når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet"

Transkript

1 når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet

2 2

3 3

4 4

5 Snedkermøbler i 4. generation til hospitaler, plejehjem, hospice og private living 5 Schou Andersen Møbelfabrik A/S snedkererer siddemøbler - spisestole, hvilestole og sofaer - samt borde på egen fabrik i Vejen. Det gør vi nu i 4. generation helt tilbage til Vi ser det som vores fornemste opgave at designe og lave møbler specielt udviklet til Care-segmentet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. En sektor der stiller helt særlige krav til møblet både af bruger og hos plejepersonale. Schou Andersen Møbelfabrik A/S har stor fokus på snedkerhåndværk af høj kvalitet og i klassisk design. Gedigne materialer sikrer møblet lang levetid samt modstandskraft ved hårdt slid. Flere designs i hvilestole, sofaer og spisestole er også velegnet til private living ligesom de mange mindre pladsbesparende borde. Schou Andersen Møbelfabrik A/S er en familieejet virksomhed, som er grundlagt i 1919, hvor Peder Schou Andersen startede et møbelsnedkeri i Nørregade i Vejen. Sønnen Villy Schou Andersen overtog snedkeriet, som under hans ledelse voksede ud af Nørregade og blev til møbelfabrikken på Gestenvej. Det var i 60 erne, danske møblers guldalder, og Schou Andersen Møbelfabrik var storleverandører af spisestuemøbler. Borde og stole i teak, palisander og eg var fabrikkens hovedprodukter, men der blev også lavet andre møbler såsom lænestole og skænke. Med Poul Schou Andersen, som er tredje generation, har virksomheden gradvist skiftet fokus. Fra primært at lave møbler til boligen, er det i dag kontraktmarkedet, der er det vigtigste. Fjerde generation, sønnen Kennet Schou Andersen, har igennem mere end et årti haft ansvaret for virksomheden herunder bl.a. det samlede salg nationalt og internationalt Etablering og opstart af Schou Andersen Møbelfabrik A/S i Nørregade i Vejen.

6 6 Samarbejder med institutioner, enkeltpersoner og interesseforeninger Schou Andersen Møbelfabrik samarbejder med institutioner, enkeltpersoner og interesseforeninger, for at komme tæt på brugernes virkelighed og optimere design, funktion og løsning af møblet. Nyudvikling og produktforbedringer sker således i samarbejde med kunder, brugere, designere og ergonomer. Et samarbejde der skaber gode, holdbare resultater, der fungerer i daglig brug. Designet med omtanke for brugere med funktionsnedsættelse Mennesker er forskellige. Det kan mobiliteten også være for en kortere eller længerevarende periode. For at afkorte de gener eller begrænsninger som følger med, kan en customized specialløsning af eksisterende møbeldesign i vores kollektion være løsningen. Vi har lavet adskillige specialløsninger over tid og ved, hvilken forskel og glæde, det gør for brugeren. Møblet udvikles i tæt samarbejde med bruger og plejepersonale - så tag os med i dialogen fra starten. Kontakt os for nærmere aftale. Møbeldesign til care - men også til private living Møbelkollektionen fra Schou Andersen Møbelfabrik A/S er både bred og dyb. Vi ser det som vores fornemste opgave, at designe og lave møbler specielt udviklet til Care-segmentet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. En sektor der stiller helt særlige krav til møblet både af bruger og hos plejepersonale. Kollektionen omfatter møbeldesigns i hvilestole, sofaer og spisestole såvel klassiske som designs med særlige behov til funktionalitet (herunder også specialløsninger) samt spiseborde og mindre pladsbesparende borde til venteog hvileområder. Flere designs er også velegnet til private living. Alle møbler er af et meget højt kvalitetsniveau, som også afspejles af de materialer vi bruger Peder Schou Andersen var 1.generation i virksomheden. Han producerede alt i møbler til privat boligen i træ.

7 Ara - en elegant serie af hvilestole i et nutidigt formsprog, der rubricerer serien i fornemt selskab som designklassiker. 7

8 Snedkerhåndværk der stadig består i 4.generation 8 Kombinationen af snedkerhåndværk og moderne teknologi sikrer, at kvaliteten i møblet er 100% i orden. Alle stel til spisestuestole er tappet, dyvlet og limet sammen - samlet uden brug af metalskruer og beslag. Samlinger efter stærke snedkerprincipper brugt af Schou Andersens Møbelfabrik gennem 4. generationer tilbage til Det gør det unødvendigt at efterspænde stolen over tid. Limen der bruges i samlingen af møblerne, er vandbaseret miljøvenlig lim. Vi arbejder med stolte traditioner og principper, hvor bearbejdningen udelukkende foregår i formspændt og massivt træ, hovedsagelig bøg og eg. Vi har valgt, at holde vores produktsortiment i træ, da vi mener, at det er et af naturens bedste materialer at arbejde med og forarbejdningen er utrolig miljøvenlig. Alle møbler bliver testet på fabrikken i Vejen. Testet efter de gængse EN-standarder og vi tilstræber, at møblerne til enhver tid skal kunne leve op til følgende krav til offentlig miljø/hårdt brug: ENV Sikkerhedskrav Hjemmemøbler (siddemøbler) EN Sikkerhedskrav Offentlige møbler (siddemøbler) EN Stabilitet (siddemøbler) EN 1728 Styrke og holdbarhed (siddemøbler) EN Overfladebestandighed (siddemøbler) EN Sikkerhedskrav Offentlige møbler (Borde) EN 1730 Styrke og holdbarhed (Borde) EN 1730 Stabilitet (Borde) EN12720 Overfladebestandighed (Borde) Alle stel til spisestuestole er tappet, dyvlet og limet sammen - samlet uden brug af metalskruer og beslag. Samlinger efter stærke snedkerprincipper Villy Schou Andersen, træder ind i virksomheden som 2. generation.

9 Ito Soft - er en ny opdateret sofaserie skabt i samarbejde med Friis & Moltke Design. 9

10 10 Moderne CNC fræsemaskiner til forarbejdning af træemner går hånd i hånd med håndværk nedarvet i generationer, når Schou Andersen Møbelfabrik forarbejder de forskellige møbeldesigns. Schou Andersen Møbelfabrik har valgt, at holde produktsortimentet i træ, der er et af naturens bedste materialer at arbejde med og forarbejdningen er utrolig miljøvenlig.

11 11 Schou Andersen Møbelfabrik arbejder udelukkende i formspændt og massivt træ - hovedsageligt i træsorterne bøg og eg Ekstra fabrik etableres ligeledes i Vejen til produktion af stole til det danske militær.

12 12 Stor indsats, for at tage mest muligt hensyn til miljøet Overskydende træmateriale genanvendt til opvarmning Vi gør en stor indsats for at tage mest muligt hensyn til miljøet, så påvirkningen bliver mindst mulig. Blandt andet ved løbende miljøforbedringer, effektiviseringer af produktionen samt optimering, så fremstillingen forgår på den mest hensigtsmæssige måde. Derved minimerer vi også ressourceforbruget samt sænker det samlede energiforbrug. Alt overskydende træmateriale, der kommer fra produktionen, bliver genanvendt til opvarmning af produktionen og kontoret. En del af opvarmningen genbruges til vores tørrestuer, hvori vi selv tørrer alt træet, der benyttes i produktionen. På denne måde har vi fuld kontrol med tørreprocessen, hvorved vi sikrer os den højeste kvalitet. Restaffald der ikke kan genanvendes på fabrikken, bliver afhentet og kørt til genanvendelse eller destruktion hos certificerede virksomheder Flytter møbelproduktion til nyetableret fabrik på Gestenvej 22 i Vejen på kvm.

13 Ayo - Ny møbelserie fra Schou Andersen Møbelfabrik. Designet er stramt og rent i udtrykket. Ayo er skabt i samarbejde medfriis & Moltke Design. 13

14 14 Medarbejderne forpligtes til at komme med forslag på et sundt miljø Alt træ kommer fra bæredygtig skovhugst Alt træ i forarbejdningen kommer fra bæredygtig skovhugst og træ leverandør der er FSC certificerede. Af hensyn til miljøet sørger vi konstant for, at vores medarbejdere er opdaterede med virksomhedens miljø politik. Nye medarbejdere bliver sat ind i tingene af den miljøansvarlige. Derved motiveres medarbejderne til at få produktionen optimeret bedst muligt og samtidig overholde alle miljørelevante mål. Vi opfordrer vores medarbejdere til at komme med forslag til forbedringer, så vi hele tiden kan være et skridt foran og holde fokus på miljøområdet. Vi bruger kun træ fra europæiske savværker og i tæt samarbejde med trægrossister sikrer vi os, at kvaliteten ligger inden for de standarder og krav, vi stiller. Vi kan samtidig sikre os, at alt træ kommer fra bæredygtig skovhugst og vores træ leverandør er FSC certificerede. Europæiske skove er beskyttet af de nationale skovlove, der påbyder landene ikke at fælde mere skov end der genplantes. Ved udelukkende at benytte træ fra europæiske skove sikre vi os en bæredygtig og gennemreguleret drift erne Startede en satellit fabrik af Schou Andersen Møbelfabrik i Canada til samling og færdiggørelse af stole til salg i USA og Canada.

15 Cirkel - har et elegant formsprog. Det cirkelformede design giver en fremragende og varieret siddekomfort. 15

16 16 Fokus på hygiejne i designet af møblet ligger os stærkt på sinde Care-sektoren er et miljø med stor færdsel af siddende og hvilende brugere med massive berøringer til følge på kontaktflader som f.eks. sæde, hynder og på armlæn, hvilket skaber ideelle betingelser for trivsel af bakterier. En sundheds- og hygiejnefaktor, vi har stor fokus på, når møblet designes. Smart design for hurtigt sæde- og hyndeskifte Rene linjer i møbeldesignet giver personalet i Care-segmentet optimale betingelser og muligheder for rengøring - herunder også af den smarte click-løsning for af- og påmonering for rent sæde. Rene linjer i vores møbeldesign giver rengøringspersonalet i Care-segmentet optimale betingelser og muligheder for rengøring. Møblet er lavet med et minimum af syninger og polstringer, der er lukkede så der ikke suges fugt og bakterier. Næsten alle Schou Andersen møbler er designet med aftageligt sæde- og sædebetræk, så et evt. skifte kan foregå hurigt og nemt ved hjælp af click-løsning. Det varer mindre end 1 minut.

17 Easy stolen er en hvilestol med karakter og elegance. De veldrejede kurver giver Easy stolen et nærmest skulpturelt udtryk Salget af Schou Andersen møbler går strygende og virksomheden udvider produktionen på Gestenvej med kvm.

18 18 Ayo - er seneste designsserie fra Schou Andersen Møbelfabrik. Et stramt design der omfatter hhv. spisebordstole, hvilestole samt borde. Serien er skabt i samarbejde med Friis & Moltke Design.

19 19 I virksomhedens møbelpolsteri forarbejdes bl.a. hvilestole serien Ara. Her påmonteres stolen med de karakterfulde gjorde i natur eller sort efter de bedste håndværkstraditioner. Stolen oser af æstetik i et nordisk udtryk. I møbelpolster afdelingen beklædes de mange møbeldesigns i slidstærke møbeltekstiler, farver og strukturer fra kendte brands som Kvadrat, Gabriel m.v Produktionen udvides nok engang på Gestenvej med yderligere kvm.

20 20 Spisebordstolen 7014 fra serie 7000 er stabelbar og få med og uden armlæn. 7031SVF funktionsstol i et stramt let nordisk og tidløst design. Modellen er som standard manuelt betjent. Hvilestolen 7021SJ har glidebeslag, som vippes bagud og sædet glider frem, regulering er trinløs og foregår ved påvirkning med brugerens vægt, som kan låses i alle positioner Poul Schou Andersen, som er tredje generation, træder ind i familievirksomheden Schou Andersen Møbefabrik A/S.

21 Designer Jakob Berg Designs Serie 7000 Cirkel Ara Easy Designer Tom Stepp Designs Serie 7000 Nyheder på vej Designer Friis & Moltke Design Designs Ito Ito Soft Ayo 21 Designer SAM Designs Serie 300 Serie 1200 Serie 1500 Serie 6000 Designer Kai Kristiansen Designs Serie 2000 Serie 169/170 Serie 9000 Designer Jens Jacob Olesen Designs Geisha

22 Møbelkollektion Se større udvalg og varianter på Spisebordstole Ayo, low back Ayo, medium back Ayo, high back Geisha Udvider produktionen med kvm.

23 1514 Hvilestole 1514G Cirkel/F Cirkel/P Easy 1 Ara 1 Ara 3 Ito Soft 1 Ito Fokus ændres og virksomheden begynder at satse mere på kontraktmarkedet med speciale i sygehus, plejehjems og institutions møbler.

24 Hvilestole SJ 7021SJ 7031SV SVF 7031KFM 6020SJ H SV 1531SVF 1551KFM 1985 Behov for udvidelse opstår endnu engang og Schou Andersen Møbelfabrik udvider med kvm.

25 Sofaer Ito Soft 2 Ito Soft 3 Ito 2 Ito Atter udvides virksomheden. Denne gang med med yderligere kvm. I dag råder virksomheden over ca kvm. Produktion er samlet under samme tag og alle processer holdes internt.

26 Borde 26 Ito table Ayo table SH 619+GM 619+S 601+J 608+GMS

27 Ito lever op til de krav, der blandet andet stilles fra Care-segmentet,med fokus på hygiejne, let rengøring og et minimum af vedligehold generation er på plads. Kennet Schou Andersen kommer ind i virksomheden.

28 28 Lad dig inspirere i vores showroom. Mærk siddekomforten fra stol til stol, fra hvilestol til hvilestol eller tag plads mellem de forskellige sofamodeller. Mød de mange møbeldesigns i vores showroom i Vejen Vores showroom er åbent efter aftale, så har du et ønske om at komme endnu tættere på vores brede og dybe kollektion af møbler, har du mulighed for at besøge vores showroom i Vejen. Her kan du i ro og mag hente inspiration, prøve de mange møbeldesigns af, hente mere viden og få den faglige vejledning, du måske har behov for, såfremt dine tanker går i retning af en specialløsning Schou Andersen Møbelfabrik er i fin form og kan fejre sit 100 års jubilæum.

29 Ayo - tilgodeser de høje krav til blandt andet komfort, stabilitet og holdbarhed indenfor sundhedssektoren, men som har et hjemligt og moderne udtryk. 29

30 30

31 31

32 made & produced in denmark gestenvej 22 dk-6600 Vejen tel fax schouandersen.com

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg Comfort line klassisk dansk design CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg komfort RO Afslapning nydelse CL 200 Exclusive 2 pers. 152 cm 3 pers.

Læs mere

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg.

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg. KK47510 DEN RØDE STOL Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Seriens første stol var Den røde stol i Large (1927), som blev skabt specielt til Designmuseum Danmarks forelæsningssal og præsenteret på den danske

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN Y-STOLEN CH24 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Y-stolen - en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Ved hjælp af damp er rygbøjlen nænsomt bøjet, og

Læs mere

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Carl Hansen & Søn har genskabt Hans J. Wegners tidlige design, CH22 loungestolen, der er det første design Wegner udførte for Carl Hansen & Søn tilbage

Læs mere

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk.

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende

Læs mere

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort EOOS EMBRACE EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort embrace serien ultimativ lethed og optimal komfort EOOS og Carl Hansen & Søn har sammen skabt en serie stole, der forener EOOS stærke sans for moderne

Læs mere

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK Stouby Furniture a/s, haremarksvej 7, dk-8723 løsning, telefon +45 75 65 01 00, email: stouby@stouby.com, www.stouby.com STOUBY CLASSIC KOLLEKTION 02 STOUBY CLASSIC KOLLEKTION

Læs mere

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Endnu et smukt eksempel på Wegners visionære arbejde. Bordpladen af træ er ellipseformet, og benene er af børstet rustfrit stål. Med de mange kombinationsmuligheder

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

Idéen med en foldetaburet var bestemt ikke ny - konceptet går helt tilbage til bronzealderen.

Idéen med en foldetaburet var bestemt ikke ny - konceptet går helt tilbage til bronzealderen. KK87830 Propeltaburet Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Selvom propeldesignet fra 1930 oprindeligt var for komplekst til at blive sat i produktion, tiltrak det sig hurtigt opmærksomhed, og konceptet blev

Læs mere

CH006 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE DESIGNEREN

CH006 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE DESIGNEREN CH006 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Simple and stylish table, measuring 90x138, and 236 cm with flaps. Height 72 cm. Table leaves are fitted with hinges and lifted quickly when there are more. Table

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint

KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Faaborgstolen, der generelt anses for at være den første danske moderne designklassiker, blev startskuddet til en ny æra for dansk design og skabte

Læs mere

Materiale: Farve: Behandling: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 80,0. Sædehøjde: 43,0. Sædedybde: 50,0. Siddebredde: 60,0. Kolli mål: Vægt: 9

Materiale: Farve: Behandling: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 80,0. Sædehøjde: 43,0. Sædedybde: 50,0. Siddebredde: 60,0. Kolli mål: Vægt: 9 J146 Lænestol J146 Lænestol Da FDB Møbler i sin tid gik forrest med at møblere danskernes hjem i et enklere og mere minimalistisk udtryk, var det en særlig udfordring at skabe en komfortabel stol til stuen.

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

Møbelklassikere by Bernstorffsminde

Møbelklassikere by Bernstorffsminde Møbelklassikere by Bernstorffsminde Børge Mogensen Børge Mogensen (1914 1974) Møbeldesigner Langt de fleste kender Børge Mogensen af navn, møbeldesigneren, der i FDB-regi satte kvalitetsmøbler til fornuftige

Læs mere

Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og

Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og OW124 BEAK CHAIR Design: Ole Wanscher BESKRIVELSE Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og funktionelle

Læs mere

KASPER SALTO DESIGN MILJØ & TESTS BESKRIVELSE GARANTI UDVIDET GARANTI POLSTRING

KASPER SALTO DESIGN MILJØ & TESTS BESKRIVELSE GARANTI UDVIDET GARANTI POLSTRING NAP Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP stolen til Fritz Hansen. NAP er en serie lette stole, armstole og barstole som er designet med henblik på optimal siddekomfort, uanset

Læs mere

BRØDRENE ANDERSEN MØBELSNEDKERI

BRØDRENE ANDERSEN MØBELSNEDKERI BRØDRENE ANDERSEN MØBELSNEDKERI INDHOLD Der er sket meget siden møbelsnedkeriets start i 1916. Nye træsorter, nye designere og mange nye møbler er kommet til, men håndværket er det samme, og det er filosofien

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

Et innovativt og gensidigt berigende samarbejde mellem den unge, nytænkende designer Anker Bak og Carl Hansen & Søn har resulteret i en elegant

Et innovativt og gensidigt berigende samarbejde mellem den unge, nytænkende designer Anker Bak og Carl Hansen & Søn har resulteret i en elegant AB001 ROCKING NEST CHAIR Design: Anker Bak BESKRIVELSE Et innovativt og gensidigt berigende samarbejde mellem den unge, nytænkende designer Anker Bak og Carl Hansen & Søn har resulteret i en elegant nyfortolkning

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 SIGNATURE CHAIR KOMFORT OG ELEGANCE every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr HANS J. WEGNEr CH23 Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr CH23 ORGANISKE FORMER OG ELEGANTE DETALJER CH23 ÆSTETIK OG FUNKTION FORENET I ÉN STOL CH23 tog form i 1950 og var dermed blandt de første mesterværker,

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

LISSONI LOUNGE KOLLEKTION

LISSONI LOUNGE KOLLEKTION Ny møbelkollektion udviklet i et internationalt designsprog, der både er enkelt og klassisk men også raffineret og nutidigt. Serien giver mange muligheder for at variere og tilpasse møbleringen i rummet,

Læs mere

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING

KASPER SALTO 1967- DESIGN. MILJØ & TESTs BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING NAP Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP stolen til Fritz Hansen. NAP er en serie lette stole, armstole og barstole som er designet med henblik på optimal siddekomfort, uanset

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i to generationer til såvel private som offentlige kunder. Ved Limfjorden i det nordlige Danmark

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

Serie 8 blev oprindeligt designet til Danmarks Nationalbank. Den omtales ofte som Liljen. Serie 8 blev introduceret i 1968, og udgaven med armlæn,

Serie 8 blev oprindeligt designet til Danmarks Nationalbank. Den omtales ofte som Liljen. Serie 8 blev introduceret i 1968, og udgaven med armlæn, LilJEN Serie 8 blev oprindeligt designet til Danmarks Nationalbank Den omtales ofte som Liljen Serie 8 blev introduceret i 1968, og udgaven med armlæn, model, blev introduceret for markedet på den danske

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

KASPER SALTO DESIGN BESKRIVELSE GARANTI VARIANTER POLSTRING

KASPER SALTO DESIGN BESKRIVELSE GARANTI VARIANTER POLSTRING ICE Ice stolen, som er designet af Kasper Salto, er den første stol fra Fritz Hansen, som er egnet til såvel indendørs som udendørs brug. Stolen og dens ryg, der minder om ribberne i et blad, forener dyderne

Læs mere

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole MØBELkup! fra Danmarks største møbelkæde 15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole SPAR 4.000,- skovby 71 spisebord m/2 plader: Sort/hvid laminat. Mål 109x190/290 cm. Kr. 9.499,- stol 66 monteret med stof

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

VariaNTER & MÅL DESIGN BESKRIVELSE. MILJØ & TESTs

VariaNTER & MÅL DESIGN BESKRIVELSE. MILJØ & TESTs LilJEN Serie 8 blev oprindeligt designet til Danmarks Nationalbank Den omtales ofte som Serie 8 blev introduceret i 1968, og udgaven med armlæn, model 3208, blev introduceret for markedet på den danske

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

tegninger møbelpakker02

tegninger møbelpakker02 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

OMTANKE FOR MILJØET. med døre fra JELD-WEN

OMTANKE FOR MILJØET. med døre fra JELD-WEN OMTANKE FOR MILJØET med døre fra JELD-WEN Menneske & natur "I dag er vi ansvarlige for i morgen" Jens Bach Mortensen, CEO JELD-WEN Europe Omhu for det vigtigste Vores liv: Vores nærmeste, vores hjem og

Læs mere

OXFORD ARNE JACOBSEN 1902-1971

OXFORD ARNE JACOBSEN 1902-1971 Oxford blev i 2003 redesignet i overensstemmelse med kurverne og dimensionerne på Arne Jacobsens originale design Resultatet er en slankere og endnu smukkere og komfortabel stol, der fås med høj, mellemhøj

Læs mere

VL118 VL135 VL15 VL66

VL118 VL135 VL15 VL66 VL118 VL135 VL15 VL66 vermund.eu VL118 design by vermund.eu VI FEJRER 50 ÅR MED VL118 Stolen VL118 blev introduceret i 1964 og var i første omgang en stålindrammet stol med krydsfiner sæde og ryg. Vi har

Læs mere

MØBEL KATALOG. SILO ved amagerbanen 13 tel +45 70 220 840 mail@silo-dk.com

MØBEL KATALOG. SILO ved amagerbanen 13 tel +45 70 220 840 mail@silo-dk.com MØBEL KATALOG 2010 STOLE & BÆNKE #100 KARMSTOL klassisk karmstol bønnelycke mdd 1998 MATERIALER SÆDE VARIANTER TRÆ VARIANTER massiv træ polstret med skind europæisk eg polstret sæde polstret med tekstil

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk CASØ 700 Indhold 3 CASØ 700 4 CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord 6 CASØ Deluxe stole 8 CASØ 700 highboard og skænk 10 CASØ 700 TV-bord 12 CASØ 700 vitrine og CASØ 701 vitrine

Læs mere

colonial serien ole wanscher

colonial serien ole wanscher colonial serien ole wanscher colonial af ole wanscher disciplineret elegance every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt

Læs mere

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION HAVEMØBELSÆT GRIMSTAD bord med 4 KERTEMINDE 5-positionsstole. Bredt og solidt udtræksbord B102 x L190/230 x H74 cm med

Læs mere

Selve konstruktionen med den opspændte ryg i finér er inspireret at et kursus i lamineringsteknik, som Bender Madsen tidligere havde deltaget i.

Selve konstruktionen med den opspændte ryg i finér er inspireret at et kursus i lamineringsteknik, som Bender Madsen tidligere havde deltaget i. LM92 METROPOLITAN Design: Larsen & Bender Madsen BESKRIVELSE Metropolitan stolen er kendetegnet ved sit overlegne håndværk og komfort, samt sit organiske formsprog, der indskriver den i rækken af danske

Læs mere

Overflader. Træ. Ved krav om brandhæmmende lak bruges DD-lak. Meromkostninger fremgår af prislisten. Vær opmærksom på opstartsgebyr.

Overflader. Træ. Ved krav om brandhæmmende lak bruges DD-lak. Meromkostninger fremgår af prislisten. Vær opmærksom på opstartsgebyr. Overflader Træ Træoverflader er som standard lakeret med en to-komponent lak, som er udviklet til daglig brug i institutioner og som opfylder E1, EN71 og E0 normer vedrørende afgasning af formaldehyd i

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION øbler for livskvalitet Tradition Vælg mellem 3 stolebredder i 3 siddehøjder L At en stol passer optimalt til brugeren er afgørende for komforten. Derfor leverer vi de fleste af Classic stolene

Læs mere

Kirurgistole Stole der giver de bedste forudsætninger for præcisionsarbejde Dansk design og produktion siden 1935

Kirurgistole Stole der giver de bedste forudsætninger for præcisionsarbejde Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Kirurgistole Stole der giver de bedste forudsætninger for præcisionsarbejde Dansk design og produktion siden 1935 VELA Support Kirurgistol LAVT RYGLÆN STØTTER I LÆND OG GIVER SAMTIDIG

Læs mere

metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen

metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen METROPOLITAN STOLEN I NY KOMPOSITION Naturens stærke og ædle materialer - træ og læder finder hinanden i fin balance i en ny udgave af den klassiske

Læs mere

quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other

quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other Nordic Life ApS quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other Nordic Life ApS Nordic Lifes møbler kan bruges i forskellige

Læs mere

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN BORDEBÆNKE SÆT Bænkesæt fra BY BANG er solidt dansk håndværk og design. Der er fokuseret på produkter som kan hænge sammen i serier, således et komplet udemiljø med en rød tråd fremstår. Fremstillet i

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971 MÅL DESIGN GARANTI POLSTRING

ARNE JACOBSEN 1902-1971 MÅL DESIGN GARANTI POLSTRING GRand Prix Arne Jacobsens Grand Prix stol blev introduceret af Fritz Hansen på designernes forårsudstilling på det Danske Kunstindustrimuseum i København i 1957. Senere samme år blev stolen udstillet på

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

anker bak rocking nest CHaIr ab001

anker bak rocking nest CHaIr ab001 anker bak ROCKING NESt CHAIr ab001 ROCKING NEST CHAIR FORM OG FUNKTION FORENES I INNOVATIV GYNGESTOL KREATIV DIALOG Carl Hansen & Søn har indgået et nyt samarbejde med et ungt talent designeren Anker Bak,

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

Symphony borde til alle

Symphony borde til alle Symphony borde til alle FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM Bo med Haslev spiseborde til alle behov Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed i din indretning.

Læs mere

Stellet fremstilles i sort eller gråt lakeret stål og med og uden skuffe. Skuffemodulet, PK115, fås i olieret, lakeret eller sort malet eg.

Stellet fremstilles i sort eller gråt lakeret stål og med og uden skuffe. Skuffemodulet, PK115, fås i olieret, lakeret eller sort malet eg. PK52 PROFESSORBORD Design: POUL KJÆRHOLM BESKRIVELSE Modernismens danske bannerfører, møbelarkitekt Poul Kjærholm, udviklede i 1955 en mindre møbelserie til Kunstakademiet, hvor han netop var tiltrådt

Læs mere

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs Design: Peter Opsvik, balans Koncept Vip frem og knæl eller læn dig helt tilbage og oplev en følelse af vægtløshed Rok blidt frem og tilbage, når du er lænet

Læs mere

Design, materialer og håndværk

Design, materialer og håndværk Borde Design, materialer og håndværk At lave et smukt bord er faktisk ikke så svært. Begynd med det bedste design. Kast et blik på Hans J. Wegners smukkeste arbejder. Bemærk den tidløse enkelhed og exceptionelle

Læs mere

MILJØ & Tests GARANTI

MILJØ & Tests GARANTI OXFORD Den originale udgave af Oxford stolen blev designet til professorerne på St Catherine s College i Oxford Stolens ekstra høje ryg fremstod som et symbol på prestige og skabte sit helt eget rum Professorstolen

Læs mere

Prisliste 2015 Version 006, valuta: SEK

Prisliste 2015 Version 006, valuta: SEK Prisliste 2015 Version 006, valuta: SEK Denne prisliste annullerer tidligere udsendte prislister. Alle priser er bruttopriser ekskl. mervärdeskat. Ordrer skal afgives skriftligt som brev, fax eller e-mail.

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET GETAMA DANMARK A/S er Danmark s ældste firma som producerer møbler designet af Hans J. Wegner. GETAMA blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group METTE 75 45 54 52 Mette dining chair is created by architect Carsten Buhl. Classic danish design with excellent comfort. A chair with an elegant expression where the legs meet in an A. Mette is tested

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE SPISEBORDSSTOL - ABOUT A CHAIR Design: Hee Welling En moderne skalstol, der både er smuk at se på og behagelig at sidde i. About a Chair har et rent og minimalistise udtryk

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935

Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Oftalmologi Stole der optimerer øjenundersøgelser og øjenoperationer Dansk design og produktion siden 1935 VELA Move Oftalmologistol SKUBBEBØJLE GØR DET NEMT AT FLYTTE PATIENTEN IMELLEM

Læs mere

Arne Jacobsens Grand Prix stol blev introduceret af Fritz Hansen på designernes forårsudstilling på det Danske Kunstindustrimuseum i København i

Arne Jacobsens Grand Prix stol blev introduceret af Fritz Hansen på designernes forårsudstilling på det Danske Kunstindustrimuseum i København i GRand Prix Arne Jacobsens Grand Prix stol blev introduceret af Fritz Hansen på designernes forårsudstilling på det Danske Kunstindustrimuseum i København i 1957. Senere samme år blev stolen udstillet på

Læs mere

Overflader. Træ. Ved krav om brandhæmmende lak bruges DD-lak. Meromkostninger fremgår af prislisten. Vær opmærksom på opstartsgebyr.

Overflader. Træ. Ved krav om brandhæmmende lak bruges DD-lak. Meromkostninger fremgår af prislisten. Vær opmærksom på opstartsgebyr. Overflader Træ Træoverflader er som standard lakeret med en to-komponent lak, som er udviklet til daglig brug i institutioner og som opfylder E1, EN71 og E0 normer vedrørende afgasning af formaldehyd i

Læs mere

Four Sure 66. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design

Four Sure 66. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design Four Sure 66 er en elegant og robust stol med hjul. Stolen er yderst komfortabel takket være dens unikke V-formet fleksible ryg, organiske kurver og vippefunktion i sædet. Four Sure 66 kan kombineres med

Læs mere

Made in Denmark Made in Denmark

Made in Denmark Made in Denmark DK www.hwam.dk HWEM ER Made in Denmark Made in Denmark HVEM Made ER in HWAM? Denmark Eller Hwem er HWAM?, som vi siger på godt jysk. HWAM er én af Danmarks største producenter af arkitekttegnede og miljøvenlige

Læs mere

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI minuscule Innovation og kærlighed til håndværket mødes, dansk møbeltradition i dialog med nysgerrig nyskabelse, elegance og bløde former sammensmeltes i designeren Cecilie Manz møbelserie minuscule - bestående

Læs mere

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

BÆREDYGTIG EMBALLAGE BÆREDYGTIG EMBALLAGE BÆREDYGTIGE LØSNINGER MED SCANLUX PACKAGING FOR BÅDE DIG OG MILJØET Vi har taget en beslutning om at sætte miljøet i fokus. Som kunde hos os har du derfor altid mulighed for at vælge

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

Four Cast2 Wheeler. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design

Four Cast2 Wheeler. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design Four Cast2 Wheeler Four Cast2 Wheeler er en elegant og robust stol med hjul. Stolen er yderst komfortabel takket være dens unikke V-formet fleksible ryg, organiske kurver og vippefunktion i sædet. Four

Læs mere

Four Sure 88. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design

Four Sure 88. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design Den nye Four Sure 88 er designet med et stel af rene linjer, som giver et flok udtryk ved en større opstilling. Stolen er yderst komfortabel takket være dens unikke V-formet fleksible ryg, organiske kurver

Læs mere

MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING

MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING ALPHABET SERIE Alphabet er et modulbaseret sofasystem designet af Piero Lissoni. Det kan kombineres til mange former og størrelser. De aftagelige betræk og løse puder fås i et stort udvalg af stoffer.

Læs mere

TA K T I L N AT U R E N

TA K T I L N AT U R E N TAK TIL NATUREN ANSVAR FOR MILJØET OG FOKUS PÅ KOMMENDE GENERATIONER Kvänum har hjemsted i et område af samme navn et lille hyggeligt samfund i det vestlige Sverige, hvor marker og skove har kendetegnet

Læs mere

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked.

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. CSR politik Corporate Social Responsibility (CSR) står for virksomhedens sociale ansvar og er udtryk for de frivillige politikker, virksomheden har sat op for etisk og social ansvarlighed i forhold til

Læs mere

høj kvalitet, dansk design & god service

høj kvalitet, dansk design & god service høj kvalitet, dansk design & god service HER FINDER DU OS HERLEV Marielundvej 28, 2. floor 2730 Herlev Danmark Tlf. 44 94 16 42 AARHUS Rundbjergvej 11 8381 Tilst Danmark Tlf. 44 94 16 42 WWW.MANDALAY.DK

Læs mere

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV BO MED HASLEV MØBLER SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971

ARNE JACOBSEN 1902-1971 Serie 7 designet af Arne Jacobsen er langt den mest solgte stol i Fritz Hansens historie og måske i møbelhistorien. Den formpressede finérstol er en videreudvikling af den klassiske stol Myren. Den 4-benede

Læs mere

ARNE JACOBSEN DESIGN BESKRIVELSE GARANTI. VariaNtER & MÅL

ARNE JACOBSEN DESIGN BESKRIVELSE GARANTI. VariaNtER & MÅL MYREN Arne Jacobsen designede oprindeligt Myren til kantinen i Novo Nordisk. I dag er Myren et af kollektionens fornemste ikoner. Men Myren var til at begynde med tæt på at ende som endnu en prototype,

Læs mere

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013 STOL FEEL Tiltfunktion Med et enkelt greb justerer du først siddevinklen. Vidste du, at idealstillingen er mere oprejst hos ældre brugere end hos yngre brugere? Korte eller lange ben? Med tiltefunktionen

Læs mere

VARIABLE Den originale knælestol

VARIABLE Den originale knælestol VARIABLE Den originale knælestol Design: Peter Opsvik Koncept Din krop bevæger sig i takt med stolens blive vippende bevægelse Den åbne vinkel mellem din over- og underkrop forbedrer blodomløbet Dine mave-

Læs mere

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon Produktguide DELAKTIG Sofaserie 15_018 DESIGN Tom Dixon DELE Lænestolsplatform 2-pers. platform 3-pers. platform Ryglæn med hynde Armlæn med hynde Sofabord Gulvlampe Aftageligt betræk Forskellige betræk

Læs mere