Flex solceller efter mål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Flex solceller efter mål"

Transkript

1 Flex solceller efter mål Ren og uafhængig strøm på din vej!

2 X-Sol Danmark Siden 2013 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til både, campingvogne mm. Vores produktion er fuldautomatisk med en årlig produktion på 50 mega watt, og som den eneste europæiske fabrik tilbyder vi også solceller efter mål. Det betyder at vore kunder kan få sin helt personlige solcelle lavet efter egne mål. Med denne service kan man nemmere og flottere få integreret sin solcelle lige der, hvor man ønsker. Hos os starter vi produktionen op for en enkelt solcelle. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, produktet er helt i top, og når vi har så godt et produkt, er det også vigtigt, at vi kan tilbyde et komplet anlæg til vore kunder. For at få det optimale ud af vore solcelle, har vi derfor et tæt samarbejde med Victron Energy, som er nogle af de bedste indenfor batteriløsninger til elektricitet til både mm. Victron Energy er et godt match med vore solceller. Det er nemlig ikke nok med en solcelle af god kvalitet, hvis resten ikke også kan levere det, vore kunder forventer. Hos X-Sol Danmark hjælper vi vore kunder med at finde frem til den bedste løsning og holder løbende øje med, at produkterne lever op til vore kunders forventninger. Hos X-Sol Danmark kan vores kunder få alt for at blive uafhængig af strøm. Michael Withander direktør for X-Sol Danmark.

3 Prismatisk overflade - Tiltrækker mere lys Når vi producerer solceller efter mål, bliver de produceret på samme måde som vor Flex Ultra solcelle, som er en høj kvalitet krystallinsk solcelle designet til verdens mest ekstreme miljøer fra det hårdeste hav til de højeste bjerge. Flex Ultra solceller er modstandsdygtige mod slag og hagl samt konstant betrædning på solcellen, og Flex Ultra vil være et sikkert valg, hvis installationen finder sted, hvor man skal gå, da man kan gå på solcellen uden problemer. Tiltrækker mere lys Flex Ultra solceller er dobbelt UV-beskyttet samtidig med, at de også er forsynet med en speciel hård coatet prismatisk overflade. Den specielle prismatiske overflade er samtidig udviklet til at kunne tiltrække solens stråler allerede fra tidlig morgen til sen aftensol, hvilket giver 10-15% mere strøm fra solcellen. Den prismatiske overflade er med til at sikre en 95% gennemsigtighed og giver en fremragende effekt af sollys og elektricitet uden at reflektere sollys og blænding af omgivelser. Den prismatiske overflade er selvrensende ved regnvejr og meget pletbestandig, og sikrer samtidig solcellen mod korrosion fra saltvand på solcellen. Den prismatiske overflade sikrer også, at man ikke skrider på solcellen, hvis den er våd.

4 Celler i fleksible solceller Flex Ultra Vi anvender typisk polykrystallinske solceller i vores Flex Ultra. Polykrystallinske solceller producerer mere strøm, når der er overskyet, da Polykrystallinske solceller er udviklet til at opfange lys samt de ultraviolette stråler, der er i atomsfæren over Nordeuropa. Polykrystallinske solceller producerer 1% mindre strøm ved fuld sol, men 5% mere strøm end andre solceller i overskyet vejr. Flex Ultra solceller efter mål har max størrelse på 2000 mm længde og 980 mm bredde og minimum 34 watt og maximum 300 watt. Flex Ultra+ Vores Flex Ultra+ er en bedre solcelle, som man også kan få efter mål, men starter først ved minimum 108watt og max 300 watt og i størrelsen 2000 mm længde og 980 mm bredde. Ved Ultra+ Celletype benytter vi Sunpower TM C60 SunPower s all-back kontaktcelle er gridlinjer flyttet til bagsiden af cellen, hvilket giver hele frontfladen mulighed for at blive udsat for sollys. Det betyder op til 10% mere sollys end konventionelle solceller. Ydermere er Sunpower cellernes effekt helt oppe på 22% effekt, hvor polykrystallinske celler kun er på 18% effekt. Andre farver og celler Vi har også mulighed for at lave solceller efter andre typer celler - farvede solceller, camouflage mm. Man kan også få anden baggrundsfarve på backsheet. Det giver mulighed for at få et produkt, der passer til lige det sted, man ønsker at have solceller monteret. Andre farver kan kræve større produktioner.

5 Placering af Junction box Placering af Junction box Ved at få produceret solceller efter egne mål får man flere muligheder for at vælge placering af Junction boxen, altså hvor ledningsvejen skal starte på solcellen, eller om man ønsker junctionboxen på bagsiden af solcellen. Junctionboxen på solcellen samler ledningerne og beskytter samtidig al elektricitet mod vind og vand forsvarligt. Junctionboxen er forsynet med en bypass diode, som sikrer, at hvis dele af solcellen er i skygge, producerer den øvrige del udenfor skyggen med fuld effekt. Junction box Tykkelse: 12,5 mm tyk Mål: 65 x 55 mm Bypass diode: 1 stk IP65 vandtæt /saltvand Med eller uden MC4 vandtætte stik Længde kabel: 0,5 eller 2 m. Placering af junctionboxen på bagsiden af solcellen giver mulighed for flere celler i solcellen, og du slipper for at skulle trække kabler over emnet. Vælger man placering af junctionboxen på bagsiden, skal man derimod sørge for, at der er hul i emnet, som solcellen skal ligge over, sådan at junctionboxen passer ned i det hul. Derimod er det solcellen, der dækker hullet, og man kan isolere rundt om hullet indefra eller lade solcellen alene være isolering af hullet. Som noget helt unikt har vi også mulighed for at tilbyde solcellerne uden junctionbox, så man modtager solcellerne med ribbon ud af solcellen. På den måde kan man nøjes med meget små huller og sætte samlingen (junctionboxen) et andet sted på solcellen. Ved valg af den løsning modtager man junctionbox sæt og vejledning for, hvordan man laver installationen nemt og sikkert.

6 Form af solcellen Selve cellerne i en solcelle er firkantede, derfor vil den optimale form også være en firkantet solcelle. Men der er produkter, hvor en rund eller en anden form er mere optimal, og det klarer vi også. Formen skal ikke sætte begrænsningen. Når formen ikke skal være firkantet Når en rund eller trekant mm. er mere oplagt, så laver vi også det. Vi skal dog bruge en CAD, 2D, 3D målfast tegning for at kunne skære solcellen 100% som ønsket. Celler til kant Når vi laver vores beregningen for solceller efter mål, tager vi som udgangspunkt altid højde for, at solceller fylder hele solcellen. Ovenstående solceller er lavet efter CAD tegninger og er produceret med Ultra+ SunPower celler. Backsheet er større end cellerne for at udfylde huller i båden. Såfremt man skal have celler helt til kant, bliver det meget små celler, man skal bruge, og den samlede effekt er mindre totalt, end at sætte standard Ultra+ Sunpower celler i, hvor der er plads.

7 Kvaliteten helt i top Både Flex Ultra og Ultra+ solceller er bygget op af 5 lag, vigtigste lag er top og bund, da EFTA-laget på forsiden er med til at tiltrække lys uden refleksion og holder overfladen nemt ren. Bagsiden er beklædt med XSOL Matrix Core, som vi er de eneste, der tilbyder, og kombinationen med EFTA og XSOL Matrix Core gør solcellen mere modstandsdygtig overfor høje temperaturer og giver ekstra beskyttelse af solcellerne. XSOL Matrix Core minimerer varmen fra solcellen på materialet, den er monteret på. Garanti og ydelse Alle Flex Ultra solceller efter mål kommer med 5 års produktgaranti og 80% ydelsesgaranti efter 25 år. Solcellerne er CE mærket, IEC , IEC :2007 samt IEC :2007, som er vindstyrke godkendt op til 2400Pa i tryk. Tykkelse og krumning/bøjning Flex Ultra solcelle har en tykkelse på 3mm og kan uden problemer passes ned til det emne, man ønsker det monteret på. Selv hvis det er buet, er der ingen problemer, da vore Flex Ultra solceller har en krumning/bøjning på 20-30% på den lange led og 5-10% på den brede led. Det betyder, at solcellerne kan bøjes både på den lange side og korte side, hvilket giver størst fleksibillitet på emnet, de skal monteres på.

8 Montering af solcellerne Montering af solceller kan udføres på mange forskellige måder. Man kan lave det som en fastmontering med montagelim (Sikaflex 552) eller via af skinner/skruer. Benyttelse af skruer anbefales ved højt vindtryk sammen med montagelim. Ved produktion af solcellen kan man få forboret huller rundt i solcellens kant både i ønsket størrelse og afstand. Med den mobile løsning kan man få huller i hjørnerne på solcellen, hvilket giver mulighed for at sætte solcellen på stof/ spruhut/sejl mm. via et LOXX system. På den måde kan man tage den af og på, som man vil. X-Yachts 46 er her blevet forsynet med 3 stk. Flex Ultra solceller, som er lavet efter mål. Ved fastmontering har kunden valgt at få dem sat fast via skinner.

9 Flere solceller serie eller parallel Flex Ultra solceller efter mål er udviklet til opladning af 12 volt, hvilket vil sige at 1 stk. solcelle er lavet til opladning af 12 volt. Skulle man have ønske om en større solcelle, har vi også mulighed for at lave en solcelle, som kan producere 24 volt, men det er kun muligt, såfremt man er oppe på en vis størrelse. Såfremt man sætter flere solceller sammen, har man mulighed for at lave dem i serier eller i parallelforbindelse, og der er stor forskel på, hvilken løsning man vælger. Serieforbindelse Serie betyder, at man sætter solcellerne sammen direkte. Man skal blot være opmærksom på, at når man sætter to solceller sammen, som er produceret til at lave 12 volt, så har man automatisk et anlæg, som producerer 24 volt. Det betyder, at man skal have en regulator og batteri, som kan modtage 24 volt. Parallelforbindelse En parallelforbindelse er typisk flere solceller, som bliver sat sammen via dobbelte MC4 stik, og på den måde leverer hver solcelle, som er sat i parallelforbindelsen,12 volt uafhængig af hinanden. En parallelforbindelse er at foretrække, såfremt man har flere solceller i forskellige størrelser eller placeringer. Hvis du for eksempel har en solcelle, som er i fuld sol fra om morgenen til kl. 12 og en solcelle som er i sol fra kl. 12 og frem til aften, så vil man på den måde have to solceller, som supplerer hinanden godt og arbejder uafhængigt af hinanden. Parallelforbindelse Serieforbindelse

10 Priserne på solcelle efter mål Flex Ultra er delt op i 3 forskellige priser, og priserne ved Flex Ultra+. Prisen udregnes efter størrelsen på solcellen, og der afregnes effekt af watt i solcellen. Flex Ultra watt DKK 79,00 pr. watt. Flex Ultra watt DKK 48,00 pr. watt. Flex Ultra watt DKK 32,55 pr. watt. Flex Ultra watt 38,68 DKK pr. watt. Prisen på en solcelle efter mål på 136 watt vil så være 136 x 32,55 = 4.426,80 DKK Alle priser er opgivet ekskl. moms. Når vi har modtaget tegningen, laver vore ingeniører en udregning og forslag til, hvordan vi kan lave din solcelle. Ved færdigt projekt kan man både se effekten af solcellen, udgang af ledningen mm. Ved beregning går vores elektronikingeniør igennem alle de data vi har modtaget fra vores (CM reference number) (Module electrical data) kunder og laver de (Electrical output) NOTE: 784 Front X Rear (Module code) (Junction Box) NOTE: forskellige udregninger, da der XSOLU-32B-W0R-CM784 Yes X No Cables lenght (Firma) (Fronsheet type) NOTE: Prismatic X-Sol Danmark ApS (Backsheet type) NOTE: Hjortevænget 34 XSOL Matrix Core Colour 3450 Allerød (Cell type) NOTE: POLI MONO Back contact kan være flere muligheder at fremstille de forskellige solceller på. (Customer name / address) Pmax = 32 W; Vmp = 5,64 V; Imp = 5,72 A; Voc = 6,76 V; Isc = 6,17 A; X-Sol Danmark ApS (Product Engineer) 0.5 m P. Sørensen (Account Manager) PET ETFE X X Michael Withander (Date) Page PET X black Internal note: X Som udgangspunkt går vi altid efter at lave udregningen efter den største effekt på solcellen, og de ønskede mål. Ved modtagelsen af vores udregninger, er der taget højde for, at alle parametrer er overholdt indenfor elektronik og solceller.

11 Diverse tilbehør Hos X-Sol Danmark er vi producenter af solceller, så når du handler hos os, får du solceller direkte fra producenten, men udover at levere solceller, leverer vi også alle komponenter, der skal til for at holde et anlæg kørende. Hvad end det gælder kabler, batterier, inverter og meget mere, så er fælles for vores solceller og vore øvrige produkter, at de alle er af meget høj kvalitet og er gennemtestede. Ligeledes er vore solceller testet sammen med disse produkter, og tilsammen får man et anlæg, som har en lang levetid. For X-Sol Danmark er det vigtigt at man kan have et anlæg i mange år, og derfor er det vigtigt, at man vælger den rigtige regulator, batteri mm. Lithium batteri er noget, man med fordel kan investere i, da det yder fuld effekt fra start til slut, uanset hvor meget strøm der er tilbage samtidig med, at det vejer 1/4-del af andre batterier. X-Sol Danmark er distributør/forhandler af Victron Energy, Phocos mm. som alle er produkter, der henvender sig til kvalitetsbevidste forbrugere. Victron Energy har i mange år leveret produkter indenfor sejlsport og til større rederier, hvilket skyldes deres kvalitet, service og et omspændende produktsortiment. X-Sol Danmark har et helt hold klar til at hjælpe med at guide og rådgive, så du altid vil modtage et anlæg eller produkt, som lever op til dine forventninger. Tag os med på råd fra starten, og vi finder den bedste løsning, som passer til lige præcis dit forbrug og forventninger.

12 Friheden til at rejse Hjortevænget 34 DK-3450 Allerød Tlf

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator.

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Tilykke med din nye vedvarende energikilde. Før montage af anlægget bør denne vejledning grundig læses igennem. For optimal ydelse

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Produktorientering. Solarbatteriet er specielt konstrueret til at afgive hele sin energi med konstant høj spænding.

Produktorientering. Solarbatteriet er specielt konstrueret til at afgive hele sin energi med konstant høj spænding. Et strømanlæg består af 3-4 hovedkomponenter: Solpanel / solpaneler Laderegulator Solarbatteri Inverter (omformer 12 volt til 230 volt vekselstrøm) Produktorientering Solpanelet omdanner solens stråleenergi

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING FLEX SOLCELLER SÆT

INSTALLATIONSVEJLEDNING FLEX SOLCELLER SÆT INSTALLATIONSVEJLEDNING FLEX SOLCELLER SÆT Flex-9watt sæt Flex-18watt sæt Flex-35watt sæt Flex-36watt sæt Flex-75watt sæt Flex-150watt sæt Flex-250watt sæt 1.0 Gererelt 1.1 Advarsler 1.2 Hvordan virker

Læs mere

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET Sikker gevinst hver dag! Nu kan du få solcelleanlæg i Sonnenkraft kvalitet www.sonnenkraft.dk SOLENS KRAFT Og energi. Helt gratis! Solen er stået op i mere end 4,57 milliarder år. Og hver dag udsendes

Læs mere

Levetid Solpaneler har en levetid på år, og det rækker for de fleste.

Levetid Solpaneler har en levetid på år, og det rækker for de fleste. Solceller på autocamperen. Solceller er kommet så langt ned i pris, og så højt op kvalitet, at det er blevet attraktivt at montere anlæggene på autocampere. Med den rigtige sammensætning, kan vi få en

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker Bosch solcelle moduler Monokrystallinske solcellepakker Velkommen hos Bosch Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Gode grunde til Bosch solcelle moduler... 5 Dataark... 6 Overblik over systempakker... 6

Læs mere

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed.

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. SOLON SOLraise DK SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. Udbyttestigning op til 25 % Modulintern MPP-tracking Mulighed for udnyttelse af tagflader i delvis skygge

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012 VISIONS WITH ENERGY Salgs Guide 2012 Kit Systemer KIT 1: 1.9 kwp Net tilsluttet Solcelleanlæg Mængde 10 stk.: Solcellemoduler Trina Solar, TSM- DC01.A.05 black 190W Ydelse 190 Wp 0~+3% Monokrystallinske

Læs mere

Producer din egen elektricitet...

Producer din egen elektricitet... Producer din egen elektricitet... Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske normer, de er testet

Læs mere

Komplet køreklar 6000 W Solcelle anlæg. Kr. 122.400,- inkl. moms

Komplet køreklar 6000 W Solcelle anlæg. Kr. 122.400,- inkl. moms Indeholder komplet system: Komplet køreklar 6000 W Solcelle anlæg Kr. 122.400,- inkl. moms 24 stk 250 W Monocrystalinske Full Black Solpaneler (ca.41m 2 ) 2 stk Dansk godkendte 3000 W Invertere med 10

Læs mere

Solpaneler til svømmebassin og spa.

Solpaneler til svømmebassin og spa. Solpaneler til svømmebassin og spa. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. Welldana A/S Udgave 1,0 01-2008. Dansk. Teknisk data. Materiale. Farve. Tilslutning. Størrelser. Vandgennemstrømning.

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg.

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg. Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg. Tilykke med din nye vedvarende energikilde. Før montage af anlægget bør denne vejledning grundig læses igennem. For optimal ydelse placeres solpanelerne

Læs mere

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Metrotile LightPOwer Med solen som målet den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv Intelligente energiløsninger til industri og erhverv fra Mathiasen Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing velkommen Velkommen til Mathiasen...... din lokale sparringspartner inden for vedvarende energiløsninger.

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. JensA. Salgs Guide

VISIONS WITH ENERGY. JensA. Salgs Guide VISIONS WITH ENERGY JensA Salgs Guide 2012-13 KIT 1 Yingli: 2,00 kwp Net tilsluttet Solcelleanlæg 2,00 kwp Mængde Net 8 stk.: tilsluttet Solcellemoduler Solcelleanlæg Yingli PANDA YL250 C-30b Ydelse250Wp+0-5W

Læs mere

SOLCELLER energi for alle

SOLCELLER energi for alle SOLCELLER energi for alle 1 LAD SOLEN SKINNE PÅ DIN EL-REGNING Interessen for solcelleanlæg er steget markant de senere år og denne interesse ser ud til at fortsætte ikke mindst fordi det forventes at

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2015. Ny forbedret tilskudsordning!

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2015. Ny forbedret tilskudsordning! VISIONS WITH ENERGY Salgs Guide 2015 Ny forbedret tilskudsordning! Tilskudsordning til solceller vedtaget Feb 2015 Støtte til el fra solceller, Feb. 2015 Efter EU-Kommissionens godkendelse kan ejere af

Læs mere

Komplet køreklar 3000 W Solcelle anlæg. Kr. 71.400,- inkl. moms

Komplet køreklar 3000 W Solcelle anlæg. Kr. 71.400,- inkl. moms Indeholder komplet system: Komplet køreklar 3000 W Solcelle anlæg Kr. 71.400,- inkl. moms 12 stk 250 W Monocrystalinske Full Black Solpaneler (ca.20m 2 ) 1 stk Dansk godkendt 3000 W Inverter Diskret Full

Læs mere

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage.

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. SOLON SOLfixx Black/Blue DK SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. Nyudviklet fladtagssystem bestående af kraftige SOLON-moduler og en let underkonstruktion af kunststof Velegnet til tage med

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE

TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE Tjekliste til indkøb af Solcelleanlæg Når der skal træffes en beslutning om hvilket solcelleanlæg der skal købes, er det vigtigt, at sammenligne forskellige tilbud, da der er

Læs mere

Saphire Power Systems

Saphire Power Systems Saphire Power Systems System Sommer 6000 Masser af solstrøm til at dække 4 personers elforbrug Vælg mellem de elegante blåsorte "Blue Diamond" eller sorte "Black Diamond" solceller. Begge med sort baggrund

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. MONTERING PRIS. top 3574001 3574301 stående 499,00. MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr.

MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. MONTERING PRIS. top 3574001 3574301 stående 499,00. MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. Aqua Signal har produceret marine belysning og elektronik i over 0 år. Deres sortiment af konventionel og LED-belysning dækker behovene på alt fra små sejlbåde til krydstogtskibe, færger, og endda offshore

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning hvad betyder det for dig? www.ok.dk 2 3 Solceller

Læs mere

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger GS solvarmeventilation 20 Brugervejledning til GS-luftsolfanger Indhold: Solcellepanel med solceller og ventilator Varmeregulator Plastrør diameter 100 mm, længde 63 cm, inkl. trækring) Flangesamling beregnet

Læs mere

PRIVA-LITE KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1

PRIVA-LITE KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1 KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1 KOMFORT PRIVATLIV DESIGN Moderne og sofistikerede løsninger til arkitektur.

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie Hørup Design udendørs belysning Eksklusiv, dansk designet lampeserie - NU MED LED TM 2 www.luminiz.dk led lyskilder medfølger lavt forbrug lang holdbarhed Cree led (bedste kvalitet) 5 års garanti på lyskilder

Læs mere

Solceller i hvide og lyse Facader

Solceller i hvide og lyse Facader Solceller i hvide og lyse Facader Din partner på skjulte solceller i facader Konstruktion Energi Aktive facader Vores ekspertise Solaxess er et schweizisk firma, som er specialister i den højteknologiske

Læs mere

Monteringsvejledning micro inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer

Monteringsvejledning micro inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer Monteringsvejledning micro inverter Monterinskit med taghager/tagskruer 1 Inhold Vigtig information til denne monteringsvejledning... 3 Elektriske informationer... 4 Bygningsmæssige rammer og parametre...

Læs mere

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til solcelleguiden Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til produktion af el med solceller. Solceller

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at vi

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO GLASRÆKVÆRK Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO GLASRÆKVÆRK Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Supertæt med illmod 600 fugebånd

Supertæt med illmod 600 fugebånd Supertæt med illmod 600 fugebånd Nr. 1 båret af stærke kompetencer 31.876.652 meter illmod 600 forpligter 31.876.652 meter, 31.876.653 meter, 31.876.654 meter, 31.876.655 meter... Fugebånd i lange baner

Læs mere

8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER. Anna Vase Olesen & Emma Køhler

8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER. Anna Vase Olesen & Emma Køhler 8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER Anna Vase Olesen & Emma Køhler Indholdsfortegnelse Forside Indholdsfortegnelse og resume s. 1 Formå l s. 2 Teoriåfsnit s. 3 Hypotese s. 4 Forsøg og metode 1 s. 5 & 6

Læs mere

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe.

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. 1 Introduktion. HomeSafe enestående infrarøde og magnetiske sensorer er integreret i dette alarmsystem. Alarmsystemet er opbygget af et central styringsanlæg,

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Solcelle selvbyg. Solcelle placering Effektivitet Solcelle montering

Solcelle selvbyg. Solcelle placering Effektivitet Solcelle montering Solcelle selvbyg Solens energi Solindstråling Solcelleanlæg Nettoafregning Solcelletyper Inverter Solceller på FC PV design PV kabler og stik Tilbagebetalingstid Standalone anlæg PV i danmark Solcelle

Læs mere

AUTOXENON.COM Kvalitets xenonkits

AUTOXENON.COM Kvalitets xenonkits AUTOXENON.COM Kvalitets xenonkits Introduktion HID er forkortelsen af High Intensity Discharge Lamp, og er et revolutionerende teknologisk produkt. Xenon-gas bliver i en quartz-tube udsat for 23000V frembragt

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Hvorfor er der forskellige typer varmesystemer - til trægulve og betongulve? Vores systemer er testede til den europæiske standard IEC335/EN60335, hvor det anbefales,

Læs mere

Monteringsvejledning String inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer

Monteringsvejledning String inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer Monteringsvejledning String inverter Monterinskit med taghager/tagskruer 1 Inhold Vigtig information til denne monteringsvejledning... 3 Elektriske informationer... 4 Bygningsmæssige rammer og parametre...

Læs mere

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS Gulvvaskemaskiner -B-BS Den revolutionerende gulvvaskemaskine til en enkelt arbejdsgang. Rengøring, aftørring og desinficering i en arbejdsgang. Ideel til små arealer. Med 35 cm arbejdsbredde -B-BS Automatisk

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

SloanLED lyskilder NORDISK PLAST

SloanLED lyskilder NORDISK PLAST VL Plus 2 White serien LED kæder til facadebogstaver og skilte Varenuer Varenavn Farve elvin Lysvinkel LED pr. pr. meter Watt pr. kæde LED7012696WLA2M VL Plus 2 Long Hvid 6500 120 3 6,5 0,54 50 50 93 88

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt imens du bevarer udsigten. Glasrækværket

Læs mere

Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse

Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse Din el-tekniske distributør 1 MELLEMLED Cabicons mellemled passer i udvalg til stikpropperne. De varierer i tætningsgrad alt efter krav til brug. Alle produkterne er

Læs mere

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til:

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til: Blå Energi ved Nordborg Spejderne Ide oplæg: Leder: - Udgangs punkt var at lave mad på en nemmer og mere brænde besparende måde - - - Træ pille komfur og så får vi også en ovn Trop: - Vil gerne have mobilen

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat AKRALUX GRECA OVENLYS Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat Havnepladsen 12 DK-9 Frederikshavn Tlf. (+45) 98 43 02 44 Fax (+45) 98 43 82 44 info@lumex.dk www.lumex.dk AKRALUX GRECA Profilerede

Læs mere

Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM

Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM Phocos CXM Fjerndisplay for laderegulator CXN Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM Side 1 Generelle funktioner. CXM Fjerndisplayet er designet til visning Panel strøm, forbrugs strøm og

Læs mere

CUBUS dobbelt carport

CUBUS dobbelt carport CUBUS dobbelt carport Vigtig information! CUBUS carport er først galvaniseret og dernæst pulverlakkeret. Alle dele kommer med en plastfolie til beskyttelse af overfladen. Denne folie skal tages af straks

Læs mere

PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER

PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER Alarmtech Sweden AB er et firma med mere end 30 års erfaring i udvikling og fremstilling af sikkerhedsprodukter af høj kvalitet. Vort produktsortiment består bl.a. af magnetkontakter,

Læs mere

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN EBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA DESIGNA GARANTIER 5år BORDPLADER - SORT 10år 25år SKABE OG LÅGER SKUFFER

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez Corus ByggeSystemer A/S Colorsteel Trapez Mere end økonomisk... 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Generelle specifikationer.

Generelle specifikationer. 8 Kanals sender / modtager system Sender Modtager Generelle specifikationer. F21 E2 8 Enkelt tryks knapper Hvert tryk kan programmeres individuelt eller I forbindelse med andre. Knapperne kan blandt andet

Læs mere

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT ÅR. Kilde iea Trods det at Danmark er placeret rimelig

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning

SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning Nu kan du producer din egen el, uden at gå på kompromis med din bolig s arkitektoniske udtryk Integreret i Linea Integreret

Læs mere

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet.

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Jeg fik solfanger anlæg for 19 år siden, den fungere stadig

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

inspirerende undervisning

inspirerende undervisning laver inspirerende undervisning om energi og miljø TEMA: Solenergi Elevvejledning BAGGRUND Klodens klima påvirkes når man afbrænder fossile brændsler. Hele verden er derfor optaget af at finde nye muligheder

Læs mere

Vi har lys til bl.a. Lastbiler Busser Varebiler Personbiler Trucks Entreprenørmaskiner Skibe Byggepladser Kraner Værfter VA-LBB772. Vision Alert blink

Vi har lys til bl.a. Lastbiler Busser Varebiler Personbiler Trucks Entreprenørmaskiner Skibe Byggepladser Kraner Værfter VA-LBB772. Vision Alert blink VA-V11050 VA-493002 VA-470090 VA-V11055 VA-V11053 VA-LBB772 VA-493032 VA-493042 VA-470042 Vision Alert blink De mest populære typer Vision Alert er en af de helt store markedet indenfor gult advarselslys.

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT RTT kan tilbyde en komplet pakke af produkter og services til Vi vil være den leverandør, der leverer

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø Brug af dampgenerator Når alt er installeret og opsat, er man kommet der til hvor man skal til at betjene dampgeneratoren. 1) Start: Start generatoren med ON/OFF knappen på siden af generatoren. 2) Alternativ

Læs mere

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti.

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME Solfanger størrelse og tank valg. Som tommel-finger regel

Læs mere

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST BY BANG tilbyder renovering af eksisterende møbler - både med skift af beklædning og ny galvanisering. Vores recyclingplast planker

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

U n i C o r e. I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g

U n i C o r e. I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g Dokument nr.: 103-230-0001A/- dansk Side nr.: 1 Copyright 1993 Crysberg A/S U n i C o r e I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g Crysberg A/S Phone: +45 4913 8303 E-mail: mail@crysberg.dk Oldenvej

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Grøn energi er fremtiden Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning det betyder det for dig.

Læs mere

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage Løsninger til solcellemontage Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og. Hilti. Outperform. Outlast. Stærk og hurtig montage på skrå tage Stærk og hurtig montage på skrå tage Montage af solceller

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP. Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen

Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP. Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen General information AMICO S 50 Dimensioner og head head box typer Nedenstående diagram viser alle størrelses

Læs mere

Yamaha FS1 Spændingsregulator.

Yamaha FS1 Spændingsregulator. Yamaha FS1 Spændingsregulator. Denne spændingsregulator kan begrænse spændingen til for/bag og instrument lyste så pærerne ikke springer. Selv om man køre tunet og eventuelt uden batteri. (hvilket bestemt

Læs mere

Thorsman Mini-kanaler DMT. En komplet serie af hurtigt monterede, sikre og elegante installationskanaler

Thorsman Mini-kanaler DMT. En komplet serie af hurtigt monterede, sikre og elegante installationskanaler Thorsman Mini-kanaler En komplet serie af hurtigt monterede, sikre og elegante installationskanaler 4 stærke årsager til at vælge Thorsman. Frihed til at vælge det mest omfattende system på markedet. 5

Læs mere

Greve Svømmehal Solcelleanlæg

Greve Svømmehal Solcelleanlæg Side 1 af 9 Greve Svømmehal Solcelleanlæg Tilbud 10.128 - GSL Tilbud leveret af Gaia Solar A/S Januar 2010 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse Tilbud... 3 Beskrivelse... 4 Grundlag for tilbudet... 4 Referencer...

Læs mere