Program Momenti Beach Cup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program Momenti Beach Cup"

Transkript

1 Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018

2 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens HF kan byde velkommen til årets Beach Handball stævne for Oldies, Senior og U-14. Det er i år 16. gang vi afvikler Beach Handball stævner. Tilmeldingen til de tre stævner blev igen stor, med over 150 tilmeldte hold, og allerede nu med hold på venteliste. Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling. Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt. For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere og spillere er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske. Puljer og spilleplan kan ses på Håndboldinfo og Håndbold App en. Endnu engang velkommen til tre hyggelige dage i sandet! Med venlig hilsen Turneringsudvalget og Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8

3 Info. om Beach Handball Udskiftningsområdet: Begge holds udskiftningsspillere skal opholde sig uden for sidelinien på hver sin side af banen. Udskiftning skal ske i området mellem de to målfelter (15 m.) Målvogtere skal foretage indskiftning over sidelinien i eget holds målfelt, hvorimod udskiftning skal foretages over sidelinien i eget holds udskiftningsområde eller over sidelinien i eget holds målfelt. Spillere: Et hold består af indtil 8 spillere. Der spilles med 3 markspillere og 1 målvogter. Alle 8 spillere kan stå på mål, men kun 2 spillere må på samme tid være iklædt målmandstrøje/overtrækstrøje. Trøjeskift sker i eget holds udskiftningsområde. Principielt spilles med bare fødder. Det er dog tilladt at spille med sokker eller støttebind. Kampens afvikling: Spilletiden er 2 x 10 min. Kampen startes med et dommerkast på midten af banen. Der skal findes en vinder af begge halvlege, så hvis holdene står lige, når halvlegen standses, skal der efter nyt dommerkast fortsættes til ét af holdene scorer (Golden Goal). Det hold, der vinder første halvleg, får 1 point. Vinder et hold begge halvlege, vindes kampen 2-0. Vinder hvert hold én halvleg, afgøres kampen med en Solo-mod-målvogter -runde. Findes vinderen efter en Solo-mod-målvogter -runde, vindes kampen 2-1. Et hold erklæres som tabere af en kamp, hvis holdet reduceres til under 4 spillere i kampens løb. Målscoring: En normal scoring udløser ét point (mål). Scoring uden at målscoreren har haft berøring med underlaget under boldbehandlingen (vip), udløser 2 point. Andre spektakulære mål udløser også 2 point. Scoring af en målvogter udløser altid 2 point. Scoring på straffekast, udløser altid 2 point.

4 Personlige straffe: Udvisninger er uden tidsangivelse. Dvs. at en udvist spiller igen kan indtræde i spillet eller erstattes af en anden spiller, når der er sket et boldskifte dvs. når det hold, som ikke havde bolden på udvisningstidspunktet, får bolden. Den anden udvisning af samme spiller, skal ledsages af en diskvalifikation, som gælder for resten af kampen (incl. Golden Goal og Solo-mod-målvogteren.) Den diskvalificerede spiller kan erstattes med en ny spiller, når der er sket et boldskifte dvs. når det hold, som ikke havde bolden på udvisningstidspunktet, får bolden. Andre vigtige regler: Begge halvlege startes med et dommerkast. Efter målscoring fortsættes spillet med et opgiverkast fra målfeltet. Det er tilladt at kaste sig efter en liggende eller trillende bold. En liggende eller trillende bold kan altid spilles videre - også fra målfeltet, hvis markspilleren ikke betræder dette. Ved frikast og indkast skal modspillere være mindst 1 m. fra kasteren. Straffekast tages midt foran mål ved målfeltlinien (6 m. fra mål). Solo-mod-målvogter -runden: Hvis hvert hold har vundet én halvleg afgøres kampen med denne særlige straffekonkurrence. Hvert hold udpeger 5 skytter. Hvis et hold udpeger en målvogter som markspiller, skal en anden spiller indsættes som målvogter. Det hold, der efter 5 kast har opnået flest mål, har vundet kampen. En spiller må kun kaste én gang i hver Solo-modmålvogter-runde. Ved starten af runden skal begge målvogtere stå med mindst en fod på egen mållinie. Den spiller, der efter lodtrækning skal starte runden, skal stå med sin ene fod på det punkt, hvor målfeltlinien rammer sidelinien (frit sidevalg). På dommerens signal kastes bolden uden at røre underlaget til egen målvogter. Når bolden har forladt kasterens hånd, må begge målvogtere bevæge sig fremad. Den målvogter, der har modtaget bolden, må ikke forlade sit målfelt. Senest 3 sekunder efter at målvogteren har modtaget bolden, skal han enten kaste bolden direkte mod modstandernes mål eller aflevere den til sin løbende medspiller, der må gribe bolden uden at denne har berørt underlaget og forsøge at kaste den regelret i modstandernes mål. Hvis den angribende målvogter eller markspiller laver en regelovertrædelse, afsluttes angrebet. Hvis den forsvarende målvogter forlader sit målfelt, er det tilladt at gå tilbage i målfeltet, så længe målvogteren ikke er i boldbesiddelse. Regler for antal mål ved scoring følger det øvrige regler for scoring. Hvis holdene efter 5 skudforsøg til hvert hold stadig står lige, udpeges igen 5 spillere til en ny runde. I denne runde er der faldet en afgørelse, hvis der efter lige mange kast til hvert hold er en forskel på ét mål mellem holdene (Golden Goal).

5 Placering. 3.1 Hvis to eller flere hold efter færdigspillet pulje har opnået samme pointtal, afgøres den endelige placering således: a) Det hold, der har opnået flest points i holdenes indbyrdes kampe, vinder. b) Det hold, der har størst positiv difference mellem vundne og tabte halvlege i holdenes indbyrdes kampe, vinder. c) Det hold, der har bedst måldifference i holdenes indbyrdes kampe, vinder. d) Det hold, der har scoret flest mål i holdenes indbyrdes kampe, vinder. 3.2 Hvis der stadig ikke kan findes en vinder, afgøres den endelige placering mellem de involverede hold, således: a) Det hold, der har størst positiv difference mellem vundne og tabte halvlege i alle kampe, vinder b) Det hold, der har vundet flest halvlege i alle kampe, vinder. c) Det hold, der har bedst måldifference i alle kampe, vinder d) Det hold, der har scoret flest mål i alle kampe, vinder 3.3 Er der efter 3.2 stadig ikke fundet en vinder, afgøres placeringen med afvikling af en shoot out runde efter følgende regler. a) 1. runde: Hvert hold afvikler 5 straffekast, og der trækkes lod om hvilket hold der starter. Er der efter de 2x5 kast ikke difference i resultatet, fortættes til runde 2. b) 2. runde: Der afvikles 1 runde af gangen, indtil der er måldifference mellem holdene. Hver spiller må kun deltage 1 gang pr. runde. Når man i runde 2 alle spillere på holdkortet, startes der forfra. Er der hold der ikke er max. antal spillere, har man færre antal skud. F.eks. er der kun 4 spillere tilbage til runde 1, har holdet kun 4 skud mod modstandernes 5 osv..

6 Præmier Momenti Beach Cup 2018 I lighed med tidligere år er der kun præmier til vinderen af hver række. God kamp til alle i forsøget på at erhverve sig den legendariske t-shirt til maks. 10 personer pr. vinderhold. Udover t-shirt spilles om retten til at kalde sig Syd- og Sønderjyske Beach Handball mestre En flot titel som vi er sikre på der vil blive kæmpet hårdt for når vi ses i Vojens. For Old Girls er det samtidig kvalifikation til DM på Nyborg Strand lørdag den 16. juni.

7 Praktiske kommentarer - uddrag af regler: Vær klar senest 5 minutter før kampstart. Et hold består af maks. 8 spillere, hvoraf 4 er på banen af gangen (1 målvogter og 3 markspillere) Hver halvleg begyndes med et dommerkast. Der spilles 2 x 10 minutter med 1 minuts pause. Hver halvleg skal have en vinder. Ved uafgjort i en halvleg spilles Golden Goal Hvis kampen ender 1-1 (i point for vundne halvlege) spilles der solo mod målvogteren. 5 spillere skyder for hvert hold. Efter scoring gives op fra mål. En normal scoring udløser 1 mål Scoring på vip eller andet der af dommeren vurderes som spektakulært giver 2 mål Scoring på straffekast udløser 2 mål Scoring af målvogter udløser altid 2 mål Hvis en kamp skal afgøres ved solo mod målvogteren opfordrer vi til at denne runde afvikles hurtigst muligt for at undgå forsinkelser. Der er præmier til det vindende hold i hver række (maks. 10 personer) Spørgsmål før stævnet kan rettes til Carsten Glejberg på tlf.:

8 Forplejnings zonen Uden mad og drikke... Vores medarrangørforening Vojens HF vil derfor traditionen tro opstille boder og telte til social samvær mellem spillere, forældre og andet godtfolk! Udbudet er stort Ringridder pølser Pitabrød Burger Sportsboller Drikkevare, kaffe, vand og øl Frugt og grønt Søde sager Støt op om Vojens HF uden deres mange frivillige hjælpere, ingen BEACH HANDBALL!

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Program Beach Stævne/Event

Program Beach Stævne/Event Program Beach Stævne/Event U-9, U-10, U-11 & U-12 På Balle Beach anlæg Lørdag den 19. maj 2018 Velkommen til Beach Handball i Balle Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lørdag den13. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lør.26. og søn 27. maj 2018 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg Lørdag d. 25. maj 2019 Beach Handball i Glesborg ved Nørre Djurs Hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg søndag den14. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG!

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! Strandhåndbold SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! DGI Nordvest, Østsalling IF og Sundsøre Håndbold har hermed fornøjelsen af at invitere til strandhåndboldstævne ved Sundsøre Hallen, Breum. Hvem?

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball Test din viden om reglerne i beach handball her. Se spørgsmål, og svar på efterfølgende slide.

Regelspørgsmål Beach Handball Test din viden om reglerne i beach handball her. Se spørgsmål, og svar på efterfølgende slide. Test din viden om reglerne i beach handball her. Se spørgsmål, og svar på efterfølgende slide. Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball

Regelspørgsmål Beach Handball Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B.

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 Ungdoms Beach Handball Tour 2011 Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 PRAKTISKE INFORMATIONER. Ankomst Kamprapport Ved ankomst til stævnet skal I henvende jer til stævneledelsen og meddele jeres

Læs mere

Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund 1 2 3 4 Hvornår begynder udvisningstiden for en udvist spiller? Når dommeren har vist Når den udviste spiller Når dommeren fløjter for dommertegn nr. 14 har passeret sidelinien og genoptagelse af spillet.

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Præsentation nye regler 2016

Præsentation nye regler 2016 Præsentation nye regler 2016 Proces Skadet spiller Passivt spil Sidste 30 sekunder Blåt kort Målmand som markspiller Skadet spiller Begrundelse: unødvendig behandling på banen spillets rytme brydes lange

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig oppe ved HVIDT holds frikastlinje, da HVID 8 opfanger bolden og vil kaste den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og når lige at berøre HVID 8 ganske

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Der må ikke skrives på opgavearket. Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe

Der må ikke skrives på opgavearket. Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe Der må ikke skrives på opgavearket Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe 1 2 3 4 5 6 En kamp skal afgøres ved en straffekastrunde. Inden HVID 9 skal kaste, kommer han med flere usportslige kommentarer

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig ude på spillepladsen, da HVID 8 opfanger bolden og kaster den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og løber på tværs af feltet for at stoppe bolden.

Læs mere

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast.

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast. 1 2 3 4 5 HVID 9 står korrekt placeret ved udførelsen af et opgiverkast. Dommerne fløjter for opgiverkastet, men inden HVID 9 får kastet, er HVID 15 løbet frem over midterlinjen, hvor han bliver trukket

Læs mere

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej 1 Har journalister og tilskuere pligt til at kende spillereglerne? 2 Skal trænere som også kaldes officials kende spillereglerne? 3 Er målrammens indvendige mål 3,08m x 2,08m? 4 Kaldes 3-meterlinjen for

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. SKOLEREGLER VERSION 2018 Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. INDHOLD Indhold Side 2 Indledning Side 2 Banen, bolden og overtrådt Side 3 Spillere og spilstart Side

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 RØD 7 har en oplagt målchance, da HVID 3 løber ind på banen som overtallig spiller. Hvad skal der dømmes? 2 Hvornår er en Time Out obligatorisk? Der skal træffes en fælles Bolden skal skiftes til reservebolden.

Læs mere

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB JB CUP 2016 Lørdag den 13. august og søndag den 14. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN JB CUP 2016 Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte.

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014.

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Cirkl. 010-TU507 Odense den 21.05.2014 Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Lørdag den 31.05.14 Senior Fynsmesterskab U-16 & U-18 A: FM Kvalifikationsstævne

Læs mere

Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe

Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe Der må ikke skrives på opgavearket Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe 1 2 3 4 5 6 HVID 8 foretager et indkast direkte mod mål få sekunder før 1. halvleg er slut. Lige inden bolden passerer mållinjen,

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk Kære forening, kære trænere, ledere, hjælpere og spillere Dette hæfte har til formål at give et indblik i totalhåndbold. Hvordan spiller vi totalhåndbold

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018.

Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018. IHF regelspørgsmål dansk oversættelse Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018. Regel 1 1.1) Hvad er ifølge spillereglerne målene på en håndboldbane? A) 40x20 B) 42x20

Læs mere

FLØJT FLØJT. BEMÆRK Når dommeren har givet signal til nyt opgiverkast, kan en godkendt målscoring ikke annulleres. Hvornår er der målscoring

FLØJT FLØJT. BEMÆRK Når dommeren har givet signal til nyt opgiverkast, kan en godkendt målscoring ikke annulleres. Hvornår er der målscoring Begynderguide til HÅNDBOLD Når du er ny i håndbold, er det rart at have et overblik. Her i grafikken får du alle de grundlæggende principper, regler og spillesystemer forklaret. Grafikken kan også bruges

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

HÅNDBOLD I SKOLEN. Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball

HÅNDBOLD I SKOLEN. Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball HÅNDBOLD I SKOLEN Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball Kære idrætsundervisere og SFO pædagoger Dette hæfte har til formål at indføre dig i to let tilgængelige udgaver af håndbold, som er velegnet

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Der må ikke skrives på opgavearket

Der må ikke skrives på opgavearket Der må ikke skrives på opgavearket Re-test aug. 2013 1 2 3 4 5 RØD 4 griber bolden i luften lander på maven med bolden under kontrol og glider 4-5 meter. Herefter rejser RØD 4 sig op og står på begge fødder.

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Dommerbordskursus. Basket/ kend spillet

Dommerbordskursus. Basket/ kend spillet Basket/ kend spillet Kampafvikling Officialrollen Praktik Eventuelt spillets ide hvordan bolden spilles forseelser, fej og særlige situationer børneregler Internationale regler (seniorregler) dommerbord

Læs mere

Program påske lørdag

Program påske lørdag Program påske lørdag 09.00 14.00 8 mands U11 og U12 13.45 14.15 Præmieoverrækkelse U11 og U12 Aktiviteter Besøg AL s stand, gæt bolde og vind eller få en snak om alt fra lønkonti til realkreditlån. Speedcage

Læs mere

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER Sådan giver du en god håndboldoplevelse Hvad skal en vejleder? Vejlederen er ansvarlig for samtlige af kampens deltagere. Vejlederen skal fjerne spillernes opmærksomhed

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

INTERNATIONALE SPILLEREGLER

INTERNATIONALE SPILLEREGLER INTERNATIONALE SPILLEREGLER for STRANDHÅNDBOLD med kommentarer og fortolkninger Udgivet af DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1. udgave 1. oplag Gyldig fra den 1. april 2002 Udgiver: Dansk Håndbold Forbund Idrættens

Læs mere

10. samt januar

10. samt januar 10. samt 17. - 18. januar 1 2015 43. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 43. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder og spilleregler

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 13. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior Satair Super Sonics 1 Satair Super Sonics 2 Widex 1 Widex 2 Det Lille Bryggeri

Læs mere

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål 1 Da målmand A er ved at udføre et målkast, kommer hans fod til berøre stregen til feltet. Hvad er den korrekte kendelse? A B C

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1. Forsvarsspiller HVID 8 kaster sig frem mellem RØD 7 og RØD 2 og griber en tværaflevering, mens HVID 8 er i luften. HVID 8 lander på gulvet og glider 4-5 meter med bolden under kontrol, rejser sig hurtigt

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Goalball Gældende fra 1. september 2000

Goalball Gældende fra 1. september 2000 1. Alment om goalball. 1.1. En kamp spilles af 2 hold, som hver består af tre(3) spillere, og med et maksimum af tre(3) udskiftningsspillere på hvert hold. Der spilles i en sportshal/gymnastiksal på en

Læs mere

Der må ikke skrives på opgavearket

Der må ikke skrives på opgavearket Der må ikke skrives på opgavearket 1 2 3 4 5 6 7 RØD 2 har fået sin første udvisning for usportslig opførsel 22:12. Efter fløjt for genstart af spillet gestikulerer RØD 2 groft usportslig fra bænken 22:30

Læs mere

Til Dommere og Observatører

Til Dommere og Observatører Til Dommere og Observatører Internationale spørgsmål: 1. Hvad er ifølge spillereglerne målene på en håndboldbane? a. 40 x 20 meter b. 42 x 20 meter c. 38 x 18 meter d. Længden er mellem 38 og 42 meter

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

Intersport cup Den januar 2016

Intersport cup Den januar 2016 Intersport cup Den 8. 9. 10. januar 2016 Munkebo Boldklub byder velkommen til alle hold Intersport Cup-Munkebo 2016 8.- 9. 10. januar U-11 starter fredag, kl.17.00, 2 puljer (nr. 1 og nr. 2 til finalepulje)

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018 Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen

Læs mere

Resultater Firmaidræt Open Mors Håndbold

Resultater Firmaidræt Open Mors Håndbold Resultater Firmaidræt Open 2015 - Mors Håndbold Spillested Jyske Bank Mors Arena H. C. Ørstedsvej 15 7900 Nykøbing Mors Stævneledelse Morsø Firma- og Familie Idræt Egon M. Olesen Afbud Egon M. Olesen,

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 27. januar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Pulje 1 Pulje 2 Danske Bank 2 Det Lille Bryggeri Vallensbæk IF Team Kåsse Sjærrrrr Calcio

Læs mere

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD INVITERER TIL BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE En turnering for sjov i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 25. februar 2018 TAK for jeres tilslutning og vi glæder os til en hyggelig

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen til årets skolefodboldstævne,

Læs mere

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger

Læs mere

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 26/8-2017 Info omkring regler: Banestørrelsen Længde 40 meter x Bredde 30 meter. Banerne er markeret med farvede toppe i hjørnerne Boldstørrelse

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Regeltest distriktsforbund, region og kredse august Der må ikke skrives på opgavearket, og spørgsmålene skal indsamles efter brug

Regeltest distriktsforbund, region og kredse august Der må ikke skrives på opgavearket, og spørgsmålene skal indsamles efter brug Regeltest distriktsforbund, region og kredse august 2016 Der må ikke skrives på opgavearket, og spørgsmålene skal indsamles efter brug 1 2 3 4 5 6 7 RØD 6 har fået sin første udvisning 22:12 for usportslig

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Håndbold NM 2016 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn 1 af 5 Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II Stævneprogram Version II Lørdag den 12. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 Damesenior Team DEA Kung Pow EVA VIPVAB

Læs mere

Begynderguide til MÅLVOGTER HØJRE FLØJ VENSTRE FLØJ STREG PLAYMAKER

Begynderguide til MÅLVOGTER HØJRE FLØJ VENSTRE FLØJ STREG PLAYMAKER Begynderguide til HÅNDBOLD Når du er ny i håndbold, er det rart at have et overblik. Her i grafikken får du alle de grundlæggende principper, regler og spillesystemer forklaret. Grafikken kan også bruges

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 20. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Damesenior Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 HIK 1 Danske Bank 1 FC Wihlborgs 2

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2016 Sponsorer for KN CUP 2016 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2016 i Jetsmark IF, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Parkering og trafik

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Aldersgrænse Deltagerberettigede er alle, der på stævnedagen er fyldt 16 år. Oldboysspillere skal på stævnedagen være fyldt 32 år. Oldgirlsspillere

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2017 Sponsorer for KN CUP 2017 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2017 i JIF/JFC, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Bagger Låse & Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse & Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 19-20 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage:

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere