Plan for Optimist EM 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Plan for Optimist EM 2018"

Transkript

1 Plan for Optimist EM 2018

2 Indhold Baggrund Introduktion Transport Program Budget og økonomi Udvælgelse af holdet Forventninger Alt det med småt Praktiske oplysninger Det danske EM hold 2018

3 Baggrund Dette hæfte er udarbejdet primo Formålet har været at sikre en god dansk deltagelse til Optimist EM 2018 i Scheveningen, Holland. Med god dansk deltagelse menes i høj grad, at børn (herefter sejlerne), træner, holdleder og forældre alle skal stå med en god oplevelse, når stævnet er afviklet både socialt, sportsligt og økonomisk. For familier der ikke har haft en sejler med til EM tidligere er hæftet også tænkt som en generel introduktion til stævnet med en række praktiske oplysninger, som forhåbentlig kan gøre deltagelsen lettere og sjovere. Af IODA s hjemmeside, optiworld.org, fremgår at EM løber fra 22. juni til 29. juni Idet de danske udtagelsesserier løber frem til og med 3. juni 2018, har vi lavet en del forarbejde omkring transport, træning, afrejse etc. Vi har lavet en pakke, hvor vi har forsøgt at tilgodese økonomien og rammerne omkring holdets deltagelse. Ulempen er selvfølgelig at arrangementet i nogen grad er lagt fast på forhånd. Med tanke på den korte tid fra afgørelsen af udtagelsen til afrejse har det dog været nødvendigt. Det arbejde der er lavet i dette hæfte er tænkt således, at det udtagne hold kan overtage arbejdet og færdiggøre/bekræfte reservationer og aftaler. Der vil være forhold og aftaler, som holdet ikke kan se bort fra men her håber vi på forståelse for vores valg og prioriteter for det kommende EM-hold. Rigtig god læselyst og rigtig god tur!!! Kristian Bredtoft (August DEN 8555) kb@nedco.dk Mobil Allan Pedersen (Valdemar DEN 8517) allan-pedersen@live.dk Mobil Caroline Verbeek Hougaard (Florien DEN 8528)

4 Introduktion til EM Hvordan skal vi som familie forholde os til stævnet? EM er, modsat mange andre kapsejladser, et stævne hvor der lægges op til at forældre har en lidt sekundær rolle. Som udgangspunkt deltager og lever sejleren som del af et hold under hele stævnet. Det har været en væsentlig målsætning i planlægningen at det skal være muligt for en sejler at deltage uden medrejsende forældre. Betyder det så at forældre ikke er velkomne? eller at forældre ikke kan have en aktiv rolle før, under og efter et EM? svaret herpå er et klart nej. Erfaringsmæssigt er der heller ikke nogen arrangører der ønsker at udelukke forældre fra stævnet. Forældre vil være meget velkomne på havnen, på hotellet og omkring holdet på land (Det kan dog opleves at stævneledelsen sætter begrænsninger på havnen). Forældre der rejser med til EM må ligeledes meget gerne bistå med praktiske opgaver og de opfordres i særdeleshed til at hjælpe/støtte de sejlere der måske er afsted på egen hånd (i det omfang disse efterspørger hjælp og råd). Der vil selvfølgelig være situationer hvor sejlere, træner og holdleder har brug for at være alene. Her vil forældre selvfølgelig skulle optræde respektfuldt, fornuftigt og ansvarligt og det forventes at medrejsende forældre fuldt ud respekterer træner og holdleder samt deres dispositioner omkring planlægning og afvikling af de sportslige aktiviteter. Er man uenig i trænerens eller holdlederens dispositioner kan man efter stævnet indsende en evaluering af arrangementet til OCD under stævnet medvirker forældre til at løse konflikter, støtte sejlerne, skabe en god stemning for alle uagtet hvordan det må gå sportsligt for holdet/ens eget barn. Vi opfordrer til at alle involverede går ind i et kommende EM med henblik på at skabe en god oplevelse for samtlige medrejsende sejlere, trænere/holdledere og forældre.

5 Transport Optimist EM 2018 foregår i Scheveningen, Holland. Der er ca. 750 km fra Fredericia til Scheveningen. Dermed er det muligt, selv med trailer, at tilbagelægge turen på 1 dag fra hele Danmark. Med henblik på at holde økonomien på et fornuftigt niveau har vi derfor lagt op til følgende: Der køres i private biler En af de deltagende klubber stiller optitrailer til rådighed. En af de deltagende klubber stiller rib og trailer til rådighed. Træner og holdleder kører med i sejlerforældres biler.

6 Program for rejse og stævne Lørdag 9. juni Træningslejr forsøges afholdt i Egå. Målerbreve, forsikringer mm. gennemgås i forbindelse med træningsslejren. Søndag 10. juni Træningslejr forsøges afholdt i Egå. Joller pakkes. Mandag 18. juni Afrejse Danmark / ankomst til det officielle stævnehotel i Holland. Udpakning hvis der er tid. Tirsdag 19. juni Træning Onsdag 20. juni Træning Torsdag 21. juni Træning Fredag 22. juni Træning Lørdag 23. juni Official Arrival Day / registrering / hviledag Søndag 24. juni Holdledermøde / Åbningsceremoni / let træning Mandag 25. juni 1. race day Tirsdag 26. juni 2. race day Onsdag 27. juni 3. race day Torsdag 28. juni 4. race day Fredag 29. juni 5. race day/ Præmieoverrækkelse / Afslutningsceremoni Lørdag 30. juni Officiel Afrejsedag / hjemkomst til Danmark

7 Budget og økonomi Budget for EM 2018 pr. 26. feb stk. stk. pris Beløb Delpost DKK budget Indtægter Indtægter fra sejlerne ,00 kr ,00 kr OCD tilskud 0 - kr - kr Sponsorer 1 - kr - kr ,00 kr ,00 kr Udgifter Transport bil + trailer ,00 kr 12000,00 kr 12000,00 kr Hotel/stævne Early arrival juni 9 275, ,50 kr Stævnedeltagelse juni 7 450, ,00 kr Stævnedeltagelse juni 2 600, ,00 kr 51187,50 kr Lønninger Træner ,00 kr ,00 kr Holdleder ,00 kr ,00 kr ,00 kr Rib Leje i klub ,00 kr ,00 kr ,00 kr Supplerende forplejning 13 dage á DKK ,00 kr ,00 kr ,00 kr Diverse Sociale arrangementer 9 500,00 kr 4500,00 kr Tøjpakker ,00 kr 24300,00 kr Uforudsete udgifter 11562,50 kr 40362,50 kr ,00 kr Bemærkninger Transport er baseret på 2 biler. Køres der i forældrebiler, hvor forældrerne skal med til Holland, må der påregnes flere biler. Her vil udgiften dog blive lavere pr. bil, da forældrerne bidrager med deres andel i transporten. Trailer skal findes i en af de deltagende sejlklubber. Rib skal findes i en af de deltagende sejlklubber. Her vil der være mulighed for at reducere udgiften alt efter sejlklubbens regler for udlån af rib.

8 Udvælgelse af holdet - Hvem skal med? og hvad er deres roller og ansvar? Danmark vil have mulighed for at sende 7 sejlere til EM i Af IODA s statutter fremgår at der skal være mindst 3 sejlere af samme køn på holdet. Sejlerne på et hold vil således bestå af både drenge og piger. Hvilke sejlere der kvalificerer sig til EM afgøres på baggrund af OCD s rangliste efter stævnet i Aarhus d. 3. juni Herudover vil det danske EM-hold bestå af to voksne deltagere. En træner og en holdleder. I alt vil holdet således bestå af 9 personer 7 sejlere og 2 voksne. Træner I planlægningen er der taget udgangspunkt i at træneren vil være aflønnet og udpeget af OCD. Omkostninger til trænerens løn vil skulle dækkes af sejlernes indskud. OCD-træneren vil være aflønnet under hele stævnet, ligesom ophold og transport til/fra stævnet vil være dækket. Træneren har det overordnede ansvar for den sportslige deltagelse i stævnet. Det forventes af træneren, at denne tilgodeser samtlige deltagere på det udtagne hold. Arrangørerne tillader 1 træner på vandet under sejladserne -træneren skal dele RIB med træneren fra en anden nation?? Holdleder Holdlederen har ansvaret for at alle de praktiske forhold omkring holdet er på plads. Dette indebærer at holdlederen også har ansvaret for sejlernes tarv på hotellet. Desuden skal holdlederen medvirke til at joller og grej måles ind. Såfremt træneren er forhindret vil holdleder fungere som assisterende træner og dermed varetage opgaverne på vandet. Hvordan vælges træneren? I henhold til OCD s gældende statutter er der følgende regler for udtagelsen af trænere og holdledere til EM og VM: 6. KRAV TIL TRÆNER / HOLDLEDER VED INTERNATIONALE MESTERSKABER 6.1 Den af OCD valgte klassetræner væl-ger trænere til de events hvor rangliste-sejleren, deltager. Disse godkendes af den træneransvarlige i OCD. 6.2 OCD udvælger holdlederne til turene i samarbejde med klassetræner Dennis Paaske er OCD klassetræner. I OCD er Lars Vesterholm-Lavesen udpeget som træneransvarlig. Med andre ord er det således Dennis og Lars der står for den endelige udvælgelse af personerne omkring holdet.

9 Forventninger til deltagere - Hvem har hvilke roller og ansvarsområder under EM Træner og holdleder er med for at sikre den bedst mulige danske deltagelse i stævnet. Deres tilstedeværelse skal hjælpe sejleren til at kunne præstere på sit højeste niveau. Træneren sikrer at sejleren coaches og hjælpes til at forløse sit fulde potentiale. Holdlederen hjælper sejlere og træner, således at disse har de bedst tænkelige betingelser for bevare fokus på det sportslige. Sejleren Træneren Holdlederen Sejleren skal sejle og have en god og lærerig oplevelse. Der lægges dog ikke op til en badeferie. Sejleren har derfor også opgaver og forpligtelser. Sejleren skal sørge for at: Sejle op til sit bedste! Gøre sig umage! Deltage aktivt i træning og evalueringer Deltage i holdets fælles aktiviteter Rigge egen jolle til (og af) Trimme sin egen jolle At nyde den store oplevelse! Sejleren forventes at: Være 100% seriøs omkring træningen før stævnet Gøre sig umage for at opnå det bedst mulige resultat under stævnet Hjælpe sine holdkammerater så meget som muligt på land og til vands Respektere sine holdkammerater, træneren og holdlederen herunder de regler som holdet sammen definerer Træneren er ansvarlig for at sejlerne opnår det bedst mulige sportslige resultat. Træneren skal sørge for at: Alle sejlere præsterer efter bedste evne Alle sejlere får relevant hjælp til trim og opsætning af joller og grej Hjælpe og rådgive alle sejlere på vandet Lave daglig briefing om dagens sportslige aktiviteter/planer Lave daglig evaluering af resultater både i gruppen og individuelt Sejlere hjælpes ved eventuelle protester og høringer under stævnet Træneren forventes at: Være seriøs omkring opgaven Tilrettelægge træning Give alle sejlere ligelig opmærksomhed Respektere andre på holdet Inddrage holdlederen hvor det skønnes relevant eller efter behov Tage ansvar for børnene mens de er på vandet og på land Holdlederen er ansvarlig for at sejlere og træner kan være fokuseret på de sportslige aktiviteter under stævnet. Holdlederen skal sørge for at: Afholde udgifter fra afrejse til hjemkomst for holdet i henhold til budget Aflægge regnskab til OCD i henhold til stævnets officielle og godkendte budget Holdlederen forventes at: Hjælpe holdet med registrering, check-in, koordination med arrangører etc. Sikre at sejlere er udhvilede og motiverede når de møder til træning/sejlads Hjælpe sejlerne så alle går tilriggede og trimmede på vandet i henhold til trænerens instrukser Hjælpe alle med at opnå det bedst mulige resultat Medvirke til at løse konflikter, trøste og motivere hvor der er behov og efterspørgsel Hjælpe sejlere ved skader og sygdom

10 Alt det med småt - Særlige forhold som ønskes tydeliggjort Størrelser på tøj i tøjpakkerne skal defineres søndag i Aarhus lige efter offentliggørelse af de udtagne sejlere. Besked til leverandører af tøj mandag d. 4. juni. Tilmelding/opdate til stævnet med de udtagne sejlere. Besked til stævnearrangør mandag d. 4. juni. Afklaring af hvilken rib og optitrailer der skal køres med til stævnet. Afklaring af hvem der kører og lægger bil til.

11 Praktiske oplysninger Generel info om stævnet Notice of Race

12 Det danske EM hold Hvem skal med Leder Fuldt navn Mobil Bekræftet Træner Foto Holdleder Foto Udtaget Fuldt navn Klub Sejlnr. Mobil Bekræftet Pige #1 Pige #2 Pige #3 Dreng#1 Dreng #2 Dreng #3 Pige/Dreng #4

Plan for Optimist EM 2019

Plan for Optimist EM 2019 Plan for Optimist EM 2019 Indhold Baggrund Introduktion Transport Hotel og Marina Træningssamlinger/stævner op til EM Program Budget og økonomi Udvælgelse af holdet Forventninger Alt det med småt Praktiske

Læs mere

Tour Manual for Optimist JNOM, 2018 Båstad, Sverige

Tour Manual for Optimist JNOM, 2018 Båstad, Sverige Tour Manual for Optimist JNOM, 2018 Båstad, Sverige Tour Manual Junior Nordisk Mesterskab 2018 30. juli 4. august 2018 Båstad, Sverige Baggrund Lone Hendriksen (Mor til Johan H., DEN 8438) lonehendriksen@gmail.com

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

Vilkår og budget for Optimistlandsholdet

Vilkår og budget for Optimistlandsholdet Vilkår og budget for Optimistlandsholdet Den dag, hvor udtagelserne til de internationale stævne slutter færdiggøres ranglisten, som viser hvem, der får muligheden for at komme til et af de internationale

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL

BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL BORK BÅDELAUG BYDER I SAMARBEJDE MED RINGKØBING OG SUNDS SEJLKUB VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP D. 27/6-2017 VIL DU GÅ GLIP AF 3 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er fra tirsdag d.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark

Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark 11. september 2017 Generalforsamling blev afholdt den 9. september 2017 kl. 17:00-19:00 i Skovshoved Sejlklubs lokaler (Sandslottet) på Skovshoved

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber.

Læs mere

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 Dagsorden - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 - Fremadrettede opgaver og planer for 2011 - Træning og tilbud - Havnesituationen - Sponsorer - Kraftcentret - Teambuilding

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2017 i ØSTRIG. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.11/4-15/4 2017.

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Side 1 Optimist status 2009 Endnu en sejlersæson er overstået og vi

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE 1 Indhold og formål Laser Association Denmark har udarbejdet disse statutter, der har til formål at muliggøre beregning af en rangliste til brug

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne vejledning er ikke formelt en del af statutterne,

Læs mere

ZOOM8 EM 2018 SPANIEN FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2018 SPANIEN FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for at kunne tilbyde dig fuld træner-support til Zoom8 EM i 2018 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra

Læs mere

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION 1 GENEREL INFORMATION GÆLDER ALLE Jolle og udstyr: Husk alt: Jolle, mast, sprydstage, bom, sejl, ror, sværd, vindpil og værktøjskasse Placering

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Nyhedsbrev om SKIF WC januar

Nyhedsbrev om SKIF WC januar Oss alle deltagere ved SKIF WC 2019 Nyhedsbrev om SKIF WC 2019-21. januar 2019 - Så har vi foretaget den sidste større officielle udtagelse, således at vores samlede hold til WC 2019, stort set nu er på

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Kære Danske Zoom 8 sejlere. Først og fremmet tillykke med udtagelsen til NM i 2014 i Zoom 8 klassen.

Kære Danske Zoom 8 sejlere. Først og fremmet tillykke med udtagelsen til NM i 2014 i Zoom 8 klassen. Kære Danske Zoom 8 sejlere. Først og fremmet tillykke med udtagelsen til NM i 2014 i Zoom 8 klassen. Vi er glade for I ønsker at repræsentere de danske farver ved NM i Horten. Med venlig hilsen Hold lederne

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Sail Extreme

Sail Extreme Sail Extreme 2015 2019 Weekenden før Sail Extreme SailExtreme 2019 De første campingvogne udefra vil blive placeret på havnearealet Mandag den 3. juni Opstregning af camping og teltområdet Jollepladsen

Læs mere

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE DIF Danmarksmesterskab Europajolle Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE 1. REGLER: 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Må beklage at jeg ikke kan skrive norsk endnu, men vil begynde at prøve at lære at skrive det.

Må beklage at jeg ikke kan skrive norsk endnu, men vil begynde at prøve at lære at skrive det. Kære Norske Zoom 8 sejlere. Som ny national coach for Zoom 8 Norge, vil jeg gerne byde jer velkommen til VM i Kaløvig - Danmark. Jeg ser meget frem til, at være en del af det norske hold. Må beklage at

Læs mere

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony side 1 af 7 Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Fremtidens ryttere 4 Sportslige mål og vigtige datoer 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Dato for udtagelse

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE

DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk

Læs mere

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 Arrangør: Sejlklubben Sundet 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inklusive Skandinavisk

Læs mere

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark 23. 24. oktober 2004 Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark Velkommen til Danish Indoor 2004 Det er en fornøjelse hermed at kunne indbyde til Danish Indoor 2004 i Fredericia. Dette års arrangement

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Begynder stævne for Optimister og Tera-joller.

Begynder stævne for Optimister og Tera-joller. Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg Begynder stævne for Optimister og Tera-joller. STORSTRØMMEN CUP SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 11. AUGUST 2019 Kapsejlads i Vordingborg / Storstrømmen. Søndag d. 11. august

Læs mere

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Senior

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Senior side 1 af 7 Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Fremtidens ryttere 4 Sportslige mål og vigtige datoer 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 5 Dato for udtagelse

Læs mere

Udtagelse til EM-Junior og dens forberedelser!

Udtagelse til EM-Junior og dens forberedelser! Til EM junior-svømmerne, personlige trænere og klubber, Udtagelse til EM-Junior og dens forberedelser! Brøndby, den 15. april 2018 TS/Martin Karup Et rigtigt stort tillykke med udtagelsen til sommerens

Læs mere

Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015. Rejseklubben 2015 - Informationsmøde 16. november 2013

Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015. Rejseklubben 2015 - Informationsmøde 16. november 2013 Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015 1 Dagsorden Baggrund og formål med informationsmødet Hvem er Rejseklub 2015 Organisering Principper for Rejseklub 2015 Overordnet tidsplan for udlandsturen

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Tourmanual. Nordisk Mesterskab Optimistjolle Aabenraa 2003. Stort tillykke med din udtagelse til Nordisk Mesterskab i Optimistjolle

Tourmanual. Nordisk Mesterskab Optimistjolle Aabenraa 2003. Stort tillykke med din udtagelse til Nordisk Mesterskab i Optimistjolle Tourmanual Nordisk Mesterskab Optimistjolle Aabenraa 2003 Stort tillykke med din udtagelse til Nordisk Mesterskab i Optimistjolle 1 Denne mappe tilhører dig og din familie og fortæller om jeres kommende

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til. Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28

Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til. Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28 Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28 Onsdag den 26. juli til lørdag den 29. juli 2006 med søndag den 30. juli som reservedag.

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018 Team Hjørring 2019 Infomøde 24 april 2018 Velkomst Program Præsentation af alle rytter og servicehold Team Hjørring og Foreningen Rytter kontrakt Servicehold Sponsor arbejde status ny tiltag Pause vand

Læs mere

Velkommen til forældremødet

Velkommen til forældremødet Velkommen til forældremødet Disse spillere er tilmeldt & registeret i DBU s licens-system, og dermed spilleberettiget for Langebæk Alliancen for 2014. Spillertrup Årg. 03 Navn Emil Patrick Jacob Christian

Læs mere

Rejse- og turpolitik

Rejse- og turpolitik Rejse- og turpolitik 1. Formål Formålet med denne politik er at give retningslinier for rejser, hvor SIF-Fodbold er den part der repræsenteres. Dernæst at vejlede i planlægningen af rejser. 2. Generelt

Læs mere

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub 11-12 juni 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl.

Læs mere

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Windsurfing Kitesurfing Race klasse Open Fun klasse www.ronbjergopen.dk Rønbjerg Open 2013 Nordjydsk Windsurfing Klub indbyder hermed til wind- og kitesurfing stævne i Rønbjerg

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

Dansk Sejlunion Grandprix serie

Dansk Sejlunion Grandprix serie Dansk Sejlunion Grandprix serie Vejledning Indledning: Det er et ønske fra flere klasseorganisationer og Dansk Sejlunion, at der er en Grandprix serie for udvalgte klasser. Der er flere formål med at skabe

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR Kristrup Boldklub ungdomsfodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Ungdomskoordinator... 3 1.1 Funktionsbeskrivelse for ungdomskoordinator...

Læs mere

(herefter benævnt klubben) Navn: (herefter benævnt træneren)

(herefter benævnt klubben) Navn: (herefter benævnt træneren) STANDARDKONTRAKT 2 AFTALE (ulønnet medhjælper) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i (herefter benævnt klubben) Adresse: og Navn: (herefter benævnt træneren) Adresse: CPR-nr.: indgået aftale

Læs mere

Ansøgningsskema for sejlklubber der gerne vil afholde Optimist ranglistestævner

Ansøgningsskema for sejlklubber der gerne vil afholde Optimist ranglistestævner Indholdsfortegnelse: Indledning Opsummering til offentliggørelse Indledning til evt. detaljeret, fortrolig ansøgningsdel Arrangørteam Kapsejladsbane-forhold Forhold på land Regatta organisation Økonomi

Læs mere

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr Indbydelse Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for Knarr d. 27. 28. august 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Skolestævne i indefodbold

Skolestævne i indefodbold Hedensted IF Løsning IF Sole IF inviterer til Skolestævne i indefodbold 24. - 25. oktober 2015 i Hedensted Centret Præmiesponsor Hovedpræmiesponsor Bank-/præmiesponsor 15. skolestævne i indefodbold For

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Knarr DM 2019 og IKC V. Kongelig Dansk Yachtklub. Skovshoved september Notice of Race

Knarr DM 2019 og IKC V. Kongelig Dansk Yachtklub. Skovshoved september Notice of Race Knarr DM 2019 og IKC V Kongelig Dansk Yachtklub Skovshoved 28-29. september 2019 Notice of Race 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler. 1.2 Desuden gælder følgende

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden.

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. Dato Sted 28 30 Januar afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2-3: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 4-5: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej 44, Lyngby.

Læs mere

Sportsplan for springning 2019 Senior

Sportsplan for springning 2019 Senior Sportsplan for springning 2019 Senior Indhold Introduktion 2 Værdier 2 Formål 2 Normer for landsholdene 2 Fremtidens ryttere 3 Udtagelsesdatoer 3 Evaluering af landshold og bruttotrupperne 3 Trænings/stævne-planlægning

Læs mere

SPORTSPLAN FOR JUNIOR- & UNGRYTTERE 2018, SPRINGNING

SPORTSPLAN FOR JUNIOR- & UNGRYTTERE 2018, SPRINGNING SPORTSPLAN FOR JUNIOR- & UNGRYTTERE 2018, SPRINGNING Indhold Introduktion 2 Værdier 2 Formål 2 Normer for landsholdene 2 Fremtidens ryttere 3 Udtagelsesdatoer 3 Evaluering af landshold og bruttotrupperne

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Sponsorstævnet afholdes lørdag den 27. september 2014 i Fløng Svømmehal, Fløng byvej 24, 2640 Hedehusene. PROGRAM: 08.0009.00 Udlevering af TshirtsGruppebillede

Læs mere