Velkommen til SPIREN. Skolefritidsordning ved Nr. Lyndelse Friskole. 2013/2014. Kirkestien 2-4 Nr. Lyndelse 5792 Årslev Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til SPIREN. Skolefritidsordning ved Nr. Lyndelse Friskole. 2013/2014. Kirkestien 2-4 Nr. Lyndelse 5792 Årslev Tlf."

Transkript

1 Velkommen til SPIREN Skolefritidsordning ved Nr. Lyndelse Friskole. 2013/2014 Kirkestien 2-4 Nr. Lyndelse 5792 Årslev Tlf

2 2 Nr. Lyndelse friskole har en fritidsordning, der hedder Spiren. Spiren har eksisteret i 22 år. Spiren begyndte i sin tid med omkring 15 børn. I dag er vi ca. 75 børn og 5 ansatte voksne. Hvem er vi? Spiren, som fritidsordningen hedder, er et morgen og eftermiddagstilbud til børn fra børnehaveklassen til og med 3. Klasse, som går på Nr. Lyndelse Friskole. Strukturen i Spiren. Der er ansat 1 afdelingsleder, 3 pædagoger, 1 medhjælper, og af og til har vi også en i virksomhedspraktik. Spiren har sit eget lokale, kaldet hyggen, derudover benytter vi os primært af spirebørnenes klasselokaler lokaler samt salen. Skolens øvrige lokaler kan vi ligeledes benytte efter undervisningstid. Vi har åbent hver dag fra klokken 6.30 til 8.15 samt I skoleferierne har vi åbent fra klokken 6.30 til 16.30, for de børn, der har meldt sig til. Til - og framelding foregår over skoleintra. Lukkedage: Spiren har lukket i ugerne samt mellem jul og nytår, og fredagen efter Kristi Himmelfart.

3 3 Det modul, man vælger, skal overholdes. Modulerne kan ændres i løbet af skoleåret med en dags varsel, hvis man ønsker mere, end det man har, men nedsættelse eller opsigelse skal ske med en måneds varsel pr. d. 1. i måneden. Blanketten fås på kontoret eller i Spiren. Spirens fulde åbningstid er fra til 16.30, og det betyder, at man kan komme fra kl , og man skal have hentet sit barn og være ude af døren klokken Man kan ikke først hente sit barn klokken Det er det tidspunkt, alle skal være ude af Spiren, både forældre, børn og ansatte. Ligeledes skal man have hentet sit barn klokken 15.00, hvis man har valgt det korte modul. Har man morgenmodul kan man komme på skolen allerede fra kl. 6.30, ellers kan man først komme i Spiren eller på skolen fra kl. 7.45, da det er her det øvrige personale møder ind. Morgen Kort modul Fra endt skoledag til kl Langt modul Fra endt skoledag til kl Heldags modul Morgen + kort modul Priserne kan ses på skolens hjemmeside. Alle kan selvfølgelig blive forsinkede, f.eks. på grund af trafikale problemer, men så henstiller vi til, at man ringer til Spiren og orienterer om, at man er forsinket.

4 4 Dagen i Spiren: Morgen i Spiren (6.30 til 8.15): Morgenen i Spiren begynder inde i børnehaveklassen. De børn, der har deres morgenmad med, kan spise den. Ellers er det stille aktiviteter, der præger morgenen. Det kan være vi tegner, hygger eller læser op af en bog. Vi kan også lave smykker, klippe eller spille et spil. Efterhånden, som der kommer flere børn, sker det, at børnene går op i salen, hvor de spiller bold. Her er der ikke permanent en voksen til stede, men morgenåbneren kigger nu og da til børnene. Når klokken er 8.15 går vi alle op i salen til morgensang. Når børnene, der er tilmeldt morgenmodulet kommer i Spiren, er det vigtigt, at de krydser sig ind, og hilser på den voksne, der åbner Spiren, så vi har set, at barnet er kommet. Efter skoletid: Når klasserne får fri fra skolen, bliver de hentet af en voksen fra Spiren, som krydser dem af. Her er der ligeledes mulighed for at modtage og give beskeder og tale lidt sammen med børnene om, hvad der sker i Spiren den dag. Herefter skal alle udenfor i min. 30 minutter. Klasserne har i løbet af året udeuger. Det betyder, at hver klasse er ude i hele spiretiden sammen med 1-2 voksne en uge af gangen. Hver fredag fra uge 36 til uge 42 er det udedag. Her er alle ude hele dagen. Fra efterårsferien og frem til uge 9 har vi ingen faste udedag. (Vi skriver på intra, når der er en udedag). Fra uge 9 til sommerferien er det fast udedag om torsdagen. Børnene skal have udetøj med hver dag, som passer til vejret, da vi kun i ekstreme vejrsituationer aflyser udedagene. Tiden i Spiren er til leg og samvær. Der skal leges, når man er i Spiren, venskaber skal dyrkes og den gode leg skal leges. Vi voksne kan dog af og til noget for børnene, da vi mener, at børnene også skal lære noget om at lave ting i fællesskab og prøve noget, de måske ikke har prøvet før. Derfor tilbyder vi i Spiren forskellige aktiviteter, som børnene kan/skal deltage i. Vi laver ofte ting rettet mod en enkelt gruppe eller klasse. De fælles aktiviteter vi sætter i gang slutter klokken (for de børn, der har kort eftermiddagsmodul) og klokken (for de børn, der har langt eftermiddagsmodul), således at vi i fælleskab kan få ryddet op, inden børnene går hjem. I løbet af 2013/2014 vil vi fokusere på leg, venskaber, cirkus og kamplege. Spisetider i Spiren: Børnene skal have en drikkedunk og gerne en stor madpakke, som gælder for hele dagen. Den skal indeholde det mad, I syntes jeres barn skal spise i løbet af dagen. Det er ikke tilladt at medbringe slik.

5 5 Maden spises i børnehaveklassen eller i en af de andre klasser, eller, når vejret tillader det, udenfor. Det er vigtigt, at børnene husker at får ryddet op efter spisningen, da der jo skal leges i rummene bagefter. Den mad børnene ikke kan spise, opfordrer vi til, at de tager med hjem igen. Det er vigtigt, for os, at når der bliver spist, så foregår det på en rolig og hyggelig måde, derfor accepterer vi ikke, at børnene løber rundt med en mad i hånden eller spiser hvor som helst. Vi sørger for, at der hele tiden er en voksen i nærheden af spisebordet inde i børnehaveklassen. De nye børnehaveklasser spiser altid sammen, Vi ringer FAST med en klokke kl , hvilket signalerer, at det er tid til at spise sin madpakke, og at man dermed opfordres til at spise, hvis man er sulten og ikke allerede har spist sin madpakke. Kl opfordrer vi atter børnene til at spise. Spirens mål er: at være et sted, hvor børnene trygt kan boltre sig i en mangfoldighed af aktiviteter. at være et sted, hvor barnet møder ærlige og engagerede voksne, der vil lytte og snakke med dem. at være et sted, der udfordrer, styrker og udvikler børnenes motorik. at give børnene gode oplevelser og tilbyde et trygt, kreativt og kærligt miljø, hvor vi, sammen med hjem og skole, kan være med til at give børnene livsmod, glæde og handlekraft med på vejen videre i livet. at vi støtter barnet i dets intellektuelle, fysiske og følelsesmæssige udvikling. desuden vægter vi, at barnet udvikler: Ansvar: - en interesse i og for fællesskabet - selvværd - selvtillid - selvstændighed - ansvarlighed overfor sig selv og andre - en social forståelse Vi forsøger at give barnet en forståelse for den rolle, som de selv spiller i et fællesskab, således at livet i Spiren kan leves så gnidningsfrit og harmonisk som muligt i gensidig respekt for den enkeltes individualitet. Vi ønsker, at børnene lærer at vælge til og fra, at turde sige ja eller nej og at stole på sig selv og på andre. Vi opfordrer også børnene til at søge hjælp hos en voksen, hvis det er nødvendigt. Alle har et ansvar overfor hinanden og overfor legetøj og lokaler. Derfor hjælper vi også hinanden med praktiske opgaver, og vi ser det som en selvfølge, at alle hjælper til med at

6 6 rydde op og holde orden på egne ting. Derfor vil vi gerne have, I kommer i så god tid, at der er tid til evt. oprydning, når jeres barn hentes. Det er meget vigtigt, at der er ryddet pænt op ved garderobepladsen, når man går hjem. Der skal ikke stå sko/ støvler på gulvet, heller ikke oppe ved indgangsdøren. Gulvet skal være frit så rengøringen kan komme til at ordne gulvene. Grene, papir m.m. skal med hjem hver dag/ smides ud. Traditioner: Udedag: Når vi holder udedag er vi alle sammen udenfor fra klokken til kl. ca Vi laver nogle gange mad på bål, leger fælleslege eller noget helt andet. Udeuger: Hver klasse er ude en uge af gangen Der er fælles udeuge for alle i uge 35, temaet er cirkusting. Legetøj: Der må gerne medbringes legetøj i Spiren, men det er på eget ansvar. Vi forbeholder os ret til at bede om en legetøjs-fri periode, hvis det skaber for meget uro eller for mange konflikter. Hvis der medbringes legetøjsvåben, må disse kun anvendes udenfor og ikke om morgenen. Gameboy og elektroniske spil er kun tilladt hver fredag fra uge 42 til og med uge 8. Da alle skal kunne kigge med, når der spilles, og da vi i Spiren har børn, der er under 7 år, må der kun spilles spil, der er tilladt under 7 år. Vi har ikke mulighed for at kontrollere, hvad der spilles, og til hvilken aldersgruppe det er godkendt til, så det er jeres ans h I j k jeres barn er klar over, hvilke spil, der må spilles i Spiren. BØRNENE MÅ IKKE HAVE TÆNDT DERES MOBILTELEFONER I SPIRETIDEN, MEN KAN ALTID LÅNE SPIRENS TELEFON. VI HAR ERFARET, AT DER GÅR BESKEDER TABT, NÅR DER KOMMUNIKERES UDENOM SPIREN. (Se i øvrigt skolens mobilpolitik) Fødselsdage: Vi fejrer ikke børnenes fødselsdage i Spiren. Til gengæld holder vi hvert år en fest på Spirens fødselsdag. Det er d. 1. november, hvor vi holder forældrekaffe, som 2. klasse arrangerer. Open by night: Et udendørs aftenarrangement tirsdag d.6.5. (invitation følger senere). Overnatning: For 1. klasserne arrangeres en overnatning på skolen, her er klasselæreren og en til to Spirevoksne med. I år er det Drama: Der er tradition for, at vi laver drama sammen med eleverne fra 3. Klasse. Det gør vi også i år. Vi laver drama med dem fra påske og frem til , hvor der bliver generalprøve på vores show. Det endelige show er ONSDAG D KL og generalprøven er om tirsdagen. Her regner vi med, at alle børn, der har meldt sig til dramaprojektet, deltager.

7 7 Afskedsfest: I slutningen af skoleåret tager personalet afsked med 3. klasse ved et aftenarrangement, hvor vi spiser og hygger os sammen. Afslutningsfesten er i år d fra kl til (Invitation følger). Forældrekaffe: Vi afholder i år 4 forældrekaffe på forskellige ugedage, I år er det kvartalsvis, og hver klasse står for en forældrekaffe.. Det foregår i tidsrummet fra klokken , Forældrekaffen er en god anledning til, at I forældre kan få talt sammen. Forældresamtaler: I børnehaveklassen er der hjemmebesøg, hvor Anette deltager sammen med børnehaveklasselæreren. I 1. til 3. klasse holdes der hvert år en samtale med Spirens personale. Som nye tiltag har vi besluttet at fortsætte igen i år med: BAG FOR EN SAG. Dette arrangement afholdes d og salget af kager/boller går til Børnetelefonen. BEDSTEVEN DAG: Dette er to dage, sidst på året,hvor jeres barn har mulighed for at tage en ven, over 18, med i Spiren. Vi informerer yderligere, når tiden nærmer sig) Datoerne er: og Hvilestund: Som noget nyt fra i år, vil vi 2-3 gange i løbet af ugen tilbyde børnene en hvilestund i Hyggen sammen med en voksen, hvor man kan slappe af, lytte til stille musik og få/give massage til hinanden. Man altid velkommen til at komme og få en snak, hvis man har behov for det h I k Regler I bør kende til: SOLCREME: Opfordre børnene til følgende: EFTER RÅD FRA KRÆFTENSBEKÆMPESE Søg skygge Benyt solhat Tøj, der dækker kroppen. Solcreme på områder, der ikke er dækket af tøj. (Hvis UV er over 3). I Spiren gør vi derfor følgende: Vi ønsker at I smører jeres børn ind om morgenen. Afhængig af vejret. Og at I tager en snak med børnene om sol og solcreme. Vi ønsker at I medbringer en solcreme til jeres børn, med navn, hvis I ønsker de skal bruge solcreme. At I giver jeres børn, en tynd bluse eller evt. skjorte med, som er luftig og dækker kroppen og evt solhat. Så ingen bare skuldre. Vi opfordrer børnen til at de selv, smører solcreme på de områder, der ikke er dækket af tøj. (Hvis UV er over 3).

8 8 I bh klassen og 1. klasse viser vi dem hvordan de skal gøre i 2. og 3. klasse regner vi med, at de selv kan gøre det, når vi siger det til dem, når vi krydser dem ind i Spiren om eftermiddagen. NAVN PÅ ALT, TØJ, MADKASSER ETC. Alle skal have indesko med i den våde periode. Skiftetøj er vigtigt. Hav altid tøj, som passer til årstiden liggende i garderoben. Tøj, ting og fodtøj skal mærkes med navn. Hav eftermiddagsmad / eller bare en stor madpakke og drikkedunk med til jeres barn. Giv besked, hvis jeres barn skal hentes af andre end jer forældre. Sker der noget særligt hjemme, så fortæl os det. I skal krydse jeres barn ud, når I henter jeres barn. Ingen aktive mobiltelefoner eller MP-3 afspillere i Spiren. (se skolens mobiltelefonpolitik) Har man valgt kort modul, skal man være ude af døren klokken 15.00, og hvis man har langt modul skal man være ude klokken Når klokken er 15.00, er der nemlig færre voksne i Spiren. Er der særlige arrangementer, som SPIRENS show, må man gerne blive i Spiren til det er slut. I er altid velkomne i Spiren. Der er kaffe og the på kanden. Fortæl, hvis I skal holde fødselsdag en dag efter skoletid. Gerne i god tid i forhold til vores planlægning. Ferier, se bilag 1. Legeaftaler, se bilag 2.

9 9 Bilag 1. GENEREL FERIE/FRIDAGSBESKED Har I frameldt Spiren i ferierne, vil vi bede jer lade det være den endelige beslutning, med mindre der sker noget meget akut, som gør, at jeres barn alligevel ikke kan holde fri. I sådanne tilfælde bedes I kontakte Spiren og høre, om det kan lade sig gøre at få sit barn passet. I ferietiden er vi kun få voksne på arbejde i Spiren, da personalet primært afvikler ferie og fridage, når der er færrest børn i Spiren. Derfor er vi naturligvis ikke så fleksible i tilfælde af, at der kommer flere børn end planlagt. Vi håber på jeres forståelse. Feriesedlerne findes på forældreintra. Der skal gives besked ang. ferie, uanset om man holder ferie eller ej. Det er vigtigt, at tidsfristen overholdes, da personalets arbejdsplan bliver udarbejdet umiddelbart efter tidsfristen.

10 10 Bilag 2. Legeaftaler. Vi mener, at legeaftaler er en meget god og gavnlig ting for børnene. Der er de planlagte legeaftaler, og der er de legeaftaler, der opstår spontant, hvor børnene har en god leg og får lyst til at fortsætte den hjemme. Erfaringer fra tidligere viser, at det er meget resursekrævende, hvis det er pædagogerne, der skal sørge for, at legeaftaler kommer i hus. Derfor har vi vedtaget nedenstående regler: Det er rigtig godt, hvis legeaftalerne aftales dagen før, og at vi så får beskeden mundtligt eller skriftligt via vores lille bog (eller via en seddel hjemmefra). En anden måde, at lave legeaftale på, er, at der først ringes til forældrene, når det ene barn bliver hentet, for på den måde kan den første forælder tage stilling til, om det overhovedet kan lade sig gøre at lege den pågældende dag, og hvis det er tilfældet, så derefter gennemføre legeaftalen. Anderledes gælder det selvfølgelig for de børn, der skal med bussen. Her må børnene selvfølgelig gerne ringe og forhøre sig om en evt. legeaftale, før de skal med bussen hjem. Skulle det ske, at I ringer mellem kl , er det ikke sikkert, vi tager telefonen, da vi ofte er midt i aktiviteter og hjemsendelse af bus børn på det tidspunkt. Skal jeres børn sendes med bussen, er det vigtigt vi får besked fra jer. Til slut: k k h k hj h k hj k I

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Velkommen Med dette informationshæfte ønskes I og jeres

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende.

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset De voksne i den gruppe hedder: Generel information

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Kære forældre Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Vores hensigt med denne folder er at give en kort beskrivelse af Lærkereden. Hvordan huset fungerer i det daglige og andre praktiske

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole La Bella Høj-huset Kære forældre Velkommen til La Bella Høj-huset! I denne folder har vi samlet en række praktiske oplysninger. Høj-huset er La Bellas afdeling for

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Underoverskrift Velkomstfolder Velkommen til Musik og bevægelsesbørnehaven: SpilLoppen Vi håber, at både du og dit barn bliver glade for og trygge

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Bøgeskovskolens Fritidsordning

Bøgeskovskolens Fritidsordning Velkommen Til Bøgeskovskolens Fritidsordning Skoleåret 2010/2011 Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen til Bøgeskovskolens Fritidsordning. Vi håber på et godt og positivt samarbejde omkring

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2017 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel, overgangen til skolen. Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om dagligdagen i Vester

Læs mere

Velkommen. til SFO ved Saksild-Nølev skole. Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860

Velkommen. til SFO ved Saksild-Nølev skole. Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860 Velkommen til SFO ved Saksild-Nølev skole Rudevej 100, Saksild, 8300 Odder, tlf. 8780 3860 VELKOMMEN TIL. Vi byder dig og dine forældre velkommen til skolefritidsordningen på Saksild Skole, hvor vi håber,

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev Skolefritidsordning. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Thorsmosevej 18 Annisse 3200 Helsinge 72 49 85 05 INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Vi har lavet denne lille folder for at give dig og dine forældre information om dagligdagen

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Charlotte H. Hansen Gitte Pedersen Cecilie Bækgaard Ulsø Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf Fristedet Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej 1 6650 Brørup Tlf. 79 96 51 57 Revideret 20.8.2013 Indholdsfortegnelse Velkommen i Fristedet 3 Ansatte i Fristedet 3 Åbningstider 3 Lokaler 4 Udendørsfaciliteter

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads pr. 1/1-2019

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Foto kommer Lill Jensen Karin Hansen Gitte Pedersen Christian Studts Merethe Lavindsgaard Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Pædagog

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: VELKOMMEN TIL SKOVHUSET Skovhuset er Vrejlev-Hæstrup skoles fritidsordning. Det er et pædagogisk pasningstilbud til børn fra bh-klassen til og med 3. klasse. Man kan vælge fuldtidsplads eller morgenplads.

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk Spireloppen Praktiske oplysninger fra SFO Personale: Lene Pedersen (morgenåbning) Nina Kirk Fødselsdage: Når I inviterer klassen til fødselsdag i SFO-tiden,

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Ågården

Velkommen til Børnehuset Ågården Velkommen til Børnehuset Ågården Vores adresse: Ågårdvej 3, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 86 99 47 89 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.15 16.45, fredag 6.30 16.00 Vi glæder os til at lære jeres barn at

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus VELKOMMEN i SFO EN Nim Skole og Børnehus INDHOLD Velkommen.. 3 SFO1 og SFO2 4 Pædagogik 4 Åbningstider.. 4 Dagsrytme. 5 Aflevering.. 5 Afhentning. 5 Mad 5 Kørsel 5 Tøj og garderobe. 5 Årets traditioner

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING . VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING Vores SFO er en vigtig del af dit barns hverdag på Seden Skole fordi: Her er trygt og rart at være. Vi er med til at styrke relationer mellem børnene Vi er et

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2018

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2018 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2018 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel, overgangen til skolen. Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Åbningstider

Åbningstider Tingkærskolens fritidsordning har to afdelinger. Børnehaveklasse, og 2. klasse er i Papegøjen i Fraugde, 3. klasse er i Stjernen på Tingkærskolen. Der er kun morgenåbning i Fraugde, hvor man kan komme

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2019 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel SFO overgangen til skolen Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Havreloftet Havrehedskolen Rugårdsvej 729 5462 Morud Skolens hjemmeside: Velkommen Til Havreloftets Mini-SFO På Havrehedskolen qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh www.havrehed-sk.skoleintra.dk

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO

OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO Forårs SFO OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO Forårs SFO er et særligt tilrettelagt tilbud, der er målrettet aldersgruppen, hvor de pædagogiske aktiviteter skal have fokus på etablering af nye fællesskaber,

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07 51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre.

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre. FIREHØJESKOLENS SFO Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Karin Hansen Bodil Madsen Gitte L. Pedersen Morten Jacobsen Pædagog Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole KÆRE FORÆLDRE Velkommen til N.J. Fjordsgades Skoles Fritidsordning! Hensigten med denne præsentation er at give en kortfattet orientering om

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

Glidende Overgang På Kongsbjergskolen 2017

Glidende Overgang På Kongsbjergskolen 2017 Glidende Overgang På Kongsbjergskolen 2017 Kongsbjergskolens SFO Mail: kongsbjergskolen@kolding.dk Bjerget tlf. 29 27 92 64 Skolen tlf. 79 79 79 10 Turtelefon tlf. 29 27 93 64 Kære forældre og børn i Glidende

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere