Borgerpanelsundersøgelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borgerpanelsundersøgelse"

Transkript

1 Borgerpanelsundersøgelse Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri 2014

2 Datagrundlag Borgerpanelet i Ringkøbing-Skjern Kommune består af ca borgere, som repræsenterer et minibillede af befolkningen i kommunen respondenter har besvaret spørgeskemaet, hvilket giver en svarprocent på 66 %. Borgerne i undersøgelsen er vægtet i forhold til køn og alder, så målingen er repræsentativ. Enkelte steder i afrapporteringen summerer fordelingerne ikke præcist 100 %, hvilket skyldes afrunding. Der er ligeledes steder, hvor tallene summerer til langt mere end 100 %, hvilket skyldes, at respondenterne har kunnet angive flere svar på samme spørgsmål. De steder, hvor det har været muligt, er der sket en sammenligning af resultaterne med to lignende undersøgelser fra henholdsvis 2007 og Borgerpanelsundersøgelsen fra 2007 omhandlede tilfredsheden med kommunens genbrugspladser. Undersøgelsen havde en svarprocent på 71 %, men dataene blev ikke vægtet for køn og alder. I forhold til sammenligning af resultater er det vigtigt at have in mente, at dataene fra 2007 ikke er vægtet. Borgerpanelsundersøgelsen fra 2009 omhandlede tilfredsheden med vejenes tilstand i kommunen. Undersøgelsen havde en svarprocent fra 56 % og blev vægtet for køn og alder. Mange borgere har skrevet kommentarer til de åbne spørgsmål. Disse besvarelser er videregivet til medarbejdere, som arbejder med de konkrete områder. Besvarelserne bliver behandlet fortroligt.

3 Den første del af nærværende afrapportering vil omhandle tilfredsheden med kommunens genbrugspladser samt miljø-og døgnstationer.

4 Næsten alle benytter kommunens genbrugspladser Hele 97 % af respondenterne i borgerpanelet anvender en eller flere af kommunens genbrugspladser. Kun 3 % anvender ikke genbrugspladserne i Ringkøbing-Skjern Kommune. 25 % af de borgere, som anvender kommunens genbrugspladser, benytter primært Ringkøbing Omlaste-og Genbrugsplads, mens 19 % primært bruger genbrugspladsen Skjern. 15 % anvender Videbæk, 13% benytter mest Tarm, mens 6 % hovedsageligt bruger genbrugspladsen i Hvide Sande. Der er kun 2 respondenter, der primært bruger genbrugspladser udenfor kommunen. Benytter din husstand en eller flere af genbrugspladserne i Ringkøbing-Skjern Kommune? (n=1242)

5 Høj tilfredshed med genbrugspladserne Der er generelt høj tilfredshed med genbrugspladserne blandt de borgere, som anvender kommunens genbrugspladser, og sammenlignes nedenstående resultater med en lignende undersøgelse fra 2007 er tilfredsheden steget. 88 % af respondenterne i borgerpanelet er meget tilfredse eller tilfredse med skiltene, der informerer om, hvor affaldet skalhen, mens 3 % er utilfredse hermed. I 2007 var 81 % tilfredse. Hele 93 % af respondenterne er tilfredse eller meget tilfredse med ventetiden i 2007 var 83 % tilfredse. Tilfredsheden med kørselsforholdene på pladsen var i %, mens det i år er 79 % af respondenterne, der er tilfredse eller meget tilfredse med kørselsforholdene på pladsen. 9 % er i dag enten utilfredse eller meget utilfredse hermed. I forhold til containerne er 9 ud af 10 enten tilfredse eller meget tilfredse. I 2007 var 83 % enten meget tilfredse eller tilfredse hermed.

6 Høj tilfredshed med genbrugspladserne 9 ud af 10 angiver, at de alt i alt er tilfredse med den genbrugsplads, de anvender mest. Kun 2 % er utilfredse. I 2007 var 84 %af respondenterne i borgerpanelet tilfredse med genbrugspladsen alt i alt. Borgerpanelet er ligeledes tilfredse med orden og rengøringen på genbrugspladsen hele 92 % er enten meget tilfredse eller tilfredse hermed. Til sammenligning var det i %. 86 % af borgpanelet er tilfredse eller meget tilfredse med personalet, mens 4 % er utilfredse eller meget utilfredse hermed. I 2007 var 81 % tilfredse med personalet.

7 Lidt over halvdelen anvender miljøstationerne 54 % af borgerne i borgerpanelet anvender miljøstationerne. Til sammenligning anvendte 56 % af borgerpanelet i 2007 kommunens miljøstationer (Tidligere kaldt igloer). Der er dermed ikke sket en nævneværdig udvikling i anvendelsen af miljøstationerne. Benytter din husstand de miljøstationer, der er opstillet på torve, pladser, parkeringspladser m.m., til indsamling af papir, glas osv.? (n=1226)

8 Miljøstationerne er hyppigt brugt Hver fjerde af de borgere, som anvender miljøstationerne, bruger dem mere end en gang i måneden, mens 29 % anvender dem 6-12 gange årligt og 34 % 3-5 gange årligt. Hvor ofte benytter din husstand miljøstationerne til aflevering af papir, glas m.v.? (n=658)

9 Stor tilfredshed med miljøstationerne Der er stor tilfredshed med miljøstationerne i kommunen, blandt de borgere som anvender dem. 88 % har enten svaret, at de er meget tilfredse eller tilfredse med skiltningen ved miljøstationerne, mens kun 1 % er utilfreds hermed. I 2007 var 74 % tilfredse med skiltningen. 82 % er tilfredse eller meget tilfredse med rengøringen, mens 3 % er utilfredse. Tilfredsheden med rengøringen er steget en del siden 2007, da 68 % dengang var tilfredse. Den overordnede tilfredshed med miljøstationerne er ligeledes steget, da 87 % enten er meget tilfredse eller tilfredse i 2014 mod 79% i 2007.

