VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER HÅNDLAVET PÅ FYN

2

3 ÅBEN DIN BOLIG OG OPLEV NATUREN BÅDE UDE OG INDE Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision er at skabe grundlag for trivsel, hygge og gode stunder på grænsen mellem inde og ude. Vi vil være de bedste til det vi gør - med fokus på, kvalitet, innovation og design. En foldedør er nemlig ikke bare en foldedør. Vi tilpasser vore produkter til dine individuelle ønsker, så de matcher vinduer og døre i dit hjem. En Lacuna foldedør er fremtidens hæve-, skydedør, blot med en meget større åbning og fleksibilitet. Med ambitionen om at lave verdens bedste foldedør har vi fokus på sikkerhed, design og kvalitet med en levetid på år.

4 Jeg tror på, at åbne op til noget stort. - Henrik Brunsø CEO

5 KVALITET OG DESIGN INDE OG UDE Efter mere end et årti i markedet er Lacuna kendt for sit unikke design og suveræne kvalitet. Det er resultatet af at alle i Lacuna er yderst fokuserede på at være verdens bedste på dette ene produkt. Vi mener, at vores hengivenhed til foldedøre skal stemme overens med den passion og kærlighed mange mennesker investerer i deres hjem.

6 FORESTIL DIG MULIGHEDERNE Hvad hvis du havde muligheden for at forene din stue med din terrasse på få øjeblikke? Hvad hvis du kunne forvandle dit køkken til et udekøkken med en enkelt funktion? Og hvad hvis du kunne se fodboldkampen på dit TV i din baghave uden at flytte på andet end dine fødder? Muligheder er præcis, hvad man får med Lacunas foldedøre. Den eksklusive anvendelse af naturligt eller modificeret hårdttræ, håndlavede hængsler, og dobbelt eller tredobbelt tætningslister, sikrer stabilitet og høj isoleringsevne. Vores løsninger giver dig nye muligheder for at åbne dit hjem på en helt ny måde. Er du er interesseret i at åbne op til naturen i et hyggeligt, lille sommerhus, eller at udvide horisonterne i en øverste etages penthouse? Lacunas foldedøre giver dig muligheden for at være både inde og ude samtidig.

7 BÆREDYGTIGHED I HØJSÆDET Fra produktionsstart til test af forseglingerne ved den afsluttende installation, anvender Lacuna udelukkende den højeste kvalitet af miljøvenlige materialer. Det sikrer at produkterne ikke blot er fremstillet bæredygtigt, men også at tæthed og isoleringsevne er i top. Lacuna fremstiller udelukkende foldedøre af træ dyrket i Forest Stewardship Council certificeret skove, hvilket betyder, at der ikke tages mere fra naturen, end hvad den er i stand til reproducere. Vi har det officielle CE mærke, idet vores produkter lever op til de høje sikkerheds-, sundheds- og miljøkrav som Lacuna har sat sig som mål. Ud over den officielle miljømæssige certificering er Lacuna flere gange blevet indstillet til Dansk byggeris årlige energipris.

8 DINE FOLDEDØRE DESIGNES EFTER DINE ØNSKER Lacunas foldedøre bliver special fremstillet til hvert enkelt hjem og projekt, så de opfylder dine ønsker. Fleksibilitet er en afgørende egenskab ved Lacunas foldedøre. De kan tilpasses og matche design, stil og arkitektur på vinduer og døre i ethvert hjem. Der findes uendeligt mange muligheder og kombinationer for bredde, højde, karmtype, indvendig og udvendig farve, glastype, håndtag, sprosser, vandrette poster m.v. Et topstyret vindue integreret i foldedøren er også en mulighed. Fælles for alle Lacuna produkter er, at alle hængsler, greb og beslag er udført i børstet syrefast rustfrit stål som sikrer et holdbart tidløst og design.

9 TYSK KVALITET DANSK DESIGN Alle Lacuna produkter er designet og fremstillet på vores fabrik på Fyn. Her tænker vi design på dansk og kvalitet på tysk. Lacuna Foldedøre certificerede som verdens absolut mest tætte og velisolerende. Foldedørene er fremstillet til at kunne fungere i temperaturer fra -50 og op til 60 grader, og vi har afprøvet modstandsevnen ift. vind og vand under orkanstyrke med hastigheder op til 280 km/ t. Lacunas produkter er designet til at holde i år og gerne flere. På Teknologisk Institut udsættes produkterne for tests i forhold til ekstremt vejr, isolation og indbrud. Det gør vi for at give vores kunder tryghed overfor ekstreme vind og vejrforhold. Lacuna foldedøre er designet med dobbelte eller tredobbelte tætningslister og er certificeret til C3 kravene ift. indbrudssikring. Foldedørene lever dermed op til de allerhøjeste krav, herunder den britiske standard PAS 24. * Testene fra Teknologisk Institut er dokumenteret på Lacunas hjemmeside.

10 DET HANDLER OM DETALJERNE Miljøvenlig og Varmebehandlet træ Streng undersøgelse og certificering Grøn og Bæredygtig fremtid Sikkerhed og design Ved malede produkter anvender Lacuna FSCcertificeret lamineret varmebehandlet bøgetræ fra Tyskland. Varmebehandlet bøg har en holdbarhed som teaktræ, dvs. klasse 1, som er træ, der holder næsten uendeligt. Varmebehandlet bøg kan ikke suge vand. Det medfører en isolationsevne der langt overstiger ikke varmebehandlede træsorter og medfører samtidig træet en fantastisk dimensionsstabilitet. Dimensionsstabilitet er et af nøgleordene ved produktion af foldedøre. Derfor produceres Lacuna produkter ikke i træ-alu, som kan være en udmærket løsning for én enkelt eller to dørrammer i én karm. Problemerne med fyr, gran, lærk og andre mindre tunge træsorter opstår, når der er tre eller flere rammer i én karm. Lacuna Foldedøre står under meget forskellige klimatiske forhold. I Bergen i Norge eller på Færøerne kan det regne 250 dage eller mere om året, og andre steder regner det stort set ikke. Træets dimensionsstabilitet er derfor afgørende for en velfungerende foldedøre. Ud over at efterleve industrielle standard tests, udfører Lacuna også egne ekstrem tests for fugtabsorbering, dimensions stabilitet og isolation af foldedørene. Vi tester endvidere vores produkter hos tredjepart for at sikre fuld gennemsigtighed på produkternes ydeevne. Vi er derfor stolte af at kunne kalde Lacunas foldedøre for verdens mest tætte foldedøre. Hos Lacuna interesserer vi os for miljøet. Isolering er derfor essentielt for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Du kan bygge et lavenergihus, spare på varmeudgifter og CO2 med Lacunas foldedøre. Isoleringskapaciteten er væsentligt bedre end standarden. Isoleringsværdien måles i Uw, hvor et mindre tal betyder bedre isolering. Et normalt dobbeltrudet, energibesparende vindue har en Uw værdi på 1.2 til 1.5. Vores produkter, udstyret med sammenlignelige glas, har en Uw værdi ned til 0.7, hvilken betyder et 30% mindre energi udslip. Vores kunder kan føle sig trygge mod indbrud. Lacuna foldedøre er ophængt i overkarmen, har lås på alle døre og har ingen skidt samlende skinne ved bundkarmen. Glasset er limet i indefra, så en eventuel indbrudstyv ikke kan komme ind selvom dørene beskadiges. Vores smukt designede håndtag og hængsler er fremstillet af 18 mm. børstet syrefast rustfrit stål. *Se mange flere tekniske detaljer og yderligere information omkring foldedørene på hjemmesiden.

11 NEM MONTERING BILLIG INSTALLERING Ud over det energimæssige, holdbarheden og en fornem finish, er Lacuna foldedøre udstyret med et revolutionerende og patenteret overkarmssystem, hvor køreskinnen er integreret i selve overkarmen. Systemet er mere nøjagtigt end andre systemer, sparer penge til montage planker og giver en bedre finish. Systemet findes i flere forskellige varianter, afhængigt af kravene til, hvor meget overkarmen skal bære. Systemet letter montagen meget. Ofte kan det monteres på under halv tid, i forhold til traditionelle foldedøre og dermed spares mange penge på montagen. Ved installation i eksisterende huse kan det patenterede overkarmssystem ofte overflødiggøre fordyrende jerndragere eller limtræsdragere. Overkarmen kan fås med indbygget kulfiberforstærkning, der gør den selvbærende eller delvist selvbærende. Lacuna står naturligvis til rådighed med overordnet rådgivning ved valg af den helt rigtige løsning for det enkelte projekt. Lacuna producerer foldedøre i op til 6 meter i bredden og op til 2.8 meter i højden.

12 SÅDAN FÅR DU EN FOLDEDØR Lacunas foldedøre kan være med til at skabe dit drømmehus, hvor udsigten og havens lys og lyd bliver trukket med indenfor. Gennem 5 enkle trin har vi gjort processen, fra bestilling til levering, enkel for vores kunder. Vores kunders forventninger er vores succes og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig og dit hjem. Prisen afhænger af af bredde, højde, karmtype, indvendig og udvendig farve, glastype, type af greb mv. Vi har derfor gjort det nemt at udfylde en simpel formular, så du hurtigt kan modtage en uforpligtende pris. TRIN 1 TRIN 2 KONTAKT LACUNAS HOVEDKONTOR Tlf nr: Mail: tilbud@lacuna.dk MODTAG TILBUD Ud fra dine ønsker og vores faglige viden udarbejder vi et skræddersyet tilbud, med tegninger, mål og pris.tilbuddet bliver sendt til dig via mail med vedhæftet brochure og testrapporter. TRIN 3 GODKEND DETALJERNE Læs tilbuddet igennem og tjek specifikationerne samt det vedhæftede materiale. Opfylder tilbuddet dine ønsker, kontakt Lacuna for bestilling med ønsket leveringstid. TRIN 4 ORDREBEKRÆFTELSE Lacuna sender en ordrebekræftelse med tid for produktionsstart og forventet levering. Efter gennemlæsning besvares ordrebekræftelsen med et OK og ordren er frigivet til produktion. TRIN 5 LEVERING OG FAKTURERING Når foldedøren er klar til levering, vil du modtage en faktura med billeddokumentation af din foldedør. Herefter vil du blive kontaktet for at aftale leveringstid. Vi leverer kun en Lacuna foldedørhvis der er nogen til at modtage foldedøren(e) på adressen. Europe North America Asia Australia

13 HÅNDLAVET PÅ FYN

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER ÅBN DIN BOLIG OG OPLEV NATUREN BÅDE UDE OG INDE Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION sandsynligvis - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning Produceret og udviklet i Danmark. Alle Lindab Garageporte er udviklet og produceret i Danmark. Det betyder, at du får en garageport,

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Udviklet for naturen fra naturen Vi vil alle helst leve sundt og behageligt, men desværre kan vi ikke forvente, at jordens ressourcer varer evigt. Derfor er det i

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

Det store udvalg åbner alle vinduer og døre...

Det store udvalg åbner alle vinduer og døre... Det store udvalg åbner alle vinduer og døre... Alle mål uden for standardmål uden ekstra tillæg 1 Vi skaber de smukke rammer... Nye vinduer og døre danner rammen om dit liv i mange år, det er derfor vigtigt

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

Suveræn dimensionsstabilitet - - Superisoleret, lav U-værdi ned til 0,7 - - Tæthedstestet til 1200 Hpa års garanti - -

Suveræn dimensionsstabilitet - - Superisoleret, lav U-værdi ned til 0,7 - - Tæthedstestet til 1200 Hpa års garanti - - TMT Composite / Hårdttræ FSC-certificeret Lacuna TMT composite Foldedør træ/alu fyrretræ Foldedør Fyrretræ - - Suveræn dimensionsstabilitet - - Vedligeholdelsesfri Dobbelte tætningslister i karmen tredobbelt

Læs mere

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset...

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset... Bjælkehuse Byg-selv i naturens eget materiale Har du grunden, så har vi huset... Velkommen Stemningen i et Nynorm bjælkehus er noget helt specielt. Kombinationen af de naturlige materialer og et godt indeklima,

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke April 2010 www.jetrae.dk DEN SIKRE FACADEDØR Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650,00 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090

Læs mere

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms Prisliste April 2009 Ekskl. moms CombiVinduet kombinerer alle fordelene CombiVinduet s 3-lags konstruktion med aluminium udvendigt, komposit i midten og træ inderst er et af markedets mest gennemtænkte

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM FOLDEDØRE DN -- AFD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM har flere forskellige foldedøre i aluminium. Programmet rummer alt fra den lette uisolerede med 1 lags glas til den højisolerede med lavenergiglas. Rammernes

Læs mere

Historie og nutid mødes

Historie og nutid mødes Ny lancering Endnu et A-vindue Historie og nutid mødes - i moderne og energivenlige rammer! En gennemprøvet energikonstruktion Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt vindue i en velkendt og

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

-BambusDet naturlige valg

-BambusDet naturlige valg Breakfast Club 18/3-2011 -BambusDet naturlige valg Et bæredygtigt alternativ Hvem, hvad og hvorfor? Hvem er vi? Hvilket kundesegment? GreenDeck Bamboo ApS Producenter Etableret i oktober 2010 Private Eneforhandler

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt 1110.03 1 2 Lindab Tagstensprofil Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset, er

Læs mere

Ingen vejrbegrænsning

Ingen vejrbegrænsning Ingen vejrbegrænsning Hvad siger vejrudsigten? Lørdag 28 Søndag 19 1 m/s 12 m/s Alu-single & Alu-double Skydedøre til glasinddækning af udestuer, overdækninger og altaner Driller vejre t? D r l i v l r

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. moms Yderdøre Specialmål & Farver 2015-1 - DK Indhold: Basic...4 Classic...6 Funkis...8 udførelse...10 Sidelys og overlys...10...11 2 Yderdøren er husets vigtigste

Læs mere

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER TAGVINDUER TILBEHØR ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK Du får Danmarks bedste kvalitet til prisen Vi har nu leveret

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2 VELFAC Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 210 Fast vindue 26 VELFAC 212 Topstyret vindue 28 VELFAC 220 jørnevindue 30 VELFAC 229 Vendevindue

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

UDESTUER SANTEX UDESTUER

UDESTUER SANTEX UDESTUER UDESTUER SANTEX UDESTUER Santex Udestuer: Udestuen er en forlængelse af huset ud i det grønne, men også en forlængelse af sæsonen. Vil du anvende rummet året rundt, eller nyde et tidligt forår og et sent

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt dansk håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i Træ/Alu DANSK PRODUCEREde træ/alu vinduer og døre lever op til

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET Ventisol a/s Nordre Ringvej 9 9760 Vrå Tlf.: 98 98 16 75 Fax: 98 98 24 86 info@ventisol.dk www.ventisol.dk BOLIG INGEN KOMPROMISER Hos

Læs mere

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER 2016-1 1 STÅLDØRE FRA SAFCO DOORS LEVERANDØR AF UNIKKE LØSNINGER INDENFOR STÅLDØRE Hos Safco Doors har vi mere end 15 års erfaring i at levere

Læs mere

Insektnet. Nyd den friske luft i fred

Insektnet. Nyd den friske luft i fred Insektnet Nyd den friske luft i fred Allergivenlige net Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex insektnet også et oplagt valg. Vi har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Din partner. Vi er foran trenden og udviklingen samt miljøet er altid i højsædet.

Din partner. Vi er foran trenden og udviklingen samt miljøet er altid i højsædet. Din partner Vort mål og højest værdi er at være en pålidelig og troværdig partner. UAB Ecohomeliving der er et Dansk ejet og ledet selskab hjemhørende i Litauen, vi garanterer en seriøs og troværdig service,

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke November 2011 www.jetrae.dk Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 17.050 MULTILINE

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

Vælg den rigtige yderdør til dit hus

Vælg den rigtige yderdør til dit hus Yderdøre clever -line Bestil et praktisk monteringssæt Sammen med din nye yderdør, har du mulighed for at bestille et praktisk monteringssæt. Sættet hjælper dig godt på vej med de fleste af de løsdele,

Læs mere

Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg

Produktinformation. Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg Produktinformation Koblede vinduer, termovinduer, forsatsvinduer og facadedøre. Stilfulde elementer til renoveringsopgaver og nybyg Koblede Vinduer Triowood & Duowood Vi har gennem mange år opnået stor

Læs mere

Vælg den rigtige yderdør til dit hus

Vælg den rigtige yderdør til dit hus Yderdøre clever -line Vælg den rigtige yderdør til dit hus Hoveddøren er indgangen til dit hjem. Den skal både vise, hvem du er og beskytte boligen mod vind og vejr i mange år. Vælg derfor dine nye yderdøre

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Dana vinduer står for: Håndværksmæssige traditioner Høj kvalitet Kundetilfredshed Fleksibilitet Ansvarlighed

Læs mere

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering Teknisk information - det ultimative vindue i et unikt design Vrøgum har udviklet det ultimative vindue svarre. Vinduet kombinerer et unikt design med et vedligeholdelsesfrit eksteriør med nogle af de

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen December 2015 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Stærke løsninger overalt

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual HANG ON Kontorvægge Teknisk manual Hang On - Generelt Hang On væggen - - er et eksklusivt vægsystem, som med succes kan anvendes i kontorer, receptioner, direktions- og mødelokaler. Væggen er designet

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast -eksklusiv boligakustik Løsningen til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med kombinationen af klassiske

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. august 2012 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

Daloc S44 (Y44) Sikkerhedsdør RC4

Daloc S44 (Y44) Sikkerhedsdør RC4 Daloc S44 (Y44) Sikkerhedsdør RC4 Betegnelse Enkeltfløjet dør S44 9 x 21 S44 10 x 21 S44 11 x 21 Karmlys mål* 800 x 2025 900 x 2025 1000 x 2025 Udv. karm mål 890 x 2093 990 x 2093 1090 x 2093 Vægt 90 100

Læs mere

VELFAC 100 Indadgående vinduer

VELFAC 100 Indadgående vinduer VELFAC 100 Indadgående vinduer Titel Side VELFAC 104 Side/bundhængt vindue 82 VELFAC 106 Bundhængt vindue 84 VELFAC 110 Fast vindue 86 VELFAC 134 Side/bundhængt altandør 88 VELFAC 110F Fast parti til VELFAC

Læs mere

DOLLE TERRASSER

DOLLE TERRASSER DOLLE TERRASSER En terrasse er meget mere end brædder. Den er et ekstra rum, som kan være lige det, du synes, den skal være. Et være-rum, der danner ramme om dine favoritstunder hvad enten det involverer

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT Agri-Tank Den professionelle landmands valg A CONSULT Vi er din ansvarlige samarbejdspartner Når du skal vælge den rigtige gylletank, er der mange faktorer, der skal tages hensyn til. Hvor stort er behovet

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Fremtiden er smartere og grønnere - TRÆ. Hvor smart og grønt er det egentlig? Thomas Mark Venås, sektionsleder, Træ & Miljø

Fremtiden er smartere og grønnere - TRÆ. Hvor smart og grønt er det egentlig? Thomas Mark Venås, sektionsleder, Træ & Miljø Fremtiden er smartere og grønnere - TRÆ Hvor smart og grønt er det egentlig? Thomas Mark Venås, sektionsleder, Træ & Miljø Oversigt Meget er sagt om træ et par slides om begreber Øgede krav nødvendiggør

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO Nordic Design Plus

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger Vinduer Indhold: Opsummering og anbefalinger... s. 1 Snydesprosser/energisprosser... s. 2 Termoruder med gennemgående sprosser... s. 4 Energiruder... s. 5 Varme og kolde kanter i energiruder/termoruder...

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Yderdøre Specialmål & Farver

Yderdøre Specialmål & Farver DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. mål & Farver 2018-1 DEN RETTE YDERDØR VISER HUSETS KARAKTER Med det rette valg af døre, kan den personlige stil underbygges og være et vigtigt element i at skabe husets

Læs mere

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv Intelligente energiløsninger til industri og erhverv fra Mathiasen Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing velkommen Velkommen til Mathiasen...... din lokale sparringspartner inden for vedvarende energiløsninger.

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Nyt nationalt skovprogram

Nyt nationalt skovprogram Nyt nationalt skovprogram Trends i anvendelsen af træ til byggeri 3. marts 2014 1 Markedsledende inden for industrielt fremstillet modulbyggeri (Modulbyggeri med træ som bærende konstruktion) 2 Modulproduktion

Læs mere

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk.

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk. OBAMBUS Vi er vilde med bambus af ganske simple årsager: Det er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Samtidig er bambus et af de hårdeste materialer,

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1 VIKING vinduer & døre A/S - et stærkt produkt! Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 2 Gode grunde til at vælge VIKING vinduer & døre A/S Høj

Læs mere