Ordinær Generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær Generalforsamling"

Transkript

1 Ordinær Generalforsamling Onsdag den 21/ kl. 19:00 Hældagerskolens Samlingssal Bestyrelsens beretning samt Referat

2 Bredballe Antennelaug: Beretning for året 2017: Vi har i 2017 afviklet 8 bestyrelsesmøder. Formand og kasserer har haft 8 møder med Stofa, som i 2017 har været repræsenteret af Jørn Holst. Ofte har disse møder været afholdt med den samlede bestyrelse, hvor der blandt andet har været drøftet Docsis 3.1 planlægning med anførelse af tidsterminer og konsekvenser. Ved samme lejlighed er også tekniske ændringer i vor hovedstation blevet behandlet. Projekteringsarbejder i forbindelse med udvidelser af nettet i de nye boligområder mod øst har været drøftet ved afholdelse af mange bygge- og ledningsmøder. Med Stofa er der sideløbende drøftet kundeservice eller mangel på samme, hvor det retfærdigvis må siges, at det forholdsvis har været kun få tilfælde i løbet af 2017, hvor der har været noget at udsætte. Disse møder har stor værdi både for foreningen og for Stofa. Yderligere har vi været til møde om Persondata-forordningen hele to gange. Der kan kort siges, at Persondata-forordningen er en lov, der stammer fra EU og skal gælde for samtlige medlemslande. Kravene i loven er baseret på at beskytte borgerne med hensyn til personfølsomme oplysninger og er gældende for alle erhvervsvirksomheder og foreninger. Som forening betragtet har vi ud fra disse møder kunnet konkludere, at vi ikke har de helt store problemer, da vi kun er i besiddelse af de persondata, der er absolut relevante for driften af foreningen i samarbejde med Stofa, som vi har indgået en aftale med omhandlende dette emne. I 2017 og langt ind i 2018 har vi kæmpet for at få hjemmesiden opgraderet til et kvalitativt og aktivt medie. Det startede med, at vi afviklede et møde med en kompetent hjemmeside specialist, hvor vi i forbindelse med en længere drøftelse om hjemmesiders kvalitet og dermed markedsføringsværdi, fik et tilbud på omlægning af vores hjemmeside. Efter gennemgang af tilbuddet besluttede bestyrelsen selv at påtage sig arbejdet. Her skal det anføres, at Finn Grønning har udført et kæmpe stort projekteringsarbejde og brugt særdeles mange timer på det. Teknisk har Erik Børsting Hansen bistået, når der kom komplicerede tekniske udfordringer. Resultatet: Ny hjemmeside, der er særdeles informativ og brugervenlig. Via hjemmesiden er det muligt for vore medlemmer fuldstændigt at danne sig et overblik over alle tænkelige muligheder og løsninger, som foreningen og Stofa kan tilbyde. Her skal også nævnes, at vi søger, at der til enhver tid ligger relevante nyheder og meddelelser til vore medlemmer. Det kan på det kraftigste anbefales at besøge vores hjemmeside bbal.dk, det er en rigtig positiv oplevelse. Også i 2017 og helt ind i 2018 har foreningen god kommunikation med de forskellige bygmestre i vort østlige område.

3 Vi er ligeledes meget opmærksomme på fra- og tilflyttere i området, hvor der i forbindelse med salg og køb er lagt foldere ud til byens ejendomsmæglere med beskrivelse af, hvilket område og adresser foreningen dækker og ikke mindst med oplysning om, hvad foreningen og Stofa kan tilbyde af TV- og internetmuligheder. Stofa og Bredballe Antennelaug har afholdt Stofa-event torsdag den 15. februar i år med ca. 100 fremmødte medlemmer. Der var mulighed for at stille spørgsmål og tilkøbe produkter, som foreningen/stofa kunne tilbyde. Samtlige husstande i vort område var inviteret til at deltage. Vi vil også fremover satse på disse arrangementer men vil samtidig stille krav til, at indholdet skal være absolut relevant og af høj teknisk standard, så vore medlemmer kan få maksimalt ud af at deltage. Vi har samarbejds- og erfa-møder med Vejle Antenneforeningen, samt Mølholm Antennelaug, hvor vi drøfter vore foreningers status og udfordringer af teknisk art samt holdning til markedsføring m.m. Foreningen har til stadighed fokus på, hvad andre tv-udbydere kan tilbyde og til hvilken pris. Vi finder pt. ikke grundlag for at foretage ændringer med hensyn til leverandør, når der tænkes på kvalitet, pris og service. Tekniske funktioner og tiltag: Et citat fra sidste års beretning hvor der blev udtalt følgende: Streaming via internettet vil fremover blive det største krav til trafikudvikling, vi vil møde. Skal jeg tale i billeder, så vil jeg sammenligne trafikken på internettet med trafikken på E45, hvor der også er intense drøftelser gående ud på etableringen af yderligere et spor på motorvejen fra Århus og syd på. Set indenfor vor egen verden her i Bredballe Antennelaug, må vi erkende, at der indenfor 1-2 år vil være behov for, at vort anlæg skal kunne klare 1Gbit download for at kunne leve op til vore nuværende og kommende medlemmers behov. Det betyder, at vi allerede er i gang med uddybende drøftelser med vor serviceleverandør. Vi forventer at kunne opfylde disse krav i løbet af 2018 og senest Disse planer er absolut betingelserne for, at vi kan opretholde Bredballe Antennelaug som en seriøs forening, der også kan bestå i årene fremover til glæde for vore medlemmer både gamle som nye. I forbindelsen med denne udbygning af vort anlæg vil vi ligesom andre tv- og internetudbydere blive nødsaget til at lukke for signalet til FM-radio, hvilket vi ske tæt på juni Lukningen for FM-radio vil også senere ske på landsplan, hvilket også vil kunne mærkes på vore bilradioer. Radio vil fremover skulle tages via Tv-signalet, hvor der i dag er 23 digitale radiokanaler. Mange af vore medlemmer lytter allerede til en eller flere af de mange digitale radiokanaler, der kan streames fra internettet enten direkte eller via Chromecast audio eller DAB+radio. Teknisk kan jeg anføre, at anlægget bliver opgraderet fra 862 MHz til 1200 MHz fremvej/ 200Mhz returvej og Docsis 3.1 citat slut.

4 Den største beslutning, der blev taget i 2017 er uden tvivl indgåelse af ny kontrakt med Stofa, som betyder en væsentlig ombygning/modernisering af vort forsyningsnet til helt nye standarder indenfor overførsel af Tv- og bredbåndssignaler. Kan også beskrives med overskriften (Giganet MBit). Kontrakten er på i alt , hvoraf lauget bidrager med samt fra tidligere hensættelse. Kontrakten med Stofa løber frem til Fremtid 2018 Vi vil fremover kunne leve op til kravene om kapacitet nu og i relation til 4k og Q-led TV m.m. samt et tiltagende streamingsbehov. Alternativt, hvis vi intet havde foretaget os, vil vi ikke kunne bestå som selvstændig forening. Vi vil fremover have medlemmer med hele pakken omfattende Tv-pakker, internet samt telefoni, og medlemmer der alene har internet. Som tillægsfordel i forbindelse med ombygningen, vil vi i langt højere grad være i stand til at lokalisere fejl, så Stofa i de fleste tilfælde kan fejlrette inden, at det enkelte medlem har erfaret, at der er fejl på anlægget. Vort forsyningsnet er pt. delt op med 22 noder med et gennemsnit på under 100 medlemmer pr. node, hvilket vil kunne leve op til de krav, vore medlemmer i dag og fremover kan stille til anlægget. Status: 1. fase af ombygningen er afsluttet i uge 11, hvor samtlige forstærkere og fordelere samt samtlige stik er udskiftet. Denne fase er trods vejrliget forløbet planmæssigt i et godt samarbejde mellem bestyrelsen og vores serviceleverandør. En af grundene til den forholdsvis gnidningsløse proces kan direkte henvises til den gode stand, vort anlæg er i. Inden vi igangsætter 2. fase, skal lige nævnes, at FM-signalet, som omtalt tidligere i beretningen, bliver lukket ned den 21. juni I løbet af august i år bliver 2. fase realiseret i form af udskiftning af udstyr i vore 22 styringsenheder/noder, hvorefter hver enkelt node vil være at betragte som selvstændigt forsyningsnet, der bliver forsynet med signaler direkte fra lyslederkabler via hovedstationen. Inden 2. fase igangsættes i august, har vi stillet lokaler til rådighed for Stofa, og i den forbindelse kommer vor hovedstation til at danne knudepunkt gældende for hele Stofas forsyningsnet, så vi fremover er sikret en særdeles god net forbindelse uanset, hvad der måtte ske på landsplan i Jylland. Det vil være meget hensigtsmæssigt at foretage en programsøgning efter afslutningen af fase 2 i august. I den forbindelse vil vi lige præcisere, at vi ikke er overtaget af Stofa. Vi er stadig Jeres antenneforening og Jeres bestyrelse, som I selv vælger. Hvis I er i tvivl om, hvad vi opnår ved at være en selvstændig forening, kan I blot undersøge forskellen i priserne i forhold til vores forening og foreninger, der er ejet af Stofa. Med mange nye udstykninger i Bredballe samt andre tilslutningsmuligheder til vort forsyningsnet er vi selvfølgelig med i 1. række, og vi ser frem til en pæn vækst i antallet af medlemmer i de kommende år. Via fiber/coax kan vi tilbyde:

5 1 TV uden krav om bredbåndstilslutning i mange varianter med total frit valg 2 TV-løsning fra 99 kr. om måneden inkl. bredbånd 3 Bredbånd uden TV til de der fremover kun ønsker at streame Der har aldrig været så mange muligheder/løsninger til opfyldelse af vore medlemmers behov som nu. Det kræver blot, at I som medlemmer bruger lidt tid til at se på de vejledninger, der er indeholdt i vor hjemmeside bbal.dk, hvor der er et særdeles godt overblik over muligheder og produkter og samtidig gode links til Stofa. Signalforsyningen i foreningens hovedkabler er efter ovennævnte maksimal, og dette stiller igen krav til, at forsyningskabler fra stander i skel kan leve op til signalforsyningens standard. Det enkelte medlem vil med rette kunne stille sig selv følgende spørgsmål: Lever stikledningen fra stander i skel til huset op til det enkelte medlems forventninger? Er stikledningen lappet sammen efter brud, eller er den år gammel? Kan kabeltræk samt diverse stikdåser og forstærkere leve op til de tekniske krav? Er Wi-Fi forbindelserne i hjemmet optimale? Gå ind på hjemmesiden bbal.dk og se hvad foreningen/stofa kan tilbyde. Dette gælder også med hensyn til Wi-Fi i hjemmet. Alt sidstnævnte er det enkelte medlems eget ansvar. Beretningen afsluttes med tak for den tillid, vore medlemmer viser os som bestyrelse. En stor tak til vores kasserer, Finn Grønning for en kæmpe indsats og en tak til hele bestyrelsen for et godt samarbejde.

6 REFERAT FRA BREDBALLE ANTENNELAUG'S ORDINÆRE GENERAL- FORSAMLING, AFHOLDT PÅ HÆLDAGERSKOLEN D. 21/3-2018, KL. 19:00. Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent, der herefter udpeger stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virke i det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og gebyrer for indeværende år 6. Valg af bestyrelse 7. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter 8. Eventuelt Formanden, Bjarne Christensen, bød velkommen til de fremmødte medlemmer (17) samt til Henrik Hansen fra STOFA, og gik derefter over til at følge dagsordenen. Ad pkt.1 Som dirigent valgtes advokat Jens Glavind. Jens Glavind takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet i h.t. vedtægterne og derved var beslutningsdygtig i enhver henseende. Ad pkt. 2 Formanden, Bjarne Christensen, afgav beretning om foreningens virke i det forløbne år, hvorefter beretningen blev enstemmigt godkendt. Beretningen lægges på hjemmesiden sammen med dette referat. Ad pkt. 3 Regnskabet blev aflagt/kommenteret af kassereren, Finn Grønning. På spørgsmål vedr. værdien af vores anlæg svarede Finn Grønning, at vi ikke gør brug af værdiansættelse, da vi har omgående afskrivning. Herefter blev regnskabet enstemmigt godkendt. Ad pkt. 4 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer blev kommenteret af Bjarne Christensen, hvorefter Finn Grønning gennemgik de foreslåede ændringer, som herefter blev enstemmigt vedtaget. Ad pkt. 5 Budgettet for 2018 blev fremlagt og kommenteret af kassereren, Finn Grønning. Efter få kommentarer fra forsamlingen betragtede dirigenten budgettet som accepteret.

7 Ad pkt. 6 På valg til bestyrelsen var Bjarne Christensen, Jens Nørgård og Bent Østergaard, som alle blev genvalgt. Ad pkt. 7 Som suppleanter genvalgtes Leif Christoffersen og Knud Nielsen. Ad pkt. 8 - Spørgsmål vedr. betalingsgebyrer blev kommenteret af Henrik Hansen, Stofa. - På spørgsmål vedr. ombygningen, fase 1, svarede Finn Grønning: Hele ombygningen var dag for dag på vores hjemmeside, ligesom der blev udsendt driftsinformation pr. mail/sms alt efter, hvordan det enkelte medlem havde tilmeldt sig denne service. Såfremt man havde/har problemer med signalet, opfordres medlemmerne til omgående at kontakte Stofa eller bestyrelsen. Herefter takkede dirigenten for god ro og orden under generalforsamling samt for både god spørgelyst og gode besvarelser og erklærede generalforsamlingen for afsluttet. Afslutningsvis tog Bjarne Christensen ordet og takkede dirigenten for veludført hverv, ligesom han takkede bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde i det forløbne år. Således passeret, Vejle, den 21/ Jytte Johansen

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Onsdag den 27/03-2019 kl. 19:00 Hældagerskolens Samlingssal Bestyrelsens beretning samt Referat Bredballe Antennelaug: Beretning for året 2018: Der har gennemgående været afholdt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 1 2 Ekstraordinær Generalforsamling Dato: Mandag, den 30/01-2012 Tid: Kl. 19:00 Sted: Sognegården i Bredballe Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Vedtægtsændringer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det.

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det. ntenneforeningen orup Møde: Ordinær generalforsamling 2007 Dato: 11.4.2007 Kl.: 19.00 Sted: Landbo Centrum, Møllevej 15 Deltagere: 42 medlemmer fremmødt. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Henning Simoni

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 3 2 0 0 6 DAB - Radio Digitalt TV Det digitale spejl Prisforhøjelser fra ViaSat Radio / TV Kanalændringer Programafstemning www.bredballe-antennelaug.dk - kontakt

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Onsdag den 27/03-2019 kl. 19:00 Hældagerskolens Samlingssal I henhold til laugets vedtægter 5.2: Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt, senest i marts måned og indkaldes

Læs mere

Referat fra Laugsforsamling 2017.

Referat fra Laugsforsamling 2017. Hvalsø den 31. marts 2017. Referat fra Laugsforsamling 2017. I henhold til Hvalsø NV Antennelaug vedtægter 8, blev der afholdt Laugsforsamling onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.00 i Vangkildegårds beboerhus

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat Laugsforsamling 2016.

Referat Laugsforsamling 2016. Hvalsø den 31. marts 2016. Referat Laugsforsamling 2016. I henhold til Hvalsø NV Antennelaugs vedtægter 8, indkaldes der hermed til Laugsforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Vangkildegårds

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år 2016.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Til stede værende repræsentanter Fra Himmerland afd. 52, Vanggaarden, Mjel Antenneforening, Vendsyssels kvarter, Rebildparken, Øster Sundby, Tornhøjparken,

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Vedtægter for Bredballe Antennelaug

Vedtægter for Bredballe Antennelaug Vedtægter for Bredballe Antennelaug 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn: Bredballe Antennelaug 1.2 Foreningens hjemsted: 7120 Vejle Øst 1.3 Forsyningsområde: Bredballe 2 Formål 2.1 Foreningens primære

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 4 2 0 0 9 Referat fra Ordinær Generalforsamling @ Bestyrelsens beretning v/formanden @ Kontingent/Afgifter 2009 @ Radio/TV-oversigt efter 01/07-2009 @ Kontakt

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 1 4 Bestyrelsens beretning Referat fra Generalforsamling Kanaloversigt Bestyrelsen Kontakter @ www.bredballe-antennelaug.dk - 1 - Billedkvalitet kræver

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 22-02-2012 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2011) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Hvalsø NV Antennelaug

Hvalsø NV Antennelaug Referat fra Laugsforsamling tirsdag d.26.marts 2019 Deltagere: Bestyrelsen, undtaget Troels B Andersen. Endvidere 5 beboere/grundejere. Dagsorden: 1.Valg af dirigent og stemmetæller: Dirigent : Knud Petersen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2016

HOAF s ordinære generalforsamling 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2015. 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2015 (Regnskabet kan ses på infokanalen). 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 1 1 Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 30/03-2011 Tid: Kl. 19.00 Sted: Sognegården i Bredballe Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent,

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den ordinær generalforsamling den 20. februar 2018

Referat fra den ordinær generalforsamling den 20. februar 2018 Navn Adresse 3650 Ølstykke Referat fra den ordinær generalforsamling den 20. februar 2018 NB. Prøv den nye hjemmeside, adressen er stadig www.aovnet.dk Foreningen har en samarbejdsaftale med Stofa om service

Læs mere

Vedtægter for VORES NET

Vedtægter for VORES NET Vedtægter for VORES NET 1. Navn Stk. 1. Foreningens navn er Vores Net 2. Hjemsted og virkeområde Stk. 1. Foreningens hjemsted er Varde kommune Stk. 2. Foreningens virkeområde fastlægges på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00 Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 19. februar 2007 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og nedsættelse af stemmeudvalg) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 28. Februar 2013. I Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 28. Februar 2013. I Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 28. Februar 2013. I Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Vedtægter for Rødding Antenneforening

Vedtægter for Rødding Antenneforening Vedtægter for Rødding Antenneforening Navn, hjemsted og formål: 01 01) Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejen Kommune. 02 01) Foreningens formål er at: a) Modtage

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Formand Leo Andersen (LA) bød velkommen til gæster og repræsentanter.

Formand Leo Andersen (LA) bød velkommen til gæster og repræsentanter. Referat fra Repræsentantskabsmøde den 27. marts 2017 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 23-40-42-44-52, Vangaarden, Mjel Antenneforening, Højlundsparken, Vendsysselkvarteret, Fjordblink

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Referat General forsamling. Birkeparken

Referat General forsamling. Birkeparken Referat General forsamling Birkeparken 17.04.2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af det revideret regnskab til godkendelse. 4. Forslag fra medlemmerne 5. Forslag

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for Valg til bestyrelsen: På valg er

5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for Valg til bestyrelsen: På valg er 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. Formandens beretning for 2011 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2011 (udsendt) 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen: 4a. Ændring

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2014. I Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2014. I Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2014. I Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen.

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen. Der var fremmødt 72 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 9 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere