Referat af 16. møde 21. januar 2015 kl i Cphbusiness City

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af 16. møde 21. januar 2015 kl. 13.00 15.00 i Cphbusiness City"

Transkript

1 21. januar 2015 Cphbusiness HSU Referat af 16. møde 21. januar 2015 kl i Cphbusiness City I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild Ressourcedirektør JOCA John Callisen Områdechef, Service & Oplevelse BLA Bo Steen Larsen Områdechef, Økonomi & Finans SUR Susanne Rievers Områdechef, Salg & Markedsføring ATH Annette Thromsholdt Områdechef, Laboratorie og Miljø LBP Lars Bogetoft Områdechef, IT & Multimedie KIMI Kim Mikkelsen IT-chef BSLA Birgitte Laursen Studieadministrationschef HLBE Hanne Larsen-Bentin TR (AC / IDA), Hillerød MKL Maria Kirstine Lovén TR (AC) Nørrebro JCH Jan-Christian Haxthausen TR (AC), Lyngby CHJ Charlotte Morell Jørgensen TR (HK), Lyngby PAB Palle Bech TR (CO10), Lyngby ALA Annette Larsen TR (AC / DJØF), Nørrebro JWM Janne Madsen TR (FFT), Lyngby HWH Henrik Wind-Hansen TR (AC / DJØF), City CDP Charlotte Dalgaard Petersen Rep. Landemærket II SHN Stine Hougård Nielsen TR (Adm-AC/ DJØF) City DK Dan Korsgaard Formand, Arbejdsmiljøudvalget Referent: Ann-Cathrine Andersson (ACA)

2 Dagsorden 1. Velkomst v/ogr 2. Godkendelse af dagsorden v/ogr 3. Orientering v/alle 4. Udviklingsprogram 2015 v/ogr 5. Kvalitetsarbejde 2015 v/ogr 6. Status på Ennova v/gc 7. Gør teams til værdi 2015 v/gc 8. Status på nyansættelser v/dir 9. Status på lønforløb v/jjer 10. Godkendelse af forretningsorden for LSU v/alle 11. Orientering om kompetenceudviklingsprojekt, som Studieadministrationen gennemfører for midler fra Kompetencefonden v/bsla 12. Gennemførelse af APV i Cphbusiness Søerne v/jch 13. Orientering v/jjer 1. Justering af personalepolitik lægebesøg 2. Justering af personalepolitik rådighedsforpligtelse 3. 3 måneders prøvetidssamtale 14. Opfølgning på organisationsændringen af de administrative funktioner. Hvordan fungerer det? v/jch 15. Opfølgning på arbejdsmiljø v/jjer 16. Status på personaleforening v/gc 17. Eventuelt Bilag 10.1 LSU forretningsorden 13.a Lægebesøg mv. i arbejdstiden 13.b Rådighedsforpligtelse 13.c 3 måneders prøvetidssamtale

3 Referat 1. Velkomst og præsentation af det nye HSU v/ogr Ole bød velkommen til såvel gamle som nye medlemmer af HSU. 2. Godkendelse af dagsorden v/ogr Godkendt. 3. Orientering v/alle OGR orienterede om den aktuelle presseomtale af eksamensafvikling på Cphbusiness, der har været omtalt de senere dage. Kvalitet igangsætter en evaluering af vintereksamen med henblik på den videre kvalitetsudvikling af området. Cphbusiness skal have procedure for at håndtere negativ PR, således at medarbejdere er klædt ordentlig på. Hertil skal der udarbejdes en politik for, hvem der må udtale sig til pressen. OGR orienterede desuden om den aktuelle dialog med underviserne på programområdet Salg og Markedsføring om trivsel i dagligdagen. Direktionen har deltaget i områdemøde, hvilket følges op af dialogmøder i uge 8. Efterfølgende afholdes yderligere et områdemøde hvor løsningsmodeller præsenteres. 4. Udviklingsprogram 2015 v/ogr Udviklingsprogrammet er ved at blive udmøntet i årets projektportefølje, som dels viderefører og afslutter en række projekter fra 2014, dels samler projekterne under de syv temaer med henblik på at blive implementeret i driften. Denne proces kan følges på Intranettet. 5. Kvalitetsarbejde 2015 v/ogr Processen kører som planlagt, og vi følger nøje arbejdet på de øvrige institutioner, herunder på KEA, som netop er indstillet til en betinget akkreditering. Der er fastlagt et årshjul og en rapporteringsstruktur, som nu er igangsat og kører i hele Der er dog stadig udfordringer i datagrundlaget, som vi arbejder på at løse. 6. Status på Ennova v/gc GC gennemgik kort resultaterne fra studentertilfredshedsundersøgelserne på hhv. fuldtidsuddannelser og deltidsuddannelser. Generelt er der en stigning i tilfredsheden på deltidsuddannelserne. Deltid ligger dog lidt under gennemsnittet for erhvervsakademierne. På fuldtidsuddannelserne er resultaterne de samme som sidste år. Fuldtid ligger også lidt lavere end gennemsnittet. Metoden kan afkode både graden af tilfredshed, og hvor meget et adspurgt område betyder for den samlede studieglæde. Der arbejdes nu videre med undersøgelserne på de enkelte uddannelser med henblik på at indkredse og igangsætte de tiltag, som kan fremme studieglæden.

