Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2018"

Transkript

1 Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2018 Gudstjenesteliste Køng Svinø 4/3 3. s. i fasten TH 11/3 Midfaste søndag MM 18/3 Mariæ bebudelse 10:30 TH 25/3 Palmesøndag 10:30 TH 29/3 Skærtorsdag TH 19:30 TH 30/3 Langfredag 10 :30 MM 1/4 Påskedag 8:00 MM 10:30 MM 2/4 Anden påskedag 10:30 TH 8/4 1. s. e. påske TH 15/4 2. s. e. påske MM 22/4 Konfirmation TH 27/4 Konfirmation 10:30 TH 29/4 4. s. e. påske MM 4/5 Mindegudstjeneste 19:30 MM 6/5 5. s. e. påske 10:30 MM 10/5 Kristi Himmelfart 11:30 TH 13/5 6. s. e. påske 10:30 TH 20/5 Pinse MM 21/5 2. pinsedag 19:30 TH 27/5 Trinitatis søndag 10:30 MM 3/6 1. s. e. Trinitatis 10:30 TH Se omtale af særlige gudstjenester inde i bladet.mm: Mette Magnusson. TH: Tina Preus Hansen.

2 Forår og Påske Trods trusler står Dorothea ved sin tro. Den smukke Dorothealilje, som blomster i foråret, er opkaldt efter den kvindelig helgen Skt. Dorothea. Hun er ofte afbilledet med langt hår, liljestilk i den ene hånd, kurv med æbler i den anden og krone på hovedet. Dorothea var en helt almindelig ung pige, der levede et sted i det græske område omkring år 300. Hendes navn betyder Guds gave. Dorothea er kristen i en tid, hvor det er farligt at bekende sig til kristendommen. Den romerske kejser går ind for kristenforfølgelser og finder unge, kristne kvinder, som de tvinger til at afsværge deres tro, og fremstiller dem for folk, for at vise, at det er dumt at blive kristen. De vil have de unge piger til at stå frem for alle og sige: vi har forladt kirken, vi er kommet til fornuft, men det går bare ikke så let, som de tror. De får Dorothea til at indrømme, at hun er kristen. Derefter taler de hårdt til hende for at få hende til at afsværge tro og fornægte Jesus, men selvom hun bliver truet med dødsstraf står hun fast på sin tro. Dorotheas flotte svar på den trussel er blevet husket siden. Det lyder: Jeg glæder mig til at vandre i min brudgoms have og plukke æbler og roser sammen med ham!. Dorothea nægter altså at svigte sin tro, og derfor bliver hun dømt til døden. På vejen ud til henrettelsen er der én af forhørslederne, der hånligt siger til hende: Så send os da nogle æbler og roser! han mener, at nu får vi lige straks at se, at den have ikke er virkelig. Ja, det skal jeg! siger Dorothea. Ved henrettelsespladsen, kommer der en lille dreng hen til Dorothea med en fletkurv med glatte, friske æbler og ranke roser. Det sker den 6. februar, og derfor er det et under.

3 Dengang kunne man ikke få friske æbler og roser i februar. Hun kan dermed gå styrket i døden, fortsætte ind i paradisets have. Dog tænker hun ikke kun på sig selv. Hun sender drengen hen til den forhørsleder, der bad om æbler og roser fra paradisets have. Da han ser kurven, bliver han straks overbevist og omvender sig til kristendommen. Troen får ret: Også dér, hvor man ikke skulle tro det muligt, også dér er Gud. Mirakler sker. Sorg vendes til glæde, livet vinder, som når Langfredags mørke overstråles, brydes og gennemstråles af Påskemorgens lys. Vi har jo nogle blomster, der kommer meget tidligt ude i vores haver, det er vintergækker. Den tidlige kender vi alle sammen godt. Den anden, der kommer lidt senere, er mere kraftig i stilken med en lille klokke og med grønne dutter på bladene. Den hedder Dorothealilje, opkaldt efter hende her Dorothea. Dorothealiljen kommer op af jorden på trods af kulde og mørke og lyser op for os i det tidlige forår og vidner om, at foråret og lyset heldigvis kommer tilbage efter vinterens mørke. TH Oplev denne sæsons sidste Sangcafé d. 1. marts. Der er sang, kaffe og morgenbrød i præstegårdens konfirmandlokaler mellem kl. 9:00 og 11:00. Hotdogs og Højmesse i Køng kirke Palmesøndag d. 25. marts kl. 10:30 med konfirmander. Kom og oplev en anderledes gudstjeneste, hvor det er årets konfirmander, der selv sætter deres helt eget præg på et gudstjenesteforløb med forskellige meningsfyldte indslag. Efter gudstjenesten vanker der hotdogs til alle.

4 Glædelig påske. Påsken fejres naturligvis i begge kirker. Vi byder på påskedagsgudstjeneste i Køng kirke søndag d. 1. april. Vi starter på kirkegården ved Fællesgraven kl. 8:00. Efter gudstjenesten bydes der på morgenkaffe og hyggeligt samvær i præstegården. Påskehøjmesse i Svinø kirke kl. 10:30. Konfirmation i Svinø søndag d. 22. april kl.10.30: Amalie Eeg Vilhelmsen, Bankevejen 34 Bjarke Mørk, Liljevænget 3 Frank Rico Bonde Petersen, Dueurtvej 9 Mille Karoline Jylov, Togårdsvej 5 Konfirmation i Køng Bededag fredag d. 27. april kl. 10:30. Asger Jensen, Næstvedvej 428 Danni Borgelund Sørensen, Junker Ruds vej 8A Elias Christian Rasmussen, Torvet 18, st. tv. Emil Mathias Werner Nielsen, Skovgårdsvej 3 Emil Philip Rosborg, Banevej 4A. 1. sal Emma Patricia Lindgaard Bruun, Kostræde byvej 20 Frederik Munkbøl Krogh, Højbro 18 Freya Enøe Pedersen, Svinøvej 71 Hjalte Jacob Vilhelm Sparreager, Togårdsvej 12 Ida Storgaard Mortensen, Ibsvej 8 Jack Spenner, Hovedvejen 131 Julie Wordolf Jørgensen, Køng Kirkevej 6 Katja Katrine Hermansen, Køng Møllevej 26 Katrine Elisabeth Pedersen, Potentilvej 3 Lucas Blach, Avnøvej 13 Lucas Lauritsen, Bygaden 24 Marie Rosgaard Petersen, Køng Bygaden 60C Nicklas Harrison Becker, Bankevejen 41b Nicoline Klitgaard Jacobsen, Kodrivervej 2

5 4. maj på Svinø. Et af Danmarks største 4. maj arrangementer afholdes hvert år i Svinø Kirke og Mindelund. Arrangementet arrangeres af organisationen Folk og Sikkerhed. Vi starter kl. 19:30 med gudstjeneste. Derefter er der overflyvning ved Flyvevåbnet, musik, taler og kransenedlæggelser. Kristi-Himmelfarts-vandring torsdag d. 10. maj. Nyd en herlig dag med hele familien. Vi starter fra Køng præstegård kl. 8:45 med bus til Svinø kirke. Kl. 9:00 morgensang i Svinø kirke, hvorefter vi sætter kursen mod Køng kirke (7 km). Gudstjeneste i Køng kirke kl. 11:30 og herefter spiser vi familievenlig frokost sammen i Præstegården. Gudstjeneste og frokost er fællesarrangement med Lundby og Sværdborg sogne. Tilmelding: tlf MMA@km.dk Pinse i Køng kirke søndag d. 20. maj fra kl. 9:30. Pinsen fejres naturligvis med en forfriskende pinsegudstjeneste i Køng kirke kl. 10:30, men først indbyder vi til morgenkaffe i graverhuset ved siden af Køng Kirke. Det er kl. 9:30 og herefter stemningsfuld trompetspil ved Jørgen Tarnov fra kirketårnet.

6 Friluftsgudstjeneste 2. Pinsedag i Stege KL. 11:00. Fælles gudstjeneste for alle sanser og for alle kirker i Stege-Vordingborg Provsti, som i år forventes at blive afholdt på voldanlægget ved Mølleporten. Medbring gerne stol og tæppe. Stege by kan i år fejre 750 år som Købstad. Åbent hus i Køng kirke søndag d. 27. maj kl Kom og oplev kirken, udsigten og hør om historien, beretning om sognearbejdet og meget andet. Vi skal også høre om kirkeårets farver, om orglet og måske spille på det. Vi skal på tårn-tur og nyde den skønne udsigt, og på rundtur på kirkegården. Kirkekaffe efter hver gudstjeneste I menighedsrådet har vi besluttet, at der som udgangspunkt skal være kirkekaffe efter hver gudstjeneste. Det giver mulighed for at få en kop kaffe og ikke mindst en snak i våbenhuset sammen med de andre kirkegængere, præsten og personalet. Vi har længe haft kirkekaffe efter gudstjenesterne klokken 9. Det er så hyggeligt, at vi nu udvider, så endnu flere kan få glæde af det. Vel mødt derfor til både gudstjeneste og kaffe! To konfirmanders syn på livet. Julie Wordolf Jørgensen og Bjarke Mørk

7 Julie, du går til konfirmationsforberedelse i Køng, hvad har overrasket dig mest ved undervisningen? Den er mere spændende end jeg havde forestillet mig. Det er godt at være på ture og at undervisningen er varieret, så man ikke skal sidde ned hele tiden. Hvad er dine fremtidsdrømme? Jeg tænker ikke så meget over fremtiden, men drømmer lidt om at blive selvstændig ejendomsmægler og at få råd til at købe min egen villa. Hvad er det bedste du ved? At være sammen med mine gode venner og have det godt og hyggeligt i skolen. I fritiden gør det mig glad at ride på min egen pony og spille fodbold. Hvad bekymre dig mest? Terror, men jeg tænker ikke så meget over det i det daglige. Bjarke, du går til konfirmationsforberedelse i Køng, hvad har overrasket dig mest ved undervisningen? Undervisningen er som forventet, men det gjorde et stort indtryk på mig at besøge Moskeen på Vibevej i København. Jeg havde nok nogle fordomme inden turen, men blev positivt overrasket. Hvad er dine fremtidsdrømme? Efter folkeskolen skal jeg på idrætsefterskole i Haslev og derefter gymnasiet. Herefter, har jeg ingen planer. Hvad er det bedste du ved? Håndbold og fodbold og så min familie og vores to hunde, som jeg gerne går en tur med. Vi har en hund på 10 år og en lille hvalp på 4 måneder. Hvad bekymre dig mest? Om jeg kan få et arbejde og, hvordan min økonomi bliver.

8 Kirkebil: Der kan benyttes kirkebil til alle gudstjenester i kirkerne samt til diverse arrangementer i Præstegården. Henvendelse vedr. kørsel sker til Dantaxi. Tlf: Åbne kirker: Begge kirker er åbne dagligt i graverens arbejdstid. Finder du kirken låst, kan der evt. aftales åbning med kirkeværge, sognepræst eller en anden medarbejder eller et rådsmedlem. Se de forskellige telefonnumre på bagsiden. I Svinø kan der også rettes henvendelse til: Anne Bagger Christensen. Tlf: Infoservice: I Køng og Svinø kirker sker der mange spændende ting. Vil du have et praj lige inden på tiph@km. dk eller Kontakt: Sognepræst, kbf. og provst: Mette Magnusson. (MM) Køng Kirkevej 2A, 4750 Lundby. Tlf MMA@km.dk Træffes efter aftale. Mandag er fridag. Sognepræst: Maren Pitter Poulsen. (MP) Tlf MAVP@km.dk Træffes efter aftale. Mandag er fridag. (På barsel) Sognepræst-vikar: Tina Preus Hansen (TPH) Tlf Tiph@km.dk Organist: Anette Jepsen Holm Tlf Kirkesanger: Amy Vestbø Tlf Graver ved Køng og Svinø Kirker: Carsten Nielsen. Træffes dagligt på kirkegården. Telefontid mandag fredag kl.12-12,30. tlf Gravermedhjælper ved begge kirker: Claus Grundahl Kirketjener ved Svinø Kirke: Kirsten Andersen Tlf Menighedsrådet: Formand: Elise Olsen Tlf: Næstformand og kirkeværge: Bent-Erik Rasmussen Tlf: Øvrige: Jørgen Toft Tlf: ; Johannes Ingerslev Jensen Tlf: Kirsten Andersen Tlf: ; Lis Birch Christiansen Tlf: Bo Gideon Nielsen Tlf: ; Birthe Petersen Tlf: Web-master: Jørn Ottosen, Tlf joern47@gmail.com Sognets hjemmeside er: Facebookside: Provstiets hjemmeside: Kirkebladet redigeres af vikarierende Sognepræst Tina Preus Hansen

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2017 Gudstjenesteliste Køng Svinø. 5/3 1.s. i fasten 10.30 MP 12/3 2.s. i fasten 10.30 MM. 19/3 3.s. i fasten 9.00 MM 10.30 MM 26/3 Midfaste 9.00 MP. 2/4 Mariæ bebud.

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad Juni Juli August 2017 Gudstjenesteliste Køng Svinø. 4/6 Pinsedag 9.30 MM 5/6 2. Pinsedag 10.30 MP. 11/6 Trinitatis 10.30 MP 18/6 1.s.e.trin 10.30 MP. 25/6 2.s.e.trin 9.00 MP 2/7 3.s.e.trin

Læs mere

. Køng Svinø Kirkeblad. Juni - Juli - August 2019

. Køng Svinø Kirkeblad. Juni - Juli - August 2019 . Køng Svinø Kirkeblad. Juni - Juli - August 2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/6 6. s. e. påske 9.00 MP 9/6 Pinsedag 10.30 MM 19.30 MM 10/6 2. Pinsedag Fælles for hele provstiet på Bogø 16/6 Trinitatis

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad September Oktober - November 2017 Gudstjenesteliste Køng Svinø 3/9 12. s.e. trin. 10.30 MP Konfirmandindskrivning 10/9 13. s.e. trin. 10.30 MM Høstgudstjeneste 17/9 14. s.e. trin.

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2017-2018 Gudstjenesteliste Køng Svinø 3/12 1. s. i advent 10.30 Indsættelse 19.00 Lucia MM 10/12 2. s. i advent 15.30 Lucia TH 17/12 3. s. i advent 10.30 TH

Læs mere

December 2016 Januar Februar 2017

December 2016 Januar Februar 2017 December 2016 Januar Februar 2017 Goddag og farvel: I månederne december-februar skal vi både byde velkommen og tage afsked med flere markante skikkelser her ved Køng og Svinø Kirker. D. 1. december stopper

Læs mere

Gudstjenester i Køng Kirke: Arrangementer i øvrigt: Gudstjenester i Svinø Kirke:

Gudstjenester i Køng Kirke: Arrangementer i øvrigt: Gudstjenester i Svinø Kirke: Køng Kirke Svinø Kirke Mindelunden Gudstjenester i Køng Kirke: 3. marts - 3.s. i fasten - MM kl.10,30 10.marts Midfaste - MM kl. 9,00 17.marts Bebudelsen -MM kl.10,30 Konfirmandernes passionsgudstjeneste

Læs mere

(Se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

(Se historien om edderkoppen sidst i hæftet) (Se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker og præstegård fra sommeren 2017 til sommeren 2018 1 Konfirmander: Konfirmation

Læs mere

Arrangementer i øvrigt: Gudstjenester i Køng Kirke: Gudstjenester i Svinø Kirke:

Arrangementer i øvrigt: Gudstjenester i Køng Kirke: Gudstjenester i Svinø Kirke: Køng Kirke Svinø Kirke Mindelunden Gudstjenester i Køng Kirke: 1.marts 1.s. i fasten kl.10,30 8.marts 2.s. i fasten kl. 9,00 15. marts 3.s.i fasten kl.10,30 22. marts -Midfaste kl.10,30 29. marts Mariæ

Læs mere

Kap ikke tråden fra oven!!! (Se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

Kap ikke tråden fra oven!!! (Se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Kap ikke tråden fra oven!!! (Se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker samt i Køng præstegård fra sommeren 2018 til

Læs mere

2015-2016. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

2015-2016. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker og præstegård fra sommeren 2015 til sommeren 2016 1 2 Velkommen til Høstgudstjeneste

Læs mere

2014-2015. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

2014-2015. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker og præstegård fra sommeren 2014 til sommeren 2015 1 Høstgudstjeneste og frokost

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

(se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

(se historien om edderkoppen sidst i hæftet) (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker og præstegård fra sommeren 2016 til sommeren 2017 1 Du indbydes hermed til

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Indvielse af det nye graverhus 1. marts

Indvielse af det nye graverhus 1. marts Indvielse af det nye graverhus 1. marts Nu er det nye graverhus i Horreby blevet færdigt og indvies søndag den 1. marts efter gudstjenesten i Horreby Kirke 10:30 Huset kommer til at indeholde et handicaptoilet

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d

ASKOV SOGN k i r k e b l a d ASKOV SOGN k i r k e b l a d MARTS - MAJ 2013 "Ingen skaber alene" Askov menighedsråd og Grundtvigsk Forum Askov indbyder torsdag d. 14. marts til et spændende møde med kunstneren lars ravn Tid: Kl. 19.30

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse Marts april maj 2019 Vor Frue dag/mariæ Bebudelse I år fejrer vi Marias bebudelse den 7. april altså to uger før påske, men sådan har det ikke altid været. Indtil 1770 var det en Helligdag. Det skulle

Læs mere

Skrydstrup Kirkeblad

Skrydstrup Kirkeblad Skrydstrup Kirkeblad Årgang 73 Forår 2018 Nr. 91 Præsten har ordet Kan det ikke være lige meget? De små forårsbebudere er kommet op af jorden. Nu er foråret på vej og jeg glæder mig til sol og varme. Løgene

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg.

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg. ORØ KIRKEBLAD Nr. 2 Marts/april 2012 21. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad Maj/juni 2012 er mandag d. 26. marts. Vielser af homoseksuelle

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 AKTIVITETER I IDRÆTSFORENINGEN 2009 VESTERMOSE IF VESTERMOSE SKOLE VESTSJÆLLANDS UNGDOMSKLUB SØNDERUP, NORDRUP OG GUDUM SOGNE Sogneguiden Kirkeadresser

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 3 September Oktober November 2018 FAMILIEGUDSTJENESTE Lørdag den 6. oktober klokken 10.00 med æblehøst Som mange ved, har vi i Sædder

Læs mere

Nr 2. marts/april årg.

Nr 2. marts/april årg. Nr 2. marts/april 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad maj / juni 2018 er onsdag d. 4. april. Udtrykket Levende sten er ofte brugt

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Orø Kirkeblad. Bed for præsten. Nr. 4 august/september 2005 årg. 14. fungere indtil videre. Men alligevel savner vi jo "vores præst".

Orø Kirkeblad. Bed for præsten. Nr. 4 august/september 2005 årg. 14. fungere indtil videre. Men alligevel savner vi jo vores præst. Orø Kirkeblad Nr. 4 august/september 2005 årg. 14 Bed for præsten Orø s præst Kirsten Schmidt er langtidssygemeldt. Det er trist for Kirsten og alle os, for hvem kirken er af betydning. Menighedsrådet

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Kirkenyt Tingsted april 2019

Kirkenyt Tingsted april 2019 Kirkenyt Tingsted april 2019 Af: Søren Faaborg Nielsen Foråret er mulighedernes tid, og det er lige nu det sker. Vi ved det sker hvert år; men der er alligevel noget nyt ved det hver gang, og det kommer

Læs mere

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne 2015 April, maj, juni og juli nr. 1 Pinse sol, fisk og ånd.. Ifølge dansk folketro kan man se pinsesolen danse pinsemorgen. Traditionen stammer oprindeligt fra påskemorgen,

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 I kirken er I altid velkomne! Der er mange opgaver, som skal udføres i vores kirke i de næste 4 år. Når man lader sig vælge til Menighedsrådet ved et opstillingsmøde,

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud NØRRE FELDING KIRKEBLAD Tøbrud Jeg har oplevet mange vintre, men endnu aldrig en, der ikke endte med tø, lader Storm P. en af sine figurer sige. Vi er nok nogle stykker, der har været noget utålmodige

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Til samtlige husstande KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Stemningsbilleder fra præstegårdsskoven i Torsted PÅSKEN Om ikke længe tar vi hul på forårets store rigdom af helligdage.

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne

Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne Folkekirken, Vores kirke Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne Sommer 2015 Det nærmer sig sommerferie tid og så falder roen sig over mangt og meget. Agurketid sagt på avissprog. Men også tiden, hvor

Læs mere

Sognebladet. Marts - April - Maj 2016

Sognebladet.   Marts - April - Maj 2016 Marts - April - Maj 2016 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandernes side 3 Påskens gudstjenester 4 Nyt fra beboerforeningerne 6 Sogneudflugt 6 Gudstjenester/Kirkebil

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Sommeren 2010 Nr. 3 Kirkeklokken i Padesø Kirke PRÆSTEN Kirketårn og kirkeklokke Der er mange, som synes, at Padesø Kirke er meget smuk, som den ligger der midt

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg.

ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg. ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg. Støt op om din ø Støt op om din kirke! 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad juli/august 2012 er

Læs mere

MARTS APRIL MAJ 2015 ENSTED KLIPLEV. Carl Nielsen i ord og toner. Sogneaften. Konfirmation. Konfirmation

MARTS APRIL MAJ 2015 ENSTED KLIPLEV. Carl Nielsen i ord og toner. Sogneaften. Konfirmation. Konfirmation KIRKE ENSTED MARTS APRIL MAJ 2015 SOGN KLIPLEV Carl Nielsen i ord og toner Sogneaften ENSTED Konfirmation Konfirmation KLIPLEV KIRKE SOGN ENSTED NYT FRA ENSTED MENIGHEDSRÅD Så er det meste af vinteren

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Marts April Maj 2018

Marts April Maj 2018 Marts April Maj 2018 Liv - fredag den 6. april klokken 17 Temaet for forårets Pizza gudstjeneste vil være liv. Hvad er liv? Hvad betyder liv for os? og hvorfor er livet blevet skabt? Konceptet for gudstjenesten

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD

HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD HELLEVAD-ØRUM KIRKEBLAD 4/38 Juni juli august 2015 Nyt motiv kommer fra Gitte En sommerfugl i (h)ånden... St. Bededag og følgende søndag blev i alt 16 skønne unge konfirmeret. Borgerforeningen havde som

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Efteråret 2010 Nr. 4 Padesø Kirke PRÆSTEN Friluftsgudstjenesten på Kongsdal Vi havde regnet med, at der ville komme mange til vores friluftsgudstjeneste på Kongsdal

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d j u n i - au g u s t 2 0 1 4

ASKOV SOGN k i r k e b l a d j u n i - au g u s t 2 0 1 4 ASKOV SOGN kirkeblad juni - august 2014 Skulptur Søndag den 4. maj blev der afholdt et større arrangement i forbindelse med afsløring af en skulptur af den meget anerkendte kirkekunstner, Erik Heide, på

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * marts 2009 - maj 2009 INDHOLD Fem fantastiske fortællinger Påsken 2009 Børnedag 2. maj 2009 Konfirmation 2009 Datoer for konfirmation 2010 og 2011

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkeblad for Sjørslev-Almind. Almind-Lysgård Pastorat. Nr. 2 april-maj

Kirkeblad for Sjørslev-Almind. Almind-Lysgård Pastorat. Nr. 2 april-maj Kirkeblad for Sjørslev-Almind Almind-Lysgård Pastorat Nr. 2 april-maj 2016 På vegne af Folkekirkens Nødhjælp! Tak for alle bidrag den 13. marts! Tak til alle konfirmander og andre indsamlere/hjælpere!

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

EFTERÅR I SALMER. Nr. 5 oktober/november 2011

EFTERÅR I SALMER. Nr. 5 oktober/november 2011 Nr. 5 oktober/november 2011 EFTERÅR I SALMER. Dybt hælder året i sin gang, synger vi i denne tid, og det er uomgængeligt, at sådan er det. Mørket trænger frem, og dagene bliver korte. Året går på hæld,

Læs mere