«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014"

Transkript

1 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 5 Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg Husorden Pr. 24. september 2014 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

2 Reglement for husorden Vestbyen, Afdeling 5 Alabu Bolig Et godt klima er meget værd! Almennyttigt boligbyggeri Alabu Bolig en almen boligorganisation, dvs. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner eller kredse af personer, der ved at tilegne sig et eventuelt overskud skal tjene på driften af boligorganisationens ejendomme, og der er heller ikke nogen, der kan tilegne sig gevinst ved salg eller omprioritering af ejendommene. Lejer i en boligorganisation Som lejer i en boligforening er man medlem af et økonomisk fællesskab, der omfatter den afdeling, man bor i. Afdelingen er uafhængig af andre afdelinger. Den er en økonomisk enhed, der helt og holdent må klare sig selv. Et eventuelt underskud bliver ikke dækket af en anden kasse, og et eventuelt overskud går ikke ud af afdelingen. Afdelingen har ikke andre indtægter end den husleje, beboerne betaler, og afdelingen har ikke andre udgifter end dem, der nødvendigvis må afholdes. Renter, afdrag af prioriteter, offentlige afgifter, skatter, forsikringer og lignende er faste beløb, medens en post som vedligeholdelse kan variere en hel del. Vedligeholdelse af haveanlæg og bygninger kommer på regnskabet som udgifter, og disse skal fuldt ud betales gennem den af beboerne indbetalte husleje. Beboerne er derfor økonomisk medinteresserede i afdelingens ve og vel, og har et ansvar over for sin egen pengepung. Vær derfor med til at værne om bygninger, haveanlæg og afdelingens øvrige værdier. Det er en meget vigtig ting, der skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. For opnåelse af dette er der nedenstående regler for husordenen: Affald Aalborg Kommunes affaldsregulativ skal overholdes. Dagrenovation: Af hygiejniske grunde og for at undgå lugtgener skal al køkkenaffald pakkes i affaldsposer og lukkes tæt til, inden det smides i affaldsskakten, affaldscontainerne eller molokkerne. Der må ikke stilles affald ved siden af affaldsanordningerne, da det kan tiltrække rotter. Husk også altid at lukke låget til både affaldsskakt og affaldscontainer af hensyn til lugt og skadedyr. Flasker/syltetøjsglas m.m. skal placeres i de opstillede glascontainere. Papir, reklamer, aviser, pap m.m. skal anbringes i de opstillede containere til pap og papir. Der må ikke henstilles papir, reklamer, aviser, kasser eller lignende i opgange og kælderhalse. 1.

3 Vær opmærksom på særligt affald, storskrald og miljøaffald, f.eks. batterier, kemikalier, olie og elektronik, som skal afleveres efter særlige anvisninger. Kontakt Beboerservice for nærmere oplysninger. Boliger, haver, altaner og fællesarealer må ikke benyttes til opmagasinering af affald. Hver enkelt beboer er forpligtiget til at medvirke til at holde afdelingens område ryddeligt. Altaner og altankasser Undgå løse genstande på altanen i blæsevejr Det er ikke tilladt at lægge trægulve af trykimprægneret træ på altanerne (syre herfra kan ødelægge aluminiumsbunden). Det er ikke tilladt at bore huller i rækværk og bund. Altankasser og beslag må ikke monteres så det rører glasfladerne. Der må kun bruges PH neutralt rengøringsmiddel til rengøring. Brug af gas-grill er tilladt. Der skal vises hensyn til øvrige beboere når der grilles. Brug af altaner skal i det hele taget ske med hensyntagen til øvrige beboere. Bankning af tæpper må ikke ske fra altaner eller vinduer af hensyn til de andre beboere. Der må ikke opsættes markiser. Altanerne skal holdes rene for at undgå, at tilstopning af afløbene forårsager vandskade hos andre beboere. Altanerne skal ryddes for evt. sne. Det er forbudt at opsætte foderbrætter og lignende, af hensyn til forurening og rotteforekomster. Antenner/Parabol Tilslutning til fællesantenne må kun foretages med originale kabler og stik. Beboerne må kun opsætte udvendige antenner/paraboler efter regler vedtaget i de enkelte afdelinger og kun efter forudgående skriftlig tilladelse fra boligforeningen/afdelingsbestyrelsen. Ved installation af andre antennesystemer (eksempelvis walkie-talkies) skal der skriftligt søges om tilladelse hos afdelingsbestyrelsen, ligesom foreskrevne installationsvilkår skal følges. Du er altid velkommen til at kontakte Beboerservice for at få vejledning. Bad og toilet For at undgå tilstopning af afløbsrør, skal man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Der må kun skylles toiletpapir ud igennem toilettet. Bleer, vat, avispapir og lignende må aldrig kastes i toiletkummen, men hører til i skraldespanden. Eventuelle utætheder i installationerne skal straks meldes til Beboerservice. Barnevogne, klapvogne, knallerter, scootere, cykler og legeredskaber Disse skal henstilles, således at de ikke er til gene for andre. Tingene skal henstilles på de pladser og i de rum, der er indrettet dertil. Nævnte ting må ikke stå i trappeopgangene, der har status som brandflugtveje. Cykling og knallertkørsel er af hensyn til sikkerheden, forbudt på gangstier, fortove og flisearealer. 2.

4 Beskadigelser Utætheder og indslag af regn og sne, samt enhver beskadigelse af ejendommens inventar, skal straks anmeldes til Beboerservice. Boremaskine Slagboremaskiner og andet støjende elektrisk værktøj må benyttes hverdage fra kl til kl samt lørdage fra kl til kl Forsikringer Vi gør Dem opmærksom på, at skader på indbo, ikke er dækket af afdelingens forsikringer, men skal dækkes af beboerens egen indboforsikring. Indbo opbevaret i kælderrum, skal hæves 10 cm fra jorden, for at Deres indboforsikring dækker eventuelle skader. Forurening og skader Er en beboer eller nogen af dennes husstand skyld i forurening eller skader på ejendommene, trapper, haveanlæg eller legeplads, bærer beboeren det fulde økonomiske ansvar. Grønne anlæg Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse med pæne fællesarealer. Hvis alle beboerne - både voksne og børn - til daglig vil gøre en indsats for at værne om græsplæner og beplantning, kan man fortsat have en pæn bebyggelse, og samtidig holdes omkostningerne til vedligeholdelse nede. Haver Hører der en have med til dit lejemål, er det dig, som skal ren- og vedligeholde haven efter nærmere anvisning fra afdelingsbestyrelsen. Husdyr Hunde- og kattehold er ikke tilladt. Der må ikke holdes fugle og andre dyr i kælderen. Hårde hvidevarer i lejlighederne Der må ikke forefindes vaskemaskiner i lejlighederne. For at få fuld udnytte af de tekniske installationer, såsom komfurer og køle/fryseskabe, skal brugsanvisningerne nøje følges. I tvivlstilfælde kan man rådføre sig med Beboerservice. Normal drift og vedligeholdelse af hårde hvidevarer betales af afdelingen, såfremt disse er installeret af boligorganisationen eller af en beboer i forbindelse med dennes udnyttelse af råderetsbestemmelserne (jf. lov om leje af almene boliger). Skader, som måtte skyldes forkert betjening eller misbrug betales af beboerne. 3.

5 Klager Vi mener, at klager over naboer eller andre beboere bedst løses af beboerne selv, og derfor opfordrer vi til at løse problemet med en fornuftig snak. Hjælper dette ikke, afleveres en skriftlig klage til afdelingsbestyrelsen eller send den til Alabu Bolig. Som udgangspunkt behandler vi kun skriftlige klager, og du vil som klager være anonym, indtil der evt. starter en sag i beboerklagenævnet eller i retten. Leg og boldspil Leg og ophold på trapper, i kældre, gadedøre og andre steder, hvor det kan være til væsentlig gene for beboerne, må ikke finde sted. Det er forbudt at tegne eller male på ejendommens træog murværk og på anden måde beskadige ejendommen eller dens haveanlæg. Beboeren kan drages økonomisk til ansvar for sådanne skader. Boldspil henvises til de dertil indrettede pladser. Brug af f.eks. bue og pil, luftbøsser, salonrifler, softguns og lignende er forbudt på boligforeningens område. Musik Brug af radio, fjernsyn og lignende samt musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Efter kl må De vise særlig hensyn til naboer ved at dæmpe ned, så De ikke forstyrrer disses nattero. I særlige tilfælde bør De sikre, at naboerne er indforståede med "støj efter kl Parkering og motorkørsel Parkering af personbiler og motorcykler uden for de etablerede parkeringspladser er forbudt. Lastog campingvogne må ikke henstilles i boligområdet. Af hensyn til børnenes sikkerhed anmoder vi beboerne om at køre med forsigtighed på boligvejene. Al kørsel med, samt parkering af motorkøretøjer på brandvejene er, som det fremgår af skiltene forbudt. Disse veje er forbeholdt brandvæsenet samt ambulancer. Overtrædelse af disse forhold vil blive anmeldt til politiet. Pulterrum og kælderrum Alle pulter- og kælderrum skal være aflåsede, også selvom de ikke benyttes. Det påhviler beboeren at sætte lås på døren. Kun det absolut nødvendige må henstå i rummene, som skal være ryddelige. Rygning på fælles indendørsarealer Tobaksrygning på fælles indendørsarealer og opholdsarealer i afdelingen, såsom depotrum, opgange, elevator og fælleslokaler er ikke tilladt. Skadedyr Undlad at kaste brød eller fuglefoder i afdelingens fællesarealer og grønne områder. 4.

6 Der må ikke kastes brød ud af vinduerne til fuglene, da de tilbageblevne brødrester samler rotter. Sørg for at kælderdøre holdes lukkede og vær med til at give rotter og andre skadedyr, så dårlige livsvilkår hos os, som muligt. Skiltning Skilte og reklamer må kun anbringes efter skriftlig tilladelse fra boligorganisationen. Navneskilte på døre m.m. må kun opsættes af ejendomsfunktionæren. Støj Når man bor tæt på andre, kan det ikke undgås, at man hører lyde fra de øvrige lejemål. De generelle regler er, at man skal undgå støjende adfærd, så man ikke er til gene for de øvrige beboere. Man skal altid udvise almindeligt hensyn til omgivelserne, herunder også sikre nattero for de øvrige beboere. Trapper og kældergange Trapper og kældergange er at betragte som brandveje, og det er derfor vigtigt, at de til hver en tid er lette at passere. Der må derfor ikke stilles barne- og klapvogne, legetøj, fodtøj eller lignende i indgangspartierne, på trappeopgangene eller i kældergangene. Kælderdørene skal holdes aflåst. Trappevask Rengøring af trapper og vægge, samt pudsning af vinduer påhviler beboerne. Trapperne vaskes én gang om ugen og vinduerne pudses én gang om måneden. Rengøringen går på skift mellem naboerne. I nogle afdelinger foretages rengøring af trapper af et firma. Spørg Beboerservice. Henstilling af fodtøj eller lignende på trapper er forbudt. Udluftning af lejligheden For at undgå fugtdannelser og de deraf opståede fugtskader, skal der foretages effektiv udluftning gennem vinduer og døre, helst flere gange dagligt, f.eks minutter af gangen. Vandhaner og cisterner Utætte vandhaner eller cisterner medfører ofte et stort - og fordyrende samt miljøbelastende - merforbrug af vand, ligesom defekte haner kan være til lydmæssig gene for andre beboere. Sådanne forhold anmeldes straks til Beboerservice. Vask - tøjtørring Ved vask og tøjtørring skal der foretages rigelig udluftning for at undgå fugtskader. Luftning af sengetøj, samt tørring af vasketøj kan foregå på lukkede altaner, men det skal foregå, så det ikke kan ses fra anlæg eller gade. Ved brug af ejendommens vaskeri må de opslåede regler nøje 5.

7 overholdes. Vaskemaskiner og vaskehuse rengøres efter endt brug. Rummet og dets inventar skal efterlades i samme stand, som man selv ønsker at modtage det. Fejl og mangler ved maskinerne skal straks meldes til Beboerservice. Der må ikke forefindes vaskemaskiner i lejlighederne. Vaskeriet må ikke benyttes efter kl og før kl Vinduerne i tørrestuerne skal lukkes efter brug. Tørrestuerne rengøres efter brug, og der lukkes for radiatorerne. Vedligeholdelse af boligen Vedr. boligens vedligeholdelse m.v. henvises til Alabu Boligs standard vedligeholdelsesreglement, der udleveres til alle nye beboere. Standard vedligeholdelsesreglementet kan desuden findes på Alabu Bolig gør venligst opmærksom på, at flere afdelinger har eget vedligeholdelsesreglement. Kontakt Beboerservice for yderligere oplysninger. Vinduer Afdelingen sørger for udskiftning af punkterede ruder. Beboeren er dog erstatningsansvarlig for skader, der forvoldes ved uforsvarlig adfærd. Ændring af lejligheden Gulvene må ikke afslibes. Ændringer af lejligheden må kun ske i henhold til råderets bestemmelserne i "lov om leje af almene boliger samt tilhørende bekendtgørelser. Materiale kan rekvireres hos Beboerservice. VI HJÆLPER GERNE! Som det fremgår af det, som du netop har læst, vil man i mange tilfælde kunne hente råd og vejledning hos Beboerservice. Du er naturligvis også altid velkommen på Alabu Boligs kontor, hvis der er spørgsmål til ovenstående husorden. Alabu Bolig Beboerservice Brohusgade 2B Brohusgade 2B 9000 Aalborg 9000 Aalborg Tlf Tlf info@alabubolig.dk Ændring af standardhusorden Alabu Boligs Organisationsbestyrelse bemyndiges til at foretage redaktionelle og lovkravsmæssige ændringer, som måtte fremkomme. 6.

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Standard husorden Pr. 1. januar 2016 English translation for informational purposes only can be found on www.alabubolig.dk. Or please contact Beboerservice for a copy. Alabu Bolig

Læs mere

Pr. 20. September 2004

Pr. 20. September 2004 Alabu Bolig Afd. 1 Peder Skrams Gade m.fl. Husorden Pr. 20. September 2004 (Tilrettet den 18. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 1 Alabu Bolig Et godt klima

Læs mere

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner Husorden: Et godt klima er meget værd -! Almennyttigt boligbyggeri Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner eller kredse

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde (Tilrettet den 24. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016 «Afdeling_nr» Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej Husorden Revideret pr. 15. september 2016 (Tilrettet 13. juli 2017 i forhold til fusionen ) Reglement for husorden for Afdeling 18 Et godt klima er meget værd

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 2 Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 14. september 2004 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Vestbyen

Læs mere

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden Alabu Bolig Polarkvarteret Afd. 10 Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg Husorden Pr. 27. marts 2006 (Tilrettet den 10. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling

Læs mere

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 3 Sønderbro m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Alabu Bolig - Afdeling 3 Sønderbro m.fl.,

Læs mere

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2.

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2. Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7 Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg Husorden Pr. 23. sept. 2004 Revideret pr. 2. juni 2008 (Tilrettet den 29. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade Husorden Pr. 12. maj 2009 (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Revideret iht. vedtagelse på afdelingsmøde d. 21. september 2017

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12.

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. «Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35 Springbakken 6-38, Ferslev Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2010 (Tilrettet den 30. juli 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63 Golfbakken 2-18 og 20-22 Husorden Pr. 1. januar 2016 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 29. september 2015 Ændringer vedtaget på ordinært

Læs mere

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 3 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet Husorden Revideret den 22. september 2016 Reglement for husorden for Afdeling 62 Alabu Bolig Husorden for Kennedy Kollegiet Gældende fra den 1. oktober 2016 Almennyttigt

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Afdeling 2, Møllegården - Skørping

Afdeling 2, Møllegården - Skørping «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Affald... 3 Antenner... 3 Bad - toilet... 3 Barnevogne, knallerter og legeredskaber... 4 Beskadigelser... 4 Forsikring... 4 Forurening og skader...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Solkrogen Afd. 43 Solvangsvej Husorden (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Solvangsvej 12-20 Solkrogen Afd. 43 1. Lejer

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej Husorden Pr. 19. marts 2014 (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 68 Alabu Bolig Østerbro Brygge Kollegium og

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 14 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Fjerritslev Boligforening

Fjerritslev Boligforening Fjerritslev Boligforening Reglement for husorden samt beboernes vedligeholdelse af lejligheder. Almennyttigt boligbyggeri Fjerritslev Boligforening er en almennyttig boligforening, dvs. den er fri for

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 13 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden for AAB afdeling 16

Husorden for AAB afdeling 16 Husorden for AAB afdeling 16 Arbejdernes Andels- Boligforening Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 Fax 38 60 98 58 Husorden for afdeling 16 Indledning En boligafdeling

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Amagergade Afd. 4. Amagergade Husorden. Pr. 24. august 2015 Revideret pr. 6. september 2018 (ordinært afdelingsmøde)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Amagergade Afd. 4. Amagergade Husorden. Pr. 24. august 2015 Revideret pr. 6. september 2018 (ordinært afdelingsmøde) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Amagergade Afd. 4 Amagergade 1-25 Husorden Pr. 24. august 2015 Revideret pr. 6. september 2018 (ordinært afdelingsmøde) (Tilrettet den 13. februar 2018 i forhold til fusionen

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

husorden boligforeningen aab

husorden boligforeningen aab husorden boligforeningen aab Indledning s. 5 Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

Parkering og motorkørsel

Parkering og motorkørsel Indledning Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner og brug af grill Musik Parkering

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden

«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden «Afdeling» Alabu Bolig Stenbjergvej Afd. 55 Stenbjergvej 245-317 Husorden Vedtaget 16. september 2013 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 15. september 2014 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV August 2015 HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV I et alment familieboligområde lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve givne retningslinier og regler for ikke

Læs mere

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber For Fynshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 014 - Elmegaarden Godkendt på afdelingsmøde den 26.09.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN STATIONSPARKEN 1

HUSORDEN STATIONSPARKEN 1 HUSORDEN STATIONSPARKEN 1 2 Husorden for Stationsparken 1 Beboerne er pligtige til at efterkomme de af selskabet eller afdelingsbestyrelsen givne almindelige ordensregler og andre påbud, ligesom beboerne

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

Husorden for AAB Afdeling 16

Husorden for AAB Afdeling 16 Husorden for AAB Afdeling 16 Boligforeningen AAB Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 e-mail. aab16@aab16.dk www.aab16.dk Husorden for Afdeling 16 Indledning: En boligafdeling

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 403 - Adelvej Godkendt på afdelingsmøde den 20.08.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden for afd. 5 Digterparken

Husorden for afd. 5 Digterparken Husorden for afd. 5 Digterparken Indhold 1. Indledning... 2 2. Affald... 2 3. Fodring af fugle... 2 4. Altaner... 3 5. Antenner... 3 6. Pulterrum og kælderrum... 3 7. Cykler og knallerter... 3 8. Have-

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

S. 3 S. 4 S. 4 S. 5 S. 5 S. 5 S. 6 S. 6 S. 6 S. 7 S. 10 S. 10 S. 10 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 12 S. 12 S. 12 S. 12 S. 13 S. 13 S. 13 S. 14 S.

S. 3 S. 4 S. 4 S. 5 S. 5 S. 5 S. 6 S. 6 S. 6 S. 7 S. 10 S. 10 S. 10 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 12 S. 12 S. 12 S. 12 S. 13 S. 13 S. 13 S. 14 S. INDLEDNING ANTENNER AFFALD ALTANER OG ALTANKASSER BAD OG TOILET CYKLER, BARNEVOGNE FÆLLESAREALER HAVE HUSDYR HÅRDE HVIDEVARER LEG OG BOLDSPIL LOFTS- OG KÆLDERRUM MASKINER OG BRUG AF GRILL MUSIK PARKERING

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø.

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. Præstø Boligselskab v/boligadministration Syd Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg HUS- OG HAVEORDEN Præstø, den 11. marts 2008 For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. En bolig

Læs mere

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune Husorden For Afdeling Betty Nansens Allé Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere

Læs mere

Afdeling 2, Møllegården - Skørping Boligselskab

Afdeling 2, Møllegården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Affald... 3 Antenner... 3 Bad - toilet... 3 Barnevogne, knallerter og legeredskaber... 4 Beskadigelser... 4 Forsikring... 4 Forurening og skader...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

HUSORDEN Amagergade -----------------------------------------------------------------------------------------------------

HUSORDEN Amagergade ----------------------------------------------------------------------------------------------------- HUSORDEN Amagergade Et godt klima i dagligdagen er meget værd! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Almennyttigt boligbyggeri: Boligforeningen

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Ordensreglement.

Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Ordensreglement. Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling reelt er. Endvidere

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen.

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen. SEPTEMBER 2013 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere