Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar"

Transkript

1 Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar Denne rejse langs Islands kyst går gennem storslåede landskaber og forbi magiske naturfænomener - læg så hertil et rigt fugleliv. Blandt mange højdepunkter er en sejltur på is-lagunen Jökulsarlon, ophold ved den kendte sø Myvatn, som bl.a. byder på spektakulær gåtur langs kraterkanten af en vulkan og afstresning i den lokale lagune. Rejsen byder også på Vestmannaøerne, hvor vi spejder efter søpapegøjer og kommer ind midt i vulkanen Eldfell. Flere steder undervejs får vi tillige et indblik i vikingetiden og den danske historie i Island. Ingen fastsatte datoer - ring og hør nærmere Kontakt os Island er kendt for sine 170 varme kilder, som skyldes, at skorpen mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika. Men når et arktisk klima møder en geotermisk ø, er naturfænomenerne mange: eksploderende geysere, imponerende vulkaner og sprudlende vandfald, islaguner og utallige enorme gletsjere er en naturlig del af rundrejsen. Det var også naturen, der fik Island i verdens søgelys i Dengang var det vulkanen Eyjafjallajökull, der satte en stopper for lufttrafik på halvdelen af kloden. Vi besøger et museum, der med en lokalproduceret film beskriver, hvad der skete og hvordan en lokal bonde taklede situationen, da naturens kræfter var utæmmelige. Island har et rigt fugleliv, og på turen i juni er vi på udkig efter malemukker, arktiske ænder, søpapegøjer og mange flere. Der er på rejsen mulighed for at tage på hvalsafari i Reykjavik, hvor rejsen slutter med tid på egen hånd. Undervejs introduceres vi dybdegående til det islandske køkken, der hovedsageligt består af fisk og lam. Vi tør godt garantere en madoplevelse ud over det sædvanlige. Max 20 deltagere!

2 1. dag Hvalfjördur Vi flyver fra København til Keflavik og krydser halvøen Reykjanes på vores vej til Islands længste fjord, Hvalfjördur. Bugten mellem Reykjavik of Hvalfjördur, Faxaflói, har en stor bestand af hvaler, og i bunden af hvalfjorden ligger en gammel hvalfangerstation, der efter mange år i bero nu er taget i brug igen. Vi fortsætter til bygden Borganes. Her indkvarterer vi os på vores hotel, hvor vi har to nætter. Måltider: Aftensmad. 2. dag Varme kilder og Snorri Sturluson Efter morgenmaden kører vi lidt ind i landet, til det geotermiske område Deildartunguhver. Dette er Islands største varme kilde. Hvert sekund vælter 180 liter vand frem, hvilket gør det til Europas kraftigste varme kildevæld. Vandet er 97 grader varmt. Det bruges blandt andet til opvarmning af huse i byen Akranes, der ligger 64 km væk. Snorri Sturluson var middelalderens største forfatter og statsmand i Island. Han levede og sad i Altinget som lovkyndig. Mest kendt er han i dag for Snorris Edda. Han boede i Reykholt, og vi ser hans gamle udendørs varme bad, før vi besøger museet Snorrastofa, hvor vi får en rundvisning. Vi gør holdt ved de to specielle vandfald Hraunfoss og Barnafoss, der har boret sig ud under en gammel lavamark. Der bliver i dag også tid til en kortere gåtur i det rå landskab, hvor vi vil kigge efter de mange stentyper og stenfarver man kan finde i egnen. Om eftermiddagen og aftenen er der tid på egen hånd i Borgarnes, hvor man bl.a. kan besøge det lokale udendørs svømmebad, proviantere i det lokale supermarked, tage et kig på den lille havn eller gå på et museum der forklarer hvordan nordmændene kom til Island samt en introduktion til sagaen om Egill Skallagrimsson. 3. dag Islandsk sild og Brennivín Akureyri Vi forlader det vestlige Island og kører i nordøstlig retning mod Akureyri. Naturen forandrer sig konstant foran os og efter en tur over højlandet, kører vi langs den spektakulære kyst, og passerer fiskerlandsbyer som Siglufjördur, Ólafsfjörður og Dalvik. Vi gør et kort holdt ved en række gamle islandske tørvhuse. Glaumbær er en gammel præstegård der har været bosat siden middelalderen. Her får man virkeligt et indblik i de barske realiteter folk levede under helt frem til det århundrede. I Siglufjördur skal vi have en rundvisning på sildemuseet, hvor vi vil lære om sildens historiske betydning for Island og byen. Vi smager på den gode sild på et stykke islandsk rugbrød (ikke som dansk!) med et glas Brennivín. Akureyri er Islands næststørste by på små indbyggere. Vi standser ved byens symbol, kirken, der troner frem på toppen af en bakke over byens centrum. Efter en kort gåtur gennem centrum kommer vi frem til dagens hotel, hvor vi indkvarterer os. Efter aftensmaden er der mulighed for at besøge en af byens cafeer eller barer.

3 4. dag Vandring og vulkan geologiske vidundere ved Myvatn Dagen starter med et holdt ved gudernes vandfald Godafoss inden vi ankommer til Myvatn, hvor vi har en overnatning. Søen Myvatn har mange underlige bugter og endnu flere mærkelige øer. Dette skyldes at Myvatn er forbundet til vulkansystemet omkring vulkanen Krafla, der har mange grene ud til søen. Vi kommer helt tæt på søen, hvorefter vi vandrer op på kraterkanten af vulkanen Hverfjall, der med sit næsten symmetriske krater rejser sig 463 meter op. Vi kører videre til Dimmuborgir, et landskab fyldt med underlige formationer af lavasøjler, der er resterne af en gammel lavasø. Desuden er området er kendt for sit ekstremt rige arktiske fugleliv, og ud over at følge fuglene i det fri besøger vi et fuglemuseum placeret ude på en lille halvø midt i søen. Vi besøger også vulkanen Krafla, hvorfra vi kan se kratersøen Víti og ud over den store lavamark, der strækker sig helt tilbage til Myvatn. Inden vi kører mod hotellet i Husavik, runder vi en god dag af i Nature Bath. Dette er Myvatns svar på Den Blå Lagune bare mere ægte og autentisk. Vandet er 38 grader varmt og kommer fra 2500 meters dybde. 5. dag Til østfjordene Dagen starter med et besøg ved vulkanen Krafla, hvorfra vi kan se kratersøen Víti og ud over den store lavamark, der strækker sig helt tilbage til Myvatn. Efter små 40 km i mere barskt terræn kommer vi til Islands og Europas kraftigste vandfald, Dettifoss, som med garanti giver enhver besøgende et sug i maven. Vi kører videre østpå, og kommer til en meget øde og gold egn af Island. Vi gør holdt i dalen Mödrudalur, hvorfra man i godt vejr kan spejde hele vejen til Vatnajökull og Herdubreid, også kaldt Dronningefjeldet. På vej til vores specielle hotel i begyndelsen af østfjordene, gør vi holdt i byen Egilsstadir, som er den største by på Islands østkyst. Overnatning på hotel ved Faskrudsfjorden. Dette er et charmerende hotel og museum, bygget op som det gamle franske hospital, som i Napoleons tid lå i fjorden.

4 6. dag Petra s museum og islagunen Jökulsarlon Island er fyldt med specielle sten, mineraler og basaltformationer. Det får vi indtryk af på et spektakulært museum i det østlige Stödvarfjördur. Som ung pige begyndte Petra Ljösbjörg at samle sten; som husmor fortsatte hun; og som enke omdannede hun hus og have til en særpræget udstilling. I dag besøges museet af tusinder af rejsende hvert år, og vi har tid til at se museet og udforske stenene i den betagende natur omkring huset. Fjordene i det østlige Island er omkredset af tårnhøje fjelde. Det får fjordene til at virke smalle og betagende. Vi standser i den lille fiskerlandsby Djupivogur, inden vi fortsætter gennem Almannaskard passet på vej ud af østfjordene. Øverst på Almannaskard passet gør vi holdt, hvor fra man har et enestående udsyn over havet mod syd og flere af Vatnajökulls gletsjertunger mod sydvest viser sig. Jökulsarlon er en islagune beliggende imellem Europas største gletsjer Vatnajökull og havet. Vi kører på Islands hovedvej nummer 1 og har udsigt til gletsjerflodens blå isbjerge. Ikke sært, at Jökulsarlon har været brugt som kulisse for Hollywood-film som A view to a kill og Die another day samt Tomb Raider, for det er et af Islands største naturfænomener. Vi sejler en tur på islagunen, som er et arktisk syn og oplevelse man sent vil glemme. Overnatning på hotel ved Vatnajökull. 7. dag En dag langs Europas største gletsjer Vi kører vestpå langs kysten i det særprægede dramatiske landskab på det gletsjertrykkede fladland mellem Vatnajökull og havet. I klart vejr vil vi kunne følge Vatnajökulls mange gletsjertunger strække sig ned mod hovedvejen. Efter et kort holdt i byen Kirkjubæjarklaustur kører vi igennem en lavamark, der tilhører den kendte vulkan Laki. Området er fyldt med fantastiske farver, grønt mos, rødt slagger og sort, vulkansk aske. Ved byen Vik besøger vi det berømte fuglefjeld Dyrholaey, som 3-4 måneder om året er et kendt tilholdssted for søpapegøjer. Vejen går forbi det storslåede vandfald Skogafoss, der med sin beliggenhed tæt ved havet - samt sin vinkel ofte danner flotte regnbuer. Oven for vandfaldet er det i godt vejr muligt at se hele vejen til Eyjafjallajökull. Det er gletsjeren, som i 2010 stoppede det halve af klodens lufttrafik, fordi en vulkan under gletsjeren gik i udbrud. For foden af Eyjafjallajökull besøger vi et lille museum, der beskriver hele situationen i På vej til dagens destination gør vi holdt ved det specielle vandfald Seljalandsfoss, hvor det er muligt at gå ind bag vandfaldet. Vi har to overnatninger i Hvolsvöllur

5 8. dag Vestmannaeyjar - algierske pirater, vulkanudbrud og søpapegøjer For at komme til Vestmannaeyjar sejler vi en time og ankommer til den største og eneste beboede ø Heimaey. Vestmannaeyjar er en lille vulkan-øgruppe, ud for den islandske sydkyst, der er skabt gennem udbrud for ca år siden. Her yngler verdens største søpapegøje-koloni, der dog i disse år er af svingende størrelse på grund af fødemangel og klimaforandringer. Desuden er Vestmannaeyjar kendt for det store vulkanudbrud i 1973, hvor hele Heimaey måtte evakueres. Vi besøger det moderne, interaktive museum Eldheimar, hvor man kan følge hele udbruddets forløb, samt se et udgravet hus der blev dækket til af lava. Heimaeys mytiske vulkannatur indbyder til vandringer. Vi vandrer til vulkanen Eldfell og der er mulighed for at vandre et stejlt fjeld ved havnens indsejling der giver en flot udsigt over hele øen, byen og Eyjafjallajökull-gletsjeren inde på fastlandet. Om aftenen sejler vi retur til fastlandet og kører mod Hvolsvöllur. 9. dag Den gyldne cirkel Et storslået mix af vandfald, geysere og naturreservater er i vente. Kort sagt: En ægte islandsk klassiker. Vi besøger det berømte vandfald Gullfoss, den eksploderende geyser, Strokkur og slutter af med en vandring i den UNESCO-bevarede Thingvellir nationalpark. Gåturen byder på både dansk og islandsk kulturhistorie, og under os er der et geologisk fænomen, for det er her, de tektoniske plader mellem Amerika og Europa mødes. Litteratur fylder meget i islandsk identitet. I forstaden Mosfellsbær besøger vi den kendte islandske forfatter, Halldór Laxnesses hus. Laxness modtog i 1955 nobelprisen i litteratur. Han er kendt for at skildre og tage fat på samfundsnære temaer på en kontroversiel og satirisk måde. Overnatning i Reykjavik. 10. dag Reykjavik byvandring Vi begynder dagen med at danne os et overblik over byen med en byvandring. Hvis en forestilling ikke forhindrer det, slutter vi byvandringen af med en rundvisning i Harpa. Det spektakulære og moderne koncerthus er inspireret af den islandske basalt-natur og er designet af Olafur Eliasson for Henning Larsens Arkitekthus. Her fra er der tid på egen hånd Reykjavik er kendt for en række spændende museer og shoppingmuligheder i form af bl.a. lokal kunst og uldvarer. Til dem der ikke har fået nok af de varme bade er det valgfrit at tage med guiden til Islands største svømmebad med fem forskellige saunaer og spabade og meget mere alt sammen udendørs (gåturen til svømmebadet er ca. 25 min.). Måltider: Morgenmad og aftensmad.

6 11. dag Halv fridag i Reykjavik Dagen er på egen hånd inden vi hentes og køres i lufthavnen om eftermiddagen. Måltider: Morgenmad

7 Prisen inkluderer Fly København-Reykjavik-København Hotelophold i spektakulære omgivelser Helpension undtagen dag 10, hvor frokost er på egen hånd i Reykjavik. Udflugter og rundrejse i privat bus Sejlads på islagune, samt til og fra Vestmannaeyjar Entréudgifter Dansk rejseleder Drikkepenge til guider og chauffører Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

8 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Frivillig hvalsafari - ca. 400 kr. Eneværelsestillæg (4.100 kr.) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her

Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar

Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar Island Rundrejse - med Vestmannaeyjar Vatnajökull, vulkaner, varme kilder, vandfald vandringer og Vestmannaeyjar Denne rejse langs Islands kyst går gennem storslåede landskaber og forbi magiske naturfænomener

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

En rejse tilbage til ilden og isens land

En rejse tilbage til ilden og isens land En rejse tilbage til ilden og isens land Rejse til Island 3.- 8. juni 2015 Guide og rejseleder: Henning Andersen, Vulkanolog Henning fortæller om Island Dyb finanskrise eller et vulkanudbrud slår ikke

Læs mere

Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt

Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt En komplet pakket rejse Island rundt uanset om vælger 8 eller 11 dage. Se Islands betagende smukke landskaber og naturlige

Læs mere

Island - vulkanøen i Atlanterhavet

Island - vulkanøen i Atlanterhavet Island - vulkanøen i Atlanterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Højdepunkter Lavamarkerne Myvatn Dettifoss Vatnajökull Gulfoss Gejsere Side 1 af 6 15.07.2020 20.07.2020 6

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Island Rejse - Sagaernes, ildens og i

Island Rejse - Sagaernes, ildens og i Island Rejse - Sagaernes, ildens og i 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund. 25. - 02. jul 2018 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Vores

Læs mere

RUNDREJSE ISLAND ILD & IS

RUNDREJSE ISLAND ILD & IS RUNDREJSE ISLAND ILD & IS Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Under overfladen ulmer ilden, mens isen flyder oven på. Island er fyldt med kontraster, muligheder og utallige oplevelser. Øen byder på

Læs mere

Island 23. -. 28. maj 2016

Island 23. -. 28. maj 2016 Island 23. -. 28. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne interessante rejse til Island. Island byder på et sjældent set

Læs mere

Sagaernes, ildens og isens land. 8 d

Sagaernes, ildens og isens land. 8 d Sagaernes, ildens og isens land. 8 d 8 dage, rundrejse, fly fra Kastrup 04. - 11. jul 2018 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Vores Islandsrejse på 8 dage bringer

Læs mere

Island 2009. Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009. 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island.

Island 2009. Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009. 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island. Island 2009 Danske Kulturveteraner til sagaøen ISLAND 27. juli 10. august 2009 15 oplevelsesrige dage med bus rundt i Island. Pris 16.000 kroner pr. person i dobbeltværelse. incl. halvpension, flyrejser,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Sagaernes, ildens og isens land 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund jul 2017

Sagaernes, ildens og isens land 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund jul 2017 Sagaernes, ildens og isens land 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund 26. - 03. jul 2017 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Rejsen på

Læs mere

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí Jorgen Bendt Pedersen Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen Tur 1 Vest fjord halvø 1.dag: (8.juli) Vi starter fra Reykjavík og kører til Borgarfjörð videre om Norðurárdalur, Brattabrekka

Læs mere

Island - Sagaernes, ildens og isens l

Island - Sagaernes, ildens og isens l Island - Sagaernes, ildens og isens l 8 dage, Rundrejse med bl.a. virksomhedsbesøg. Fly fra Billund. 14. - 21. jun 2019 Island er Europas næststørste ø, og dækker et areal på 103.000 km2 lidt mere end

Læs mere

8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet

8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet Team Island en del af A/S info@ 8 dage ferie i smuk natur og tværs over højlandet Fly, jeep og indkvartering på hoteller eller guesthouses, både på sydlandet, nordlandet og næsset Snæfellsnes 8 dage /

Læs mere

Sagaernes, ildens og isens land. 9 d

Sagaernes, ildens og isens land. 9 d Sagaernes, ildens og isens land. 9 d 9 dage, rundrejse, fly fra Kastrup 04. - 12. jul 2017 Island er store naturoplevelser, vilde landskaber, ren natur og gammel kultur. Vores Islandsrejse på 9 dage bringer

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Smyril Line A/S Dalsagervej 9B, 1. sal DK-9850 Hirtshals Tel +45 96558500 booking@email.dk

Smyril Line A/S Dalsagervej 9B, 1. sal DK-9850 Hirtshals Tel +45 96558500 booking@email.dk Smyril Line A/S Dalsagervej 9B, 1. sal DK-9850 Hirtshals Tel +45 96558500 booking@email.dk www.smyrilline.dk www.smyrilline.no www.facebook.com/smyrilline.dk www.facebook.com/smyrilline.se www.facebook.com/smyrilline.no

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island Nordatlantiske perler - Færøerne & Island På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og Island. Rejsen er skræddersyet således, I både får udflugterne til de større seværdigheder,

Læs mere

Aktiv rundrejse i Island

Aktiv rundrejse i Island Aktiv rundrejse i Island I det nordlige Atlanten, der hvor to kontinentalplader mødes, ligger Island, landet af ild og is. Oplev det unikke land og alle dets naturmæssige højdepunkter på denne 7 dages

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur 27. juli - 6. august 2013 Rejse nr. A-4 Denne tur har gennem alle årene været eftertragtet og ofte udsolgt. Derfor

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse

Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse Island en dans på vulkaner 6 dages rundrejse Tag med på en rundrejse til Island oplev landet, der har en natur, der ikke findes andre steder i verden, og mød en befolkning, der er helt fortrolig med de

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Den Gyldne Cirkel i Island Islands naturskønne vandrestier Fra kr. 27.198,- pr. person Inkl. fly, hotel, bus, skandinavisktalende guide Oplev naturskønne Island Se nogle af Islands mindre kendte seværdigheder, som dog er mindst

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 NB: to identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 29.6. og den 20.7. 2015 Denne

Læs mere

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land 5 dages rundrejse i sagaernes land Oplevelsesrejse til Island med 2 Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land Reykjavik Selfoss Reykjavik Island er mægtige vandfald, iskolde gletsjere og dampende

Læs mere

Kør selv i Island det er ren ferie

Kør selv i Island det er ren ferie Team Island en del af A/S Kør selv i Island det er ren ferie Fly, jeep og sommerhus på sydlandet 8 dage / 2016 Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på, når man selv sætter tempoet, både

Læs mere

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension 5 herlige dage i Island for hele familien med helpension og fuldt udflugtsprogram. Vi gentager den overvældende succes med denne familieferie og kan nu igen tilbyde en super god og aktiv tur til Island

Læs mere

Islands naturskønne vandrestier

Islands naturskønne vandrestier Islands naturskønne vandrestier Oplev naturskønne Island Se nogle af Islands mindre kendte seværdigheder, som dog er mindst lige så smukke som de kendte. På denne rejse skal I selvfølgelig også opleve

Læs mere

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Island. 28. april 2. maj 2016

Island. 28. april 2. maj 2016 Island 28. april 2. maj 2016 Bornholms Tidende og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Island rundt på 12 dage

Island rundt på 12 dage Team Island en del af A/S info@ Island rundt på 12 dage En grundig og attraktiv 12 dages ferie, næsten hele den store ø rundt 2016 Rejse nr. B-104 Vulkanudbrud Denne tur vil tage jer hele vejen rundt om

Læs mere

OPDAG ISLAND. Fakta om Island

OPDAG ISLAND. Fakta om Island ISLAND 2O16 1 OPDAG ISLAND Island er en vulkanø, som blev dannet for kun 16 mio. år siden, hvilket gør den til et af Europas, geologisk set, yngste områder: Landskabet er unikt med sprudlende gejsere,

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull

Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull Team Island en del af A/S info@ Aktiv ferie i Island tæt på vulkanen Eyjafjallajökull Fly, bil og aktiviteter på 8 aktive feriedage Dato / lufthavn 8 dage / 2016 Vulkanudbrud Rejse nr. B-105 Turen er planlagt,

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn

Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn Bliv klog på vulkaner og islandske heste For nysgerrige bedsteforældre og børnebørn Perioden 2.7.-7.7. 2013 (NB: samme tur 14.-19. oktober 2013) Rejse nr. A-12 Island rummer mange spændende fænomener,

Læs mere

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Oplev naturen på Island Klub Tidendes samarbejdspartner OurWorld tager dig med på en tur til Island, et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig også

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí. 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen

Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí. 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen Udflugter Isleik 2016 Island 7. til 17. júlí 2015-06-30 Jorgen Bendt Pedersen Tur 1 Vest fjord halvø 1.dag: (8.juli) Vi starter fra Reykjavík og kører til Borgarfjörð videre om Norðurárdalur, Brattabrekka

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne Den grundige og attraktive 11 dages rundtur 8. juli 18. juli 2016 / fra Billund Rejse nr. A-2 NB: tre næsten identiske ture

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne

PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne Foreningen Norden i Allerød PÅ VULKANER I ISLAND Med besøg på Vestmannaøerne 13. juli 22. juli 2012 Rejse nr. C-19 Landmannalaugar Oplev Islands barske højland ved Landmannalaugar, de frodige områder på

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

LANDET AF ILD, IS, SAGAERNES OG VULKANERNES Ø AFREJSE JULI ELLER AUGUST 2020 RUNDT OM MAGISKE ISLAND

LANDET AF ILD, IS, SAGAERNES OG VULKANERNES Ø AFREJSE JULI ELLER AUGUST 2020 RUNDT OM MAGISKE ISLAND LANDET AF ILD, IS, SAGAERNES OG VULKANERNES Ø AFREJSE JULI ELLER AUGUST 2020 RUNDT OM MAGISKE ISLAND En fantastisk rejse rundt langs Islands kyst, hvor du udforsker landet af ild og is. Du har mulighed

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne Den grundige og attraktive 11 dages rundtur 27. juni 7. juli 2016 / fra Kastrup Rejse nr. A-1 NB: tre næsten identiske ture

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Island - Vandring mellem Vulkaner

Island - Vandring mellem Vulkaner Island - Vandring mellem Vulkaner Vi bruger disse 8 dage, primært med vandring, i et af Islands førende vandreområder, Víknaslóðir, eller "De Forladte Fjorde", hvor imponerende, farverige bjerge møder

Læs mere

Tur til Island, sommeren 2017

Tur til Island, sommeren 2017 Team Island en del af KulturRetur A/S info@ KulturRetur Tur til Island, sommeren 2017 Denne tur er arrangeret for NOVO-gruppens Seniorforening. 19. 29. juni 2017 / Fra Kastrup 11 dage / 10 overnatninger

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Oplev Natur skønne Island maj 2017

Oplev Natur skønne Island maj 2017 Oplev Natur skønne Island 5. 12. maj 2017 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over en

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet

Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet Team Island en del af A/S info@ Island, aktiv ferie for voksne og teenagers Syd-, nord- og vestlandet 11 dage dage / 2016 Rejse nr. B-103 Hvalsafari Denne tur er særligt tilrettelagt, så der er god plads

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition UNIK EKSPEDITION FRA ISLAND TIL VERDENS STØRSTE FJORDSYSTEM TRE ARKTISKE ØER JAN MAYEN, ØSTGRØNLAND OG ISLAND En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 8 dages intensiv Island NB: fra Billund lufthavn 20.6. - 27.6.

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Island rundt på 15 dage, inkl. de afsides Vestfjordene

Island rundt på 15 dage, inkl. de afsides Vestfjordene Team Island en del af A/S info@ Island rundt på 15 dage, inkl. de afsides Vestfjordene Kan arrangeres i perioden 15.6. 20.8.2016 Rejse nr. B-106 Hvalsafari Denne tur vil tage jer hele vejen rundt om Island

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af A/S info@ Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 8 dages intensiv Island NB: fra Billund lufthavn 11.7. - 18.7.

Læs mere

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne

Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne Team Island en del af KulturRetur A/S KulturRetur Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 21.5. - 26.5. 2017 / NB: fra Kastrup 6 dages

Læs mere

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage 26.6. 6.7. 2013 Rejse nr. C-26 Turen er tilrettelagt med henblik på deltagelse i festligheder i byen Hólmavík

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102)

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) På denne tur vil du få de bedste oplevelser fra både Færøerne og Island, på én og samme tur. Så er du sulten efter store oplevelser og

Læs mere

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE 4-6 E. LIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-040 01 02 03 04 Fly fra Santiago de Chile til lufthavnen Mataveri på Påskeøen.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

ISLAND OG FÆRØERNE KØR SELV OPLEVELSES- REJSER 2016. Island, Færøerne og Viking Cruise

ISLAND OG FÆRØERNE KØR SELV OPLEVELSES- REJSER 2016. Island, Færøerne og Viking Cruise ISLAND OG FÆRØERNE KØR SELV OPLEVELSES- REJSER 2016 Island, Færøerne og Viking Cruise Ísland, Seljalandsfossur VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN Få steder på jorden finder man så storslået og alsidig

Læs mere