Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet"

Transkript

1 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet Til stede: Mine noter er desværre usikre her efter 8 uger, så jeg husker ikke alle, der var tilstede. Undskyld mange gange. Jeg mener, at det var: Anni, Finn, Inge, Gunnar, Jesper, Kirsten, Per B, Hildur (og måske Per H også?) samt Helle Hjorth (HH), og Søren Ring (SR) fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) Afbud: Børge, flere (?) 1. Nyt fra sekretariatet 1.1 Personale Helle Hjorth har for nylig meddelt, at hun har valgt at stoppe som ansat og frivillig i Fugleværnsfonden. Helle har så god succes med sin egen freelancevirksomhed, at arbejdsmængden med to jobs simpelthen er blevet alt for stor. FVF og de frivillige lykønskede Helle og gav gode ord med på vejen. Det var samtidig en trist og overraskende besked for arbejdsgruppen, som i syv år har haft glæden af Helle s dedikerede og grundige arbejde som den praktiske naturforvalter og alt-mulig-kvinde for såvel Bøjden Nor og Sydlangelands-arbejdsgruppen. Marie-Louise Olsen kommer tilbage fra barsel den 1. august. Barselvikaren Carina Pilgaard sidste arbejdsdag er den 16. august. Søren står fortsat primært for den overordnede naturovervågning, den biologiske faglighed i forhold til reservaterne og så nogle af de større projekter (fx Bøjden LIFE og arbejdet med at få Bøjden gjort til IBA og fuglebeskyttelsesområde), mens Marie-Louise varetager den overordnede drift såsom græsningsaftaler, slet og landbrugsstøtte. Søren fra sekretariatet er p.t. den primære kontakt for de frivillige i arbejdsgruppen. 1.2 Status på EU LIFE Bøjden Nor Projektet nærmer sig sin afslutning, og vi fik jo afholdt en fremragende indvielse på befrielsesdagen. Plancher til skjulene og skilte er sat op. Der mangler dog en mindre ting: noget jordarbejde i forbindelse med at de to vandhuller ikke fungerer, som de skal. Det ordner Fåborg-Midtfyn Kommune (FMK) med Millinge maskinstation, helst inden udgangen af august. Der skal også laves naturovervågning af floraen. Det gør FMK s botanikere i juni. Der skal også spredes noget hø fra Helnæs. Naturstyrelsen Fyn afholder et høsletkursus sidst i juni (siden er det blevet flyttet til 1. og 2. juli) med deltagelse af FMK samt Søren og Helle fra Fugleværnsfonden. Her vil en del af de mange sjældne overdrevsplantearter, som findes dér, blive slået med le og bragt til Bøjden Nor. Høet med de vigtige og forhåbentligt spiredygtige frø udbringes derefter på de meste egnede og tørre steder på de nye jorde det kommende overdrev. Søren efterlyste frivillige, der vil være med. Det blev nævnt, at Egon Iversen fra Søgård Mose måske kunne være interesseret i at deltage.

2 2 Projektet har som helhed været en stor succes. Nu venter afslutningsopgaverne i forhold til regnskab, EU, rapporteringer mv. over de næste 9 måneder. Følg med på hjemmesiden. Jens skal ifølge aftalen slå under hegnet på den ca. 7 km lange hegnsstrækning. 2. Arbejdsgruppen og arbejdsopgaver 2.1 Udførte arbejdsopgaver siden sidste planlægningsmøde Opsætning af piktogrammer, når skiltepæle opsættes Opvækst popler i lille lund Rosa rugosa (hegn flyttes) Rydning af fugleøer, hvis det skønnes nødvendigt Som referenten husker det, blev det nævnt på mødet, at alle kommende opgaver (se ovenfor) fra sidste planlægningsmøde og sidste referat er udført. Jeg er dog i tvivl, om det er korrekt opfattet, beklager. 2.2 Kommende arbejdsopgaver Helle har udarbejdet en lille oversigt over de faste opgaver. De er tilpasset lidt og vedlagt på særskilt ark, så det er nemt at tage et særskilt print med sig ud. De er også indsat her: Nogle arbejdsopgaver i Bøjden Nor. Den frivillige arbejdsgruppe HUSK: Efterhånden som det nye overdrev udvikler sig, kan plejeplanen konsulteres for opgaver. Faste opgaver: Der slås græs på korte stiforløb, hvor slåmaskinen ikke kan komme samt foran skilte ved indgangene. Forår og sommer. Insektvolde på ny p-plads slås med le eller buskrydder, og materialet rives af med høriver. Gerne tæt på den 1. juli og eventuelt også i eftersommeren, fx omkring den 1. september. Bæk/drænrende gennem Lunden oprenses for nedfaldne grene og blade. Marts og efter behov. Genvækst af popler i Lunden om nødvendigt. Rosa rugosa på stranden genvækst holdes nede. Strandvolde og strandenge opskyllet affald indsamles. Forår. Der afholdes Åbent Hus-arrangementer i det omfang, gruppen har ressourcer til. Folderkasser fyldes og eventuelt opslag om ture.

3 3 Folderkasser smøres og pudses med syrefri olie. Efter behov. Tjek og rengøring af de to skjul. Forår og efter behov. Eftersyn af faldlåger. Forår. Fugleovervågning i henhold til FVF s fugleovervågningsprogram inklusiv flora og fauna (blandt andet overdrevsarter og den vigtige strandtudse). Der er desværre ikke blevet overvåget efter Fugleværnsfondens overvågningsprogram i Bøjden Nor i år. Søren holder kontakt til Kell Grønborg. Andre opgaver: Stendiget på den lange østside renses for græs på udvalgte, særligt interessante områder. Høj opvækst foran diget ryddes, og det afslåede smides ind folden. Her er en smule fra Naturstyrelsen om jord- og stendiger: Vandhulspleje/tjek Eventuelt besøgs- og informationsproblemer, fx løse hunde, folk uden for stierne mm. 2.5 Værktøj/redskaber grejliste mm. Status: Per og Finn har én kratrydder hver - en med snøre og en med snøre/trekantsklinge. Husk at sikre, at I har det rigtige sikkerhedsudstyr og bæreseler, ellers bliver I hurtigt for trætte (og døve) af at gå med det grej på de lange stræk. Der er 3 stk. Gyvelsnappere (de canadiske contractigators, som er eminente til at rive mindre træer op med) og en gummibåd i Langelandsgruppen. Kan eventuelt udlånes til Bøjdengruppen ved behov. Der er også et A-skilt med fuglekig og et stort bålsted/-fad hos Per (?) Der er behov for såvel et par nye høriver til insektvold samt ekstra og kraftig kratrydder (med klinge, ikke snor) til brombær. Der er også udtrykt et behov for nogle små økser. Fx Fiskars X5, eller X7 enhånds-økser. Det er bevilliget, at det indkøbes - inklusiv nødvendigt sikkerhedsudstyr til kratrydder (hjelm med ansigtsværn, høreværn, bæresele, og benzindunk). Det kan fx indkøbes umiddelbart før, det skal bruges næste gang. Det anbefales, at alt (også nyt) grej bliver mærket fx med Fugleværnsfonden, så det kan komme retur, hvis det bliver væk eller glemt et sted.

4 4 Der er også behov for noget opbevaring i eller i nærheden af reservatet. Søren undersøger med Mieke de Jonge på Bøjden Cottage ( anbefales, red. Søren), om vi kan få lov at låne et lille hjørne i en længe hos hende. Hun har siden (den 2. juli) sagt ok til det, og vist Helle og mig en lille plads hos hende. I øvrigt sammen med en god sludder og en rigtig god kop kaffe og kage. Hun har dog undret sig over aldrig at have haft en fugle-gæst på sit lille fine B&B. Søren foreslår, at Inger og Finn aflægger hende et besøg for at tale om adgangen til lidt opbevaringsplads til værktøjer/grej. 2.6 Ynglefugletællinger 2013 /overvågning på de nye arealer Ifølge LIFE-projektet skal det nye areal på sigt udvikle sig til et overdrev ved udpining i form af græsning og eventuelt slæt. Fåborg-Midtfyn Kommune vil til sommer 2013 lave en, for dem sidste, botanisk artsregistrering af vegetationen. Det vil være til stor gavn, hvis de frivillige noterer sig, hvordan græsningen og udviklingen er på de nye områder, og om der sker skift i fx vegetation og vegatationshøjder. Vedrørende fugleovervågningen i henhold til FVF s fugleovervågningsprogram, holder Søren kontakt til Kell Grønborg. Der er desværre ikke blevet overvåget efter dette overvågningsprogram i Bøjden Nor i år. Men der er indberettet en del observationer i DOFbasen, så det er ikke helt slemt med et enkelt hul i årsovervågningen. Det er vigtigt, at alle, der vil, også holder øje med frøer og tudser, særlig strandtudse, og gerne også overdrevsplantearter på det ny kommende overdrev. Angående anden overvågning af flora og fauna har en Gravlund eller Gravgård fra Naturcenteret ved Trente Mølle fået tilladelse af Helle til at se på insekter. Jens Olaf Hansen (Luffe), der skriver på et projekt ved Odense Universitet ser på botanikken. Billedet er taget ved Bøjden af Allan Gudio Nielsen 3. Datoer for næste arbejdsdage, næste møde/ åbent hus Se næste side.

5 5 Fugleværnsfondens arbejdsgruppe i Bøjden Nor Kalender Efterår Skriv datoerne i din kalender! Inger og Finn må gerne give sekretariatet besked hvis der er noget, jeg har overset eller misforstået. Dato: Aktivitet: Søndag den 9. juni Arbejdsdag fra kl Søndag den 1. september Arbejdsdag fra kl Søndag den 8. september Naturens Dag (Åbent Hus) kl (Gunnar og Per H. kommer) Lørdag den 26. oktober Arbejdsdag kl Tirsdag den 20. november Planlægningsmøde kl hos Finn og Inger Finn og Inge indkalder som sædvanlig til alle arbejdsdage. Evt. Der var besøg fra Hjerteforeningen den 26.maj i et par timer. Et par af de frivillige deltog og viste frem sammen med Helle. Alle ca. 18 gæster havde nogle gode timer ved det nye større Bøjden Nor og drog hjem med store smil på læberne. Ved Maden Sø er der opsat tårnfalkekasser. Kasserne ved Bøjden Nor er hvinandekasser. Søren mente, at der måske skal ses på om det skal være en anden model, så vi ikke får tårnfalke i dem. Tak for et godt møde og beklager igen forsinkelsen Med venlig hilsen Søren Ring

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge Tilstede: Finn, Inge, Per H., Gunnar, Børge og så Søren fra sekretariatet. Mødet startede kl. 19.00. Finn og Inge bød

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet Tilstede: Finn, Inge, Per H., Gunnar, Børge og så Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) Dagsorden Siden sidst udførte

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012 Til stede: Anni, Børge, Finn, Inge, Gunnar, Jesper, Kirsten, Per H, Per B, Hildur samt Helle Hjorth (HH), Søren Ring (SR) og

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet Tilstede: Finn, Per H., Gunnar, Mieke, Kirsten, Kaj og Søren (fra sekretariatet). Mødet startede kl. 18.00. Vi tog punkter

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet Tilstede: Børge, Gunnar, Hans, Kaj, Kirsten, Per, Torben og Karin og så Søren fra sekretariatet.

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet Tilstede: Børge, Gunnar, Hans, Kaj, Per, Torben, Leif, Karin og så Søren fra sekretariatet. Erik

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej Tilstede: Børge, Hans, Kaj, Per, Torben, Karin, Troels, Vibeke, Erik, Kirsten og så Søren fra sekretariatet.

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge Tilstede: Gunnar, Finn, Inge, Kaj, Per H., Torben, Kirsten, Hans og så Søren fra sekretariatet. Mødet

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018 Til stede: Henrik, Jens, Sten, Bent, Ulla B, Britta, John, Kim, Kirsten, Ulla S., Boye og Emilie Nicoline Schmidt (FVF sekretariat)

Læs mere

Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord

Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord Deltagere: Bjarne, Claus, Elo, Frede og Ruth, Kristian, Lise, Mogens P., Mogens V. H., Ole, Steen, Tommy, Vibeke samt Søren og Ingrid

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015 Til stede: Erik Biehl, Hans, Jens L., John, Jens Chr., Peter, Martin og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent)

Læs mere

Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019

Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019 Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019 1 Til stede: Klaus, Kåre, Mads, Maria og Emilie (MEL og ENS fra Fugeleværnsfondens sekretariat, FVF). En nyryddet eng og 40 nye fuglekasser

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015 Til stede: Erik Biehl, Martin, Jens L., John, Jens Chr., Peter, Karen og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent

Læs mere

Plejeplan for moser ved Gulstav (delprojekt nr. 10)

Plejeplan for moser ved Gulstav (delprojekt nr. 10) Plejeplan for moser ved Gulstav 2018-2028 (delprojekt nr. 10) Indhold 1. Indledning... 3 2. Beskyttelsesmæssig status... 3 3. Beskrivelse af området og potentiale... 4 4. Målsætning for moserne ved Gulstav...

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017 Tilstede: Karin, Kaj, Gunnar, Hans, Børge, Per og så Søren fra sekretariatet. Afbud fra Torben, Kirsten, Mieke og Erik Mødet startede

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005 Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005 Tilstede: Allan, Kirsten, Aksel, Jørgen L, Jane, Birte, Hanne, Jørgen R, Poul, Erik, Christina, Per og Børge. Der var afbud fra:

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014

Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014 Deltagere: Anders, Birgitte, Bo, Carsten, Finn, Ivan, Jan, Lene, Lise, Peter, Stine, Uffe, Uve, Walther, Marie- Louise

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018 Til stede: Freddie, Torben, Keith, Leif, Mette, Peter, Arne, Erik P., Ole, Erik C., Christian og Emilie (EBS fra sekretariatet)

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019

Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019 1 Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019 Til stede: Lars, Freddie, Sven Jean, Birthe, Ulla H., Palle, Lonnie, Mogens, Dines, Helle, Elon, Jan C., Ulla B., Hans, Uffe,

Læs mere

Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø. Onsdag d. 16/11

Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø. Onsdag d. 16/11 1 Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø Onsdag d. 16/11 Tilstede: Hans Christensen, Jens Lyhne, Peter og Karen Kjer Hansen (kontaktperson),

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018 Til stede: Bent, John, Erik, Henrik, Lisbeth, Boye, Sten, Mary Ann, Ulla S., Kirsten, Søren, Ulla B., Kim, Britta, Peter

Læs mere

Præsentation af Fugleværnsfonden

Præsentation af Fugleværnsfonden Præsentation af Fugleværnsfonden Formål Fugleværnsfonden er en privat fond med det formål: at værne om Danmarks vilde fugle ved at medvirke til at bevare eller skabe vigtige fuglelokaliteter, navnlig for

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012 Til stede: Arne, Dines, Helle, Freddie, Birthe, Hans H., Hans F., Helge, Karin A., Karin B., Lars, Palle, Preben, Rasmus,

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016 Til stede: Jens L., Jens M., Jens Chr., John, Peter, Karen, Martin og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013 Til stede: Arne, Dines, Helle, Helge, Karin A., Karin B., Lars, Leif, Yvonne, Rasmus, Sven Jean og Uffe. Desuden fra sekretariatet

Læs mere

Naturgenopretning ved Bøjden Nor

Naturgenopretning ved Bøjden Nor LIFE09 NAT/DK/000371 - Connect Habitats - Bøjden Nor Naturgenopretning ved Bøjden Nor - en kystlagune med overdrev Lægmandsrapport En naturperle Bøjden Nor er et helt særligt værdifuldt naturområde, der

Læs mere

Fugleværnsfondens arbejdsgrupper er uundværlige

Fugleværnsfondens arbejdsgrupper er uundværlige Fugleværnsfondens arbejdsgrupper er uundværlige Jonna Odgaard, journalist og bestyrelsesmedlem i Fugleværnsfonden Uden arbejdsgrupperne går det ikke. Det er Fugleværnsfondens bestyrelse meget bevidst om.

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019 Til stede: Bent, John, Stig, Peter Bo, Jens, Lisbeth, Henrik og Emilie Nicoline Berg Schmidt (ENS) fra Fugleværnsfondens sekretariat.

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014 Til stede: Karen, Peter KH, Hans, Jens, Jens, John, Peter N, Robert, Søren, Niels Christian, Søren fra sekretariatet (referent)

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

After-LIFE Conservation Plan

After-LIFE Conservation Plan LIFE09 NAT/DK/000371 - Connect Habitats Bøjden Nor After-LIFE Conservation Plan 1. Indledning Connect Habitats (aftale nr. LIFE09 NAT/DK/000371) blev gennemført i perioden 1. september 2010 til 31. december

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018 Til stede: Lars, Jan, Ulla, Karin A., Karin B., Uffe, Preben, Rasmus, Birgit, Freddie og Emilie Nicoline Schmidt

Læs mere

Afrapportering. KICK-OFF Workshop 14. december 2010 LIFE09 NAT/DK/ CONNECT HABITATS

Afrapportering. KICK-OFF Workshop 14. december 2010 LIFE09 NAT/DK/ CONNECT HABITATS LIFE09 NAT/DK/000371 CONNECT HABITATS Genopretning af overdrev ved Bøjden Nor med positiv indflydelse på forvaltning af sårbar kystlagune Restoring dry grasslands at Bøjden Nor with a positive influence

Læs mere

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Indhold: Arbejdsdag for forældre lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 Foråret er på vej Arbejdsdag på Marienhoffskolen lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 For halvandet år siden

Læs mere

Afbud: Eigil Kristensen, Helnæs Camping / borger; Susanne Sørensen, borger; Susan Ascot, borger; Kurt Due Johansen, Dansk Ornitologisk Forening.

Afbud: Eigil Kristensen, Helnæs Camping / borger; Susanne Sørensen, borger; Susan Ascot, borger; Kurt Due Johansen, Dansk Ornitologisk Forening. Fyn J.nr. NST-4160-00204 Ref. Den 18. april 2012 Referat fra 4. møde i følgegruppen for LIFE Helnæs projektet den 29. februar 2012 Tilstede: Jens Zimmer, Beboerforeningen; Jørgen Storm, Lodsejer; Peter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Værløse Naturplejeforening Koklapperne

Værløse Naturplejeforening Koklapperne Værløse Naturplejeforening Koklapperne Demonstrationsforsøg med slåning af Mose-Bunke og Agertidsel Tekst ved naturkonsulent Anna Bodil Hald, Natur & Landbrug Indledning For at kunne opretholde en lysåben

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Dispensation 3 natur til oprensning af Illeris Bæk

Dispensation 3 natur til oprensning af Illeris Bæk Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Niels Henrik Jensen Illerisørevej 38 C Hvalpsund 9640 Farsø Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Sendt på

Læs mere

Referat og drøftelser fra fælles besigtigelse d. 16. august 2018

Referat og drøftelser fra fælles besigtigelse d. 16. august 2018 Initialer: bendy Sag: 306-2013-62218 Dok.: 306-2018-179302 Oprettet: 20. august 2018 Deltagere: Benjamin Dyre og Lena Bau; Odsherred Kommune René og Janne fra Gyvelbugtens Grf. Carsten og Asger fra Klitrosebugten

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Naturprojekt Nordals, Naturpleje på Strandenge på Nordals ref nr A-108

Naturprojekt Nordals, Naturpleje på Strandenge på Nordals ref nr A-108 15. Juni Fonden Arboretet Sønderborg den 10. december 2015 Kirkegårdsvej 3A 2970 Hørsholm Orientering - midtvejdsevaluering Naturprojekt Nordals, Naturpleje på Strandenge på Nordals ref nr. 2014-A-108

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018 Til stede: Lise, Uffe, Anders, Walter, Birgitte, Michael, Dorthe, Bo, Peter, Lene og Emilie Nicoline Schmidt (FVF

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: Tidspunkt: ? Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: Tidspunkt: ? Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 03.12.2015 Tidspunkt: 19.30 -? Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Vandhuller. - Anlæg og oprensning. Teknik og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune

Vandhuller. - Anlæg og oprensning. Teknik og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune 1 Vandhuller - Anlæg og oprensning Teknik og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune 2 Invitér naturen ind på din ejendom Et godt vandhul indgår som et naturligt og smukt element i landskabet og er fyldt med

Læs mere

Maglemuen. Fra: Maglemuens bestyrelse Høringssvar til Budget 2015.

Maglemuen. Fra: Maglemuens bestyrelse Høringssvar til Budget 2015. Maglemuen Afd. Valmuen. Fra: Maglemuens bestyrelse Høringssvar til Budget 2015. Valmuevej 2 4690 Haslev Åbningstider: 6.00 til 17.00 alle ugens hverdage. Afd. Maglegården Maglemosevej 9 4690 Haslev Åbningstider:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

After-Life pleje plan for. Store Vrøj. Periode: Niels Damm. Amphi Consult v./lars Briggs

After-Life pleje plan for. Store Vrøj. Periode: Niels Damm. Amphi Consult v./lars Briggs After-Life pleje plan for Store Vrøj Periode: 2012-2022 Niels Damm Amphi Consult v./lars Briggs www.amphi.dk 1 1. Lokalitetsbeskrivelse Store Vrøj er projektområde nr. 10 i LIFE BaltCoast projektet og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

DOF Fyn Dag. Lørdag den 26. november 2011 kl. 9:00 14:00 Naturskolen Åløkkestedet, Hudevad Byvej 20 5792 Årslev

DOF Fyn Dag. Lørdag den 26. november 2011 kl. 9:00 14:00 Naturskolen Åløkkestedet, Hudevad Byvej 20 5792 Årslev 5.11.2011 Kære aktive fugleven DOF Fyns bestyrelse ønsker at samle de foreningsaktive medlemmer til en spændende dag med fokus både på foreningsarbejdet og glæden ved fuglene. Du indbydes derfor til: DOF

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Plejeplan for Piledybet

Plejeplan for Piledybet Plejeplan for Piledybet 2018-2028 Plejeplan for Piledybet 2018-2028 Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Indhold 1. Indledning... 4 2. Beskyttelsesmæssig status... 4 3.

Læs mere

Velkommen til Jungshoved

Velkommen til Jungshoved Velkommen til Jungshoved Her finder I Jungshoved Naturprojekt på Jungshoved Naturprojekt på Jungshoved, Bøndernes Egehoved og Sydgårdens arealer Et sammenhængende naturområde med tre unikke naturtyper:

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Halsskov NaturPark : Forslag til naturpleje-projekt på Slagelse Kommunes areal ved Oldenbjerg/Lejsø!

Halsskov NaturPark : Forslag til naturpleje-projekt på Slagelse Kommunes areal ved Oldenbjerg/Lejsø! Halsskov NaturPark : Forslag til naturpleje-projekt på Slagelse Kommunes areal ved Oldenbjerg/Lejsø! Udarbejdet af Rana-Consult v. Peer Ravn 2011 Forslag til oprettelse af kommunal naturpark på arealer

Læs mere

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften Fokusgruppeinterview Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften 28.juni 2012 Tilsynet er udført af: Anette Lund og Tina Knop FFA Familie, Forebyggelse & Anbringelse (erhvervsdrivende fond) Kongevejen 47 3480

Læs mere

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Stiplan for fredningen Helsingørs Grønne Vestkile 1 Indledning Natur- og Miljøklagenævnet meddelte med brev af 23. september 2011, at Natur- og Miljøklagenævnet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen Ore Strandpark. 1. Underskrift af referat fra bestyrelsesmøde nr. 34 den 4/

Grundejerforeningen Ore Strandpark. 1. Underskrift af referat fra bestyrelsesmøde nr. 34 den 4/ Grundejerforeningen Ore Strandpark E-mail: orestrandpark@hotmail.com Hjemmeside: http://www.orestrandpark.dk Referat nr. 35 Bestyrelsesmøde nr. 35, søndag den 17. februar 2019. Deltagere: Ib Palmelund,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Offentligt møde LIFE Helnæs

Offentligt møde LIFE Helnæs Offentligt møde LIFE Helnæs Dagsorden 1. Velkomst og indledning v/skovrider Søren Strandgaard, Naturstyrelsen Fyn 2. Indlæg fra landbruget v/ Niels Rasmussen, Formand for Centrovice 3. Gennemgang af LIFE

Læs mere

Indkaldelse. Generalforsamling i Ejerforeningen Holtegårdsvej

Indkaldelse. Generalforsamling i Ejerforeningen Holtegårdsvej Indkaldelse Generalforsamling i Ejerforeningen Holtegårdsvej Generalforsamlingen for 2017 afholdes tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.30 22.00 i Richard Mortensen salen på Mariehøjcentret, Øverødvej 246B

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Natura plejeplan

Natura plejeplan Natura 2000- plejeplan for lysåbne naturtyper og arter på Naturstyrelsens arealer 2. planperiode 2016-2021 i Natura 2000-område nr. N200 Navnsø med hede Titel: Natura 2000-plejeplan for lysåbne naturtyper

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog. tirsdag den 18. november 2008

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog. tirsdag den 18. november 2008 Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog tirsdag den 18. november 2008 Til stede: Bente, Dines, Erik, Finn, Freddie, Birte, Hans, Kirsten, Helge, Ingelise, J.K.O, Karen, Kurt, Leif C.,

Læs mere

Referat Dato: Lokation: 23.05.2012 Jens, Dahliaparken 7 Bestyrelsesmøde Jens Ejsing 23.05.2012. Personen der skal underrettes:

Referat Dato: Lokation: 23.05.2012 Jens, Dahliaparken 7 Bestyrelsesmøde Jens Ejsing 23.05.2012. Personen der skal underrettes: Grunjerforeningen BEDAHL Referat Dato: Lokation: 23.05.2012, Dahliaparken 7 Bestyrelsesmø Referent: Referat udsendt på dato: Ejsing 23.05.2012 Bestyrelsesmedlemmer (til ste): Michael Morten Bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Naturforvaltning 2007 2012

Naturforvaltning 2007 2012 Naturforvaltning 2007 2012 Svendborg Kommune Miljø og Teknik Naturovervågning Naturpleje og naturgenopretning Pleje af fortidsminder Guidede naturture Formidling og skiltning Svendborg Kommune ønsker med

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 16. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 16. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 16. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 29. August 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole

Lokalrådet i Jungshoved Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole Referat fra Borgermødet om Naturpleje på Jungshoved den 13.3.2014 på Jungshoved Skole Ad 1) Velkomst: Gerda bød velkommen til de ca. 35 personer, der var mødt. Ad 2) Elise Hvelplund bød også velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg.

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg. Februar 2017 Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Påmindelse om Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 4. april 2017, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 1. Nyt fra formanden Vi har modtaget et tilskud fra Frederikssund kommune til vores børn, som går ind under familiemedlemskabet. For at kunne modtage sådanne

Læs mere

Teknik og Miljø. Naturprojekt på Glænø 2009-2010. Opdræt og udsætning af klokkefrø, Bombina bombina i Slagelse Kommune

Teknik og Miljø. Naturprojekt på Glænø 2009-2010. Opdræt og udsætning af klokkefrø, Bombina bombina i Slagelse Kommune Teknik og Miljø Naturprojekt på Glænø 2009-2010 Opdræt og udsætning af klokkefrø, Bombina bombina i Slagelse Kommune Indholdsfortegnelse Oversigtskort s. 3 Baggrund for Glænø-Naturplejeprojektet s. 4

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017.

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. GildeNyt Side marts 2017

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. GildeNyt Side marts 2017 GildeNyt GildeNyt Side 1 120 marts 2017 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 2 0 Marts 2017 Stafetten At rejse er at leve.. Det var H. C. Andersen der sagde disse ord. Det er dejligt

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 30. september 2014, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 30. september 2014, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup Referat Glostrup Ejendomsselskab Møde den 30. september 2014 Udsendt den 2. oktober 2014 Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 30. september 2014, kl. 18.00, Sportsvej

Læs mere