Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6"

Transkript

1 Kære RejsUd2 institution Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6 Bemærk i øvrigt at vi har opdateret vores eksisterende vejledninger og huskesedler på vores hjemmeside med nye skærmbilleder i de tilfælde det har været nødvendigt. De opdaterede vejledninger er markeret med en lille stjerne * De 4 E-læringskurser som tilgås via Campus vil blive fuldstændig opdateret senere, for nuværende vil der dog blive informeret om ændringerne på et overordnet niveau i starten af de berørte e-læringskurser Herunder kan du se en kort beskrivelse af de vigtigste punkter og efterfølgende de originale release notes. Mulighed for at koble en ny afregning til en eksisterende afregning Mulighed for at trækken en rapport som viser den samlede afregnings sagsbehandlingstid Mulighed for at vedhæfte et bilag til en kørselsafregning Præcisering af hvad der sker når en afregning sendes til redigerings-tilstand (Kontrollant) Rettelse så Formål vises også når en afregning sendes i redigerings-tilstand (Kontrollant) Rettelse til valuta konvertering Mulighed for at tilføje flere transaktioner til en afregning på én gang Ændring af funktionaliteten til opdeling af en kreditkorttransaktion Mulighed for at vedhæfte bilag til rejsedage Kreditkorttransaktioner lægges nu tilbage i bunken af transaktioner selvom en afregning slettes Mulighed for at angive bogføringsdato Mulighed for at distribuere en afregning til en kontrollant (og ikke kun en organisationskontrollant) Mulighed for at vedhæfte flere bilag til en udgift Mailadviseringer kan nu indholde dybe links til RejsUd Muligt at se hvilke afregninger en afregning er linket til via den interaktive rapport (den som ligger i højre side) Ny og nemmere måde at angive hvilke måltider man har modtaget gratis i forbindelse med en rejseafregning Desktop optimering i forhold til placering af udvalgte knapper (Gem, Fortryd, Ny med flere)

2 REJSUD-188-2A SAMMENKOBLING AF UDLÆGSDOKUMENTER Det er muligt at linke en afregning til en anden afregning i alle Responsive Moduler. Link foretages på hovedniveau af en afregning 1: Marker afregning 2: Tryk på link ikon for at linke en ny afregning eller se de afregninger som allerede er linket til den markerede afregning. 3: Hvis en afregning er linket til en anden afregning, vises et ikon i listen 4: I listen over linkede afregninger, kan man markere en afregning for at se den tilknyttet rapport 5: Slet link 6: Tilføje nyt link Bemærkninger til løsning. Ved oprettelse af link, kan brugeren vælge blandt de afregninger som er tilgængelige i brugerens afregningsarkiv.

3 REJSUD-291-2A IKKE MULIGT AT SE AT ET DOKUMENT ALLEREDE ER ÅBENT Bruger får en advarsel, hvis en anden bruger har markeret / behandler sammen afregning. I Responsive moduler der to typer advarsler: A: Hvis man markerer en afregning i listen, som også er markeret af en anden bruger i et Responsive modul, vises linjen med gult og et øje placeres på ikonet. Ved at holde musen henover ikonet, kan man se hvilken bruger har markeret samme afregning B: En pop-up i bunden af skærmen, advarer brugeren om, at en anden bruger arbejder med afregninger i listen.

4 I Legacy Afregninger under behandling vises dette således: A: Et ikon i listen viser, at afregningen er åbnet af anden bruger eller markeret i en Responsive visning B: Hvis to brugere åbner samme afregning i Legacy, vises en popup i toppen af skærmen REJSUD-311-2A RAPPORT: SAGSBEHANDLINGSTIDER PR. DOKUMENT Rapporten tager udgangspunkt i tiden brugt på headerniveau og ikke tiden brugt på linjeniveau og indeholde nedenstående felter: Regnskabsenhed Kontor Ansat Udlægsnr. Bilagsnr. Rapporttype Oprettet (tidspunkt på, hvornår rapporten er sendt i flow første gang) Overført (overførselstidspunktet) Total behandlingstid (tiden for oprettelse til overført) Til kontrol (hvor lang tid har afregningen ligget til kontrol) Til redigering (hvor lang tid har afregningen ligget til redigering efter den er blevet afsendt første gang) Til behandling (hvor lang tid har den ligget til signering, godkendelse og hos regnskab) Rapporten bliver grupperet på Regnskabsenhed, Kontor og til sidst Ansat. Tidformatet på de forskellige behandlingstider vises med D:TT:MM:SS.

5 REJSUD-736-2A MULIGHED FOR AT VEDHÆFTE DOKUMENTATION TIL EN KØRSELSAFREGNING MANGLER Det er nu muligt at vedhæfte et eller flere bilag til en kørsel. 1. Vælg for at uploade nyt bilag 2. Vælg for at tilknytte et bilag, som allerede er uploadet 3. Visning til højre, har fået en fane til forhåndsvisning 4. Klik på et bilag, for at få det vist i forhåndsvisningen. REJSUD USABILITY - REDIGERING : HVAD ER DET DER PRÆCIS VIL BLIVE FJERNET, NÅR MAN KLIKKER PÅ KNAPPEN "REDIGER" Forklaring af hvad der sker, når en bruger tager en afregning ud af flow til redigering. Advarselstekst opdateret til: "Afregningen sendes tilbage til kladdetilstand og workflowet vil blive nulstillet. Konteringer, bilagstekster og kommentarer på linjer, som er påført efter oprettelsen, vil ligeledes blive nulstillet."

6 REJSUD HD REJSUD2 - SVANA - FORMÅL FORSVUNDET PÅ AFREGNINGERNE! Hvis en afregning blev taget ud af flow, returneret til redigering fra kontrollantvisning, til underskrift eller "til behandling", blev det anvendte "Formål" ikke vist når man havde afregningshovedet åben til redigering. Fejl er fikset. REJSUD FEJL I KONVERTERING AF VALUTA NOK DKK REJSUD-1002 Fejl ved registrering af manuelle udgifter i DKK, hvis destinationsland var sat til Norge. Fejlen er nu rettet. REJSUD-335-2A TILFØJELSE AF TRANSAKTIONER TIL EN AFREGNING Med denne feature, kan brugeren nu vælge flere transaktioner for listen over transaktioner til specificering. Herefter kan der vælges evt. omkostningstype og evt. tilføjes bilag per transaktion. A - Det er nu muligt at vælge flere transaktioner: B - Beskrivelse: 1. I oversigten vises overblik over valgte transaktioner 2. Er brugeren i tvivl, kan detaljer ses i nyt faneblad "Transaktionsdetaljer" 3. Ønsker brugeren at springe denne transaktion over, klikkes på denne knap. Transaktionen er tilgængelig til senere brug 4. Vælg omkostningstype etc. og gem udgiften. Næste transaktion åbnes til specificering.

7 C: Opdeling af transaktioner Vælger brugeren at opdele transaktionen på beløb, bliver overskriften opdateret med teksten (Split 1), inden der gemmes. Efter første udgift er gemt, bliver den næste transaktion som åbnes, det resterende Split af transaktionen:

8 REJSUD-642 USABILITY - ÆNDRING AF FUNKTIONALITETEN TIL OPDELING AF KREDITKORTTRANSAKTIONER Leveret i forlængelse af REJSUD-335. Hvis en bruger vælger at opdele en transaktion (manuelt angive et mindre beløb), åbnes den resterende andel af transaktionen, når første udgiftslinje gemmes. A: I det øjeblik som brugeren taster en beløb i tilgængeligt beløb, bliver transaktionen splittet:

9 B: Når første andel gemmes, fortsættes der med at restandel af transaktion er valgt:

10 REJSUD-736 2A MULIGHED FOR AT VEDHÆFTE DOKUMENTATION TIL EN KØRSELSAFREGNING MANGLER Forbedring til denne feature, som blevet leveret i Ibistic Hvis bruger kun har vedhæftet en kontoringsnote til en kørsel, er denne nu automatisk prævalgt og vises således i fanen. REJSUD-883 2A MULIGHED FOR AT VEDHÆFTE DOKUMENTATION TIL REJSEDAGE MANGLER Det er nu muligt at vedhæfte dokumentation på "Rejser". Vedhæftning sker ved oprettelse af en "Rejse" eller ved redigering samme. Det er altså ikke muligt at tilføje dokumentation på underliggende rejsedage. Det er kun muligt at vedhæfte til afregninger som er oprettet efter deployment af denne feature. Det er nu muligt at vedhæfte et eller flere bilag til en rejse. 1. Tryk her for at tilføje nyt bilag 2. Tryk her for at tilknyttet et allerede uploadet bilag til denne rejse 3. Er der uploadet flere bilag, kan du her vælge hvilket bilag vises i forhåndsvisnings (4) 4. Forhåndsvisning af valgte bilag i listen til venstre

11 REJSUD-1013 TRANSAKTIONER SENDES IKKE TILBAGE TIL MEDARBEJDER VED SLETNING AF AFREGNING. Hvis en kontrollant slettede en afregning fra visningen Afregninger til kontrol, blev evt. tilknyttede transaktioner ikke sendt retur til den ansatte. Denne fejl er rettet. REJSUD DET ER IKKE MULIGT AT ANGIVE BOGFØRINGSDATO I REJSUD. Mulighed for at angive bogføringsdato på afregninger. I Responsive visninger: Afregninger til Kontrol Kontrollér afregninger Godkend afregninger Underskriv afregninger Bogføringsdato angives på hovedniveau, ved klik på kalender ikon: Er der angivet en bogføringsdato på afregningen, vises der en ekstra kolonne med datoen i Responsive lister:

12 1. I legacy visning: Afregninger under behandling: Desuden vises den angivet bogføringsdato i Rapporten under fanen "Kontering". REJSUD-1083 MAN KAN IKKE DISTRIBUERE TIL KONTROLLANT KUN TIL ORGANSISATIONSKONTROLLANTER Ved distribution af afregninger, fra visningen Alle afregninger til Kontrol, blev der fejlagtigt vist en liste over brugere med rollen "Organisationskontrollant. Rettet som listen nu korrekt viser brugere med rollen Kontrollant. REJSUD-1089 MULIGHED FOR AT VEDHÆFTE FLERE BILAG TIL UDGIFTER Det nu muligt at tilføje flere bilag til en udgift. Vedhæftning sker nu fra knapperne "Upload bilag" og "Vælg fra listen over bilag". Denne rettelser gælder kun for nye afregninger oprettet efter deployment af denne feature. 1. Tryk her for at uploade et bilag eller konteringsnote 2. Tryk her for at tilknytte et allerede uploadet bilag til denne udgift 3. Er der tilknyttet / uploadet flere bilag til udgiften, markeres det ønsket bilag som skal vises i forhåndsvisningen (4) 4. Forhåndsvisning af bilag

13 REJSUD-270-2A MAILADVISERINGER MED DYBE LINKS Efter overgang til Tiger, understøtter løsningen nu dybe links i adviseringer. Dybe links i adviseringer tillader at brugeren kommer direkte til emnet som skal behandles, hvor det er muligt. Dette gælder for Afregninger til underskrift, Afregninger til godkendelse, Fakturalinjer til varemodtagelse, Fakturalinjer til godkendelse. Linket i knappen Gå til website er opdateret:

14 REJSUD A PÅ RAPPORTEN OG DEN INTERAKTIVE RAPPORT MANGLER DER OPLYSNINGER OM HVILKE AFREGNINGER DER ER LINKER SAMT MED HVILKE Den interaktive rapport er nu opdateret, så der vises at en afregning er linket til en anden: Feature med linking af afregningen blev leveret i REJSUD-188. FEJL FEJL VED SLETNING AF AFREGNINGER MED TILKNYTTET TRANSAKTIONER Hvis regnskabsbruger forsøgte at slette en afregningen med tilknyttet transaktioner fra visningen Afregninger til behandling, fremkom crash-meddelelse og afregningen blev ikke slettet. Dette er nu rettet. REJSUD-736-2A MULIGHED FOR AT VEDHÆFTE DOKUMENTATION TIL EN KØRSELSAFREGNING MANGLER Bugfixes til denne feature. Såfremt der afregnes en kørsels afregning (afregning 999) via IE browseren og man redigerer det indscannede bilag, så låses mulighederne for at ændre indstillingerne for Anvend Kilometer fra Google Maps og for Tur/Retur og der fremkommer en fejl meddelelse

15 der gør at man ikke kan færdiggøre afregningen med mindre man indtaster antal kørte kilometer. Efter vedhæftning af et bilag kan man ikke længere se den rute som Google har dannet. Begge fejl er rettet. REJSUD-868-2A MÅLTIDSFRADRAG SKAL VÆRE NEMMERE AT HÅNDTERE PÅ LINJER Registrering af måltidsfradrag er ændret / opdateret på desktop. A: Ved oprettelse af rejsedage, kan brugeren nu angive reduktion for hver rejsedag: B: Oprettelse af flere destinationer i samme Rejse: Oprettes flere ben / destinationer for en rejse, er det ikke længer muligt at angive flere reduktioner for morgenmad end det faktiske antal hele 24-timer, som rejsen indeholder. I nedenstående eksempel, får brugeren kun mulighed for afkrydse 6 gange reduktion for morgenmad:

16

17 REJSUD DESKTOP OPTIMERINGER OPRET AFREGNING Der er sket adskillige opdateringer navigationselementer og layout i modulet Opret afregninger. Væsentlige ændringer: 1 - Navigationselementer / knapper er flyttet til venstre side af skærmen: 2 - Der er implementeret bread crumb navigation i toppen af modulet Brugeren kan således gå et niveau tilbage, ved klik på Tekst. 3 Inputforms har fået handlingsknapper i bunden af formen. Ved f.eks. afsendelse af afregninger, oprettelses af udgifter mv., findes der nu handlingsknapper i bunden af formen, samt i toppen ved navigationsmenuen.

18 4 Søgefelt i lister: I lister er der nu implementeret et søgefelt. Søgning sker som fritekstsøgning i alt tekst, som vises i listen. Søgning sker når der indtastet minimum to tegn i boksen: FEJL- ARKIVSØGNING EGNE TRANSAKTIONER Ifølge dokumentation for Roller ( bør rollerne Rejsende, Godkender, Rejsende med Rekvisition og Godkender med Rekvisition give adgang til modulet Arkvisøgning (egne transaktioner) : Dette har aldrig været implementeret korrekt, men rettes ved dette deploy, så rettigheden sættes via HRsynk.

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic 2018-08 Indfak2.dk DATO:17/09/2018 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD-344 2A.3.2.1.3 - MASSEOPRETTELSE

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD 1 2 REJSUD IRU-2786/IRD-4894 - VISNING, UDTRÆK OG UDSKRIFT AF REVISIONSRAPPORTER. I nyt RW-rapport modul, er der implementeret: 1: Visning af dato/tid for udtrækket, hvilken bruger som har lavet udtrækket

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som IndFak. Du skal dog anvende et nyt link: Log på via https://indfak2.dk/v2

Læs mere

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen består af følgende anvisninger: Opret/rediger en afregning hvor

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic Release 100 - PROD DATO:15/11/2018 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD 3 IRD-4473/IRU-2733 UDLÆGREJSEOPGØRELSE

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en smartphone Log på systemet RejsUd er et

Læs mere

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Log på smartphone 2 3 Gennemføre afregning Opret generelle oplysninger 4 4 Gennemføre afregning Afregningselementer 6 1 Om denne vejledning Denne vejledning viser hvordan

Læs mere

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone.

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Anvender du en anden type smartphone vil du også kunne

Læs mere

DATO:05/02/2019 RELEASE NOTE. Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø INDHOLD

DATO:05/02/2019 RELEASE NOTE. Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø INDHOLD 1 INDHOLD REJSUD 3 IRU-2838/IRD-5179- FEJL I WORKFLOW NÅR GODKENDER AFVISER. 3 IRU-2724/IRD-4546 - FEJLMEDDELELSEN: DEN OPRINDELIGE OMKOSTNINGSTYPE TILKNYTTET TIL DENNE TRANSAKTION ER IKKE LÆNGERE GYLDIG

Læs mere

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som IndFak. Du skal dog anvende et nyt link: Log på via https://indfak2.dk

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic Release 107 - PROD DATO:03/07/2019 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD 3 OMKOSTNINGSTYPER BEGRÆNSNING

Læs mere

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow

Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Her gennemgås hvorledes man som Kontrollant, kontrollerer en afregning der er sendt i flow Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som IndFak. Du skal dog anvende et nyt link: Log på via https://indfak2.dk/v2

Læs mere

RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Log på RejsUd2 med den E-mail adresse som denne guide er fremsendt til via www.indfak2.dk Hvis det er første gang du logger på eller har du glemt

Læs mere

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort Opret en udgiftsafregning når du har: udgifter før en rejse (f.eks. konferencegebyr og flybilletter) udgifter ved rejser under 24 timer småindkøb kørsel som ikke er i forbindelse med en rejse Du kan afregne

Læs mere

Hele rejsen registreres fra afrejse til hjemkomst. Det vil sige de private dage er også indeholdt.

Hele rejsen registreres fra afrejse til hjemkomst. Det vil sige de private dage er også indeholdt. Denne vejledning beskriver kun hvordan man registrerer den del af en rejseafregning, der har med en rundrejse at gøre eller en tjenesterejse hvor en del af rejsen afholdes som privat rejse. Er det første

Læs mere

RejsUd. Opret / rediger afregning af udgifter og kørsel

RejsUd. Opret / rediger afregning af udgifter og kørsel Økonomi og Bygninger Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Opret afregningsforside 2 3 Opret udgiftsafregning- mulighed for at opdele på flere personer, steder eller sager 4 4 Opret kørselsafregning 8 5 Oversigt

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort):

Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort): Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning

Læs mere

Mundtlig censur RejsUd2

Mundtlig censur RejsUd2 Rejseafregning Mundtlig censur RejsUd2 Log på RejsUd2 med den E-mail adresse som denne guide er fremsendt til via www.indfak2.dk Hvis det er første gang du logger på eller har du glemt din kode, skal du

Læs mere

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 Fakturamanager Guide eprocurement 1. Søgning blandt fakturaer 2 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 3. Behandling af Ufuldstændige læs-ind fakturaer 5 4. Ny faktura (fra papir til elektronisk faktira) 11

Læs mere

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen.

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen. Opret rejseafregning Velkommen til RejsUd vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Denne vejledning viser, hvordan du opretter en rejseafregning i RejsUd, så du nemt og ubesværet kan oprette

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER Indhold Vejledning i RejsUd - En udgiftshaver....0 Generelt om Rejsud... 2. Tips... 2.2 Log på Rejsud... 3.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af et udlæg... 4.3.

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Quick Guide deltagelse i Censorkurser

Quick Guide deltagelse i Censorkurser Quick Guide deltagelse i Censorkurser RejsUd Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord. Du har

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med kørsel (2 dags møde i København)

Oprettelse af rejseafregning med kørsel (2 dags møde i København) Oprettelse af rejseafregning med kørsel (2 dags møde i København) Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning

Læs mere

AURUS Indskanning/ vedhæftning af bilag

AURUS Indskanning/ vedhæftning af bilag Vedhæftning af Bilag (f.eks. skannede kvitteringer) Et originalbilag (kvittering), der dokumenterer en udgift, skal skannes, og billedfilen fra denne skanning skal først gemmes (på pc eller server), før

Læs mere

Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ

Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. Kontaktperson på KU ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ Sted íðíðîéðð Í»µ ±² º± Í

Læs mere

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke.

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke. Best Practice 6. juli 2011 ØKO/JMH J.nr. 2007-6211-111 Side 1 af 6 Oprettelse af udenlandske fakturaer i IndFak I IndFak kan en fakturamanager oprette manuelle fakturaer. Funktionaliteten bør kun anvendes

Læs mere

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 2. Dashboard = Forsiden... 6 3. Hovedmenu... 7 4. Faktura til varemodtagelse...

Læs mere

Quick Guide-Rejseafregning Mundtlig censur Rejsud

Quick Guide-Rejseafregning Mundtlig censur Rejsud -Rejseafregning Mundtlig censur Rejsud Du kommer ind i Rejsud fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk Login: Du skal logge på Rejsud med din Bruger-ID og Adgangsord Du har fået

Læs mere

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide - deltagelse i Censorkurser Rejsud Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord Du har fået sendt

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Åben markedspladsen. Favoritlister Favoritlister Eller klik på fanen FAVORITLISTER Se eksisterende favoritlister Du kan både se dine egne favoritlister

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

REJSUD. Opret / rediger afregning med rejsedage og evt. privat del

REJSUD. Opret / rediger afregning med rejsedage og evt. privat del Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Opret afregningsforside 2 3 Opret rejsedage 4 4 Opret private rejsedage i forbindelse med tjenesterejse 7 5 Oversigt over kladder og send afregning 11 1 Om denne vejledning

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP)

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP) Web appen Min Kørsel bruges til indberetning af medarbejderens egen kørsel. Kørselsregistrering indtastes manuelt af brugeren med registrering af start og stop-adresse. Hertil er der mulighed for automatisk

Læs mere

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer)

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer) Quick Guide til RejsUd Rejseafregning (rejser over 24 timer) Velkommen til RejsUd - vores nye system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge

Læs mere

Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær

Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær Vejledning til sekretær Du kan på din skole anvende KMD Educa SMS på fravær, når modulet er tilkøbt, og når skolen i forvejen har tilkøbt KMD Educa Fravær og/eller

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med kontant udlæg (2 dages møde i København)

Oprettelse af rejseafregning med kontant udlæg (2 dages møde i København) Oprettelse af rejseafregning med kontant udlæg (2 dages møde i København) Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Quick Guide til RejsUd Mundtlig censur

Quick Guide til RejsUd Mundtlig censur Quick Guide til RejsUd Mundtlig censur --- --- --- Velkommen til RejsUd - vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge adressen https://381.rejsud.oes.dk/

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

AURUS - Kontrollant. Sikrer, at konteringen er korrekt samt udfylder manglende kontering

AURUS - Kontrollant. Sikrer, at konteringen er korrekt samt udfylder manglende kontering Kontrollanten modtager medarbejderens afregning/forskud til kontrol. Kontrollanten åbner det pågældende afregningsdokument til kontrol. Kontrollanten udfører følgende kontrol af afregningen/forskud: Sikrer,

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med privat ophold (10 dages rejse til New York med 2 dages privatophold:

Oprettelse af rejseafregning med privat ophold (10 dages rejse til New York med 2 dages privatophold: Oprettelse af rejseafregning med privat ophold (10 dages rejse til New York med 2 dages privatophold: Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr.

Læs mere

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med flere destinationer (8 dages rejse til Tyskland og Egypten):

Oprettelse af rejseafregning med flere destinationer (8 dages rejse til Tyskland og Egypten): Oprettelse af rejseafregning med flere (8 dages rejse til Tyskland og Egypten): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres

Læs mere

Rejsesekretær/Godkender

Rejsesekretær/Godkender Rejsesekretær/Godkender Indhold Sådan oprettes afregninger på vegne af i RUS2... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af AAU-ansatte... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af Gæster/ikke AAU-ansatte...

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Dette gælder alle poster/udgifter uanset om de er manuelt oprettet eller indlæst som kreditkorttransaktioner.

Dette gælder alle poster/udgifter uanset om de er manuelt oprettet eller indlæst som kreditkorttransaktioner. Vedhæftning af Bilag Et originalbilag (kvittering), der dokumenterer en udgift, skal skannes, og billedfilen fra denne skanning skal først gemmes (på pc eller server), før bilaget kan vedhæftes til afregningen.

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.1 Log på Rejsud... 2 1.2 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse... 3 1.2.1 Opret nyt dokument... 3 1.2.2 Trin

Læs mere

Disponent Godkend faktura

Disponent Godkend faktura Disponent Godkend faktura V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Godkend en faktura... 4 2.1 Gennemgå faktura... 4 2.1.1 Faktura hoved... 5 2.1.2 Fakturalinjer... 6 2.1.3 Forsendelses muligheder...

Læs mere

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM Velkommen til RejsUd vores system til er og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge adressen https://381.rejsud.oes.dk/bwtem For at logge på systemet skal du have et

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde.

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde. Indlæs Fysiske bilag Spring til Layout, Skabeloner, Søg Relevante links.: Import af e-conomic bilag, Fysiske bilag Fysiske bilag (Indbakke) Fysiske bilag kan placeres på det enkelte bilag på mange måder.

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Vejledning til Serviceportalen

Vejledning til Serviceportalen Vejledning til Serviceportalen Indholdsfortegnelse Opret dig som bruger... 2 Åbn Serviceportalen... 5 Forside... 5 Vidensbase... 5 Opret sag... 7 Se oprettede sager... 10 Tilføjelse til allerede oprettet

Læs mere

Rekvirent manual. Indholdsfortegnelse:

Rekvirent manual. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: manual 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 1.2 Ændre sprog... 7 2. Dashboard = Forsiden... 8 3. Hovedmenu... 9 4. Faktura til varemodtagelse... 10 4.1 Fakturahoved... 11 4.1.1

Læs mere

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en maj 2018 Opret kørsel i app en 1 Vælg Kørsel 2 Vælg startadressen Indtast adressen i feltet foroven, eller Tryk på den grønne knap for

Læs mere

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. 1. Log ind... 3 1.1 Ændre sprog... 4 1.2 Glemt adgangskode... 5 2. Dashboard = Forsiden... 8 3. Hovedmenu... 9 4.

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

IDAP manual Emission

IDAP manual Emission IDAP manual Emission Dato: 08-06-2005 16:32:35 Indhold INDHOLD... 1 1 EMISSION... 2 1.1 KURVER... 2 1.2 RAPPORTER... 5 1.3 DATA REDIGERING... 6 1.3.1 Masse redigering... 7 1.3.2 Enkelt redigering... 10

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 2. Dashboard = Forsiden... 6 3. Hovedmenu... 7 4. Faktura til godkendelse...

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side Indhold 1 Log ind 1 Sådan kommer du i gang med afregningen 1 Kørsel 2 Udgiftsposter 5 Print af afregning og hvor langt er afregningen i processen? 6 Udbetaling og ændring af bankkontonummer 7 Teknisk hjælp

Læs mere

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført.

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført. Vejledning til rejseafregning via Mit DSR Når du har været til et møde, et kursus eller andet DSR arrangement, som berettiger til refusion af rejseudgifter og andre udlæg i henhold til DSR s rejseregler,

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Galleri modul. Side 1 af 18

Galleri modul. Side 1 af 18 Galleri modul Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Installation... 3 Oprette menupunkt... 5 Kategoriseret menupunkt (Avanceret)... 6 Opsætning... 9 Generel opsætning... 10 Opsætning

Læs mere

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden.

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden. VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.0 Generelt om RejsuD... 1 1.1 Tips... 2 1.2 Log på Rejsud... 2 1.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse...

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Guide til afregning af befordring ved skoleophold for elever

Guide til afregning af befordring ved skoleophold for elever Guide til afregning af befordring ved skoleophold for elever AU Opret en udgiftsafregning når du har: udgifter før en rejse (f.eks. konferencegebyr og flybilletter) udgifter ved rejser under 24 timer (gælder

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Introduktion til Indholdsredigering

Introduktion til Indholdsredigering Sitecore Foundry 4.0 Introduktion til Indholdsredigering 18. oktober 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt.

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt. Fremsøg opgavetitler Vælg menuen eksamen og opgavetitler Skærmbilledet RE107 søg/opret opgavetitel pr. eksamensaktivitet åbner Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges

Læs mere

Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning (EU-projekt)

Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning (EU-projekt) Oprettelse af rejseafregning (2 dages møde i København med kørsel): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1

Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1 Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1 1 - Ordreindtastning 1.1 Samlet ordreproces 1.2 Oprettelse af en quick-ordre 1.3 Opret ordre fra gemte lister 1.4 Opret ordre ved at uploade en fil 1.4.1 Upload

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2017 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.2 (NOV 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 Køretøjer...5 SKAT kørselssatser...5

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Søg, ret, færdiggør, kopier og annuller rekvisitioner Søg indkøbsordrer

Søg, ret, færdiggør, kopier og annuller rekvisitioner Søg indkøbsordrer Søg, ret, færdiggør, kopier og annuller er Søg indkøbsordrer Hvad Kommentar Tast Søgning på /ordre Du kan altid søge i systemet på de er, du eller din gruppe har lavet. Du kan også altid se, hvilken status

Læs mere

STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE

STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. Kontaktperson på KU Sted Institut eller enhed på et fakultet Skriv

Læs mere

Brugervejledning e-arkiv. Arbejde med e-arkiv

Brugervejledning e-arkiv. Arbejde med e-arkiv Brugervejledning e-arkiv Arbejde med e-arkiv Indhold 1. Tilføje (uploade) dokumenter/bilag til arkivet 2. Lægge dokumenter/bilag på plads i arkivet (tilføje tags) 3. Arbejde med dokumenter/bilag i arkivet

Læs mere