Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad."

Transkript

1 Get2Sport/Herning Fremad Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden , og søgt og fået tilskud fra Integrationsministeriet til et stort integrationsprojekt i tilknytning til skiftende regeringers strategi mod ghettoisering. Hernings projekt er ét ud af ca. 20 projekter på landsplan. Alle projekter som på forskellig vis sigter mod at lette adgangen til den etablerede idræt for børn og unge med vanskeligt stillede forældre bosiddende i de såkaldte mest udsatte områder DIF har det overordnede ansvar for afvikling af alle projekter, som går under navnet Get2sport. Projektet har fået bevilget et årligt tilskud på kr. fra Integrationsministeriet i hhv og samt årligt i Herning Kommune har i bevilget et årligt tilskud på kr. og i samt i et årligt tilskud på kr. Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Status og evaluering af indsatserne Indsatserne i bygger videre på og konsoliderer tidligere tiltag samt videreudvikler disse. Målgruppen for indsatserne har primært været børn og unge af anden etnisk herkomst end dansk primært drenge, der alle har haft et ønske om at spille fodbold, men måske ikke haft de nødvendige økonomiske forudsætninger i hjemmet til at dette har kunnet lade sig gøre.

2 Herning Fremad påtager sig en stor integrationsopgave, så internt i klubben har det også været et formål at aflaste trænere og ledere i arbejdet med de mange spillere af anden etnisk herkomst end dansk. Spillere af anden etnisk herkomst end dansk (eller 2.G er som vi kalder dem) svinger selvfølgelig, men udgør typisk ca. 20 % af klubbens spillere. I Get2Sport tror vi grundlæggende på, at idrætsforeninger er fantastiske til at sikre en god integration, og som en stor fodboldklub i Herning ser vi det som vores opgave at understøtte denne integration. Det er vigtigt for os at understrege, at Get2sport IKKE kun handler om at få flere børn og unge til at spille fodbold i Herning Fremad, men også at få flere til at dyrke idræt i forskellige foreninger. Det er bl.a. derfor vi har forskellige arrangementer ude i byen på skoler o.a. men derom senere. Der har i perioden været særlig fokus på: Videreudvikling af samarbejdet med Produktionsskolen og Knudmoseskolen i Herning I 2012 indgik vi et samarbejde med Herning Produktionsskole, der løbende har benyttet Herning Fremads anlæg til forskellige aktiviteter. I 2013 etablerede vi kontakt til Knudmoseskolen, den 3-årige ungdomsuddannelse STU, der også har fået tilbudt at bruge anlægget, hvilket også er sket - dog i begrænset omfang. Siden 2013 har der været et tæt og formaliseret samarbejde mellem Produktionsskolen, Knudmoseskolen og Herning Fremad i forbindelse med Herning Rocker, hvor begge skoler stiller ca elever/hjælpere til rådighed i ugen op til arrangementet. De opsætter hegn og hjælper med at bygge pladsen op, og indgår på den måde i hele det arbejdsfællesskab, der er i forbindelse med Herning Rocker. De får selvfølgelig en indgangsbillet for deres indsats, og det er tydeligt, at de løfter sig socialt og deres selvværd øges, da de føler, at Herning Rocker er DERES arrangement. Generelt oplever vi samarbejdet mellem Produktionsskolen, Knudmoseskolen og Herning Fremad som rigtig godt, og vi ser, at nogle af de unge får lyst til at bevæge sig noget mere. Vi har stillet 10 gratis medlemskaber til Herning Fremad til rådighed for de unge, men dette har kun været brugt i begrænset omfang, bl.a. fordi de unge selv betaler for at gå til fitness.

3 Det har overordnet set været uhyre positivt at få de mange ofte foreningsløse unge ud i Herning Fremad, ikke mindst i forbindelse med Herning Rocker, da det her bliver tydeligt, hvad idrætsforeningsfællesskab kan bidrage til. Der er fortsat et potentiale i at fastholde og videreudvikle samarbejdet mellem parterne Videreudvikling af perspektiver i forhold til den nye skolereform og et tættere samarbejde med henholdsvis Brændgårdskolen og Vestervangskolen Vi har ansat to lærere fra Brændgårdskolen til at afvikle 3 arrangementer årligt. De to lærere er i kontakt med ledelserne på Brændgårdskolen, Vestervangskolen, Gullestrup skole og Herningsholmskolen. Sidstnævnte fordi børn og unge fra Holtbjerg nu går på denne skole. De arrangerer forskellige idrætsaktiviteter både på Herning Fremads anlæg samt på typisk Brændgårdskolen. Eksempler på arrangementer, der betales af Get2Sport og selvfølgelig er gratis for børnene: Lørdag d. 13. februar 2016 (i vinterferien) Arrangement på Brændgårdskolen, Hallen kl. ca til For drenge og piger i 3. til 6. klasse. Elever fra Brændgård, Gullestrup og Vestervang inviteret via opslag. Der blev lavet småøvelser og spillet en lille turnering. Arrangementet var både for 2.G er og etnisk danske, hvilket er helt bevist, da der også er fokus på relationer på tværs - ca 20 deltagere, heraf halvdelen 2.G er Uge 27 Juni 2016 En dag med sommerferieaktiviteter på Herning Fremads anlæg, hvor der både var øvelser med og uden bold og småspil. Ca. 25 deltagere heraf halvdelen 2.G er. Der var frokost til børnene. Lørdag d. 5. november 2016 Arrangement på Brændgårdskolen, Hallen kl. ca til 1730.

4 For drenge og piger i 3. til 6. klasse. Elever fra Brændgård, Gullestrup, Vestervang og Herningsholmskolen inviteret via opslag. Der blev spillet kampe på tværs af skoler og niveau/køn. 26 deltagere, heraf tolv 2.G er Udover disse konkrete idrætsaktiviteter kommer idrætslærere fra især Vestervangskolen og Brændgårdskolen ofte på Herning Fremads anlæg, når de skal afvikle idrætstimer eller hele idrætsdage. I det hele taget er det tydeligt, at folkeskolereformen har betydet, at flere og flere benytter Hernings Fremads anlæg, hvilket er særdeles positivt. I øvrigt afvikler Brændgårdskolen altid deres kampe i fodboldskoleturneringer for både drenge og piger på Herning Fremads baner Videreudvikling af fremtidig strategi og projektorganisering i tæt samarbejde med DIF og Herning Kommune Styregruppen for Get2Sport består af Brian Pedersen og Peter Villadsen fra Herning Fremad. Arbejdsbeskrivelse: Overordnet koordinering af de forskellige Get2sport-aktiviteter i Herning Fremad Ansætter personer til de forskellige funktioner Ansvarlig for økonomien i Get2sport Samarbejder med Herning kommunens Fritidskonsulent Deltager i Get2sport aktiviteter på landsplan med de øvrige Get2sportklubber Kontaktpersoner for DIFs integrationskonsulenter Er ansvarlig for Get2Sport-projektet over for Herning Fremads bestyrelse Styregruppen mødes 2-3 gange årligt med de øvrige Get2Sport-foreninger samt de to Get2Sport-konsulenter fra DIF Lars Kruse og Preben Astrup. Møderne ligger typisk i Idrættens Hus i Brøndby, men afvikles også andre steder i landet f.eks i Herning Fremad.

5 På møderne udvikler vi nye Get2sport tiltag, og der er afsat tid til erfaringsudveksling. Der er stor politisk og idrætspolitisk fokus på Get2Sport, så vi møder også politikere og idrætspolitiske ledere til de fælles arrangementer. Herning kommunes Fritidskonsulent har en stående invitation til at deltage i møderne. At der er stor politisk fokus på Get2Sport ses af Satspuljeaftalen for , hvor Get2Sport endnu en gang bliver tilgodeset, denne gang med hele 24 mio over fire år. Der lægges op til, at Get2Sport skal udvide samarbejdet med yderligere 14 kommuner. Satspuljeaftalen Med satspuljeaftalen for har regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Alternativet og SF afsat midler til intensive læringsforløb på højskolerne og til Get2Sport, som er et integrationsprojekt under Dansk Idrætsforbund. Kulturminister Mette Bock siger: Med satspuljeaftalen har vi sikret, at højskolerne kan udvikle og afholde intensive læringsforløb målrettet udsatte unge. Samtidig videreføres støtten til Get2Sport, der understøtter og udvikler foreningsidrætten i de udsatte boligområder. Det bidrager til integrationsindsatsen i Danmark. Det er rigtig gode projekter, der hjælper udsatte unge i vores samfund, og som jeg glæder mig over, at det er lykkedes at finde penge til DIF Get2Sport Der afsættes 24 mio. kr. i perioden til initiativet Get2Sport. Formålet med initiativet er at understøtte den fortsatte udbredelse af projektet Get2Sport under Danmarks Idrætsforbund (DIF) for på den måde at understøtte indsatsen med at rekruttere frivillige og medlemmer til lokale idrætsklubber i udsatte boligområder, herunder i forhold til nydanske piger og kvinder. Målet er at udvide samarbejdet til yderligere 14 kommuner.

6 Samlet evaluering af Get2Sport/Herning Fremad for perioden Overordnet set har vi fuldt ud levet op til samarbejdsaftalen og de særlige fokuspunkter. Vi har fastholdt og videreudviklet samarbejdet med Herning Produktionsskole og Knudmoseskolen, primært i forbindelse med Herning Rocker, men også ved at stille anlægget til rådighed for de to skoler. Vi har ansat to lærere fra Brændgårdskolen, der har afviklet 12 idrætsarrangementer for børn og unge, drenge og piger typisk i alderen 9 13 år. Der er afviklet 4 af arrangementerne på Herning Fremads anlæg de øvrige på Brændgårdskolen, hvor vi har hallen til rådighed efter behov. Der har samlet set været deltagere i arrangementerne, hvoraf ca. halvdelen har været af anden etnisk oprindelse end dansk. Som et led i folkeskolereformen har vi stillet vores anlæg til rådighed for skoler til at afvikle idrætstimer og idrætsdage. Primært de to geografisk nærmeste skoler Brændgårdskolen og Vestervangskolen har benyttet sig af dette. Derudover har vi brugt ressourcer til internt i klubben af aflaste trænere og ledere ved at ansatte en person, der har særligt fokus på 2.G erne og deres forældre. Vi har deltaget i 12 Get2sport-arrangementer på landsplan, og vi har sikret, at Herning kommune/herning Fremad har været en del af Get2Sport-familien siden Get2Sport blev dannet for 12 år siden. Vi har været åbne over for nye tiltag og ikke været bange for at gå uden for målgruppen. Et eksempel på dette er, at vi i 2015 gav økonomisk støtte til fodboldstøvler og tøj + et halvt års kontingent til to flygtninge, der var flyttet til Haderup og gerne ville spille fodbold. Vi tog kontakt til den lokale idrætsforening, der faktisk manglede et par spillere for at kunne stille et hold. De arrangerede kørsel for de to flygtninge til træning, og klubben overtog hurtigt kontakten med de to. En ny samarbejdsaftale for Herning Fremad håber at kunne lave en ny samarbejdsaftale med Herning Kommune / Kultur- og Fritidsudvalget for perioden

7 Vi mener stadig, at vi kan bidrage positivt til integration af børn og unge af anden etnisk oprindelse end dansk i Herning kommune, og vi mener grundlæggende, at idrætsforeninger er fantastiske steder til at sikre en god integration på tværs af alder, etnicitet og økonomisk formåen. Vi har fået et tilsagn fra DIF/Get2Sport konsulent Preben Astrup, der tilkendegiver, at DIF stadig vil støtte Herning Fremad/Get2Sport med kr. årligt under forudsætning af, at Herning kommune bidrager med mindst det samme beløb. I øvrigt ser DIF gerne et yderligere samarbejde med Herning kommune i forbindelse med Get2Sport. En ny samarbejdsaftale bør indeholde en fastholdelse af eksisterende tiltag, herunder: - aflastning af trænere/ledere i Herning Fremad i forbindelse med arbejdet med 2.G er og deres forældre. - samarbejdet mellem Herning Produktionsskole, Knudmoseskolen og Herning Fremad - afvikling af idrætsarrangementer for børn på Brændgårdskolen og andre skoler - samarbejde med Brændgårdskolen, Vestervangskolen og Gullestrup skole - deltagelse i landsdækkende Get2Sport-arrangementer Derudover ser vi gerne en videreudvikling af samarbejdet med flere skoler, primært Herningsholmskolen, der nu er distriktsskole for Holtbjerg. Vi vil forsøge at få et tættere samarbejde med netop Herningsholmskolen, og vi vil forsøge at afvikle idrætsarrangementer på Herningsholmskolen eller på Holtbjerg. Brian Pedersen og Peter Villadsen Herning Fremad

Jvf. aftalegrundlaget mellem Herning Kommune og Boldklubben Herning Fremad vil det følgende vil være en status for arbejdet med Get2Sport i 2013.

Jvf. aftalegrundlaget mellem Herning Kommune og Boldklubben Herning Fremad vil det følgende vil være en status for arbejdet med Get2Sport i 2013. Status på Get2Sport-indsatsen i Boldklubben Herning Fremad 2013 Jvf. aftalegrundlaget mellem Herning Kommune og Boldklubben Herning Fremad vil det følgende vil være en status for arbejdet med Get2Sport

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

DERFOR LYKKEDES DET! 6 HISTORIER OM IDRÆT OG INTEGRATION

DERFOR LYKKEDES DET! 6 HISTORIER OM IDRÆT OG INTEGRATION DERFOR LYKKEDES DET! 6 HISTORIER OM IDRÆT OG INTEGRATION Udgiver: Danmarks Idræts-Forbund Tekst: Lars Kruse, DIF Preben Astrup, DIF Layout: Danmarks Idræts-Forbund Tryk: April 2005 Formegon ApS 2 Forord

Læs mere

Integration via Foreningslivet

Integration via Foreningslivet Integration via Foreningslivet Flere flygtninge og indvandrere ind i foreningslivet i Hjørring Kommune. Integration via foreningslivet Hjørring Kommunes Integrationsråd og Folkeoplysningsudvalg inviterede

Læs mere

Den frivillige integrationsindsats

Den frivillige integrationsindsats Den frivillige integrationsindsats Ditte Rejnholdt Rudolfsen Integrationsministeriet Forskellige indsatser og aktører Idræts- og foreningslivet brænder for bolden Integration er en sidegevinst Sociale

Læs mere

Hvordan rekrutteres frivillige med etnisk minoritetsbaggrund til foreningerne? Høje Taastrup Kommune

Hvordan rekrutteres frivillige med etnisk minoritetsbaggrund til foreningerne? Høje Taastrup Kommune Hvordan rekrutteres frivillige med etnisk minoritetsbaggrund til foreningerne? Høje Taastrup Kommune IDAN Idrættens største udfordringer III 4. september 2013 Om Høje-Taastrup Kommune 48.000 borgere en

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut IDRÆT I GRØNLAND Analyse og anbefalinger Trygve Laub Asserhøj Idrættens Analyseinstitut Konference Fremtidens idræt i Grønland d. 17. august 2016 Oversigt Kort om baggrunden for analysen Analysens resultater

Læs mere

Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt.

Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt. Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt. Lars Kruse Danmarks Idræts-Forbund 61 Special Forbund ca. 11.000 foreninger Har arbejdet med idræt og integration gennem flere år også på Nørrebro Midlertidighed

Læs mere

Integrationspolitik for Frederiksberg Kommune 2010-2014

Integrationspolitik for Frederiksberg Kommune 2010-2014 Integrationspolitik for Frederiksberg Kommune 2010-2014 Frederiksberg Kommune ønsker, at byen er et attraktivt sted at leve, bo og arbejde for alle borgere uanset etnisk oprindelse. Kommunen ser i udgangspunktet

Læs mere

IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED. Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte

IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED. Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte IDRÆTTENS SOCIALE RUMMELIGHED Arkitektur for fremtidens idrætstilbud til udsatte DANMARKS IDRÆTSFORBUND DIF GET2SPORT DIF HAR INTENSIVERET OG INVESTERET I INKLUSION AF UDSATTE GRUPPER I IDRÆTTEN DIF politisk

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Hvad kan der søges til?

Hvad kan der søges til? Hvad kan der søges til? DIF og DGI s foreningspulje kan søges af alle frivillige idrætsforeninger. Formålet med DIF og DGI s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne. Slutbrugerne

Læs mere

Idræt i udsatte boligområder

Idræt i udsatte boligområder Idræt i udsatte boligområder Resultater af undersøgelse. Bjarne Ibsen, Professor og forskningsleder, Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, 30. Maj 2012, Vejen Idrætscenter Bascon Den sociale

Læs mere

Børneidræt på tværs.

Børneidræt på tværs. Børneidræt på tværs. Baggrund: Den 18. november 1998 besluttede Social - og Arbejdsmarkedsudvalget, at der skal oprettes et antal alternative pasningspladser. Baggrunden for oprettelse af alternative pasningspladser

Læs mere

Basketball ud på alle skolerne

Basketball ud på alle skolerne Basketball ud på alle skolerne En storby-sportsklub tilbyder lokalområdet en bred vifte af projekter, der har fokus på integration gennem bevægelse og foreningstilknytning. (arkivfoto) At være medlem af

Læs mere

Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU

Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU Hvorfor inviterer DBU til en konference om velfærd? Fodbold er velfærd - De frivillige foreninger er en kæmpe samfundsmæssig ressource. Fodbold er sundhed - Fodbold

Læs mere

STATUSRAPPORT FOR PULJEN:

STATUSRAPPORT FOR PULJEN: STATUSRAPPORT FOR PULJEN: Særlig indsats for børn og unge 1. Generelle oplysninger Journalnummer: Projektnavn: Efterskoler en indgang til det danske samfund Tilskudsmodtagers navn: Efterskoleforeningen

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Holbæk B&I, Holbæk Kommune og DBU Sjælland

Partnerskabsaftale mellem Holbæk B&I, Holbæk Kommune og DBU Sjælland Partnerskabsaftale mellem Holbæk B&I, Holbæk Kommune og DBU Sjælland Projekt: Nyt forslag: Inklusion og fodbold baner vejen 1) Parter Holbæk B&I, v. formand Kenny Jensby (kenny@heforum.dk, 24 45 00 73)

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Forberedelse Fællesmøder

Forberedelse Fællesmøder Læringsreformen Idræt, motion og bevægelse skal sikres kvalitet i den nye læringsreform ved at sikre bevidsthed om hvilke kvaliteter forskellige aktører kan bidrage med. Den nye folkeskolereform lægger

Læs mere

FÆLLES FOKUS FÆLLES INDSATS

FÆLLES FOKUS FÆLLES INDSATS FÆLLES FOKUS FÆLLES INDSATS Styrket integrationssamarbejde mellem frivillige, foreninger og kommuner Af Michael Karlsen Fuldmægtig i Kontoret for Beskæftigelse og Uddannelse Indhold 1: Den frivillige illi

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU EN DEL AF NOGET STØRRE STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Inspiration og gode råd til et styrket samarbejde mellem klubber, kommuner og DBU Med strategien vil vi over de næste fire år kridte banen op til

Læs mere

Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle

Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle Boldspil Mål: - udføre enkle handlinger, først og fremmest kaste, gribe, sparke - aflevere og modtage med forskellige boldtyper - spille enkle boldspil med få regler - deltage i lege og leglignende opvarmningsformer

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND FOOTBALL I FOKUS. Side 1 af 9

DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND FOOTBALL I FOKUS. Side 1 af 9 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND Ansøgning til Forbund i Fokus Brøndby, 2007 FOOTBALL I FOKUS Side 1 af 9 Til: Fra: Vedrørende: Projektansvarlige: Kontaktperson: Danmarks Idræts-forbund Dansk Amerikansk

Læs mere

Integration: Status og udvikling

Integration: Status og udvikling Afdelingschef i Integrationsafdelingen Stig Moes Nørgaard Integration: Status og udvikling Oktober 2018 Flere flygtninge i beskæftigelse efter 3 år i Danmark Flygtninge og familiesammenførte til flygtninge

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Integrationsministeriets informationsmøde. Integrationspuljer 2011

Integrationsministeriets informationsmøde. Integrationspuljer 2011 Integrationsministeriets informationsmøde Integrationspuljer 2011 Program Kl. 14.00 14.45 Velkomst og introduktion til integrationspuljerne Videndeling og erfaringsopsamling Indsatsområder og integrationspuljer

Læs mere

Budgetforlig i Brøndby Kommune. - Vi styrker velfærden! Budgetforlig indgået d. 22. oktober mellem:

Budgetforlig i Brøndby Kommune. - Vi styrker velfærden! Budgetforlig indgået d. 22. oktober mellem: Budgetforlig 2020-2023 i Brøndby Kommune - Vi styrker velfærden! Budgetforlig indgået d. 22. oktober mellem: A. Socialdemokratiet O. Dansk Folkeparti V. Venstre F. Socialistisk Folkeparti Ø. Enhedslisten

Læs mere

REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen

REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen Fodboldskolen Fodboldskolen er et samarbejde mellem H.C. Andersen Skolen og Boldklubben B1909. Fodboldskolens samlede budget er på 0,8 mio.

Læs mere

IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012

IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012 IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012 HILLERØD KOMMUNE 1 Idrætspolitik Idrætten har en egenværdi, som det er vigtigt at tage udgangspunkt i. Idræt bygger på demokrati, samvær og gode oplevelser.

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4

Læs mere

Fokus frem mod 2020 Indsæt logo SHIFT Indsæt Billede

Fokus frem mod 2020 Indsæt logo SHIFT Indsæt Billede Fokus frem mod 2020 Strukturelle forhold Der iværksættes et arbejde for at skabe en større motivation for idrætsforeningernes optag af medlemmer over 25 år DGI og DIF bidrager med erfaringer fra andre

Læs mere

Get2Sport Taekwondo kamp Stævne og bælteprøve

Get2Sport Taekwondo kamp Stævne og bælteprøve Get2Sport Taekwondo kamp 2017 - Stævne og bælteprøve Man stiger en bæltegrad, hvis man vinder en guldmedalje. Kamp i børnehøjde for alle begyndere. # Elektronisk daedo-veste på alle kampbaner. # Medaljer

Læs mere

Social integration i danske og europæiske idrætsforeninger

Social integration i danske og europæiske idrætsforeninger Social integration i danske og europæiske idrætsforeninger Ligheder, forskelle og potentielle forklaringer Oplæg ved konferencen Dansk foreningsidræt i europæisk perspektiv Mandag den. december 201 på

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Aktiv Ferie Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 8 Indhold 1. Introduktion...... 9 2. Projektets aktiviteter....... 10 3. Projektets resultater..... 10 4. Projektets virkning.......... 11 5. Læring

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Ny bevægelse i Hillerød kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne

Ny bevægelse i Hillerød kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Ny bevægelse i Hillerød kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Dagsorden Præsentation Baggrund Ny bevægelse i Hillerød Læringsreformen Netværk Forberedelse Fælles møder Matrix Afklaring af forventninger

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Når det skal lykkes med idræt og integration! - Om samarbejde mellem det offentlige og foreningslivet

Når det skal lykkes med idræt og integration! - Om samarbejde mellem det offentlige og foreningslivet Når det skal lykkes med idræt og integration! - Om samarbejde mellem det offentlige og foreningslivet Idræt er integration 1. Hvad er get2sport 2. Udfordringer Problemstillinger 3 Projekt-DK Projektkaos

Læs mere

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Strategiens formål DBU har fra 2014 lanceret en fireårig kommunestrategi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15

Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15 Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15 Idræt for alle Idræt og bevægelse er glæde, udfordring og fællesskab. Vi ønsker i Høje-Taastrup Kommune at skabe de bedst mulige rammer for et

Læs mere

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær I juni 2013 indgik regeringen aftale med Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative om et fagligt løft af folkeskolen. Den nye folkeskole slår dørene op fra skolestart 2014. Intentionen med reformen af

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform

Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Dagsorden Partnerskabsmodellen Baggrund Partnere Krav til klubber Krav til skolen Logistik Samarbejde

Læs mere

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Randers Kommune er visionskommune for Bevæg dig for livet, som er et landsdækkende samarbejde

Læs mere

Get2Sport Winther game, kun for begynder. Program Kl Vi mødes alle sammen. Tilmelding Se nederst på siden.

Get2Sport Winther game, kun for begynder. Program Kl Vi mødes alle sammen. Tilmelding Se nederst på siden. Get2Sport 2018 - Winther game, kun for begynder. Get2Sport Taekwondo Stævne 2018 Kamp og teknik i børnehøjde (Kun for den hele store bredde af begynder) Elektronisk daedo-veste på alle kampbaner. Medaljer

Læs mere

Den 14. november 2018 blev der afholdt en energifyldt workshop om Bevæg dig for livet i Lejre Kommune.

Den 14. november 2018 blev der afholdt en energifyldt workshop om Bevæg dig for livet i Lejre Kommune. Indhold Den 14. november 2018 blev der afholdt en energifyldt workshop om Bevæg dig for livet i Lejre Kommune. Der var samlet over 100 borgere, frivillige, foreninger, skovejere, sundhedsprofessionelle,

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Juni 2008 Indledning Denne aftale er et katalog over samarbejdsmuligheder mellem Rådet for Etniske Minoriteter,

Læs mere

Udmøntning af satsreguleringspuljen for 2007 på Beskæftigelsesministeriets, Integrationsministeriets og Undervisningsministeriets område

Udmøntning af satsreguleringspuljen for 2007 på Beskæftigelsesministeriets, Integrationsministeriets og Undervisningsministeriets område Udmøntning af satsreguleringspuljen for 2007 på Beskæftigelsesministeriets, Integrationsministeriets og Undervisningsministeriets område Beskæftigelsesministeren og ministeren for flygtninge, indvandrere

Læs mere

KOMPETENCER. Information om kompetenceløftet

KOMPETENCER. Information om kompetenceløftet KROP & KOMPETENCER Information om kompetenceløftet KROP & KOMPETENCER 2 Krop & Kompetencer... s. 3 Langtidsholdbar viden, implementering og forankring... s. 3 soversigt... s. 4 Præsentation af de enkelte

Læs mere

Projekt: Frivillig i LIK

Projekt: Frivillig i LIK Evaluering af Frivillig i LIK med økonomisk støtte fra Udviklingspuljen Projekt: Frivillig i LIK Opstart: Januar 2016 (Støtte modtaget Marts 2016) Kontaktperson: Frivillig Ansvarlig: Linda Mogensen Frivillig@langaa-ik.dk

Læs mere

Idræts- og bevægelsespolitik

Idræts- og bevægelsespolitik Idræts- og bevægelsespolitik 2019-2023 Vision 2011-2023 Høje-Taastrup Kommune arbejder for et mangfoldigt idrætsliv, hvor alle borgere, uanset udgangspunkt, har mulighed for at opleve glæde, udfordring

Læs mere

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar.

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar. B&U-konsulenten sikrer I Hjortshøj-Egå IF havde man mistet fokus på de yngste årgange det blev der rettet op på med ansættelsen af en børne- og ungdomskonsulent og nu er målet at etablere blivende kompetencer,

Læs mere

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober 2015 Formålet med denne uvildige evaluering af projekt Fra bænken til banen er at uddrage viden, som projektejer selv samt andre aktører løbende og efterfølgende

Læs mere

Idræt og Sundhed - et samarbejde mellem kommunerne, idrætsforeningerne og DIF. Henriette Boye Kyhl DIF Konsulent hbk@dif.dk

Idræt og Sundhed - et samarbejde mellem kommunerne, idrætsforeningerne og DIF. Henriette Boye Kyhl DIF Konsulent hbk@dif.dk Idræt og Sundhed - et samarbejde mellem kommunerne, idrætsforeningerne og DIF Henriette Boye Kyhl DIF Konsulent hbk@dif.dk Sundhed i kommunerne Sundhedsloven trådte i kraft den 1. januar 2007. Loven erstatter

Læs mere

En fælles portal som vigtigt redskab

En fælles portal som vigtigt redskab En fælles portal som vigtigt redskab Helsingør Kommune har skabt en portal, hvor skoler og foreninger kan mødes om skole- og foreningssamarbejder. Kommunen har sørget for, at kommunikationen og kvaliteten

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune.

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgere: Jysk Håndbold Forbund kreds 3, DGI Vestjylland, HH90, TTH, HB, Holstebro KFUM Volleyball, Rolf Krake Skolen, Hjaltehus.

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab ØG Eliteidræt Eliteidræt, faglighed og fællesskab Eliteidræt, faglighed og fællesskab vildmedfoto.dk På Øregård brænder vi for idræt. Og vi vil skabe de bedste rammer for vores elever både fagligt og socialt,

Læs mere

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR) Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Nogle få input omkring unge, foreningsliv og udviklingspuljer! DUF 6.oktober 2011 Victor s

Læs mere

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole Hvorfor? Den nye skolereform giver mulighed for at tilgodese talentudviklingen inden for idræt ved at skabe rum til

Læs mere

Velkommen til Rundhøjskolen

Velkommen til Rundhøjskolen Velkommen til Rundhøjskolen Kære forældre Vi byder med denne folder velkommen til Rundhøjskolen, og vi ønsker hermed at tegne et billede af, hvad Rundhøjskolen er for en skole. Vi er den stærke lokale

Læs mere

Mål for budget Proces for ny tværgående idræts- og fritidspolitik dialog og borgerinddragelse. Fokusområde

Mål for budget Proces for ny tværgående idræts- og fritidspolitik dialog og borgerinddragelse. Fokusområde for budget 2019 Serviceområde Proces for ny tværgående idræts- og fritidspolitik dialog og borgerinddragelse Herning Kommunes aktuelle politik på idræts- og fritidsområdet blev udarbejdet i 2007 i forbindelse

Læs mere

Godkendelse af ansøgning til satspuljeinitiativet "Flere skal med"

Godkendelse af ansøgning til satspuljeinitiativet Flere skal med Punkt 4. Godkendelse af ansøgning til satspuljeinitiativet "Flere skal med" 2017-010755 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen indstiller, at godkender, at Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Læs mere

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18)

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) 09Z L901. 61, 0L0917Zg l FREDERICIAKOMMUNE Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Socialudvalget Rådhuset,

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Indhold Baggrund...s. 4 Hvem har interesse i en kunstgræsbane?...s. 5 Et tidsperspektiv...s. 7 Projektet...s. 8 Finansiering og drift...s. 9 Placeringen...

Læs mere

Aftale om udmøntning af satsreguleringspuljen for 2009 på beskæftigelsesområdet, integrationsområdet samt undervisningsområdet

Aftale om udmøntning af satsreguleringspuljen for 2009 på beskæftigelsesområdet, integrationsområdet samt undervisningsområdet 30.oktober 2008 Aftale om udmøntning af satsreguleringspuljen for 2009 på beskæftigelsesområdet, integrationsområdet samt undervisningsområdet Beskæftigelsesministeren og ministeren for flygtninge, indvandrere

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

FREMTIDENS IDRÆT I GRØNLAND

FREMTIDENS IDRÆT I GRØNLAND FREMTIDENS IDRÆT I GRØNLAND #vejen2016 Trygve Laub Asserhøj Idrættens Analyseinstitut Oversigt Baggrunden for analysen af idræt i Grønland Analysens resultater Ny viden om idræt i Grønland Økonomi og faciliteter

Læs mere

Lyngallup om Birthe Rønn Hornbech. Dato: 1. marts 2011

Lyngallup om Birthe Rønn Hornbech. Dato: 1. marts 2011 Lyngallup om Birthe Rønn Hornbech Dato: 1. marts 2011 Agenda 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om Birthe Rønn Hornbech Dato: 1. marts 2011 TNS Gallup A/S Kontaktperson Camilla Kann

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten

Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten DIF-konference Det frivillige initiativ 23. januar 2012 Trygve Buch Laub Analytiker trygve.laub@idan.dk Januar 2012 Status: Frivilligheden i dag DIF er Danmarks

Læs mere

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&...

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&... Side 1 af 12 Vejledning til Integrationsministeriets online ansøgningsskema Du står nu i Integrationsministeriets online ansøgningsskema. I det følgende introduceres kort til udfyldelse af skemaet. Har

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen ,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 12-03-2016 16:32:16 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (fc460d39,907-4607-6f1f-3ce507989893) 12-03-2016 16:32:16 Side 1 af 4 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Forslag til kommunale indsatser i Boligsocial Helhedsplan ,

Forslag til kommunale indsatser i Boligsocial Helhedsplan , Forslag til kommunale indsatser i Boligsocial Helhedsplan 2017-2021, Intensive sundhedsplejerskebesøg i et hyppigere omfang end sædvanligt Opsporing og forebyggelse af brugen af stoffer blandt unge Drop

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Midtvejskonference i Fra Sport til Job

Midtvejskonference i Fra Sport til Job Invitation Midtvejskonference i Fra Sport til Job Partnerskaber mellem kommuner og sportsklubber viser nye veje til job og uddannelse for unge nydanskere Dato: Tirsdag den 23. november kl. 14.00 18.00

Læs mere

Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune. Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet

Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune. Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet INDHOLDSFORTEGNELSE Samarbejdsaftale...3 Baggrund...3

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 ... 2... 2... 2... 3... 4... 5... 5... 6... 7... 7... 8... 9... 10... 11... 12... 12... 13... 13 1 2 3 4 5 6 Integrationsrådet anser foreningslivet for at være en vigtig aktør i integrationsprocessen,

Læs mere

Talent, bevægelse og samarbejde

Talent, bevægelse og samarbejde Talent, bevægelse og samarbejde Skoler og lokale idrætsforeninger går sammen om at styrke børnenes udvikling og trivsel Baggrund Idrætsskolerne skal gøre det sjovt, sundt, udfordrende og lærerigt at bevæge

Læs mere

Udviklingen. skal fortsætte

Udviklingen. skal fortsætte Udviklingen skal fortsætte Formand Bent Clausen synes, at JBU er en moderne organisation, der kører i den rigtige retning, og det vil han arbejde for at videreføre. Han mener, at der stadig er brug for

Læs mere

Sundhedsidræt. Børn 0-6 år. lg mere aktiv kommune

Sundhedsidræt. Børn 0-6 år. lg mere aktiv kommune lg mere aktiv kommune Sundhedsidræt Den danske sundhedsprofil viser, at 29 pct. af voksne er mindst moderat fysisk aktive i fritiden. Potentialet for at styrke befolkningens sundhed gennem øget motions-

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro CSR Projekt i samarbejde med Stevnsgade Basketball Stevnsgade Basketball en forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Resume Projektets

Læs mere

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf.

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf. Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2 Kontaktperson: Tommy Vinther Tlf. 2091 2060 Mail: tofv@fhkommune.dk Projektet

Læs mere

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi.

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi. 13. april 2011 Gladsaxe Kommune Folkeoplysningsudvalget Ang. Gladsaxe Kommune Lederakademi. Repræsentanter for Kulturen, BUS og Idrætten har gennem de seneste måneder arbejdet med et oplæg til et Gladsaxe

Læs mere

Få nye virksomheder til frivilligt og ulønnet at bidrage til vores ungeindsats.

Få nye virksomheder til frivilligt og ulønnet at bidrage til vores ungeindsats. SAMARBEJDSAFTALE OM ERHVERVSMENTORKORPS PÅ FYN ERHVERVSMENTOR FRA SYD TIL ØST I januar 2014 har erhvervsmentorkorpset Dygtige Unge afholdt møde med repræsentanter fra Jobcentrene i Svendborg, Faaborg-Midtfyn

Læs mere