10 Døgnstationerne er ikke så brugt Kun 14 % af borgerne i borgerpanelet anvender en af kommunens døgnstationer. De borgere,som anvender døgnstationerne, er blevet spurgt til, hvor ofte de benytter dem. 28 % anvender dem mere end 12 gange om året, 29 % bruger dem 6-12 gange årligt, mens 30 % benytter døgnstationerne 3-5 gange årligt. 10 % har svaret, at de kun bruger dem meget lidt 0-2 gange årligt. Benytter din husstand en af kommunens døgnstationer? (n=1228) Hvor ofte benytter din husstand døgnstationer til aflevering af papir, glas, plast, metal m.v.? (n=174)

11 Stor tilfredshed med døgnstationerne Der er generelt stor tilfredshed med døgnstationerne i kommunen. 85 % af de borgere som bruger kommunens døgnstationer er alt i alt meget tilfredse eller tilfredse hermed. 1 % er meget utilfreds. Med hensyn til skiltningen er 87 % af de borger, der anvender døgnstationerne meget tilfredse eller tilfredse, mens kun 1 % er meget utilfreds. Der er ligeledes stor tilfredshed med rengøringen, da 83 % har svaret enten meget tilfreds eller tilfreds. 8 ud af 10 er meget tilfreds eller tilfreds med antallet af affaldstyper ved døgnstationerne. 2 % er utilfreds eller meget utilfreds hermed.

12 Hovedparten ved, at de må bruge alle kommunens genbrugspladser, miljøstationer og døgnstationer 85 % af borgerne i borgerpanelet vidste, inden dette spørgeskema, at de må benytte alle kommunens genbrugspladser, miljøstationer og døgnstationer. Vidste du, inden dette spørgeskema, at du er velkommen til at benytte alle kommunens genbrugspladser, miljøstationer og døgnstationer? (n=1226)

13 Næsten 2 ud af 3 kender til muligheden for at aflevere batterier på låget af skraldespanden 63 % af borgerpanelet vidste, inden dette spørgeskema, at de kan aflevere batterier og småt elektronik i en klar plastpose pålåget af deres skraldespand. Af de borgere som kendte ordningen, er der 58 %, der bruger den. Vidste du, inden dette spørgeskema, at du kan aflevere batterier og småt elektronik i en klar plastikpose på låget af din affaldsbeholder? (n=1226) Anvender du denne ordning? (n=775)

14 Få kender kommunen og ESØ sappom genbrugspladser samt døgn- og miljøstationer Kun 14 % af borgerne i borgerpanelet kender den app, som kommunen og ESØ har lavet vedrørende kommunens genbrugspladser samt døgn-og miljøstationer. Vidstedu, indendettespørgeskema, at kommunenogrenovationsselskabetesø harlaveten mobilløsning, som kan anvendes på en smartphone eller tablet, hvor du kan se genbrugspladsens åbningstider, oversigt over miljø- og døgnstationer og meget andet? (n=1225)

15 De næste sider vil omhandle borgernes tilfreds med vejenes tilstand samt tjenesten Giv os et praj.

16 Lav tilfredshed med asfaltbelægningen og vejenes overflade 37 % af borgerne i borgerpanelet er meget utilfredse eller utilfredse med vejenes overflade når man ser på det generelle vejnet i kommunen. 30 % er dog meget tilfredse eller tilfredse med vejenes overflade i kommunen. Tilfredsheden med vejenes overflade generelt i kommunen er faldet siden 2009, hvor 43 % af borgerpanelet var meget tilfredse eller tilfredse med vejenes overflade, mens 25 % var utilfreds eller meget utilfreds. Den samme udvikling gør sig gældende i forhold til tilfredsheden med asfaltbelægningen. 40 % af borgerne er meget tilfredse eller tilfredse med asfaltbelægningen på det generelle vejnet i kommunen, hvor det i 2009 var 63 %, som var tilfredse eller meget tilfredse. 26 % er utilfredse eller meget utilfredse med den generelle asfaltbelægning i kommunen, mens kun 13 % var utilfredse i 2009.

17 6 ud af 10 er tilfredse med afstribningen på kommunens veje, mens det kun gælder hver anden borger i forhold til afvanding/akvaplaning 61 % af borgerne i borgerpanelet er meget tilfredse eller tilfredse med afstribningen på kommunens veje. I 2009 var 70 % tilfredse eller meget tilfredse. 13 % er utilfredse eller meget utilfredse hermed, hvormed der har været en svag negativ udvikling, da 9 % var utilfredse i I forhold til akvaplaning er andelen af tilfredse og utilfredse borgere lige stor, og tilfredsheden var igen lidt højere i 2009-da 56 % enten var tilfredse eller meget tilfredse. 15 % har angivet, at de er utilfredse eller meget utilfredse med akvaplaning på det generelle vejnet i kommunen. I 2009 var det 11 %.

18 Stor tilfredshed med skiltningen på kommunens veje 8 ud af 10 har svaret, at de er meget tilfredse eller tilfredse med skiltningen på kommunens veje, og kun 3 % er utilfredse hermed. Billedet var nogenlunde det samme i 2009, dog med en svag fremgang. 76 % var i 2009 tilfredse eller meget tilfredse, mens 5 %var utilfredse eller meget utilfredse med skiltningen på kommunens veje. Størstedelen er også tilfredse med renholdelsen af kommunens veje, da 64 % er meget tilfredse eller tilfredse. Tilfredsheden er dog lidt lavere i dag end i 2009, hvor 71 % enten var meget tilfredse eller tilfredse med renholdelsen af kommunens veje. 11 % eri dag enten meget utilfreds eller utilfreds, mens tallet i 2009 var 8 %.

19 Tilfredsheden med kommunens snerydning og saltning er faldet siden år 2009 Tilfredsheden med kommunens snerydning og saltning var generelt højere i I denne undersøgelse har 50 % svaret, at de enten er meget tilfredse eller tilfredse med kommunens snerydning, mens 24 % er utilfredse eller meget utilfredse hermed. I 2009 var 63 % meget tilfredse eller tilfredse, mens 12 % var utilfredse eller meget utilfredse hermed. Billedet er nogenlunde det samme, når vi kigger på grusning/saltning, da 53 % af borgerne i kommunens borgerpanel er meget tilfredse eller tilfredse med kommunens grusning/saltning af vejene. I 2009 var 63 % tilfredse hermed. 21 % er utilfredse eller meget utilfredse med grusning/saltning, mens det i 2009 var 13 %.

20 21 % har kontaktet kommunen vedrørende problemer med vejene 21% af borgerne i kommunens borgerpanel har henvendt sig til kommunen vedrørende problemer med kommunens veje. Disse borgere er blevet spurgt til, hvordan de indberettede fejlen til kommunen. 55% indberettede fejlen via telefon, 21% via funktionen Giv os et praj på kommunens hjemmeside, 12% via og kun 1% via brev. 9% har svaret, at de indberettede fejlen på anden vis. Uddybning af disse borgeres svar viser, at flere af disse indberetninger også er sket pr mail, post eller telefonisk. Har du på et tidspunkt henvendt dig til Ringkøbing-Skjern Kommune vedrørende problemermed med vejeneikommunen? (For eksempeliforholdtilhuller huller ivejene, manglende afmærkning osv.) (n=1219) Hvordan indberettede du fejlen til kommunen? (n=255)

21 Kendskab til tjenesten Giv os et praj er primært opnået på kommunens hjemmeside De borgere der har indberettet et problem med kommunens veje via funktionen Giv os et praj, på kommunens hjemmeside, er blevet spurgt til, hvorfra de kendte tjenesten. Størstedelen (71 %) kender tjenesten gennem oplysninger på kommunens hjemmeside, mens 10 % kender den gennem en medarbejder fra kommunen. Respondenterne havde mulighed for at angive flere svar. Hvorfrakendtedu tiltjenesten"givoset praj"? (n=60)

22 De fleste borgere har nemt ved at finde tjenesten Giv os et praj De borgere som har indberettet et problem med kommunens veje, via funktionen Giv os et praj, på kommunens hjemmeside, er blevet spurgt til, hvor enig eller uenig de er i, at tjenesten er nem at finde på kommunens hjemmeside. Langt hovedparten er enig heri, og mener dermed at tjenesten er nem at finde. 72% har svaret, at de er enig eller overvejende enig. 7% er dog ikke enige, da 5% er overvejende uenig, og 2% er uenige i spørgsmålet. Hvorenigelleruenigerdu i, at tjenesten"givoset praj" ernemat findepåkommunenshjemmeside? (n=56)

23 Størstedelen vil bruge Giv os et praj igen De borgere, der har indberettet et problem med kommunens veje, via funktionen Giv os et praj, er blevet spurgt til, hvorvidt de vil anvende tjenesten igen, hvis de oplever lignende problemer med vejforholdene. Hele 85% vil anvende tjenesten igen, mens 13% har svaret måske. Kun 2% angiver, at de ikke vil bruge tjenesten, hvis de oplever problemer med kommunens veje igen. Vil du anvende tjenesten igen, hvis du skulle opleve lignende problemer med vejforholdene? (n=55)

24 Kendskabet til Giv os et praj skal øges Borgere, som ikke har indberettet problemer vedrørende kommunens veje via funktionen Giv os et praj, er blevet spurgt til, om de kendte tjenesten inden denne undersøgelse. Kun 17% af disse borgere kendte tjenesten, mens hele 79%, af de borgere som ikke før har brugt tjenesten, vil anvende den i fremtiden, hvis de skal indberette problemer med kommunens veje. At det kun er 17% der kendte tjenesten Giv os et praj kan være påvirket af, at flere af borgerne ikke har haft brug for at indberette problemer vedrørende kommunens veje. Kendte du tjenesten"giv os et praj", inden denne undersøgelse? (n=1164) Vil du anvende denne tjeneste, hvis du i fremtiden skal indberette problemer eller udfordringer med kommunens veje? (n=1164)

25 Nogle borgere vil hellere ringe end Give et praj De respondenter som ikke før har brugt tjenesten Giv os et praj, og som heller ikke vil bruge den i fremtiden, er blevet spurgt til, hvorfor de ikke vil anvende tjenesten. 44% angiver, at det er nemmere at ringe, 10% synes den er besværlig at bruge, mens 9% svarer, at den er svær at finde på kommunens hjemmeside. 33% angiver anden årsag. Respondenterne har haft mulighed for at angive flere svar. Hvorfor vil du ikke anvende tjenesten? (n=51)

26 Den sidste del af nærværende afrapportering omhandler iværksætteri

27 14 % har egen virksomhed 14 % af borgerne i borgerpanelet har deres egen virksomhed med cvr-nummer, mens samme andel, 14 %, indenfor de sidste par år har overvejet at starte egen virksomhed, uden det alligevel er blevet til noget. Det er interessant at undersøge, om det er de samme borgere, som ejer deres egen virksomhed, og som indenfor de sidste par år har overvejet at opstarte virksomhed, uden at det alligevel er blevet til noget. Blandt de ca. 170 borgere, som ejer en virksomhed med ejet CVR nummer, har 13% svaret, at de indenfor de sidste par år har overvejet at starte egen virksomhed, uden at de alligevel har gjort det. Ejer du en virksomhed med et CVR-nummer? (n=1219) Hardu indenforde sidstepar årovervejet, at starteegenvirksomhed, udenat du alligevel har gjort det? (n=1218)

28 Få overvejer at starte egen virksomhed Kun 3 % af respondenterne i borgerpanelet overvejer at opstarte egen virksomheden indenfor de næste par år, mens 12% måske overvejer det. Hele 81 % overvejer ikke at opstarte egen virksomheden indenfor de næste par år. Blandt de ca. 170 borgere, som i forvejen har en virksomhed med ejet CVR nummer, overvejer 14 %, at opstarte egen virksomhed indenfor de næste par år. Overvejer du at opstarte egen virksomhed indenfor de næste par år? (n=1216)

29 En fjerdedel har en hjemmearbejdsplads 24 % af respondenterne i borgerpanelet har en hjemmearbejdsplads med opkobling via internettet. 23 % af borgerne med en hjemmearbejdsplads arbejder dagligt hjemmefra, mens 23 % arbejder hjemmefra flere gange om ugen. Kun 2 % af borgerne med en hjemmearbejdsplads arbejder hjemmefra et par gange om året. Blandt de ca. 290 borger, som har en hjemmearbejdsplads med opkobling via internettet, ejer 27% deres egen virksomhed. Har du en hjemmearbejdsplads med opkobling via internettet? (n=1217) Hvor ofte arbejder du hjemmefra? (n=292)

Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige

Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige Viden & Strategi Juni 2016 Om undersøgelsen Ringkøbing-Skjern Kommune lancerede i 2015 app en Naturens Rige.

Læs mere

Resultater fra Rudersdal Kommunes borgerevaluering

Resultater fra Rudersdal Kommunes borgerevaluering BILAG 2 Resultater fra Rudersdal Kommunes borgerevaluering Primo januar 2017 udsendte Rudersdal Kommune et spørgeskema til borgerne i to forsøgsområder. I det ene område har hver husstand fået udleveret

Læs mere

EVALUERING AF LEJRE KOMMUNES AFFALDSORDNINGER DECEMBER 2008

EVALUERING AF LEJRE KOMMUNES AFFALDSORDNINGER DECEMBER 2008 EVALUERING AF LEJRE KOMMUNES AFFALDSORDNINGER DECEMBER 2008 Q/markedsanalyse Låsbygade 65 6000 Kolding Tlf. 75 50 39 60 Indholdsfortegnelse Forord...3 1. Sammenfatning...4 1.1. Dagrenovation...4 1.2. Hjemmekompostering...4

Læs mere

Borgerpanelsundersøgelse

Borgerpanelsundersøgelse Borgerpanelsundersøgelse Energi 2014 Datagrundlag Borgerpanelet i Ringkøbing-Skjern Kommune består af ca. 2.000 borgere, som repræsenterer et minibillede af befolkningen i kommunen. 1.350 respondenter

Læs mere

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune Evaluering af Materielgården 2014 Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune 1 Indhold 1. Metode 2. Snerydning, saltning og asfalt 3. Fejning, bekæmpelse af ukrudt

Læs mere

Brugerundersøgelser Reno Djurs I/S

Brugerundersøgelser Reno Djurs I/S Brugerundersøgelser Reno Djurs I/S Rekvireret af: Reno Djurs I/S Udfærdiget af: JHN Processor v. cob Høg Nyborg og Bjarke Bøgeskov Jespersen November-december 202 JHN PROCESSOR I Spinderigade E I 700 Vejle

Læs mere

Brugerundersøgelse Ikast-Brande Kommunes affaldsplan

Brugerundersøgelse Ikast-Brande Kommunes affaldsplan Brugerundersøgelse Ikast-Brande Kommunes affaldsplan Rekvireret af: Ikast-Brande Kommune Udfærdiget af: JHN Processor v. Jacob Høg Nyborg og Bjarke Bøgeskov Jespersen Efteråret 2013 Spinderigade 11E I

Læs mere

Affaldsforsøget. Bedre sortering i større samlede bebyggelser. Tabeller til grafer. Bilag 4 til delrapport 3 om Beboernes holdninger og vaner FORSØG

Affaldsforsøget. Bedre sortering i større samlede bebyggelser. Tabeller til grafer. Bilag 4 til delrapport 3 om Beboernes holdninger og vaner FORSØG Affaldsforsøget Bedre sortering i større samlede bebyggelser Tabeller til grafer Bilag 4 til delrapport 3 om Beboernes holdninger og vaner TIL GAVN FOR KLIMA OG MILJØ FORSØG 2015 AFFALD OG GENBRUG Bilag

Læs mere

Brugerundersøgelser. Reno Djurs I/S

Brugerundersøgelser. Reno Djurs I/S Brugerundersøgelser Reno Djurs I/S Rekvireret af: Reno Djurs I/S Udfærdiget af: JHN Processor v. Jacob Høg Nyborg og Bjarke Bøgeskov Jespersen November-december 202 JHN PROCESSOR I Spinderigade E I 700

Læs mere

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune Evaluering af Materielgården 2016 Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune 1 Indhold 1. Metode 2. Konklusion 3. Snerydning, saltning og asfalt 4. Fejning, bekæmpelse

Læs mere

Bilag 2 Borgerevaluering i Rønneholtparken

Bilag 2 Borgerevaluering i Rønneholtparken Allerød Kommune Natur og Miljø Affaldsgruppen Bjarkesvej 2 3450 Allerød http://www.alleroed.dk Bilag 2 Borgerevaluering i Rønneholtparken Dato: 8.8.2017 Her præsenteres resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Storskraldsanalyse Dyssegårdsparken Næstved Kommune

Storskraldsanalyse Dyssegårdsparken Næstved Kommune Storskraldsanalyse Dyssegårdsparken Næstved Kommune 2015-16 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 6 3 Vaner og tilfredshed med ordninger Side 8 4 Holdninger

Læs mere

Brugerundersøgelse 2009. i Viborg Kommune

Brugerundersøgelse 2009. i Viborg Kommune i Viborg Kommune Indledning Kilde Consult skal gennemføre en brugerundersøgelse på genbrugsstationerne i Viborg Kommune. Undersøgelsen er gennemført i starten af 2009 i forbindelse med, at der skal udarbejdes

Læs mere

Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje

Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje 1 Formål med undersøgelsen Brugerundersøgelsen er et centralt redskab i Egedal Kommunes kontinuerlige arbejde med at forbedre kvaliteten i hjemmeplejen. Ved

Læs mere

Indhold. Formål, metode og fordeling Side 3. Opsummering af nøgleresultater Side 6. Tilfredshed Side 8. Affaldssortering Side 27. Konklusion Side 39

Indhold. Formål, metode og fordeling Side 3. Opsummering af nøgleresultater Side 6. Tilfredshed Side 8. Affaldssortering Side 27. Konklusion Side 39 1 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 6 3 Tilfredshed Side 8 4 Affaldssortering Side 27 5 Konklusion Side 39 2 1 Formål, metode og fordeling I dette afsnit

Læs mere

SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE

SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE Til Silkeborg Kommune Dokumenttype Rapport Dato November, 2010 SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE Dato 2010-11-17 Udarbejdet af Karen Nørskov Jensen Kontrolleret

Læs mere

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet Viden & Strategi 2018 1 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for femte år i træk afholdt åbent seniormøde for alle borgere som er 65 år

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Spørgeskemaundersøgelse af borgernes tilfredshed med støtte efter Lov om social service 83. Brugertilfredshed i hjemmeplejen 2018 Tønder kommune HR Baggrund og metode...2

Læs mere

Virksomhedspanelundersøgelse

Virksomhedspanelundersøgelse Virksomhedspanelundersøgelse Profilering og bosætning Undersøgelsen er udført for Plan, Kultur og Udvikling februar 10 Svarprocent 326 af kommunens virksomheder er pr mail inviteret til at deltage i denne

Læs mere

Analyse om organisk affald Randers NØ Randers Kommune 2016

Analyse om organisk affald Randers NØ Randers Kommune 2016 Analyse om organisk affald Randers NØ Randers Kommune 2016 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 5 3 Affald generelt Side 7 4 Organisk affald Side 14 5 Konklusion

Læs mere

Kære beboer i Snebærhaven

Kære beboer i Snebærhaven Kære beboer i Snebærhaven Her er som lovet en sammenfatning af besvarelserne fra spørgeskemaundersøgelserne i forbindelse med projektet med de nedgravede containere, og svar på en række problemstillinger,

Læs mere

Undersøgelse af brugernes opfattelse af genbrugspladserne i Middelfart og Assens samt deres viden om og holdning til sortering af affaldstræ

Undersøgelse af brugernes opfattelse af genbrugspladserne i Middelfart og Assens samt deres viden om og holdning til sortering af affaldstræ Undersøgelse af brugernes opfattelse af genbrugspladserne i Middelfart og Assens samt deres viden om og holdning til sortering af affaldstræ Rostra Research A/S Juni 2016 1 Indholdsfortegnelse Baggrund

Læs mere

Hjemmearbejde. Udarbejdet december 2011 BD272

Hjemmearbejde. Udarbejdet december 2011 BD272 Hjemmearbejde Udarbejdet december 2011 BD272 Indholdsfortegnelse Hovedkonklusioner... 2 Indledning... 2 Metode... 3 Udbredelse og type af hjemmearbejde... 3 Brug af hjemmearbejdspladser og arbejdsopgaver...

Læs mere

Affaldsanalyse kolonihaver Næstved Kommune 2015

Affaldsanalyse kolonihaver Næstved Kommune 2015 Affaldsanalyse kolonihaver Næstved Kommune 2015 Indhold 2 1 2 3 4 5 6 7 Formål, metode og fordeling Side 3 Opsummering af nøgleresultater Side 6 Vaner og tilfredshed med ordninger Side 8 Holdninger Side

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

EVALUERING AF DECENTRAL INDSAMLING AF HUSHOLDNINGSAFFALD I SOMMERHUSOMRÅDER

EVALUERING AF DECENTRAL INDSAMLING AF HUSHOLDNINGSAFFALD I SOMMERHUSOMRÅDER NOVEMBER 2016 KALUNDBORG KOMMUNE EVALUERING AF DECENTRAL INDSAMLING AF HUSHOLDNINGSAFFALD I SOMMERHUSOMRÅDER SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE NOVEMBER 2016 KALUNDBORG KOMMUNE EVALUERING AF DECENTRAL INDSAMLING

Læs mere

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Sag nr.: 155280 Dato: 17.11.2015 E-mail: hbd@j-k-as.dk Ordninger for husholdningsaffald i andre kommuner Data over 4 kommuner og Fanø er opstillet i nedenstående

Læs mere

Sammendrag August 2011

Sammendrag August 2011 Sammendrag August 2011 METODE OG OMFANG Der er i perioden oktober 2010-maj 2011 gennemført i alt 531 telefoniske interviews med borgere i Frederiksberg Kommune. Interviews er fordelt på tre faser: Fase

Læs mere

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 I undersøgelsen har borgerne fået en række udvalgte

Læs mere

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015 Analyse, HR og Udvikling Baggrund og metode...2 Svarprocent...2 Hvem har svaret?...2 Personlig hjælp...3 Praktisk hjælp...3 Madservice...4 Praktiske forhold omkring

Læs mere

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 5. april 2017 Indholdsfortegnelse Formål og metode 3 Hovedresultater 4 Spørgsmålsformuleringer 5 Repræsentativitet 6 Læsevejledning 7

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse på DIN Forsynings fem genbrugspladser. DIN Forsyning A/S

Kundetilfredshedsundersøgelse på DIN Forsynings fem genbrugspladser. DIN Forsyning A/S Kundetilfredshedsundersøgelse på DIN Forsynings fem genbrugspladser DIN Forsyning A/S Rekvireret af: DIN Forsyning Udfærdiget af: JHN Processor v. Jacob Høg Nyborg og Sara Birgitte Johannsen April Juni

Læs mere

Kendskabs- og læserundersøgelse

Kendskabs- og læserundersøgelse Kendskabs- og læserundersøgelse Magasinet Sammen om Rødovre Konsulent: Connie F. Larsen Konsulent: Asger H. Nielsen Gennemført d. 16. til 21. november, 2016 1 Om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag

Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune fejrede for andet år i træk fødselsdag for alle borgere over 75 år. Arrangementet fandt sted fire steder i kommunen

Læs mere

Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling. Jammerbugt Kommune

Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling. Jammerbugt Kommune Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling Jammerbugt Kommune Gennemført i efteråret 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultater... 3 Spørgsmål 1: Viden om affaldssortering...

Læs mere

Bilag 1 evaluering af affaldshåndteringsplan

Bilag 1 evaluering af affaldshåndteringsplan Bilag 1 evaluering af affaldshåndteringsplan 2014-2024 Emne: Evaluering af affaldshåndteringsplan 2014-2024 Til: sagen Dato: 10. oktober 2018 Sagsbeh.: aja Sagsnr.: I affaldshåndteringsplan 2014-2024 er

Læs mere

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017 Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen Analyse, Viden & Strategi Efteråret 207 Baggrund og formål Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune vedtog i 204 politikken om det gode liv.

Læs mere

Internetbaseret borgerinddragelse i planlægningen

Internetbaseret borgerinddragelse i planlægningen Internetbaseret borgerinddragelse i planlægningen I dag er borgerinddragelse en vigtig del af kommunernes hverdag. Men hvordan fastholder kommunerne borgernes interesse for at deltage i kommunens planlægning?

Læs mere

Rapporter fra telefoninterview efter forsøg

Rapporter fra telefoninterview efter forsøg Affaldsforsøget Bedre sortering i større samlede bebyggelser Rapporter fra telefoninterview efter forsøg Bilag 3 til delrapport 3 om Beboernes holdninger og vaner TIL GAVN FOR KLIMA OG MILJØ FORSØG 2015

Læs mere

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012 Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet Juli 2012 Indholdsfortegnelse - Rapportens indhold Indledning (inklusiv metodebeskrivelse) s. 3 Sammenfatning tilfredsheden 2012 (benchmark

Læs mere

Plads til 2 ugers affald

Plads til 2 ugers affald Plads til 2 ugers affald vælg den rigtige beholder Mindre slid på vejene Bedre for økonomien Bedre for miljøet Plads til 2 ugers affald Her kan du se, hvilke affaldsbeholdere du kan vælge mellem til din

Læs mere

Affaldsanalyse Småt brændbart Randers

Affaldsanalyse Småt brændbart Randers Affaldsanalyse Småt brændbart Randers Rapport udarbejdet for Randers Kommune Econet AS, Claus Petersen 27. juni 2012 Projekt nr. A418 Indhold 1 INDLEDNING 4 1.1 FORMÅL 4 1.2 LOKALISERING 4 1.3 SORTERINGSKRITERIER

Læs mere

RAPPORT. Frederikssund Kommunes hjemmepleje. Brugertilfredshedsundersøgelse 2015

RAPPORT. Frederikssund Kommunes hjemmepleje. Brugertilfredshedsundersøgelse 2015 RAPPORT Frederikssund Kommunes hjemmepleje Brugertilfredshedsundersøgelse 2015 Foto: Kenneth Jensen 2/22 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Sammenfatning... 5 Metode... 6 Spørgeskemaet... 7 Svarprocenter

Læs mere

Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag

Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag Viden & Strategi 2016 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for tredje år i træk fejret fødselsdag for alle borgere over

Læs mere

Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling. Hjørring Kommune

Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling. Hjørring Kommune Effektiv kommunikation i sommerhusområder - Resultatopsamling Hjørring Kommune Gennemført i efteråret 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultater... 3 Spørgsmål 1: Viden om affaldssortering...

Læs mere

Affaldsanalyse Thisted Kommune 2018

Affaldsanalyse Thisted Kommune 2018 Affaldsanalyse Thisted Kommune 2018 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 6 3 Affaldssortering og tilfredshed Side 8 4 2017 versus 2018 Side 38 2 1 Formål,

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune skal være 100 % selvforsynende med vedvarende energi i år 2020

Ringkøbing-Skjern Kommune skal være 100 % selvforsynende med vedvarende energi i år 2020 Ringkøbing-Skjern Kommune skal være 100 % selvforsynende med vedvarende energi i år 2020 Nærværende præsentation indeholder resultater for undersøgelsen om potentialet og barriererne for privat elbilisme

Læs mere

TILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE SUNDHED OG OMSORG

TILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE SUNDHED OG OMSORG TILFREDSHEDS- UNDERSØGELSE SUNDHED OG OMSORG HJEMMEPLEJE 2019 INDHOLD 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. BAGGRUND OG METODE..... 3 OPSUMMERING OG SAMMENLIGNING AF RESULTATER.... 8 SAMLET TILFREDSHED MED HJEMMEPLEJEN.......

Læs mere

AffaldVarme Århus. Undersøgelse af ny renovationsløsning Del III

AffaldVarme Århus. Undersøgelse af ny renovationsløsning Del III Capacent 9. november 2009 Indhold 1. Indledning 1 2. Metode 2 2.1 Dataindsamling 2 2.2 Analysemetoder 3 3. Sammenfatning 4 4. Den generelle tilfredshed 6 4.1 Anvendelse af de nye nedgravede containere

Læs mere

Kære beboer i Herstedøster

Kære beboer i Herstedøster Kære beboer i Herstedøster Her er som lovet en sammenfatning af besvarelserne fra spørgeskemaundersøgelserne i forbindelse med papcontainerprojektet, og svar på en række spørgsmål, der er blevet stillet.

Læs mere

Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger

Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger Brugerundersøgelse i Borgerservice nov. 2011 2012 Side 1 Præsentation 11. januar 2012 Lars Wiinblad

Læs mere

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Sport & Fritid Foråret 2008 Side 1 af 10 Brugerundersøgelse vedr. tilfredsheden med aktivitetsstøtte og lokaletilskud Metode I november/december

Læs mere

Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel

Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel Spørgeskemaundersøgelse om forholdene for ældre på Østerbro har været sendt ud i Østerbro Borgerpanel fra den 19.-26. september 2017.

Læs mere

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE)

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE) MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE) INDHOLD 01 02 03 04 05 06 07 08 09 Indledning Dataindsamling Deltagernes baggrundsdata Sammenfatning Læsevejledning

Læs mere

Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune

Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune Udgivelsesmåned: Juli 2017 Undersøgelsesmåned: Juni 2017 Rostra Research A/S Side 1 Indhold Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse... 2 Formål

Læs mere

Resultater fra Hørsholm Kommunes borgerevaluering

Resultater fra Hørsholm Kommunes borgerevaluering BILAG 3 Resultater fra Hørsholm Kommunes borgerevaluering Primo januar 2017 udsendte Hørsholm Kommune et spørgeskema til borgerne i forsøgsområdet Mikkelborg Park. Mikkelborg Park er et etageboligbyggeri,

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 # METODE METODE Evaluering af holdningen til NemID MÅLGRUPPE Målgruppen er personer i aldersgruppen 18 år+, svarende til godt 4,4 millioner danskere. DATAINDSAMLING

Læs mere

KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig i Gladsaxe Kommune

KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune Center for Personale og Udvikling Udviklingssekretariatet CSFAMR/DOBJJE Januar 2009 KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig

Læs mere

Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej

Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej Baggrund Byrådet har besluttet at afprøve en ny type anlæg til indsamling af genanvendelige materialer. Senest med regeringen ressourcestrategi er der lagt

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse Personale. En rapport baseret på resultaterne af spørgeskemaundersøgelse gennemført i april Dagtilbudsområdet.

Brugertilfredshedsundersøgelse Personale. En rapport baseret på resultaterne af spørgeskemaundersøgelse gennemført i april Dagtilbudsområdet. Brugertilfredshedsundersøgelse Personale En rapport baseret på resultaterne af spørgeskemaundersøgelse gennemført i april 2018. Dagtilbudsområdet. Indhold Personaletilfredshed... 3 Tilfredshed, personale...

Læs mere

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service Bestil afhentning af storskrald på alleroed.dk Genbrug er godt for miljøet Aviser

Læs mere

Region Sjælland. Lægevagten 2009

Region Sjælland. Lægevagten 2009 Region Sjælland Lægevagten 2009 Rapport over undersøgelse af lægevagten i Region Sjælland. Denne rapport indeholder konklusioner baseret på kvantitative data. Ziirsen Research 29. september 2009 1. Indhold

Læs mere

Rapporter fra telefoninterview før forsøg

Rapporter fra telefoninterview før forsøg 1 Affaldsforsøget Bedre sortering i større samlede bebyggelser Rapporter fra telefoninterview før forsøg Bilag 2 til delrapport 3 om Beboernes holdninger og vaner TIL GAVN FOR KLIMA OG MILJØ FORSØG 215

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO 1 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden med dagtilbud, skole og SFO i Vallensbæk Kommune - 2016 Vallensbæk Kommune

Læs mere

Analyse om organisk affald Centrum Nordvest Randers Kommune 2017

Analyse om organisk affald Centrum Nordvest Randers Kommune 2017 Analyse om organisk affald Centrum Nordvest Randers Kommune 2017 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 5 3 Affald generelt Side 7 4 Organisk affald Side 14

Læs mere

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Af Lone Juul Hune Indledning 3 Indhold

Læs mere

Undersøgelse af erhvervsvilkårene for medlemmerne af Roskilde Borger, Håndværker- og Industriforening

Undersøgelse af erhvervsvilkårene for medlemmerne af Roskilde Borger, Håndværker- og Industriforening Undersøgelse af erhvervsvilkårene for medlemmerne af Roskilde Borger, Håndværker- og Industriforening Der er kommunalvalg den 19. november 2013. I den forbindelse har Håndværksrådet i samarbejde med en

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 16 Behandlingsskolerne I løbet af marts 16 gennemførte vi på Behandlingsskolerne en forældretilfredshedsundersøgelse. Formålet var at få belyst forældrenes tilfredshed

Læs mere

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen Side 1 af 7 FOA Fag og Arbejde Analysesektionen, 30. juli 2007 og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen FOA har i perioden fra d. 25. maj til den 3. juni 2007 gennemført en undersøgelse

Læs mere

Indstilling. Ændring af storskraldsordningen i Århus Kommune. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 30. august 2007.

Indstilling. Ændring af storskraldsordningen i Århus Kommune. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 30. august 2007. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 30. august 2007 AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune 1. Resume Byrådet har besluttet, at skraldespandene skal væk fra fortovet

Læs mere

Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp

Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp Tilsyn med leverandører af personlig og praktisk hjælp NOTAT 7. april 2014 Indledning I Frederikssund Kommune gennemføres tilsyn med leverandører af 83 ydelser af visitationen som myndighedsafdeling. Journal

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk. Udarbejdet december 2014

Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk. Udarbejdet december 2014 Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk Udarbejdet december 2014 Bag om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført af Peytz Analyse via SurveyMonkey. Besvarelserne er indsamlet via pop-up på borger.dk Overordnet

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn. Viden & Strategi Efteråret 2015

Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn. Viden & Strategi Efteråret 2015 Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn Viden & Strategi Efteråret 2015 Om Tilskud til pasning af egne børn Byrådet besluttede den 16. december 2014 at give tilskud til pasning af

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse på Brørup Genbrugsplads

Kundetilfredshedsundersøgelse på Brørup Genbrugsplads Kundetilfredshedsundersøgelse på Brørup Genbrugsplads Rekvireret af: Vejen Kommune Udfærdiget af: JHN Processor v. Jacob Høg Nyborg og Marie Møller Petersen September - oktober 2015 Spinderigade 11E I

Læs mere

SkoleKom brugerfeedback 2012

SkoleKom brugerfeedback 2012 SkoleKom brugerfeedback 2012 Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejdere i grundskolen September 2012 Indhold 1 SkoleKom-facts... 3 2 Brugerundersøgelsens omfang... 5 1 Resume... 6 2 Brugernes

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014 Borgerpanelundersøgelse Kommunikation og information Januar 2014 Strategi og Analyse, januar 2014 1 Indhold Metode og resultater... 3 Hovedresultater... 4 Information fra BRK til borgerne... 5 Nyheder

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune

Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune Interview om de grønne områder i Frederiksberg Kommune Udgivelsesmåned: Oktober 2017 Undersøgelsesmåned: September 2017 Rostra Research A/S Side 1 Indhold Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse...

Læs mere

BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014

BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014 BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014 BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER SLOTSHOLM A/S KØBMAGERGADE 28 1150 KØBENHAVN K WWW.SLOTSHOLM.DK UDARBEJDET FOR KL

Læs mere

Kommunens nuværende affaldsordninger

Kommunens nuværende affaldsordninger 7 Kommunens nuværende affaldsordninger Ordninger for private husstande Lejre Kommune er forpligtet til, at etablere indsamlingsordninger for affald fra private husstande. De private husstande er samtidig

Læs mere

Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018:

Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018: Spørgeskema fra borgertilfredshedsundersøgelsen 2018: Solrød Kommune Velkommen til borgertilfredshedsundersøgelsen i Solrød Kommune 2018. Vejledning i at udfylde spørgeskemaet Du og kun dine svar I spørgeskemaet

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 10-03-2015 Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 Dok.nr.: 2014/0034469-3 Socialtilsyn Hovedstaden Frederiksberg Kommune 2000 Frederiksberg http://socialtilsyn.frederiksberg.dk Socialtilsyn@frederiksberg.dk

Læs mere

Brugerundersøgelse på fire genbrugspladser Ikast-Brande Kommune

Brugerundersøgelse på fire genbrugspladser Ikast-Brande Kommune Brugerundersøgelse på fire genbrugspladser - Kommune Rekvireret af: - Kommune Udfærdiget af: Processor v. Jacob Høg Nyborg og Bjarke Bøgeskov Jespersen Marts-April 2012 PROCESSOR I Spinderigade 11 I 7100

Læs mere

Rigsarkivets brugerundersøgelse blandt myndigheder og leverandører 2016

Rigsarkivets brugerundersøgelse blandt myndigheder og leverandører 2016 Rigsarkivets brugerundersøgelse blandt myndigheder og leverandører 2016 Rigsarkivet, december 2016 Indholdsfortegnelse Rigsarkivets brugerundersøgelse blandt myndigheder og leverandører 2016... 1 Indledning...

Læs mere

Brugerundersøgelse på affaldsområdet

Brugerundersøgelse på affaldsområdet Brugerundersøgelse på affaldsområdet i Gladsaxe Kommune Rekvireret af : Gladsaxe Kommune Udfærdiget af : Processor v. Jacob Høg Nyborg, Troels Johansen og Martin Gade Bak-Nielsen Januar 2011 PROCESSOR

Læs mere

Borgertilfredshedsundersøgelse 2014. test

Borgertilfredshedsundersøgelse 2014. test Borgertilfredshedsundersøgelse 2014 test Rapport August 2014 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen: 3 Økonomi og overordnet tilfredshed: 4 Fritid og kultur: 8 Trafik og affald: 10 Information fra kommunen:

Læs mere

Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden. 3. kvartal 2013

Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden. 3. kvartal 2013 Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden 3. kvartal 2013 Magnus B. Ditlev Direkte tlf.: 20 14 30 97 MagnusBrabrand.Ditlev@silkeborg.dk Staben Job- og Borgerserviceafdelingen Søvej 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

UNDERSØGELSE AF HOLDNING TIL GADERENHOLDELSE

UNDERSØGELSE AF HOLDNING TIL GADERENHOLDELSE Grafikrapport UNDERSØGELSE AF HOLDNING TIL GADERENHOLDELSE I Københavns Kommune Interviewperiode: Projektnr.: 17. - 25. november 2005 52924 Rapporteringsmåned: Supplerende rapport, februar 2006 Kunde:

Læs mere

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Rapport RAMBØLL 19-12-2017 Indhold 3 Indledning Kort om undersøgelsen samt indledning 4 Overordnede konklusioner Udvikling siden 2013 og 2015, på tværs

Læs mere

Mere sortering Mindre bøvl

Mere sortering Mindre bøvl Mere sortering Mindre bøvl Ny affaldshåndteringsplan: Det hele bliver hentet ved husstanden TEKNIK OG MILJØ Du får to beholdere I Horsens Kommunes affaldshåndteringsplan lægger vi op til et nyt system,

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION

PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION PENSIONSSTYRELSEN 2010 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE AF PENSIONSSTYRELSENS UDBETALING AF FØRTIDSPENSION INDLEDNING 01 02 03 04 05 06 07 INDLEDNING SAMMENFATNING SAMLET TILFREDSHED TELEFONISK KONTAKT TIL

Læs mere

Analyse om organisk affald Randers Kommune 2016

Analyse om organisk affald Randers Kommune 2016 Analyse om organisk affald Randers Kommune 2016 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 5 3 Affald generelt Side 7 4 Organisk affald Side 14 5 Konklusion Side

Læs mere

AFFALDSPLAN. Fra affald til ressource. Kom med dine idéer til den nye affaldsplan

AFFALDSPLAN. Fra affald til ressource. Kom med dine idéer til den nye affaldsplan 2014 AFFALDSPLAN 2024 Fra affald til ressource Kom med dine idéer til den nye affaldsplan Affaldet luner i stuen Frem til den 9. februar 2015 er Vejen Kommunes nye affaldsplan i høring, og du er velkommen

Læs mere

Affaldssortering. Undersøgelsen giver bl.a. svar på: o o o o o

Affaldssortering. Undersøgelsen giver bl.a. svar på: o o o o o Affaldssortering Undersøgelsen giver bl.a. svar på: o o o o o Sorterer danskerne deres affald hvem gør/gør ikke? Hvilken slags affald sorteres? Er der tilfredshed med den kommunale affaldssortering? Hvad

Læs mere

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE August 2013 1 Om undersøgelsen Læsevejledning til rapporten. Advice A/S har på vegne af Fødevarestyrelsen gennemført en måling af tilfredsheden hos styrelsens

Læs mere

G P M. Symboler ud for indsamlingsdagen viser, hvad vi tager med denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag

G P M. Symboler ud for indsamlingsdagen viser, hvad vi tager med denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag 2018 Land 1 denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag Genbrugsspand Hård plast Flasker/glas Jern/metal Papir og pap Batterier på låget Miljøkasser Kun fyldte kasser Stort genbrug Bestil afhentning på

Læs mere

T 1 1 F 1 F 1 M 1 14 O 1 L 1 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23

T 1 1 F 1 F 1 M 1 14 O 1 L 1 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23 2019 Land 5 denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag Genbrugsspand Hård plast Flasker/glas Jern/metal Papir og pap Batterier på låget Miljøkasser Kun fyldte kasser Stort genbrug Bestil afhentning på

Læs mere

Solrød Kommune. Borgerundersøgelse Rapport. Rambøll

Solrød Kommune. Borgerundersøgelse Rapport. Rambøll Solrød Kommune Borgerundersøgelse 2018 Rapport Rambøll 09-05-2018 OM UNDERSØGELSEN Solrød Kommune har i foråret 2018 gennemført en borgertilfredshedsundersøgelse i samarbejde med konsulentfirmaet Rambøll.

Læs mere

Brugerundersøgelse for Ikast-Brande Kommune

Brugerundersøgelse for Ikast-Brande Kommune Brugerundersøgelse for Ikast-Brande Kommune gennemført i februar og marts 2008 Tømning af skraldespand med dagrenovation Genbrugspladserne Miljø-øer Mulige nye affaldsordninger Sortering af affald Om dialog

Læs mere