Persondatapolitik Axel Madsen Health Care A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Persondatapolitik Axel Madsen Health Care A/S"

Transkript

1 Axel Madsen Health Care A/S Dato: 23. maj 2018

2 Hos Axel Madsen Health Care A/S har beskyttelse af dine Persondata vores højeste prioritet. Vi respekterer de personlige oplysninger for alle, der handler hos os, kontakter os, besøger vores hjemmeside, vores webshop eller modtager vores nyhedsbrev. Nuværende Persondatapolitik har til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af. Hvor der i politikken henvises til lovartikler refererer dette til Persondataforordningen, og hvor der er tale om paragraf henvisninger, sker dette til Persondataloven. 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Enhver behandling af persondata i vores virksomhed sker under henvisning til principperne om lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed. Persondata indsamles alene til udtrykkeligt angivne og legitime formål, ligesom vi iagttager princippet om dataminering. Vi tilstræber, at alle oplysninger er korrekte og ajourførte, ligesom principperne om opbevaringsbegrænsning, integritet og fortrolighed og ikke mindst ansvarlighed er sat i højsædet. 1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb, tilmelding til nyhedsbrev, ved henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via vores hjemmeside: eller vores webshop: Hvis du har spørgsmål til behandling af persondata eller denne persondatapolitik, er du altid velkommen til at kontakte Birgitte Holberg, der har det interne overordnede ansvar herfor. Kontaktoplysningerne finder du under pkt HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLINGEN 2.1 Automatisk indsamlede data Vi har en række digitale løsninger baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på dette.

3 Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra den browser, du benytter, til en server. Det sker via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Eksempler på data, der opsamles og analyseres: Dato og tidspunkt for besøg De sider, der besøges i løsningen Geografiske placering (kun postnummer) URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning) Det er anonymiseret data vi samler op, det vil sige, at vi ikke kan se en specifik adresse, vejnavn eller den specifikke person, der er tale om. Vi er dataansvarlige for de indsamlede data, og de indsamlede data bliver ikke videregivet, medmindre der foreligger et samtykke eller der er tale om et retsligt krav. Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor i pkt Oplysninger du selv afgiver Vi indsamler de oplysninger, du selv angiver, f.eks. i forbindelse med et fysisk besøg eller et besøg på vores webside eller webshop. Eksempler på data, som du aktivt afgiver, er som oftest almindelige og omfatter navn, adresse, adresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysninger om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget og stammer oftest fra: Oplysninger du deler med os via sociale medier Oplysninger sendt på Oplysninger afgivet via telefon Oplysninger vi modtager fra dig i forbindelse med gennemførelse af ordre på vores webshop Oplysninger du deler med os, når du deltager i undersøgelser, events og konkurrencer Listen er ikke udtømmende. Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om din levering og det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger, som du selv angiver, om dit navn og adresse, samt evt. valgfrie informationer om områder du ønsker at modtage nyhedsbrev indenfor (Sårbehandling, Kompression, Trykaflastning, OP beklædning og procedurepakker).

4 Formålet er at varetage vores interesser i at kunne målrette og levere nyhedsbreve til dig. 3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER 3.1 Vi videregiver udelukkende persondata til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik. Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele disse, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel. 3.2 Ved køb af fysiske varer, vil oplysninger om dit navn, adresse, , telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. 3.3 Vi anvender tjenesteudbydere og data behandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Tjenesterne kan f.eks. være server hosting og systemvedligeholdelse, analyse, betalingsløsninger, adresse- og soliditetskontrol, service m.m. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse overfor os. Vi kontrollerer, at vores samarbejdspartnere indenfor databehandling overholder deres forpligtelser. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af og udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. 3.4 Nogle af disse databehandlere, f.eks. The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp (nyhedsbrev) og Google Analytics v/google LLC. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

5 Såfremt vi videregiver dine oplysninger til andre tjenesteudbyder eller databehandler udenfor EU, sikrer vi, at vi overholder de krav lovgivningen stiller til sådanne overførsler. Vi indsamler aldrig persondata, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse, event m.v Kopi af Google LLC s certificering kan findes her Kopi af The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp s certificering kan findes her 4. DINE RETTIGHEDER Du har som registreret person forskellige rettigheder. Disse er beskrevet herunder. 4.1 Indsigtsretten Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, oplysninger om hvorfra oplysningerne stammer samt om muligt det påtænkte tidsrum, hvor personoplysningerne vil blive opbevaret, eller hvis dette ikke er muligt, de kriterier, der anvendes til fastlæggelse af dette tidsrum Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til birgitte@dk.lrmed.com. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være. 4.2 Retten til berigtigelse Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til

6 os så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være. Denne ret supplerer vores egen grundlæggende forpligtelse til kontinuerligt at sikre os, at der alene behandles korrekte og ajourførte oplysninger, jf. artikel 5, stk. 1, litra d. 4.3 Retten til sletning I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være. 4.4 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 4.5 Retten til dataportabilitet Du har i visse tilfælde ret til få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du har desuden ret til selv at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra Axel Madsen Health Care A/S, når behandlingen er baseret på samtykke og behandlingen foretages automatisk. Hvis du udøver denne ret til dataportabilitet, har du også ret til at få transmitteret Persondata direkte fra en dataansvarlig til en anden, hvis det er teknisk muligt. Det er vores vurdering, at retten til dataportabilitet kun kan gøres gældende i meget begrænset omfang i forhold til vores kundeoplysninger. 4.6 Retten til indsigelse Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, hvis behandlingen herunder profilering er baseret på artikel 6, stk. 1, litra e eller f. Disse bestemmelser

7 omhandler adgangen til at behandling af almindelige Persondata, hvis behandlingen er nødvendig for at udføre en opgave i samfundets interesser, eller hvis behandlingen er nødvendig for at forfølge en berettiget interesse og hensynet til dig ikke overstiger denne interesse Hvis der gøres indsigelse, må vi ikke længere behandle dine Persondata, med mindre vi kan påvise vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for den registreredes interesser Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som nævnt i punkt 5 nedenfor. 4.7 Retten til at tilbagekalde samtykke Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve Hvis vi er forpligtet til at slette Persondata efter artikel 17, som har været overladt til andre dataansvarlige eller databehandlere, skal vi underrette sådanne dataansvarlige eller databehandlere, som behandler Persondata, om, at den registrerede har anmodet om at få slettet alle link til eller kopier eller gengivelser af de pågældende Persondata. 5. COOKIES Cookies er små tekstfiler, som indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider, du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 5.1 Vi anvender cookies for at kunne tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine interesser og ønsker. Vi anvender også cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker, og dermed fastlægge nærmere, hvem der besøger Vi registrerer udelukkende anonyme informationer som IP-numre, antal bytes sendt og modtaget, Internethost, tid, browsertype, -version, og sprog, osv.

8 5.2 Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, så du får en bedre brugeroplevelse. Herudover bruger vi cookies til at analysere vores trafik ind på hjemmesiden. 5.3 Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. I forbindelse hermed bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke. 5.4 Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge. 5.5 Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Læs mere om sletning og håndtering her: Du kan læse mere i vores Cookiepolitik, som du finder her. 6. OPBEVARINGSTID OG SLETNING AF PERSONDATA 6.1 Vi gemmer oplysninger om dig, så længe vi har et legitimt og sagligt grundlag herfor, herunder så vi har mulighed for at betjene dig bedst muligt. 6.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med et køb du har gennemført jfr. Pkt. 2.2, vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter dit køb ift. Bogføringsloven. Persondata kan blive gemt længere, såfremt der er et sagligt behov herfor, eksempelvis hvis et retskrav skal fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. art 17, stk. 3, litra e. Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jfr. Punkt 2.3, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, med mindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. 6.3 Cookies, jf. pkt. 5, slettes dog senest 12 måneder efter brug.

9 7. SIKKERHED 7.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. 7.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. 8. KONTAKTOPLYSNINGER 8.1 Hos Axel Madsen Health Care A/S, cvr. nr , er Direktør Birgitte Holberg dataansvarlig. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, vores behandling af Persondata, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte Axel Madsen Health Care A/S Gøngehusvej Vedbæk Birgitte Holberg Tlf. nr birgitte@dk.lrmed.com 9. KLAGER 9.1 Enhver registreret har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af Persondata. Klage sker ved henvendelse til Datatilsynet Borgergade 28, København K

10 Tlf.: ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN 10.1 Axel Madsen Health Care A/S kan til enhver tid og uden varsel ændre denne Persondatapolitik med virkning for fremtiden. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på og VERSIONER 11.1 Dette er første version af Axel Madsen Health Care A/S Persondatapolitik dateret den 23. maj 2018.

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

2. Generelt om behandling af persondata

2. Generelt om behandling af persondata 2.1 1. Indledning Denne politik beskriver, hvordan vi anvender og beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder for brug af de persondata, som de har adgang

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR B. LYHNE VVS APS, Kunder

PRIVATLIVSPOLITIK FOR B. LYHNE VVS APS, Kunder PRIVATLIVSPOLITIK FOR B. LYHNE VVS APS, Kunder 1. INDLEDNING Denne politik beskriver, hvordan vi anvender og beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR DYRUP AUTO APS

PRIVATLIVSPOLITIK FOR DYRUP AUTO APS Politik for behandling af oplysninger om kunder Dyrup Auto ApS PRIVATLIVSPOLITIK FOR DYRUP AUTO APS 1. INDLEDNING Denne politik beskriver, hvordan vi anvender og beskytter persondata, og skal sikre, at

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR DANSK BILBRANCHERÅD

PRIVATLIVSPOLITIK FOR DANSK BILBRANCHERÅD PRIVATLIVSPOLITIK FOR DANSK BILBRANCHERÅD 1. INDLEDNING Denne politik beskriver, hvordan Dansk Bilbrancheråd anvender og beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler,

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. PRIVATLIVSPOLITIK FOR BILFORUM SVENDBORG 1. DATAANSVARLIG 1.1. Formål Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik 1. Generelt 1.1. Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvorledes NemTilmeld.dk ApS, Strømmen 6, 9400 Nørresundby, CVR-nummer 27673120 indsamler og behandler

Læs mere

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser.

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Den enkelte borger får med forordningen en lang række rettigheder, herunder: 1 Ret til løbende

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger,

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Asnæs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig.

1. Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. PERSONDATAPOLITIK GENERELT 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. 2. Persondatapolitikken gælder

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding PRIVATLIVS POLITIK BALLERUP Tempovej 18-22 2750 Ballerup 7026 0636 KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding 7022 9933 AARHUS Johann Gutenbergs Vej 11-13 8200 Aarhus N 7020 0122 www.armadan.dk info@armadan.dk

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S 1. Formål 1.1 Blommenslyst Kro har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Blommenslyst Kro

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP

PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP 1. Formål 1.1 G&O Maritime Group har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan G&O Maritime Group behandler dine persondata. 2. Kontaktoplysninger

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Fredericia Axeltorvs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K 1. Formål 1.1 Samsø Syltefabrik A/S har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Samsø Syltefabrik

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Odense Bolbro Apotek med filialerne Tarup og Korup Apotek ("Apoteket") indsamler

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger D-05-18-3586 Version 1.0 Behandling af personoplysninger Her kan du læse om Rønne Havn A/S persondatapolitik - herunder hvilke oplysninger vi registrerer om dig, og hvordan vi bruger oplysningerne INTRODUKTION

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R 1. Formål 1.1 Chabber ApS ( Chabber ) har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Chabber behandler dine persondata. 1.2 Privatlivspolitikken

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK Dataansvar og kontaktoplysninger Helicopter v/lisbeth Schelde ejer projektet Bag for en Sag og er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget

Læs mere

Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele

Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele Persondatapolitik - Advokatfirmaet Christian Blixen-Thiele Du efterlader personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester. I vores persondatapolitik

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores website www.brems.dk og bruger forskellige funktioner og tjenester. Dette indebærer også tilmelding af nyhedsbrev

Læs mere

Nimb Persondatapolitik

Nimb Persondatapolitik Aarhus Januar 2018 Sagsnr. 017825-0003 mif/cbt/ajm Nimb Persondatapolitik Behandling af personoplysninger Som et naturligt led i Tivolis aktiviteter og markedsføringen af Tivoli, herunder Hotel Nimb sker

Læs mere

Privatlivspolitik for Lenepia.dk

Privatlivspolitik for Lenepia.dk Privatlivspolitik for Lenepia.dk Introduktion For at kunne drive min virksomhed er der personoplysninger, jeg har behov for at behandle. Privatlivspolitikken er ment som en hjælp til at forstå, hvilke

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej 5-048 2450 København SV Danmark CVR-nr.: 28292139 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

Hvad gør vi med dine personoplysninger?

Hvad gør vi med dine personoplysninger? Hvad gør vi med dine personoplysninger? Fors A/S er til for dig. Derfor lytter vi til vores kunder. Efter du har været i kontakt med os, vil vi gerne vide, hvordan du har oplevet vores service og ydelser.

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig

Læs mere

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG INFORMATION OM CAREMORE PRIVAT AGENTUR OG FORSIKRINGSAGENTURET CAREMORES INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Med denne information vil vi fortælle om, hvilke oplysninger vi indsamler om dig,

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger April 2018 Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Med denne skrivelse informeres

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan RaskRask.dk ApS ( vi, os, vores ) behandler dine personoplysninger.

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan RaskRask.dk ApS ( vi, os, vores ) behandler dine personoplysninger. PERSONDATAPOLITIK I denne persondatapolitik beskrives, hvordan RaskRask.dk ApS ( vi, os, vores ) behandler dine personoplysninger. Du accepterer, at dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse

Læs mere

STU Akademiets Persondatapolitik

STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation) Formålet med denne persondatapolitik er at

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE VERSION Dette er Privatlivspolitik og Persondatabetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.01 af 21. maj 2018. Når vi modtager personoplysninger

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a.

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af IT-ydelser og software til vores kunder tager vi din databeskyttelse

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler personoplysninger:

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler personoplysninger: Privatlivspolitik for Gefions hjemmeside og eksterne relationer Version: 16. januar 2019 Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler

Læs mere

Persondatapolitik - Toscana Bolig ApS

Persondatapolitik - Toscana Bolig ApS Persondatapolitik - Toscana Bolig ApS Oversigt 1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger 2. Hvad bruger vi dine oplysninger til 3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig 4. Hvordan indsamler vi persondata

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 Revideret d. 8. januar 2019 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

Persondatapolitik. Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Persondatapolitik. Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. Persondatapolitik Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? XTRACON A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER 15. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Netselskaberne for vand- og spildevand, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Fonden DBK Mimersvej 4 4600 Køge Danmark CVR-nr.: 62523417 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af cookies (herefter Politikken

Læs mere

Persondatapolitik. Side 1 af 5

Persondatapolitik. Side 1 af 5 Persondatapolitik EJBY MOSEVEJ 219 2600 GLOSTRUP TLF 44 85 70 00 FAX 44 85 70 01 MAIL VESTFOR@VESTFOR.DK WEB WWW.VESTFOR.DK EAN 5798009042118 CVR 1086111 Side 1 af 5 1. Indledning 1.1 Hos I/S Vestforbrænding

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Naurvej maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Grundejerforeningen Naurvej, herefter Foreningen behandler personoplysninger om

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK DANMARKS REJSEB UREAU FORENING Denne Privatlivspolitik er fastlagt af [Danmarks Rejsebureau Forening] (samlet betegnet [Danmarks Rejsebureau Forening], vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik)

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 171898 13. april 2018 SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV SK Forsyning A/S tager behandling af dine persondata alvorligt.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik.

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik. Persondatapolitik, Smart Lift A/S - 1. Indledning Dataansvarlig: Smart Lift A/S N. A. Christensensvej 39 DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 72 29 11 www.smartlift.dk CVR DK 31 41 96 38 Smart Lift A/S behandler

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

Formål med behandlingen af dine personoplysninger Introduktion til vores persondatapolitik Denne persondatapolitik omhandler og gælder for de oplysninger, som du giver til os, når du tilmelder dig eller dit barn arrangementer under Foreningen Spejderne,

Læs mere

Club Nord er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne gode oplevelser, rejser, foredrag,

Club Nord er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne gode oplevelser, rejser, foredrag, VORES PRIVATLIVSPOLITIK 1 Behandling af personoplysninger hos Club Nord Privatlivspolitik Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) beskriver hvilke personoplysninger, Club Nord indhenter fra dig

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Privatlivspolitik. TEKNIK OG MILJØ AffaldVarme Aarhus Aarhus Kommune

Privatlivspolitik. TEKNIK OG MILJØ AffaldVarme Aarhus Aarhus Kommune Privatlivspolitik 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? AffaldVarme Aarhus indsamler og behandler oplysninger om dig i forbindelse med vores forpligtelser til håndtering af affald og levering

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Version 1.0 2. november 2018 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret

Læs mere