Det ønskes, at der tilføjes et punkt: Aflønning af fungerende vicerektor og rektor. Punktet tilføjes under punktet: Nyt fra bestyrelsesformanden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det ønskes, at der tilføjes et punkt: Aflønning af fungerende vicerektor og rektor. Punktet tilføjes under punktet: Nyt fra bestyrelsesformanden."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde fredag den 24. marts 2014 Til stede: Leif Mosegaard, John Clausen, Hans Østergaard, Hans Henrik Danielsen, Maja Johansen, Mette Roesgaard, Erling Gaasdal, Lars Bøttern, Kent Thomsen, Katja Uth, Anne Mette Thorøe, John Frederiksen, Mikkjal Helmsdal Ad 1: Ad 2: Ad 3: Det ønskes, at der tilføjes et punkt: Aflønning af fungerende vicerektor og rektor. Punktet tilføjes under punktet: Nyt fra bestyrelsesformanden. Referatet godkendt. Ugedag ændres til torsdag. Årets resultat: Et meget tilfredsstillende resultat. Overskuddet skyldes at investeringer til bygningsforbedringer er udskudt. På selve skoledriften er resultatet I forhold til budget er resultatet bedre. Det skyldes et højere antal årselever. Der har til gengæld været flere udgifter til lønninger pga. OK Den økonomiske strategi for VGT er bl.a. at man laver økonomisk polstring, som værn mod senere rentestigning. Fuldførelsesprocent: På stx ligger VGT under landsgennemsnittet med 79% mod 86% for hele landet. Hf ligger over landsgennemsnittet med 78% mod 76% på landsplan. Der er usikkerhed omkring tallene, da de ikke stemmer overens med de elever og kursister, som skolen får taxametertilskud for. Hvis dette tal anvendes er gennemførelsesprocenten på stx 87%. Pga. denne usikkerhed foreslår Leif Mosegaard, at der laves bemærkning i regnskabet. Der vil som følge heraf blive lavet underskriftspapirer, således at der kan laves ændringer i regnskabsprotokollen ved punktet omkring gennemførelsesprocenter, uden at det kræver en ny underskrift fra bestyrelsen. Revisors kommentar til egenkapital: Hvis aktiviteten falder med 15% uden en økonomisk buffer vil det betyde et underskud på 8 mill. En solid buffer er ønskelig og skolen bør derfor overveje, de økonomiske risici, som skolen kan komme ud for, og som egenkapitalen skal kunne være buffer for. Kommentarer i øvrigt: Bufferen nødvendig i forhold til faldende børnetal mv. Det er vigtigt at blive ved med at kunne tiltrække elever og kursister vha. de rette fagtilbud mv. Revisor om OK13 i et fremtidsperspektiv: Der bør ske en effektivisering, som modsvarer lønstigningen ved overgang til OK 13.

2 Måling af nøgletal anbefales til at følge udviklingen i forhold til effektivisering (f.eks. i forhold til lærer/elev ratio; Lektioner pr. lærer mv.). Tidsregistrering kan ses som et eksempel på målinger i forhold til økonomistyring. Kommentarer til regnskabet: I Årsrapporten s. 6 (pdf version) står, at skolen bruger A net support. Dette rettes til Herningsholm. Ad 4: Budget 2014 v. jf: I det foreliggende budgetforslag er besparelserne blevet specificeret ud og der er taget højde for de elevtal, som vi nu kender. De aktuelle søgetal er således lagt ind i budgettet. Skolen vil med det aktuelle elevtal kunne modtage uændret taxametertilskud. Forklaring på elevfremgang peger i flere retninger. Det kunne være interessant med geografisk analyse af ansøgermønsteret, da det ser ud som om, vi har fået bedre fat i Ølgod eleverne. Rektor anfører vellykkede åbent hus arrangementer samt en positiv kampagne, som fremhæver kvaliteten ved VGT frem for den manglende kvalitet ved de øvrige ungdomsuddannelser. Vores brobygningsforløb fremhæves som veltilrettelagte, hvilket nævnes af elever, der har været igennem forløbet i år. VGT er i høj grad synlig i medierne, og det skaber bevidsthed i lokalområdet om, hvad der foregår på skolen. Forespørgsel ang. brobygning på tværs af kommunegrænser: Ølgod elever hører til i Varde kommune og går på brobygning der. Men på konkrete forespørgsler kan Ølgod elever godt komme på brobygning her. Midlerne følger brobyggerne. Forslag om at hænge plakater op/reklamere for brobygning på skoler i Varde Kommune. Forslag om brobygning i aftentimerne. Gennemgang af budget 2014: Arbejde med besparelsesforslag: Personaleseminar i 2014 udskydes til På den måde flyttes udgift til næste kalenderår, men gennemføres alligevel i det oprindeligt planlagte skoleår. På administrationsomkostninger skal der findes kr Dette er næsten sket bl.a. ved at spare postforsendelse af skoleblad og ved at se på det administrative fællesskab med Lemvig og Ikast Gymnasium, hvor der er lavet gennemgang af den reelle arbejdsbelastning for vores lønadministrator. Kursreguleringer er trukket ud af budgettet, da det ikke anses rimeligt, at disse skal påvirke selve skoledriften.

3 Alt i alt er det lykkedes af finde de fornødne besparelser for det kommende skoleår. Ledelsen vurderer, at der er lavet et realistisk budget. Kommentarer til budget: Budgettet ser fornuftigt ud. Med revisorens fremlæggelse in mente, er der flere opmærksomhedspunkter og der er fortsat behov for rettidig omhu. Forespørgsel til aktiviteter, der kan motivere flere elever og kursister, som umiddelbart er en udgift, men som samtidig udløser færdiggørelsestaxameter. Svar: Der er et færdiggørelsestaxameter, som er højere på stx end hf. Dette skyldes, at der er flere på stx, som gennemfører. Til gengæld er undervisningstaxameteret højere for hf end stx. Skolen forsøger at sætte ind overfor skriftligt fravær. Forslag om forventningsafstemning med UU, så skolen undgår, at kursister kommer på ophold i nogle måneder, indtil deres lærerplads står klar. Forslag om coaching af elever, der er umotiverede. I den forbindelse anfører rektor, at vores mentor ordning som udgangspunkt ophører, men at VGT overvejer at finde midler til at fuldtidsansætte mentor på fuld tid. I folkeskolen har man AKT vejledere med godt resultat. Måske man kan lave en lignende ordning på VGT. Forespørgsel til investeringsbudget: Ventilation i lokalerne pågår fra nu og til sommerferien. Lyd og billede udstyr til festsalen er en kommende udgift. Mountainbikes + cykler: Ønske fra idræt. Det mangler endnu at blive afklaret, hvor cyklerne skal placeres + hvem der skal stå for vedligeholdelse. Solcelle tanker fortsætter, men det er uafklaret hvilket anlæg, der bliver tale om. Vi er dog i færd med at få det afklaret. Fra elevside anføres det at renovering snart bør foregår, så det ikke kun bliver ved snakken. Der foregår pt. renovering af 23 lokaler. Budgettet for 2014 vedtaget. Ad 5: Renovering af lokaler. Der er fyldt isolieringsmateriale i tomrummene under gulvbelægningen, så det ikke længere runger. Desuden er der blevet lagt 9mm tæppefliser på, som kan udskiftes efter behov. Dette har betydet klare forbedringer i forhold til støj. Tæppefliserne opfylder alle krav til indeklima. Lofterne er udskiftet, så de nu er sænkede med lyddæmpende materiale. Desuden er der sat nye lysstof rør/led plader, som giver bedre lys. Belysningen i klasseværelserne opfylder nu

4 6. Siden sidst: de officielle anbefalinger med 300 lux. Lyset kan dæmpes efter behov. Der er ingen strømbesparelser, men det er komforten, der har været i fokus. De røde radiatorer males hvide i sommerferien. Evt. whiteboards hænges op på bagvæggen for at skabe yderligere lys i lokalerne. Ventilationen forbedres, så der både bliver indsugning og udsugning. Det nuværende ventilationssystem opfylder kun 15% af de aktuelle krav til luftcirkulering. Luftudskiftningen er meget dårlig og har kun været via dørene. De gamle ventilationskanaler renses, og der sættes større motor på taget, så det også kan trække en evt. overdækning af indre skolegård. Forespørgsel ang. ventilation i 105, hvor der er en del støjgener. John Frederiksen undersøger, om dette kan afhjælpes. Bestyrelsesformanden: John Clausen deltager i Årsmødet for gymnasiebestyrelser i Kbh. Ang. ekstra honorar til fungerende rektor og vice rektor + administrativt personale: Bestyrelsen besluttede ved sidste møde, at administrationen skulle tilgodeses med ekstraarrangement frem for løntillæg. Mk fastholder, at den fungerende vice rektor og rektor skal have et løntillæg, som betaling for ekstra arbejde. Bestyrelsen vedtog ved møde i september, at der ikke udbetales løntillæg, da det vil være imod gældende skik ved den slags sager. Bestyrelsen holder fast ved beslutningen. Bestyrelsesmedlemmer: Erling Gaasdal er blevet gjort opmærksom på aflysning af timer i engelsk på hf. Hvordan sikrer man sig, at elever og kursister får den undervisning, de har krav på? Kan der være en sammenhæng mellem elevfravær og mængden af aflyste timer? MH: Engelsklærergruppen på VGT har været hårdt ramt af sygdom. Ledelsen har været i løbende dialog med den pågældende klasse og de er blevet forsikrede om, at de får de timer, de skal have. Om reaktion på reklamationer/kritik: En mulighed for at sende et signal til omverdenen, at man gør mere, end man forventer. Man skal reagere og overdimensionere løsninger og yde mere, end kunden/modtageren forventer, hvilket vil skabe en bedre forståelse. Vigtigt at klassen informeres løbende i processen med f.eks. at finde en ny lærer, så de ved, hvor de står.

5 Påmindelse til ledelsen om, at der fortsat er mulighed for samarbejde med Kunstforum i Tarm og udstilling af elever og kursisters værker på udvalgte steder i byen. Forespørgsel ang. international linje: Elever kunne få lov at rejse ud på high school og samtidig følge undervisningen online på VGT i et par fag. Medarbejdere: Mk: Orientering om tidsregistreringssamtaler mv. Der er bekymring blandt lærerne ang. mertid og norm overskridelse. Planlægningstal er ledelsens norm for, hvad de vil udbetale af timer. Hvis tidsregistreringen lander over de planlagte tal, er lærerne bekymrede for, om de skal arbejde gratis i den sidste del af skoleåret. Elever: Orientering om arrangement ang. visionsarbejde: Ekstern oplægsholder fra projekt Gymnasiet Tænkt Forfra (Jacob Kjærgaard), som vakte begejstring. Desværre var tilslutningen til arrangementet ringe. Deltagerne fik mange konstruktive inputs. Elevrådet er i færd med at udarbejde et visionspapir, som vil blive overdraget til ledelsen, når det er færdigt. Kort frist til planlægningen af arrangementet, men det blev en god proces alligevel. Til elevrådsmøderne deltager flere elever og kursister. VUC deltager ikke ved møderne. Mikrobølgeovne er installeret i kantinen igen. Elevrådet har diskuteret egenbetaling i forbindelse med international studieretning. Argumenter for og imod er blevet overdraget til ledelsen. Fælles Forum har udarbejdet nye retningslinjer for diverse elev shows. Den nye elevrådsstruktur betyder, at der ikke er nogen vedtægter. Det arbejdes der på nu. I september vælges nye repræsentanter til de forskellige poster. Deltagelse ved elevrådsmøderne er 10 personer. Mange gode diskussioner og en følelse af, at man får udført noget. Forespørgsel ang. elevers fornemmelse af medindflydelse mv.: I forbindelse med udsendelse af regnskab mv. kan det som elev være svært at gennemskue. Elevrådsrepræsentanterne håber derfor, at mange vil deltage i kurser ang. bestyrelsesarbejde for at blive klædt bedre på til bl.a. bestyrelsesmøder. Dagen med rektor og vicerektor for elevrådet fungerede godt i denne sammenhæng. Rektor: Ad Aspberger klasse: Skolen har fået afslag på ansøgningen ang. oprettelse af Asperger klasse. Ansøgningen underkendt på baggrund af skolens geografiske placering. Hvis der kan dokumenteres et behov, kan vi indsende en ansøgning igen.

6 SU arbejder med løn og personalepolitik. Visionsarbejde: Lærere og elever har hver for sig holdt et arrangement. Administrationen følger med et arrangement i april maj. Toplederkonferencer, afholdes af UVM for at diskutere udnyttelsen af ledelsesrummer, der opstår i forlængelse af OK13: Mh deltager i fire kurser. Det første handlede om Tillidsbaseret ledelse. Parallelt kører et skoleudviklingsprojekt: Skoleudvikling i Praksis. Her arbejdes med skolens statistikker mv. for at se, hvordan man kan udvikle skolen, og hvor man med fordel kan sætte ind. Skolen har været ramt af en del langtidssygemeldinger, især blandt engelsklærerne. Der er slået en række nye stillinger op til næste skoleår. Børge Larsen har opsagt sin stilling og der søges efter en ekstra pædagogisk leder, som bl.a. skal stå for skemalægning. Fælles Forum er kommet godt i gang. Det er Henrik Fogde og Anne Mette Thorøe der repræsenterer ledelsen. Medarbejdertrivselsundersøgelse og arbejdspladsvurdering er netop afsluttet, og vi afventer resultatet. Strategiske tiltag: Efterspørgsel af botilbud omkring gymnasieskolerne enten som kollegieeller kostafdeling. Ledelsen påtænker at foretage nogle analyser med henblik på at afdække behovet i vores område og vil vende tilbage med et oplæg til bestyrelsen på et senere tidspunkt. Tidsregistrering er en ny udfordring. Ledelsen har stor forståelse for den uro, det kan give, og den frustration, der kan være blandt lærerne. Dog er det vigtigt at finde frem til en løsning, der ikke skaber presedens for, at der bliver tale om et tag selv bord i forhold til lønudbetaling, og at merarbejde fortsat må have som forudsætning, at det er pålagt og/eller aftalt på forhånd. Skjern Å Running Challenge: Alle elever og personale, som ønsker at deltage, får betalt halvdelen af deres deltagergebyr og får en VGT løbetrøje. Tilbuddet gælder også bestyrelsens medlemmer. 7: Videregivelse af informationer til andre: alle informationer kan videregives. 8: Eventuelt: Mulighed for at begynde bestyrelsesmøder før: Næste bestyrelsesmøde begynder kl. 8:00. Ref: A. M. T.

MK: Vil gerne have et punkt på dagsordenen fremover, hvor man følger op på de beslutninger, der er truffet på tidligere møder.

MK: Vil gerne have et punkt på dagsordenen fremover, hvor man følger op på de beslutninger, der er truffet på tidligere møder. Bestyrelsesmøde Vestjysk Gymnasium Tarm Afholdt fredag den 20. juni kl. 08.00 12.30 på Vestjysk Gymnasium Tarm. Mødt: John Clausen (form.), Peter Larsen (pers.rep.), Martin P. Kristensen (pers.rep.), Maja

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Afbud fra: repræsentant for de videregående uddannelser Per Andersen (AU), næstformand Kent Thomsen,

Afbud fra: repræsentant for de videregående uddannelser Per Andersen (AU), næstformand Kent Thomsen, Bestyrelsesmøde fredag den 19. maj 2017 Til stede: Bestyrelsesformand John Clausen, medarbejderrepræsentant Martin Kristensen, medarbejderrepræsentant Tanni Andersen, Rikke Yde Tordrup, Lars Bøttern, Flemming

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 26. maj 2015 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Til stede: Bestyrelsen: Per Andersen, Kim Brarup, Annette Nordstrøm, Brian Elgaard, Morten Skaarup, Henrik Holmskov, personalerepræsentant Martin Kristensen,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 2. november 2015 Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Fraværende Referent Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Ny i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 4 Kursistoptag... 3 5 VUC Erhverv... 3 6 Personale. LUKKET... 3 7 Overenskomst OK13... 3 7.1 UF status... 3 8 AVU

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 24. marts 2015 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: Lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Fra ledelsen, uden stemmeret: Rektor Mikkjal Helmsdal, vicerektor John Frederiksen, pædagogisk leder for HF og VUC Anne-Mette Thorøe.

Fra ledelsen, uden stemmeret: Rektor Mikkjal Helmsdal, vicerektor John Frederiksen, pædagogisk leder for HF og VUC Anne-Mette Thorøe. Bestyrelsesmøde fredag den 23. september 2016 Til stede: Bestyrelsen: Bestyrelsesformand John Clausen, næstformand Kent Thomsen, Kristian Andersen (indtil kl. 10:00), medarbejderrepræsentant Martin Kristensen,

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet mandag den 24. marts klokken , herefter spisning på Støberiet i Holstebro

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet mandag den 24. marts klokken , herefter spisning på Støberiet i Holstebro Holstebro den 18. marts 2014 Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet mandag den 24. marts klokken 15.00 17.00, herefter spisning på Støberiet i Holstebro Mødet foregår på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro

Læs mere

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Til stede: Per Michael Johansen (fmd.), Erik Meldgaard Bendorf (næstfmd.), Birthe Christensen, Stine Sofie Jensen, Preben Clausen, Bjarke Tarp Barkholt, Ulrich

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Leif Nielsen - Næstformand

Leif Nielsen - Næstformand Referat Tilstede Afbud Ulla Koch Formand Leif Nielsen - Næstformand Bestyrelsesmøde Den 15. juni 2017 kl. 16.00-18.00 Herrestræde 11, 4200 Slagelse Lene Meyland - Medarbejderrepræsentant m/stemmeret Henning

Læs mere

Hvad med forstander/leder?

Hvad med forstander/leder? Hvad med forstander/leder? Retningslinjer til god økonomistyring og rapportering til relevante samarbejdspartnere, eks. bestyrelse, revisor, ministeriet, repræsentantskab/skolekreds og kreditorer (pengeinstitutter/realkredit)

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af CG-bestyrelsesmøde. Onsdag d. 23. marts 2011

Referat af CG-bestyrelsesmøde. Onsdag d. 23. marts 2011 Referat af CG-bestyrelsesmøde Onsdag d. 23. marts 2011 Til stede: Benny Dylander, Eik Andreasen, Torben Monefeldt, Troels Vang Andersen, Anette Vistesen, René Kural, Jens Mandrup, Benjamin Lausten, Rebecca

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr 68 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 11/6 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde 14/9-15/9, 2018 (Seminar) 1/10 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF SVENDBORG GYMNASIUM & HF Navn Navnsen Adresse By A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk re Navn Navnsen Dato: 5. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2012 (revisor til stede) 4) Budget

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. april 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl. 16-18 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Jakob Skovgaard Koed DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Thomas Berlin Hovmand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken 15.00 17.00 på VUC i Holstebro Holstebro den 12. marts 2013 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af årsrapport og revisorprotokol Årsregnskabet

Læs mere

Referat af TR-møde d.13/

Referat af TR-møde d.13/ Referat af TR-møde d.13/4 2010. Dagsordenspunkt Tid Referat 1) Orientering fra bestyrelsen om:. AMR får lagt 20 timer oveni i år. De a) AMR-akkord v. Ane får 70 timer næste år. b) Timer til suppleanten

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 18 marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 18 marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 18 marts 2015 Tilstede: Henrik Busch, næstformand, Kari Jørgensen, Freja Södergran, Anette Nygaard (NY), Alma Tjalve og Michala Josefine Nørgaard, Anette Knudsen (AKN), Tina

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Palle Broman, Huno K. Jensen, Teresa

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT 1 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF BESTYRELSESMØDEREFERT År 2017, den 16/3 afholdtes bestyrelsesmøde på Frederiksborg

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Til stede: Frants Roager Lauritsen, Carsten Djursaa, Susanne Bækholm, Charlotte Høy Worm, Lone Clowes, Harm Ehmen, Nanna Møller Sandbæk, Thomas Skjold Jacobsen,

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014.

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014. Igen blev generalforsamlingen afholdt i Uddannelsescenter UIUs lyse og rummelige lokaler. LEV København havde fået tilsagn fra to oplægsholdere til at indlede kredsens generalforsamling: Anna-Belinda Fosdal,

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag-23-4-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt, rep. for Skole

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Helle Vestergaard, Lotte Thøgersen og Helle Lindkvist. 1. Underskrivelse af referat fra møde den

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Dagsorden for mødet den 27-3-2014 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 27-3-2014 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 15. marts 2014 Dagsorden for mødet den 27-3-2014 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2013 (revisor til

Læs mere