Kunden kan bevilges lån på mellem kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor."

Transkript

1 Lånevilkår Ferratum Ferratum Denmark ApS (herefter Ferratum ) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter Kunden ), som er mindst 23 år og myndig, er dansk statsborger med dansk CPR- nummer og folkeregisteradresse, og som af Ferratum vurderes som kreditværdig. Med kreditværdig menes, at Kunden ikke er registreret i noget skyldnerregister, og at Kunden ifølge bekræftede kreditoplysninger og Ferratums kreditvurderinger i øvrigt anses for at have en god privatøkonomi. En yderligere forudsætning for bevilling af et lån er, at Kunden har et åbent mobiltelefonnummer og en fungerende adresse, samt ikke har et udestående lån hos Kvik Automaten ApS, der er binavn til Ferratum. Hvis Kunden tidligere har optaget et lån hos Kvik Automaten ApS, betragtes denne ikke som værende en ny kunde hos Ferratum, og alle renter, gebyrer samt øvrige lånebetingelser er gældende. Lånebeløb og omkostninger Kunden kan bevilges lån på mellem kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor. Lånet pålægges et stiftelsesgebyr og renter, som anført nedenfor i ydelsestabellen. Udover stiftelsesgebyr og renter til Ferratum skal Kunden selv betale de sms-takster, der er forbundet med afsendelse af sms-beskeder til Ferratum. Kunden skal herved betale de almindelige sms-takster, som opkræves af Kundens mobiltelefonselskab. Herudover skal Kunden afholde alle eventuelle omkostninger til sin egen bank i forbindelse med modtagelsen af lånet. Kunden kan ikke bevilges et nyt lån, før et allerede bevilget lån er tilbagebetalt. Låneomkostningerne kan opgøres som følger:

2 Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er den samlede pris for lånet, udtrykt i procent per år og beregnes i overensstemmelse med reglerne i kreditaftaleloven. Tilbagebetaling Ydelsen forfalder til betaling 15 til 45 dage efter lånets udbetaling. Kunden skal på forfaldsdatoen tilbagebetale det samlede kreditbeløb, stiftelsesgebyr og renter til Ferratum Denmark ApS. Betaling, indsigelser samt alle øvrige henvendelser skal indtil videre ske til Ferratum Denmark ApS, Omøgade sal København Ø, telefonnr.: , e- mail: kundeservice@ferratum.dk. Betaling kan ske til Ferratums bankkonto reg.nr konto nr i Danske Bank eller ved brug af tilsendte indbetalingskort på .ved betaling bedes betaleridentifikation i henhold til indbetalingskortet opgivet. I tilfælde af at betalingen ikke kan identificeres som foretaget af Kunden, anses lånet for udestående indtil betalingen identificeres. Kunden skal betale morarente jf. nedenfor, for den forsinkede betaling. Tilbagebetaling af lånet anses for sket, når lånebeløbet, stiftelsesgebyr og renterne er modtaget hos Ferratum Denmark ApS.

3 Indfrielse før tid Hvis kunden ønsker at tilbagebetale lånet før forfaldsdatoen, kan dette ske med en reduktion af de samlede renteomkostninger i den resterende del af aftalens løbetid. Den samlede omkostning for Kunden ved at tilbagebetale lånet før forfaldsdatoen, kan ikke overstige det oprindelige fakturabeløb til aftalt forfaldsdato. Ønsker kunden at tilbagebetale lånet før forfaldsdatoen, skal Kunden give Ferratum skriftlig besked herom til nedenstående postadresse. For at have garanti for at brevet når frem til Ferratum, kan det sendes med anbefalet post, og kvitteringen gemmes, indtil der er kommet svar retur fra Ferratum, der indeholder det endelige beløb der skal tilbagebetales. Ferratum Denmark ApS Omøgade 8, København Ø Forlængelse af løbetiden Ved ansøgning via Ferratums hjemmeside via SMS eller ved at kontakte Ferratums kundeservice kan kunden anmode om en forlængelse af løbetiden på sit lån i en periode svarende til det oprindelige låns løbetid. (f.eks. kan et 30-dages lån således kun forlænges i 30 dage) Anmodning om forlængelse skal foretages senest 5 dage efter forfaldsdatoen. Der kan kun ansøges om tre forlængelser af løbetid pr. lån. Som betingelse for forlængelse af løbetiden, skal kunden, betale samtlige gebyrer og renter for det oprindelige lån frem til forfaldsdagen. Såfremt anmodningen accepteres af Ferratum, sender Ferratum forlængelsesaftalen til kunden med betalingsoplysningerne. Såfremt kunden indenfor den angivne frist undlader at betale de omkostninger, der er angivet som betingelse for forlængelse i forlængelsesaftalen, vil forlængelsesanmodningen ikke blive imødekommet, og kunden er forpligtet til at betale i overensstemmelse med betalingsbetingelserne for det oprindelige lån. Ved forlængelse af løbetiden pålægges der nyt stiftelsesgebyr og renter i henhold til tabellen ovenfor. Der pålægges ikke yderligere gebyrer, renter mm. i forlængelsesperioden udover hvad der fremgår af tabellen ovenfor. Morarente og omkostninger ved forsinket betaling Såfremt betaling af lånet, stiftelsesgebyr og renter ikke er foretaget på forfaldsdagen skal Kunden af det udestående beløb betale morarente efter rentelovens regler. Morarentesatsen svarer til Nationalbankens officielle udlånsrente med tillæg af 8 pct. For rykkerskrivelser og/eller inkassovarsel, der sendes til Kunden vedrørende udestående forfaldne beløb, opkræves rykkergebyrer og inkassogebyr i overensstemmelse med reglerne herom i renteloven.

4 Kunden skal betale et rykkergebyr på 100 kr. for hver rykker. Ferratum Denmark sender Kunden en for hver rykker vedrørende et forfaldent lån. Kunden skal betale omkostningerne ved inddrivelsen af et udestående lån. Overdragelse af fordringen Ferratum er berettiget til at overdrage alle rettigheder og forpligtelser i henhold til låneaftalen til tredjemand uden forudgående samtykke fra Kunden. Kunden er ikke berettiget til at overdrage dennes rettigheder og forpligtelser i henhold til låneaftalen til tredjemand. Kundens låneansøgning m.m. Kunden kan sende sin låneansøgning enten via Ferratums hjemmeside eller via sin mobiltelefon ved at sende en sms til nr Kunden skal i sms en angive lånebeløb, dage, CPR nummer, mobilnummer og adresse. Eksempel: anders@ .dk Modtager Ferratum Kundens sms inden for kundeservice åbningstid, vil Kunden modtage svar på låneansøgningen via sms inden for kort tid. Ferratums kundeservice har åbent mandag til fredag kl til og lørdag kl til Godkender Ferratum Kundens låneansøgning, sender Ferratum pr. et svar til kunden indeholdende en låneaftale, låneformular og pinkode samt en kopi af de samlede lånevilkår, NemKonto information og oplysninger om långiver i henhold til Forbrugeraftaleloven og Kreditaftaleloven. I Ferratums svar fremgår den samlede pris for lånet inklusive stiftelsesgebyr og renter, vilkår om betaling og levering af aftalen, herunder at kunden giver sit samtykke til at Ferratum bruger kundens CPR- nr. til udbetaling af lånebeløbet via NemKonto, og at kunden kan forvente at have lånebeløbet til disposition indenfor 2 bankdage, fortrydelsesretten og til hvilken adresse meddelelse om fortrydelse skal sendes. Derudover at kunden accepterer, at få lånebeløbet udbetalt inden fortrydelsesrettens udløb, hvortil lånebeløbet inklusivt stiftelsesgebyr og renter skal betales tilbage til, at de samlede lånevilkår er modtaget af Kunden og ligger på hjemmesiden og at kunden ved at benytte Godkend PINkode boksen på Ferratums hjemmeside accepterer de af Ferratum fremsendte vilkår, samt at aftalen nu indgås og lånebeløbet overføres til kundens NemKonto.

5 Såfremt Ferratum kan bevilge lånet, skal Kunden, for at acceptere udbetalingen af lånebeløbet og Ferratums oplyste lånevilkår, udfylde GODKENDT og PINkode boksen på Ferratums hjemmeside inden for 3 dage fra Ferratums svar på låneansøgningen. Såfremt Kunden ikke udfylder Godkend PINkode boksen på Ferratums hjemmeside, inden for 3 dage fra Ferratums svar på låneansøgningen, anses låneansøgningen som annulleret. Ved at udfylde GODKENDT og PINkode boksen på Ferratums hjemmeside, bekræfter Kunden, at denne er en myndig person, er bekendt med og accepterer Ferratums lånevilkår, låneformular, låneaftalen med Ferratum, samt at Kunden ønsker lånebeløbet overført til dennes NemKonto hurtigst muligt og inden fortrydelsesfristen er udløbet. Kunden kan forvente at disponere over beløbet efter 2 bankdage, når beløbet er registreret på kundens NemKonto af kundens bank. Kunden modtager efterfølgende en faktura fra Ferratum Denmark, som specificerer lånebeløb, stiftelsesgebyr og renter. Ydelsen, stiftelsesgebyr og renter forfalder 15 til 45 dage efter lånets udbetaling til Kunden. Låneaftalen anses for indgået, når Kunden har udfyldt og sendt de bekræftende felter Godkend PINkode boksen på Ferratums hjemmeside, og når Kunden har modtaget den skriftlige bekræftelse på aftalen via . Kommunikation Al korrespondance vedrørende låneaftalen mellem Ferratum og Kunden skal sendes skriftligt til den adresse eller adresse som parterne hver især har oplyst via Kundens låneansøgning og Ferratums skriftlige bekræftelse på aftalen. Kunden er forpligtet til straks at informere Ferratum, såfremt der sker ændringer i Kundens adresse, mobiltelefonnummer eller anden information, som Kunden har oplyst ved låneansøgningen. Personoplysninger og Kundens samtykke til behandling og registrering af personoplysninger Ferratum registrerer som dataansvarlig i henhold til persondataloven Kundens navn, adresse, CPR-nummer, mobiltelefonnummer, adresse og låneoplysninger. Kundens personoplysninger registreres til brug for administration af kundeforholdet og

6 indhentning af en kreditvurdering. Ferratum forbeholder sig retten til at videregive personoplysninger til debitorregistre, de IT- virksomheder, som bistår Ferratum med deres IT samt selskaber tilhørende samme koncern som Ferratum, dog herudover ikke til nogen andre, medmindre videregivelse er påkrævet ved lov. Videregivelse til debitorregistre finder kun sted ved Kundens misligholdelse af låneaftalen. Videregivelse til IT-virksomheder er alene med henblik på intern håndtering af låneforholdet og er således ikke videregivelse til markedsføring. Ferratum forbeholder sig ret til at optage samtaler eller på anden måde dokumentere kommunikationen med Kunden. Dette vil blive oplyst til Kunden, inden samtalen påbegyndes, såfremt det er tilfældet. Kunden kan i henhold til persondatalovens regler kræve indsigt i de oplysninger om Kunden, som Ferratum behandler. Ved Kundens accept af låneudbetalingen, anses Kunden for at have givet samtykke til Ferratums registrering, behandling og videregivelse af Kundens personoplysninger, herunder Kundens CPR-nummer til samarbejdspartnere, som nævnt ovenfor. Misligholdelse Ferratum fører et advarselsregister i henhold til persondatalovens regler herom. Såfremt Kunden groft misligholder aftaleforholdet, kan Ferratum registrere Kunden i et advarselsregister og/eller indberette Kunden til et eller flere skyldnerregistre. Ferratum anmelder retsstridigt misbrug til politiet. Fortrydelsesret Idet der er tale om en fjernsalgsaftale i henhold til reglerne i forbrugeraftaleloven og kreditaftaleloven, kan Kunden fortryde aftalen inden for 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, Kunden har modtaget den skriftlige bekræftelse på låneaftalen via eller brevpost. Ønsker Kunden at fortryde låneaftalen, skal Kunden give Ferratum skriftlig besked herom til nedenstående postadresse. For at have garanti for at brevet når frem til Ferratum, kan det sendes med anbefalet post, og kvitteringen gemmes, indtil der er kommet svar retur fra Ferratum. Ferratum Denmark ApS Omøgade 8, Fortryder Kunden aftalen, skal Kunden i overensstemmelse med Kreditaftaleloven og

7 inden 30 dage tilbagebetale lånebeløbet samt påløbne renter for den periode lånet har været til rådighed for Kunden til Ferratum Denmark ApS. Denne tidsfrist regnes fra det tidspunkt, hvor Ferratum modtog Kundens skriftlige besked om fortrydelsen. Betaling kan ske til bankkonto reg.nr kontonr i Danske bank eller ved brug af tilsendte indbetalingskort. Ved betaling bedes angivet leverandørnavn Ferratum og fakturanummer. Ved Kundens accept af låneudbetalingen anses Kunden for udtrykkeligt at have anmodet om, at låneudbetalingen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb. Erstatningsansvar Kunden er erstatningsansvarlig for tab, som Ferratum lider som følge af Kundens ukorrekte oplysninger og/eller Kundens misligholdelse af låneaftalen. Force majeure Ferratum er ikke ansvarlig for skade, der følger af omstændigheder, som ligger uden for Ferratums kontrol, herunder for eksempel ny lovgivning, myndighedsbeslutninger, strejker og lockouts. Tvister Låneaftalen er underlagt dansk ret. Alle uoverensstemmelser mellem Kunden og Ferratum skal søges løst i mindelighed. Såfremt parterne ikke kan blive enige, skal tvisten afgøres efter dansk ret og ved en dansk domstol. Ovenstående lånevilkår er vedtaget af eneanpartshaveren i Ferratum Denmark ApS den 13. december Ferratum Denmark ApS Omøgade 8, København Ø - CVR.nr Telefon.:

2 ANSØGNINGSBETINGELSER OG KREDITVURDERING

2 ANSØGNINGSBETINGELSER OG KREDITVURDERING GENERELLE LÅNEVILKÅR Gældende pr. februar 2017 NordCredit ApS Bredgade 30 1260 København K CVR.nr. 88003399 Tlf.nr.: 88 89 26 01 E-mail: kundeservice@nordcredit.dk 1 INDLEDNING 1.1 Følgende udgør de generelle

Læs mere

Kreditværdighed hos Vivus.dk betyder at kunden ikke står registreret i et af følgende skyldnerregistre:

Kreditværdighed hos Vivus.dk betyder at kunden ikke står registreret i et af følgende skyldnerregistre: Lånevilkår 4finance ApS, CVR-nr. 32 55 78 64 1. Information om selskabet og lån Vivus.dk (som er ejet af 4finance ApS) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter kunden ), som er mindst 20 år, er dansk

Læs mere

Lånevilkår VIVUS.DK (4finance ApS), CVR-nr. 32 55 78 64

Lånevilkår VIVUS.DK (4finance ApS), CVR-nr. 32 55 78 64 Lånevilkår VIVUS.DK (4finance ApS), CVR-nr. 32 55 78 64 1. Information om selskabet og lån VIVUS.DK (som er ejet af 4finance ApS) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter kunden ), som er mindst

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Lånevilkår. 1. Information om långiver

Lånevilkår. 1. Information om långiver Lånevilkår 1. Information om långiver Långiver NetCredit ApS, CVR-nr. 36 42 15 09, (NetCredit) kan bevilge lån til en fysisk person (Kunden), hvis Kunden er mindst 20 år gammel og myndig; har fast bopæl

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM 1 Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter betingelserne ) er gældende for indgåelse

Læs mere

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor )

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum 3.000 Udskrevet 04.07.18 Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) Kreditgiver: ViaBill Finans ApS Søndergade 2, 2. sal 8000 Aarhus C CVR-nr. 39093421

Læs mere

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af 12.02.2018 Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på oogcompany.dk. 1. Bestilling For at kunne handle hos

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låneaftale Lånenummer: L-10091234 DanskNet A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Låntagers navn Anders Andersen Låntagers adresse Andersensvej 123, 1234 Andersby Låntagers personnummer 123456-1234

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låntagers navn Låntagers adresse Låntagers personnummer Låntagers e-mailadresse Låntagers mobilnummer Låneaftale Lånenummer: L- 10010000 Dansk Net A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Ovennævnte

Læs mere

STANDARDISEREDE EUROPÆISKE FORBRUGERKREDITOPLYSNINGER

STANDARDISEREDE EUROPÆISKE FORBRUGERKREDITOPLYSNINGER Side 1 af 5 STANDARDISEREDE EUROPÆISKE FORBRUGERKREDITOPLYSNINGER 1. Navn og kontaktoplysninger for kreditgiver Kreditgiver Tlf.nr. E-mail Websted Kreditformidler Tlf.nr. E-mail Websted Lindorff Payment

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit

Almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit Almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit 1. Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter "betingelserne") er gældende for indgåelse

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj 2017 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag... 2 3.4

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer.

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer. Vilkår for YouSee Rate Juni 2016 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Rate. YouSee Rate er afdragsordninger, der tilbydes ved køb af visse mobilterminaler hos YouSee. Der er således tale

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem CPR-nr.: og CVR nr. 33

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

Det er en betingelse for indgåelse af en kreditaftale hos VIVUS.DK, at kunden ikke står registreret i et af følgende skyldnerregistre:

Det er en betingelse for indgåelse af en kreditaftale hos VIVUS.DK, at kunden ikke står registreret i et af følgende skyldnerregistre: Almindelige forretningsbetingelser - VIVUS.DK (4finance ApS), CVR-nr. 32 55 78 64 1. Information om selskabet og indgåelse af kreditaftale 4finance ApS (herefter VIVUS.DK ) kan bevilge kredit til en fysisk

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

Almindelige betingelser for Vestforsyning Sinus: EL salg til private GENERELLE BETINGELSER

Almindelige betingelser for Vestforsyning Sinus: EL salg til private GENERELLE BETINGELSER salg til private 1. Generelt 1.1. Betingelserne i denne aftale gælder for salg til private, der indgår aftale med Vestforsyning :Sinus EL, dvs. når der hovedsageligt handles udenfor erhverv. 1.2. Betingelserne

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger Gældende fra den 20. november 2014

Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger Gældende fra den 20. november 2014 1. Navn og kontaktoplysninger på kreditgiver/kreditformidler Kreditgiver: Adresse: Tlf.nr.: +45 33 42 37 10 E-mail: Websted: EnterCard Danmark (cvr-nr 30072030), filial af EnterCard AS (org-nr 980844854)

Læs mere

SEFI Standardiseret Europæisk Forbrugerkreditinformation

SEFI Standardiseret Europæisk Forbrugerkreditinformation SEFI Standardiseret Europæisk Forbrugerkreditinformation Inden for EU er en standardiseret form for forbrugerkreditoplysninger udformet. Informationen afspejler præcist det tilbud, vi giver under de nuværende

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 2019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt gælder disse salgs og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med Varme & Energi ApS, CVR.nr.

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014)

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger (Indsæt følgende oplysninger om jer) Juridisk navn Organisationsform CVR. nr. Adresse (fra CVR registret),

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0126 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Parternes krav: 3 x 25 kr. i rategebyr

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms.

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms. Generelt om os: Urban Cykler Hobrovej 42B 9000 Aalborg Tlf.: 98 15 54 40 CVR-nummer: 61157417 E-mail: mail@urban-cykler Vi svarer på e-mailhenvendelser inden for 1-2 hverdage. Du kan også benytte vores

Læs mere

Låneaftale (gældsbrev - Forbrugerlån)

Låneaftale (gældsbrev - Forbrugerlån) Låneaftale (gældsbrev - Forbrugerlån) Tvangsfuldbyrdelsesgrundlag jf. pkt. 17 i standardbetingelser Dato Lån nr. Kundeansvarlig Långiver Låntager 1 Låntager 2 CVR: 27 11 64 69 CPR-nr. CPR-nr. Naturgas

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt.

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt. 1. ANVENDELSE Nærværende salgs- og forretningsbetingelser ("Forretningsbetingelser") finder anvendelse på alle aftaler, kontrakter og serviceaftaler (Aftalen) mellem Jar House ApS ("JH") og kunder. Ved

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND Generel information Hjemmesiden www.fjordpay.dk (herefter betegnet Hjemmesiden ) udbydes af den selvstændige offentlige

Læs mere

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet.

Lånet sikres med pant i fast ejendom, og hvis der tillige stilles krav om kaution/meddebitorer, fremgår dette af lånetilbuddet. Avedøre B/S, afd. Store Hus Vester Voldgade 17 1552 København V Dato 31. maj 2013 Vores ref. Jess Bering Hansen Ejendomsnr. 0393644 16 Beliggenhed Sadelmagerporten 2-4 m.fl. 2650 Hvidovre Standardiseret

Læs mere

Ansøgning om OIL! Firmakort

Ansøgning om OIL! Firmakort Ansøgning om OIL! Firmakort Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer. 2. Tilmelding til LeverandørService Betaling af fakturaer

Læs mere

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER MIDGAARD EVENT ApS Almindelige betingelser - gældende fra 1. april 2012 INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende betingelser er gældende for samtlige kontrakter om levering af ydelser fra MIDGAARD EVENT

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kunden kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 01.02.2016. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto.

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninge Gældende fra den 2. oktober 2017

Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninge Gældende fra den 2. oktober 2017 1. Navn og kontaktoplysninger på kreditgiver/kreditformidler Kreditgiver: EnterCard Danmark, filial af EnterCard Group AB, Sverige (cvr-nr 38722557) Arne Jacobsens Allé 13, 3. L2, DK-2300 København S Tlf.nr.:

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding Vand A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

Låneansøgning. 1. Låntager og meddebitor. 2. Installationsadresse (udfyldes, hvis den er forskellig fra låntagers adresse)

Låneansøgning. 1. Låntager og meddebitor. 2. Installationsadresse (udfyldes, hvis den er forskellig fra låntagers adresse) seas-nve.dk/laan Låneansøgning Se fulde betingelser (forbrugerkreditoplysninger) på vedlagt bilag 1 1. Låntager og meddebitor Låntagers navn: Kundenummer: CPR-nummer: Stilling: Ansat siden: Telefon: E-mail:

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway 1. Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser Disse generelle vilkår og betingelser (Generelle vilkår og betingelser) udgør en

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD).

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD). Abonnementsbetingelser IPTV Gældende pr. 1. maj 2007 1 Abonnementsaftalen og dens parter: 1.1 Nærværende abonnementsbetingelser er en del af aftalen mellem ComX Networks A/S Herstedvang 8 2620 Albertslund

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt 3 2. Indgåelse 3 3. Opsigelse 4 4. Priser 4 5. Betalingsbetingelser 5 6. Leveringsbetingelser 5 7. Force majeure 6 8. Reklamations-

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Betingelser for re:member FlexKredit Konto (herefter benævnt Kreditaftalen )

Betingelser for re:member FlexKredit Konto (herefter benævnt Kreditaftalen ) Gældende pr. 24. maj 2018 1 1.1 1.2 KREDITGIVER, KONTAKTOPLYSNINGER OG AFTALEGRUNDLAG Kreditgiver af re:member FlexKredit: EnterCard Danmark filial af EnterCard Group AB, Sverige (CVR-nummer 38722557)

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet)

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor en spiller spiller på et

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm 1 Aftale om leverance af produktet ideel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog Modstrøm Danmark

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger. 1 Handelsbetingelser Disse handelsbetingelser er gældende ved alle forbrugerkøb af varer via e-handelsbutikken på www.petpocket.dk. Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

SAMHANDELSBETINGELSER

SAMHANDELSBETINGELSER SAMHANDELSBETINGELSER 1. Anvendelse Disse generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for samhandel med AYTM, hvis ikke andet er aftalt mellem parterne. 2. Aftaler En aftale er først bindende,

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for udlån

Almindelige forretningsbetingelser for udlån Almindelige forretningsbetingelser for udlån Gældende pr. 18. februar 2016 Gælder for såvel eksisterende som nye kunder 1. Indledning Disse Almindelige Forretningsbetingelser (herefter Forretningsbetingelser)

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 15. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Assens ApS Østergade 45 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klagerne ikke overholdt 6-dages fristen for fortrydelse

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere