FA09 behandler persondata relateret til udlejning i forbindelse med nedenstående

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FA09 behandler persondata relateret til udlejning i forbindelse med nedenstående"

Transkript

1 Behandling af personoplysninger om beboere hos FA09 I FA09 behandler vi løbende forskellige persondata om dig. Vi er derfor forpligtede til at orientere dig om, hvilke oplysninger om dig vi indhenter, registrerer, videregiver eller i øvrigt behandler. Overordnet set behandler vi dine oplysninger i forbindelse med dit lejeforhold i henhold til de gældende regler herfor. FA09s dataansvar FA09 er dataansvarlig for de oplysninger, der behandles af os i forbindelse med lejeforholdet, og vi har i henhold til persondataloven ansvaret for, at dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning. FA09 behandler persondata relateret til udlejning i forbindelse med nedenstående Oprettelse af en sag Når du lejer en bolig, opretter vi en sag i vores it-system. Her registrerer vi en række forskellige personoplysninger, der som udgangspunkt stammer fra dig selv. Vi registrerer bl.a. identifikationsoplysninger, herunder dit navn, adresse, privat og arbejdstelefonnumre og adresse. Der registreres desuden medlemsnummer/opskrivningsnummer samt oplysninger om husstandens størrelse og sammensætning, herunder antal hjemmeboende børn og eventuelle værgeforhold mv. Herudover registreres oplysninger om, hvorvidt boligen er blevet anvist af kommunen, om der modtages økonomisk støtte til lejen fra kommunen, eller om du har et kommunalt beboerindskudslån. Hvis du har bor i en almen ungdomsbolig, hvor lejeforholdet er betinget af, at du under uddannelse indhenter og behandler vi også oplysning om din uddannelsesmæssige status. Personnummer Herudover beder vi om samtykke til at behandle dit personnummer (CPR-nummer). Dette sker, da vi har behov for at kunne identificere dig i forbindelse med administrationen. Dit personnummer vil også kunne blive brugt i forbindelse med overførsel via NemKonto og til brug ved digital signatur. Økonomiske forhold Der er en række situationer, hvor vi som boligorganisation må behandle oplysninger om dine økonomiske forhold. Dette kan fx være oplysning om, at du har fået støtte til betaling af beboerindskud, at du er i restance med leje eller anden pligtig pengeydelse eller om forfalden gæld til boligorganisationen.

2 2 Oplysninger om sygdom og funktionsnedsættelser mv. Det kan også være nødvendigt, at vi behandler oplysninger om, at du har særlige behov, herunder en funktionsnedsættelse, der gør det påkrævet at boligen er indrettet særligt hertil. Sådanne oplysninger kan behandles med henblik på at afklare, om du lever op til de kriterier, der i visse tilfælde giver dig fortrinsret til en bolig eller berettiger den boligsøgende til en bolig med særlig indretning. Derudover kan det være sagligt, at vi behandler oplysning om, at du er syg, hvis du ønsker at indgår en aftale om fremleje pga. midlertidigt fravær fra boligen i forbindelse med din sygdom. Strafbare forhold Ifølge lovgivningen har vi som boligorganisation mulighed for at modtage oplysninger om strafbare forhold, som en beboer har begået inden for eller med virkning i det boligområde, som den pågældende bor i, eller mod en ansat i boligorganisationen. Politiet må videregive sådanne oplysninger, når dette er nødvendigt som led i en tryghedsskabende indsats. Sådanne oplysninger kan endvidere behandles, hvis lejeaftalen hæves. Vores behandling af oplysningerne Oplysningerne i systemet kan vi eventuelt sammenkøre med oplysninger om andre beboere, fx for at lave forskellige former for statistikker, ex. fraflytningsstatisk, udsættelsesager mv. Nogle af oplysningerne indarbejder vi i din lejekontrakt. Kontrakten opbevares på din sag hos os, og du får udleveret en kopi. Vi gemmer også oplysningerne digitalt i vores it-system. Vores håndtering af dine personoplysninger til brug for administration af dit bolig- og lejeforhold foregår adskilt fra alle andre sager, og kun medarbejdere, der er autoriseret hertil, har adgang til de relevante personoplysninger. For alle de nævnte personoplysninger gælder, at de behandles i overensstemmelse med de retningslinjer og rammer, persondataloven sætter herfor. Behandling af persondata i anden sammenhæng Husordensklager Vi er som boligorganisation forpligtet til at behandle klager fra lejere og i fornødent omfang agere over for de lejere, der bl.a. tilsidesætter god skik og orden. I forbindelse med vores håndtering af klagesager behandler vi en række personoplysninger elektronisk. Der henvises til Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager, der er tilgængelig på

3 3 Vaskeri I forbindelse med afregning af dit vaskeriforbrug, udveksler vi persondata med vaskeriudbyder. Disse data indlæses i vores administrationssystem til brug for opkrævning af den månedlige huslejeopkrævning. Derudover registrerer vi, når beboerne har fået udleveret en nøgle/brik til tidsreservationer samt registrering af vaskeforbrug. Vand I forbindelse med afregning af dit varmeforbrug, udveksler vi persondata med den virksomhed, som forestår aflæsning af varmemåler(e) og eventuelt også forsyningsvirksomheden i dit område. Disse person- og forbrugsdata indlæser vi vores administrationssystem til brug for opkrævning af dit varmeforbrug sammen med huslejen. I forbindelse med eventuel klagesag kan det være nødvendigt at udveksle persondata med ejendomsmesteren eller anden ansat i boligorganisationen eller afdeling, samt med Beboerklagenævnet. Varme I forbindelse med afregning af dit vandforbrug, udveksler vi persondata med den virksomhed, som forestår aflæsning af vandmåler(e) og eventuelt også forsyningsvirksomheden i dit område. Disse person- og forbrugsdata indlæser vi vores administrationssystem til brug for opkrævning af dit vandforbrug sammen med huslejen. I forbindelse med eventuel klagesag kan det være nødvendigt at udveksle persondata med ejendomsmesteren eller anden ansat i boligorganisationen eller afdeling, samt med Beboerklagenævnet. El Hvis du har givet os fuldmagt til at tilmelde husstanden til det relevante elhandelsvirksomhed, vil vi endvidere behandle oplysninger til brug for tilmeldingen, herunder det el-produkt, som husstanden benytter. I forbindelse med eventuel klagesag kan det være nødvendigt at udveksle persondata med ejendomsmesteren eller anden ansat i boligorganisationen eller afdeling, samt med Beboerklagenævnet. Dørkort/nøglelogin Du har fået et dørkort (nøglekort), som aktiverer de elektroniske dørlåse hos os. Låsene er koblet til et alarmsystem. Dit dørkort har et nummer, som bliver registreret i en elektronisk log, når du åbner en dør med elektronisk lås. Loggen viser, hvornår dit kort er blevet brugt, og hvor. Logoplysningerne kan potentielt benyttes til at spore, hvilke døre nøglekortet har været brugt til at åbne med, samt tidspunktet herfor. Vi bruger kun oplysninger i helt særlige tilfælde, fx i tilfælde af indbrud. Den elektroniske log overskrives med jævne mellemrum og er altså ikke bestandig. Hvis du afbryder en udløst alarm ved hjælp af dit dørkort, registreres det også.

4 4 Tv-overvågning Vi foretager tv-overvågning med henblik på at forebygge og opklare kriminalitet, og det er markeret med skiltning de steder, hvor kameraerne er placeret. Der henvises til vores retningslinjer for tv-overvågning. Parkering I forbindelse med parkering udveksler vi persondata (navn, adresse, lejemålsnummer og ) med den virksomhed, som forestår parkeringskontrollen på området. Ved oprettelse af parkeringslicens kræves der tillige nummerpladeoplysninger. I forbindelse med eventuel klagesag kan det være nødvendigt at udveksle persondata med ejendomsmesteren eller anden ansat i boligorganisationen eller afdeling samt med Beboerklagenævnet. Venteliste Hvis du er opnoteret på boligorganisationernes venteliste, behandler FA09 også i den forbindelse en række oplysninger om dig. Der henvises til vores beskrivelse om behandling af personoplysninger i forbindelse med administration af venteliste, der er tilgængelig på Opbevaring, overførsel og videregivelse mv. Opbevaring af persondata Oplysningerne om dig opbevares på vores adresse Stationsparken 24, 2.th, 2600 Glostrup på vores servere. Visse oplysninger opbevares tillige hos vores databehandlere i forbindelse med backup, i-syn, i-rekvi m.v. som løses eksternt. Opbevaring af oplysningerne hos eksterne samarbejdspartnere (vores databehandlere) er undergivet de danske databeskyttelsesregler i persondataloven, og der er indgået databehandleraftaler med databehandlerne, der skal sikre, at dine oplysninger bl.a. ikke kommer uvedkommende i hænde. Dine personoplysninger kan også overlades til vores advokater eller andre til brug for løsningen af en konkret opgave. Det kan fx være, hvis boligorganisationen har brug juridisk bistand i en sag, hvor du er involveret, og hvor de relevante personoplysninger derfor skal bruges af vores advokat. Videregivelse mv. Vi behandler alle oplysninger fortroligt og videregiver dem ikke til tredjemand, medmindre vi efter lovgivningen har hjemmel hertil. Nedenfor omtales en række situationer, hvor der vil kunne ske videregivelse. Optagelser fra tv-overvågning, der er sket med henblik på at forebygge og opklare kriminalitet, kan videregives til politiet. Der henvises i den forbindelse til vores retningslinjer for tv-overvågning.

5 5 Endvidere kan der ske videregivelse i sager om husordensklager. Oplysninger fra klagesager kan i den forbindelse tilgå beboerklagenævnet, ligesom oplysningerne kan tilgå boligretten, der bl.a. kan tage stilling til, om opsigelsen af et lejemål er berettiget. Der henvises i den forbindelse til vores beskrivelse af husordensklager, der er tilgængelig på Derudover giver lovgivningen mulighed for, at der kan ske videregivelse af personoplysninger mellem boligorganisationer, i tilfælde af at boligorganisationen har opsagt eller ophævet et lejemål beliggende i en bestemt afdeling, når videregivelsen er nødvendig for at styrke den tryghedsskabende indsats i et boligområde. I visse tilfælde er boligorganisationen derudover forpligtet til at videregive personoplysninger til kommunen. Dette gælder fx hvis en beboer, der har fået anvist sin bolig af kommunalbestyrelsen inden for det første år af lejeforholdet er i restance med betalingen, og boligorganisationen derefter sender påkrav til lejeren. Kommunalbestyrelsen skal i sådanne situationer tillige underrettes om påkravet. Derudover skal boligorganisationen fx give kommunen skriftlig underretning, hvis boligorganisationen anmoder fogedretten om beboerens udsættelse af den lejede bolig grundet betalingsmisligholdelse, således at de sociale myndigheder kan bistå lejeren. Vi offentliggør ikke oplysninger om vores lejere eller andre beboere. I forbindelse med og efter fraflytning Oplysninger om opsigelse og baggrunden mv. I forbindelse med opsigelsen af et lejemål registreres relevante oplysninger om baggrunden for opsigelsen og/eller fraflytningen. Dette sker bl.a., så vi kan dokumentere baggrunden for opsigelsen og/eller fraflytningen. Lovgivningen giver udlejer en række muligheder for at hæve lejeaftalen. Disse muligheder følger bl.a. af almenlejelovens kapitel 15. Lovgivningen indebærer bl.a., at lejeaftalen kan hæves, hvis leje eller anden pligtig pengeydelse ikke er betalt rettidigt, hvis lejeren har tilsidesat god skik og orden, eller hvis nogen er straffet i medfør af 4 i lov om forbud mod besøgende i bestemte lokaler for at have modtaget besøgende i eller ved det lejede i strid med et forbud nedlagt i medfør af loven. Dette betyder bl.a., at boligorganisationen kan behandle både fortrolige oplysninger (om fx økonomiske forhold) og følsomme oplysninger (om fx strafbare forhold) i forbindelse med situationer, hvor lejeaftalen hæves. Derudover giver lovgivningen mulighed for, at der kan ske videregivelse af personoplysninger mellem boligorganisationer, i tilfælde af at boligorganisationen har opsagt eller ophævet et lejemål beliggende i en bestemt afdeling, når videregivelsen er nødvendig for at styrke den tryghedsskabende indsats i et boligområde.

6 6 Sletning af data Persondataloven indeholder ikke specifikke regler om, hvornår personoplysninger skal slettes. Dette skal afgøres af os som dataansvarlige i den enkelte situation. Ved vurderingen heraf skal der navnlig lægges vægt på, om en fortsat opbevaring tjener et sagligt formål. Vi anser hensynet til at kunne opbevare dokumentation for historikken i forbindelse med udlejning af din bolig, herunder at vi har mulighed for at se, hvilke skridt der tidligere er foretaget, for et sagligt formål. De data, vi bruger til at administrere dit lejeforhold, vil derfor som udgangspunkt først blive slettet 5 år efter du er fraflyttet din bolig. Øvrige oplysninger om dig, som ikke er nødvendige at opbevare for at administrere lejeforholdet, vil blive slettet på det tidspunkt, hvor der ikke længere er noget sagligt behov for fortsat opbevaring, eller hvis lovgivningen i øvrigt pålægger os at slette disse oplysninger på et bestemt tidspunkt, dog ikke senere end 5 år fra fralytningsdato. Dine rettigheder Oplysningspligt Persondataloven giver dig forskellige rettigheder, når vi behandler persondata om dig elektronisk. Og loven pålægger os visse pligter som fx at fortælle dig, at vi har indsamlet eller vil indsamle persondata om dig. Hvis vi i særlige tilfælde behandler andre persondata om dig eller foretager en anden form for behandling end den, vi beskriver her, vil vi informere dig særskilt om det. Særlige tilfælde kan fx være, hvis der klages over dig for tilsidesættelse af husordenen. Indsigt, berigtigelse mv. Du har også ret til at få at vide, hvilke oplysninger om dig vi har samlet i forbindelse med vores administration af dit lejeforhold, og du har ret til at se oplysningerne. Du har ret til at bede om, at vi retter eller sletter oplysninger, hvis du mener, at de fx er forkerte eller giver et forkert indtryk. Og vi har pligt til at tage stilling til din anmodning. I det omfang du har givet dit samtykke til behandling af dine persondata, har du altid mulighed for at tilbagekalde dette. Vi kan dog fortsat behandle de personoplysninger, som ikke baserer sig på dit samtykke. Yderligere oplysninger I det omfang du har spørgsmål til ovenstående eller dine rettigheder i henhold til persondataloven, har du altid mulighed for at kontakte FA09. Du kan læse mere om persondataloven og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside Datatilsynet er den myndighed, der i sidste ende kan vurdere, om dine persondata behandles lovligt fx som led i en klagesag. Maj 2018 /version 1.0

B O L I G S E L S K AB E T L AN G E L AN D

B O L I G S E L S K AB E T L AN G E L AN D B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S B O L I G S E L S K AB E T L AN G E L AN D 1. Indledende bemærkninger... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Dataansvar... 3 2. Behandling

Læs mere

Behandling af personoplysninger om beboere

Behandling af personoplysninger om beboere Behandling af personoplysninger om beboere B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S A R B E J D E R N E S B Y G G E F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger...

Læs mere

Behandling af personoplysninger om beboere hos Hasseris Boligselskab

Behandling af personoplysninger om beboere hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger om beboere hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger om beboere hos Hasseris Boligselskab... 1 1. Indledende bemærkninger... 2 2. Behandling af persondata

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S S V E N D B O R G A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S S V E N D B O R G A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S S V E N D B O R G A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Dataansvar...

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E I A R B E J - D E R N E S B O L I G F O R E N I N G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E I A R B E J - D E R N E S B O L I G F O R E N I N G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E I A R B E J - D E R N E S B O L I G F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger... 2 1.1 Formål... 2 1.2 Dataansvar... 2 2. Behandling

Læs mere

Beboernes persondata

Beboernes persondata Beboernes persondata Baggrund Persondataloven indeholder en række regler, som bl.a. giver beboere, der registreres personoplysninger om, en række rettigheder. Rettighederne bidrager til åbenhed, og til

Læs mere

Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere i Frederikshavn Boligforening

Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere i Frederikshavn Boligforening Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere i Frederikshavn Boligforening 1. Indledende bemærkninger Udbyderen og ejeren af denne hjemmeside frederikshavnboligforening.dk

Læs mere

Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere

Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere Offentlig politik for boligsøgende, beboere og disses husstand, samt fraflyttere 1. Indledende bemærkninger Udbyderen og ejeren af denne hjemmeside www.bovia.dk er Bovia, Engstien 2 A, 6000 Kolding, CVR

Læs mere

S T R U E R B OLIGSELSKAB

S T R U E R B OLIGSELSKAB B E H AN D L I N G AF P E R S ON OPLYSNINGER OM BEBOERE H OS S T R U E R B OLIGSELSKAB 1. Indledende bemærkninger... 2 1.1 Formål... 2 1.2 Dataansvar... 2 2. Behandling af persondata relateret til udlejning

Læs mere

OFFENTLIG POLITIK FOR BEBOER OG DISSES HUS- STAND SAMT FRAFLYTTER

OFFENTLIG POLITIK FOR BEBOER OG DISSES HUS- STAND SAMT FRAFLYTTER OFFENTLIG POLITIK FOR BEBOER OG DISSES HUS- STAND SAMT FRAFLYTTER Indledende bemærkninger Udbyderen og ejeren af denne hjemmeside er Foreningen Børglum Kollegiet, CVR 46973119, Børglumvej 2, 8240 Risskov

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S B R A B R A N D B O L I G F O R E N I NG

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S B R A B R A N D B O L I G F O R E N I NG B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S B R A B R A N D B O L I G F O R E N I NG 1. Indledende bemærkninger... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Dataansvar... 3 2. Behandling

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E RE

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E RE B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E RE Afsnit 1: Indledende bemærkning... side 2 Formål Dataansvar Afsnit 2: Behandling af personoplysninger relateret til udlejning

Læs mere

KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK

KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK 1. Indledende bemærkninger og formål 1.1. Hos Kollegiekontoret vil vi løbende behandle forskellige persondata om dig. Vi er derfor forpligtede til at orientere om, hvilke

Læs mere

Behandling af personoplysninger for boligsøgende, beboere samt fraflyttere

Behandling af personoplysninger for boligsøgende, beboere samt fraflyttere ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Behandling af personoplysninger for boligsøgende, beboere samt fraflyttere Formål Hos Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe vil vi løbende behandle forskellige persondata,

Læs mere

Behandling af personoplysninger om beboere

Behandling af personoplysninger om beboere Behandling af personoplysninger om beboere 1 B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 1.1 Formål...3 1.2 Dataansvar...3 2. BEHANDLING AF

Læs mere

Behandling af personoplysninger om beboere

Behandling af personoplysninger om beboere Behandling af personoplysninger om beboere Version 01 / Maj 2018 Baggrund Persondataloven indeholder regler, som medfører, at vi som boligselskab skal oplyse vores beboere om deres rettigheder i forbindelse

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S A A B S I L K E B O R G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S A A B S I L K E B O R G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E H O S A A B S I L K E B O R G Indhold 1. Indledende bemærkninger... 2 2. Behandling af persondata relateret til udlejning mv....

Læs mere

KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK

KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK KOLLEGIEKONTORETS PERSONDATAPOLITIK 1. Indledende bemærkninger og formål 1.1. Hos Kollegiekontoret vil vi løbende behandle forskellige persondata om dig. Vi er derfor forpligtede til at orientere om, hvilke

Læs mere

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere)

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere) Privatlivspolitik (Håndtering af personoplysninger om private lejere) 1. Indledning I denne privatlivspolitik kan du læse nærmere om, hvordan A. Enggaard-koncernen behandler personoplysninger om dig, når

Læs mere

BOLIGFORENINGENS PERSONDATAPOLITIK

BOLIGFORENINGENS PERSONDATAPOLITIK BOLIGFORENINGENS PERSONDATAPOLITIK Du kan benytte vores hjemmeside uden at vi indsamler personoplysninger om dig. Hvis du i øvrigt kontakter eller korresponderer med os, behandler vi som dataansvarlig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot PERSONDATAPOLITIK Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot 1. Indledning Som et led i Escot A/S` arbejde indhenter og opbevarer vi en række personoplysninger om alle lejere.

Læs mere

DATABEHANDLING. H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ Nakskov CVR

DATABEHANDLING. H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ Nakskov CVR DATABEHANDLING PÅ H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ 9 23 4900 Nakskov CVR. 21079219 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledende bemærkninger... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Dataansvar... 3 1.3. Klagegang...

Læs mere

Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministrationen

Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministrationen Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministrationen F O R T E G N E L S E O V E R B E H A N D L I N G S A K T I V I T E T E R V E D B O L I G A D M I N I S T R A T I O N 1 INDLEDNING 1.1

Læs mere

Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministration

Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministration Fortegnelse over behandlingsaktiviteter ved boligadministration 1 INDLEDNING 1.1 Det følger af databeskyttelseslovgivningen 1, at en dataansvarlig skal føre en såkaldt "fortegnelse" over de behandlingsaktiviteter,

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Version 01 / Maj 2018 Baggrund Persondataloven indeholder regler, som medfører, at vi som boligselskab skal oplyse opnoterede på venteliste

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab... 1 1. Indledning...

Læs mere

Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere

Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere i ejendomme administreret af TOGT koncernen Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger alvorligt I denne privatlivspolitik kan du finde oplysninger

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger Behandling af personoplysninger Foreningen Team Alabu Bolig Medlemmer (Ryttere og servicehold) + øvrige deltagere i turen samt Fonden Team Alabu Bolig (i forbindelse med ansøgning om tilskud) Baggrund

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Code of Care

Databeskyttelsespolitik for Code of Care Databeskyttelsespolitik for Code of Care 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Code of Care vil løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle forskellige persondata om dig

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager Baggrund Databeskyttelseslovgivningen indeholder en række regler, som giver bl.a. beboerne en række rettigheder. Rettighederne bidrager

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager 1 B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R V E D H U S O R D E N S K L A G E R 1. INDLEDNING 1.1 Sundby-Hvorup Boligselskab

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik. 1. Indledende bemærkninger

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik. 1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik vil vi løbende komme til elektronisk

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Ringsted Dyreklinik, Vestervej 36, 4100 Ringsted

Behandling af personoplysninger hos Ringsted Dyreklinik, Vestervej 36, 4100 Ringsted Side 1 af 6 Behandling af personoplysninger hos Ringsted Dyreklinik, Vestervej 36, 4100 Ringsted 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Ringsted Dyreklinik vil vi løbende komme til elektronisk

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Centrum Dyreklinik Ringsted

Behandling af personoplysninger hos Centrum Dyreklinik Ringsted DENNE INFORMATION ER TIL KLIENTER Behandling af personoplysninger hos Centrum Dyreklinik Ringsted 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Centrum Dyreklinik Ringsted vil vi løbende elektronisk

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Holstebro Dyrehospital. 1. Indledende bemærkninger

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Holstebro Dyrehospital. 1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Holstebro Dyrehospital 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Holstebro Dyrehospital vil vi løbende komme til elektronisk og

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I F O R B I N D E L S E M E D H U S O R D E N S K L A G E R H O S A A B S I L K E B O R G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I F O R B I N D E L S E M E D H U S O R D E N S K L A G E R H O S A A B S I L K E B O R G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I F O R B I N D E L S E M E D H U S O R D E N S K L A G E R H O S A A B S I L K E B O R G Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 2 2. FORMÅL MV....

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Vet-Team. 1. Indledende bemærkninger

Behandling af personoplysninger hos Vet-Team. 1. Indledende bemærkninger Behandling af personoplysninger hos Vet-Team 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Vet-Team vil vi løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle forskellige persondata

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Østerbro Dyreklinik. 1. Indledende bemærkninger

Behandling af personoplysninger hos Østerbro Dyreklinik. 1. Indledende bemærkninger Behandling af personoplysninger hos Østerbro Dyreklinik 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Østerbro Dyreklinik vil vi løbende komme til elektronisk - og på anden systematisk måde at behandle

Læs mere

INFORMATION TIL KUNDER VED DYRENES LÆGEHUS, TJELEVEJ 2, 7400 HERNING.

INFORMATION TIL KUNDER VED DYRENES LÆGEHUS, TJELEVEJ 2, 7400 HERNING. INFORMATION TIL KUNDER VED DYRENES LÆGEHUS, TJELEVEJ 2, 7400 HERNING. Behandling af personoplysninger hos Dyrenes Lægehus 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Dyrenes Lægehus vil vi løbende

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

KUNDEINFORMATION. Behandling af personoplysninger hos HyoVet I/S. 1. Indledende bemærkninger

KUNDEINFORMATION. Behandling af personoplysninger hos HyoVet I/S. 1. Indledende bemærkninger KUNDEINFORMATION Behandling af personoplysninger hos HyoVet I/S 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos HyoVet I/S vil vi løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Behandling af personoplysninger. Tv-overvågning

Behandling af personoplysninger. Tv-overvågning Behandling af personoplysninger Tv-overvågning Version 01 / Maj 2018 Baggrund Persondataloven indeholder en række regler, som bl.a. giver personer, der udsættes for tvovervågning en række rettigheder.

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING AFDELING 93-43

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING AFDELING 93-43 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING AFDELING 93-43 1. INDLEDNING 1.1 DFB afdeling 93-43 (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

1. Indledende bemærkninger

1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Bagsværd Dyreklinik 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Bagsværd Dyreklinik vil vi løbende komme til elektronisk og på anden

Læs mere

Privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger

Privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt Når du er kunde hos Glostrup Forsyning, hvad enten du er privatperson eller indehaver af

Læs mere

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn 1 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn Denne politik er en del af Køge Havn samlede dokumentation for, at Havnen overholder den

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV- OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV- OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV- OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 Boligforeningen Århus Omegn (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket

Læs mere

Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger

Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt Når du er kunde hos Glostrup Forsyning, hvad enten du er privatperson eller

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R S O M B E B O E R E H O S S I L K E B O R G B O L I G S E L S K AB

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R S O M B E B O E R E H O S S I L K E B O R G B O L I G S E L S K AB B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R S O M B E B O E R E H O S S I L K E B O R G B O L I G S E L S K AB 1 Frmål... 2 1.2 Dataansvar... 2 2. Behandling af persndata relateret til udlejning

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Sådan behandles dine personoplysninger De relevante persondataretlige regler, som på nuværende tidspunkt gælder for min behandling

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 AlmenBo Aarhus (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket indebærer, at

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor Dato 01.06.2018 Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor Dataansvarlighed Vi tager din persondatabeskyttelse alvorligt Lyngby-Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor behandler

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 Boli.nu, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Revideret privatlivspolitik for politikere Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Side 1 af 5 I denne privatlivspolitik

Læs mere

Tv-overvågning i BoVendia

Tv-overvågning i BoVendia Tv-overvågning i BoVendia 1. Indledning 1.1 BoVendia (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket indebærer, at der optages (behandles) personoplysninger.

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R S L E T N I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R M V.

R E T N I N G S L I N J E R F O R S L E T N I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R M V. R E T N I N G S L I N J E R F O R S L E T N I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R M V. 1 INDLEDNING 1.1 Disse retningslinjer omhandler BOLIGNÆSTVEDs (herefter "Boligorganisationen") retningslinjer

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger... 2 1.1 Formål... 2 1.2 Dataansvar...

Læs mere

Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune

Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune Beboerklagenævnet Vesthimmerlands Kommune Tvister vedr. almennyttig udlejning Beboerklagenævnet Afgør tvister vedrørende almennyttig udlejninger Beboerklagenævnets adresse Sekretariatet er beliggende på

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

For nærmere uddybning af hvilken type data vi anvender om dig se nedenstående link.

For nærmere uddybning af hvilken type data vi anvender om dig se nedenstående link. Cubus Administration anpartsselskab Dronningens Tværgade 30, 5 sal Postboks 9060 1022 København K Telefon: +45 70 26 99 10 Telefax: +45 33 23 50 10 Privatlivsbeskyttelsespolitik for Cubus Administration

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R H Å N D T E R I N G A F S I K K E R H E D S B R U D V E D R Ø R E N D E P E R S O N O P L Y S N I N G E R

R E T N I N G S L I N J E R F O R H Å N D T E R I N G A F S I K K E R H E D S B R U D V E D R Ø R E N D E P E R S O N O P L Y S N I N G E R R E T N I N G S L I N J E R F O R H Å N D T E R I N G A F S I K K E R H E D S B R U D V E D R Ø R E N D E P E R S O N O P L Y S N I N G E R Afsnit 1: Indledning... side 1 Afsnit 2: Generelt om sikkerhedsbrud...

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

Lejekontrakt Typeformular B 1998

Lejekontrakt Typeformular B 1998 Lejekontrakt Typeformular B 1998 Autoriseret af Bolig- og Byministeriet den 1. juli 1998 i henhold til 6 i lov om leje af almene boliger som typeformular B 6. udgave, til anvendelse i lejeaftaler om beboelseslejligheder,

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Virksomhed

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Virksomhed Dato 23.05.18 Privatlivsbeskyttelsespolitik for Virksomhed Dataansvarlighed Vi tager din persondatabeskyttelse alvorligt Virksomhed behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Privatlivspolitik. for Odense LM

Privatlivspolitik. for Odense LM Privatlivspolitik for Odense LM 1. Generelt 1.1 Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LM og/eller som Odense LM indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 Fyns Almennyttige Boligselskab (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E. 1. Indledende bemærkninger Formål Dataansvar...

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E. 1. Indledende bemærkninger Formål Dataansvar... B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. Indledende bemærkninger...2 1.1 Frmål...2 1.2 Dataansvar...2 2. Behandling af persnplysninger relateret til udlejning mv....2

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn Denne politik er en del af Hirtshals Havns samlede dokumentation for, at Havnen overholder

Læs mere

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Trehøje Dyrlæger ApS. 1. Indledende bemærkninger

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Trehøje Dyrlæger ApS. 1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Trehøje Dyrlæger ApS 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Trehøje Dyrlæger ApS vil vi løbende komme til elektronisk og på

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

Privatlivspolitik i Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger

Privatlivspolitik i Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Privatlivspolitik i Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt Når du er kunde hos Glostrup Forsyning, hvad enten du er privatperson eller indehaver af

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Slagelse Dyrehospital A/S, Rugvænget 12, 4200 Slagelse, Tlf.: DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER

Slagelse Dyrehospital A/S, Rugvænget 12, 4200 Slagelse, Tlf.: DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Slagelse Dyrehospital 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Slagelse Dyrehospital vil vi løbende komme til elektronisk og

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Dyredoktoren, Skovgårdsvej 46, 3200 Helsinge

Behandling af personoplysninger hos Dyredoktoren, Skovgårdsvej 46, 3200 Helsinge DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Dyredoktoren, Skovgårdsvej 46, 3200 Helsinge 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Dyredoktoren, Skovgårdsvej 46, 3200 Helsinge

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. for. Frida Forsikring Agentur A/S

PERSONDATAPOLITIK. for. Frida Forsikring Agentur A/S PERSONDATAPOLITIK for Frida Forsikring Agentur A/S 1/5 Dataansvarlig Frida Forsikring Agentur A/S Stationsparken 37 2600 Glostrup tlf. 70707879 info@fridaforsikring.dk 1. Formål med persondatapolitikken

Læs mere

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Dyrlægegruppen Vestjylland. 1. Indledende bemærkninger

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos Dyrlægegruppen Vestjylland. 1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos Dyrlægegruppen Vestjylland 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos Dyrlægegruppen Vestjylland vil vi løbende komme til elektronisk

Læs mere

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger.

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger. Persondatapolitik Beskyttelse af dit privatliv HTK Forsyning A/S sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Med HTK Forsyning A/S menes i det efterfølgende

Læs mere

Privatlivspolitik kundeoplysninger

Privatlivspolitik kundeoplysninger Den 25. maj 2018 Privatlivspolitik kundeoplysninger Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik

Læs mere

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018 Denne persondatapolitik omhandler indsamling, brug og videregivelse af oplysninger med Vitus Bering Innovation Park som dataansvarlig. Formålet med vores persondatapolitik er at give indsigt i hvordan

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Husorden. - Vær velkommen

Husorden. - Vær velkommen Husorden - Vær velkommen Hvad er en husorden og hvad er formålet med denne? En husorden Hviler på beboernes fælles beslutning vedtages af afdelingsmødet, jf. LAB 40 Ændres af afdelingsmødet efter initiativ

Læs mere

Privatlivspolitik Thisted Vand

Privatlivspolitik Thisted Vand Privatlivspolitik Thisted Vand Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig:

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig: PRIVATLIVSPOLITIK Vi er dataansvarlig/databehandler, hvordan kontakter du os Advokatfirmaet Frank Iburg CVR 21 66 66 37 Skt. Clemens Torv 17, 8000 Aarhus C www.frankiburg.dk adv@frankiburg.dk Tel 86 13

Læs mere

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos din mobile dyrlæge. 1. Indledende bemærkninger

DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER. Behandling af personoplysninger hos din mobile dyrlæge. 1. Indledende bemærkninger DENNE INFORMATION ER TIL KUNDER Behandling af personoplysninger hos din mobile dyrlæge 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Hos din mobile dyrlæge vil jeg løbende komme til elektronisk og på anden

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

Retningslinjer for håndtering af sikkerhedsbrud vedrørende personoplysninger

Retningslinjer for håndtering af sikkerhedsbrud vedrørende personoplysninger Retningslinjer for håndtering af sikkerhedsbrud vedrørende personoplysninger R E T N I N G S L I N J E R F O R H Å N D T E R I N G A F S I K K E R H E D S B R U D V E D R Ø R E N D E P E R S O N O P L

Læs mere