Bestyrelsesmøde Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Referat"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn Stengel Petersen, formand udpeget af Herning Byråd Conny Jensen, næstformand udpeget af Region Midtjylland Frank Heidemann Sørensen udpeget af Ikast-Brande Kommune Tine Korsholm udpeget af Ringkøbing-Skjern Kommune Anette Ørbæk Andersen udpeget af bestyrelsen Henriette Slebsager udpeget af bestyrelsen Jens Klaris udpeget af FOA Karsten Nørskov Andersen medarbejdervalgt Louise Schack Hausted medarbejdervalgt Paw Brodersen elevvalgt Britta Raaballe, direktør Mads Schmidt Haagensen, vicedirektør Rita Christensen, økonomi- og administrationschef Henriette Slebsager Kitti Overgaard Pedersen, adm. medarbejder Velkomst v./ Formanden og præsentation af mødedeltagere. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Referatet godkendt og underskrevet.

2 3. Godkendelse af budget 2015 Bilag 1: Budget 2015 (Obs: udleveres i farver til mødet) Rita Christensen gennemgår bilag1 Budget Budgettet for 2014 er behæftet med flere usikkerheder. Kommende EUD reform har indvirkning på uddannelserne. Der budgetteres med 722 ÅE, hvilket er ca. 5% færre elever end i Grundforløbet (GF) deles i GF1 og GF2, og der er i efteråret 2015 forudsat det antal GF2 elever, der modsvarer det optag af social- og sundhedshjælper- samt pædagogisk assistentelever, som skolen jf. dimensioneringen forventer at optage i Der budgetteres med en omsætning på kr. 73 mio. Fordelingen af årselever i 2015 er skæv, da der er budgetteret med optag af flere GF elever i efteråret I alt budgetteres der med kr. 48 mio. til undervisningsgennemførelse. Heraf kr.40 mio. til lønninger. Der er i foråret 2015 afsat et stort antal timer til udvikling af EUD reformen og kompetenceudvikling af undervisere. Der er budgetteret med øget markedsføringsudgifter til bl.a. annoncering efter elever i forbindelse med EUD reform, samt fælles annoncekampagne tilrettelagt af SOSU lederforeningen. Bygningsomkostninger er forøget pga. opførelsen af pavilloner i Holstebro. Etableringsomkostninger i forbindelse hermed udgiftsføres. Skolen er ikke omfattet af betingelserne for at få udbetalt socialt taxameter. Budget 2015 godkendt. 4. Godkendelse af og orientering om udvidelse af uddannelsesaktiviteterne i Holstebro Holstebro, Struer og Lemvig kommuners byråd har besluttet at genoptage samarbejdet med Social & SundhedsSkolen, Herning fra den 1. januar Der er udarbejdet en samarbejdsaftale, som ligger til underskrift, når der foreligger en tilbagemelding fra Undervisningsministeriet vedrørende bestyrelsessammensætning. Skolen har igangsat licitation af midlertidige pavilloner ved UCH, - og på mødet fremlægges den økonomiske konsekvens heraf med henblik på beslutning om frigivelse af økonomiske midler hertil. Bilag 2: Aftale om fortsat samarbejde mellem Social & SundhedsSkolen, Herning og Holstebro, Struer og Lemvig kommuner Bilag 3: Prognose for elever på afdelingen i Holstebro

3 Der er fra ledelsens side anvendt mange ressourcer på at afklare og udfærdige oplæg til indholdet i samarbejdsaftalen. Bestyrelsen er positiv stemt og bakker fuldt op om aftalen, og der er enighed imellem de tre kommuner og skolen om, at aftalen holdes. Det er dog efterfølgende meddelt fra Struer Kommune, at de i 2015 ikke forventer at ansætte det forudsatte antal PA elever. Det er et forhold, som bestyrelsen vil være meget opmærksom på og må forholde sig til, da aftalen er baseret på prognosen for antal af elever/kursister fra de tre kommuner. Skolen har haft møde med alle seks ældrechefer og de er positive og åben over for det fortsatte samarbejde. Der er enighed om, at alle skolens tilknyttede kommuner skal have samme behandling. Punktet tages til efterretning. 5. Bestyrelsens vedtægter De nye vedtægter, godkendt i bestyrelsen den 28. april 2014, kan ikke godkendes i Undervisningsministeriet på grund af den ændrede udpegning af bestyrelsens repræsentanter fra 3 navngivne kommuner, som afviger fra de godkendte vedtægter fra december Undervisningsministeriet opfordrer til fortsat at anvende vedtægter godkendt i december 2006 og finde en pragmatisk løsning i forhold til de fire øvrige kommuners samarbejde med skolens bestyrelse. Bilag 4: Vedtægter godkendt december 2006 Bilag 5: Mail til Kasper Warrer vedrørende bestyrelsessammensætning ved Social SundhedsSkolen Herning Bilag 6: Orientering om forenkling af procedure for godkendelse af vedtægtsændringer mv. a 4. juli 2012 fra Undervisningsministeriet Svar fra Styrelsen på forespørgsel vedrørende udpegning af observatører til institutionens bestyrelse mm. udleveres til bestyrelsesmedlemmerne, og der gives et kort resumé af brevets indhold. Styrelsen oplyser, at der ikke kan udpeges observatører til bestyrelsen, og at de ikke kan godkende de nye vedtægter fra juni 2014, hvorfor tidligere godkendte vedtægter fra 2006 fortsat er gældende. Det får betydning for to nye bestyrelsesmedlemmer, som igen må træde ud af bestyrelsen. Det drøftes hvorvidt skolens bestyrelsesformandskab samt ledelse skal holde formøder med det politiske niveau i kommunerne. Der er enighed om, at dette ikke anses for nødvendigt. I stedet foreslås det, at skolen på det politiske niveau afholder et årligt temamøde. Det er væsentligt, at man kender hinanden og nogle gange vil der være interessekonflikter, det vil derfor være interessant med et fælles rum til at diskutere disse. Det nævnes, at LUU er et vigtigt organ i forhold til den direkte indflydelse på uddannelserne.

4 Via møder med ældrechefer får skolen også indblik i kommunernes udvikling i opgaverne i området, og det oplyses, at der på møder i de seks kommuners direktørgruppe er skærpet opmærksomhed på KL og indflydelse på uddannelsesopgaven. Debat i Regionen mellem repræsentanter i SOSU skolernes bestyrelse giver større indsigt i skolernes virke. Bestyrelsen sammensætning følger fremover de oprindelige godkendte vedtægter fra november 2006 (brev fra ministeriet fremsendes med referatet). Fra 2015 arrangeres et årligt temamøde på det politiske niveau. 6. Godkendelse af skolens Strategier Forslag til skolens Strategier fremlægges og drøftes på mødet med henblik på godkendelse. Bilag 7: Oplæg til Strategi 2020 Mads Schmidt Haagensen gennemgår bilag 7 - Oplæg til strategi 2020 Med strategien forsøges der at se tingene fra helikopterperspektiv. Strategien er blevet til med inspiration fra omverdenen og indeholder veje at gå, for at opnå de endelige mål for De tre overordnede mål, som skolen inddrager i sin strategi 2020 er fra ministeriet: 1. Elevernes faglighed skal løftes 2. Flere skal gennemføre vores uddannelser 3. Trivsel på skolen skal styrkes Gennemgang af de fem indsatser. For at opfylde målene, kræves det, at der laves delmål for hvert af årene. Det er prioriteringer som medarbejdere og ledelse skal inddrages i. Ift. form, er det indgået aftale med et bureau. Efter gennemgang af bilag blev der efterspurgt en mere klar retning: Hvor vil vi hen med skolen? Og eleverne, hvordan skal de inddrages kobling fra teori til praksis? Indsats 1 Proaktiv medspiller vil virke stærkere, hvis der står i løsningen om fremtidens udfordringer, frem for i dialogen... I indsats 3 Supergeneralister skal der lægges mere vægt på tværfaglighed og stærk fagfaglighed.

5 Der er anerkendelse for fokus på det internationale og at det internationale styrker de unges robusthed, et element, som der arbejdes med ude i kommunerne. På mødet er der generel positiv tilkendegivelse af strategien, herunder også indsats 5 Rammer der udvikler og Skolens som sundhedsfyrtårn. Der blev givet udtryk for vigtigheden af, at alle har ejerskab for strategien. Strategier godkendes på næste bestyrelsesmøde. 7. Godkendelse af indsatsområder i direktørens Resultatlønskontrakt 2015 Fastlæggelse af resultatlønskontraktens økonomiske ramme, indsatsområder og mål for direktørens indsats 2015, jf. bemyndigelse af Formandsskabet bemyndiges til den endelige godkendelse af direktørens Resultatlønskontrakt Bilag 8: Bemyndigelse til indgåelse af resultatkontrakt 2015 Bilag 9: Udkast til direktørens Resultatkontrakt 2015 Det er vigtigt at resultatkontrakten fremover bliver knyttet sammen med elementer fra strategien. Der ønskes mere vægt på måling af effekten frem for handlinger, der sættes i gang. Formandskabet sammen med direktøren konkretiserer måling af indikatorer, og formandsskabet bemyndiges til endeligt at godkende direktørens Resultatlønskontrakt Evaluering af Resultatlønskontrakt 2014 I lighed med sidste år ønskes direktørens Resultatlønskontrakt 2014 rundsendes pr. mail til kommentarer i bestyrelsen. Formandskabet bemyndiges til den endelige godkendelse af direktørens Resultatlønskontrakt Sagsfremstilling blev taget til efterretning. Formandsskabet bemyndiges til endelig godkendelse af direktørens Resultatlønskontrakt 2014, efter rundsending pr. mail til godkendelse i bestyrelsen.

6 9. Godkendelse af udviklingsredegørelse for skolens efteruddannelsesområde 2015 Drøftelse af Social & SundhedsSkolen, Hernings udbudspolitik 2015 for voksne- og efteruddannelsesområdet. Bilag 10: Udbudspolitik 2015 Voksen -og efteruddannelser på Social & SundhedsSkolen, Herning Bilag 10a: Fælles udbudspolitik VEU-CENTER MIDTVEST 2015 Udviklingsredegørelsen er udformet efter rammer fra ministeriet samt tendenser ude i kommunerne og er blevet godkendt i det lokal LUU. Kommunerne erkender, at det stadig er meget vigtigt at prioritere efteruddannelsesområdet. Skolens udbudspolitik for 2015 godkendes. 10. Drøftelse af skolens fremtidige foreningstilknytning Der pågår pt. en drøftelse i danske- SOSU Skoler og B-SOSU vedrørende skolernes fremtidige foreningstilknytning, og der ønskes en drøftelse i bestyrelsen herom. Bilag 11: Notat om fremtidig organisering og struktur i B-SOSU Bilag 12: Status - notat om foreningens fremtid Bilag 13: Fakta ark, Danske Erhvervsskoler - Lederne Bilag 14: Kontingent DE -L Formanden anbefaler at SOSU-skolerne forsøger at holde sammen i samme forening, med klart fokus på skolernes uddannelser. Det er afgørende, at der ikke sker splittelse af skolerne. Det drøftes hvordan skolerne organiserer sig stærkest til gavn for uddannelserne. Det bemærkes, at erhvervsuddannelserne for tiden er i vælten og skolerne bliver lettere hørt, når de står sammen og er en del af en større sammenhæng. Det er vigtigt at SOSU skolerne har adgang til og bliver hørt i ministeriet. Punktet er til drøftelse og det besluttes, at punktet sættes på næste bestyrelsesmøde i marts, hvor det fremsættes som et evt. beslutningspunkt. Der ønskes her en indstilling ift. ledelsens holdning til skoleforeningsmedlemskab.

7 11. Drøftelse af skolens visioner for internationalisering i uddannelserne Som indsatsområde ønsker skolen at udvide elevmobilitet med relevante samarbejdspartnere i udlandet. Dette, således at skolen er på højde med øvrige Social og Sundhedsskoler i Danmark hvad angår et attraktivt tilbud til de dygtige elever. Bilag 15: Notat om internationalisering Skolens tanker omkring fremtidig udvikling af internationaliseringsarbejdet fremlægges. Der arbejdes på, at skabe en bredere kontakt i udlandet en skole/distrikt, hvor der kan etableres et tættere samarbejde mellem kommuner og skoler. Der blev gjort opmærksom på, at det politiske niveau i kommunerne har stor bevågenhed på de internationale relationer, som medvirker til udvikling af eleverne på det personlige plan. På et strategisk plan kunne der være mere opmærksomhed på lande i f.eks. Sydamerika. Det blev fremhævet at det fortsat også er vigtigt at udbygge kontakten med de nordiske lande. Skolen skal arbejde videre med at udvikle internationale tilbud i uddannelserne 12. Orientering om EUD- reformen Generel orientering om EUD-reformen, som træder i kraft den 1. august Gennemgang af udleveret bilag som beskriver strukturen i de fremtidige uddannelser efter EUD reformen. Opmærksomheden blev henledt på fødekædeeffekten og vigtigheden af, at der kommer nok voksne elever på GF 2. Kommunerne kan, uden større merudgifter, lave uddannelseskontrakter med de voksne elever gældende fra GF2, således at kommunerne også sikrer sig denne elevgruppe.

8 13. Orientering om skolens fremtidige ledelsesmæssige organisation Med ansættelsen af ny uddannelseschef for social- og sundhedsuddannelsen og afdelingsleder i Holstebro afdelingen er skolens ledelse fuldtalligt, og ansvarsfordelingen synliggjort i stillingsbeskrivelser, samt i skolens organisationsdiagram. Bilag 16: Skolens organisationsplan pr Skolens organisationsplan fremlægges. 14. Orientering ved bestyrelsens formand og andre bestyrelsesmedlemmer v/ FSP - Møder i B-SOSU møde i Middelfart den 3. november Møder i VEU center regi 27. oktober 2014 Formanden orienterer om møderne. 15. Orientering ved direktøren Bilag 17: Orientering fra direktøren Bilag 18: Regnskabsaflæggelse 2013 og 2014 fra Udenrigsministeriet, Kvalitet- og Tilsynsstyrelsen Direktøren henleder opmærksomheden på skolens kompetenceudvikling og plan for fremtidig indsats i forhold til krav fra ministeriet om moduler på diplomniveau til alle undervisere. Der orienteres om verserende byggesag med MTH, samt skolens behov for øget parkeringsareal. Akademiuddannelserne er godkendt til opstart august 2015 og der arbejdes med en opstart af GF1 i samarbejde med handelsskolen i Ringkøbing til august Skolen er påbegyndt opsøgende arbejde på det private område.

9 Mødedatoer i februar -Temadag emne? -- forslag ny dato, den 17. februar marts Godkendelse af regnskab juni, uge 23? Temamøde, eventuel studietur - afklares på mødet i februar september december Det besluttes at temadagen d. 19.februar 2015, alternativ 17.februar slettes og ny dato aftales ved behov juni temamøde og studietur ændres til bestyrelsesmøde den. 4. juni. Øvrige datoer fastholdes og møderne er fra kl Punkter til mødet den 27. marts: - Årsregnskab Strategier Skolens fremadrettet tilknytning til skoleforening Eventuelt Formanden retter en stor tak til de to bestyrelsesmedlemmer, som forlader bestyrelsen. Beslutning om, hvorvidt dele af referatet er omfattet af tavshedspligten Ingen punkter er omfattet tavshedspligt. Finn Stengel Petersen Formand Conny Jensen Næstformand Anette Ørbæk Andersen Henriette Slebsager Jens Klaris Karsten Nørskov Andersen Paw Brodersen Louise Schack Hausted Tiltrådt af institutionens leder Britta Raaballe Direktør

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat: Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr.

Bestyrelsen. Referat: Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr. Bestyrelsen Referat Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Torsdag den 4. juni 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 40 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Referent:

Læs mere

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen.

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen. Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 12. december 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 31. møde Direkte nr.: 9627 2929 Dagsorden til møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 12. december 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 13:00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 48 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Den 16. december 2011 Journal nr.: Bestyrelsen, 23. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat af møde i bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 24. marts 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 33. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social &

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 25. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout.

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout. Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 4. april 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 28. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 24. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 26. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro Døesvej 70

Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro Døesvej 70 Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 6. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00-12:00 Sted: Møde, nr.: 45 Journalnr.: Bestyrelsen Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Torsdag den 10. september 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Døesvej 70 E-gangen, Social & SundhedsSkolens afdeling i Holstebro Møde, nr.: 41 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 18. juni 2018 Tidspunkt: Kl. 9:00 12:00 let frokost serveres kl. 11.30 Sted: P3 (pavillon), Holstebro afdelingen, Døesvej 70, 7500 Holstebro Møde, nr.: 57 Journal

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & Sundhedsskolen, Herning Den 25. marts 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 7. møde Sagsbehandler: SS Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 19. marts 2018 Tidspunkt: Kl. 9:00 11:00 Sted: Lokale 30, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 55 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Finn Stengel Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Tidspunkt: Kl. 8:30 11:30 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 44 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 20. september 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 30. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 08. december 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 10. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen for

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 12. september 2017 Tidspunkt: Kl. 12.30-15.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 52 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: mandag den 10. september 2018 Tidspunkt: Kl. 14.30 17.00 der serveres middag efter mødet Sted: Hotel Eyde, Mindegade 1, 7400 Herning Møde, nr.: 58 Journal nr.: Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat af møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 27. marts 2009 Journal nr.: Bestyrelsen, 11. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat af møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 16. september 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 13:00 Sted: Mødelokale 30, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 46 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2014 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: mandag den 11. december 2017 Tidspunkt: Kl. 9:00 12:30 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 53 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d kl

Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d kl Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d. 24.10.2013 kl. 8.30-14.00 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Opfølgning på seneste referat På det seneste bestyrelsesmøde blev foreningens

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk Dagsorden Mødedato: Fredag den 28. marts 2014 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: Ernærings- og sundhedsuddannelsen Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Multisalen ved kantinen,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 14-05-2019 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Anders Rytter Madsen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

FGU. Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner HOLSTEBRO LEMVIG SKIVE STRUER

FGU. Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner HOLSTEBRO LEMVIG SKIVE STRUER Dagsorden FGU-bestyrelsen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner Dato: 04.12.18 Tid: 17:30-20:00 Sted: Skive Rådhus, Mødelokale 1, 3. sal Dagsorden 1. Godkendelses af dagsorden 2. Opfølgning på beslutninger

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS Tidspunkt: Torsdag den 6. juni kl. 9.00 fredag den 7. juni kl. 12.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere