Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl"

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse af årsregnskab og med revisors påtegning til godkendelse. 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse. 5.Forslag, jf. vedtægtens 6. 6.Forelæggelse af budget til godkendelse. 7.Valg af formand for bestyrelsen i lige år. 8. Valg af andre medlemmer til bestyrelsen. 9. Valg af suppleanter til bestyrelsen. 10. Vedtagelse og fastsættelse af bestyrelsens ansvarsforsikring og evt. andre forsikringer. 11. Valg af revisor. 12. Eventuelt. Der var repræsenteret 14 (deraf 2 ved fuldmagt) ud af 28 ejere med et samlet fordelingstal på 517 ud af 1.000, svarende til 51,7 %. En ejer har fem lejligheder, som på det foreliggende grundlag alle er genudlejet efter udgangen af 1979, hvorved stemmer efter disses fordelingstal er døde (ejerlejlighedsloven 2 stk. 4.), dvs. i alt 168 døde fordelingstal. Derefter var der stemmeberettigede efter fordelingstal på 517 ud af 832, svarende til 62,14 %. Endvidere deltog Pia Kristiansen fra DATEA AS. Ad. 1 Valg af dirigent og referent Som dirigent og referent blev Pia Kristiansen valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig i henhold til vedtægternes bestemmelser og dagsorden. Side 1! af 5!

2 Nærværende referat er et beslutningsreferat, der alene gengiver de væsentligste synspunkter og beslutninger. Ad. 2 Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Formand Steen Guldmann aflagde bestyrelsens beretning, som er vedlagt nærværende referat. Efter uddybning og afklaring af enkelte spørgsmål til beretningen, blev denne efterfølgende taget til efterretning. Ad. 3 Forelæggelse af årsregnskab og med revisors påtegning til godkendelse. Pia Kristiansen kommenterede og gennemgik den med indkaldelsen fremsendte årsrapport for Det blev bemærket, at årsrapporten er udarbejdet af tidligere administrator Boliq. Årsrapporten viser indtægter til både ejerforening og grundejerforeningen, hvilket ikke er i overensstemmelse med vedtægten ( 19), idet indbetalinger til grundejerforeningen er ejerforeningen uvedkommende. Det ændrer dog ikke på resultatet for ejerforeningen, idet indbetalingerne og overførsel til grundejerforeningen er samme beløb. Der har været indbetalt kr i ejerforeningsbidrag og i bidrag til grundejerforeningen, totalt kr Der er i årsrapporten ikke indarbejdet hensættelse til vedligeholdelse kr , som det blev besluttet på tidligere generalforsamling. Dette vil blive korrigeret, således at der hensættes kr af egenkapitalen, som er angivet til kr Der var pr. 31. december 2016 en likvid beholdning på kr Efter afklaring af enkelte spørgsmål, blev årsrapporten sat til afstemning og enstemmigt godkendt med ovenstående korrektioner, som vil blive indarbejdet i årsrapporten Ad. 4 - Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse. Bestyrelsen fremlagde, at der har været fokus på gennemgang og altanerne. Der er derudover ikke er planlagte vedligeholdelsesopgaver i Efter kortere drøftelser blev planen enstemmigt godkendt. Ad. 5 - Forslag, jf. vedtægtens 6. Side 2! af 5!

3 Der var ingen indkomne forslag til behandling. Ad 6 Forelæggelse af budget til godkendelse. Pia Kristiansen gennemgik og kommenterede budgettet for Det blev herunder fremlagt, at der tidligere er opkrævet og indbetalt fra ejerne til både ejerforening og grundejerforening, hvilket er i uoverensstemmelse med vedtægterne. Dertil har der været indbetalt ligeligt, hvilket er korrekt ift. grundejerforeningen, men ikke i forhold til ejerforeningen, hvortil der skal betles efter fordelingstal. Tidligere administrator er meddelt dette. Der korrigeres i opkrævningerne, således at der fra 1. januar 2017 kun opkræves til ejerforeningen og efter fordelingstal. Der er i budgettet indarbejdet en stigning i ejerforeningsbidraget til samlet kr , svarende til kr. 240,80 pr. fordelingstal. Derudover opkræves der 10 %, svarende til 24,08 pr. fordelingstal og i alt kr årligt til fremtidig vedligeholdelse, således som det blev besluttet på tidligere generalforsamling. Der er i årets løb afsat kr til løbende vedligeholdelse og forbedringer, og kr til konsulenthonorarer, herunder teknisk og juridisk bistand til sag omkring altanerne. Efter en kort drøftelse blev budgettet for 2017 enstemmigt godkendt med et budgetteret årets resultat på minus kr., som trækkes fra egenkapitalen, der derefter forventeligt udgør kr ved årets udløb. Det blev oplyst, at ændringen af ejerforeningsbidrag og opkrævning til vedligeholdelse sker med virkning fra 1. januar 2017 og efterregulering sker med opkrævning for juli kvartal. Ad. 7 - Valg af formand for bestyrelsen i lige år. Formand Steen Guldmann var ikke på valg. Ad. 8 - Valg af andre medlemmer til bestyrelsen. Erik Kjær Hansen var på valg og ønskede ikke genvalg. Ulla Sørensen var på valg, og blev genvalgt. Søren Lund blev valgt, som nyt medlem til bestyrelsen. Bestyrelsen består herefter af: Formand Steen Guldmann Søbyen 16, 3 tv. på valg i 2018 Side 3! af 5!

4 Bestyrelsesmedlem Susanne Bruun Søbyen 18, 2. th på valg i 2018 Bestyrelsesmedlem Inger Sørensen Søbyen 16, 1. tv. på valg i 2018 Bestyrelsesmedlem Ulla Sørensen Søbyen 20, 3. tv. på valg i 2019 Bestyrelsesmedlem Søren Lund Søbyen 18, 4. tv. på valg i 2019 Ad. 9 - Valg af suppleanter til bestyrelsen. Som suppleanter blev valgt: Alex Schierff (16, 3 th.) og Lissie Holm ( 16, 2. tv). Ad. 10 Vedtagelse og fastsættelse af bestyrelsens ansvarsforsikring og evt. andre forsikringer. Det blev fremlagt, at ejendommens forsikringer er bundet frem til udgangen af september 2017, og at der i forbindelse med udløb ses på alternativer. Bestyrelsen bemyndiges til at indhente tilbud, og tiltræde tilbud med den samlet set bedste løsning for foreningen. DATEA vil via samarbejdspartner forsikringsmægler Willis sørge for indhentelse af tilbud via deres rammeaftale. Ad Valg af revisor. Klaus Møller var ikke til stede og blev genvalgt som revisor, såfremt han modtager genvalg. Erik Kjær Hansen, blev valgt som revisorsuppleant. Ad 12 Eventuelt. Dette punkt gav anledning til almindelige drøftelser vedrørende foreningen og ejendommen. En ejer fremlagde muligheden for etablering af et elektronisk anlæg, som kan anvendes mod kalk i vandet. Prisen er stimeret til ca kr. Bestyrelsen vil se nærmere på mulighederne og arbejde videre med det. Der var længere drøftelser angående grundejerforeningen, herunder etablering af bro ved søen. Der er flere forhold, der gør sig gældende angående krav til naturen, men også indlæg fra handicap-forening der kan trække i flere retninger i forhold til dels naturlighed, så der ikke må være bænk, rækværk eller for bredt omvendt bør der være handicap-venlighed, så der er bredde nok til at vende en kørestol, og sikkerhed på broen. Der er 99.9 % sikkerhed på at der kommer en bro, men det bliver tidligst efter 1. oktober, da der ikke må arbejdes før. En ejer spurgte til mulighederne for at have en kajak ved søen. Det blev oplyst, at der er en lokalplan for området, hvorefter der ikke må være oplag af både. Grundejerforeningen arbejder på Side 4! af 5!

5 at etablere bådskure, men der skal tages højde for sø-beskyttelseslinjen. Det blev drøftet, at der evt. kan etableres bøjler på siderne af cykelskurene til ophæng af kajakker. En ejer oplyste, at nogle husejere fælder beplantningen ved søen, hvilket egentlig er i strid med naturpleje-aftalen. Det blev drøftet, at der skal ske en udvidelse af stien, som skal være der hele vejen rundt, jf. kommuneplanen. Stien skal føres videre forbi de to huse, men det er de to ejere, der selv skal betale. En ejer bemærkede, at de planter der er i opgangene er fine, men der bør sættes beskyttelse under, så de ikke ødelægger underlaget. En ejer oplyste, at de er en del plaget af edderkopper. Der kan sprøjtes med gift, og der er indhentet tilbud på kr moms. Priserne er 290 kr. + moms for lejlighederne på sal og 175 kr. + moms for lejligheder i stueplan. Dertil kan indgangspartierne sprøjtes for kr moms. Der var flere ejere, der ikke ønsker at få sprøjtet med gift og hellere vil have edderkopper end andre insekter. Edderkopperne laver sorte pletter flere steder, og særligt indgangspartierne er ramt. Der var enighed om, at foreningen kan sørge for, at indgangspartierne sprøjtes, og så vil bestyrelsen undersøge om tilbuddet gælder, hvis kun enkelte lejligheder vælger selv at tiltræde tilbuddet, herunder hvis der aftales en fast dato for alle, og således at der faktureres til den enkelte ejer/beboer. En ejer spurgte til muligheden for opsætning af markise. Det blev oplyst, at det ikke er tilladt i henhold til husorden. Hvis der ønskes ændring, så vil der skulle stilles konkret forslag derom til behandling på en kommende generalforsamling. En ejer spurgte til genvex-aftale og flere har en individuel serviceaftale. Nogle synes prisen er høj for de relativt korte besøg. Da der ikke var flere punkter og emner til behandling, takkede dirigenten for god ro og orden og hævede generalforsamlingen kl Dirigent Pia Kristiansen Formand Steen Guldmann Side 5! af 5!

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning.

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning. REFERAT Aalborg, 11. april 2019 Ejendomsnummer 108-627 E/F Østerport ordinær generalforsamling Mødested: DEAS A/S, Skibbrogade 5, 9000 Aalborg. Mødedato: Onsdag den 20. marts 2019, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Ejerforeningen afholdt ekstraordinær generalforsamling tirsdag 23. september 2014, kl. 18:00 hos Nielsen & Thomsen Advokater, Østbanegade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Frederiksberg, 24-04-2013 Kundenr. 108-250 Sagsnr. 12-20493 Dok.nr. 13-63878 Direkte tlf. +45 39 46 64 38 tsh@deas.dk REFERAT E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Mødested: DEAS, Dirch

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014.

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. juli 2015 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 8.april

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 København, den 20. april 2016 Ejd.nr. 342 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade

Læs mere

År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. EIF Byporten

År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. EIF Byporten År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i EIF Byporten på adressen Kammerrådensvej 15, Hørsholm. Der var følgende dagsorden: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der var

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

EF ungarnsgade 3541 m.fl.

EF ungarnsgade 3541 m.fl. BOLIGEXPERTEN ADMIN ISTRATION A/S VESTERBROGADE 12 1620 KøBENHAVN V cvr-nr. 21397245 rlf.33 2299 4L TLF. TID : 10.00-14.00 FAX 33 22 66 93 ADM@BOLIGEXPERTEN.DK WWW.BOLIGEXPERTEN.DK BANK: Nordea Eank reg.

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. REFERAT København, 12. juni 2017 Ejendomsnummer 8-965 E/F Udsigten Margretheholm ordinær generalforsamling Mødested: Dirch Passers Alle 76, 2000 Frederiksberg Mødedato: 18. maj 2017, kl. 18.00 Fremmødte:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der

Læs mere

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen Referat af ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 År 2017, 6. april, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 på adressen Hellerup Sejlklub - restauranten,

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2018 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 46 af foreningens

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten År 2017, den 20. april kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten på adressen Kulturhuset/Lysthuset, Islands Brygge 18, 2300 S med

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Allehelgensgade 19 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Tlf. 4636 2244 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 25.oktober 2017 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2005, onsdag den 26. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde.. Tilstede

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2017 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: mandag den 22. maj 2017 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 45 af foreningens

Læs mere

2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslog Mie Edelved fra DEAS A/S som referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslog Mie Edelved fra DEAS A/S som referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. EJENDOMS- ADMINISTRATION Ejd.nr. 108-111 REFERAT E/F Jacobsgården ordinær generalforsamling Mødested: lokaler til Filips Kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S Mødedato: 19. marts 2019, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 50. trods var År 2015 den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen - Frederiksvej 48 Generafforsamlingen afholdtes på administrators kontor, Nørregade 7A, 2. tv., 1165 København

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården Referat af ordinær generalforsamling i A/B Humlegården Afholdt den 14.1.2015 kl. 19.00 i forsamlingshuset på Onkel Danny s Plads Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Mødereferat Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Tid: Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19:00 Sted: Friskolen, Aabybro Deltagere: I alt 36

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Ejendomsadministrator Jette Houborg og praktikant Rikke Kjærgaard blev valgt som referent.

Ejendomsadministrator Jette Houborg og praktikant Rikke Kjærgaard blev valgt som referent. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. maj 2014 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 1. april

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Referat fra ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde Gårdlauget Wessels Minde afholdte ordinær generalforsamling onsdag 23. maj 2018, kl. 16:30 i ejerforeningens Wessels Haves selskabslokaler.

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere