Referat fra skolepraktikrådsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra skolepraktikrådsmøde"

Transkript

1 fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.12.september 2017 kl Deltagere: Irene Winther(IW), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB) Fra skolen: Susanne Krogsgaard (SK), Nina Bengtsen (NIB), Maria Dyhrberg Rasmussen (MDR). Sekretær på mødet: Nina Bengtsen(NIB). Skolen er vært med kaffe, te og brød og en sandwich i forbindelse med mødets afslutning. Afbud: Bente Juulsgaard (BJ), Pia Ohnemus (PO), Ruth Skriver(RS). 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Præsentation af ny uddannelsesleder Nina Bengtsen MDR informerer om proces vedr. organisering på. 2. Tema: Hvordan sikrer vi patientsikkerheden i forbindelse med f.eks. cases, som elever tager med tilbage på skolen og arbejder videre med? Regionshospitalet har udarbejdet retningslinjer i forhold til dette. Anette Dippel Larsen præsenterer temaet og lægger op til debat. : Der er ikke nye ændringer i forhold til dokumentet, men et ønske om at gennemgå indholdet. Der er sat to systemer er i spil - et i sundhedsvæsenet og et på skolen. I sundhedsvæsenet handler det om at blive rask og værne om patientens data. Regionen har udarbejdet et E-dokument som skal sikre patientsikkerheden. Når eleverne anvender CD-ord eksempelvis, skal patientsikkerheden sikres. CD-ord kan kobles på en arbejds- PC, herfra bliver data fjernet, når eleverne stopper på afdelingen. Persondataforordningen ændres i maj 2018, og det får indflydelse på retningslinjerne. Elevens tavshedspligt er ikke nok i forhold til sikring af data. Herefter er det af betydning, hvordan eleverne formes i praksis i forhold til dette. Opmærksomheden på dette har stor betydning. Vejlederne har en stor rolle i forhold til Dette og der skal arbejdes lokalt med kulturen i forhold til dette.

2 Så længe eleverne er i sundhedsvæsenet, er de i et lukket kredsløb. Udfordringen kommer når eleverne skal have data over i deres uddannelsesbog. I uddannelsesverdenen handler det om at tilegne sig viden og indsamle så mange data som muligt. Skolen skal tage den indledende del.sk belyser, hvordan praksis er på skolen i forhold til såvel social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. (Bilag vedr. temaet vedlægges). Drøftelsespunkter: 3. Tilbagemelding fra igangværende arbejdsgrupper: Oplæg fra arbejdsgruppen om bedømmelse i praktikken herunder præstationsstandarder. Arbejdsgruppen præsenterer deres oplæg med mulighed for kommentarer og debat og det aftales om materialet kan indstilles til beslutning i LUU SOSU. (Bilag vedhæftet SK og arbejdsgruppen). Arbejdsgruppen: ADL har lavet forord til, hvordan bedømmelsesarket skal anvendes. Pointer: Eleverne har en lang uddannelse, hvorfor det ikke er givet, at eleven skal have godkendt alle mål for at gå videre i uddannelsen. Efter praktik 1a og 3a er der brug for en delvurdering. Der skal laves beskrivelsesarbejde for 2. praktikperiode inden november De materialer, som allerede er udarbejdet, har der været stor tilfredshed med. Det opleves, at eleverne i praktik 1a har fået opgaver i medicinhåndtering. Eks insulininjektion og medicin dosering. Eleverne har ikke et teoretisk fundament for dette, så derfor skal man være opmærksom på, at det altid være under vejleding. SK indkalder arbejdsgruppen til 2-3 møder med start oktober Der er et ønske om at man laver lignende materiale på SSH uddannelsen. IW fra Favrskov Kommune har arbejdet med et sådant materiale hen over sommeren og kan have ideer til arbejdet. Det faglige niveau skal holdes højt på SSH. Vi har rekrutteringsproblemer og skal højne status for uddannelsen. Skole og praksis har en fælles opgave i forhold til at vejlede eleverne rigtigt videre i uddannelsen til SSH. Det bliver en udfordring at få nok kvalificerede ansøgere til SSH uddannelsen næste år. Skolen vejleder eleverne af flere omgange på skolen. Et opmærksomhedspunkt på skolen er at være obs. på at være tydelige i forhold til, hvilket spor eleverne går på. I praksis opleves det, at eleverne ikke ved, hvilket spor de er på. Forslag om, at der inviteres vejledere med i arbejdsgruppen. Det besluttes dog at udsætte dette og lade arbejdet ligge lokalt. Arbejdsgruppen vedr. mulighed for reference fra kontaktlærer i forbindelse med ansøgninger til hovedforløb fra GF 2 ansøgere. Sk gør status på arbejdsgruppens arbejde.

3 Konklusionen var sidst at vi skulle køre frem til efterårsferien før det skulle evalueres. Der er en optagethed af at få ansat de rigtige. Eksempel fra SOSU Nord, hvor kommuner og region laver et samarbejde. Det er en udfordring, at GF2 eleverne har en formodning om, at der kun ansættes tidligere SSH er. Hvordan kan vi hjælpe GF2 eleverne med at sælge dem godt til samtaler? Der er variation i, hvor mange GF2 elever som søger hovedforløb. Vi skal være obs. På, at det er en ungdomsuddannelse og ikke kun rekruttere fra SSH til SSA. Der ses meget få elever med anden etnisk baggrund. Det prioriteres højt, at GF2 elever ansættes, hvis de er kvalificerede. Der er forholdsvis mange GF2 elever som søger SSA, men får afslag. Punktet debatteres på næste møde. Generelt om rekruttering samt at få de rigtige ansat. Måske en koordineret rekruttering med prioritering. Arbejdsgruppen vedr. overlap i psykiatrien ( fra arbejdsgruppen vedhæftet som Bilag.) Arbejdsgruppen og Ruth Skriver præsenterer gruppens arbejde med mulighed for kommentarer og resultatet indstilles til beslutning i LUU SOSU. Flowplanerne for social- og sundhedsassistentuddannelsen viste, at der kom en del overlap i praktikperioderne. Konkret ser praktikken en mulighed for, at ældre elever kunne vejlede yngre elever. Der skal ikke laves tiltag på skolen i praktikperioden. Det vedhæftede referat godkendes og det indstilles til LUU SOSU, at praksis varetager opgaven med overlap. 4. Evaluering af pilotprojekt om virksomhedsforlagt undervisning på GF 2 (aprilholdet). I foråret er afprøvet et pilotprojekt om virksomhedsforlagt undervisning på GF2 og der er nu indsamlet nogle erfaringer med dette. Status på pilotprojektet og hvordan arbejdes der videre i forhold til dette. SK. Der er afviklet 4 dages virksomhedsforlagt undervisning for aprilholdet. Eleverne havde konkrete mål med ud i praktikken. Udfordringen var, at forholdsvis mange GF2 elever ikke mødte frem eller gik kl uden at give en besked. Andre kunne se, at det ikke var et arbejdsområde, de var interesserede i. Det var et stort arbejde for de enkelte vejledere samt SK at følge op på dette og skrive ind i elevplan. Det er aftalt, at vi afprøver forsøget igen i 3 dage i uge 39, da det var et aprilhold første gang. Da det nu er et augusthold, omfatter forsøget væsentligt flere elever. I klasserne laves nu en prioritering af, hvilke elever, der har behov for at have en lærer med ud første dag i forhold til vurdering af om eleven skal fortsætte den virksomhedsforlagte undervisning eller arbejde videre på skolen. ADL kommenterer, at vi skal se på succeskriterier for tiltaget- ikke kun på fremmødet. Praksis vil gerne vide, om eleverne er på SSA eller SSH spor. Introduktionen er ændret til, at der også bliver talt om vigtigheden af, at eleven viser, at man er interesseret i en kommende ansættelse.

4 Opmærksomhed på, at der er en dannelse i, at eleverne er på arbejde og skal vise stabilt fremmøde. Der er behov for evaluering af tiltaget og der skal laves en plan for, hvem der gør hvad i såvel praktik og på skolen, hvis vi skal fortsætte. Tiltaget evalueres på mødet i november. 5. Elevfordeling på social- og sundhedsassistentuddannelsen i 2018 (SK) Samarbejdsforum havde møde i fredags og havde en god drøftede vedr. forslag til antal optag om året. Der tegner sig en øst- og en vest-model i regionen. Vest modellen er på 4 optag om året grundet psykiatriudfordringer. Randers er på en model med 3 optag om året tilsvarende SOSU Østjylland grundet bedst flow i arbejdsbelastningen i denne model. Norddjurs Kommune vil blive presset i forhold til SSA og sygeplejestuderende. Praksis ønsker en analyse af konsekvenserne for praksis. Der er et ønske fra regionen om en ensartet model. MDR ser på, hvad der skal analyseres på og hvilken løsning som tilgodeser flest områder bedst. Der skal laves flowplan frem til Fokus skal være på, hvordan vi laver de bedste læringsforløb for eleverne. Strukturen på SSA - uddannelsen bliver styrende for SSH- uddannelsen også. Favrskov Kommune ser positivt på en ordning med 3 optag. Optagene kan være fleksible i forhold til, hvilken skole eleverne skal tilknyttes. Konsekvenserne for GF2 optagene skal tages i betragtning, da det måske kan få betydning, hvis uddannelsesforløbene først starter i oktober i stedet for august. Forslag til ideer, der kan imødegå denne udfordring: sommer camp, FVU undervisning osv. I forhold til meriteleverne er det ikke en god ide, at de samles i én klasse og det opleves kaotisk, at de kommer ud i praktik 9/6 i starten af sommerferien. Det er en stor udfordring for eleverne at være på skolebænken. De mangler systematisk tilgang til læring. I anden skoleperiode er de så slået sammen med et andet hold. Der opleves ikke fra de fremmødte kommuner behov for merithold i Fremadrettet bør disse elever indlemmes på ordinære hold. Det vil være godt med en mulighed for, at EUX eleverne kan starte på augusthold. Dette skal tjekkes op med Randers kommune. Nyt forslag til 2018 vil blive sendt ud fra skolen. Det vil blive meldt ud, hvornår vi evt. kan gå i gang med 3 optag. (SK`s bilag vedr. optag eftersendes). 6. Praktikfordeling af assistent elever i psykiatri: Favrskov kommune har ønske om at alle elever kan ønske alle psykiatripladser og ikke kun egne elever i egen organisation. (IW) Der ønskes en drøftelse af principperne for fordeling, som pt. Er, at man i udgangspunkt skal finde psykiatripladser i eget område. De fleste psykiatripladser i regionen er i socialpsykiatrien. Der er 4 hospitalspsykiatripladser + 7 pladser på Tangkær. Norddjurs Kommune ønsker selv at fordele pladserne. Skolens administration fordeler som vanligt i kommunerne. Der er et ønske om, at skolen ikke skriver ønsker på, men kun hensyn, som er nødvendige at tage. (måske er det kun Randers Kommune, som er interesserede i ønsker). Der er et ønske om at få viden omkommunale elever, der skal ud i regional praktik så hurtigt som muligt.

5 SK koordinerer med skolens administration om, hvilken procedure der er bedst og enklest. 7. Dialog/forventningsafstemning om elevernes ansøgning fra GF til hovedforløb herunder hvordan skolen understøtter eleverne i forløbet. Hvordan vi hjælper eleverne på GF2 bedst muligt med ansøgning til hovedforløb. Skolen præsenterer, hvordan processen er i forhold til dette. (Uddannelsesvejleder Inge Vinther Pedersen). Uddannelsesvejlederen orienterer om processen, som foregår som en 3 trins raket. 1. Uddannelsesvejleder (LW) informerer om hovedforløbene på GF2 2. Arbejdsgiver café på skolen. 3. Læsevejleder og uddannelsesvejleder afholder ansøgningsværksted. Der er stor variation i antal deltagere. Eleverne kan efter ansøgningscafeen få individuel hjælp hos læsevejleder og uddannelsesvejleder. Allerede på 1. og 2. dag italesættes de valg, som skal tages i forhold til at vælge SSH og SSA. Praksis ser mange GF2 elever med lave karakterer i dansk og matematik, som søger SSA. Vigtigt at være enige om, at man godt kan tage en SSH og så kan man evt. tage en SSA senere. På skolen taler vi om, at et 4 tal er nødvendigt for at kunne klare SSA. Praksis oplever, at eleverne ikke er klar over, om de er på SSH eller SSA forløb. Der starter flere på SSA forløb på GF2 i forhold til SSH- forløb. Skolen vejleder via uddannelsesvejlederne samt kontaktlærerne med henblik på at få eleverne til at søge så realistisk som muligt. Forslag om, at der skal arbejdes nationalt med problemstillingen eks. via PASS eller skolelederforeningen. Godt med repræsentanter fra praksis, som møder eleverne på skolen. Der skal trækkes rollemodeller ind på skolen ambassadører. 8. Ønske om tættere samarbejde med arbejdsgiverne om optag af GF 1EUX- eleverne. Hvordan er skolens optagelsesprocedure i forhold til EUX hvordan sikrer vi os, at vi får de rigtige elever? (Uddannelsesvejleder Lene Wolff) Uddannelsesvejledere er med ude på folkeskoler og gymnasier for at informere. Forslag om, at EUX elever deltager i eksempelvis infomøder. Alle der søger indkaldes til samtale sammen med deres forældre. Standpunktsbedømmelser fra grundskolen inddrages. Elever vejledes i nogle tilfælde til andre forløb eks gymnasiet i stedet. Der drøftes fritidsjob og fritidsinteresser. Fokus på, at det kan være svært at nå et job sideløbende med EUX forløb. Det drøftes om eleverne vil /kan gå videre til EUX GF2 efter deres GF1 EUX forløb. Der er behov for, at kommunerne kan sikrer EUX eleverne garanti for hovedforløb, nu hvor vi har så få elever. Dette for at sikre, at uddannelsen får et godt omdømme. Vi skal også sikre, at der er kommitment opadtil i systemet. Skolen skal kunne stå inde for EUX elevernes kompetencer.

6 9. Hvordan arbejdes der med prøvetidssamtaler og straffeattester i de enkelte kommuner og i regionen? Dette punkt var et ønske på sidste møde- kan vi tage en kort runde i forhold til dette, for at præcisere, hvad det er man ønsker at sætte fokus på og så tage punktet op på næste møde? Norddjurs Kommune: ikke straffeattest i kommunen, + i psykiatrien. Prøvetidssamtaler arbejdes der med pt. Favrskov Kommune: Kommunen indhenter straffeattest for alle, også regionselever. Prøvetidssamtaler: man ser på, hvordan man skal arbejde med dette. Prøvetidssamtaler sættes i værk, når der er elever med problemer. Syddjurs Kommune: Samme procedure som Favrskov Kommune. Vejlederne er opmærksomme på, hvornår der er problemer. Ønsker at arbejde med den pædagogiske model til SSH, - dette kan den også bruges til. Den lægges til praktikvejlederne. Regionen: Der indhentes straffeattester på alle. Prøvetidssamtaler arbejdes der med pt. (deadline ultimo 2017) Der tages fat i de enkelte sager lige nu. ADL kontaktes. Den pædagogiske model Min uddannelse opleves som et godt redskab. Der er et behov fra kommunerne i forhold til at drøfte regionselever i kommunen, i forhold til prøvetid, det drøftes primo 2018 i dette fora. 10. Forslag til mødedatoer for skolepraktikrådsmøderne i 2018 (Bilag vedhæftet) Mødekalenderen er godkendt: 17 januar, 16 april, 11 september, 22 november. Pia Ohnemus booker alle deltagere i Outlook kalenderen. Dagsorden, og lokale vedhæftes til mødeindkaldelsen, når disse er kendte. 11. Forslag til indhold i det kommende skolepraktikinformationsmøde på social- og sundhedsuddannelsen d.21.november fra til Kunne temaet bedømmelsesgrundlaget i praktikken være aktuelt på dette møde? Grundet mange praktikvejledere som endnu ikke har været på praktikvejlederopfølgningskursus er dette en god ide, bl.a. også for at sikre erfaringsudveksling. Andre ideer: Klinisk beslutningstagen fra Anette Dippel kan inddrages, den indeholder også sygeplejeprocessen. Fremlægges af såvel skole som praktik. Obs SSH uddannelsen medtænkes i dette. Workshop om OneNote for SSH vejledere? Nationale retningslinjer om farmakologi. Proces og ide. Orienteringspunkter 12. Nyt fra praktikken.

7 Praksis mangler, at skolen er med i PPS (indkøbsaftaler) Der arbejdes på, at skolen kommer med på PPS igen. Fællessprog 3 skal implementeres i kommunerne. Skolen har i EPOS været med i udviklingen af et AMU kursus i fællessprog 3. Det er et paradigmeskift i forhold til tidligere dokumentation. Materiale på KL s hjemmeside. I Favrskov vil man starte en møderække for praktikvejlederne i psykiatri og hjemmepleje, med henblik på at skabe sammenhæng i psykiatripraktikken, som bliver en kombination af psykiatri og demensområdet. 13. Nyt fra skolen. Placering af assistentoptaget i Grenå (Bilag referat fra samarbejdsmøde vedhæftet. (SK) o Nyt SSA hold i februar Fremadrettet 1 optag om året. o Skolen er udfordret på at lave et læringsmiljø med mange elever, som kommer på forskudte tidspunkter. Her anvendes bl.a. læringscentret til igangsætning af læringsforløb og løbende vejledning. Eleverne sidder ikke alene. o Der arbejdes på skolens organisering. 14. Aftale om punkter og tema til kommende møde Evaluering af virksomhedsforlagt undervisning. Rekruttering hvordan får vi de rigtige elever ansat? 15. Eventuelt. Aktivitetsanalyse Syddjurs Kommune. Vejlederne oplever ikke, at eleverne har viden om aktivitets analyse. Kommunen vil gerne tilbyde, at undervisere kommer ud og ser, hvordan der arbejdes med denne i praksis. Susanne Pallesen kan kontaktes. GF2 eleverne har klassesæt og dermed ikke adgang til bøgerne, når de går på hovedforløb. Der kommer nyt på dette område. EUX elever er en uge i praktik i første skoleperiode, - kan deres praktik kvalificeres? Praktikken er i tvivl om, hvordan de skal tackle det? Arbejde med mål eksempelvis (1-2). Det handler om at få et indblik idet område, de skal ud i. Eleverne kobles til de ordinære hold, derfor giver det mening med 1 dag i snusepraktik+5 dage senere. EUX skal tegnes ind på flowplanere. Der følges op på praktikforløbene, når eleverne kommer ind på skolen og her kunne vi høre elevernes oplevelser af snusepraktik. Min uddannelsesplan, det fælles pædagogiske værktøj, sendes til alle. Desuden lægges det på hjemmesiden under praktikområde (SK). Næste møde er torsdag d.23.november 2017 fra Venlig hilsen skolekoordinator Pia Ohnemus

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.4.april 2017 kl. 8.30 12.30 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard (BJ uddannelseskonsulent Randers Kommune), Irene Winther (IW uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune), Ruth

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.28.november 2016 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.17.januar 2017 kl. 8.30 12.30 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.28.september 2017 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.28.september 2017 fra fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d.28.september 2017 fra 12.00-15.00 Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ) (Kvalitetschef regionshospitalet Randers ledelsesrepræsentant regionen),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.23.februar 2017

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.23.februar 2017 fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d.23.februar 2017 Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Lotte Helbo(LH), Hanne Nezlo Hansen (HNH), Lissi

Læs mere

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE Fredag 12. april 2013 kl. 8.30-12.30 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis Bente Juulsgaard, Line Kristensen, Susanne Pallesen, Irene Winther, Vera Larsen, Birgit

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. 29. april 2019 fra 12.00-15.00 Deltagere: Annette Dippel Larsen(ADL) (Uddannelsesansvarlig sygeplejerske i regionen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019 fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers Kommune

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Onsdag d.6.december 2017

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Onsdag d.6.december 2017 fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Anette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU

Referat fra møde i LUU SOSU fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Lotte Helbo(LH), Hanne Nezlo Hansen (HNH), Lissi Gustenhoff

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl

Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl. 8.30 12.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Line Kristensen(LK),

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 13.00 til 16.00 i lokale 15. Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Skoleoptag. Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens. Ikrafttrædelse 1. januar 2013

Skoleoptag. Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens. Ikrafttrædelse 1. januar 2013 Skoleoptag Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens Ikrafttrædelse 1. januar 2013 Evalueres med udgangen af 2014 1 Indholdsfortegnelse Forord... side 3 Hvilke optag omhandler det... side 3

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU PÆD

Dagsorden til møde i LUU PÆD Dagsorden til møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.25.februar2019 kl. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant

Læs mere

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet 20. november 2012 Deltagere: Birgitte Sandahl, Ilse Irene Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Johnny Nielsen, Annemarie Sørensen. Fra skolen: Vibeke Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. fra 12.00-15.30 Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer.

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer. Referat LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 28. juni 2018 kl. 9-13 Sted SOPU København, Skelbækgade 1, 1717 Kbh. V., lokale 1.12 1. Velkomst til det nye udvalg - Valg og konstituering af formandskab - Godkendelse

Læs mere

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt.

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt. Referat LUU SOSU møde den 1.marts kl. 9.00 12.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag den 29.september 2016 kl. 12.00-15.00 Deltagere: Lissi Gustenhoff Eriksen (LGE), Hanne Nezlo Hansen(HNH), Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ),

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den 16.maj 2017 kl. 13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag den Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal Høgh(EVH), Bente Have(BH),

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag den 22.november 2017 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl (LFB Lederrepræsentant fra Syddjurs Kommune (formand)), Birthe Bøggild(BB Lederrepræsentant fra Randers

Læs mere

Elever på social- og sundhedsuddannelserne, der skal tilbydes et praktikforløb i Gribskov Kommune, indenfor: Social- og sundhedshjælperelever

Elever på social- og sundhedsuddannelserne, der skal tilbydes et praktikforløb i Gribskov Kommune, indenfor: Social- og sundhedshjælperelever Kvalitetsstandard for praktikuddannelse for elever på social og sundhedsuddannelserne Formål Tilbyde elever på social- og sundhedsuddannelserne et praktikforløb, der lever op til gældende lovgivning og

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Fredag d.24.april fra kl.12.00 til 16.30(OBS

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

Se forretningsorden her: gsorden_luu_sosu.pdf

Se forretningsorden her:  gsorden_luu_sosu.pdf Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Mandag 28. januar 2013 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Irene Winther, Bente Juulsgaard Fra skolen: Vibeke Nielsen, Karin Jørgensen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 1-6-11 KL. 9-15 PÅ REGIONSHOSPITALET, SKIVE FESTSALEN PÅ 6. ETAGE RESENVEJ 25, 7800 SKIVE DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Social- og sundhedsuddannelsen. Retningslinjer for. praktikuddannelsen ... ...

Social- og sundhedsuddannelsen. Retningslinjer for. praktikuddannelsen ... ... Retningslinjer for praktikuddannelsen Social- og sundhedsuddannelsen Forord Social- og sundhedsuddannelsen er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning sammen med

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag d. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant for arbejdsgiver

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra LUU-møde

Referat fra LUU-møde Referat fra LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 21. juni 2017 Sted SOPU Munkengen, Hillerød Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling Orientering fra skolen: - Ny formand for

Læs mere

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER REFERAT SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 28. april 2009 kl. 10.00-12.30 Lokale: 3, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ilse Sørensen, Lonna Davidsen, Eva Pedersen, Ellen Margrethe Dybdahl, Birgitte

Læs mere

Samarbejdsaftale omkring optagelse, ansættelse og uddannelse af social- og sundhedselever og pædagogiske assistentelever Revideret februar 2014

Samarbejdsaftale omkring optagelse, ansættelse og uddannelse af social- og sundhedselever og pædagogiske assistentelever Revideret februar 2014 Samarbejdsaftale omkring optagelse, ansættelse og uddannelse af social- og sundhedselever og pædagogiske assistentelever Revideret februar 2014 1 1. Aftalens parter Aftalen indgås mellem Social- og Sundhedsskolen

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Mandag d. 3.december 2018

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Mandag d. 3.december 2018 fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers Kommune

Læs mere

Uddannelsesbog til den pædagogiske assistentuddannelse. Den røde tråd i din uddannelse

Uddannelsesbog til den pædagogiske assistentuddannelse. Den røde tråd i din uddannelse Uddannelsesbog til den pædagogiske assistentuddannelse Den røde tråd i din uddannelse Skole Praktik Praktik 1 Indholdsfortegnelse: 1. Sådan bruger du uddannelsesmappen side 3-5 2. Kontaktinformationer

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

Pædagogisk assistentuddannelse - PAU. Retningslinjer for. praktikuddannelsen ... ...

Pædagogisk assistentuddannelse - PAU. Retningslinjer for. praktikuddannelsen ... ... Retningslinjer for praktikuddannelsen Pædagogisk assistentuddannelse - PAU Forord Den pædagogiske assistentuddannelse (PAU) er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning

Læs mere

Rammekontraktbilag K Uddannelse af elever

Rammekontraktbilag K Uddannelse af elever Rammekontraktbilag K Uddannelse af elever Tolstrup & Hvilsted ApS Myntevej 3 8920 Randers NV www.tolstruphvilsted.dk CVR: 33957203 1 1 Indledning Nærværende rammekontraktbilag indeholder følgende forpligtende

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015 Praktik i social- og sundhedsuddannelsen Maj 2015 2 Forord Social- og sundhedsuddannelsen er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning sammen med praktikuddannelsen

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 2013-05-26 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Horsens Aftalen indgået 2011 (rev. 2013)

Læs mere

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Randers Social- og Sundhedsskole indførte i efteråret 2013 en ny struktur for timerne ud i praktik og ind fra praktik. Tidligere

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 25.september 2018 fra i lokale 11.

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 25.september 2018 fra i lokale 11. fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. fra 12.00-15.00 i lokale 11. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 24-03-2014 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Fredericia Aftalen indgået august 2009

Læs mere

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 Praktik i Den pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 April 2016 Samarbejde mellem skole og praktiksted Skolen og praktikstedet samarbejder med henblik på at skabe

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

veje til den gode praktik

veje til den gode praktik veje til den gode praktik SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN HERNING indholdsfortegnelse FORORD SIDE 3 INDLEDNING SIDE 4 TO SIDER AF SAMME SAG SIDE 6 FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD PRAKTIKUDDANNELSE SIDE 7 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 17. juni 2010 kl.10.00 til 12.30 Sted: Sosu STV, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ansættende myndigheder og praktikansvarlige Afbud: Senest den 16. juni til bb@sosu-stv.dk

Læs mere

GF2- UDDANNELSESBOG 8. juni :43

GF2- UDDANNELSESBOG 8. juni :43 Webside SOSU FVH GF2- UDDANNELSESBOG 8. juni 2017 14:43 Sådan kommer du godt i gang 1. Her på siden kan du læse om, hvordan uddannelsesbogen skal bruges. 2. Du åbner din egen uddannelsesbog ved at klikke

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Bilag samlet fil til referat

Bilag samlet fil til referat Dagsorden LUU SOSU møde den 29. maj kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere