette Birkholm Hedevej 4 62261366/25111758 Lina Nielsen Kirkevej 10 62262715/22858239 Anne-Marie Cederberg Vævervej 4 23393233 Line Silo-Bøjstrup Haugstedvænget 8 20724395 Sabine

Læs mere

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/ Salat m/ Jomfruhummer fra Læsø Jomfruhummer på salater m/ vinegret og ruccolapesto, rødløg og cherrytomater. Hertil hjemmebagt brød. 49,00 kr. Læsø s Jomfruhummersuppe. Lækker cremet suppe m/ Jomfruhummer,

Læs mere

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER Side/Page/Seite 1 / 5 Forplejning Maden er det halve ophold Vort køkken, som er sammensat af faglært personale, tilbereder alle måltider af friske råvarer. Der lægges stor vægt på årstidens grøntsager,

Læs mere

Selskabsbrochure Restaurant Lanterna

Selskabsbrochure Restaurant Lanterna V e l k o m m e n Vi ser frem til at sætte dig og dine gæster i centrum for en god oplevelse i skønne omgivelser. Vores selskabspakker kan bruges ved alle festlige lejligheder. f.eks. barnedåb, konfirmation,

Læs mere

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,-

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Forretter Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Varmrøget laks Anrettet på sprød sommersalat hertil en cremet sommerdressing,

Læs mere

Vi anbefaler, at du læser vejledningen grundigt igennem inden du går i gang

Vi anbefaler, at du læser vejledningen grundigt igennem inden du går i gang Vi er glade for, at du har valgt at benytte dig af vores herlige nytårsmenu Vi har gjort vores ypperste, for at du vil komme godt ind i det nye år på den gastronomiske front Det er en god idé at krydse

Læs mere

BUFFET UFFET BUFFETKONFIRMATION BRUNCH OVERNATNING BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET

BUFFET UFFET BUFFETKONFIRMATION BRUNCH OVERNATNING BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET BUFFET FET B Se også vores øvrige menuforslag og tilbud: FET FESTMENU FET UFFET FET B UFFET KONFIRMATION FET BRUNCH OVERNATNING FET FET B FET B FET B FET B FET B Ørstedvej 10, Jels. DK-6630 Rødding Telefon: +45

Læs mere

BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA

BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA BISTRO BORNHOLM (afgange kl. 06.30, 08.30 og 10.30) FRONT CAFÉ (øvrige afgange) H/F LEONORA CHRISTINA BISTRO BORNHOLM H/F VILLUM CLAUSEN RUTE: YSTAD RØNNE Menukort, bestilling v/min. 10 personer 3. januar

Læs mere

BRUNCH & MORGENBORD 2015

BRUNCH & MORGENBORD 2015 BRUNCH & MORGENBORD 2015 1 GOD MORGEN Hvor ikke andet er nævnt leveres brunch og morgenbord uden hjælp. Morgenbord kan leveres hvor til samarbejdshuse med overnatning. Indkøb og levering efter bon og timepris

Læs mere

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges.

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges. Restaurant Indholdsfortegnelse Forord... 3 Personalet i køkkenet... 3 Træffetid i køkkenet... 4 Middagsordning... 4 Gæster... 5 Frokost... 6 Smørrebrød/håndmad... 6 Luksus smørrebrød... 6 Platte... 6 Luksus

Læs mere

Konfirmationsmenuer 2017

Konfirmationsmenuer 2017 info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her pa Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

2. Stjerneskud...71,00 hvidvinsdampet rødspættefilét, ananas med mayonnaise, rejer, kaviar, laks og tomat, flütes.

2. Stjerneskud...71,00 hvidvinsdampet rødspættefilét, ananas med mayonnaise, rejer, kaviar, laks og tomat, flütes. Forretter 1. Tunmoussé...71,00 med rejer og asparges, flütes. 2. Stjerneskud........................71,00 hvidvinsdampet rødspættefilét, ananas med mayonnaise, rejer, kaviar, laks og tomat, flütes. 3.

Læs mere

Menukort. Den lækre mad leveres fra. Restaurant Marina. og bestilles på telefon eller mail hvalpsundgolfclub.dk

Menukort. Den lækre mad leveres fra. Restaurant Marina. og bestilles på telefon eller mail hvalpsundgolfclub.dk Menukort Den lækre mad leveres fra Restaurant Marina 2019 og bestilles på telefon 96985000 eller mail hvalpsundgolfclub.dk Golfretter Leveringstid max. 30-45 min. bestilles på 98638293 Minimum 2 kuverter

Læs mere

RESTAURANT. Prøv vores store buffet. Mongolsk Kinesisk Sushi Frugt Salatbar. Slut din buffet af med fri isbar eller kaffe Det hele for kun

RESTAURANT. Prøv vores store buffet. Mongolsk Kinesisk Sushi Frugt Salatbar. Slut din buffet af med fri isbar eller kaffe Det hele for kun Prøv vores store buffet Mongolsk Kinesisk Sushi Frugt Salatbar Slut din buffet af med fri isbar eller kaffe Det hele for kun mandag - torsdag kr. 119,00 fredag - søndag kr. 139,00 Alle dage børn under

Læs mere

Velkommen i vort køkken!

Velkommen i vort køkken! Menukort Velkommen i vort køkken! I vort køkken arbejder vi med den gode smag, tilberedt af friske råvarer og helt fra bunden. Vi kokkerer med hjerte og engagement, for vi ved, at en fest ikke kan gøres

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Menu- & vinkort UD AF HUSET QUICK-SERVICE

Menu- & vinkort UD AF HUSET QUICK-SERVICE Lyngby Hovedgade 78 DK-28 Kgs. Lyngby 45 87 95 Menu- & vinkort UD AF HUSET QUICK-SERVICE POST-PUB S QUICK SERVICE ALLE DAGE INDTIL KL.22. SØNDAG KL. 2.3 POST-PUB S CATERING / TAKE-AWAY Tlf.: 45 87 95 Post-Pub

Læs mere

Konfirmation VI KAN MERE... -end du tror! Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN

Konfirmation VI KAN MERE... -end du tror! Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN Konfirmation 2017 Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN Vestergade 45 DK-5700 Svendborg Tlf: +45 6221 6699 Følg os på Facebook dk@danhostel-svendborg.dk Konfirmationsmenu Velkomst Asti

Læs mere

MENUKORT TIL GRUPPER 2017

MENUKORT TIL GRUPPER 2017 MENUKORT TIL GRUPPER 2017 Rute: YSTAD - RØNNE H/F LEONORA CHRISTINA og H/F VILLUM CLAUSEN Ved bestilling til min. 10 personer i perioden: 3. januar 2017 2. januar 2018 MENU NR. DKK Morgenafgange H/F Leonora

Læs mere

Græsk buffet. Græsk buffet. Aarhus 7. oktober

Græsk buffet. Græsk buffet. Aarhus 7. oktober 3 auberginer Salt Moussaka Lidt olie til stegning 1 hakket løg 2 fed fin hakket hvidløg 1 kg hakket lamme eller oksekød 1 dl rødvin 2 spsk tomatpure 1 nip sukker ¼ tsk stødt kanel 1 spsk frisk hakket oregano

Læs mere

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG Bløde løg 10 g smør 4 zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g) ½ tsk. groft salt 3 dl vand Hakkebøffer 15 g smør 600 g hakket oksekød ¼ tsk. groft salt friskkværnet peber

Læs mere

Vejledning til skolemad

Vejledning til skolemad Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fødevarestyrelsen Vejledningen er en hjælp til at opfylde anbefalingerne og at gøre det sunde valg let for børnene. Udfordringerne er, at børn spiser for

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch. kr. (min. 20 pers.

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch. kr. (min. 20 pers. Totalarrangement Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch kr. (min. 20 pers.) Pr. pers. fra 795,00 1 Sammensæt selv din menu vælg mellem menu

Læs mere

Brunch med udsigt. Eget lokale i 4 timer fra kl eller Buffeten vil stå i 3 timer

Brunch med udsigt. Eget lokale i 4 timer fra kl eller Buffeten vil stå i 3 timer Brunch med udsigt Buffeten vil stå i 3 timer Eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 eller 1200 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Dansk skyr - Egen musli & sirup Frugtsalat - Sæsonens frugter

Læs mere

BRUNCH OG PØLSEBORD 2016

BRUNCH OG PØLSEBORD 2016 BRUNCH OG PØLSEBORD 2016 1 BRUNCH OG PØLSEBORD Morgenbord efter bon samarbejdshuse med overnatning Leveres med eller uden hjælp. 1 Bestil på tlf. 29 90 04 10. Morgenbord efter bon. Leveres kun med hjælp

Læs mere

Julebuffet - forkæl dig selv

Julebuffet - forkæl dig selv Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan 145,00 kr. Børn under 12 år 75,00

Læs mere

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00.

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Formiddags hygge Kl.

Læs mere

Chicago Roast. Chicago Turkey Roast. Chicago Spareribs 1/1 spareribs stegt i vores originale amerikanske barbequesauce.

Chicago Roast. Chicago Turkey Roast. Chicago Spareribs 1/1 spareribs stegt i vores originale amerikanske barbequesauce. MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG 1. VÆLG DIT KØD Chicago Roast Rosastegt, mør og saftig steg af allerbedste kødkvalitet. Pris pr. kuvert Chicago Turkey Roast

Læs mere

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch Totalarrangement Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch Pr. pers. fra 795,00 kr. (min. 20 pers.) Oldfruen Marielyst Strandvej 25A, 4873 Væggerløse

Læs mere

Priser Selskaber & Fester 2019

Priser Selskaber & Fester 2019 MENUTILBUD : Varmrøget laks med kaperscreme, hjemmebagt brød og smør : Helstegt oksefilet med årstidens grønt, rødvinssauce og ovnbagte kartofler Eller Kalvesteg stegt som vildt med brunede og e kartofler,

Læs mere

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail.

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail. Udbud af kantine på Randers HF & VUC Kantinen på Randers HF & VUC skal drives udgiftsneutralt for skolen. Det vil sige, at kantinen er en selvstændig virksomhed, at skolen ikke betaler forpagter for at

Læs mere

TA KO & CO MED UD AF HUSET!

TA KO & CO MED UD AF HUSET! TA KO & CO MED UD AF HUSET! Vi håber, at du/i vil blive inspireret, om end I skal holde et privat selskab, en firmafest, en reception eller andet. Vi tilbyder arrangementer ud af huset, hvor vores kokke

Læs mere

Cajun buffet 28. oktober. - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana

Cajun buffet 28. oktober. - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana Cajun buffet - mad fra hjertet af det sydlige USA, Louisiana 2 spsk olie 2 spsk hvedemel ½ spsk cajun krydderi ½ stort løg, hakket 3 fed hvidløg 1 grøn peberfrugt, hakkede 1 ds hakkede tomater 1 sønderjysk

Læs mere

Selskabslokaler Menuer

Selskabslokaler Menuer Selskabslokaler Menuer Forretter Rejecocktail, den klassiske med nybagt brød 45,00 Hønsesalat med ananas anrettet på salatbund 45,00 Tarteletter med høns i asparges 45,00 Tunmousse med rejer på salatbund

Læs mere

Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til

Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til Vi har lokaler med plads til op til 200 personer og i hallen er der plads til hele 1300 siddende gæster. Vi har også mindre lokaler, der passer til mindre kurser og arrangementer Dagskursus Kaffe/the med

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk Mad ud af huset www.slagterkirkeby.dk 97 35 00 78 Buffeter 1. Buffet 1 (min. 10 personer) Rosastegt ungkvægsmørbrad Svinemørbrad med bacon Flødekartofler Ovnstegte persillekartofler Svampesauce Græsk salat

Læs mere

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces.

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Skave Multihus Viborgvej 201 7500 Holstebro Tlf.nr. 3026 7838. Festarrange menter Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Når i vælger

Læs mere

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST!

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik er udarbejdet i henhold til Region Hovedstadens Kost- og Ernæringspolitik og i overensstemmelse med Orions værdigrundlag.

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

Breelteparkens madservice

Breelteparkens madservice Velkommen til Breelteparkens madservice Hørsholm Kommune Breelteparkens madservice Breelteparken 1 2970 Hørsholm Telefon 45 16 09 75 Tak Kære Borger Fordi du har valgt Breelteparkens madservice som madleverandør.

Læs mere

Kostpolitik for Hørning BørneUnivers

Kostpolitik for Hørning BørneUnivers Kostpolitik for Hørning BørneUnivers Indhold Forord... 2 1. Formål med kostpolitikken i Hørning BørneUnivers... 2 2. Generelle principper... 2 3. Hørning BørneUnivers tilbyder følgende måltider... 3 4.

Læs mere

MAD UD AF HUSET. søgade 10, 9690 Fjerritslev TLF

MAD UD AF HUSET. søgade 10, 9690 Fjerritslev TLF MAD UD AF HUSET søgade 10, 9690 Fjerritslev TLF. 98 21 32 11 0532929.slg@MENY.DK Kære kunde Skal du holde fest, børnefødselsdag eller bare en hyggeaften? Så se her i brochuren hvad vi kan tilbyde. Har

Læs mere

KOSTPOLITIK. Emmerske Efterskoles

KOSTPOLITIK. Emmerske Efterskoles Emmerske Efterskoles KOSTPOLITIK Vi vil gerne servere en sund og varieret kost. Vi vil give gode spisevaner og madkultur. Vi vil opdrage til god dansk bordskik. Et måltid skal være en god sanseoplevelse.

Læs mere

Bålmadsworkshop.

Bålmadsworkshop. Bålmadsworkshop Ved PH outdoor Så er vi klar til 2. udgave af vores adventurerace. Vi har ændret alle O-løbene, tænkt nye tanker, men fastholdt hyggen og det udfordrende element. Løbet er den 27 November

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig eralforsamlig

Læs mere

Morgenmad Her får du ideer til din morgenmad, som er nemt og hurtigt at lave. De forskellige ideer kan mikses og kombineres med andet.

Morgenmad Her får du ideer til din morgenmad, som er nemt og hurtigt at lave. De forskellige ideer kan mikses og kombineres med andet. Morgenmad Her får du ideer til din morgenmad, som er nemt og hurtigt at lave. De forskellige ideer kan mikses og kombineres med andet. Yoghurt naturel (evt. blandet med fromage fraiche) med fiberdrys og

Læs mere

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt Kulinarisk kvalitet Hvor mange køkkenmedarbejdere tilsmager maden i forbindelse med tilberedning af hvert måltid? En To Flere end to Ingen Foretager køkkenet systematisk opfølgning og evaluering af dagens

Læs mere

Den økologiske. madpakke

Den økologiske. madpakke Den økologiske madpakke God smag God dag Den daglige madpakke skal ikke bare være sund, sjov, varieret og velsmagende den skal også være både nem at tilberede og nem at spise. Det er ikke nemt! I dette

Læs mere

Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk

Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk Konference 30. maj 2013 Forudsætninger for vurdering af kritisk produktion

Læs mere

Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen. Vuggestuerne

Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen. Vuggestuerne Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen I Skovvangen tilbydes der kost i alle afdelingerne - dog ud fra forskellige principper. I vuggestuen Kornbakken og vuggestuen Århusbo er der

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Kost og måltidspolitik i Galaksen

Kost og måltidspolitik i Galaksen Kost og måltidspolitik i Galaksen Politikken skal medvirke til at udvikle og sikre sunde mad og måltider. Politikken skal endvidere bidrage til at skabe og fastholde sunde mad og måltidsvaner. Kostpolitikken

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Nachos med kylling. Nachos med oksekød. Toppet m. rødløg og valnødder hertil honning/sennepsdressing. Dagens Vegetar ret:

Nachos med kylling. Nachos med oksekød. Toppet m. rødløg og valnødder hertil honning/sennepsdressing. Dagens Vegetar ret: Nachos Alle Nachos er gratineret med ost 0g jalapenos. serveres med salsa sauce, sour cream og guacamole Nachos Naturel Nachos med kylling Nachos med oksekød 89 kr. 99 kr. 99 kr. Salat Vegetar Cæsar salat

Læs mere

Løgkompot til fisk. Opskriften er udviklet for Gyldensteen Gods af KOLD College

Løgkompot til fisk. Opskriften er udviklet for Gyldensteen Gods af KOLD College Løgkompot til fisk 3 stk. Kepaløg. 2 stk. Stjerne anis. ½ spsk. Karry. 25 gram. Cashewnødder. ½ dl. Hvid balsamico. 1 stor spsk. Honning. Salt og peber. Rapsolie. Pil og rens løgene. Skær fra top til bund

Læs mere

Jyske Bank bieten Sie herzlich wilkommen. Store Smagedag i Jyske Banks kantiner

Jyske Bank bieten Sie herzlich wilkommen. Store Smagedag i Jyske Banks kantiner Jyske Bank bieten Sie herzlich wilkommen Store Smagedag i Jyske Banks kantiner Jyske Banks kantiner i Silkeborg Overordnet beskrivelse Kantinerne i Silkeborg (Vestergade, Kastaniehøjvej og Frichsvej) er

Læs mere

Delikatessen tilbyder

Delikatessen tilbyder Delikatessen tilbyder Mad ud af huset Skal I afholde fødselsdag for stor eller lille, jubilæum, påske- /pinsefrokost, skovtur eller noget helt andet kan vi tilbyde at være behjælpelig med f.eks. smørrebrød,

Læs mere

Mejeriprodukter og mere frugt

Mejeriprodukter og mere frugt Mejeriprodukter og mere frugt Bilag Side 1 Morgenfrisk Frugtyoghurt (4 pers.) 8 dl yoghurt naturel af letmælk eller skummetmælk 200 g frugt, fx banan, melon, appelsin, æble, bær 25 g. mandler Vælg én eller

Læs mere