4 Kvalitetsafdelingen har lavet en drejebog for det videre arbejde med identifikation af indsatsområder samt udarbejdelse af indsatsområder. OGR opfordrer til, at Ennova anvendes som ledelsesværktøj og at der identificeres få indsatsområder der vurderes at have stor effekt. 7. Gør teams til værdi 2015 v/gc Processen kører på alle områder. Aktuelt er vi ved at fastlægge rollefordelingen mellem underviserteams, områdechef og områdets støttefunktioner. Vi har i dag teams af navn, og fra sommeren 2015 har vi også teams af gavn som teambaseret organisation. Vi er ved at få klarlagt roller og struktur ligesom selvstyrende team begrebet skal fastlægges. I februar færdiggøres den generelle beskrivelse(model), og herefter igangsættes processen mht. planlægning, vejledning, opkvalificering og implementering. 8. Status på nyansættelser v/dir 13 nye undervisere skal ansættes pr. 1. februar. Det er en udfordring at rekruttere kvalificerede undervisere. Stillingsopslag har denne gang været mere målrettet de ønskede profiler. Vi skal fremover være endnu tidligere ude i forhold til ansættelsestidspunktet. LinkedIn kan med fordel bruges som rekrutteringskanal. 9. Status på lønforløb v/jjer I år har direktionen valgt at offentliggøre resultaterne på intranettet. Det har været et omstændigt arbejde at udarbejde lister og beskrivelser, men det har været vigtigt, at det blev gjort ordentligt. Der har været blandede tilbagemeldinger på, at resultaterne blev lagt på intra. Der skal foretages en evaluering af processen og de erfaringer, vi har gjort os. Det bliver behandlet i en skriftlig høring ultimo februar, da der ikke er tid til at vente til næste HSU-møde pga. de kommende MUS/TUS-samtaler, jf. årshjulet, hvor dette års forløb bliver revideret. Direktionen bemærkede, at lønspændsarbejdet har fjernet de værste skævheder. Processen er dog ikke afsluttet og tages op i næste lønforløb. 10. Godkendelse af forretningsorden for LSU v/alle Ordet midlertidig i paragraf 8 skal fjernes. Derudover blev forretningsordenen godkendt. 11. Orientering om kompetenceudviklingsprojekt, som Studieadministrationen gennemfører for midler fra Kompetencefonden v/bsla Kort orientering om projektet, der skal give medarbejderne i studieadministrationen et løft. Formålet er at optimere de administrative processer. I juni 2014 startede processen ved opbygningen af tre nye teams. Medarbejderne i studieadministrationen har generelt forskellige baggrunde, og der er ikke så mange kontoruddannede. Projektet slutter i sommeren Gennemførelse af APV i Cphbusiness Søerne v/jch Spurgte til gennemførelse af APV for alle dem, der er flyttet. DK svarede, at arbejdet er i gang i forhold til de administrative medarbejdere ved Søerne, såvel

5 som det pædagogiske personale. Derudover har DK tilbudt de øvrige afdelinger at komme ud og gennemgå arbejdspladserne og vurdere forholdene (såkaldt rundering). Skema er udsendt, og det handler om at vurdere sammenlignelige arbejdspladser. Der var en diskussion om hvorvidt rundering giver medarbejdere tilstrækkelige muligheder for at ytre sig. Der blev udtryk ønske om, at det bliver meldt ud, hvornår runderingen gennemføres, så medarbejderne har mulighed for at være til stede. Den store MTU bliver lanceret om kort tid, hvori APV indgår i undersøgelsen. 13. Orientering v/jjer a. Justering af personalepolitik lægebesøg I forhold til lægebesøg var der enighed om, at det foreliggende udkast var for restriktivt i tonen. Til næste HSU møde udarbejdes et nyt udkast. Det blev dog vedtaget, at ved graviditet skal far inkluderes. Derudover skal personalepolitikudvalget også ind over. b. Justering af personalepolitik rådighedsforpligtelse Input: AC-fuldmægtig skal tilføjes i oplægget. Rådighedsforpligtigelsen omfatter ekstraordinære arbejdsopgaver. Herudover blev eventuel varsling drøftet, uden at der blev fundet en løsning. Det blev understreget, at det er et tilbud, om man har rådighedsforpligtigelse. Retningslinjer for rådighedsforpligtigelse drøftes videre i lønudvalget. c. 3 måneders prøvetidssamtale Ingen kommentarer. Herefter var der en generel drøftelse af mængden af vejledninger og retningslinjer på Cphbusiness, og det blev i den forbindelse besluttet at se på den samlede struktur for personalepolitik og personalehåndbog mhp. et oplæg til næste HSU. Dette vil ske i regi af personalepolitisk udvalg. 14. Opfølgning på organisationsændringen af de administrative funktioner. Hvordan fungerer det? v/jch I forbindelse med vintereksamenerne 2015 har de studerende skrevet mange mails i frustration over, at planlægningen ikke har fungeret. Derfor har JCH taget det op til drøftelse i HSU. JCH mfl. stillede spørgsmålstegn ved centraliseringen af studieadministrationen, da der er en række ting, der ikke fungerer for de studerende og for medarbejderne. JJER svarede, at planlægningen af vintereksamenerne 2015 ikke har været god nok. Der er derfor indledt en evalueringsproces, der bl.a. omfatter en evalueringsdag med Områderne, Studieadministrationen og Kvalitet. Tidsplanlægning og kvalitet i processerne har manglet, og en række ydre faktorer har drillet. Når man er i en opstartsperiode, og systemerne ikke fungerer, er det svære vilkår at arbejde under. Derudover kan vi blive bedre til at kommunikere. Studieadministration, Service & Lokaliteter og IT udgør derfor sammen med områdecheferne et nyt mødeforum (Administrationsforum), som mødes hver måned og drøfter løsninger.

6 Derudover pointerede JJER, at en samlet studieadministration er en forudsætning for at kunne ensarte og løfte kvaliteten i studieadministrationen og på tværs af Cphbusiness. Ole konkluderede, at Cphbusiness ikke er lykkedes med tog til tiden (det gælder skemaer, lokalefordeling m.m.), og at det har meget høj prioritet at få rettet op på dette. 15. Opfølgning på arbejdsmiljø v/jjer APV, stresspolitik og beredskabsplaner er i proces. 16. Status på personaleforening v/gc Den 3. februar er der indkaldt til et møde. Til næste møde i HSU vil punktet være på dagsordenen igen. 17. Eventuelt Ingen punkter til Eventuelt.

Cphbusiness HSU. 5. november 2014. Referat af 15. møde 5. november 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket

Cphbusiness HSU. 5. november 2014. Referat af 15. møde 5. november 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket 5. november 2014 Cphbusiness HSU Referat af 15. møde 5. november 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER

Læs mere

Cphbusiness HSU. 20. august 2014. Referat af 14. møde 20. august 2014 kl. 10.00 12.00 på Cphbusiness, Landemærket

Cphbusiness HSU. 20. august 2014. Referat af 14. møde 20. august 2014 kl. 10.00 12.00 på Cphbusiness, Landemærket 20. august 2014 Cphbusiness HSU Referat af 14. møde 20. august 2014 kl. 10.00 12.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER

Læs mere

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog:

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog: 27. juni 2012 CphBusiness HSU Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild Ressourcedirektør

Læs mere

Referat af 11. møde, 22. januar 2014 kl. 15.00 17.00 på Cphbusiness, Landemærket

Referat af 11. møde, 22. januar 2014 kl. 15.00 17.00 på Cphbusiness, Landemærket 22. januar 2014 Cphbusiness HSU Referat af 11. møde, 22. januar 2014 kl. 15.00 17.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER

Læs mere

Referat. 10. oktober. Jacob Jersild John Callisen. Områdechef, (HK) Valby Else Marie Lie. Gitte Hansen. TR (HL), City

Referat. 10. oktober. Jacob Jersild John Callisen. Områdechef, (HK) Valby Else Marie Lie. Gitte Hansen. TR (HL), City 10. oktober 2013 Cphbusiness HSU Referat af 8. møde 10. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 (ekstraordinært indkaldt) Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR GC JJER JOCA KRI SUR BLA REM Ole Gram-Olesen

Læs mere

Cphbusiness - HSU. Referat af 6. møde 6. maj 2013 kl Cphbusiness, Landemærket. 30. maj I mødet deltog:

Cphbusiness - HSU. Referat af 6. møde 6. maj 2013 kl Cphbusiness, Landemærket. 30. maj I mødet deltog: 30. maj 2013 Cphbusiness - HSU Referat af 6. møde 6. maj 2013 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JOCA John Callisen

Læs mere

HWH Henrik Wind-Hansen TR (AC / DJØF), City TMH Tania Marika Hansen TR (HK) DK Dan Korsgaard Formand, Arbejdsmiljøudvalget

HWH Henrik Wind-Hansen TR (AC / DJØF), City TMH Tania Marika Hansen TR (HK) DK Dan Korsgaard Formand, Arbejdsmiljøudvalget 27. maj 2015 Cphbusiness HSU Referat af 18. møde 27. maj 2015 kl. 13.00 15.00 i Cphbusiness City I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild

Læs mere

CphBusiness HSU. Referat af 2. møde 20. august 2012 kl. 15.00 17.00 CphBusiness, City. 29. august 2012. I mødet deltog:

CphBusiness HSU. Referat af 2. møde 20. august 2012 kl. 15.00 17.00 CphBusiness, City. 29. august 2012. I mødet deltog: 29. august 2012 CphBusiness HSU Referat af 2. møde 20. august 2012 kl. 15.00 17.00 CphBusiness, City I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild

Læs mere

Referat af 17. møde 18. marts 2015 kl. 13.00 15.00 i Cphbusiness City

Referat af 17. møde 18. marts 2015 kl. 13.00 15.00 i Cphbusiness City 18. marts 2015 Cphbusiness HSU Referat af 17. møde 18. marts 2015 kl. 13.00 15.00 i Cphbusiness City I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild

Læs mere

28. maj 2014 Referat af 13. møde 28. maj 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: Afbud:

28. maj 2014 Referat af 13. møde 28. maj 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: Afbud: 28. maj 2014 Cphbusiness HSU Referat af 13. møde 28. maj 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob

Læs mere

Referat af 12. møde 19. marts 2014 kl på Cphbusiness, Landemærket

Referat af 12. møde 19. marts 2014 kl på Cphbusiness, Landemærket 19. marts 2014 Cphbusiness HSU Referat af 12. møde 19. marts 2014 kl. 13.00 15.00 på Cphbusiness, Landemærket I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER

Læs mere

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City 13. nvember 2012 Cphbusiness - HSU Referat af 4. møde 12. nvember 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City I mødet deltg: OGR Ole Gram-Olesen Rektr GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacb Jersild

Læs mere

Cphbusiness bestyrelse

Cphbusiness bestyrelse Cphbusiness bestyrelse 28. møde i bestyrelsen onsdag den 26. november 2014 REFERAT Bestyrelsen: Ing-Marie Frithiof, formand Niels Milling Kim Simonsen Solveig Ørteby Randi Brinckmann Wiencke Lars Bonde

Læs mere

Mødet afholdes på Cphbusiness, Landemærket 11, 5. sal, mødelokale Status

Mødet afholdes på Cphbusiness, Landemærket 11, 5. sal, mødelokale Status Hovedsamarbejdsudvalget Referat 19. møde onsdag den 9. september 2015 kl. 13.00 15.00 Mødet afholdes på Cphbusiness, Landemærket 11, 5. sal, mødelokale Status Hovedsamarbejdsudvalget Ole Gram-Olesen Formand

Læs mere

Cphbusiness bestyrelse

Cphbusiness bestyrelse Cphbusiness bestyrelse 30. møde i bestyrelsen onsdag den 24. juni 2015 REFERAT Bestyrelsen: Ing-Marie Frithiof, formand Niels Milling Kim Simonsen Solveig Ørteby Randi Brinckmann Wiencke Lars Bonde Bent

Læs mere

Cphbusiness bestyrelsen

Cphbusiness bestyrelsen Cphbusiness bestyrelsen 33. møde i bestyrelsen torsdag den 26. november 2015 REFERAT Bestyrelsen Charlotte Lundblad, formand Pia Aarestrup Kim Simonsen Solveig Ørteby Randi Brinckmann Wiencke Lars Bonde

Læs mere

07.04.2013/DSC. 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT. Bestyrelsen:

07.04.2013/DSC. 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT. Bestyrelsen: 07.04.2013/DSC 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand BG Ernst Lykke Nielsen, ELN Jes Damsted JDA Else-Marie Dupont EMD Anders Jensen AJ Annette Kreiner

Læs mere

03.09.2012/DSC. 18. møde i bestyrelsen torsdag den 30. august 2012 REFERAT. Bestyrelsen:

03.09.2012/DSC. 18. møde i bestyrelsen torsdag den 30. august 2012 REFERAT. Bestyrelsen: 03.09.2012/DSC 18. møde i bestyrelsen torsdag den 30. august 2012 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand Ernst Lykke Nielsen, Jes Damsted Else-Marie Dupont Anders Jensen Annette Kreiner Preben Rasmussen

Læs mere

HSU 17.00. Jacob Jersild John Callisen. Områdechef, (HK) Valby Else Marie Lie. Gitte Hansen. TR (HL), City. Palle Bech.

HSU 17.00. Jacob Jersild John Callisen. Områdechef, (HK) Valby Else Marie Lie. Gitte Hansen. TR (HL), City. Palle Bech. 14. august 2013 Cphbusiness - HSU Referat af 7. møde 14. august 2013 kl. 14.00 Cphbusiness, Landemærkett 17.00 I mødet deltog: OGR GC JJER JOCA KRI SUR ATH BLA Ole Gram-Olesen Gregers Christensen Jacob

Læs mere

Cphbusiness bestyrelse

Cphbusiness bestyrelse Cphbusiness bestyrelse 29. møde i bestyrelsen tirsdag den 7. april 2015 REFERAT Bestyrelsen: Ing-Marie Frithiof, formand Niels Milling Kim Simonsen Solveig Ørteby Randi Brinckmann Wiencke Lars Bonde Bent

Læs mere

Juni 2013/DSC. 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT. Bestyrelsen:

Juni 2013/DSC. 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT. Bestyrelsen: Juni 2013/DSC 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand BG Jannik Schack Linneman JSL Jes Damsted JDA Else-Marie Dupont EMD Anders Jensen AJ Annette Kreiner

Læs mere

Cphbusiness bestyrelsen

Cphbusiness bestyrelsen Cphbusiness bestyrelsen 39. møde 20. juni 2017 REFERAT Bestyrelsen Charlotte Lundblad, formand Pia Aarestrup Kim Simonsen Solveig Ørteby Randi Brinckmann Wiencke Lars Bonde Jes Damsted Torben Schwabe Annemette

Læs mere

Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy

Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy Marts 2014 Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy Retsgrundlaget 1. Hovedsamarbejdsudvalget ved Copenhagen Business Academy, efterfølgende benævnt som HSU, virker

Læs mere

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016 Dato & tid 28.9.16 kl. 14-16 Referent Afbud Deltagere Lene Musiat Kristine Falgaard, Inger Andersen, Sofie Wilken Bovien Jensenius, Thit Fabrin Ditzel, Gorm Bagger Andersen, Peter Rene Christensen, Ane

Læs mere

Mødekultur på Cphbusiness respekt for vores visioner, tid og mål

Mødekultur på Cphbusiness respekt for vores visioner, tid og mål Mødekultur på Cphbusiness respekt for vores visioner, tid og mål Notat om mødefora, -struktur og -kultur på Cphbusiness fremlagt på HSU og i Lederforum september 2015 Indledning Cphbusiness er en stor

Læs mere

(30.08.2013 / DSC) 22. møde i bestyrelsen tirsdag den 27. august 2013 REFERAT. Bestyrelsen:

(30.08.2013 / DSC) 22. møde i bestyrelsen tirsdag den 27. august 2013 REFERAT. Bestyrelsen: (30.08.2013 / DSC) 22. møde i bestyrelsen tirsdag den 27. august 2013 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand BG Jannik Schack Linneman JSL Jes Damsted JDA Else-Marie Dupont EMD Anders Jensen AJ Annette

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Copenhagen Business Academy. Bestyrelsesmøde og strategiseminar. Torsdag den 16. september 2010 REFERATER

Copenhagen Business Academy. Bestyrelsesmøde og strategiseminar. Torsdag den 16. september 2010 REFERATER Copenhagen Business Academy Bestyrelsesmøde og strategiseminar Torsdag den 16. september 2010 REFERATER 1 PROGRAM 12.00 Ankomst og frokost 13.00 Bestyrelsesmøde 14.15 Pause Særskilt indkaldelse med dagsorden

Læs mere

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl. 9.00-15.00 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ulla Mulbjerg Deltagere: Christian G. Hansen, Thomas Søndergaard Larsen, Gitte Stokholm,

Læs mere

Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved

Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Mødereferat Mødedato: Fredag den 27. august 2010 Mødested: Campus Næstved Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Journalnummer: 7-05-001-0025 Til stede: Fraværende: Solveig Rosendahl, Lotte

Læs mere

23.11.2012 / DSC. 19. møde i bestyrelsen tirsdag den 20. november 2012 REFERAT. Bestyrelsen:

23.11.2012 / DSC. 19. møde i bestyrelsen tirsdag den 20. november 2012 REFERAT. Bestyrelsen: 23.11.2012 / DSC 19. møde i bestyrelsen tirsdag den 20. november 2012 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand Ernst Lykke Nielsen Jes Damsted Else-Marie Dupont Anders Jensen Annette Kreiner Preben Rasmussen

Læs mere

LSU-LAU i F&U Referat

LSU-LAU i F&U Referat LSU-LAU i F&U Referat Mødedato 1. december Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Referat LSU/LAU møde Referent Tina Danielsen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Tid: kl. 14.00-16.00 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe)

Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe) Dagsorden LSU-LAU (de centrale stabe) Mødedato Torsdag 22. juni 2017 Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:30 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Dagsorden Dokumentnummer 1216890 Arbejdsområde

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø E010 Uddannelsesudvalg for Ernæring

Læs mere

Uddannelsesudvalg, mødereferat

Uddannelsesudvalg, mødereferat Uddannelsesudvalg, mødereferat Dato: Den 3. september 2018 Deltagere: Pernille Østergaard Buhl HORESTA/Arp-Hansen, Michael Jørgensen 3F, Kristi Marie Ramno HK, Anders Wittenborg ISS, Maria-Dahl Petersen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Mødereferat HSI. Dagsordenspunkter. Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede

Mødereferat HSI. Dagsordenspunkter. Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede Mødereferat HSI Mødedato: Onsdag den 11. marts 2009 Mødested: Journalnummer: Til stede Blangstedgårdsvej, 5220 Odense SØ HSI Vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle), underviser Hanne

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense Referat Mødedato 22. juni 2012 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Pædagoguddannelsen Dokumentnavn 2012-06-22 referat LSU Dokumentnummer Arbejdsområde LSU for Pædagoguddannelsen i UCL

Læs mere

7. bestyrelsesmøde torsdag den 18. marts 2010 REFERAT. Erhvervsakademiet Copenhagen Business 06.04.2010. Bestyrelsen:

7. bestyrelsesmøde torsdag den 18. marts 2010 REFERAT. Erhvervsakademiet Copenhagen Business 06.04.2010. Bestyrelsen: Erhvervsakademiet Copenhagen Business 06.04.2010 7. bestyrelsesmøde torsdag den 18. marts 2010 REFERAT Bestyrelsen: Ernst Lykke Nielsen Else-Marie Dupont Anders Jensen Finn Vestergaard Preben Rasmussen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. LSU møde d. 22. marts 2012 Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. LSU møde d. 22. marts 2012 Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 REFERAT LSU møde d. 22. marts 2012 Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 REFERAT Til stede: Bjarke Paarup-Laursen, Erik Strange Petersen, Liselotte Malmgart, Jytte Ringtved, Ivy Kirkelund, Henning Høgh Laursen,

Læs mere

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen.

Københavns Kommune gennemfører hvert andet år en fælles trivselsundersøgelse på alle arbejdspladser i kommunen. TRIVSELSUNDERSØGELSEN 2015 Indhold Indledning 3 Fase 1: Før Forberedelse af undersøgelsen 5 Fase 2: Under Gennemførelse af undersøgelsen 8 Fase 3: Efter Analyse og dialog om undersøgelsen 11 Indledning

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Distributionslister oversigt

Distributionslister oversigt Distributionslister oversigt Direktorat CPH-DIREKTORAT ADM Studieadministration, Alle CPH-ADM-ALLE* ADM Studieadministration, Ledere CPH-ADM-LED ADM Studieadministration, Backoffice 1 Søerne CPH-ADM-BO1-CS

Læs mere

LSU-LAU i F&U Dagsorden

LSU-LAU i F&U Dagsorden LSU-LAU i F&U Dagsorden Mødedato 16 sept 2016 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Dagsorden LSU/LAU møde Referent Gitte Reinhard Laursen 1. Godkendelse

Læs mere

2. møde i den midlertidige bestyrelse mandag den 1. december 2008.

2. møde i den midlertidige bestyrelse mandag den 1. december 2008. Erhvervsakademi Hovedstaden B Erhvervsskolen Nordsjælland Hotel- og Restaurantskolen Handelsskolen København Nord Niels Brock 08.12.2008 2. møde i den midlertidige bestyrelse mandag den 1. december 2008.

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Forældre: Gry Wagner Iversen, Lisette Veje Lynge, Mette-Marie Noack Lomholt, Henrik Pullich, Susan Kirkebjerg Jørgensen Vivian Harding Santana Personalerep.: Kim Schaumburg-Müller, Peter Harboe

Læs mere

Mødelokale Lynet og Pulsen, Den Blå Diamant

Mødelokale Lynet og Pulsen, Den Blå Diamant REFERAT HOVED-MED Mødedato: 3. marts 2016 Mødested: Mødelokale Lynet og Pulsen, Den Blå Diamant Mødetidspunkt: 12:00 Mødet hævet: 15:00 Deltagere: Bill Pharsen, Birgitte Høj Sørensen, Birthe Søndergård

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS

FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS I henhold til 20 i bekendtgørelse af lov om erhvervsakademier og professionsbacheloruddannelser nr. 986 af 18/08/2017 samt 16 i vedtægt for Erhvervsakademiet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Referatet er godkendt via skriftlig høring i akademisk råd, den 8. februar 2012.

Referatet er godkendt via skriftlig høring i akademisk råd, den 8. februar 2012. Til akademisk råds medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Fa 9815 9757 www.sundhedsvidenskab.aau.dk Ledelsessekretariatet Ann Karina Schelde Direkte

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk konsulent Charlotte Agerby Schultz, Center for undervisningsmidler

Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen Pædagogisk konsulent Charlotte Agerby Schultz, Center for undervisningsmidler Mødereferat HAU Mødedato: Fredag den 2. december 2011 Starttidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Blangstedgårdsvej 4, Odense Journalnummer: - Til stede: Ressourcedirektør Allan Kjær Hansen

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

U d d a n n e l s e s p r o g r a m 2 0 1 5

U d d a n n e l s e s p r o g r a m 2 0 1 5 U d d a n n e l s e s p r o g r a m 2 0 1 5 Om uddannelsesprogrammet Uddannelsesprogrammet indgår i det samlede ledelsesgrundlag for 2015 sammen med årets udviklingsprogram og budget. Uddannelsesprogrammet

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Årlig selvevaluering Indledning Gefion Gymnasiums kommissorium tilsiger, at der skal laves en årlig selvevaluering hvortil der skal udarbejdes handleplaner. Handleplanerne

Læs mere

Referat, Generalforsamling

Referat, Generalforsamling Referat, Generalforsamling Landemærket, 08.11.13 Dagsorden 1. Reception 2. Velkomst v/formanden for Cphbusiness Students 3. Valg af ordstyrer 4. Valg af referent 5. Cphbusiness and the student organisation

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Referat af forventningsafstemningsmøde mellem og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Tidspunkt: 09:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: M11 i Ringe Indkaldelse Hans Stavnsager Herdis Hanghøi Helene Bækmark

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS

FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS FORRETNINGSORDEN FOR UDDANNELSESUDVALG PÅ CPHBUSINESS Senest opdateret 7. marts 2017 I henhold til 20 i lov om ændring af lov om erhvervsakademier for videregående uddannelser nr. 1614 af 26/12/2013 samt

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 2. december 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: D1.06 Medlemmer: Afbud: Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl. 10-12 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Birgitte Rasmussen,

Læs mere

Lokal APV-proces i UCL 2014

Lokal APV-proces i UCL 2014 VEJLEDNING TIL APV-GRUPPEN Lokal APV-proces i UCL 2014 Udarbejdet af HR og Kommunikation Indledning Arbejdsmiljøloven kræver, at der gennemføres en arbejdspladsvurdering (APV) af det fysiske og psykiske

Læs mere

Planlægning er en god idé

Planlægning er en god idé Planlægning er en god idé TÆLL3R OGSÅ! Kom godt i gang med at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø i butikken Læs mere på www.detdumærker.dk større indsats / Dialogmetoden og Gode råd undervejs BAR Handel

Læs mere

4) Til drøftelse og beslutning: Ekstern finansiering Indsats område: Styrkelse af Ekstern finansiering. Forslag om indsats vedhæftet.

4) Til drøftelse og beslutning: Ekstern finansiering Indsats område: Styrkelse af Ekstern finansiering. Forslag om indsats vedhæftet. Møde den: 15. september 2016 kl. 13.00-16.00, Bygning 1264, lokale 220 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Loni Ledderer, Klavs Madsen, Kim Overvad, Torben Sigsgaard Afbud: Ask Vest Christiansen,

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær Evaluering af forsøg med 1-5-14 samtaler under sygefravær Forsøg er kørt over 16 uger og gennemført i 2015. 49 arbejdspladser har deltaget i forsøget. 1 Som led i sygefraværsindsatsen besluttede direktionen

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00

Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Referat fra HAMiU-møde tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 13:00 til 15:00 Tilstedeværende: Per Michael Johansen, Lars Brodersen, Mogens Juul Møller, Henrik H. Søndergaard, Ole Busck, Karina Boller Jensen, Antonino

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap Referat Handicap 14. november, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Susan Thøstesen Christina Rosenquist Mette Eskebjerg Til stede: Mads Toftegaard Hans

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 8. december 2017 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat til 14. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Vækstforum Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Mødet holdtes i: Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Mødelokale: Regionsrådssalen

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Dagsorden. Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20. Deltagere:

Dagsorden. Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20. Deltagere: Dagsorden Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Michael Nørgaard - afbud Kim Leck Fischer Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar 2010

Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar 2010 Regionshuset Viborg Hjerneskadesamrådet Regionalt Sundhedssamarbejde Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 8. januar

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere