Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013."

Transkript

1 Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april En særlig velkomst til de nye medlemmer, der er flyttet til Kålmarken det sidste år med et ønske om, at I bliver ligeså glade for at bo i dette dejlige område af Dragør, som jeg tror, at de fleste af os er. Det er jo en stor grundejerforening, vi bor i, og det betyder også, at der sker meget i løbet af et år, og jeg vil i denne beretning fortælle lidt om, hvad der er sket siden sidste generalforsamling. Siden sidste år har bestyrelsen afholdt 6 bestyrelsesmøder, hvor vi har drøftet sagen om elinstallationerne herunder især spots, afvanding af området, 5 års gennemgang, som 2. etape har været igennem, henvendelser fra grundejere om forskellige forhold, såsom ansøgning om dispensationer, manglende ansøgninger om opsætning af hegn, skure mm. Bestyrelsen har også haft besøg af borgmester Allan Holst sidste sommer. Allan Holst var interesseret i at høre om grundejerforeningen, da Kålmarken er en af kommunens større grundejerforeninger og han fortalte, at man fra kommunens side var interesseret i, at der er et godt samarbejde mellem kommune og grundejerforening.. Vi fik en god snak med ham og fortalte om grundejerforeningen og hvad, vi er optaget af. Vi fik også fremført nogle af vores ønsker bl.a. tilladelse til at opsætte en badebro, istandsættelse af Krudthuset, som vi har været i dialog med kommunen om og bedre offentlig transport til Dragør. Vi fik den tilbagemelding, at da Sydstrandens kyststrækning ligger i et såkaldt Naturbeskyttelses 2000 område, er det vanskeligt at få tilladelse til at opsætte flere badebroer, men at kommunen overvejer, hvorvidt man kan samle alle ønsker om badebro til én badebro med en fornuftig placering i vores område. Mht. istandsættelse af Krudthuset er der nu sket det, som nogen af jer måske har læst i Dragør Nyt, at en kreds af personer forsøger at få Dragør kommune og nogle fonde med på at få Krudthuset renoveret, således at det fremover f.eks. kan bruges til teatersal, afholdelse af møder, studiekreds mm. Det lyder som et projekt, der kan blive til gavn for området, så det skal blive spændende at følge, om det kan føres ud i livet.

2 Mht. bedre offentlig transport til Dragør handler det om økonomi og Tårnby kommunes vilje, da busdriften til Dragør også er afhængig af de andre kommuner, som busserne kører igennem især Tårnby som nabokommune. Jeg vil nu gennemgå de større sager, som bestyrelsen har været optaget af: De grønne områder. Kontrakt på de grønne arealer og græsslåning er fra sæsonstart 2012 overgået til Nyvang Pile- og Anlægsgartneri. Kontrakten er indholdsmæssigt og beløbsmæssigt stort set enslydende med tidligere kontrakt på fællesarealerne. Bestyrelsen synes helt klart, at vi får leveret en betydelig bedre kvalitet fra vores nye leverandør, og har da også fået mange positive tilbagemeldinger fra grundejere. Der er et godt samarbejde med leverandøren om gennemførelse/tilpasning af de opgaver, der står i kontrakten Der er sket et løft af de grønne arealer, og vi arbejder videre på, at niveauet bliver holdt. På baggrund af generalforsamlings-beslutning sidste år blev poplerne mod Krudthuset stynet til en højde, så de kan passes fra jorden, og øvrige popler fik i samme forbindelse skåret grenene af på den nederste del af stammen. I samarbejde med gartneren besluttede vi i 2012 kun at klippe kanterne langs åen og søerne en gang årligt, og så i stedet gennemføre en ekstra klipning af grøft-arealet mod H/F Søndergården. Igen i år har der været problemer med bjørneklo på det fredede areal på grænsen op mod H/F Søndergården, og i samme område er en del af kronen på et stort poppeltræ knækket i blæsevejret. Dette poppeltræ vil blive fældet helt, og en del buskads vil blive ryddet i år.

3 Der står endnu et stort poppeltræ på det fredede areal i skel mod HF Søndergården. Der har været ønske fra en af kolonihaveejerne om at få det fældet. Træet vil kun blive fældet, hvis HF Søndergården er med til at dække udgiften. Sidste års beslutning om indkøb af udsigtsbænk er endnu ikke effektueret, da det p.t. ikke har været muligt at finde en vedligeholdelsesfri bænk med et acceptabelt udseende og en rimelig pris. Der arbejdes videre på sagen Snerydning Vinteren 2012/2013 var i år af den lidt mere normale slags bortset fra, at den har varet meget længe og ikke helt er slut endnu. Men vi har ikke været plaget af unormalt store snemængder. Kontrakten på sneområdet er ligeledes overgået til Nyvang Pile- og Anlægsgartneri, hvilket igen har betydet en bedre kvalitet og en hurtigere responstid, da vores leverandør bor i lokalområdet. Der har kun været en klage her sidst på året, men bestyrelsens generelle indtryk er, at snerydningen i det store hele har fungeret tilfredsstilende. Fællesbelysning Fællesbelysningen har fungeret noget bedre i det forgangne år, og der har stort set ikke været kabelbrud eller andre fejl, der har betydet nedbrud i fællesbelysningen i længere perioder.

4 Derfor har vi ikke haft udgifter til fællesbelysningen i 2013 udover alm. reservedele som pærer, sikringer m.v. Forholdene vedr. vores fællesbelysning bliver et af hovedpunkter ved 5 års gennemgangen af fællesarealerne, som skal foretages i år. Afvanding af Kålmarkens fællesarealer Der er i 2012/13 gennemført forskellige undersøgelser af vores faskiner, uden at nogle endelige konklusioner har kunnet drages, men vi kan dog konstatere, at afvandingen i visse områder ikke fungerer helt tilfredsstillende. Forholdene vedr. vores faskiner og overløb bliver et af hovedpunkterne ved 5 års gennemgangen af fællesarealerne. Søerne og å-løbet fik en grundig oprensning i 2012, men det ser desværre ud til, at grundejerforeningen bliver nødt til at foretage en oprensning af som minimum søen ved Engløkken og størstedelen af å-løbet hvert år. Dette skal gøres for at sikre, at afvandingen af Kålmarken hele tiden fungerer bedst muligt. Vi skal regne med at bruge ca ,- kr. om året på opgaven. Elinstallationer I min beretning sidste år kom jeg også ind på spotinstallationerne i husene, hvor KM Electric, som har stået for elinstallationerne i forbindelse med byggeriet af husene, var blevet stoppet i en kontrol

5 og udbedring af alle sikkerhedsproblemerne vedr. spot, da flere grundejere havde været utilfredse med gennemgangen. Efterfølgende anlagde NCC voldgiftssag mod KM Electric, hvilket har betydet, at der i efteråret 2012 har været syn- og skønsmand på besøg i samtlige huse. På denne baggrund er der udarbejdet en rapport over samtlige huse, som vi først i dag har fået kendskab til. Rapporten viser, at der er problemer med spots i næsten samtlige huse. NCC forventer, at parterne snart bliver enige, således at en udbedring af fejlene kan på begyndes, men mangler endelig godkendelse fra elektrikerens advokat Miljøstationer. Sidste år blev flaske- og papcontainerne fjernet fra vores miljøstationer, hvilket har haft en positiv effekt. Det er heldigvis ikke særlig ofte mere, at der bliver stillet flasker, pap eller andet uautoriseret affald, så det er nødvendigt at foretage den store oprydning. Det er dog ikke gået så stærkt med en ombygning af miljøstationerne, men dette rådes der bod på, idet der nu er indgået en aftale med et firma om ombygningen, som starter den 11. april Parkering på veje og i rundkørsler Trods opsætning af skilte om parkering forbudt på veje og langs rundkørsler er der desværre stadig enkelte grundejere, der parkerer ulovligt. Da dette er til gene for andre, gør trafiksikkerheden ringere og kan hindre udrykningskøretøjer i at komme frem, har bestyrelsen set sig nødsaget til at sætte en seddel på de ulovligt parkerede biler med advarsel om, at politiet vil blive kontaktet, hvis parkeringsforbuddet ikke overholdes. Vi håber på, at det vil afhjælpe problemet, så man undgår at skulle kontakte politiet, som I givet fald vil udskrive bøder til bilernes ejere. Selv om der ikke er en parkeringsplads meget tæt på, hvor man bor, er det altid muligt at få en parkeringsplads i Kålmarken, hvor der kan parkeres i de opmærkede båse.

6 5 års gennemgang. 5 års gennemgang af 3. etape starter den 16. april, og man må gerne kontakte håndværkerne, der holder til i skurvognen på parkeringspladsen mellem Engløkken og Strandløkken, for at aftale tidspunkt for gennemgangen. Udbedring af fejl og mangler konstateret ved 5 års gennemgangen af 2. etape er færdig. Hvis man ikke er enig i dette, kan NCC Service kontaktes. Arrangementer Siden sidste generalforsamling har der været afholdt tænding af juletræet den 1. søndag i advent og tøndeslagning fastelavns søndag. Arrangementerne har som sædvanlig været både velbesøgte og vellykkede, hvorfor vi selvfølgelig holder fast i disse traditioner fremover. Husk tilmelding til disse arrangementer af hensyn til indkøb. Til trods for en vellykket sommerfest i 2009, er det ikke lykkedes at finde frivillige til at arrangere en sommerfest, hvorfor der kun har været afholdt den ene. Tilbuddet står stadig ved magt, så hvis der er nogen, der har lyst, er de meget velkomne til at arrangere en sommerfest i Til slut vil jeg gerne takke den øvrige bestyrelse for det store arbejde, de har lagt i bestyrelsesarbejdet i det forløbne år. Også en stor tak til Louise Poulsen, som er både webmaster og revisor i grundejerforeningen, Poul, som er vores tekniske chef og Svend Krongaard Hansen, som sammen med Poul har gjort en stor indsats og bidraget med deres ekspertise ved at gøre NCC opmærksom på problemerne omkring afvanding af området. De har alle igen i år gjort en stor og værdifuld indsats for grundejerforeningen. Tak for det.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken, der afholdes: Lørdag den 30. april kl. 13:00 16:00 På Dragør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Jens Christian Clausen (suppleant) Lisbet Nielsen (suppleant) Fraværende: Niels Essemann

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 2011

GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 2011 D00050-1/ GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN Referat af ordinær generalforsamling 2011 År 2011 den 30. april kl. 13.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken. Formanden, Hanne Rosfort,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Et tilbageblik på året har vist, at der har været nok at se til. Vi startede året med en lille udskiftning i bestyrelsen. Vi sagde farvel til Troels og Jan. Tusind tak for et

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr. den 27. oktober.

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr.  den 27. oktober. Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde 20 8960 Randers SØ u u Sekretær Lene Buus Høeg/ksf lbh@louadvokatfirma.dk Dir. tlf. 91 356 725 Dato 14. november 2017 J.nr. 31-85007 Vedr. svar på spørgsmål om lokalplaner,

Læs mere

Velkommen til Sommerhusforeningen

Velkommen til Sommerhusforeningen Velkommen til Sommerhusforeningen Bestyrelsen i Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand vil gerne byde jer hjertelig velkommen i vores sommerhusområde. Vi håber I må blive glade for at være

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Formandens beretning Y2004

Formandens beretning Y2004 Y2004 Pga. hospitalsindlæggelse kunne jeg desværre ikke deltage i den ordinære generalforsamling den 31/3 2004. Denne beretning dækker perioden oktober 2003 august 2004. Grundejerforeningens hjemmeside

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 10.marts 2019. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Generalforsamling i G/F Valby Have

Generalforsamling i G/F Valby Have Onsdag den 30. juni 2010 kl. 19:00 22:00 i S1, K1, K2 & K3 s fælleslokale. Første punkt var valg af ordstyrer og referent. Ordstyre blev Mie Sand G/F Kirsebærparken 3, referent blev Rasmus Anker G/F Kirsebærparken

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Tilstede: 15 husstande REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen Thomas Hansen, formand bød velkommen. 15 ud af 33 lejemål var til stede ved mødet. Valg af dirigent Thomas Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016.

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. 2015 har været året, hvor vi igangsatte en større fysisk genopretning af området.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs. Generalforsamling 24. April Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig

Grundejerforeningen Ravnsnæs. Generalforsamling 24. April Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig Grundejerforeningen Ravnsnæs Generalforsamling 24. April 2018 1. Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig Dirigenten konstaterede forsamlingens lovlige indkaldelse. 2. Formandens beretning Den skriftlige

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN INFORMATION BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Blad 90-2016 Vi skal gøre opmærksom på, at ejendommen stadig er plaget af rotter. Senest konstateret

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013 AAB Afdeling 16 april 2013 Beretning 2012 Afdeling 16 Almene boliger Almene boliger har på det sidste været drøftet i dagspressen og det forlyder, at der er afsat 4,1 milliarder til ekstra renovering af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010 Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN Temaaften den 30. september 2010 Dagsorden Introduktion til og baggrund for afholdelse af Temaaften Udvalgte brud på Deklarationen til

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge. Generalforsamling Torsdag d. 19. april 2012

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge. Generalforsamling Torsdag d. 19. april 2012 Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Generalforsamling Torsdag d. 19. april 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Valg til bestyrelsen 5. Valg af revisor

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Hornslet den 13. april 2010 Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Til årets generalforsamling var mødt 19 personer, der repræsenterede 16 husstande. Formanden bød velkommen. Dagsorden; 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014 AAB Afdeling 16 april 2014 Beretning 2013 Afdeling 16 Almene boliger Tilsynsmyndigheder har for tiden stor fokus på de almene boliger inklusiv Boligforeningen AAB. Denne forøgede fokus har medført mange

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

grundejerforeningen Garvergården.

grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 13.marts.2017 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2016 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2016 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 17. april 2016 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening.

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Vejene 2013/14 1. Vinter Sne og regn i vinteren 2013/2014 var minimal, så selvom snerydningen kun blev til en enkelt gang, vil vi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN KÅLMARKEN År 2008, den 23. april, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kålmarken. Generalforsamlingen afholdtes på Dragør Badehotel, Drogdensvej 43, 2791

Læs mere

Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg.

Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2012 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017

Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017 07-08-2017/BFR Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017 Beretningens hovedpunkter Det drejer sig om byrådets vedtagelse af lokalplan 1031. Så er der

Læs mere

KAFFEMØDE D. 25/ STEMNINGSUNDERSØGELSE HF/ISLEV

KAFFEMØDE D. 25/ STEMNINGSUNDERSØGELSE HF/ISLEV KAFFEMØDE D. 25/8-2015 STEMNINGSUNDERSØGELSE HF/ISLEV HVORFOR EN STEMNINGSUNDERSØGELSE? Bestyrelsen oplever en tendens til, at medlemmer tolker og forbiser foreningens regler til egen fordel Bestyrelsen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 1. april 2017 kl. 10.00 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Kære beboere i Havneparken, så fik vi en pragtfuld sommer, hvor vi alle har nydt området og havnen det er jo pragtfuldt at bo her, super flot og god atmosfære. Og det bliver

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester.

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Parcelhusejerforeningen Grønneled Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Ad 1. Valg af dirigent Tom Christensen Tom bød velkommen til de 27 fremmødte, heraf var der 20 stemmeberettigede, og

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere