SIF I NAVNE OG TAL! 2008.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SIF I NAVNE OG TAL! 2008."

Transkript

1 SIF I NAVNE OG TAL! INDLEDNING! Den sidste SIF I NAVNE OG TAL, der udkom den 31. december i 2007, omtalte Silkeborg Idrætsforening igennem 90 år, fra stiftelsesdagen den 26. april 1917 på Højskolehjemmet, og til og med den 31. december Bogen kan i øvrigt også ses på SIFs hjemmeside. Bogen slutter det år, hvor SIF fyldte 90 år, og jeg har valgt, at slå en streg her i historien til og med Historien fortsætter, men når jeg har valgt, at slutte ved de 90 år, er det fordi, at bogen, som rummer 132 sider, jo som sagt findes på SIFs hjemmeside. Det er også fordi, at det var et jubilæumsår i 2007, så det var et godt sted, at slå en streg her, og så også fordi, at jeg syntes bogen skulle være som den er. Der skal naturligvis laves en helt ny stor bog, hvor alt er samlet i om nogle år, men det er alt for omfattende, at lave den hvert år, og jeg vil også være ked af, at gå ind og rette og slette i bogen fra 2007; det der er skrevet i den, skal blive stående; det er historie, og så er det også fordi, at den måske ikke kommer i bogform mere, pga. hjemmesiden. Jeg har derfor valgt, at lade historien fortsætte, ved at samle den år for år, så den her udgave, er med første del, fra den 1. januar 2008 til og med hovedgeneralforsamlingen den 19. februar 2009, og anden del vil være fra den. 19 februar til og med den 31. december 2009, og herefter vil der komme et nyt kapitel hvert år fremover, indtil vi laver en helt ny bog. Når jeg har valgt, at forlænge år 2008 til hovedgeneralforsamlingen den 19. februar 2009, er det fordi, at der skete en meget stor udskiftning i hovedbestyrelsen; nok den største i foreningens historie, og det blev ligesom afslutningen på år Finn Mølgaard.

2 2008. ÅRET DER GIK! Der er sket meget siden den sidste SIF I NAVNE OG TAL udkom i december 2007; også i vores forening, men vi kan godt slå fast, at det fortsat går godt for Silkeborg Idrætsforening. Der har været livlig aktivitet i Hovedbestyrelsen, i alle vore 8 afdelinger, i Silkeborg IF Invest, i Veteranklubben, i SIF koret og i alle foreningens mange klubber, og der har været masser af andre arrangementer med mere. Der blev også i 2008 hentet mange flotte resultater hjem til SIF, og heri var der igen en meget flot buket af danske mesterskaber; det blev til hele 20 danske mesterskaber til foreningen i Cykelafdelingen kørte flot 12 danske mesterskaber hjem til SIF, men også vore sportsdansere med 5 mesterskaber, og vore bueskytter med 3 var i høj grad, på flotteste vis, med til, at gøre det til et flot mesterskabsår for SIF. Den helt store medaljesluger var vor 9 årige cykelpige Emma Jørgensen; denne meget søde pige repræsenterede SIF på en utrolig flot måde, og vandt ikke mindre end 7 danske mesterskaber i Det blev imidlertid også til Jysk/Fynske mesterskaber, og flere meget flotte resultater; bl.a. bronzemedalje ved verdensmesterskabet for junior i sportsdans og et nordisk mesterskab i bueskydning. Vi havde også flere af vore idrætsudøvere, der kom på et landshold og repræsenterede Danmark på en fin måde, og så hentede vi et utal af flotte placeringer hjem ved deltagelse i turneringer, løb og stævner. Her følger hvad der skete fra den 1. januar 2008, og frem til hovedgeneralforsamlingen den 19. februar 2009.

3 Mesterskaber i 2008: SILKEBORG IDRÆTSFORENINGS MESTERSKABER I DANSKE MESTERSKABER! BUESKYDNING ANNE MARIE LAURSEN JUNIOR. BUESKYDNING JAN JAKOBSEN SENIOR. BUESKYDNING BJARNE LAURSEN JUNIOR. CYKLING BJARNE OLSEN H 40 LANDEVEJ. CYKLING EMMA JØRGENSEN 500 M PÅ TID PÅ BANE YNGSTE PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN UDSKILNINGSLØB PÅ BANE YNGSTE PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN POINTLØB PÅ BANE YNGSTE PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN SPRINT PÅ BANE YNGSTE PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN SAMLET DANSK MESTER PÅ BANE YNG. PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ YNGSTE PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN LINIELØB PÅ LANDEVEJ YNGSTE PIGER. CYKLING SIMON QVORTRUP MOUNTAINBIKE JUNIOR. CYKLING MORTEN QVORTRUP MOUNTAINBIKE MELLEMSTE DRENGE. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN 2000 M FORFØLGESLØB PÅ BANE ME.KLASSE. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN, SØREN SIIGGAARD, MATHIAS STRANGE HANSEN OG NINA KREBS OVESEN DANSK MESTER I HOLDLØB PÅ LANDEVEJ I ME.KLASSE. SPORTSDANS NICOLINE KIRKEGAARD OG CHRISTOFFER HØJMARK THOMSEN 10 DANSE. I BØRNERÆKKE 2. SPORTSDANS NICOLINE KIRKEGAARD OG CHRISTOFFER HØJMARK THOMSEN STANDARD DANS I BØRNERÆKKE 2. SPORTSDANS- NICOLINE KIRKEGAARD OG CHRISTOFFER HØJMARK THOMSEN LATIN/AMERIKANSKE DANSE I BØRNERÆKKE 2. PARRET GJORDE SÅLEDES RENT BORD VED DM. SPORTSDANS KATHRINE NISSEN OG ALEX FREYR GUNNARSSON 10 DANSE I JUNIORRÆKKEN. SPORTSDANS KATHRINE NISSEN OG ALEX FREYR GUNNRSSON STANDARDDANS I YNGLINGERÆKKEN. JYSK/FYNSKE MESTERSKABER ! CYKLING EMMA JØRGENSEN SAMLET START PÅ LANDEVEJ - YNGSTE PIGER. CYKLING NINA KREBS OVESEN SAMLET START PÅ LANDEVEJ MELLEMSTE PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN SAMLET START PÅ LANDEVEJ MELLEMSTE DRENGE.. CYKLING HANS JØRGEN CHRISTEMSEN SAMLET START PÅ LANDEVEJ H 40.

4 CYKLING CYKLING EMMA JØRGENSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ YNGSTE PIGER. MATHIAS JØRGENSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ MELLEMSTE DRENGE. SPORTSDANS NICOLINE KIRKEGAARD OG CHRISTOFFER HØJMARK THOMSEN BØRNERÆKKEN. SPORTSDANS JULIE SJUBERG OG MADS HAVE BØRNERÆKKEN MESTERSKABERNE, 20 DANSKE OG 8 JYSK/FYNSKE BRINGER SIFs TOTAL OP PÅ 265 DANSKE MESTERSKABER OG 334 JYSK/FYNSKE MESTERSKABER, VUNDET IGENNEM TIDERNE FRA DEN 26. APRIL 1917 OG TIL DEN 31. DECEMBER DET ER DA FLOT. Listen er opgjort pr. 31. december 2008 af Finn Mølgaard ANDRE RESULTATER: KATHRINE NISSEN OG ALEX FREYR GUNNARSSON VINDER BRONZE VED VERDENSMESTERSKABET I SPORTSDANS FOR JUNIOR. ASBJØRN KROM THAYSEN BLIVER NORDISK MESTER I HOLDSKYDNING, MED DANMARKS HOLD I BUESKYDNING FØLGENDE PERSONER ER BLEVET HÆDRET I TIDSRUMMET 1/ TIL OG MED 19/ : HOVEDAFDELINGENS HÆDERSBEVISNINGER I ( TIL OG MED HOVEDGENERALFORSAMLINGEN DEN 19. FEBRUAR 2009.). SIFs SØLVNÅL FOR MINDST 10 ÅRS LEDERARBEJDE I FORENINGEN: FEBRUAR FEBRUAR FEBRUAR FEBRUAR JYTTE MØLLER HANSEN - VETERANKLUBBEN. REINAR NIELSEN - FODBOLDAFDELINGEN. RANDI MADSEN - FODBOLDAFDELINGEN. INGA KLINGENBERG - SIFs FODBOLDVENNER. SIFs sølvnål blev indstiftet ved foreningens 50 års jubilæum, den 26. april 1967, og er indtil i dag tildelt 195 personer i Silkeborg Idrætsforening. Den er endvidere tildelt til 5 udenfor SIF; Rolf Petter Holthe, Bjørn Kittelsen og Kenneth Henriksen fra SIFs norske venskabsklub, gennem snart 59 år, IK. Grane i Arendal, samt til Jon Skjeie fra

5 Øyestad også i Norge, samt til Andreas Rasmussen, fra Bjerringbro og fra Euro Sportring, så der er således i alt uddelt 200 sølvnåle pr. februar SIFs 25 ÅRS HÆDERSNÅL FOR MINDST 25 ÅRS LEDERARBEJDE I FORENINGEN: FEBRUAR 2008 FEBRUAR FEBRUAR FEBRUAR FEBRUAR FLEMMING JUNCHER - SØHOLTHUSET OG HOVEDBESTYRELSEN. SVEND OVE GRØNNING - FODBOLDAFDELINGEN. EDGAR BONDE - FODBOLDAFDELINGEN. FIND MADSEN - FODBOLDAFDELINGEN. ORLA MADSEN - SIF FODBOLD SUPPORT. ( I DAG INVEST). Emblemet blev første gang uddelt i februar 1987 på SIFs hovedgeneralforsamling, og til og med februar 2009, har 36 SIF ledere fået tildelt denne fornemme hædersbevisning. JYDSK BOLDSPIL UNION! FEBRUAR SVEND OVE GRØNNING TILDELES JYDSK BOLDSPIL UNUONS SØLVNÅL. FEBRUAR HENRIK THYBOE THOMSEN TILDELES JYDSK BOLDSPIL UNIONS SØLVNÅL.. HOVEDAFDELINGENS POKALER OG STATUETTER FOR JUBILÆUMSPOKALEN. UNGDOMSPOKALEN. AMK.FODBOLD. BADMINTONAFDELINGEN. BUESKYTTEAFDELINGEN. CYKELAFDELINGEN. FODBOLDAFDELINGEN. HÅNDBOLDAFDELINGEN. MINIGOLFAFDELINGEN. SIF SPORTSDANS. SIFs VETERANKLUB. EMMA JØRGENSEN - CYKELAFDELINGEN. MIKKEL JUST CHRISTENSEN. SVEND NOER. ASBJØRN KROM THAYSEN. GITTE HALKJÆR. HENRIK THYBOE - THOMSEN. ( uddelt for 61. gang). Uddeles først ved håndbolds afslutning i april 2009, men pokalerne for 2007, blev i april 2008 tildelt KARINA MÅNSSON hos damerne og til KENNETH CHRISTENSEN hos herrerne. EGON BERG. HELENE OVERGAARD PEDERSEN OG MICHAEL MEJLGAARD. SIFs ÆLDSTE POKAL, DER STADIG UDDELES! Pokalen er udsat helt tilbage i 1942, hvor Silkeborg Fodbolddommerklub skænkede den til SIF ved foreningens 25 års jubilæum. Pokalen er et af SIFs mest fornemme trofæer, og tildeles hvert år til en spiller på SIFs førstehold i fodbold. Pokalen hedder Mesterrækkens pokal. De første år blev den uddelt 2 gange om året, og den har været gemt på et loft i tiden 1944 til 1951, men siden uddelt hvert år, og har således vandret i 66 år, og i 2008 blev den uddelt for 75. gang. I 2006/07 tilfaldt den Steven Lustû, og i 2007/08 Rajko Lekic.

6 JUBILARER I 2008! Året 2008 havde også 3 lederjubilarer, idet Erik Isager havde siddet som en dygtig og meget arbejdssom hovedformand for SIF i 30 år; det er enestående, og lidt af et særsyn i en stor dansk idrætsforening. SIF har gennem tiderne haft 27 formænd, og her i 2009 i foreningens 92. år, har Erik siddet i 31 år, i tidernes morgen sad Dollerup Nielsen i 13 år, og Aage Rasmussen i 10 år, foreningens stifter I.C. Ravn og Johannes Qwortrup sad hver i 5 år, og Karl Pedersen og Willy Blauert hver i 4 år, så de sidste 20 formænd må så deles om de sidste 20 år, så man kan se, at udskiftningen har været stor i bl.a. foreningens første leveår, men Erik trækker gennemsnittet flot op, og han er jo stadig i fuld vigør. SIF har i øvrigt haft den samme formand i flere omgange, således var Dollerup Nielsen formand hele 4 gange, Søren Høegh var det i 3 omgange og I.C. Ravn var SIFs formand 2 gange. Jørn Riemenschneider havde i 50 år gjort en stor indsats for foreningen på mange områder, og undertegnede Finn Mølgaard havde 60 års lederjubilæum i SIF, hvor Grethe og jeg, sammen med vor familie, og en masse dejlige venner, havde en utrolig dejlig dag, og én af vore største oplevelser i SIF, og en dag, som vi er SIF meget taknemlig for; den dag vil altid stå, som et uforglemmeligt minde for os. SØHOLTHUSET NYT BESTYRERPAR! I december 2008 sagde Charlotte Christensen og Flemming Jensen farvel som bestyrerpar i Søholthuset, og de blev afløst af et par, som er meget kendt i vor forening, Anni og Lars Erik Svenstrup; aldrig kaldt andet end Lasse. De to er kommet i SIF gennem masser af år, og Lasse har en mere end 30 årig lang ledergerning bag sig i SIF, og sidder i dag stadig som formand for vor meget driftige cykelafdeling, ligesom han i ikke mindre end 17 år var holdleder for 1. holdet i fodbold. Det er også blevet til leder og trænerjob, i både fodbold og håndboldafdelingerne, så Anni og Lasse kender foreningen ud og ind. De har da også fået en utrolig flot start, som vort nye bestyrerpar; der er liv i huset og huset holdes på en fin og flot måde. Det er også utrolig hyggeligt at komme i huset, der er klubliv, og man bliver altid modtaget på en dejlig og venlig måde, og så er der en fin betjening og god mad, hvilket også ses ved de mange, der kommer og spiser og hygger sig i Søholthuset, og de mange der holder fester i huset. Vi har i Anni og Lasse fået et dejligt og godt bestyrerpar, som vi sætter stor pris på, og som vi skal behandle pænt, men man skal bestemt heller ikke glemme deres to søde piger; Tina og Louise; de er begge meget dygtige til at hjælpe, og så er de både et par rigtig søde og friske piger, og så har Anni og Lasse også flere dygtige og gode folk, der træder til, så det står godt til, og alt er i rigtig gode hænder i Søholthuset. SIF FODBOLD SUPPORT BLIVER TIL SILKEBORG IF INVEST A/S! 2008 blev også året, hvor SIF Fodbold Support tog navneforandring til Silkeborg IF Invest A/S, og overtog dele af Papirfabrikken, ligesom det var året, hvor Henrik Tømrer Pedersen og Rajko Lekic vendte hjem til klubben, og hvor vi sidst på året fik ny træner til 1. divisionsholdet i Troels Bech; ting der i meget høj grad, gav holdet et meget stort løft. Året bragte også flere SIFere på et landshold og både i bueskydning, cykling, fodbold og sportsdans, havde vi flere der repræsenterede Danmark på en flot måde, ja SIF havde endda fodboldspillere, der var på landsholdet for Færøerne og for Estland; det var henholdsvis Christian Holst og Kaimar Saag.

7 SIFs KONCERTER! År 2008 blev også et godt koncertår for SIF med flere meget flotte arrangementer, bl.a. to forrygende shows med Abba Mania og The Rhytm of the dance, og ikke mindst vor fine og gode tradition, julekoncerten, i 2008 med Jesper Lundgaard, Anette Heick, Etta Cameron og James Sampson; vor julekoncert er utrolig populær i Silkeborg, og samler altid fuldt hus. VENNERNE I I.K.GRANE ARENDAL NORGE! Også det nære venskab med vor norske venskabsklub IK Grane fra Arendal blev plejet på allerbedste måde, og der har nu gennem de snart 59 år, dette samarbejde og venskab har bestået, været 106 besøg i Arendal og i Silkeborg tilsammen, og det har været besøg, som har givet mange dejlige minder og venner for livet, når i hundredevis af deltagere fra vore to foreninger har krydset Skagerak, for at besøge hinanden. SKUFFELSER! Året bød også på skuffelser; vi rykkede ikke op i superligaen i fodbold. Derom kan der læses i et nyt kapitel til EN SEJLIVET DØGNFLUE, på SIF Invests hjemmeside. Michael Ravn har forfattet det og venligst, som altid, overdraget det til SIF I NAVNE OG TAL, så det er gemt, og vil komme med i den næste bog, der engang vil blive lavet, og her vil alle kapitlerne være med, lige fra Support/Invests start i Michaels kapitel hedder i øvrigt DE STØRSTE SEJRE KOM UDEN FOR BANEN, men læs hele historien om SIF Support/Invest på deres hjemmeside. EN SEJLIVET DØGNFLUE blev startet af Morten Bruun, der som altid var flink og venlig, og han overdrog historien til SIF I NAVNE OG TAL, og den linie har Michael Ravn fulgt op, på sin altid gode måde at være på. En anden stor skuffelse var Silkeborg Byråds beslutning om, at sætte Silkeborgs nye arena projekt, der ellers var ofret mange penge og kræfter på, i bero, så den nu nok har lange udsigter. HOVEDGENERALFORSAMLINGEN DEN 19. FEBRUAR 2009! Det sidste kapitel af SIF I NAVNE OG TAL for denne gang, drejer sig om hovedgeneralforsamlingen den 19. februar Når jeg har valgt at 2008 skal gå hen til den 19. februar 2009, er det, som skrevet, på grund af, den meget stor udskiftning i hovedbestyrelsen; måske den største i foreningens historie, og fordi, at det ligesom blev afslutningen på år Finn Sørensen holdt som formand for badmintonafdelingen, og blev afløst af Jørgen Skov. Claus Birkbak sluttede som formand for håndboldafdelingen, og blev her afløst af Ebbe Gundel og Palle Broman sluttede som formand for fodboldafdelingen; han fortsætter dog som kasserer, og han blev afløst af Claus Rasmussen. Efter 24 år som leder i Silkeborg Idrætsforening sagde SIF farvel til foreningens mangeårige næstformand Jørgen Ørum. Jørgen har haft mange poster i SIF, bl.a. håndboldformand, formand for Søholthuset og hovedsekretær og næstformand i hovedbestyrelsen. Han sad i hovedbestyrelsen i 24 år, heraf de 16 år som næstformand. Jørgen og hans kone Mette flyttede hjem til det Nordjyske, hvor de kom fra for ca. 25 år siden.

8 Mette var i meget høj grad med til, at starte SIFs sangkor, det var hende og Ib Hjorth, der tog initiativet til det, og fik det startet, og hun har gjort en meget stor indsats for koret, som i dag er meget anerkendt i Midtjylland, og som i høj grad er blevet en stor sukces for SIF og et meget stort aktiv, og meget fine repræsentanter for Silkjeborg Idrætsforening. Mette og Jørgen flytter til Løkken, men de vil begge stadig være med i SIF, og følge foreningen på nærmeste hold. Jørgen blev som næstformand, afløst af en meget kendt SIFer, der gennem mange år, har udført et stort arbejde i fodboldafdelingen, Henrik Thyboe Thomsen, så Henrik bliver helt sikkert en fin næstkommanderende i SIF; han har masser af erfaring fra en lang række af poster i fodboldafdelingen, og han kender SIF ud og ind, og har den helt rette indstilling og klubfølelse, og så er han en meget dygtig foreningsmand og leder; så det var et rigtigt og et godt valg. Carsten Gaarde sagde farvel som FU medlem efter 12 år som leder i SIF indenfor håndbold, fodbold og hovedbestyrelse, og han blev afløst af Pia Laugesen, og det blev et historisk skifte. Igennem SIFs 92 årige historie, har der hidtil kun siddet 8 damer i SIFs hovedbestyrelse, og der skulle gå 68 år inden den første dame kom med. Det var Anne Marie Jensen, der i 1985 blev valgt som formand for badmintonafdelingen. De 8 damer der har siddet i hovedbestyrelsen, var alle valgt som formand for en afdeling, og som sådan fødte medlemmer af HB, men Pia Laugesen, der altså blev dame nr. 9 i HB, er den første dame, der nogensinde er blevet valgt direkte til SIFs hovedbestyrelse på en generalforsamling; tænk sig 92 år uden at en dame har været opstillet eller valgt til SIFs øverste ledelse; det var bestemt ikke for tidligt, at der blev lavet om på det, og Pia var et godt valg; også hun har et godt kendskab til SIF og føler noget for foreningen, og også hun har den helt rigtige indstilling samt gode leder egenskaber. Nu har vi et år foran os, og det vil helt sikkert også bringe nye store og gode resultater hjem til SIF, og give alle vore medlemmer, fra de yngste til de ældste, glæde ved, at være med i en pragtfuld forening. Sammenhold og venskab, og det at hjælpe hinanden er fundamentet for en god forening; det er os, der skylder SIF alt, SIF skylder ikke os noget., og det at yde, før man kan nyde er en god ting, og det at SIF kan svede for samme sag, vil altid gøre Silkeborg Idrætsforening til noget helt særligt; SIF skal vi værne om, så vil vi altid have en god og en dejlig forening. Silkeborg, den 19. februar Finn Mølgaard. SIF HISTORIEN FORTSÆTTER:

9 2009. VI ER NÅET IND I 2009 OG SIF HISTORIEN FORTSÆTTER! Hvad er der sket siden hovedgeneralforsamlingen den 19. februar og til og med den 31. december 2009! INDLEDNING.! Året 2009 har igen været et utroligt flot år for Silkeborg Idrætsforening, og vi kan med glæde og stolthed sige, at det går bare ufattelig godt for vor forening; det har faktisk været et jubelår. Der er hentet rigtig mange fine resultater og titler hjem til foreningen, og vi kan glæde os over, at mange af disse står vor ungdom for, og det er jo i sig selv en utrolig god og dejlig ting, og så kan vi også glædes over, vor store og gode bredde, og at rigtig mange vil være med i SIF; for i vor forening, er der plads til alle, uanset talent eller alder, og det er en lykke, at se så mange glade medlemmer, fra den yngste til den ældste, være i aktivitet på banerne, i Søholthuset, rundt i landet, ja selv ude i Europa og i Verden, og mange andre steder. I SIF skal alle føle sig hjemme, og være en del af fællesskabet i vor forening, lige meget om man er lilleput eller veteran i Veteranklubben; vi skal alle sammen værne om SIF, og være med i fællesskabet. Hvad er der så sket i SIFs FLAGSKIB! Foreningens flagskib, 1. divisionsholdet i fodbold, spillede sig efter et flot forår, igen op i superligaen. Efterårssæsonen 2008 bød på mange gode sejre, men der var også en del skuffende resultater ind imellem, men alligevel lå vi pænt placeret, da vinterpausen kom, og med absolut gode chancer for at nå det forjættende mål superligaen. Da foråret startede var kursen sat, og udover en enkelt svipser var holdet forrygende og på en overbevisende måde, bl.a. ubesejret i de sidste 2 måneder af turneringen, var vi tilbage i superligaen,: der var en glædens dag, og det var flot arbejde af Troels Bech, spillerne og alle omkring holdet. I 2008 var det, som nævnt, en kæmpeskuffelse, at vi ikke spillede os op i superligaen, men her i 2009 var det så til gengæld en meget stor glæde, at vi nåede målet; det var meget flot, og et meget stort løft for både Silkeborg Idrætsforening, men så sandelig også for hele vor by Silkeborg. Michael Ravn har igen været på banen, med et nyt kapitel til historien, og som altid, meget betænksom og venlig, sendt det skrevne til SIF I NAVNE OG TAL. Dette kapitel hedder SU- SU-SUPERLIGAEN, og det vil naturligvis også blive optaget i den næste bog om SIF I NAVNE OG TAL, når der kommer en ny bog Kan man ikke vente så længe med at læse historien om.vor tilbagevenden til superligaen, kan historien læses på SILKEBORG IF INVESTs hjemmeside; her står som skrevet før, hele historien om SIF Support/Invest lige fra starten i 1982 og op til i dag. DANSK FODBOLD KOM TIL AT MÆRKE, AT SIF VAR TILBAGE I SUPERLIGAEN! Da forårsturneringen startede, havde mange af de kloge fodboldeksperter dømt, at SIFs ophold i landets fineste række ville blive en kort fornøjelse, men de tog så gruligt fejl. SIF havde et kanon flot efterår, og her hvor vi er ved udgangen af 2009, ligger vi på en meget flot 4. plads, og det er

10 uhyre fortjent. Vi har taget point fra alle hold, og nogle af de formodede tophold, er blevet sat noget så grundig på plads af SIF, så jeg tror bestemt ikke, at fodboldeksperterne får ret med hensyn til SIFs ophold i superligaen. Det har givet langt flere tilskuere, og stemningen på Silkeborg Stadion og i byen har fået et kæmpeløft; det har ved nogle af kampene, faktisk været ligesom i de gode gamle dage med dansk mesterskab, sølv og 2x bronze, samt dansk pokalmester og ude at spille i Europa.. Det er bare så flot gået af spillerne, og ikke mindst af Troels Bech og staben omkring holdet og ledelsen, og man kan roligt slå fast, at det var rigtig godt for holdet, da Frank Hansen og Jesper Bech kom til fra Esbjerg, og Lasse Heinze fra FC Midtjylland blev vor nye målmand. Det var trist, at Henrik Schnedler måtte indstille karrieren som fodboldinvalid; han har altid været SIF en god repræsentant, og en fin og venlig fyr, der altid stod for noget godt, og for en god indsats. Det var også trist, da Steven Lustü sluttede sin flotte karriere, som 38 årig, og som den ældste markspiller, der nogensinde har spillet i Danmarks fornemste række. Steven blev en legende i SIF, på grund af sin indstilling og en fantastisk holdånd og aldrig svigtende indsats, og ikke mindst for hans altid gode og venlige måde, at være på, både på banen og ikke mindst uden for banen. Heldigvis bor både Steven og Henrik i Silkeborg; så mon vi ikke, også i fremtiden vil se dem meget i SIF; det håber vi på. DANSKE MESTERSKABER I 2009! I indledningen til det her afsnit af SIF I NAVNE OG TAL for 2009, skrev jeg, at 2009 blev et jubelår for Silkeborg Idrætsforening, og at der er hentet et utal af flotte resultater og titler hjem til SIF, og at vi kan glædes over vor gode ungdom; og det kan vi, for denne ungdom har faktisk her i 2009 hentet ikke mindre end 30 Danske mesterskaber hjem til Silkeborg Idrætsforening; det er simpelthen så imponerende og flot, og det er aldrig nogensinde sket før i foreningens historie. Cykelafdelingen har igen vist sig fra den stærke side, med ikke færre end imponerende 27 Danske mesterskaber i år; det er helt utroligt og bare så flot så flot, men vore piger og drenge i cykelafdelingen har også kørt meget stærkt i år, både ude på landevejen og på bane. Det er især vore piger, der har hentet alle disse mesterskaber hjem, og Emma Jørgensen, der i 2008 erobrede 7 danske mesterskaber, har i 2009 overgået dette med ikke mindre end 8 mesterskaber, og Christina Siggaard tog sig ligeledes af 8 danske mesterskaber; de to er meget store talenter; ja Emma kørte så stærkt ved mesterskaberne, at hun kørte fra drengene, men der er masser af talent, både ved pigerne og ved drengene i cykelafdelingen. Vore bueskytter har også markeret sig flot i 2009 med 2 DMer, begge vundet af det meget store talent, sympatiske Anne Marie Laursen, og så blev det også til et DM i fodboldafdelingen; en dejlig ting, at der atter kom et mesterskab til fodbold, men altså; imponerende 30 Danske mesterskaber i 2009 til SIF; det kan simpelthen ikke blive flottere. Her følger en liste, over SIFs danske mesterskaber i BUESKYDNING - ANNE MARIE LAURSEN - DAME KADET-UNGDOM. BUESKYDNING - ANNE MARIE LAURSEN - DAME JUNIOR RECURVE. FODBOLD U 19 DIVISIONSHOLDET. CYKLING - KENNI HANSEN - ENKELTSTART I U15 DRENGE. CYKLING - CHRISTINA SIGGAARD - ENKELTSTART I U16 PIGER.

11 CYKLING - EMMA JØRGENSEN - ENKELTSTART I U11 PIGER. CYKLING - HEIDI KNUDSEN - LINIELØB U 16 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN LINIELØB U11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN LINIELØB U13 DRENGE. CYKLING KENNI HANSEN, MICHAEL SVINGEL JENSEN OG CHRISTINA SIGGAARD HOLDLØB ÆLDSTE KLASSE.. CYKLING HEIDI KNUDSEN, LOUISE OLSEN OG NINA KREBS OVESEN HOLDLØB PIGER U 15. Disse 8 danske mesterskaber i cykling blev alle vundet på landevejen, og så vandt de unge SIFere 19 mesterskaber i banecykling, som følger her: CYKLING EMMA JØRGENSEN SPRINT - U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN SPRINT U 13 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD SPRINT - U 16 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN 500 METER U11 PIGER. CYKLING MATHIAR JØRGENSEN 500 METER U 13 DRENGE. CYKLING KENNI HANSEN 1000 METER U 15 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD 1000 METER - U 16 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN 1000 METER U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN 1000 METER U 13 DRENGE. CYKLING KENNI HANSEN 3000 METER U 15 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD 3000 METER U 16 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN POINTLØB U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN POINTLØB U 13 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD POINTLØB U 16 PIGER. CYKLING KENNI HANSEN MICHAEL SVINGEL JENSEN CHRISTINA SIGGAARD HOLDLØB ÆLDSTE KLASSE. CYKLING EMMA JØRGENSEN HOLDLØB (blandet hold). U 11 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN SAMLET DANSK MESTER U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN SAMLET DANSK MESTER U 13 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD SAMLET DANSK MESTER U 16 PIGER. JYSK/FYNSKE MESTERSKABER I 2009: Det blev imidlertid også til Jysk/Fynske mesterskaber i 2009, og igen var det vore unge cykelryttere, der sørgede for disse mesterskaber. Det blev til 9 stk. i alt, og som ved de danske mesterskaber, blev der ikke levnet ret meget til de andre klubber, for det skal nævnes, at ved disse mesterskaber køres der på bane, kun om det samlede mesterskab, og ikke som ved de danske mesterskaber også med et DM i disciplinerne. Det skal også nævnes, at vore bueskytter plejer jo at tage godt for sig af retterne ved de Jysk/Fynske mesterskaber, men de er udgået, så der skydes ikke om dem mere. Her følger de 9 mesterskaber. CYKLING EMMA JØRGENSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ U 13 DRENGE. CYKLING KENNI HANSEN ENKELTSTART PÅ LANDEVEJ U 15 DRENGE.

12 CYKLING CHRISTINA SIGGAARD ENKELTSTART PÅ LANDEVEL U 16 PIGER. CYKLING EMMA JØRGENSEN LINIELØB PÅ LANDEVEJ U 11 PIGER. CYKLING MATHIAS JØRGENSEN LINIELØB PÅ LANDEVEJ U 13 DRENGE. CYKLING HEIDI KNUDSEN LINIELØB PÅ LANDEVEJ U 16 PIGER. CYKLING KENNI HANSEN SAMLET VINER PÅ BANE U 15 DRENGE. CYKLING CHRISTINA SIGGAARD. SAMLET VINDER PÅ BANE U 16 PIGER. Hertil kommer desuden en hel del sølv og bronzemedaljer i både cykling, bueskydning, sportsdans og Amerikansk fodbold i Disse 30 danske mesterskaber betyder så, at fra 26. april 1917 og til og med 31 december 2009, har SIF gennem tiderne hjemført ikke mindre end 295 danske mesterskaber, og det er blevet til hele 343 Jysk/Fynske mesterskaber; DET ER BARE SÅ IMPONERENDE OG FLOT, og hertil kommer et utal af sølv og bronzemedaljer vundet gennem årene. Liste er opgjort pr. 31. december Finn Mølgaard. Et andet meget stort resultat i 2009, var da SIF cykelrytteren Allan Schmidt vandt bronzemedalje ved verdensmesterskabet i paracykling. SIFs første danske mester var atletikmanden Richardt Kristensen, der i 1925 blev mester i højdespring og tikamp, og han vandt i alt 7 Danske mesterskaber til SIF, det sidste i Da han vandt SIFs første DMer, tog en stor menneske mængde imod ham på Silkeborg Banegaard, og de bar ham i guldstol til hans hjem på Frederiksberggade; det var meget stort for både SIF og for Silkeborg. I 1975 vandt vor atletikkvinde Birte Pedersen både 100 og 200 meter løb ved de danske mesterskaber, og hun gentog bedriften året efter i 1976 på begge distancer. Det var SIFs første DM til en enkelt person for damernes vedkommende, men det allerførste danske mesterskab til SIF på spindesiden, og det allerførste danske holdmesterskab til foreningen nogensinde, både for mænd og damer, stod vore juniorpiger i håndbold for, da de i 1955 blev mestre med følgende hold: Laila Sørensen, Liss Siim, Birthe Asp, Else Mølgaard Jensen, Hanne Christiansen, Wivi Bjørnholt, Grethe Sørensen, Ann Hertz og Ella Lund Petersen. Træneren var populære Peter Bjørnholt. Den mest vindende SIFer af danske mesterskaber er bueskytten Jan Jakobsen med 24; Jans mesterskaber er vundet både i ungdom og som senior, og de strækker sig fra 1974, hvor han blev mester første gang; det var i minijunior og så til 2008, hvor han blev dansk seniormester, altså 34 år mellem det første og sidste mesterskab. Jan har flere mesterskaber, udover dem han vandt til SIF, for han rejste fra byen for mange år siden, men i 2008 repræsenterede han igen SIF, og det på en fin måde, med at blive dansk seniormester. Den mest vindende dame af danske mesterskaber var i flere år også en bueskytte, nemlig Lene Tind Ahrenfeldt med 13 mesterskaber, og hun blev jo også Europamester, og havde en imponerende karriere, med bl.a. 4 verdensrekorder, og både sølv og bronze ved Europamesterskaberne, men på spindesiden er hun nu blevet overgået af Emma Jørgensen, der på cykel har tegnet sig for 15 danske mesterskaber, som bare 10 årig. Bueskytteafdelingen fører med 157 danske mesterskaber, cykelafdelingen står noteret for 70, atletikafdelingen for 37, sportsdanserne har erobret 13, Fodbold har 11, minigolfafdelingen 4, og håndboldafdelingen har 3 mesterskaber.

13 SIFs første jyske mesterskab var også en atletikmand, der erobrede det, nemlig Christian Rasmussen, der i 1919 blev mester i trespring, og den første på spindesiden var bueskytten Tove Jakobsen, der i 1973 blev jysk juniormester, og det første jyske holdmesterskab, tegnede vor cricketafdeling sig for, da førsteholdet i 1923 vandt det jyske mesterskab i senior, række B. SIFs MESTERSKABER ER VUNDET AF FØLGENDE AFDELINGER: DANSKE MESTERSKABER: Atletikafdelingen. Dansk Atletik Forbund. DDGI. Bueskytteafdelingen. Dansk Bueskytte Forbund. Cykelafdelingen. Dansk Cykel Union. Minigolfafdelingen. Dansk Minigolf Union. Fodboldafdelingen. Dansk Boldspil Union. Dansk Boldspil Union Pokalmesterskaber. Håndboldafdelingen. Dansk Håndbold Forbund. DDGI. Sportsdanserafdelingen. Dansk Sportsdanser Forbund. 28 mesterskaber. 9 mesterskaber. 157 mesterskaber. 70 mesterskaber. 4 mesterskaber. 8 mesterskaber. 3 mesterskaber. 1 mesterskab. 2 mesterskaber. 13 mesterskaber. Det giver i alt 295 danske mesterskaber til Silkeborg Idrætsforening gennem tiderne. JYSKE MESTERSKABER; heri også medregnet JYSK/FYNSKE mesterskaber. Atletikafdelingen. Jysk Atletik Forbund. Badmintonafdelingen. Jysk Badminton Forbund. Bueskytteafdelingen. Jysk Bueskytte Union. Cricketafdelingen. Jydsk Boldspil Union og Jysk Cricket Forbund. 63 mesterskaber. 4 mesterskaber. 176 mesterskaber. 8 mesterskaber.

14 Cykelafdelingen. Jysk/Fynsk Cykel Union. Fodboldafdelingen. Jydsk Boldspil Union. Jydsk Pokal Turnering. DDGI. Minigolfafdelingen. Jysk Minigolf Union. Sportsdanserafdelingen. Jysk Sportsdanser Forbund. 39 mesterskber. 21 mesterskaber. 14 mesterskaber. 3 mesterskaber. 2 mesterskaber. 13 mesterskaber. Det giver i alt 343 Jyske og Jysk/Fynske mesterskaber til SIF gennem tiderne. INTERNATIONALE MEDALJER TIL SIF; Verdensnester Jakob Fuglsang i mountainbike cykling for ungdom. Europamester Morten Bruun med fodboldlandsholdet. Europamester Lene Tind Ahrenfeldt i bueskydning senior. Europamester Erik Nielsen i bueskydning for hold senior. Nordisk mester Fritjof Rossen i bueskydning senior. Nordisk mester Jan Jakobsen i bueskydning senior. Nordisk mester Christopher Bønding i bueskydning junior. Nordisk mester Kenneth Møller Andersen i cykling for oldboys. Nordisk mester Bjarne Olsen i cykling for veteraner. Nordisk mester Asbjørn Krom Thaysen i holdbueskydning. King Fahdacup Peter Kjær med fodboldlandsholdet. King Fahdacup Jacob Laursen med fodboldlandsholdet. Fritjof Rossen sølv ved EM i bueskydning senior. Jan Jakobsen bronze ved EM i bueskydning senior. Lene Tind Ahrenfeldt bronze ved EM i bueskydning senior. Lene Tind Ahrenfeldt sølv ved EM i bueskydning senior. Per Knudsen sølv ved VM i bueskydning senior. Per Knudsen sølv ved EM i bueskydning senior. Per Knudsen bronze ved EM i bueskydning senior. Jasper Skou bronze ved EM i bueskydning junior. Jakob Fuglsang bronze ved EM i mountainbikje cykling ungdom. Kathrine Nissen og Alex Freyr Gunnarsson - bronze i sportsdans for junior ved VM. Allan Schmidt - bronze i paracykling ved VM. DET ER RIGTIG FLOT!

15 HÆDER! Her i det første halvår af 2009 modtog Michael Shelley Nielsen uhyre fortjent Rode prisen fra Divisionsforeningen, og samtidig sagde han farvel til sin trænergerning i SIF gennem mange år, og han sluttede med maner, idet han afleverede U 19 divisionsholdet som danske mestre.. Shelley flyttede til København, og han vil blive stærkt savnet i SIF, og jeg er overbevist om, at han vil komme til at savne SIF rigtig meget, for han er SIFer. Shelley starter nu i vor gamle venskabsklub i ungdomsafdelingen i Hvidovre IF, og vi kan kun ønske ham held og lykke, og sige tillykke til Hvidovre. Der var også hæder til Rajko Lekic, der blev topscorer i 1. division samt årets profil. Håndboldafdelingen uddelte ved afslutningsfesten i april sine hædersbevisninger for 2008; de har vandret siden 1948, og er fornemme trofæer. De tilfaldt Katrine Poulsen hos damerne, og hos herrerne tilfaldt hæderen Martin Overgaard. Den ældste pokal i SIF, der stadig uddeles, Mesterrækkens pokal fra 1942, udeles altid til en spiller på SIFs førstehold i fodbold. Den tilfalder den spiller, der bliver kåret til årets spiller når SIF Invest, holder deres årlige juleafslutning. Pokalen står i Søholthusets pokalskab, og årets spiller får sit navn på den, men den bliver i skabet, for pokalen er et klenodie. Når den bliver i skabet er det fordi, at den har været væk i flere omgange; den er f.eks. fundet på flere lofter. Pokalen for sæsonen tilfaldt fuldt fortjent Jim Larsen, som årets spiller, og han får nu sit navn på pokalen, som rummer et utal af store SIF profiler, idet den i år blev uddelt for 76 gang, og den har vandret i 67 år. DANSK BOLDSPIL UNIONs LANDSHOLD! 2008 og her i 2009 gav os også 3 nye landsholdsspillere i fodbold, nemlig i Lars Hulgaard Christensen med 1 kamp på U19 holdet og Martin Svensson med 1 kamp på U21 landsholdet, Martin spillede ganske vist 4 kampe, men de 3 var uofficielle, og altså ikke tællende. Efter mange års pause, blev det igen til en kamp på A landsholdet for en SIFer, da Jesper Bech efter mange flotte kampe for SIF, kom på banen her i efteråret mod USA. De 3 kampe betyder, at SIF nu har spillet tilsammen 389 kampe på et af Dansk Boldspil Unions landshold, og at vi nu har 46 landsholdsspillere, og heraf har 11 af dem repræsenteret SIF på A landholdet med i alt 40 kampe. Det skal nævnes. At betegnelserne er de oprindelige, som man brugte indenfor DBU. I dag bruger man betegnelserne U21, U20, U19, U18, U17, U16 og U15. I vor statistik svarer U15 og U16 til drengelandsholdet, U17 til juniorlandsholdet, U18, U19 og U20 til ynglingelandsholdet og U21 til ungdomslandsholdet, og A og B til seniorlandsholdene, så vi bruger D J Y U samt A og B. Listen er kun over DBUs officielle landskampe, og kun kampe, hvor man har repræsenteret Silkeborg Idrætsforening. SIFs LANDSHOLDSSPILLERE GENNEM TIDERNE: Christian Duus Petersen. 1B-7U-13Y-20J = 41 kampe Søren Ulrik Vestergaard. 3U-21Y-13J-2D = 39 kampe Kenni Sommer. 6U-11Y-14J-5D = 36 kampe Michael Skovbo Rasmussen. 25Y-6J = 31 kampe

16 Nicki Kristensen. 11Y-9J-4D = 24 kampe Peter Sørensen. 1 B-19U-4Y = 24 kampe Jacob Laursen. 12A-11U = 23 kampe Jakob Kjeldbjerg. 7A-13U = 20 kampe Michael Bloch Pedersen. 5Y-13J = 18 kampe Søren Andersen. 17J = 17 kampe Martin Laursen. 13U-1Y = 14 kampe Morten Bruun. 11A = 11 kampe Michael Hansen. 10U-1Y = 11 kampe Jonas Troest. 9U = 9 kampe Thomas Røll Larsen. 7U-2Y = 9 kampe Ingvar Johansen. 6Y = 6 kampe Torben Bjerre. 5Y = 5 kampe Christian Thyboe Thomsen. 5J = 5 kampe Michael Larsen. 2A-2U = 4 kampe Mikkel Buur Simonsen. 4Y = 4 kampe Jesper Løvhøj. 3J = 3 kampe Simon Nagel. 3U = 3 kampe Hans Erfurt. 2 A = 2 kampe Aage Klitte. 2U = 2 kampe Muhammed Akinci. 2Y = 2 kampe Preben Hansen. 2Y = 2 kampe Arne Juul. 2Y = 2 kampe Kim Thordahl Pedersen. 2J = 2 kampe Kim Juul. 2D = 2 kampe Lars Bastrup. 1U = 1 kamp Jesper Bech. 1A = 1 kamp Lars Hulgaard Christensen. 1U = 1 kamp Heine Fernandez. 1A = 1 kamp Søren Frederiksen. 1A = 1 kamp Rasmus Hansen. 1U = 1 kamp Peter Kjær. 1A = 1 kamp Flemming Møldrup. 1U = 1 kamp Henrik Tømrer Pedersen. 1A = 1 kamp Christopher Poulsen. 1U = 1 kamp Thorbjørn Holst Rasmussen. 1Y = 1 kamp Brian Skaarup. 1A = 1 kamp Martin Svensson. 1U = 1 kamp Jan Sønchen. 1B = 1 kamp Kresten Søndergaard. 1J = 1 kamp Jesper Thygesen. 1B = 1 kamp Jens Vetter. 1J = 1 kamp Martin Ørnskov. 1U = 1 kamp LIGALANDSHOLDET! Vi har jo også været rigt repræsenteret på DBUs ligalandshold ( ikke officielle kampe) med 12 spillere og i alt 44 kampe, så hvis vi regner dem med, har SIFs fodboldsspillere repræsenteret DBU

17 og Danmark i 433 landskampe, og med ligalandsholdsspillere, der ikke nåede at komme på B landsholdet eller et af DBUs ungdomslandshold, har vi nu haft 48 spillere på et af DBUs landshold. Disse tal vil jo glædeligvis blive forøget i januar 2010, idet SIF har fået udtaget 3 spillere til ligalandsholdets tur til Thailand; det er Jesper Bech, Jim Larsen og Martin Ørnskov; det er flot og dejligt, og så er det også fuldt fortjent. Vi kunne såmænd godt have haft et par stykker mere med. Nogle af spillerne står noteret for flere landskampe, men det er for andre klubber; opgørelsen her, er jo, som nævnt, kun spillernes landskampe, hvori de har repræsenteret SIF. SIFs 44 landskampe på Ligalandsholdet er nået af Peter Kjær med 8 kampe, Morten Bruun med 6 kampe, Jacob Laursen og Henrik Tømrer Pedersen med hver 5 kampe, Thomas Poulsen 4 kampe, Thomas Røll Larsen, Jesper Thygesen og Peter Lassen fik alle hver 3 kampe, Michael Larsen, Søren Frederiksen og Heine Fernandez fik hver 2 kampe og endelig fik Michael Hansen 1 kamp. Christian Duus Petersen er SIFs rekordholder med hensyn til landskampe, idet han spillede 41 kampe, og så var han desuden anfører på Nordens udvalgte U18 hold i en kamp mod England, på verdens mest traditionsrige stadion Wembley i London. Nr. 2 på listen over flest landskampe for SIF er Søren Ulrik Vestergaard med 39 kampe og Kenni Sommer har på tredjepladsen 36 landskampe. Den første SIFer på et landshold var Preben Hansen, der i 1963 fik 2 kampe på ynglingelandsholdet, og den første på A landsholdet var Hans Erfurt, der i 1989 fik 2 landskampe. SIF har desuden været repræsenteret på både oldboys og indendørs landsholdene. JYDSK BOLDSPIL UNION. SIFs første seniorspiller på et af Jydsk Boldspil Unions udvalgte unionshold var Esben Donnerborg, der i 1944 debuterede på Jyllandsholdet mod Fyn, hvor han tordnede 3 mål i kassen i 4-2 sejren. Det var en fantastisk debut, da JBU endelig fik øjnene op for ham, og han nåede et par kampe mere for JBU, hvorefter han desværre flyttede til Næstved, hvor det blev til et utal af førsteholdskampe samt 30 kampe for Sjællands Boldspil Union og 3 kampe for DBU på B landsholdet. Esben var en fantastisk c.forward, og han scorede et utal af mål for SIF, og da han rejste fra byen, var det et utroligt stort tab for SIF, og mange var enige i, at havde han været københavner var det helt sikkert også blevet til A landskampe. Esben var i øvrigt også én af Jyllands allerbedste atletikfolk. SIFs første ungdomsspiller, der kom på et JBU hold, var Jørgen Skovbo, der i 1951 var meget stærkt medvirkende til, at JBU vandt landsjuniorstævnet, ved at score en masse mål. Jørgen fik også flere kampe for JBU på serieholdet, og i 1951 kom han på det juniorlandshold,der blev sat i forbindelse med landsjuniorstævnet; det var flot, men holdet kom aldrig til at spille, for på det tidspunkt var der ikke noget der hed juniorlandskampe. Jørgen nåede desuden 230 førsteholdskam= pe for SIF, og også han var en meget alsidig idrætsmand. SILKEBORG IF INVEST A/S FLYTTER PÅ PAPIRFABRIKKEN! Onsdag den 15. april 2009 var store flyttedag på Søholt. Den dag flyttede Silkeborg IF Invest sin administation ned i nye og meget større lokaler på Papirfabrikken. Pladsen i Søholthuset var efterhånden blevet for trang, både for administrationen, men også for spillertruppen og hele staben omkring den. Nu blev der mere plads på Søholt til superligaen og alle i dens stab, samt ligeledes til amatør afdelingen til møder med mere. Det var en meget stor flytning; der var blevet pakket i flere dage, og der var rigtig meget at flytte, men alt gik fint, og Invest er nu etableret på Papirfabrikken, og der har man allerede holdt flyttedag igen, idet man nu er flyttet til andre lokaler; også på Papirfabrikken, men nu er man etableret i nogle dejlige lokaler.

18 SIFs KONCERTER! SIF bød også på koncerter i 2009, og de blev som altid, afviklet på en fin og god måde. Vi havde i efteråret en forestilling med Finn Nørbygaard, så kom cirkus Montebello med Niels Olsen og Thomas Mørk, og så havde vi to julekoncerter; den første med Lene Siel, Thomas Eje og bandet Blake, og den anden, vor faste tradition med Jesper Lundgaard, Marie Carmen Koppel, Annette Heick og James Samson. Vor koncert med Jesper Lundgaard med flere, er altid en meget stor sukces og en dejlig oplevelse, som altid trækker mange mennesker til, så det er dejligt, at vi allerede har en aftale om en ny julekoncert med ham i 2010; da kommer han i øvrigt også til SIF og Silkeborg i april i et Elvis Show. SIF har orden i tingene ved vore koncerter, og det bevirkede også, at Musik og Teaterhuset hyrede os til at være kontrollører og stå for garderoben, da Musical Silkeborg og Silkeborg Musik & Teaterensemble præsenterede mucicalen Evita, der blev opført i Silkeborg fra den 21. oktober til og med den 2. november; den var en storslået oplevelse med meget dygtige kunstnere. Vort arbejde forløb fint, og det er en opgave, som vi meget gerne påtager os igen i 2010, når Sommer I Tyrol løber af stabelen. VORE VENNER I ARENDAL I NORGE! SIF har allerede i 2009 haft 2 ungdomshold i fodbold på besøg ved Grane i Arendal på dejlige og minderige ophold, og ligeledes fandt den årlige ledertur, hvor Grane og SIF ledere, på skift besøger hinanden hvert andet år, i år sted i Arendal, hvor SIF ledere fra hoved og fodboldbestyrelsen, havde en fantastisk dejlig tur til Arendal, hvor man som altid blev mødt med den store gæstfrihed og i det venskab, der altid har kendetegnet Grane; jo det er et venskab og et sammenhold, der vil noget, og som er meget stærkt mellem vore to foreninger. År 2009 bragte besøgene mellem vore 2 foreninger op på 108 gennem de nu 59 år dette samarbejde og fantastiske venskab har bestået. På Granes hjemmeside, under punktet venskabsklub, omtales SIF meget, og der står bl.a., at venskabet mellem Grane og SIF er enestående i norsk idrettshistorie; mon ikke også det er tilfældet i dansk idrætshistorie og historien fortsætter og bliver helt sikkert meget længere, og det er bare en god historie. I 2010 har dette sammenhold og venskab bestået i 60 år, og da besøger Granes ledere SIF i Silkeborg, og lad os håbe, at det også bliver tilfældet mellem flere af de aktive hold. SIFs AFDELINGER! I alle vore afdelinger, er aktiviteten stor, og i alle afdelingerne satses der meget på, at man skal gøre noget for hele vor store og gode bredde; det skal altid være sådan i SIF, at i vor forening kan alle komme og være med, uanset talent, og rigtig mange vil helst være med i idrætten på denne måde. Vi kan i SIF glæde os over en stor, god og dejlig bredde, og det skal vi være glade ved, for uden en god bredde, ingen top, og det er i høj grad tit og ofte blandt bredde medlemmerne, at man finder klubfølelsen, og det har også vist sig utallige gange, at det er herfra, at rigtig mange, går ind og bliver dygtige ledere og trænere i vor forening. Med en rigtig god bredde kommer der også resultater, og dem er der mange af i vore afdelinger. Amerikansk fodbold er kommet rigtig godt i gang, og er med i turneringen, og her er det blevet til nogle flotte sejre og et fint år, hvor man i turneringen klarede sig strålende med en sølvmedalje til

19 følge; det er flot og tegner godt for fremtiden. Der er også en fin medlemskreds med god tilgang af medlemmer, og optimismen er stor i afdelingen. Badmintonafdelingen klarer sig også fint; deltager i turneringer og i stævner, og har mange dygtige spillere, og så laver man også selv stævner og kurser, og så skal man ikke glemme deres rigtig gode motionsafdeling, hvor mange spillere sveder og slider for motionen, og har det hyggeligt sammen. Vor badmintonafdeling har mange medlemmer, både nye og gamle, og afdelingen er i dag SIFs tredjestørste afdeling, og er en meget velfungerende afdeling. Vore bueskytter henter jo store og meget flotte resultater hjem, og flere af vore dygtige skytter repræsenterer Danmark på en flot måde på et af landsholdene. Der er hentet mange flotte resultater hjem ved stævner og mesterskaber, og man er også selv dygtige til at arrangere, og SIFs Bueskytteafdeling høster stor respekt i bueskyttekredse i Danmark, både på grund af meget dygtige skytter, men også for en velfungerende afdeling, som bl.a. mange gange har lavet fine stævner, og arrangeret de danske og jyske mesterskaber ved arrangementer, de har høster meget stor ros for. Det er også glædeligt, at bueskytternes hus på deres træningsbane, nu igen står færdig efter den brand, der hærgede huset sidste år. Cykelafdelingen; denne meget driftige afdeling har fuld vind i sejlene; se bare på vundne DMer, et utal af flotte placeinger i løb både i ind og udland, og også cykling er meget dygtige til selv, at arrangere løb og meget andet og får stor anerkendelse for det. Cykelafdelingen er jo også flere gange tildelt arrangementet af mesterskabsløb, og har altid høstet meget stor ros for afviklingen af disse. Flere af vore dygtige ryttere, har også på en meget flot måde, repræsenteret Danmark ved mange løb, og gjort det godt, men der trænes også meget flittigt; man kan faktisk møde SIF ryttere, der er ude at træne, på mange af de Midtjyske veje. Der er absolut grøde, og stor optimisme i Danmarks største cykelafdeling. I Fodboldafdelingen havde Danmarksserien en strålende sæson, og blev en sikker og flot vinder af turneringen. En besynderlig regel gør dog, at Danmarks måske bedste Danmarksseriehold, ikke kan rykke op i 2. division; det hold der nu rykker op, var point efter SIF; forstå det hvem der kan. Vort serie3 hold spillede sig på fornem vis som ubesejret meget fortjent op i serie 2, det vor fint og vore gode SIF drenge på serie 4 holdet havde også en utrolig flot sæson, og rykkede op i serie 3. Der var mange andre flotte resultater i fodboldafdelingen, og bl.a. kunne ungdomsafdelingen fremvise et væld at fine placeringer, og ikke mindre en 12 hold blev kreds eller puljevindere i 2009, og så var der jo som nævnt også et dansk mesterskab oven i hatten.. Håndboldafdelingen har haft mange tilfredsstillende sportslige resultater, og vi har en rigtig god ungdomsafdeling. Vi mistede dog nogle af de unge, da 3 af vore trofaste ledere ; som nok ikke har haft hjertet på rette sted, startede en ny håndboldklub i byen. Det værste var at miste ungdommen; men det var ikke så mange, så optimismen i håndboldafdelingen fejler ikke noget Den nye bestyrelse har haft meget travlt med mange ting, og der er bl.a. indledt et samarbejde omkring ungdom med Virklund, HA 85, Resenbro og Voel KFUM, og det er man glade for, og det forventer man sig meget af. Det er jo også håndboldafdelingen, der hvert år, arrangerer den efterhånden meget gamle tradion, Himmelbjergløbet, og det gør de strålende, og i år med rekorddeltagelse med over 1700 løbere til start. FLOT.

20 Økonomien har man slidt meget med i mange år, men der gøres en stor indsats for at rette op på den, og viljen er der, så mon ikke det går mod lysere tider, især hvis man i foreningen bakker op omkring dem, og det tror jeg på at man vil gøre. Minigolf har haft en fin tilgang, og banerne ved Søholthuset benyttes meget flittigt. Afdelingen har også afholdt et meget fint stævne, som fik stor ros fra mange sider. Man har også i årets løb deltaget i en del turneringer og stævner, med mange gode placeringer til følge. Det er også en stor fornøjelse at se, hvor pænt at minigolfafdelingen holder banerne og anlægget ved Søholthuset; det fortjener de meget stor ros for. Vore sportsdansere klarer sig fortsat meget flot, og har i 2009 hentet mange flotte resultater og placeringer hjem til SIF i både ind og udland, og der er masser af dygtige dansere og en meget talentfuld ungdom. Der satses også uhyre meget, derude i danselokalerne på Mørksøvej i Virklund, og der trænes rigtig meget, og man har satset stort, og haft nogle træningssamlinger, hvor man har haft så prominemte instruktører, som Alison Fulham, Allan Tornsberg og Glenn Weiss, alle 3 tidligere verdensmestre, og så er man jo altid i gode hænder i SIF Sportsdans, idet vore daglige trænere jo er Helle og Bo Loft Jensen, som også har været verdensmestre og vundet et utal af titler og turneringer; de tager sig kærligt af SIFs dansere, og de skaber mange flotte resultater. SIFs KLUBBER I KLUBBEN! Veteranklubben kunne i 2009 fejre 25 års jubilæum, og klubben har flere medlemmer end nogensinde før, nemlig her ved årsskiftet 128 medlemmer. Der har været mange rigtig gode år i Veteranklubben, men 2009 blev nok det bedste nogensinde, med mange gode arrangementer, som blev bakket op 100 % af medlemmerne. Årets udenlandstur gik til Tyrol i Østrig, og det blev en fantastisk flot og god tur. Vi boede i den pragtfulde bjergby Westendorf, ofte betegnet som Europas smukkeste landsby, og vi boede godt, og vi levede godt. Vi var på en enestående og meget betagende alpetur op over Grossglockner, vi besøgte det imponerende Swarovski museum, vi var på tur over Europabrücke til Italien, vi besøgte byerne Insbruck, Kitsbühel, Zel Am See med flere, vi var til tyroleraften og meget andet oplevede vi, bl.a. på hjemturen, hvor vi besøgte det olympiske stadion i München, og SIFs veteraner formåede også denne gang, at lukke værtshuset hver aften i Westendorf, og et par af vore damer fik vinger på, og sprang ud fra et meget højt bjerg så sig ikke, at der ikke er krummer i SIFs veteraner; jo det var bare en fantastisk fin og vellykket tur. Veteranklubben havde også en meget fin sommerudflugt; denne meget hyggelige gamle tradition samlede 80 deltagere, som i en todækker bus kørte ud i det danske sommerland, og til vor årlige aften om veteranernes bowlingmesterskab var der ligeledes masser af deltagere; Sonja Olsen og Poul Rassi Rasmussen blev mestre, og til vor teateraften på Silkeborg Bad; også en god tradition, var der stuvende fulkdt hus, og der var næsten 100 til vor nok ælste tradition, julebanko, og det er bare hyggeligt. SIFs sangkor blev stiftet i år 2000, da Mette Ørum og Ib Hjorth tog initiativet til at oprette et sangkor i SIF. Det har siden vokset sig stort, idet der nu er omkring 35 sanglystne damer og mænd,

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2014. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Finale Herrer 300 Finale Damer

Finale Herrer 300 Finale Damer Finale Herrer indl. serie 1 serie 2 serie 3 serie 4 Total Ravnsborg 45-072-069 Kim Andersson H E 6 1240 0 1240 222 244 179 233 2118 Ravnsborg 45-072-037 Thomas Dideriksen H E 8 1236 0 1236 189 190 191

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Vadum Stævnet 15m 2014

Vadum Stævnet 15m 2014 Vadum Stævnet 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103892 Kasper Schultz 01-513 Vester Hassing Skf. 199/09 200/05 399/14 G 2 99838 Nicki R. M. Jensen 01-561 Hobro Egnens Skytteforening 199/09 200/00

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Lindholm Sports Skytte Klub

Lindholm Sports Skytte Klub Lindholm Sports Skytte Klub RESULTATLISTE Januar stævne 2015 21, 23, 24 og 25 januar 2015 Holdkonkurrence: Børnehold 1 Vester Hassing Skf. 113586 Christian Bols Pedersen Klasse: BK1 200/12 108748 Kathrine

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL

De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 2006 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 15 meter Pistol 31. MARTS - 2. APRIL 2006 Særslev Grovpistol Herre 23 deltagere 5 Hold Fripistol Junior

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 30-08-2014 Total 1. Div. Damer Christina Farum D S B 1.058 2. Div. Damer Dorthe Bernhardt D S B 1.154 3. Div. Damer Pernille R. Jørgensen H I 978

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015

RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015 RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 106441 Thomas Grøn Bendixen 01-412 Hjørring Skytteforening 200/11 200/15 400/26 G 2 113586 Christian Bols Pedersen 01-513 Vester Hassing

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 2008 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 15 meter Pistol 4. - 6. APRIL 2008 Korsør Grovpistol Herre 48 deltagere 10 Hold Fripistol Junior 037

Læs mere

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne Steen Nielsen Fra: Gemt af Windows Internet Explorer 8 Sendt: 30. november 2011 18:30 Emne: Resultatliste - Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne 29-11-2011 11:00:14 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE Kongsted

Læs mere

Spillere tilmeldt turneringen

Spillere tilmeldt turneringen A A KONFEKTION 0001 A A KONFEKTION-1 0001-0001 Peter Bragh 45 165 A A KONFEKTION-1 0001-0002 Agathe Andersen 45 158 COLAS 0003 COLAS-2 0003-0008 Anna Laura Johansen 45 157 COLAS-2 0003-0023 Henry Johansen

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Mikkel Roald-Arbøl Medaljehøst Ungdom Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Østmesterskaber Indendørs Ballerup 23-24.januar (0+0+6) 12-13 Clara Iding

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Regionsmesterskab 2016 Krolf

Regionsmesterskab 2016 Krolf 1 1 Grethe Laursen SMIFF Harridslev 36 34 27 97 1 K 39 39 Ellen Pedersen Gjerlev Krolf 34 35 33 102 3 K 119 119 Kathrine Uhrenholt Randers Naturmotion 31 37 34 102 2 K 8 8 Lisbeth Thorsager Gjerlev Krolf

Læs mere

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 DM-kort Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 42 (8) 38 (9) 38 (9) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1

Læs mere

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater GENERAL Plac Nr. 1. løb Plac. 1 løb Cykel 1.løb + cykel Plac 2. løb Sluttid Klasse Navn Klub Køn 1 305 00:23:10 1 00:44:49 01:07:59 1 00:12:21 01:20:20 Seniorer

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund J. Gøttshes vandrekæde (bedste fritstående skytte) Natasja Hvalsøe-Andresen. Ravnsborg 381 40 stående Åben A Carsten Klich Maribo 88 90 89 96 363 Sonny Vinther Maribo 85 90 93 93 361 Jock Skov Pedersen

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

1 Maja Jager Bye. 8 bane Anne Marie Laursen bane Stine Pedersen. 3 bane 13. 1/4 semi Guld. Maja Jager. bane 12.

1 Maja Jager Bye. 8 bane Anne Marie Laursen bane Stine Pedersen. 3 bane 13. 1/4 semi Guld. Maja Jager. bane 12. 1/4 semi Guld 1 Maja Jager Bye Maja Jager 8 bane 11 5 Anne Marie Laursen bane 10 bane 24 bane 12 4 Stephanie Christensen 6 Stine Pedersen bane 22 bane 23 bane 25 3 bane 13 Katrine Gammelmark bane 11 7

Læs mere

Tilmeldte hold til skolecup 2012

Tilmeldte hold til skolecup 2012 Tilmeldte hold til skolecup 2012 Status pr. 2/1/ kl. 20.30 1 7 4 Hold er nu tilmeldt Tilmeld dato Skole Klasse Holdtype Hold nr. Holdleder 20-12-2011 Skovvang 2A Mix 1 Lau G. Nygaard 20-12-2011 Skovvang

Læs mere

Administrationen Bethina Fahnøe 23 23 60 12 skive-ik@skive-ik.dk Michael Svenningsen 22 57 79 61 sikkontor@gmail.com. Trænere/ledere i SIK

Administrationen Bethina Fahnøe 23 23 60 12 skive-ik@skive-ik.dk Michael Svenningsen 22 57 79 61 sikkontor@gmail.com. Trænere/ledere i SIK Bestyrelsen Formand Kim Kock 61 68 10 64 krkock@gmail.com Administrationschef Kjeld P. Kjeldsen 23 32 67 07 kjeld.kjeldsen@privat.dk Bestyrelses medlem Kristian Thomsen 21 25 39 22 kvt@ok.dk Sportschef

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2019-07. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 3. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,5 10 5617,8 30 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1855,5 8 5549,3 20 3 Viborg 1 1840,0 4 5530,6 16 4 ÅRK 1 1846,9 6 5520,1 12 5 Kolding 1 1822,2 2 5504,6 12

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL jyjs@novonordisk.com, Fodboldudvalg/formand Johnny Jensen 4400 40684574 ditteogjohnny@hotmail.com Fodboldudvalg/kontingent/Næstformand/ Drengeudvalg Peter Thornsen 4400 25144649 thornsen@ka-net.dk Fodboldudvalg/herresenior

Læs mere

11. februar 2013. Beretning Silkeborg Idrætsforening 2012

11. februar 2013. Beretning Silkeborg Idrætsforening 2012 11. februar 2013 Beretning Silkeborg Idrætsforening 2012 Indledning Endnu et år er på vej over i historiebøgerne og til Finn Mølgaards unikke historie SIF i NAVNE OG TAL. Vi står overfor et nyt udfordrende

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118658 Liva Møller 01-548 Vilsted Skf. 200/10 200/11 400/21 G 2 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 199/11 200/14 399/25 S 3 103891 Simon Houen Jensen 01-513

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Danskemesterskaber m luftriffel

Danskemesterskaber m luftriffel Danskemesterskaber 00 0m luftriffel Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 Skytternes Hus Århus 0 stående Dame 0 Anette K. Jensen DSB/ASF 00 00, Stine M. Andersen ÅRK 00 00 00, Rikke K. Jensen

Læs mere