Formål med udlandsturen Uddrag fra indholdsplan for skoleåret 2016/2017:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formål med udlandsturen Uddrag fra indholdsplan for skoleåret 2016/2017:"

Transkript

1 Selvevaluering 2016/17 Vi har valgt at evaluere udlandsturen uge For frem10, gik turen til Israel, mens den for 9. klasse og Grøn Gren gik til Italien. Evalueringen er derfor fortaget særskilt, for hver tur. Vi har valgt at lade alle elever svare på et elektronisk spørgeskema, hvor de dels evaluerer på forberedelse, rammer, indhold og udbytte af turen. De fleste spørgsmål er udformet, så eleverne kan graduere deres oplevelse af turen. Ved enkelte spørgsmål har vi valgt, at give mulighed for kommentarer. Formål med udlandsturen Uddrag fra indholdsplan for skoleåret 2016/2017: Skolen tager eleverne med på ture i udlandet. Hvert andet år tager skolen på skitur med hele skolen og hvert andet år på årgangstur. I skoleåret tager vi på årgangsture. Formål og indhold med årgangsturene: - Formålet med turene er blandt andet at besøge andre lande og ud over den umiddelbare oplevelse også at lære om de pågældende landes geografi og historie. - Endvidere, at vi skal se og opleve andre menneskers kultur og levevis. Vi skal lære at begå os mellem folk med andre sprog og kulturer, og derved også lære sprog. Det er også vigtigt for os at møde andre kristne og lade eleverne opleve, at vi har et fællesskab med hinanden på tværs af grænserne. Desuden er det et mål, at vi skal lære at indordne os under hinanden og at løse konflikter. Vi skal indgå i et arbejdsfællesskab internt og eksternt. Det er et stort ønske om mål for os, at blive indkvarteret privat (eller tæt på det lokale samfund) og derigennem få et personligt møde med mennesker. Turene er ikke turistture, men ture, hvor vi kommer ind bag facaden, og møder mennesker i deres hverdag. Ved at lade eleverne møde mennesker, der lever under andre vilkår, satser vi på, at de unge også får syn for andre værdier i livet.

2 Italien 9.kl og Grøn Gren Program for turen: Frøstruphave Efterskole til Toscana i uge 13, 2017 Frøstrupvej 140, Overnatning: Hotel Salus Forsikring: Skolen 6830 Nørre Nebel Tlf.: termehotels.com/da/ Tjek-ind: Tjek-ud: 27/03 01/04 Antal personer: Medarbejdere 71 LO, SV, KL, MA, BK, JR, RG, EF Bus: Dobbeltdækker. 2 chauffører REJSEPLAN: Afrejse d Hjemkomst d Dag: Tidspunkt: Aktivitet: Søndag, den 26. marts Mandag, den 27. marts Kl Kl Kl Bussen ankommer til Frøstruphave Efterskole Afgang fra FE Ankomst Montecatini Tjek ind på hotellet. Gåtur i Montecatini. Fx op til den gamle bydel Alto. Middag på hotellet. Samling med andagt mm.

3 Tirsdag, den 28. marts Morgenmad. Hotellet pakker vores madpakker Halvdagstur til Pisa. Tårnet og domkirken. Se Eftermiddag i Lucca (Byløb) Middag på hotellet. Samling med andagt mm. Onsdag, den 29. marts Morgenmad. Madpakker. Heldagstur til Firenze. 2 guider booket hos Middag på hotellet. Samling med andagt mm. Torsdag, den 30. marts Morgenmad. Madpakker. Pizzabagning i to hold på farmhouse: Anden gruppe på Da Vinci museum og gåtur: Middag på hotellet. Samling med andagt mm. Fredag, den 31. marts Morgenmad Madpakker Heldagstur til Cinque Terre / La Spezia Middag på hotellet. Samling med andagt mm. Lørdag, den 1. april Morgenmad. Tjek ud og pakning af bus. Sidste korte shopping Søndag, den 2. april Kl Kl Ca Kl Middag Afgang mod Danmark Ankomst Frøstruphave Efterskole

4 Resultat af spørgeskemaundersøgelse: 1. Hvordan var din oplevelse af udlandsturen som helhed? 2. Havde rejsemålet betydning for valg af efterskole, for dig? 3. Hvordan var informationen før turen?

5 4. Hvordan oplevede du forberedelserne til turen? (i undervisningen) 5. Hvordan var din oplevelse af busturen? 6. Var programmet tilpas sammensat?

6 7. a. Hvordan var din oplevelse af programmets indhold? b. Hvordan var din oplevelse af fritiden? 8. Oplever du, at du har lært noget?

7 9. Hvordan oplevede du det sociale fællesskab på turen? 10. Hvordan oplevede du det åndelige fællesskab på turen? Kommentarer: Fedt, at der var andagt og sang i bussen. Der kunne man nemlig bedre koncentrere sig og busturen blev ikke nær så kedelig. Fedt med andagter samt lovsang i bussen Det var godt at være på tur til Italien Der blev holdt andagt og så videre, men man ville ikke rigtig høre efter for der var en masse andre tanker der kørte rundt i hovedet. Det var mega fedt til andagt, hvor at vi alle bare havde det godt. Pisse godt Man kunne godt gøre noget mere for, at der var ro under andagterne i bussen

8 11. Havde det indflydelse på din oplevelse af turen, at I rejste delt i årgange? a. På hvilken måde? 12. Tror du, at det har betydning for fællesskabet på Frøstruphave Efterskole, at I rejser årgangsvis? a. På hvilken måde?

9 13. Har du ideer til forbedringer eller til andre rejsemål? U.S.A Nej. Mere fritid. Og at man må gå ned i byen efter aftensmad Drop italien og tag på skitur Jeg synes det er ærgerligt, at vi ikke får muligheden for at komme til Israel Det er fedt med opdelte ture, fordi de styrker fællesskabet på årgangene. Det bryder de normale grupper og normer, vi har på skolen, og det er fedt! Alle kunne snakke med alle på en anden måde end normalt, fordi det ikke var muligt at gå i de "normale" grupper! Måske Frankrig! nej det har jeg ikke nej Jeg synes det var dybt åndssvagt at 9. Klasserne ikke måtte gå ud i byen efter aftensmad i en by der ikke engang er farlig... Hvor 10. Klasserne endda måtte gå ud efter aftensmad i noget farligere byer At vi må være ude om aftenen!! Jeg synes det var dybt åndssvagt at 9. Klasserne ikke måtte gå ud i byen efter aftensmad i en by der ikke engang er farlig... Hvor 10. Klasserne endda måtte gå ud efter aftensmad i noget farligere byer Flere rejser om året. Flyve derhen i stedet for 24 timer i bus. Ikke så lang en bustur Jeg synes at vi måske kunne får lidt mere fritid Nej Nej det var super gode rejse mål Xdxd Måske en tur på en dag eller længere tid til Rom? Skagen lidt mere fritid til at kunne gå nogle ture sammen eller sidde at hygge Busturen kan være hårdt for mange - gerne fly. Synes det var godt årgangene var delt. Maden var ikke så god på hotellet Net i bussen. Barcelona, et sted hvor man flyver! Få ordentligt styr på maden, jeg tror jeg fik noget kage med gluten i den sidste aften At man må god ud om aftenen Kortere bus ture, måske flyve istedet. Og mere fritid Lidt mere fritid

10 Israel 10.årgang Program for turen Resultat af spørgeskemaundersøgelse: 1. Hvordan var din oplevelse af udlandsturen som helhed?

11 2. Havde rejsemålet betydning for dit valg af efterskole? 3. Hvordan var informationen før turen? 4. Hvordan oplevede du forberedelserne til turen? (I undervisningen)

12 5. Hvordan var din oplevelse af flyrejsen? 6. Var programmet tilpas sammensat? 7. a. hvordan var din oplevelse af programmets indhold?

13 b. Hvordan var din oplevelse af fritiden? 8. Oplever du, at du har lært noget? 9. Hvordan oplevede du det sociale fællesskab på turen?

14 10. Hvordan oplevede du det åndelige fællesskab på turen? Kommentarer: Syntes det var rigtig godt med lovsangsaften og vidnesbyrd Det var godt at eleverne holdt andagt Det var virkelig fedt lørdag aften, hor der bare var en masse som havde noget at sige til vidnesbyrd det var mega niiiiice!!! Fedt at der var lovsang og vidnesbyrd synes jeg i skal tage med i programmet til de næste der skal afsted! Fedt med lovsang og vidnesbyrd! Vidnesbyrd til sidst var vildt godt. Gør det igen Man skulle måske have nogle flere hold ikke så meget kryds og tværs fællesskab Fedt at der var elevandagter Jeg føler jeg har fået en større relation til Gud fordi jeg fik sat billeder på ordene i bibelen Alle sang med på lovsangen og man kunne sagtens bare snakke med om tro Sindssygt lækkert, åbent, og masser af sang. Det var naturligt at tale om tro Det var svært at føle sig tilstede under turen. Mange store og nye indtryk Det var godt, at vi havde andagt hver dag Det var bare fedt.

15 11. Havde det indflydelse på din oplevelse af turen, at I rejste delt i årgange? a. På hvilken måde? 12. Tror du, at det har betydning for fællesskabet på Frøstruphave Efterskole, at I rejser årgangsvis? a. På hvilken måde?

16 13. Har du ideer til forbedringer eller andre rejsemål? Besøge Bethlehem syntes det var rigitig godt med lovsangsaften og vidensbyrd Nej, syntes fremover at alle 10 klasser skal til Israel, da det er en pisse fed tur, som ingen skal være foruden. BLIV VED MED DENNE TUR Det var godt at eleverne holdt andagt Hvis skolen tager til Israel igen, synes jeg at det vil være en oplevelse at sejle på Geneseret Sø, hvis pengene er der til. Det var virkelig fedt lørdag aften, hvor der bare var en masse som havde noget at dige til vidnesbyrd -det var mega niiiiice!!! Nej alt var -PERFEKT!!! Jeg synes helt klart, at I skal holde ved turen til Israel. Det er et fantastisk rejsemål og man lær helt vildt meget af at tage derhen. Det ville være en stor skam at finde et andet rejsemål. Dog vil jeg sige, at det var et meget stramt og lidt hårdt program. Der var ikke meget fritid om aftenen. Det kunne man godt have brugt, da man var meget opdelt i grupper. Fedt at der var lovsang og vidnesbyrd - synes jeg i skal tage med i programmet til de næste der skal afsted! Jeg synes virkelig det har været super fedt. Jeg vil så sige, at jeg synes at det også var super fedt sidste år, da vi alle rejste sammen. Det giver et bedre fællesskab blandt alle, istedet for kun ens egen årgang, hvilket jeg var hammer glad for sidste år Israel skitur hvert år USA og måske lidt mere men, kan ikke sige det her ikke dele 10. klasserne op i de samme to grupper men ændre i grupperne undervejs hvis det er muligt så man for oplevelser med mange forskellige Fedt med lovsang og vidnesbyrd! Nej, det var fedt at opleve Israel, og godt at vi kom så vidt omkring i Israel. nej, men gør det igen, for det var mega fedt. Federe skiferie Vidnesbyrd til sidst var vildt godt.. Gør det igen... synes hvis man kan få råd til det, at man skal tage til Israel igen. Det er det hele værd Man skulle måske have nogle flere hold - Ikke så meget kryds og tværs fællesskab I SKAL blive ved med at rejse til Israel!!! Bedre mad nej meget godt, og så smid de 9 klasser til italien så vi slipper for dem jeg syntes israel var et hammer godt rejse USA Skitur hvert år Nej Israel er et godt land nu når vi er en kristen efterskole. Så at se det land vores alle sammen frelser er fra er en god idé. Tag bare til Israel igen om muligt! Synes det ville være bedre, hvis man rejste sammen alle sammen

17 Bliv for alt i verden ved med at rejse til Israel!!! :))))) Eventuelt, have en studierejse med alle årgange Nej, det var fint Nej, Israelsturen var sammensat til perfektion. Rigtig god tur ;) Nej, men man kunne godt ha' brugt 2 dage mere Keep up the good work Det var en fantastisk tur

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

FRANKRIG APRIL 2019

FRANKRIG APRIL 2019 UDLANDSTUR FRANKRIG 9.-17. APRIL 2019 Tirsdag d. 9. april Vagt: TL 7.15 Morgenmad og madpakkesmøring til eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. 8.00 Andagt og info v. TL 8.30 Områderengøring. Vi tjekker

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Sydvestjyllands Efterskole. Barcelona. 7. -14. april 2015

Sydvestjyllands Efterskole. Barcelona. 7. -14. april 2015 Sydvestjyllands Efterskole Barcelona 7. -14. april 2015 Program Barcelona 2015 Tirsdag d. 7. april 8.00 Morgenmad og madpakkesmøring 8.30 pakke 9.30: andagt og info 10.00: Busserne pakkes (k-grupper: MM

Læs mere

SELVEVALUERING 2014-2015. Udlandstur til Barcelona 7. 14. april 2015

SELVEVALUERING 2014-2015. Udlandstur til Barcelona 7. 14. april 2015 SELVEVALUERING 214-215 Udlandstur til Barcelona 7. 14. april 215 Fra skoleårets indholdsplan Vi tager på skitur hvert andet år og kultur-tur hvert andet år. Formål: Målet med turen til Barcelona er flertydigt

Læs mere

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 Navn: Undervisning inden turen 27. august: Tyrkere en unået folkegruppe i Danmark, Europa og Tyrkiet v. Anker Nielsen 1. oktober (5.-6. time): Optakt

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018 Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018 1 Evaluanden Bestyrelsen for Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole har vedtaget, at årets evalueringsobjekt er som følgende:

Læs mere

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget.

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget. Den Gamle By AROS Domkirken Danhostel Århus 1. Status Fra bestyrelsens side er det vedtaget, at storeklasse (6-9. årgang), hvert andet år tager på en lejrtur af ca. en uges varighed. Den 7. til den 10.

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25 Toscana 2020 Coast to coast Uge 25 i samarbejde med Det store overblik De hurtige fakta: Fra Rimini til Pisa 6 cykeldage Ca. 550 km. Ca. 10.000 hm. Mulighed for 1 hviledag Toscana 2020 Coast to coast

Læs mere

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål.

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål. Resultatudtrækket er foretaget 24. oktober 2012 Følgende egne emner indgår i resultatvisningen: Udbytte af efterskoleopholdet Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Den Danske Husflidsefterskole

Læs mere

Nyhedsbrev februar Langemosen

Nyhedsbrev februar Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev februar F EBRUAR 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Skriftlige prøver 2 Vigtige datoer 2 London 3 Kære alle! Nyt på skolen Så er godt i gang med sidste del af skoleåret,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

Selvevaluering - Hjemly Idrætsefterskole 2012-13

Selvevaluering - Hjemly Idrætsefterskole 2012-13 Selvevaluering - Hjemly Idrætsefterskole 12-13 Selvevalueringen tager sit udgangspunkt i skolens værdigrundlag. Hovedsigtet i dette skoleårs evalueringsrunde har sit fokusfelt omkring: at undersøge de

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015 Velkommen til Ungdomsskolens Un peu Tur til Paris 2015 Personale Arne Houmøller Jan Maigaard Inger Nielsen Lene Svenningsen Kontakttelefon: +45 99 70 62 81 Rejseplan Mødetid på Tranevej 2, Onsdag den 13.maj

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Vestjysk Landboforening - Landboseniorklub Sommer-ekskursion til Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Virksomhedsbesøg på Dansk Nutidsmuseum Virksomhedsbesøg

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Indholdsplan for 14 dages efterskolekursus på Sædding Efterskole Konfirmandkursus 2018 KK18 Søndag d. 1. juli - til lørdag d. 14.

Indholdsplan for 14 dages efterskolekursus på Sædding Efterskole Konfirmandkursus 2018 KK18 Søndag d. 1. juli - til lørdag d. 14. Indholdsplan for 14 dages efterskolekursus på Sædding Efterskole Konfirmandkursus 2018 KK18 Søndag d. 1. juli - til lørdag d. 14. juli 2018 A. Kristendom: Formål: At eleverne oplæres i den kristne lære

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Ungarn 4-11 maj 2014.

Ungarn 4-11 maj 2014. Ungarn 4-11 maj 2014. Dag til dag program. Mandag den 5. maj 2014. Morgenmad + madpakker ca. kl. 08.00. Tur fra Farm Lator ad gul rute. Turen er på ca. 6 km. tur/retur. (08.15-14.00.) Vi kommer først gennem

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

09.10.2012 08:41 QuestBack eksport - 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne

09.10.2012 08:41 QuestBack eksport - 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne Publiceret fra 26.09.2012 til 08.10.2012 50 svar (50 unikke) 1. Hvilket land er du rejst til? 1 USA 70,0 % 35 2 Canada 4,0 % 2 3 Australien 2,0 % 1 4 New

Læs mere

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Skoleåret 2015-2016 Indledning Sorø Fri Fagskole (SFF) har i slutningen af skoleåret 2015/2016 foretaget den obligatoriske årlige selvevaluering af skolens værdigrundlag

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Han Herreders Ungdomsskole SELVEVALUERING 2015. Fællesskab. Udarbejdet af: Linda Hornstrup

Han Herreders Ungdomsskole SELVEVALUERING 2015. Fællesskab. Udarbejdet af: Linda Hornstrup Han Herreders Ungdomsskole SELVEVALUERING 2015 Fællesskab Udarbejdet af: Linda Hornstrup Maj-juni 2015 1. Indledning hvad er fællesskab? En af skolens værdier og noget, der fylder meget i skolens selvforståelse

Læs mere

A trip to London Staby Efterskole 2016

A trip to London Staby Efterskole 2016 A trip to London Staby Efterskole 2016 Program Morgen Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad Morgenmad i Tyskland 09.30 Ankomst og indkvartering Rest

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

Rejs & Mal 1. 8. maj 2011

Rejs & Mal 1. 8. maj 2011 Rejs & Mal 1. 8. maj 2011 P. S. Krøyer: Tærskning i Abruzzerne. Civita d Antino 1890 Udrejse, søndag den 1. maj, fly 9633 afgang Billund 11.05 landing Campino 13.50 Hjemrejse, søndag, den 8. maj, fly 9633

Læs mere

Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013

Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013 Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013 Vi er nu i gang med at forberede os til forårets studietur til Tjekkiet. Turen starter fra Nysted Efterskole fredag d. 20/4 2013 med afgang fra skolen kl. 7:45, vi

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Nyhedsbrev (6) maj 2019

Nyhedsbrev (6) maj 2019 Nyhedsbrev (6) maj 2019 Så ligger programmet for korrejsen til Dolny Kubin fast med reservation for aflysninger, uforudsete hændelser og lign. Onsdag d 29. maj: Mødetid Svendborg Midtbyhallen: kl 11.45

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

Årets tema 2015: Et delt folk

Årets tema 2015: Et delt folk Årets tema 2015: Et delt folk Formålet med Berlinprojektet: Berlinturen er et internationalt kulturfagligt projekt, der breder sig ud over alle skolens fag. Vi har i år valgt at have fokus på konsekvenserne

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne

Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne Evaluering af Camp 7, 2015 - skolens medarbejdere og eleverne Indhold Elevernes evaluering af Camp 7 fra klassens tid...2 Det faglige udbytte...2 Det sociale udbytte...3 Det bedste på Camp 7...3 Elevernes

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Studietur til Barcelona med 2c

Studietur til Barcelona med 2c Afrejse Studietur til Barcelona med 2c Søndag den 18. marts til fredag den 23. marts 2018 Mødetid den 18/3 kl. 6.00 i Københavns Lufthavn, terminal 3 Afgang kl. 8.00, ankomst 13.15 i Barcelona, mellemlanding

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 2010

Formandsberetning Aalborg IMU 2010 Formandsberetning Aalborg IMU 2010 Denne formandsberetning er opdelt i to dele. Første del vil handle om året der er gået, hvad der er sket af interessante ting i Aalborg IMU, lidt om mine tanker og oplevelser

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2016-17 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann,

Læs mere

Trail og turridning i Toscana

Trail og turridning i Toscana Trail og turridning i Toscana Turridning Trail i etruskernes fodspor Uge med helpension 6 dage i sadlen (2-6 timer) Rideerfaring: 3-5 God indkvartering på gårdhoteller - Agriturismo Tre dage med god turridning

Læs mere

Selvevalueringsrapport 2017

Selvevalueringsrapport 2017 Selvevalueringsrapport 2017 1 Indhold Indledning... 3 Sammenhæng... 3 Mål... 4 Tegn... 4 Tiltag... 4 Evaluering... 4 Spørgeskemaet... 5 Diagrammer og kommentarer... 6 Forventinger... 6 Optakt... 8 Skiløb...

Læs mere

Holland i sommerklæder

Holland i sommerklæder Holland i sommerklæder Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Holland er også hot om sommeren Kanalsejlads i idylliske Giethoorn Hollands Venedig En morgen-oplevelse

Læs mere