Velkommen til konkurrenceafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til konkurrenceafdelingen"

Transkript

1 Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017

2 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at få status som partnerklub udnævnt af Dansk Svømmeunion. Vi ønsker at etablerer os blandt de bedste klubber i Danmark, og vi har en vision om at udvikle os til Danmarks bedste svømmeklub inden udgangen af Udøvelse af sport på eliteniveau kræver højt engagement Talentudvikling i Helsingør Svømmeklub er baseret på, at de sportslige resultater først og fremmest opnås gennem svømmerens personlige motivation, kombineret med målrettet træning. For at få det største udbytte af den målrettede træning er det derfor vigtigt, at den enkelte svømmer er motiveret for at lære. Svømmerne på konkurrenceholdene skal udvise høj træningsdisciplin, deltage i stævner og bidrage positivt til holdets samhørighed ved at være en god kammerat. Vores retningslinje er, at svømmerne skal have et fremmøde på over 80 %. Svømmetalenter udvælges gennem et mini-talent-forløb for svømmere i klubbens undervisningsafdeling. Bestyrelsen Helsingør Svømmeklub ledes af en bestyrelse, der består af 8 personer, som vælges for en 2-årig periode ved den årlige generalforsamling, som normalt finder sted i september måned. Herudover er der 2 suppleanter, som er på valg hvert år. Se i øvrigt klubbens vedtægter og information om bestyrelse på hjemmesiden. K-udvalget K-udvalget eller svømmeudvalget, består af tre bestyrelsesrepræsentanter samt cheftræneren og varetager forholdene vedrørende både konkurrence-afdelingen, herunder hvilke stævner vi deltager i, forhold omkring træningslejre, trænerfordeling, personforhold på div. hold, forældrekontakt, osv. Cheftræner og trænerne På hvert hold i K-afdelingen er der en ansvarlig træner, som er ansvarlig for træningen, stævnedeltagelse etc. for det pågældende hold, herudover er der 1-3 yderligere trænere tilknyttet holdene afhængigt af antal svømmere på holdet og antal træningspas. Cheftræneren er den øverst ansvarlige træner, som arbejder tæt sammen med de øvrige trænere og er med til at sikre en sammenhæng mellem de enkelte hold.

3 Holdstruktur Konkurrenceafdelingens opbygning Der er en sammenhængen struktur i K-afdelingen, så der er en naturlig overgang mellem de enkelte hold som vist nedenfor. Beskrivelse med forventninger til svømmerne samt målsætninger for de enkelte hold er nærmere beskrevet på hjemmesiden, og vi opfordrer svømmere og forældre til at læse det pågældende holds målsætninger igennem.

4 Træning Træning Inden træning (og i øvrigt også inden konkurrence) skal svømmeren igennem et ordentligt bad (uden badetøj), for at blive helt rene, hvilket er med til at reducere klor tilsætningen til svømmehallens vand. Desuden forventes det at svømmeren kommer veloplagt til træning, yder sit bedste samt opfører sig som en god og respekteret holdkammerat. Husk at medbringe en drikkedunk, da man sveder, selvom det ikke føles sådan, og sørg for at få drukket en masse under et træningspas. Spørgsmål til træneren Forældre er altid velkomne med spørgsmål til træneren på kanten efter træningen. Træningstider Træningstiderne for de enkelte hold fremgår af hjemmesiden. I forbindelse med ferier og helligdage gælder der særlige træningstider, som meldes ud et par uger forinden. Træningstasken I svømmerens træningstaske skal/bør følgende findes: Håndklæde Badetøj Briller Badehætte (dette gælder mest dem, der har langt hår) Drikkedunk Tøj til opvarmning (shorts og T-shirt) Yderligere træningsudstyr informeres der om fra trænerne på de enkelte hold. Træningslejre Der er typisk følgende primære træningslejre i løbet af en sæson: Hold Talent K3 K2 Development K1 Aktivitet Overnatning i klubhus Træningslejr i påskeferien Træningslejr i efteråret og påskeferien Træningslejr i efteråret og påskeferien Træningslejr i efteråret eller juleferie og vinterferien eller påskeferien Tidspunktet for træningslejrene kan variere alt efter stævnekalenderen, og hvornår svømmerne skal toppe men vil som oftest være i forbindelse med skolernes ferie. På træningslejre tager hele holdet af sted for selvfølgelig at få svømmet en masse, men også for at få styrket det sociale sammenhold. Med på træningslejre er der selvfølgelig også trænere og holdledere. Specielt på træningslejre udenfor klubhuset, med deltagelse af yngre svømmere, er der behov for forældre hjælp.

5 Stævner Generelt Deltagelse ved stævner er forventet for at kunne gå på et konkurrencehold. Normalt svømmer hver svømmer mellem 2 og 4 løb om dagen til et stævne. Afhængig af hold, kan det enten være træner eller svømmer, der afgør hvilke løb, der skal svømmes så tal med træner inden tilmelding. Information om stævnerne findes på hjemmesiden i konkurrenceafdelingens kalender, hvor også startliste og invitation kan ses. I øvrigt henvises også til hvor man i aktivitetskalenderen kan se flere informationer om det enkelte stævne. Mange stævner findes i dag på livetiming hvor man kan se startlister og løbende følge med i stævnet. Kortbane og langbane Svømmestævner afholdes på enten kortbane (det vil sige 25 meter bane) eller langbane (50 meter bane). Kortbanesæson går fra sommer til jul og langbanesæson fra jul til sommer. Årgangsinddeling af svømmere Svømmerne inddeles i følgende grupper efter alder og køn: Børn, Årgang, Junior og Senior. Disse årgangsinddelinger benyttes ved mesterskaber og også ved de fleste invitationsstævner. Inddelingerne justeres årligt i august og de aktuelle inddelinger findes på Dansk Svømmeunions hjemmeside og på svømmeklubbens hjemmeside. Vær opmærksom på at i svømning bruges der årgange og ikke alder, så derfor er inddelingen efter hvilket kalenderår svømmeren er født i. Tilmelding og afbud til stævner Tilmelding til stævner sker på svømmeklubbens hjemmeside under Event. Invitation til stævnet sendes ud på mail til svømmerne (forældre). Hvis der er tale om et dansk mesterskab, så er der ingen tilmeldings omkostninger for den enkelte svømmer, men der kan være omkostninger i forbindelse med overnatning og forplejning. Det er vigtigt at tilmeldingsfristen overholdes, og eftertilmeldinger finder kun sted i sjældne tilfælde mod egenbetaling af ekstraomkostninger. Helsingør Svømmeklub tilstræber, at der er et passende antal stævner for alle svømmere. For de yngste svømmere tilstræber vi til at starte med, at stævnerne har begrænset varighed, men lange stævner afprøves også. Se i øvrigt hjemmesiden for yderligere information omkring tilmelding til stævner: Tilmelding Hvis svømmeren, som har tilmeldt sig et stævne ikke stiller op, får klubben en stor bøde, så husk derfor altid at melde afbud, hvis svømmeren bliver forhindret i at deltage. Afbud skal meddeles til træner eller holdleder senest kl. 7 på stævnedagen, og kan som regel sendes på SMS til holdleder eller træner. I kalenderen på klubbens hjemmeside fremgår det under det enkelte stævne, hvem der skal meldes afbud til.

6 Invitationsstævner I løbet af sæsonen deltager klubben i en række invitationsstævner som vores eget stævne Kronborg Open. For de yngste svømmere deltager klubben i et samarbejde omkring E47 stævner, som er korte stævner. Klubmesterskaber Klubmesterskaber bliver afholdt årligt. Det kan enten være som et samlet stævne over en kort periode eller på tværs af sæsonen. Det er cheftræneren, der udstikker retningslinjerne. Svømmerne konkurrerer i forskellige årgangsinddelte grupper. Ved en efterfølgende klubaften/morgenmad bliver vinderne kåret. Sponsorstævne Sponsorstævne bliver afholdt en gang om året og er en vigtig indtægtskilde for svømmeklubben. Halvdelen af de penge den enkelte svømmer, svømmer hjem, går til klubben, mens den anden halvdel går til svømmeren selv. Disse penge står på en konto i klubben og pengene kan bruges til at betale træningslejre, klubtøj og stævner. Op til stævnet får svømmerne uddelt Sponsorkontrakter og svømmerens opgave er så at gå ud og erhverve sponsorer. Sponsorstævnet bliver afholdt ved at den enkelte svømmer, svømmer så langt han/hun kan nå på en time. Sponsorerne kan sponsere ved at give et fast beløb eller et vist antal øre pr. svømmet meter (fx. 25 øre pr. meter). Opkrævning af sponserede beløb sker efter stævnet. Nationale mesterskaber I løbet af året afholder Dansk Svømmeunion mesterskaber på kortbane (efterår) og langbane (forår). For Årgangssvømmere deltager Helsingør Svømmeklub i Regionsmesterskaber i efteråret, Østdanske mesterskaber i foråret samt Danske Mesterskaber for Årgang på kortbane (vinter) og langbane (sommer. Junior og seniorsvømmerne deltager i Østdanske og Danske Mesterskaber på kortbane i efteråret samt Østdanske og Danske mesterskaber på langbane i foråret og til sommer. For at kvalificere sig til at deltage i de nationale mesterskaber skal svømmerne opnå kravtid i minimum én disciplin. Kravtiderne er gældende for en 4 årig periode og justeres årligt. De gældende kravtider findes på Dansk Svømmeunions hjemmeside her: Nationale kravtider Danske mesterskaber for hold Klubben stiller med ét hold til Danske Mesterskaber for Hold (DM-H). Holdet udtages af cheftræneren.

7 Stævnetasken Stævnetasken bør indeholde: Min. 2 håndklæder Min. 2 stk. badetøj Briller (gerne mere end et par, hvis det ene skulle gå i stykker) Badehætte med Helsingør logo (også gerne to stk.) Indendørs sko Helsingør Klub T-shirt (Vi skal se ens ud til stævnerne, kom derfor aldrig i en privat T-shirt) Shorts (helst mørke og gerne sorte som passer til t-shirten) Drikkedunk Mad (meget mad, da et stævne godt kan tage lang tid) Mad til stævne Her er nogle gode idéer til hvilken mad, der er velegnet til stævner: Pastasalat (sammensæt den efter smag) Grovboller med sundt fyld Frugt (specielt bananer) Tørret frugt (rosiner, abrikoser, nødder) Det er vigtigt, at svømmeren ikke fylder sig med usund mad, så som burger, toast o.l. Desuden er slik og sodavand bandlyst under stævner. Tænk på masser af grove kulhydrater, mindre protein og så lidt fedt som muligt. Fedt er svært omsætteligt og derfor ikke god energi til et stævne. Frugtkassen Klubben betaler for en frugtkasse som holdlederen køber ind til. Frugtkassen er tænkt som mellemmåltider og hurtig omsættelig energi. Den er kun tiltænkt svømmerne. En frugtkasse indeholder: Frugt skåret i mundrette bidder, nødder, tørret frugt, gulerødder eller andet grønt, sunde kiks eller lign. Transport til stævner Af ressourcemæssige årsager er det op til svømmerne/forældrene selv at arrangere transport til og fra stævner. Personlige forbedringer Hvis man forbedrer sin personlige rekord med mere end 10 sekunder, er der en regel om, at svømmeren deler ud (flødeboller, frugt, bolsje, slikkepind eller lign.) til hele holdet til næste træningspas. Nåletider De tider, som svømmerne præsterer svarer til forskellige niveauer af svømmenåle (f.eks. bronze-, sølv- og guldnåle). Her er det de individuelle tider, det drejer sig om og altså ikke placering. Nåle uddeles ved en klubaften eller morgenmad en til to gange årligt. Gældende nåletider kan ses på svoems hjemmeside:

8 Officials og holdledere Officials Man kan som forældre/voksen få forskellige uddannelser indenfor Dansk Svømmeunion, som er nødvendige for at klubben kan deltage i stævner. Uddannelserne gennemføres via klubben. Første trin for en official, er uddannelsen som tidtager. Der kræves ikke nogen særlig viden om svømning for at blive tidtager, så her kan alle være med. Der findes følgende moduler for uddannelse af officials: Modul 1: Tidtager Modul 2: Mål-/bane-/vendedommer Modul 3: Starter Modul 4: Ledende måldommer & tidtager Modul 5: Speaker Modul 6: Stævnesekretær Modul 7: Overdommer Til hvert stævne klubben deltager i, skal klubben stille med et vist antal officials, så derfor er det utrolig vigtigt for klubben at have mange officials at trække på. Hvis klubben ikke kan stille med de krævede officials, vil klubben få en bøde på 1000,- kr. pr. manglende official. I Helsingør Svømmeklub vil vi derfor gerne have, at mindst én af forældrene for hver svømmer, vi har i konkurrenceafdelingen, tager en uddannelse som tidtager. Dette gælder fra svømmeren starter på talentholdet. Ud af de tidtagere vi så har, skal hver anden helst tage Modul 2 inden for et års tid og senest når svømmeren rykker op på K2. Holdledere Hvert hold har som minimum 1 holdleder, som primært deltager som holdleder ved stævner. Ved stævnerne går holdlederen til holdledermødet, hvor de får praktiske informationer, sørger for frugtkassen, støtter (især de yngre) svømmerne og hjælper trænerne med at notere tider og andre opgaver som trænerne har brug for hjælp til. På træningslejre deltager der også et antal holdlederen afhængigt af, hvor mange svømmere der er afsted.

9 Socialt Klubaftener/samvær Der bliver afholdt klubaften eller andre sociale arrangementer i løbet af en sæson. Her er svømmerne sammen, nogen gange bliver der spist aftensmad. Forældre er velkomne (i samarbejde med trænerne) at tage initiativ til sociale arrangementer. Klublokalet Klublokalet er til fri afbenyttelse af alle, der er tilknyttet svømmeklubben. Der er gratis kaffe og trådløst internet. Vær med til at holde orden i klubhuset. Vi er alle brugere af klubhuset, og alle har en interesse i, at der er pænt og ryddeligt. Derfor tøm gerne opvaskemaskinen eller tør køleskabet af eller ryd op, hvis nogen har glemt det. Styrketræningslokalet Dette lokale må kun benyttes af svømmere under opsyn af deres træner. Svømmerne må ikke løfte vægte og lege med disse, da dette kan være farligt. Så respektér, at styrketræningslokalet kun benyttes sammen med en træner. Overnatninger I løbet af året kan der også blive afholdt overnatning i klubhuset, hvert hold for sig. Her vil der være mulighed for lidt alternativ træning, samt hygge og se film. Morgenmad Lørdag morgen bliver der arrangeret morgenmad til svømmerne. Det er forældrene, der står for at hente brød, servere og rydde op. Alle forældre får en lørdag som de skal stå for. Liste hænger på opslagstavlen og findes også på hjemmesiden. Man bytter indbyrdes hvis datoen passer dårligt. Til disse morgenmads arrangementer har svømmere og trænere mulighed for på tværs af konkurrenceholdene at hygge sig og snakke sammen.

10 At være svømmeforældre Hjælp klubben og din svømmer ved at give en hånd med Konkurrence-svømmernes forældre er en utrolig vigtig ressource for klubben, idet der er brug for rigtig mange hænder for at få konkurrenceafdelingen til at løbe rundt. Derfor er det et stort ønske fra klubbens side, at alle forældre bidrager/deltager i større eller mindre grad til at få tingene til at gå op i en højere enhed. Vær forældre for din svømme At være svømmer kræver en stor indsats fra dit barn, og derfor er det vigtigt, at du som forældre støtter op om dit barn og giver den support og støtte der skal til. Vi skal huske at være forældre for vores børn, også når vores børn ikke svømmer, dvs. vi behøver IKKE at tale om svømning og resultater, men huske at vores børn er børn som har behov for at forældre er forældre. Svømmeforældrenes 10 bud Dansk Svømmeunion har lavet 10 bud til svømmeforældre, og vi opfordrer alle svømmeforældre til at læse de 10 bud: Svømmeforældrenes 10 bud Forældremøde Minimum en gang om året afholdes der forældremøde på hvert enkelt hold. Her vil træneren orientere om hvad der skal ske i den kommende sæson o. lign. Der vil ligeledes være god mulighed for at stille spørgsmål. Artikler og videoer Klubbens trænere har samlet en række artikler og enkelte videoer, som omhandler svømning, træning, træningsmængde og gode råd til forældrene. De kan varmt anbefales at læse/ses, hvis man har en ledig stund, og de kan findes på klubbens hjemmeside under konkurrenceafdelingen.

11 Nyttige informationer og links Svømmearterne Butterfly hedder populært fly. Rygcrawl hedder bare ryg. Brystsvømning hedder bryst. Crawl - til stævner bliver crawl benævnt frisvømning eller bare fri Individuel Medley (IM): Består af alle ovenstående svømmearter og svømmes i følgende rækkefølge: Fly, ryg, bryst og crawl. Kontaktinformationer Det er vigtigt, at klubben ALTID har korrekte kontaktinformationer på svømmeren. Svømmeren (forældrene) bedes derfor sørge for at svømmerens profil er opdateret på hjemmesiden, da stort set al kommunikation fra klubbens side sker via . Hjemmesiden Helsingør Svømmeklub har en hjemmeside: Nyttige links Dansk Svømmeunions hjemmeside Stævnestartlister, resultater, og live opdatering fra stævner Dansk Svømmeunions svømmerstatistik

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen 2012-2013 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen 2017-2018 Klubbens sponsorer Den 7. september 2017 Denne folder indeholder vigtig information for konkurrencesvømmere i Svømmeklubben

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Det er med glæde at Svømmeudvalget udsender denne lille folder til forældrene i Aalborg Svømmeklub. Der har fra mange sider været ønske om en sådan forældreinformation,

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til Viborg Svømmeklub har fornøjelsen af at indbyde til Stævnet finder sted i weekenden den 14. - 16. juni 2019 på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg Viborg Cup er den ideelle

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på alle

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Mikroturnering 3 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste konkurrencesvømmere, som endnu

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre VENSKABSSTÆVNE 24. FEBRUAR 2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder 2018 første venskabs stævne for Hvidovre, Glostrup, Roskilde

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Udgivelsesdato: Rev. september 2015 Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Side 1 af 14 Indhold FORORD... 3 HVEM ER HVEM?... 3 ÅRETS GANG I K-AFDELINGEN...

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere.

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE MIKRO MEDLEY CUP 2017-2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening.

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. Kære svømmeforælder Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. I dette informationshæfte kan du læse om det at være svømmeforælder og om de forskellige ord, begreber og situationer,

Læs mere

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Denne info-skrivelse er en generel orientering om nogle principper for konkurrenceafsnittet i Sønderborg Svømmeklub, som det kan være relevant for

Læs mere

A6 Velkomst Folder Velkommen til A6 Swim Team

A6 Velkomst Folder Velkommen til A6 Swim Team A6 Velkomst Folder Velkommen til A6 Swim Team Introduktion 3 Hjemmeside 4 Første træningsdag / Prøveperioden 4 Dryland 4 Vandtid 4 Mad til træning 4 Fremmøde 5 Krav og forventninger til forældre og svømmere

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Talentudviklingsplan for AIF Svømning

Talentudviklingsplan for AIF Svømning Talentudviklingsplan for AIF Svømning 1. Indledning Denne TalentUdviklingsPlan herefter kaldet TUP er udarbejdet i december 2009 af AIF Svømmeafdeling. Planen er en præcisering af de forskellige politikker

Læs mere

Agenda. Forældremøde. Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN

Agenda. Forældremøde. Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN Agenda Forældremøde 3. Oktober 03 Velkommen til svømmeverdenen Holdkoordinatorer Træningslejrene Sponsorarbejde Fremtiden Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN Sæsonen bygges op ud fra mesterskabsstruktureren

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj Velkommen til A6 Cup 2016 A6 har fornøjelsen af at invitere til A6 Cup Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier El tid/livetiming 1 times pause midt i stævnet

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Kære svømmere og forældre Klubmesterskaberne bliver igen i år svømmet over tre dage. Alle tre dage bliver stævnet afviklet på Trongården. I år afvikles mesterskabet

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HELE DM PROGRAM CHANS AT NÅ KRAVTID PROBABLY THE BEST COACHES LOUNGE

Læs mere

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub Svømmerne i Vejle Svømmeklub vil blive vurderet på nedenstående parametre, for at sikre de rigtige oprykninger og et konstant flow i konkurrenceafdelingen. OBJEKTIVE KRITERIER Konkurrence niveau Trænings

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 10. - 11. MARTS 2018 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019 Hansens Flødeis A6 Den 27. og 28. april 2019 Velkommen til Hansens Flødeis A6 Cup 2019 A6 har fornøjelsen af at invitere til Hansens Flødeis A6 Cup. Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier Præmier

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forord Konkurrencesvømning har mange fordele som rækker ud bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2003, 2004 og 2005, samt for drenge årgang 2002, 2003 og 2004. I år vil der komme en del ændringer ved stævnet, men alt sammen i tråd

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere