DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN KOMPETENTE RÅDGIVER"

Transkript

1 DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING

2 DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver (DKR) er at uddanne proaktive rådgivere, der skaber udvikling og meromsætning i egen portefølje. Uddannelsen veksler mellem teori og praksis og sætter turbo på din personlige udvikling, så du bliver en succesrig rådgiver. PENGEINSTITUTTET OPNÅR Turbo på udviklingen af rådgiverens personlige og salgsmæssige kompetencer En salgs- og forretningsorienteret rådgiver En proaktiv medarbejder, der selv tager ansvar og initiativ En god teamplayer i afdelingen Merindtjening i kraft af rådgiverens porteføljeudvikling Mulighed for at afkorte medarbejderens uddannelsesvej mod en fuld diplomuddannelse (se mere på næste side). DU OPNÅR Målrettet udvikling af de personlige kompetencer, der skal til for at få succes som rådgiver Bedre struktur, mere selvtillid og mere overskud i hverdagen Intensiv træning af de praktiske færdigheder i forbindelse med kunderådgivningen Endnu flere tilfredse kunder Mulighed for 5 ECTS-point på diplomniveau med et kort add-on forløb ved Erhvervsakademi Aarhus (se mere næste side).

3 ECTS-POINT PÅ DIPLOMNIVEAU Samarbejdet mellem FU og Erhvervsakademi Aarhus skaber synergi mellem uddannelse på FU og den offentlige diplomuddannelse. Der er nemlig stort samspil mellem indhold på DKR og på faget Kundesamspil, som er en del af diplomuddannelsen i finansiel rådgivning. Når du har fuldført DKR, kan du tilkøbe et lille add-on kursus og eksamen ved Erhvervsakademiet. Dette kursus dækker den del af diplomfaget, som DKR ikke dækker. På den måde får du et diplomfag til en lavere pris, men med fuldt udbytte. Faget svarer til 5 ECTS-point. Læs mere om diplomuddannelsen i finansiel rådgivning. Kontakt os gerne for yderligere information.

4 UDDANNELSENS OPBYGNING Uddannelsen består af kursusmoduler, individuelle læringssamtaler, rapportskrivning, mentorsamarbejde, webinars, individuelt arbejde og eksamen. Forløbet strækker sig over et år. KURSUSMODUL MODUL 1: Dig som teamplayer (2 dage) INSPIRATIONS- WEBINAR (1 time) MODUL 2: Det succesfulde kundemøde (1 dag) MODUL 3: Planlægning og personlig effektivitet (1 dag) TRÆNING I KUNDEMØDET KUNDETRÆNING 1 (1 dag) PERSONLIGE OPGAVER OG UDVIKLINGSRAPPORTER LÆRINGSRAPPORT + PROAKTIV PLAN MENTOR INFORMATIONS- MØDE FOR MENTORER (½ dag) INDIVIDUELLE LÆRINGSSAMTALER INDIVIDUEL COACHING GARUDA LÆRINGSSAMTALE 1 (45 min.) LÆRINGSSAMTALE 2 (45 min.)

5 MODUL 4: Kommunikation og kundetyper (1 dag) MODUL 5: Personlig indsigt og performance (1 dag) MODUL 6: Dig og din udvikling (1 dag) EKSAMEN - MØDET MED KUNDEN KUNDETRÆNING I FILIAL (½ dag) KUNDETRÆNING 2 (1 dag) MIDTVEJS- RAPPORT AFSLUTTENDE PU-RAPPORT LÆRINGSSAMTALE 3 (45 min.) LÆRINGSSAMTALE 4 (45 min.) EKSAMEN: UDVIKLINGS- SAMTALE (45 min.)

6 MODUL 1 DIG SOM TEAM- PLAYER På dette modul bliver du opmærksom på dine unikke potentialer og udviklingsområder som rådgiver. Du træner gennemgående salgs- og kommunikationsværktøjer. Modulet er en form for simulator, hvor du træner de væsentligste elementer fra en rådgivers hverdag. En del af modulet foregår i det store grønne undervisningslokale, nemlig naturen. I forlængelse af dette 2-dages modul får du en personlig coaching-samtale med din personlige teamkonsulent. Denne foregår online. Til samtalen bruger I en personprofilanalyse fra Garuda, og du får feedback og mulighed for at reflektere over dig selv som rådgiver. Det gør dig klogere på dine styrker og udviklingsmuligheder i rådgiverjobbet. Du udarbejder efterfølgende en proaktiv udviklingsplan, der skal sikre, at du målrettet udvikler dine personlige kompetencer og dine salgs- og rådgivningsmæssige kompetencer. I løbet af uddannelsen arbejder vi målrettet med, hvordan du kan udvikle din kundeportefølje. Det betyder, at du får en konkret forretningsmæssig gevinst af uddannelsen. EFTER MODULET Efter modulet har du en samtale med din mentor i eget pengeinstitut. Her er målet at skabe samspil mellem dine personlige mål og praksis.

7 MODUL 2 DET SUCCESFULDE KUNDEMØDE På modulet har vi fokus på de succesfulde kundemøder. De møder, hvor både du og kunden går derfra med størst muligt udbytte. Som en vigtig del af salgs- og rådgivningssamtalen gennemarbejder vi kundemødet via samtaleværktøjer og modeller. Du træner at komme hele vejen rundt om kunden, at yde helhedsrådgivning og at behovsafdække dybdegående med stort udbytte for både dig og kunden. Samtaleværktøjerne hjælper dig blandt andet til at identificere udækkede behov håndtere modstand og indvendinger præsentere værdifulde og individuelle løsninger anvende afslagsteknikker Målet er at skabe dybe og langvarige relationer til kunderne ved at give dem mere, end de forventer. KUNDETRÆNING EFTER MODUL 2 Efter modulet (dag 2) holder vi træningsdag med kundemøde for hver enkelt deltager. Du får her feedback og inspiration til at forfine dine kundemøder.

8 MODUL 3 PERSONLIG PLANLÆGNING OG EFFEKTIVITET Hvordan arbejder du i din dagligdag, og hvad sikrer, at du trives på dit job og undgår at blive stresset og udbrændt? På modul 3 arbejder du med at øge din selvledelse og udvikle din kundeportefølje via salgsplanlægning, tidsstyring og effektivitet. Du udarbejder din egen indsatsplan, hvor målet for salgsarbejdet er præcist defineret, og hvor planlagte salgsaktiviteter er nøje beskrevet og planlagt. Læringen sker via en kundeplatform, der er et operativt værktøj, til at inddele salgsplanlægningen i nøje afstemte faser. KUNDETRÆNING I EGEN FILIAL EFTER MODUL 3 Du får besøg af en konsulent, som ser dig holde et møde med en kunde fra din egen portefølje. Efter mødet får du feedback og inspiration til at forfine dine kundemøder yderligere.

9 MODUL 4 KOMMUNIKATION OG KUNDETYPER Dine kunder er naturligvis forskellige på en række områder, afhængig af deres situation og hvilken mennesketype, de er. Alle kunder kommunikerer forskelligt og har forskelligt syn på god kommunikation. Hvis du vil skabe langvarige kunderelationer, skal du kommunikere i øjenhøjde med dine kunder. Modul 4 giver dig teknikker og strategier til at skabe den succesrige samtale. Du lærer at skabe tillid, kontakt og samarbejde med kunden, og vi arbejder med at tilpasse ord, tone og kropssprog. Vi tager afsæt i din egen foretrukne kommunikationsstil, som vi afdækker ved hjælp af en DiSC-rådgiverprofil. Efter modulet træner du kundesamtaler sammen med din mentor i egen filial. Derudover har du en læringssamtale med din personlige team-konsulent. Her sætter I sammen fokus på et valgfrit emne og på den feedback, du har modtaget på dine kundemøder. KUNDETRÆNING EFTER MODUL 4 Efter modulet (dag 2) holder vi endnu en træningsdag med kundemøde for hver enkelt deltager. Du får her feedback og inspiration til at forfine dine kundemøder.

10 MODUL 5 PERSONLIG INDSIGT OG PERFORMANCE En kompetent rådgiver mestrer ikke alene effektive værktøjer, men har også selvindsigt og personlig gennemslagskraft. Personlig udvikling starter indefra. På modul 5 arbejder vi netop indefra og ud. Vi skaber forudsætningerne for, at du trives i hverdag i konstant forandring. Succes i salg og rådgivning handler om kommunikation og den motivation, energi og det engagement, du formår at udstråle. Vi tager udgangspunkt i dine værdier og i de overbevisninger, der hæmmer og fremmer din personlige performance. Du bliver mentalt parat til at yde en optimal, personlig indsats til glæde for dig, dit pengeinstitut, dine kolleger og dine kunder. Du forlader modulet med konkrete handlingsmål for din personlige performance. Mål, der virker!

11 MODUL 6 DIG OG DIN UDVIKLING Du afrunder uddannelsen med en givende dag sammen i teamet. Her er der igen fokus på din personlige Garuda-profil, som vi tager op til gensyn. Der er desuden fokus på hvordan du har udviklet dig gennem uddannelsen og dine refleksioner over handlinger. Du får også inspiration til den kommende udviklingsrapport, mere information om eksamensforløbet og en forventningsafstemning herom.

12 EKSAMEN Eksamen består af to dele: - 20 beståelseskriterier - Afholdelse af kundemøde Beståelseskriterier Gennem hele uddannelsen vurderes du af underviseren på 20 essentielle kriterier, der regnes som væsentlige for den succesfulde rådgiver. Kriterierne er eksempelvis arbejdsindsats, villighed til at prøve nye værktøjer og arbejdsgange af, mødeledelse og struktur på kundemøder og ikke mindst den afsluttende udviklingsrapport, hvor du reflekterer over din indsats og udvikling gennem uddannelsen. Du vil blive klædt på vedrørende de eksakte kriterier, ved uddannelsens start. Udviklingssamtale Efter du har afleveret udviklingsrapporten, afholder du og din teamkonsulent en udviklingssamtale med omdrejningspunkt om rapporten og øvrige beståelseskriterier. Kundemøde Til sidst afholder vi et kundemøde, hvor du bliver bedømt på din evne til at inddrage og anvende relevante værktøjer fra uddannelsen. Begge dele af eksamen bliver bedømt med karakterer fra 7-trinsskalaen.

13 HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OG HR? Uddannelsen har været en rejse for mig, som har sat fokus på min personlige udvikling. Den var startskuddet til rejsen, men rejsen endte ikke ved eksamen den er fortsat både privat og på mit arbejde, og den får aldrig en ende. HEIDI SCHARF, Privatkunderådgiver Sparekassen Hobro Vi oplever, at træningen er meget lærerig, og resultatet viser sig hurtigt i medarbejderens udvikling som rådgiver. Sikkerhed i kunderådgivning skaber forretningsorienterede medarbejdere, som tør tage initiativ og ansvar. PIA MELSEN BRAÜNER, HR-konsulent Djurslands Bank En af de uddannelser vi vægter højt, er Den kompetente rådgiver. Uddannelsen er opbygget ud fra nogle konkrete mål for den enkeltes udvikling af porteføljen, hvilket giver et forretningsmæssigt perspektiv. BERIT NØRSKOU PEDERSEN, HR-chef Ringkjøbing Landbobank

14 PRIS Den aktuelle pris finder du under uddannelsen på DELTAGERPRISEN DÆKKER: Deltagelse på modulerne, herunder eksamen Læringssamtaler med teamkonsulenten Personprofiler, 2 Garuda og 1 DiSC E-learning-kurser og e-bøger Webinar Transport for konsulenter i forbindelse med filialbesøg Udgifter til ophold og forplejning afregnes særskilt.

15 TILMELDING FOR AT DELTAGE I UDDANNELSEN SKAL DU OPFYLDE 3 KRITERIER 1. Du har job som kunderådgiver og har i minimum ét år arbejdet med egne kunder. 2. Du arbejder primært med privatkunder. 3. Du behøver ikke have alle kundetyper i din egen kundeportefølje, men du skal have mulighed for at komme med på kollegers kundesager for de kundetyper, som du ikke selv arbejder med. De fleste vælger at starte på DKR, når de har mellem et og 3 års erfaring med at rådgive kunder, men der kan sagtens være andre veje hertil. Tilmelding sker via dit pengeinstitut. Som supplement til tilmeldingen skal du skrive en ansøgning (maks. en A4-side), hvor du kort beskriver dit job og dine motiver for at deltage på uddannelsen. Husk også at vedlægge et bilag med en kort beskrivelse af dit hidtidige uddannelsesforløb.

16 Finanssektorens Uddannelsescenter 2018 KONTAKT OS Vil du vide mere, kan du kontakte: Finanssektorens Uddannelsescenter Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg Telefon Du kan også få mere information på

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente Rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Du kommer på en rejse, hvor du får tilført praksisnære værktøjer og redskaber

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN KLASSISK FORLØB ERHVERVSLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION PRIVATKUNDEN ERHVERVSKUNDEN PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION KREDIT BOLIG PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER Afleveringsopgave

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? DEN ERFARNE RÅDGIVER VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Den erfarne rådgiver er en uddannelse for dig, der er erfaren privatkunderådgiver. Du er generelt rigtig dygtig til jobbet, men ønsker at blive endnu

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for den nye erhvervsrådgiver, der vil klædes målrettet på til

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? INVESTERING INVESTERING MED I din hverdag møder du kunder, der har mange penge stående på kontoen. Renten er lav, og i nogle situationer får kunden reelt set et negativt afkast, når der tages højde for

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB MED MULIGHED FOR ECTS-POINT DEN NYE LEDER Kurset Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 UDDANNELSE FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 Tag de første skridt til rådgivning af erhvervskunder FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET Tag de første

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER SÆT TURBO PÅ DIN PERFORMANCE Vekslende uddannelse Det overordnede mål med Trainee-uddannelsen for bachelorer er at skabe rådgivere, der

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter Pathfinder intensive en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 // Pathfinder INTENSIVE Få et kraftfuldt indspark til dit projekt, din karriere eller din personlige udvikling. Deltag

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER Rådgivere har ofte enten erhvervs-

Læs mere

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man holder sig de langsigtede mål for øje.

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB

DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER ET LEDERUDVIKLINGSFORLØB DEN NYE LEDER Kurset Den Nye Leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt i dit lederskab. Du lærer det

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION 2 DAGE KREDIT 1 DAG BOLIG 2 DAGE PERSONLIG PERFORMANCE 1 DAG AFLEVERINGS-

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN FINANS TRAINEE-UDDANNELSE 2018 - TILVALG TIL UDDANNELSEN 7 FORSKELLIGE TILVALG Som deltager på Finans Trainee-uddannelsen har du mulighed for at koble yderligere 7 tilvalg til uddannelsen, herunder 4 regulative

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at rådgive kunderne

Læs mere

UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE

UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE UDDANNELSE MASTER I LEDELSE INDHOLDSBESKRIVELSE MASTER I LEDELSE Master i Ledelse er en unik 2-årig lederuddannelse for ledere i den finansielle sektor. MiL er en helhedstænkende lederuddannelse, hvor

Læs mere

Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj

Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj OVERBLIK DOKUMENTATION UDVIKLING KORTLÆGNING OG STRATEGISK UDVIKLING Kompleksiteten og udviklingshastigheden i det at drive et moderne pengeinstitut

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING Den mest fagrelevante uddannelse jeg har taget i meget lang tid. Super og godt fagligt løft Thomas tidligere deltager på uddannelsen. HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE?

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Kursus i teknologi samarbejde

Kursus i teknologi samarbejde 1 Kursus i teknologi samarbejde Hvorfor er sådan et en god idé Cremans kurser i teknologisamarbejde fokuserer på samarbejdet mellem erhvervslivet og et teknisk universitet. Det er et velkendt problem,

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU AU HR Udvikling og Arbejdsmiljø 2019 AARHUS UNIVERSITET 2 Baggrund Som led i AU s strategiske fokus på ledelse tilbyder AU HR udviklingsforløb, målrettet forskningsledere på AU. Der oprettes løbende hold,

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

Totalkredit. learning som hjørnesten i intern ring. 10. september 2004

Totalkredit. learning som hjørnesten i intern ring. 10. september 2004 Totalkredit Anders Heick-Poulsen Blended learning som hjørnesten i intern markedsføring ring 1 Totalkredit A/S Totalkredit blev dannet i 1990 på p basis af Provinsbankernes Reallånefond Forretningsmæssigt

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet

Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet Selvom det er sjovt, kan det godt være lærerigt. Guldminen suppleret med andre legende og lærende aktiviteter. Titlerne dækker over stærkt motiverende

Læs mere

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. FINANS- UDDANNELSEN FINANS- UDDANNELSEN Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og teori. Den praktiske del (80%) foregår i en finansiel virksomhed, og den teoretiske del

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse 5 gode råd til porteføljestyring af projekter: 1. Giv et 360-graders billede af porteføljen for alle interessenter 2. Forudsig og vurdér ledelsens behov for information 3. Lav projektopfølgning

Læs mere

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB Modul 1 Effektiv kommunikation og personlig gennemslagskraft På modul 1 får deltagerne mulighed for at professionalisere deres formidlingsevner

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Strategi, vækst og lederskab

Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Virkelighedsnær sparring på dit lederskab og fokus på strategisk ledelse Selv de dygtigste ledere kan blive bedre Trænger du til ny inspiration

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 ET NATURLIGT SKRIDT MOD RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET ET NATURLIGT SKRIDT TIL RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER Rådgivere

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE PÅ AU FORSKNINGSLEDERE OG LEDERE AF ADMINISTRATIVE ENHEDER

UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE PÅ AU FORSKNINGSLEDERE OG LEDERE AF ADMINISTRATIVE ENHEDER UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE PÅ AU FORSKNINGSLEDERE OG LEDERE AF AU HR Udvikling og Arbejdsmiljø November 2016 AARHUS UNIVERSITET 2 Baggrund Som led i AU s strategiske fokus på ledelse tilbyder AU HR udviklingsforløb,

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Certificering (overbygning på Professionel coaching)

Certificering (overbygning på Professionel coaching) Certificering (overbygning på Professionel coaching) Bliv certificeret som systemisk coach på EMCC-akkrediteret coachuddannelse Skab resultater gennem refleksiv coachingpraksis Oplever du at have nået

Læs mere

EASI- dit udviklingsværktøj

EASI- dit udviklingsværktøj Få afdækket trænings- og udviklingsbehov EASI- dit udviklingsværktøj Hvorfor handler mennesker ikke altid, som vi forventer? Find ud af, hvad der motiverer mennesker Spar tid på at identificere potentiale

Læs mere

UNIK COACHUDDANNELSE

UNIK COACHUDDANNELSE FORSKNING - INNOVATION - VIDEREUDDANNELSE UNIK COACHUDDANNELSE 2019-2020 Tag en anderledes coachuddannelse, der kombinerer teori og praksis, og få et teoretisk grundlag svarende til diplomniveau. ucsyd.dk

Læs mere

Case: Mere salg med Blended Learning og mobil læring i Q8

Case: Mere salg med Blended Learning og mobil læring i Q8 Case: Mere salg med Blended Learning og mobil læring i Q8 Fra drift- til salgskultur Ambitionen for Q8 at foretage et fokusskifte fra en drift- til en salgskultur. Q8 er derfor startet med salgslederne,

Læs mere

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 SundTrivsel A/S KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 VELKOMMEN Sammensætningen i vores kursus- og uddannelsesrække bygger på vores forståelse af trivsel hos det hele menneske. For os indebærer trivsel/sundhed,

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

Systemisk lederuddannelse

Systemisk lederuddannelse Systemisk lederuddannelse Styrk din ledelsespraksis, og vær med til at udvikle din organisation. Professionel ledelsespraksis Deltag på denne 1-årige systemiske lederuddannelse, og få professionaliseret

Læs mere

Akademiuddannelse i ledelse

Akademiuddannelse i ledelse Akademiuddannelse i ledelse STRATEGI. LEDELSE. ANSVAR Kom på niveau med din ledelse Spiller du en central rolle over for dine kollegaer, medarbejdere eller ledelse? Ønsker du at udvikle og styrke dine

Læs mere

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Gør det komplicerede enkelt og operationelt I Modul 2 får du en grundig og praktisk indføring i systemisk ledelse. Du lærer

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBCs Før-Leder Program Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Få en uforglemmelig og forrygende dag eller aften med både

Læs mere

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces.

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces. Forandringsledelse Succesfuld ledelse af forandringsprocesser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde

Læs mere

IDA Personlig gennemslagskraft

IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft - i samarbejde med Mannaz A/S Formål Formålet med dette forløb er at udvikle og styrke din evne til at trænge igennem med overbevisning samt

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere